Új privát üzeneted érkezett!

Gumicukor,
Sajnos most úgy jártam, hogy amikor megrepesztették a magzatburkot, teljesen leálltak a fájások, ezért kellett oxitocint kapnom. A varrásnál pedig olyan rendes volt a dokim, hogy még helyi érzéstelenítőt is kaptam, mert pont kezdett letelni a 2 óra az EDA beadása óta. A kitolás emlékszem Lilivel sokkal gyorsabb volt, de nem is csoda, hisz ő kisebb voltKép. Bálint majdnem 4 kilósan nem csoda, hogy alig fért kiKép. Aztán mégis sikerült, de a végén már a dokim minden erejével a pocimat nyomta.

Kataa,
Bárcsak mindenki olyan kitartó lenne mint te voltál, hát igen ez kellene hogy természetes legyen.
Anyós már hazautazott szombatonKép. Hosszú volt az a 3 hét míg itt volt, szegény Lilit jól meg is zavarta ez az időszak. Néha kifejezetten agresszíven közeledett anyóshoz, ordított vele, meg volt, hogy ráütött. Sajnos az elején eléggé rátapadt anyósom, és valszeg ezt nem kellett volna, pedig mondtuk neki, de hát sajnos ezt érte el vele. Aztán persze nem értette, hogy őt miért nem fogadja el Lili. Az a baj, hogy azt várta már az első percben, hogy ugyanúgy fog hozzá is viszonyulni, mint hozzám. De hát ha évente 2-3x látja csak, akkor nem is értem hogy hihette ezt. Az pedig szerintem természetes dolog, hogy minden gyereknek az édesanyja a legnagyobb érzelmi támasz, az lenne a baj, ha nem így lenne és rögtön máshoz is úgy viszonyulna mint hozzám.

Judy,
Édesek a tesókKép! Nem semmi a csomó a köldökzsinóron. Szép volt Gellért születésének a történeteKép. Nekem nem tudom mikor lesz időm nekiállni és leírni. Talán hétvégén nekiveselkedekKép. Ezt a levelet is reggel óta íromKép.

Csics,
Köszi!

Beszti,
Aranyosak a gyermekeidKép!

Mléna,
Köszi! Mi nemrég vettünk lépcsős wc ülőkét Lilinek és meg vagyunk vele elégedve. Majdnem minden este felül Lili rá és a wc-be pisil. Igaz napközben még nem akaródzik neki, de nem erőltetjük.

Nyuszi,
Nálunk is így szokott lenni, hiába bízom Lilit apára előbb-utóbb mindig nálam köt kiKép. Sport imádat ismerősKép.
Én támogatom a mikulásbulitKép. Van esetleg valakinek jobb ötlete a tavalyi helyszín helyett? De felőlem lehet megint ott, talán most már még jobban élveznék a gyerekek.
Köszi az érdeklődést, egész jól bírjuk a hétköznapokatKép. Bevallom sokkal rosszabbra számítottam úgy összességében, de szerencsére mindenre jut idő, sőt a türelmem is bírja a strapátKép. Igaz ma este Lili tök váratlanul rácsapott Bálint fejére miközben szopizott, na akkor kicsit kiakadtam, de egyébként nagyon kedves vele és meglepő módon figyel rá. Ha pl alszik a kicsi, akkor gyakran bemegy hozzá és megnézi, ha pedig egy kicsit is nyekereg, már szalad hozzám, hogy Anya, baba sír, vedd fel!Kép
Dobj már fel egy képet magadról, olyan kíváncsi vagyok, hogy mennyire változtattad magad megKép.

Zsuzsa,
Aranyosak a képek! Pont úgy lesi Lili is a szopizást, mint nálatok az utolsó képenKép.
Lili amikor megszületett, pár napig tej folyt a melleiből, én is mindenkit kérdezgettem, hogy ez mennyire normális, de megnyugtattakKép.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Mikibuliban mi is benne vagyunk. esetleg a Récsei? Katával beszéltük hogy ott jó lehetne, hiszen ott viszonylag kicsia hely és még bezsélgetni is tudnánk, viszont sok a játék, d enm olya mászósak mint a tavalyi. Persze ha msáhol lezs akkor is megyünkKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Zsuzsa!

Elolvastam. nagyon megható, de komolyan. szerintem te mindnet megtettél, és tényleg a szülés brutálabb részét végigcsináltad, cska ezt mondhatom. Sajnos tényleg a szebb rész maradt ki, de a lényeg a végeredmény.

manstruáció: Emmnak volt, pár napig, d eez nem komoly, picit véres volt a pelus, duzzadt cici, az anyai hormomok okozzák. nem fáj neki, ez tutiKép

Rit!

Pofiduzzanat eltűnik. Emmának si volt, az egyik oldala eléggé megnyomódott szülésnél és pár hétig látszott is, neki főleg az egyik szeme volt bedagadva. Sajnos azon az oldalán a kulccsont is eltört, és hát annyi maradt hogy azon a szemén volt alul egy vörös folt, na az ha sír előjön. Állítólag kissé nagy volt és gyors volt akitolás, a 35-ös fejecske nehezen fért ki. mert ugy eigazából ne a kiló számít, hanema fejkörfogat, a kiférés szempontjából. Azt mondta adoki hogy ennél nagyobb babával ne nagyon próbálkozzak, mert ő is határeset voltKép

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Mikibuliban én is benne vagyokKépKép, de jobb lenne egy olyan hely, ahol nem kell a gyerekek után rohangálni, és tényleg tudnánk kicsit beszélgetni.

Ilke!

RácsapásKép. Én is mindig kiakadtam tőle, mert miért csinálja Nátán? Igyekszünk maximálisan figyelni rá. Aztán máskor meg annyira szeretgeti.KépKép És érdekes, hogy nem az elején kezdte el megütni, hanem pár hét elteltével, de remélem most már nem fogja...
Anyós: nem tudom, hogy bírtad, nekem az anyám csak 1 napra volt itt, de az is bőven sok volt. Hiába, már 16 éves korom óta külön élünk, 7 éve saját háztartást vezetek, és valahogy nem nagyon szeretem, ha beleszólnak a dolgomba. Azt hiszem, azt se bírnám elviselni, ha bejárónőnk lenne, aki takarítana (nem szeretem, ha más nyúlkál a dolgainkhoz). A páromat is kiakasztottaKép...

