Sziasztok!
Azert ma mar Rebek erezhetöen jobban van
... szerencsere!MA lenne a heten az utolso munkanapom, de hat Rebekkel vagyok itthon....igy hetfön kell ujra dolgoznom!
Kataa
Jo, hogy Alexnak tetszik a bölcsi, remelhetöleg igy is marad!!!
ES nagyon klassz, hogy jol erzitek magatokat az uj otthonotokban, es a környeken is!!!
Magdi
Nekünk van WC ülökenk, es annak idejen Aaronnal is bejött, Rebek is hasznalna, csak most epp nincs WC-nk.Meg mi is csak Bilit vagyunk kenytelenek hasznalni, vagy a camping WC-t, amire nem jo.
Nekünk lepcsös van, kapaszkodoja is van, hogy a gyerekek biztonsagosabban tudjanak felmaszni ra es rajta ülni....es nagyon jo, szerintem erdemes venni...nem tudom, hogy van-e valami neve, markaja, vagy ilyesmi. Összecsukhato es egyszerü modon kinyithato...a gyerekek is maguk tudjak ratenni a WC-re.
Tehat en merem ajanlani!!!
Conti
Köszi, azt hiszem, ajobbulas utjara leptünk...
De ez most csak idöszakos, hogy -ennyit- a gep elött ülök, mert ha Rebek delben alszik, raerek...Es mert beteg es itthon vagyok vele...Azert tovabbra is vadregenyesen lakunk, es internet nelkül...De ha tudok, megint jövök!
Mano
Lesz ez meg biztos jobb az ottalvassal...azert, ahhoz mar nagyon kell biznia a környezeteben, hogy ott is az idegen emberek között becsukja a szemet!!!Kis türelem, es menni fog!
Szilcsi
Sajna csak most idölegesen, mert epp a lakasunkban vagyok, ahol szinte alig tartozkodunk!
Nyuszi
Irnek is, de tenyleg nagyon ritkan vagyok gep közelben
! Es ha megis, akkor a fontos emileket es atutalasokat bonyolitom!
ES aztan jön a cseveges ICQ-n a csalddal es aztan a többi ...es akkor is elöször megprobalok beleolvasni, miket irtok...es lehet, hogy valaszra mar nem futja!
A gyerekeknek meg nins szemelyi! Es ne menj utlevelet csinaltatni, csak apaval együtt, mert mindkettötök alairasa kell!!!
Beszti! Rebek is meg a 2 hetes kepevel van az utlevelben, most megyek majd csinaltatni neki, November vegen jar le az öve!
Zsuzsa
Jo husban van a lanykad!
Nem irigyellek az elmenyeid miatt
, de felejtsd el, ha tudod, es elvezd a gyerekeket!!!
Sasha
Biztos lemaradtam, de maradtok anyoseknal akkor is, ha jön a pici?
Rit
Hat, nem vittem magammal Mo.-ra a görkorimat!!
Tudom, ez sem kifogas! De hat majd meg egyszer összehozzuk!
Rebekem alszik az utlevelkepen...
Ilke
Persze hogy megneztem Balintot is es nagyon helyes!
Csak elfelejtettem irni...meg meg sokmindenkinek...
Beszti
Igen, csütörtökön 21.00-ig vannak nyitva a boltok, az SCS is...
Csics
En meg most, a nagyobbakkal sem tudnek menni vasarolni...Csak ha pl. cipöt veszünk, es akkor is jobb, ha apa is ott van, mert ketfele nehezen tudok rohanni, es közben cipöket visszapakolni, es meg a megfelelöt meg is talalniEgy ujszülöttel meg el tudom kepzelni, föleg ha szopik...akkor el lehet menni nezelödni...de különben en sem tudnek...DE ne haragudj meg ram emiatt...lehet, hogy ti ügyesebben csinaljatok...!
MAra ennyi, nem tudóm, mikor vagyok megint gepközelben, de majd jövök!
Kryss