Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Gabi,nagyon édes a Roli baba!
a munkahely sikerült, de sajna csak két hónapra, mert úgy döntött a bnőm, hogy bezárja a boltot, mert a kisbaba mellett már nem akar vele foglalkozni.

Ez a döntése nagyban befolyásolta a mi döntésünket :D
Szóval nem várunk, szeptemberben hazahozzuk a pocimban a két kis fagyisunkat, vagyis az inkább október eleje lesz...

ANcsu, a fogibogyót mindig a ciklus első napján kell kezdeni!

Gyancsi, jó pihit kívánok! :D

Képzeljétek, tegnap azt hittem, hogy végem van! Elmentünk kecsketejet venni egy tanyára.A tanya előtt legeltek a tehenek, egy ember őrizte őket.Én a kocsiban maradtam, bár ne tettem volna...mert az egyik tehénnek nem tetszett a szép kis piros autónk, és a szarvával elkezdte öklelni! :shock: Annyira mozgott a kocsi, én meg ledermedtem, még dudálni sem mertem, nehogy még jobban feldühítsem azt a hülye állatot!A kocsinkon szép kis karcolások és horpadások lettek! :twisted: Kb 50-60 ezer lesz a javítás.A felelőségüket elismerték.Leközelebb nem oda megyünk tejért az tuti!

Mindenkit pusszantok!
Vendég

Jó reggelt!

Zsu- Nem semmi sztori, tuti beszartam volna én is :shock: Ti felétek csak úgy bóklásznak a tehenek az úton??? :shock: :D Szuper, hogy van melód, nagyon örülök :wink:

Többiek merre???Nagyon nagy a pangás erre felé :roll: ...Bár ebben a szép időben nem csodálom, hogy nem a gép előtt gubbasztotok :D

Bri, Betty, Gabi, Melike, Ancsu, Szrityi, Vanili, Zbinyek, Ranita, Princzi, Angyal, Suzy, Zsu, Eddys, Pancsi, LHB, Sylvie mindenkit pusszantok :wink:

Képzeljétek rendeltem a teszvesz-ről használtan egy bébi őrt....Sikeresen le is zajlott az üzlet és kérdezte az eladó csajszi, hogy saját részre vettem-e, mert hogy neki lenne egy csomó babának való dolga, amit elszeretne adni...Pl egy babakocsi.....Kérdeztem, hogy milyen???És nem hiszitek el de pontosan az a kocsi ami az álmom, ABC Design narancs-fekete színben és odaadja 50 ezer forintért :shock: :shock: :D :D :D Úgyhogy ha megyünk haza szépen elugrunk hozzá és ha nincs nagyon leharcolt állapotban akkor hozzuk is a verdát :D Én annyira boldog vagyok, hogyan lehet ekkora szerencsém?????? :lol: :lol:

Lányok holnap nem fogok tudni jönni, mert nagyon sok a dolgom, délután pedig indulunk haza...Úgyhogy mindenkinek ezúton kívánok nagyon szép nyarat addig is amíg nem jövök, akciózóknak sok sikert, babásoknak nyugodt éjszakákat, kismamiknak jó pocaknövesztést :wink:

Vigyázzatok magatokra, augusztusban jelentkezem ( még azért otthonról lehet megpróbálok bejelentkezni, de nem tudom megígérni :wink: )

Puszi nektek:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok,

Gyancsi örülök, hogy érdeklődsz felőlem :) jövök minden nap, de csak olvasok, túl sok minden írnivalóm nincs. Kedden lesz a műtétem (cisztapunkció), de nagyon sok fájdalmam van :( sajnos el nem pukkadtak az tuti, szerintem nőnek, nagyon feszítenek, mivel 2 is van.
Szupi, hogy végre találtál olyan babakocsit, amilyet szeretnél, de nem túl drága? nem tudom mennyibe kerül egy olyan, de én sokkkallom.

Zsu ez nagyon durva, hülye tehenek :S még jó hogy elismerték a felelősségüket, a kárt remélem rendezik.

ancsuka nekem 1. naptál kellett szednem a fogigátlót.

gabi nagyon édes a kis Roli :) cuppantás neki :)

Betty várom jelentkezésedet!

Puszi nektek
Vendég

Sziasztok drága kismamik és kismami-jelöltek :D !

Gyancsikám annyira cuki vagy hogy mindig gondolsz a zugban lévőkre, mindig felnevetek hogy igy kiszólsz nekünk :D .

Gabi csodálatos Roli baba :D jól látom hogy a kis kezével fogja az állát? És a kis toppancsa :lol: minden ujj a helyén :D .

Suzy nagyon szép a pocid! Hát igen, most hallottam olyanról hogy végig kislányt vártak és fiúcska lett :D .