Manó!

Én Benit 36-os fejjel szültem és Nátánnak is annyi volt, csak ő nem arra jött ki.
Hanna volt a legnagyobb közülük súlyban, viszont ő 34-es fejjel született. Bár az érdekes, hogy miért tippelte nagyobb súlyúnak a doki az UH alapján, ha egyébként a paraméterei kisebbek voltak, mint Nátánnak (Nátán 36-os fejjel, 36-os mellkassal, 56 cm-rel de "csak" 3400 g-mal született, Hanna 34-es fejjel, 34-es mellkassal, 56 cm-rel és 3800 g-mal).
Viszont azt nem tudom, hogy a kisebb fej miatt volt-e könnyebb a kitolás, Beninél tényleg sokáig tartott, de érzésem (és emlékeim) szerint most sokkal jobban sikerült eltalálni, hogy hogyan kell nyomni.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok

Örülök, hogy tetszett a történetKép

Zsuzsa
Üdv újra ittKép Sajnálom, hogy nem úgy alakult a dolog, ahogy szeretted volna, remélem Luca mindenért kárpótolKép

Ilke
Gergő is kupán vágta már a kicsit egy óvatlan pillanatbanKép Amúgy ő is szereti, simogatja, nyüzsög körülötte. Nekem is hazament az anyum már, ő sokat segített, jókat főzöttKép most apa van velünk pár napot. Én is rosszabbra számítottam, remélem így is marad, ás lesz türelem is.

Mikibiliban mi is benne vagyunk.

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok

Menstruáció: Szilcsinek is volt

Mikibuli: mi is benne vagyunk, igaz Tomi még nagyon pici lesz

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok

Mikibulit lehetne valami kozpontibb helyen, hogy akik "eszakrol" (Mi, Dio, Agi, Forti, bocs ha valakit kihagytam)jonnek ne kelljen 1.5 orat utazni.Tavaly sajna addig tartott pl. innen Godrol.Kép Pl. a Mikkamakka jo, nem?
A Westendben, vagy a Dunaplazaban nncs gyerekorzo, amit esetleg kiadnanak nehany orara?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Mikibuli, mi is benne vagyunk, a recsei jó, bár attól függ mennyien lennénk, mert az nem akkora hodály.

Ráütés: Nálunk ez nem volt a nagy korkülönbség miatt(még jóKép) de nem azért csinálják esetleg, hogy leteszteljék az erőviszonyokat? Vissza tud-e ütni a pici?

Zsuzsa, Luca kárpótól mindenértKép Nagyon kis aranyosKép jó a kis család kép!

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok
Kryss
kösszi most már csak a fizetéstöl függ mennyi lesz most ha sok akor most megyünk ha meg nem akor csak decemberben bár lehet hogy nem birom ki adig Kép

Conti
igen visszük öket is nem hiném hogy árt nekik ráadásul csak vasárnap érek rá vagy szombaton különben dolgozok én is meg a párom is .Különben felsem merült hogy ne vigyem a fiaimat bécsbe .

Nyuszi
ha ez bátorság kérdése akor bátor vagyok Kép visszek enni valot pelenkát játékot stb ha nagyon nyügösek lenének akor megálunk és kiszálunk az autobol picit azért nem vagyok mindenbe bátor van hogy kifejezeten gyáva vagyok Kép .

Lányok
petike is néha elöszeretetel nyuza az öcsét ez van hogy tetszik neki de van hogy nem ezért általába nagyon oda kell figyelnünk rájuk még .Petikék is itthon lesznek holnap mert még betegek egy kicsit és nagyon nyafogtak a bölcsibe hogy maradjanak otthon 1-2 napot igy vetem ki szabadnapot .

pusz csics és a fiuk
csics

Csics, én úgy gondoltam, hogy kimondottan vásárolni nem túl kényelmes két gyerekkel, hiszen így mindketten le vagytok foglalva, hogy tudsz így nézelődni? Nálam pl. folyamatosan tolni kell bettit a kocsival vagy ritkán beültetem a tescóba a little-tickes autóba, hát azzal is száguldani kell, csak gyorsan bedobálom a vásárolnivalót. Igazán nézelődni, főleg karira ajándékokat, gyerekkel semmiképp! Legalábbis nálam, de ti bizti ügyesek lesztekKép

Ma az eső miatt nem mentünk a bölcsibe, legalább kitakarítottam a fürdőt.

Conti

conti

Rit

Igen, azt mondják a jósló fájások elmúlnak vörösbor, illetve meleg fürdő hatására. nekem a rendesek is tartottak fél óra szünetet egy deci vörösbor hatásáraKépKép de szerencsére visszatértek.

pusz
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Nyuszi!

A Récsei a Thököly út és a Dózsa György út keresztezőpdésénél van, szerintem z jóval könnyebbenmegközlíthető. vagy az is messze vannektek?

Westendben tuti nincs, ott volt d emegszünt és pocsék volt, ott dolgozott az anyukám. Alig volt játék. A póslusbanvan nagyon jó, d enem tudom azt kiadják e, meg az m,eg a másik irányból jövőknek esik ki nagyon.

A Récseit tudi kiadják, láttuk kiírva. nem hodály, de épp azért ott lehetne beszélgetni. Szerintem. Mondjuk most ajánlom itt nagy lelkesen, de megszervezni nem igen lesz odőm, mert jövő héttől dolgozomKép Csak javaoltam mint jó helyet. Mi ott katával simán tudtunk bezsélgetni úgy hogy tudtuk követni szemmel a két gyerkőcöt. Bár asztaluk és székük talán nem volt túl sokKép

manó

KépKép
manó

Hali

A Recsei jonak tunik, meg ugysem voltam benne.KépLehet ott jol parkolni?

Gumicukor

Tudsz rola hogy a hetvegen Kezmuves vasar lesz a Petofi csarnokban?KépEn lehet hogy kinezek.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Hali!

Képzeljétek Danikám autót rajzol, ma csinálok képet róla és felteszem. Most autót szokott, ami kicsit ufósra sikerült általában, és tesz rá tenta-t, ez nála antennát jelent.

Reggel belepisilt az új ágyába Kép Valahogy félrecsúszott a pelus és fütykös kikandikált, így történhetett. De rendes volt , mert egyből szólt. néztem elöl a pelust, de mondom ez száraz. aztán amikor kikelt az áygból, akkor a piszinaci hátulja nedves volt. szerencsére a matrac nem ázott át, egy mini nedvességpötty van rajta és csak a gumis szélő lepedő és a sima lepedőt érte a baleset.