Bettykém puszillak, sokat gondolok rád, bizti nemsokára újra belevágtok újult erővel, igaz :wink: ?

Bri igen, nem sokat írtam mert nincs igazán mit, és csak zugból olvasok 8) remélem jól vagy fiatalasszony :D .

Zsu hajrá majd a fagyikáknak!

Én is mindenkit pusszantok idebent és odakint :D .

Csoki-vanili
Vendég

Sziasztok!

Tegnap tudtam meg ,hogy lombikra kell mennünk . Nagyon mellbevágott :S Eddig lelkileg csak inszemre készültem. Nem gondoltam ,hogy ekkora a baj páromnál. Nálam nincs semmi gond. Bár a rossz eredménye miatt talán csak arra nem derült fény ,hogy kinyírom e a srácokat :) De már mindegy.
Van itt valaki aki szintén rosszul fogadta? És olyan akinél szintén a párja oldaláról volt baj ezért kellett lombik? Jaj annyi kérdés tolong a fejemben. Ugye mi is szülők leszünk?
Bocsánat ,hogy csak úgy berontottam ide . De kissé frusztrált vagyok és muszály egy jó kis társaságra találnom ahol lehet ezekről beszélgetni.
erabera30

sziasztok

Erabera, üdv itt.Nálunk is főleg apagondok vannak.És már két és fél lombikon túl vagyunk.Most készülünk majd a 3.-ra.Ez fagyis beülti lesz.Ha van valamilyen kérdésed szívesen segítünk.Tutira biztos, hogy egyszercsak szülők leszünk.Melyik intézménybe jártok?

Csoki-vanili, hogy vagy? mikor kezdtek?

Lhb, drukkolok, hogy simán menjen a cisztapunkció! Nekem is volt, tudom, hogy szar érzés! :S Van erre egy speckó "cisztaeltüntető" masszírozás, a bmc-topicban leírta egy lány, már sokaknak eltűnt tőle.Próbáld meg megkeresni, szerintem érdemes.Majd én is megpróbálom, de most mennem kell mindjárt dolgozni!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Szia Zsu!

Először is akkor drukkolok hogy sikerüljön a következő lombik.
Igazából szinte semmit sem tudom még erről. Nagyjából persze már olvasgattam.
A hímivarsejtek mozgásával van gond,azaz kevés célirányosan mozgó van. Lusták :) Félek az egésztől ,de természetesen belevágunk.
Mi Hollandiában élünk így kicsit nehezebb. A nyelvből is mindig készülnöm kell,szakszavak tanulása idevágó kifjezések stb.
Itt 3 beültetés ingyenes.
Ti mióta próbálkoztatok mikor kivizsgálásra mentetek? Hamar eljutottatok a lombikig?
Látom írtad mész dolgozni akkor jó munkát!
erabera30

Sziasztok Lányok :!: Ma is jól befűtöttek odafennt az égiek :wink: Erabera üdv a topicban :!: Lányok volt valakinek hsg vizsgálata :?: A következő ciklusba megyek és egy kicsit parázok tőle :oops: Egy nagyon kedves barátnőm mondta,hogy csináltassam meg a lombik előtt bízom benne hátha sikerül :? Remélem mindenki jól van :wink: Puszi mindenkinek :P
sylvie1376

ERa, nálunk nagyon kevés a számuk és azok sem mozognak.De a lombikhoz épp elég.A lombik előtt már 3-4 éve úgy voltunk bármikor jöhet a kisbaba.
Mi tavaly április óta járunk meddőségibe.Ott derült ki, h cisztám van, ami 16 cm-es, ezt laparral kivették, ezért csak szeptemberben kezdhettünk.Azóta volt egy leállított stimuláció, két beültetés, mind a kettőből terhesség lett, de az egyik 5 hetesen elment, a másik meg méhen kívül volt, ezt laparral kivették a petevezetővel együtt.
Ez egy hónapja volt, és most döntöttük el, hogy október elején visszamegyünk a két kis fagyisunkért! :D
Vendég

Sziasztok!

Köszi a Roli dicsiket mindenkinek! :lol: :lol: :lol: Szerencsénk volt,hogy felébredt az uh közben.

Zsu!
Tehén :twisted: :twisted: :twisted: Kicsit biztos ki volt idegileg a melegtől,még szerencse,hogy elismerték a felelősséget,csak hát az utána járás.........
Október már mindjárt itt is van :lol:

Gyancsi!
Remélem sikerül a babakocsi üzlet!

lhb!
Cisztapunkcióhoz megy a drukk!Én úgy tudom nem is jó,ha kipukkan :roll:

Vani!
Hát nem tudom...vagy az állát fogja vagy a lábát,erre még én se jöttem rá.
Magadról nem írtál már megint!!!!!!!!!!!!

Erabera!
Nálunk csak apa baj volt/van,kevés-lassú.Nálad voltak vizsgálatok?
Mi szeptemberben voltunk első konzultáción a meddőségibe (egy évig próbálkoztunk,aztán elmentünk orvoshoz,de nem voltam megelégedve a hozzáállással,sajnos fél évet vesztettünk),ez után jöttek a vizsgálatok és decemberben kezdhettünk volna,de halasztottunk januárra.
Január végén kezdtem a szurikat és február 18-án pozi lett a tesztem.Nagyon szerencsések vagyunk,hogy az első sikerült.
Az biztos,hogy lelkileg és anyagilag is nehéz,de nem szabad feladni,menni kell előre.Ne félj,neked is sikerülni fog és anyuka leszel.

Sylvie!
Nekem kötelező volt hsg-t csináltatni lombik előtt.Én is paráztam,hát nem kellemes de nekem pl nem is fájt.Kívánom,hogy neked se legyen fájdalmas.

Kép
cukigabi
Budapest

sylvie1376

Üdv :) Nekem is volt HSG nagyon beparáztattam magamat ugyanis mindenről szeretek előre infomálódni tapasztalatokat olvasni és ez volt a nagy baj bár volt ami hasznos volt. Nekem idekint a nővér ajánlotta vegyek be két fájdalomcsillapítót ,ha gondolom hát úgy gondoltam:) Nem egy erős gyógyszer , a beavatkozás előtt vártam a dokit felültettek az ágyra és csak lóbáztam a lábamat mint egy kislány :) muris volt ,annyira magamon kívül voltam már akkor agyilag ,hogy nem is érdekelt ,nem voltam parás . Lesz ahogy lesz néztem a monitort , bár biztos nagyban függ az orvostól is nekem szerencsém volt nagyon óvatos volt végigmagyarázta az egészet egy újoncnak :D kicsit fájt csak azaz tompa nyomást éreztem mikor a méhszájon át felvezette a szondát ennyi aztán mivel nyitott voltam mindkét oldalról nem fájt a kontrasztanyag áramlása nem éreztem semmit és láttam ahogy a petefészkeken át távozik a hasüregbe. Bocs ha hosszú lettem :) De szerintem ez a vizsgálat nem kell lombik előtt csak inszemináció előtt kötelező.

zsu1981

Mi úgyanígy voltun mint ti már 4 éve nem védekezünk úgy voltunk vele jöjjön hát ha jönni akar. De mivel kiköltöztünk volt ezer és ezer dolgunk itt letelepedni stb. Szóval gondolatok elterelve. És most jutottunk csak oda tavasszal hogy elmenjünk kivizsgálásra.
Sajnálom ,hogy méhen kívülid lett a másik meg elment :S De most már sikerülnie kell! :) Sőt ikrek lesznek :D

cukigabi

Nagyon gratulálok !! :)
Voltak vizsgálataim még márciusban hsg-vel bezárólag aztán párom miatt 3 hónapot kellett várnunk ,hogy újabb tesztre mehessen. Mivel lázas beteg volt mikor leadta a spermát nem tudtuk ,hogy amúgy is rossz lett volna az eredmény vagy csak a betegség miatt . Ezért várni kellett de sajnos elég gáz. Na de lombikhoz elegendő. Ez a lényeg.
erabera30

Szevasztok cshajok :D

Nem tudtam jonni mert belepesi gondjaim vannak a bnetre.Azert jottem mert szeretnek nektek elmondani valamit :oops: Mondjuk nem igy akartam irni nektek hanem sorba mindenkinek de most ez igy jott ki.Szoval ugy nez ki en is leszallok arrol a bizonyos buszrol

Kép

3sikertelen lombik es 1sikertelen inszem utan ugy nez ki a 4.lombik sikerul 8) en vgyok a statisztika :P Vannak csucspozi tesztjeim voltam kedden vv-n akkor voltam ET+14-en HCG 892 ra ket napra azaz tegnap 2100 8) allitolag minden rendben van es talan tobben is vannak odabent :) Persze egyenlore halkan orulunk nem is akartam josokaig elmondani de most meddig titkolozzak :roll: Egyenlore ismerosok rokonok koreben nem mondtuk...ugyhogy se iwiw-en sehol ne emlitsetek :oops: Agusztus 2-an uhu es talan akkor mar hangosabban is orulhetunk bar ez a 12het nagyon vizvalazto :?