Rzsuzsa
Megható a szüléstörténetetek. Biztos nehéz lelkileg, hogy nem siekrült normál úton szülni, de a kis Luca biztosan mindenért kárpótol. Talán, ha esz harmadik, lehet mégiscsak sikerül majd, ahogy Te szeretnéd, sosem lehet tudni. Kívánom, hogy így legyen.

Mensi
Én már hallottam és a ciciduzzanatról is, ami fiúknál is előfordul és még váladék is jöhet belőle. az anyai hormonokmiatt van, nem kell vele semmit csinálni, elmúlik, amint helyreállnak a hormonok a babánál. lányoknál folyásszerű valami is van és nem lehet a nunijukat a hüvely kornyékénél tisztítani, csak felületesen a redőket. ugyan még nincs lányom, remélem egyszer lesz, de azért elolvastam.
Dani fütyijén pedig teljesen hátrajött már a bőr és maga is felhúzza fürdéskor és megmossa Kép amikor meztelenül áll a sámlin és fogja a kukiját olyan, mint a brüsszeli pisilő kisfiú szobra, főleg a nagy hasával muris Kép

Ilke
Én tuti lerúgtam volna magamról a dokimat, ha nyomja a pocakomat, nekem az annyira természetellenes.

Mikibuli jó ötlet, ha kell segítek a szervezésben. A Récsei játszóházat még csak kívülről láttam, ha annyian leszünk, mint tavaly, akkor szerintem kicsi lesz. meg úgysem ülnénk egy helyben. énmeg egyébként a földön is elücsörgök, ha van kispárna.

Csics
Autópálya kellős közepén hol szállsz ki? mi is megyünk ki nemsokára Bécsbe, de nem visszük Danit, majdnem 6 órát (oda-vissza) lenne az ülésben, ami nála ugye egy örökkévalóság egy örökmozgó csemeténél, na meg az üzletekben is imád rohangálni, csak kapkodnánk ide-oda, így meg nyugiban tudunk nézelődni. egyébként vasárnap sok üzlet nincs nyitva, ott nem dolgoznak, mint nálunk.

Nyuszi
Nem tudtam, de köszi, lehet vasárnap kinézek, ha lesz időm.

Tegnap szétröhögtem magam a Megasztáron, micsoda "tehetséges" emberkék voltak Kép mindig az eleje legjobb, könnyesre röhögöm magam rajtuk.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Bécs: szerintem vasárnap értelmetlen kimenni vásárolni, még szombaton is kérdéses lehet. Leginkább csütörtökön érdemes, mert ha jól vettem észre, akkor hosszúnapot tartanak (Kryss?), de még más hétköznapokon is rendes nyitvatartás van.
Ez nagyon furcsa egyébként (ezért is tűnt fel), mert itthon már annyira megszoktam, hogy hétvégén is szinte mindent meg lehet venni, és a Tesco-k éjjel-nappal nyitva vannak. Nagyon sok mindent könnyebb hétvégére tervezi, mert akkor a párom itthon van, nem a munkaidejéből vesszük el az időt.

Conti!

Én is ezért hagyom itthon a két gyereket. És azért, mert ez még nekünk is megerőltető lesz (ruhákat is kellene néznem), nem akarom őket is ezzel fárasztani. Itthon meg eljátszanak a szomszédokkal.
Hannának remélem nem okozunk vele gondot, bár igazándiból őt sem vinném, de azt nem lehet megoldani. Viszek hordozókendőt, és igyekszünk gyorsan végezni (ugye a szopi meg kéznél van).
A hordozókendő már hétvégén is jól jött, elmentünk a Közlekedési Múzeumba (még nem jártunk a gyerekekkel ott, ráadásul okt. elején nyílt egy "Tengerhajózás története" c. kiállítás). Hanna az elején még ébren volt, aztán bealudt, és nagyon jól aludt végig.

Nyuszi!

Na, ja, a túlsó vég meg nekünk van messze.KépKép De én mindent bevállalok!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Látom jól haladtok a bölcsizéssel. Mi persze nyakig takonyban, úgyhogy majd a jövőhéten visszatérünk. Egyébként Hanna ngyon sokáig nem nagyon aludt a bölcsiben, csak nagyon rövid időket.

Zsuzsa
Nagyon szépek a gyerkőcök. Hát még az "én kis családom", nagyon meghatóak.
Sajnálom hogy megint így alakult Kép De Luca kárpótol majd érte Kép

Miki buli
Benne vagyunk. Bár én akárhova megyek rohangálnom kell a Hanna után, nem tud a popsiján ülni semmilyen körülmények közt. Kép Mi az a Récsei és hol van?

Leányom ma elvágódott majd közölte hogy basszus. Na ilyeneket tanulnak a bölcsibe Kép Bár ez még a jobbak közé tartozik. A múlt héten egész hazafelé azt kiabálta hogy cigánn.

Üdv
Luca
dec8

Beszti

Na ezert mondom a Mikkamakkat, ha a Recsei a masik vegen van nektek.
Vagy a Westendet.Az nem erdekes, ha nincsenek jo jatekok, azt tud mindenki vinni egyet-kettot,nem? Elvihetjuk pl. a csuszdankat, belefer az autoba. A foldon is el lehet ulni, ha van szonyegpadlo, takarot teszunk ra es kesz.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Azert ma mar Rebek erezhetöen jobban van Kép... szerencsere!MA lenne a heten az utolso munkanapom, de hat Rebekkel vagyok itthon....igy hetfön kell ujra dolgoznom!

KataaKép
Jo, hogy Alexnak tetszik a bölcsi, remelhetöleg igy is marad!!!
ES nagyon klassz, hogy jol erzitek magatokat az uj otthonotokban, es a környeken is!!!

Magdi
Nekünk van WC ülökenk, es annak idejen Aaronnal is bejött, Rebek is hasznalna, csak most epp nincs WC-nk.Meg mi is csak Bilit vagyunk kenytelenek hasznalni, vagy a camping WC-t, amire nem jo.
Nekünk lepcsös van, kapaszkodoja is van, hogy a gyerekek biztonsagosabban tudjanak felmaszni ra es rajta ülni....es nagyon jo, szerintem erdemes venni...nem tudom, hogy van-e valami neve, markaja, vagy ilyesmi. Összecsukhato es egyszerü modon kinyithato...a gyerekek is maguk tudjak ratenni a WC-re.
Tehat en merem ajanlani!!!

Conti
Köszi, azt hiszem, ajobbulas utjara leptünk...
De ez most csak idöszakos, hogy -ennyit- a gep elött ülök, mert ha Rebek delben alszik, raerek...Es mert beteg es itthon vagyok vele...Azert tovabbra is vadregenyesen lakunk, es internet nelkül...De ha tudok, megint jövök!

ManoKép
Lesz ez meg biztos jobb az ottalvassal...azert, ahhoz mar nagyon kell biznia a környezeteben, hogy ott is az idegen emberek között becsukja a szemet!!!Kis türelem, es menni fog!

Szilcsi
Sajna csak most idölegesen, mert epp a lakasunkban vagyok, ahol szinte alig tartozkodunk!KépKép

Nyuszi
Irnek is, de tenyleg nagyon ritkan vagyok gep közelbenKép! Es ha megis, akkor a fontos emileket es atutalasokat bonyolitom!
ES aztan jön a cseveges ICQ-n a csalddal es aztan a többi ...es akkor is elöször megprobalok beleolvasni, miket irtok...es lehet, hogy valaszra mar nem futja!
A gyerekeknek meg nins szemelyi! Es ne menj utlevelet csinaltatni, csak apaval együtt, mert mindkettötök alairasa kell!!!

Beszti! Rebek is meg a 2 hetes kepevel van az utlevelben, most megyek majd csinaltatni neki, November vegen jar le az öve!

Zsuzsa
Jo husban van a lanykad!Kép
Nem irigyellek az elmenyeid miattKép, de felejtsd el, ha tudod, es elvezd a gyerekeket!!!Kép

Sasha
Biztos lemaradtam, de maradtok anyoseknal akkor is, ha jön a pici?

Rit
Hat, nem vittem magammal Mo.-ra a görkorimat!!KépTudom, ez sem kifogas! De hat majd meg egyszer összehozzuk!
Rebekem alszik az utlevelkepen...

Ilke
Persze hogy megneztem Balintot is es nagyon helyes!Kép
Csak elfelejtettem irni...meg meg sokmindenkinek...

Beszti
Igen, csütörtökön 21.00-ig vannak nyitva a boltok, az SCS is...

Csics
En meg most, a nagyobbakkal sem tudnek menni vasarolni...Csak ha pl. cipöt veszünk, es akkor is jobb, ha apa is ott van, mert ketfele nehezen tudok rohanni, es közben cipöket visszapakolni, es meg a megfelelöt meg is talalniEgy ujszülöttel meg el tudom kepzelni, föleg ha szopik...akkor el lehet menni nezelödni...de különben en sem tudnek...DE ne haragudj meg ram emiatt...lehet, hogy ti ügyesebben csinaljatok...!KépKép

MAra ennyi, nem tudóm, mikor vagyok megint gepközelben, de majd jövök!
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok

Na ma megvolt az elso hiszt,ugyhogy elkonyvelhetjuk,O az a tipus aki kesobb sirKépKép
De vartam es kb 5 perc kemeny siras utan mar megnyugodott.2* meg sirt delelott de hamar meg tudtak nyugtatai,viszont enni ma nem akart ebedet.A gondozono szerint igy sztrajkolKép
Mentem is erte 1-kor es ugy orultKépmar szepen jatszik itt mellettem a kockakkal.
Biztos meg egy par nap lesz mire abbamarad a siras,de hat ezt most ki kell birniKép
Gyorsan elfoglaltuk magunkat anyuval,kitakaritottuk a lakast meg vasaroltunk meg az unokaocsiknek ruhakat kariraKép

Mikibuli
En lehetek egy szervezo ha gondoljatok.Remelem valaki meg beszall.Legyen mikluas mint tavaly?En is inkabb masra szavazok mint a tavalyi hely.Nekem a Mikkamakka es Recsei is Ok.A mikkamakka nagyobb az teny,viszont ott nehez parkolni,es meg fizetni is kell.
A Recseiben ingyenes a parkolo es tuti lesz hely,viszont nem akkora mint a Mikkamakka.
Es jonnek a papak is???Mert ugy talan mar tenyleg kicsi.
Van honlapjuk is csak a jatszonak nincs
www.recsei.hu
Leirom ide a Listat hanyan is lennenkKép
Nyuszi
Ilke
Mano
Beszti
Judy
Szilcsike
Conti
Dec8
Kataa

Ilke
Na akkor anyos letudva egy darabigKépHat igen a kicsiknek ido kell hogym egszressen valakit,plane nem szeretik ha nagyon nyomulnak rajuk,pont az ellenkezojet erik el.
Neked tovabbra is ennyi turelmet,viszont az is kozrejatszik hogy most nem aggodsz annyit mint az elsonelKép

Csics
Hat igen,en sem mennek meg egy gyerkkel sem,plane miota nayobb Alex nem erdeklik ugy anya ruhas uzletei mint engem.Es a hogy magunkat ismerem a H&M-ben orakat is ellennenk,de elvezni egy gyerekkel nem igazan lehetKép

Na pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Az SCS honlapja szerint szombaton 9.00-18.00-ig van nyitva. ha 10 körül érünk oda, akkor este 6ig bőven elég a császkálásból és még haza is kell érni, ami úgyis sötétben lesz már.
szerintem Csics, ha csak ide mentek, akkor simán tudtok menni szombaton és egy helyen van minden kajáldák is. eddig mindenki dícséri, hogy jó.