Nem tudom mikor tudok jonni legkozelbb mert jon a hetvege holnap magyar talira megyunk,vasarnap japanbol ismikkel talizunk de igerem jovok es meselek :wink: Na meg irok mindenkinek ahogy szoktam :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!
Kép
Juuuuuuuuj de jó!!!!!!!Nagyon drukkolok!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

bridget0801

Így ismeretlenül is nagyon szorítok értetek :) Annyira jó ilyet olvasni.
erabera30

sziasztok,

velem túl sok minden nem történik. Éjjel alig aludtam, mert ez a két hülye ciszta "ökörködött" odabent :( szóval elég erős fájdalmaim voltak :(

erabera
üdv itt a babaneten :) ha jól emlékszem voltál chaten is :)

Nálam is csináltak hsg-t, de csak a méhemet töltötték fel, én lombikos leszek, szóval lombiknál is kell, de csak a méhfeltöltés, inszemnél pedig a petevezetéket is feltöltik. Nekem nagyon fájdalmas volt :(

zsu
köszi szépen a drukkot :) jó lenne tudni, hogy mégis milyen a cisztapunkció, fájdalom szempontjából, meg minden szempontból. Leírnád nekem? légyszíves, nem szeretek úgy menni dokihoz nem tudok semmit sem az egészről. majd megkeresem a masszírozó technikát, remélem megtalálom :) és köszi szépen :)

sylvie
a győri Kaáliban kötelező a lombikosoknak a méhüregvizsgálat, az inszemeseknek pedig a petevezeték, ill. méhüregvizsgálat is

cukigabi
köszi szépen a drukkokat :)

Bridget
jobb hírekkel nem is jöhettél volna :) gratulálok neked! :)

Majd még jövök hétvégén, remélem zsu lesz időd megírni nekem az egész cisztapunkciót, akar priviben. előre is köszönöm

puszi nektek
lhb
Vendég

lhb üdv :)

Hát ,én nem voltam chaten. Ma mikor regisztráltam akkor odatévedtem azaz oda regisztráltam de ide akartam :D De nem írtam chatre.
Remélem az én hsg leletem nem évült el március óta ha esetleg októberben lombikra megyek és nem kell újabbra menni .
erabera30

Sziasztok Lányok!

Bri- :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :lol: :lol:

Era-fel a fejjel,nálam már 4 sikertelen lombik volt.Nem jelent semmit a kevés sperma,egy is elég és ők megtermékenyítik.Örülj,hogy nem nálad van gubanc.A női dolog mindíg nehezebb......

Zsu-Örülök,hogy ilyen pozitív vagy,így tovább!!! :lol:

Nálam amúgy semmit különös-vissza tértem a régi kerékvágásba-munka-munka...........hallottam már azóta a hidegláb meddőségről,aranyér okozta meddőség,stb......
De :( hát nem áll meg az élet és folytatni kell míg van remény,-ja ,de miből?????Hát azt még nem tudom.
Pancs?????? Üdv a többieknek is :wink:
eddys

Uram Isten Bri hát nem is tudom mit írjak, nagyon nagyon örülök, sok szeretettel gratulálok Neked! És persze köszi hogy megosztottad velünk ezt a fantasztikus hírt, szerintem sokunknak adsz reményt, nekünk akik még buszozunk :lol: de hát ez az élet :lol: , mindenki majd máshol és máskor de leszáll egyszer :D .
Sokszor puszillak és persze olvasok :D .
Vendég

sziasztok,

erabera
tudom, hogy nem írtál oda, csak beléptél és kiléptél :) én chaten is fent vagyok ;) a hsg-nél nincs elévülési idő szerintem, aztán ki tudja....

most csak ennyi, zsu várom jelentkezésedet :wink:

szép hétvégét nektek,
lhb
Vendég

Bri, ez fantasztikus!!! Nagy gratula! Én nem is tudtam, hogy belefogtatok a 4. lombikba! :oops: Nem is írtad, vagy csak én vagyok béna? :oops: És nagyon magas a hcg, biztos többen vannak! Ez olyan jó! :D

Lhb, írtam privit!

Eddys, hidegláb meddőség? meg aranyér okozta meddőség? ezekről még nem is hallottam.. :oops: Nem is tudod, h kb mikor kezdhettek?

Gabi, Suzy, hogy bírjátok a meleget?
Vendég

Ti hallottatok már a PGD-s lombikról?
Vendég

Helló!!!

Zsu!
Hallottam már ezt a PGD-t,vagy olvastam már,de sajnos nem tudom mi az. :roll:
Meleget már nem nagyon bírom,de ma elég kellemes az idő. :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Bri:
tiszta szívemből gratulálok Neked!!!! Annyira örülök, hogy megírtad mert Vanilinek igaza van, reményt adsz azoknak akik még nem tartanak itt. Vigyázz magatokra, pihenj sokat és élvezd ki a 9 hónap minden egyes gyönyörű percét.

Puszi
szrityi

sziasztok,

Zsu köszi szépen ment a válasz :)
én még nem hallottam a pgd lombikról, mi az?

szép hétvégét!

Betty
Vendég

Sylvie:
szerintem jó 5let megcsináltatni a HSG-t mert ha nincs baj akkor inszem ha van akkor lombik és ezt már jó előre tudjátok.
Saját tapasztalatom alapján mondom nekem ultrahangos HSG-t csináltak (2 éve ) ami azon felül,hogy közel 40.000 ft volt sz.rt sem ért.
Ha akkor mondja nekem vki amit most a lombikos dokim, hogy az Uh-s 60 %-ban mutatja ki mi van a röntgenes pedig 88% akkor a röntgenes választottam volna. Ez ugyanis bár nekem marhára fáj ( ami akkor van ha el van záródva nekem pedig el volt ) de legalább megmutatta hogy ez a baj.Emiatt 2 évet vesztettem.
És a lombikos dokik ha ez nincs kizárva neki sem állnak semminek, bár lehet ezt orvosa válogatja.
Remélem segítettem neked.

puszi
szrityi

Sziasztok :!:

Bri
Ez fantasztikus :lol: nagyon drukkolok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen, vigyázz magatokra és várom az uh-s híreidet :!: :wink:

Zsu
Hogy vagy drága :?: köszönöm, már sokkal jobban vagyok "meleg ügyileg", már már lehűlt végre az idő, eléggé zsenvedtem már, nem sokat bírtam aludni és a pulzusom sokszor 120 volt már :!: :roll: dagadt a lábam, ami még mindig olyan, de borogatom, áztatom jó hideg vízben :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Lányok!

Mi lehet Angyallal???Nagyon régen írt már!!!!Nem tud róla senki?
Többi bújkáló azért előbújik,de ő nem jött ezer éve.

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu-Oly szeptember körül indulhatna a következő.

Én is véletlen jutottam el a hidegláb meddőséghez,van egy Keleti orvoslással foglalkozó Dr.-nő.
Állítólag a hideg lábakról felmegy a hideg a kis medencébe és ezáltal lesz hideg a méh és szűkülnek a hajszál erek,s ezek miatt meg keményedik a méh nyálka hártya és nincs elég tápanyag a méhben.
A neten utána tudsz nézni.Akupunktúrával kezelik.
Na de hát annyi mindent hall az ember.
Remélem érthetően írtam le :oops:
Az aranyérről meg :ott a baktérium meleg ágya lehet gond,mivel a belek ölelik körül a méhet és az aranyér meg bakteriális.
Nekem már mondtak annyi mindent,nem is tudom..............

:roll:
eddys

Sziasztok!

Ma olvastam a kis füzetecskémben amit a kórházban kaptam inszemről és lombikról informál,hogy punkciónál nem altatnak :shock:
Naaa neeeeeee!!
Van itt köztetek valaki akinek szintén nem volt altatás? Vagy ismertek valait akinél.....? Én nem akarom altatás nélkül , kibírtam a HSG-t alig éreztem valamit ,fájdalomcsillapítót vettem be, de valahogy ez most más , bár ki tudja.
Valaki tud erről infót? Hogyan végzik otthon a punkciót? Mert itt hüvelyen keresztül.
erabera30

eddys

És a hidegláb meddőségnek mik lehetnek a tünetei ,erről olvastál?
Nekem mindig hideg a lábam ,de fogalmam sincs hogy rendes e a méhem tápanyagellátása. Ezt honnan tudhatnám?
erabera30

Bri! Halk-örömujjongós gratula!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Gyancsi és Ancsu

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

NÉVNAPOSOKNAK!!!!

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok,

Légyszi, akinek volt már punkció, írja le milyen volt. Utána voltak-e fájdalmai, görcsei, illetve meddig tartottak?

erabera
Nálunk, Győrben altatásban csinálják a punkciót. S nekem is mindig hideg a lábam, a méhfeltöltés elvileg nekem rendben volt, de ott tuti nem tudják megállapítani a méh tápanyagellátását, meg szerintem semmilyen vizsgálatból nem is vizsgálnak ilyet, pedig a cytológiával együtt tudnák ezt is vizsgálni.