KépKép
KépKép
gumicukor

Persze ha valait kihagyam szoljon,de ez igy meg csak 9 es meg tobben is elfernenk ott.
Azt tudom hogy csinalnak gyerek bulikat de ott 2300 korul van per gyerkoc,de ez kajcsival ertendo.Ha erre szavazunk felhivom es megkerdezem oket hatha tudnak specialis ajanlatot adni.Kép

Kép
Kép
kataa

A mikkamakka sem rossz, ha szombaton délután van (gondoljunk a dolgozó mamikra is!!!! mi csak hétvégén délután tudunk mikizni) akkor nem kell parkolást fizetni a belvárosban, csak délig. viszont a parkolóhelyek száma véges, vagy nincs is. a récsiben legalább ingyenes és sosincs tömeg, tudi elférnénk.

kataa
te úgyis ráérsz, legyél te most a főszervező. én nyomtatásban, ábrakészítésben stb. tudok segíteni, ha kell.
legyen idén is egyenajándék?
engem kihagytál a listából, és szeretném apát is vinni, nem szereti, ha kimarad az ilyen bulikból.
kérdezd meg a kaja nélkülit is, illetve hozhatunk-e saját készítésűt, mert ugye kalkuláljuk bele az ajándékot is, és azt, hogy valalkinek 2-3 gyerek is van már, úgy nem lenne már nekik olyan olcsó.

ruhavásárlás
gyerekkoromban én is utáltam anyukámmal a ruharészlegen vásárolni. volt, hogy adott egy marék 2 ft-ost és egy mozgó csacsiba dobáltam, amíg ő bent volt. ha bevitt magával, úgy tüntettem, hogy a fejemre tettem a kosarat, akkori fogalmaim szerint ez jelentette nálam a bevásárlást Kép úgy hívtam a ruhás részt, hogy tekergő, mert minden olyan kacskaringósan volt benne. bezzeg ahol én el tudtam időzni, az a tornadreszzses rész és sportszerek voltak. akkoriban szertornáztam.
most azért már nagyon is szeretek ruhaboltokban időt tölteni.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor
Bocsi,nem volt szandekosKép
Hat a Mikkamaka nincs nyitva hetvegen az tutiKép
Es mi van a pentek delutannal?UGyis mindenki alszik,lehetne mondjuk 4-tol.
A hetvege tavaly sem tunt jonak ha jol emlekszemKép

Idopontok:
Dec3 Pentek
Dec6 Hetfo
Egyeb tippek Lanyok ??

Megprobalom megkeresni a szamukat,mert pont nemreg dobtam ki a szorolapjukat sajnosKép

Ajandek
jo lenne mondjuk egy dolg csak hogy egyszerubb legyen a beszerzese,es most mar nagyobbak ne legyen rajta veszekedes.Mondjuk vagy egyfajta konyv vagy kockafelek???otletek??
Kataa

Kép
Kép
kataa

Egyebkent a Recsei /jegkorszak jatszohaz 216 nm.az mar csak eleg nem???

Kép
Kép
kataa

Én a péntek délutánra szavazok, mert hétfőn dolgozom Kép

ajándékötlet
nekünk jöhet minden, csak plüss ne legyen.
arra gondoltam hirtelen, hogy a legtöbb gyerkőc már rajzolós korban van, esetleg lehetne vmi színescerka készlet vagy filctoll ilyenek. idén lehet narancs a banán helyett.

gyártsak idén ragacsokat, zacsikra feliratokat?

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa!

A péntek délután nekem jónak tűnik, pénteken csak 14: 20-ig dolgozom, akkor 4-re oda tudnánk érni.De alkalmazkodom a többséghez. És helyben is, nekem jó a Récsei, de ha mást szavazunk meg az is jó. Az ajándék is bármi jöhetKép

manó

KépKép
manó

Gondoljatok arra is, hogy ki fogják bontani a gyerekek a csomagot, talán valami 1 db-os jobb lenne ebből a szempontból.
Én holnap pont megyek a Récseibe egy barátnőmmel találkozunk, megkérdezem mik a feltételek.
Hiába nagy egyébként az alapterület, annak egy része galéria, én oda nem is fogom felengedni, az szerintem nagyobbaknak való. Legalábbis olyan szempontból, hogy nem jó ha felnyomul oda több szülő, fent kicsi a hely.

Esetleg lehetne egy héttel korábban is?

Conti

conti

Cotnti
De jo hogy holnap mesz,kerdezz mar nekem telcsi szamot is mert sehol nem talalom a netenKép
Igen en is azert gondoltam talan a konyvre vagy valami figurara.
A ceruza azert sem jo mert rohangaszva balesetveszelyes.

Ugy nez ki a pentek eddig a nyero,
Szoval dec 3 vagy november 26???nekem mindketto joKép

Sajnos ferjem nem tud jonni mert akkortajt tuti kulfoldon lesz KépDe lehet viszem Marikat es akkor beszelgetni is lesz idomKép

Kép
Kép
kataa

Kataa

Ajandekbeszerzesben en is szivesen segitek, ha megszervezed a helyszint, mert nekem innen Godrol nehezkes lenne. Ha kitalaljuk mi legyen az ajandek meg tudom venni akar az Auchanben(minden heten megyek), ha a batyam erre jar a Metroban is.
Ceruza van mar tobb tonna, meg zsirkreta is es tenyleg valami egy darabos lenne jo, bar eloszor en is valami epitokockara gondoltam, mert abbol sosem eleg. De igaza van Continak, inkabb konyv vagy esetleg babfigura, auto, ...
Nekem meg nem tudom hogy jok-e az idopontok, mert majd megyunk Angliaba a nagyszulokhoz karacsonyolni, de majd ugy alakitom, hogy jo legyen, a vilagert sem hagynam ki a bulit...Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Zsuzsa! Kép Szüléstörténeted nagyon meghatott, nagyon megértem, hogy min mentél keresztül lelkileg. Márk születésekor bennem is hasonló gondolatok keringtek. Azóta nyomaszt, hogy nem sikerült egyik babámat sem "természetes" módon megszülni. Nóri sürgösségi császár volt, Márknál bennem volt a hiba, hiába akart megszületni, hiába voltak jók a fájások, én semmit nem tágultam. Közel 18 óra vajúdás után (az utolsó 6 óra iszonyú volt) én kértem, hogy csináljanak valamit.
Zsuzsa! Ahogy olvastalak, Te mindent megtettél. A lényeg, hogy kislányod egészséges, gyönyörű, sok boldogságot kívánok nektek!

Kryss, Ilke! Hol vettétek a WC ülőkét? Mennyibe került?
Kataa! Voltam ma a soroksári úti Mega Toys-ba, nem tartanak WC ülőkét. Kép
Én sem erőltettem a szobatisztaságot, volt is vitám anyósommal, aki 1+fél évesen már erőltetni akarta a bilizést. Megmondom őszíntén, én idén már lemondtam arról, hogy Nóri szobatiszta legyen, és én vagyok a legjobban meglepődve, hogy teljesen magától leveszi a pelust reggelente, és egész nap nagyon ügyesen bilizik.Már csak azért is meglepő, mert beszéd terén még nem állunk olyan jól. (a nagy átlagban azért benne vagyunk) Vagy ezek a dolgok nem is függnek össze??