Zsu utána néztem pgd lombiknak, de igazából az egy olyan technika, ahol már a sejtekből meg tudnak állapítani rengeteg mindent (embrió neme, dawn-kór, ha az apánál azoospermia van, akkor ha fiú lesz, akkor vannak-e ilyen problémára utaló jelek). A Cirisben most folynak az engedély beszerzések erre a pgd-re. Persze én tuti nem mennék olyan helyre, ahol még csak gyerekcipőben jár a dolog, mert oda elég tapasztalt doki kell. Legalábbis szerintem.
Zsu írtam privit neked :)

Mi van veletek csajok? Eltűntek merre jártok? :)

Betty
Vendég

Lhb!
Nekem is altatásban volt a punkció,kb 10-15 percig voltam altatásban,de utána még kb fél órát kicsit kába voltam.És feküdtem még vagy 2 órát.
Nálunk úgy volt,hogy bementél a lábadon,felfeküdtél egy olyan ágyra,amin van olyan lábtartó mint a nőgyógyásznál.Akkor mindenki ott sürgött forgott körülöttem,bekötötték a kezembe a branürt (?),aztán már jött is valami cucc amitől nagyon jól éreztem magam.Aztán már arra ébredtem,hogy tolnak ki az ágyamon,és irány a szoba.Hát görcseim nem voltak utána,csak feszített pár napig.Vérzés se volt,talán csak egy csepp.Infúziót kaptam rögtön utána.

Az altatás utáni rosszullétet leszámítva nem gáz.Azt hittem rosszabb lesz.

Kép
cukigabi
Budapest

Hali !

Olvasgattam a Maastricht-i klinika honlapját (ide kell majd lombikra mennem) ,Hollandiában ennek van a legjobb minősítése,micsoda szerencse :)
Itt ,hogy a "rizikós" ikerterhességnek ne legyen nagy esélye , a legjobb minőségű megtermékenyült petesejtet a "topembrió"-t ültetik csak be :( Ha nincs top-os akkor kettőt. De hármat sosem.
38 éves kor felett mindig kettőt ültetnek be.
erabera30

Era!
Engem a biológus rá akart beszélni a 3-ra,de első nem mertük.Így 2 lett beültetve és 1 maradt velünk :lol: Hát végülis nekem is az egyik jobban fejlődött,mint a másik,akkor lehet azt mondani,hogy az volt a "top".Te még nem vagy 38?
Kíváncsi vagyok,hogy ott mennyibe kerülnek a szurik.

Kép
cukigabi
Budapest

cukigabi

Én 30 vagyok.
Itt magán betegbiztosítók vannak. És mi havi ft-ba átszámolva kb 50 ezer ft fizetünk . A legnagyobb csomagban vagyunk ami azt jelenti hogy gyógyszerek zömét nem kell fizetni injekciót egyáltalán nem.
Ha egy évben arra kényszerülsz hogy kórházba kell menned "saját rizikó" néven levonnak egyszeri alkalommal 50 ezer ft-ot. Ha jövőre megint kórházba mennék akkor megint levonják. Érdekes.
erabera30

Igazából még csak most kezdjük átlátni ,hogyan is működik ez itt kint ,mivel csak ebben az évben indultunk neki a kivizsgálásoknak . És most bogarászok :) Előbb -utóbb mindenre fény derül.
erabera30

sziasztok,

köszönöm cukigabi a választ :) tök jó, hogy ilyen részletesen leírtad :) engem már 2-szer altattak, hál'Istennek nekem utána nem volt rossz, olyan jó volt aludni érzésem volt :) és lélegeztető gépen van az ember az altatás alatt? szóval csövet dugnak le? mert nekem a műtétjeim során (laporoscopyás ciszta eltávolítás) csövet is dugtak le a torkomon :S

Mi 1-et szeretnénk beültettetni, de a doki 2-t javasolt, még nem tudjuk, hogy hogyan döntünk, de még úgyis van időnk gondolkodni rajta. A hegek miatt szeretnék csak 1-et, de a doki szerint nagyobb az esély 2-vel.

erabera
tényleg furcsa kint az egészségbiztosító

Betty
Vendég

Era!
Na látom minden országban máshogy van az egészségbizti.Hát akkor nektek nem kell külön költeni a szurikra.
A net nagy segítség,főleg,ha találsz ott kint is ilyen fórumot.

Lhb!
Nem volt cső a torkomba,csak a papíromon olvastam utána,hogy valami maszkot raktak rám.De hogy az mi volt nem tudom :oops: Tippelni tudok csak,hogy oxigén.
Hát kettővel tényleg nagyobb lenne az esélyetek,de ha nem szeretnétek ikreket akkor............ti tudjátok.
Hegek????A csíkokra gondolsz vagy a császár utáni varratokra?
Mert a csíkokra nagyon jó kis szerek,olajok vannak.

Kép
cukigabi
Budapest

sziasztok,

cukigabi nem, én még nem voltam terhes.

endometriózisom volt, s vannak belső hegeim, amit a betegség okozott....

Gondoljatok rám holnap! majd jelentkezem!