Lányok! Szeretném megkérdezni, hogy a Mikibulira lehet jelentkezni?
Semmiképpen nem akarok rátok akaszkodni, de szívesen megismernélek Titeket személyesen. De ha inkább a régi társaság Kép együtt szeretne bulizni Kép, akkor nyugodtan írjátok meg Kép.

Mindenkinek szép napot kívánok, sziasztok:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Magdi

Hat persze hogy mi is szeretnenk Titeket megismerni!!!Kép
Emike sem szobatiszta meg, pedig folyekonyan beszel es miket! Nem tudom hogy a ketto osszefugg-e, o tudja hogy kene bilizni, de nem akar.Nem hajlando raulni sem. A vedono szerint ez nem ritka, hogy pont azert mert erti, kenyelmesebb neki a pelusba belecsinalni. En ketsegbe vagyok esve, mert eroltetni nem akarom, minden nap probalom rabeszelni, de mindig kikosaraz. Nori csak ugy egyik napro; a masikra rault magatol?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi, nálunk is ez van, egy darabig jól ment a bilizés mindig csurgatott bele, ha ráültettem, most meg semmi. Néha nagy nehezen ráül, de nem szívesen, és még ritkábban van pisi. Tervezem beszerezni ezt a wc ülőkét, hátha...
C.

conti

Magdi!

Ne legyen rossz gondolatok benned, hogy mindkettő császár lett. A gyerekek a fontosak. Tudom, mennyire fontos, hogy megtapasztalja az ember a "természetes" szülést, bennem is sokminden keringett Hanna születése előtt (pedig Beni hüvelyi úton született, Nátán lett sürgősségi császár). De jobb volt úgy odamenni, hogy akár újra császár is lehet (volt is olyan momentuma a szülésnek, amikor úgy tűnt, az lesz), nem vettem volna kudarcnak. Hisz valamiért nem tudott volna megszületni rendesen, akkor az a fontos, hogy egészséges anyának egészséges babája szülessen, aki föl tudja nevelni. Semmivel nem kevesebb egy császár, sőt, amilyen dolgokat (fájdalom) meg kell utána élni, talán nagyobb "teljesítmény", mint egy hüvelyi szülés.
Miért ne jöhetnél a Mikibulira? Én azért is nem vettelek téged (és még másokat sem) ki a táblázatból (sőt igyekszem követni, hogy kivel mi történik, ha valahol más topikban látom a nevét), hogy hátha visszatalál valaki még újra.KépKép

Nyuszi!

Nekem most már tényleg mindegy, hol lesz, bárhová elmegyek. Tavaly csk azért lett volna gond,mert nem volt autóm, és nem volt mindegy, hogy meddig tömegközlekedünk. Ezért örültem a Soroksári útnak, mert HÉV pont arra megy. De ugye idén lesz autómKépKép (már csak napok kérdése, elkezdték üzembehelyezni), úgyhogy mehetünk bárhová!

Mikibuli: nekem is péntek du. a jobb (dec. 6-a egyébként biztosan nem, mert azon a héten a párom Münchenbe megy, és a 3 gyerekhez kell a segítsége (vagy úgy, hogy eljön velünk, avgy úgy, hogy pl. Benire vigyáz addig)).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Nyuszi
Jovo heten en is tervezek menni a Recseibe Alexxal,mar reg voltunk ottKépLassuk mit mond holnap Conti,mennyire rugalmasak.
Az ajandek nekem nem gond csak talajuk ki mi legyen.A babfigura jo otletKépTalan az auto/fiu es baba/lany is egy verzio.Bar tudom mindenkinek van mar csomoKép
Ja mennyi penz/per babo?

Magdi
ne haragudj de en amikor bilit kerestem akkor meg egy csomo wc uloke voltKépAz ujpestiben biztos van de a Brendonban is tutiKép
Persze hogy gyere a MikibuliraKépNincs senki leirvaKépBar tavalyihoz kepest szerintem kevesebben elszunk,nem irogat mar mindenkiKép
Nekem is csaszar volt Alex es a kovi baba is alapbol az lesz,de ugy vagyok vele lenyeg a baba es az en egeszsegemKép.Erdekes en ezt nem eltem meg rosszul,sot jol is viseltem,persze az elso nap kemeny volt de utana mar minden OKKép

Szoval a javiott nevsorKépSzoljatok hogy kinek jon apa.Vagy iden hogy legyen?Mikulast szervezzunk???RIt,megvan meg a tavalyi??Kép

Nyuszi+Emike+Danny
Ilke +Lili+Balint
Mano +Emma
Beszti +Beni+Natan+Hanna
Judy +Gergo+Gellert
Gumicukor+Dani+Apa
Magdi+Nori+Mark
Szilcsike +Szilvike+Tomi
Conti +Betti
Dec8 +Hanna
Kataa +Alex

Dec3 pentekben akkor megegyezhetunk???

Alex ma ugy fekudt le hogy holnap megy a bolcsisnenihez(Igy hivja Marti nenitKépUgyhogy remelem holnap kicsit jobban viseli az elvalast.
Egyebkent mar 8 ota alszik,most hogy kevesebb alszik delutan ott igy konnyebben almos lesz,nem is baj,atallunk a teli durmolasraKép

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
Én szeretném vinni apát magammal a mikibuliba, ha nem gáz Nektek, mert Tomi még nagyon pici lesz (talán 1 hónapos), és vele nem fogok tudni rohanni Szilcsi után. A másik meg az, hogy apát cibálja mindig játszani, ha apa itthon van. Szegénykémre így is alig volt mostanában ideje a házfelujítás miatt. MOst is együtt játszanak Kép)
Alvás meg még sehol Kép

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés: Mi is mennénk a mikibulibaKép (apa,anya,gyerek). A héten megint itthon vagyok Gyurcival, hétfön 40 fokos láza voltKép. Ezért nem is nagyon volt időm irni. Holnap próbálok jönni.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Kataa

Velunk is jon apa, vagy anyu, ha apa kulfoldon lesz. Dannyvel nehezen tudnek Emire figyelni.