Betty
Vendég

Eloszor is koszonom mindenkinek a halk gratulaciokat es a kedves szavakat :)

Gabi
Szep az uj vonalzid 8)

Erabera
koszonom neked is igy ismeretlenul :) punkcional aki nem keri nem altatjak!vgy akinek az ekg-ja nem engedi az altatast...de amugy altatnak :wink: Ez nem melyaltatas csak ugymond kabitasos altatas ugyhogy no para nem lesz cso lenyomba :!:

Lucuzs
Na orulok,hogy azert csak eloszedtem par eltunt leanyzot a hiremmel 8) :) Hogy vgytok? :idea:

LHB
Hat en probalkoztam mar hamarabb is johirekkel jonni...hidd el mar reg hoztam volna oket :lol:

Csoki
Hat meg en sem hiszem el teljesen hogy ez velem tortenik de azota is probalom felfogni :) Az tuti,hogy a buszosoknak sok remenyt ad az ilyen tortenet...ha elso hallasra kicsit fajo is a mas orome...

De ne csak olvass hanem meselj mi van veled tudom mostanaban megallt az elet bneten de neha neha jelents magadrol te is :wink:

Zsu
Senki nem tudta mert nem mondtam "senkinek" nekem igy jobb volt...nem kattogott rajta az agyam es abszolut lazan fogtam fel a mostanit ugy ahogy az elozo inszemet is ami szinten titokban volt meg aprilisban.Nem irogatok mar csak ngyon ngyon ritkan nem irtam sehol sem sot azt irtam az eskuvo szervezes lekot igy is volt de ez az "utolso" lombik meg benne volt a pakliban mielott visszamegyek mert utana mar csak jovore mentem volna februarban a lagzi miatt :? ugyhogy nem irtam rola nem te vgy a figyelmetlen :wink:

PGD-s lombikrol en annyit tudok,hogy pl mivel nekem a 2.lombiknal amikor lettek azok a kuka petijeim....es a vegen beulti sem volt tavaly oktoberben na akkor a dokim elkuldott egy ilyen genetikai vizsgalatra...ha kiderult volna hogy bajom van...valami kromoszoma rendellenesseg ebben az esetben es csakis ebben a gyerek nemet is megtudjak hatarozni neked....azaz ha olyan kromoszoma rendellenes betegsegem vgy mittomen mim lett volna amit a lanyom orokolne de a fiam nem akkor nemcsk azt neztek volna meg nekik milyen a kromoszomajuk hanem lenyt pl nem is kaptam volna vissza...mondjuk ez mar a veg veg kifejlet de ha csak siman kromoszoma baj van akkor igenis elore megnezik az embriot es csakis a nem betegeket kapja vissza az ember...de en ugy tudom elobb elkell vegeztesd magadon hogy van e neked...es csak utana alkalmazzak ezt...ha esetleg tenyleg van... :roll: Utana kell kerdeznek valamelyik kaali intezetben :? bovebben :arrow: http://www.nemesekteherbe.hu/cikk_15:Pr ... ztika_(PGD)

Szrityi
En meg ngyon sajnalom,hogy az elso lombikod nem sikerult :roll: Latod pedig a doki mennyi minden problemat elore kikuszobolt neked es megsem....de majd fog :wink: Amit irtam priviben meg most is all barmikor megkereshetsz beszelgetni vgy kerdezni vgy barmi....mielobbi felepulest kivanok neked Kép

Suzy
Te kis tobb,mint felidos....no mar a poci 8)

Eddys
Akupunktura es talpmasszazs az ngyon jo!!!!Csakis ajanlani tudom! :wink:

Betty
pusz pusz neked is!!! 8)

Tobb embrios beultetes
Hat szerintem itthon megszokott a 2embrios beulti mert igy is csak 25%-os sikerekkel dolgoznak itthon hat ha meg 1lenne.De szerintem is aki nem akar ikreket vgy fel esetleg tole az ne ultessen be 2-3mat :roll:

Magamrol
Mindenki azt mondja magas a hcg es mindenki mondja,hogy tobben vannak en mondjuk az elso tesztbol mar tudtam ezt szinte mert annyira eros volt 8) ET+9en csinaltam az elso tesztet vegulis nem is akartam tesztelni nem is vettem tesztet sem otthon de itt kint NY-ban is volt meg majdnem 10db maradekom...de jott ram egy annyira jo erzes olyan nyugodt meg nem is tudom leirni es gondoltam ellovok egy tesztet...a marciusban nem sikerult lombikomnal vegig teszteltem szal volt hasonlitasi alapom...es egybol lattam sinen vgyunk :wink: aztan vegig minden nap teszteltem et+14-en ellottem a kaalis tesztet az is pozi lett meg hat mentem vv-re doki mondta ra 2napra leellenorzik duplazodik es es ha igen akkor 2hetre ra uhu...hat most az uhura varunk,hogy megerositsenek eloszor is abban,hogy jo helyen van mindenki meg hogy egyaltalan van ott valaki :)

hoztam egy tesztsoroztot bar nekem voltak hcg szurijaim beultikor meg utana is de mondom megvolt a marciusi hasonlitasi alap es a ket teszsorozat teljesen mar hisz az nem volt sikeres ez meg igen :) Bar elegge mar kivannak itt fakulva a regebbi tesztek csak az epp aznapi az eros de azert latni,hogy itt valami van :arrow:

Kép
Kép
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri :D

azta mindenit :D na akkor ez a sorozat kárpótolt :D . Nagyon szépek! Szupi ez a Pregnant teszt is. Egyébként akkor a nászéjszakán fogant(ak), nem? :wink: Úgy estél teherbe ahogy illik, az esküvő után rögtön hehe :lol: .
Igen, sok sok reményt adsz és ad mindenki akinek sikerül - az az igazság hogy ezzel a "kicsit fáj más örömé" -vel nem igazán tudok azonosulni, én azt érzem, hogy nem lenne értelme folytatni, ha nem sikerülne időről-időre valakinek. Akkor minek újra és újra belevágni? Ha nincs is eredménye, ha nem is születnek így babák? Ugye értesz? (Ez most kicsit sarkítva volt, de igenis Ti adjátok a reményt, hogy egyszer majd nekem-nekünk is lesz). Eszembe jutott az is hogy valamikor írtuk hogy milyen hirtelen átkerül az ember a "másik" oldalra (asszem a buszos sztori idején), hogy hirtelen a "másik" oldal lesz a természetes és Bri ott vagy a "másik" oldalon, vagy leszálltál a buszról vagy ahogy tetszik :lol:!!! Meg tuti hogy szuper lelkiállapotban voltál (persze ez magában nem lenne elég :wink: )
Nálunk semmi külcsi nincs, ezért is csak olvasok, 3 fagyikánk vár ránk, mi pedig a megfelelő pillanatra.

Millió puszi mindenkinek

Betty jöhetnél máááár egy kicsit!!! :roll:
Vendég

Bri ! Én ugyan már régen jártam itt,de most muszáj gratulálnom neked :lol:
Gyönyörű HCG.eredmények :!:
És hát a tesztjeid...álomszépen alakultak,pont ilyen volt nekem is napról-napra.
Szoritok továbbra is mindenkinek!
Olvaslak benneteket!

KépKép KépKép
kamilla*

Sziasztok,

Csatlakozhatom ? Most vagyok tul az elso lombik programon, szombaton volt a beultetes. Szoval most a varakozasi fazisban vagyunk.

Erabera, annyiban hasonlo a helyzetunk, hogy nalunk is a paromnal van a problema (morfologia, 95%-ban rossz a forma), es en is kulfoldon vagyok, Ausztraliaban.

Itt nagyon draga az egesz, meg ugy is, hogy az egeszsegbiztositas egy reszben fizeti. Es nehez, hogy nem tudom en sem a szakszavakat, kicsit nehez neha emiatt kommunikalni az orvosokkal/noverekkel. Viszont nagy meglepetes volt, hogy a beultetes alatt egy magyar doki volt a felugyelo orvos!! Ez nagyon jol esett, hogy tudtam magyarul beszelni vele.

Otthon aki lombikon volt, nalatok hany napos embriot ultettek be? Nalunk 5 naposan ultettek be egyet (itt ragaszkodnak az 1-hez).
Ami miatt aggodok picit, hogy beultetes alatt eszrevette az orvos, hogy polip van a mehemben. Ettol nagyon megijedtem... Volt valakinek ilyen, okozhat ez problemat?

Bri, tok jo olvasni a sikeredet, remenyt ad. Gratulalok!

Doringo
doringo

Helló lányok!!!

Bri!
Hát ezek a tesztek gyönyörűek :lol: :lol: :lol: Mikor lesz pontosan uh?

Lhb!
Tudom,hogy nem voltál terhes ( :( ),csak azt hittem előre félsz ezektől. :wink: De akkor így már értem.
Gondolunk rád,majd gyere mesélni.

Kép
cukigabi
Budapest

Mennem kell :?

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok

LHB, mennek mára a drukkok :arrow: :arrow: :arrow:

Doringo, üdv itt.Gratula a beültihez! :D Most pihenj sokat és fehérjedús kajákat egyél!
Ha van megfelelő számú pete, és meg is termékenyül, akkor 5 naposan ültetik vissza őket, nálunk 2-t, nekem az első lombiknál, 2 naposak voltak a visszaültett embriók, mert csak ketten maradtak.
Most még 2db 6 napos vár ránk a fagyiba.
Mennyibe kerül a lombik ott?
Vendég

A névnaposoknak boldog névnapot kívánok! :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?