Banyoci

Jobbulast Gyurcinak!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Manó,
Bálintnak is 35-ös a fejkörfogata, és én is úgy éreztem, hogy ez már nagyon határeset volt nekemKép.

Beszti,
Mi is megbeszéltük a párommal, hogy valahogy már csak egymást viseljük elKép. Hosszú távon az alkalmazkodás elég fárasztó tud lenni, főleg, hogy anyósomnak vannak olyan dolgai amiket nehezen tolerálunk. Azért mondjuk az jó volt, hogy teljesen egyetértettünk a párommal azokban a dolgokban amik zavartak minket. Sajnos én is olyan vagyok, hogy azt szeretem, ha mindent én csinálok itthonKép.

Gumicukor,
Korábban nekem is az volt a véleményem a pocinyomásról, de amikor már a 3. tolófájásnál is ugyanott tartottunk mint az elsőnél, akkor komolyan elkezdtem aggódni a piciért, mondtam is a dokinak, hogy szerintem nem fog kiférni, ja és közben úgy éreztem, hogy szét szakadok, szóval csak egy vágyam volt, hogy a baba kijjebb kerüljön. Sajnos a homlokán lett is egy véraláfutásos csík, és az egyik szeme is eléggé megduzzadt, de szerencsére mire hazajöttünk elmúlt.
Tegnap fél szemmel én is néztem a Megasztárt, hihetetlen milyen fazonok jelentek ott meg, a hangjukról már nem is beszélveKép.

Mikibuli,
Nekünk mindegy hogy hol lesz, de idén sajna nem tudom a szervezést vállalni. Viszont ha nem jöhetnek a papák, akkor az nekem gázos, mert Bálintot mindenképp magammal vinném a szopi miatt.
Valami ajándék szerintem is legyen, az egy darabos jó ötlet.
A dec3-ra szavazok.

Magdi,
Mi a KIKA-ban vettük 4990-ért. Teszek fel egy képet róla.
Kép
Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok

Javiott nevsorKép

Nyuszi+Emike+Danny+Apa
Ilke +Lili+Balint+Apa
Mano +Emma
Beszti +Beni+Natan+Hanna
Judy +Gergo+Gellert
Gumicukor+Dani+Apa
Magdi+Nori+Mark
Szilcsike +Szilvike+Tomi+Apa
Conti +Betti
Dec8 +Hanna
Banyoci+Gyurci+Apa
Kataa +Alex

Dec3 akkor Ok??Kép

Szilcsike
Persze ,miert lenne az,lenyeg hogy Te is tudj kicsi beszelgetni,es 2gyerekkel mar nem lenne megoldhatoKép
Kesz vagytok mar mindennel a felujitasban?Na Tomi biztos megvarja amig minden Ok leszKép

Banyoci
Jobbulast GyurcinakKép

Zsuzsa
Elod nagy hizelgoKép

Alex reggel elkezdett kohogniKépMas egyenlore nincs ,vidam,eszik,ugyhogy viszmea bolcsibe.Viszont 12-re megyek erte es viszem a drnenihez.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa!

Mi is apával. Három gyerek egyedül nekem sok lenne!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Hali

Tegnap minibölcsi volt nálunk délelőtt. Anyósom nem tudott kimenni Danival, mert esett az eső, és akikkel a játszón szoktak 2 anyuka és egy kisfiú meg egy kislány jöttek fel hozzánk. Anyósom mesélte, hogy persze Dani volt a kiskirály, kicsit irigykedett is. a többiekben ez még nincs meg, mert a kisfiú 18 hós, a kislány (ő egyébként Dani játszós szerelme) pedig 16 hónapos. de azért egész jól elvoltak.
a fiam nem jár ugyan bölcsibe, de ugyanazokat a "tüneteket" produkálja, mint a tiéteké, akik már járnak. mondjuk azt látom, hogy nem az elnyomottak között fog helyet foglalni... Kép de verekedni már most nem engedem, igaz nem verekszik, csak lökdösődik. úgyhogy készüljetek a mikibulin, hogy előfordulhat ilyen, ha éppen nem vagyok résen, de úgy vagyok vele, majd visszakapja valaki mástól Kép

ma rövid napom lesz már 1kor húzok haza. holnap megyünk kisbabát látogatni a férjem barátjáékhoz.

gumicukor

Igaz a cerka tényleg nem jó, túl sok darab.
Arra gondolta, hogy a Baross u-ban van egy Fa játékok bolt, ahol lehet kézbábokat kapni, nagyon sokfélét. Esetleg lehetne a könyv mellé egy olyan. úgyis jön a tél, lehet otthon bábozni.

auto/fiu = nálunk halomban áll az autó... valami ötletesebb kellene, a kocsi olyan snassz.

idén jó lenne valami halk aláfestő zene is, tavaly csak a légvár zúgása volt. hozhatok karácsonyi cd-ket vagy halázs jutkát.

én dec 3-ra szavazok, mert nov26-án apukám szülinapját megyünk ünnepelni vidékre.

Magdi
Szívesen látunk benneteket is, még jó! Kép

Banyóci
Jobbulást Gyurcinak! Jól felszaladt a láza! Mi a baj?

Rzsuzsa
Elődnek Boldog szülinapot kívánok!KépKépKép
Nem csodálom Elődöt, hogy nem köti le a pelenkázás, hiszen férfiből van KépKépKép

KépKép
KépKép
gumicukor

Akarom mondani névnapot Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa
És mi is apával. Kettő is sok egyedülKépKép Pláne ha abból az egyik a Fodróczy GergőKépKép
Köszi, hogy vállalod a szervezéstKépKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

ListaKép
Nyuszi+Emike+Danny+Apa
Ilke +Lili+Balint+Apa
Mano +Emma
Beszti +Beni+Natan+Hanna+Apa
Judy +Gergo+Gellert +Apa
Gumicukor+Dani+Apa
Magdi+Nori+Mark
Szilcsike +Szilvike+Tomi+Apa
Conti +Betti
Dec8 +Hanna
Banyoci+Gyurci+Apa
Kataa +Alex

Gumicukor
Hat nalunk a lokdosodes a bolcsi ota visszaszorultKép,mert visszaloktek,ugyhogy tegnapelott Zalankat a tiz simogatas kozben mar csak egyszer lokte megKép
Vegre rajott hogy ez nem akkora poenKépBar nem mindigKép
ott vannak cd-k,ugyhogy azt tuti nem kell vinni,mindig valami gyereknota megyKép

Ajandekotlet:
Lattam ma reggel a DM-ben kislanyoknak edes kis baranyos taskat,499 ft volt de nagyon cukiKépAhhoz mit szoltok mondjuk egy konyvvel.A fiuknak lehetne a bab+konyvKép

Gumicukor
Nem tudod kb mennyi a kezibab ott???

Judy
Hogy boldogultok?
Kataa

Kép
Kép
kataa

Ja azt meg akartam irni hogy szerintem iden nem kell mar nevtabla,legalabbis nekunk,mert mar szeintme mindenki ismeri a tobbeiket,nem?Esteleg a gyerekeknek?

Tegnap lattatok RR-ta Fabryban,arra volt buszke hogy nem evett a gyerek 1 eves koraig cukros bebieteltKépHat mit mondjak az enyem semKép
Viszont a cumisuveg ott figyelt a teaval,gondolom jol megizesitveKépNa ez mar nem volt temaKép

Kép
Kép
kataa

Sziasztok! Kép
Nagyon aranyosak vagytok, akkor mindenképpen megyünk a bulira. Márkot nem biztos, hogy viszem, azt hiszem őt otthon hagyom az apukájával. Így könnyebben tudok Rátok és a Nórira figyelni. Azért megpróbálom megfűzni az apát, hogy jöjjenek ők is.
Nekünk jó a december 3-a.
Ajándékkal kapcsolatban: én könyv mellett voksolok, vásárlás közben majd nyitva tartom a szemem. Hátha látok valami jópofa ajándéknak valót.
Kataa! Gumicukor! A báb szerintem nagyon jó ötlet. Ha ez lenne a végső döntés, akkor én inkább ezt vennék a Nórinak. Táskája, babája rengeteg van, viszont imádja, ha bábozok neki. Nekünk már van cica, egér és elefánt bábunk, ezen kívűl minden állatfajta jöhet. Kép Esetleg egy medve??? Kép

Akkor a Récsiben lesz a buli? Tudom, hogy hol van, de még nem jártunk ott. Tudnátok írni pár sort róla? Milyen költségre számítsak? Vigyünk valamit? Ennivalót, innivalót? Hogy csináltátok tavaly?

Ilke! Köszi, ma megnézzük a Kikát.
Nyuszi! Igen, Nóri egyik napról a másikra szokott rá a bilire. Nyáron végig pelus nélkül volt (én mondjuk soha nem ültettem rá a bilire, csak a Maciját pisiltettem meg, meg mindig bejön, ha mi Wc.re megyünk), mégsem volt hajlandó ráülni. Megvárta a rossz időt. Kép, most persz fűtünk ezerrel, hogy meg ne fázzon a kis pucér popsija. Ugyanis nem hajlandó otthon gatyóban lenni, egy szál bugyiban, zokniban és polóban flangál. (tisztára, mint az apja)Nem tudom miért nem szeret felöltözve lenni, mondjuk a bugyit nagyon ügyesen le és felveszi, a nadrág már hosszadalmasabb lenne.

Szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

hát nem tudom a bábot, mert legutóbb dani születése előtt voltam ott Kép akkor 1000Ft alatt volt.

RR
Állandóan húzogatta a topját, minek veszi fel, ha lecsúszik. meg az a műhaj rajta.
hát az én gyerekem sem evett, még most se nagyon cukros kaját... meg ez a szőlő, hogy az update szerint nem lehetne ennie.... pont a gyerekeknél még fordítva kell lennie.
anyósom mondta is, hogy egyből egrecéroztatta a gyereket, hogy szerepeljen.
én is a cumisüveget szúrtam ki. rá sem kellett volna szoknia, dani ennyi idősen segítséggel pohárból ivott.
biztos édesítőt tett bele, ami még rosszabb, mint a természetes cukor. az aszpartam uis végtermék egy csomó betegséget okozhat, pláne kicsiknél. szerencsére nem sokáig verték ott a nyálukat, most nem volt annyi önreklám. kíváncsi leszek a babaszakácskönyvére és a baba-mama torna kazijára.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa
Látom akkor ma nem talizunk, akkor marad next week, majd szólj, Alexnek meg jobbulást. Nekünk a kakukkfű szirup csodásan bevált köhögésre és azért mégscsak teljesen természetes anyag.

Ma Dodi adott puszit és még integetett is, mikor otthagytam a bölcsibe, sírás sehol. Hurrá!!!!! KépKépKép

RR
szerintem borzalmasan nézett ki, mint egy cigánylány. Amúgy meg nem lennék büszke rá, ha a gyerekem így tornázna, hogy számolgatok, mint egy katonatiszt. Gondolom nem vezsi a fáradtságot, hogy mondjuk mondókázva moszogjanak, pedig a malomkerék, a fújja a széla fákat, óriás/törpe és társai mondókák direkt erre vannak, mi imádjuk, mára már Dodi is mondogatja őket torna közben. Gondolom ezzel ti is így vagytok, Gumicukor.

Mikibuli
Egyenlőre én még nem tudok nyilatkozni, először meg akarom látni, hogy állunk majd, ha melózom. Elvileg én fél 5ig dolgozom, úgyhogy éppen még oda is érnénk, de nem tudom, Dodi mennyire áll át. Sajna neki legkésőbb reggel fél 8kor már bölcsiben kell lennie, hoyg beérjek melózni, így most kezdem átszoktatni, hogy este legkésőbb 7kor fekvés. Egyenlőre nem megy, de azért fél 8 felé már el tudom altatni, viszont reggel nem ébred fel fél 8 előtt, szóval később valószínű keltenem kell majd, így kérdéses, mennyire lenne 100%os állapotban még délután bulizni.

Ja, a tavalyi Mikibácsi, ha érdekel, tudok telcsiszámot adni + ledumcsizhatjuk az összeget is + kívánságokat. Most azért már vannak dumás gyerkőcök is, őket esetleg már faggatni is lehetne, nem?

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Rit
Mi is mondókázunk, de nem torna közben Kép Mármint, ha éppen szakad rólam a víz, akkor nem mondókázok Kép Dani egyszerűen csak amit lát tőlünk, utánozza, sosem kértem rá. A párom fekvőtámaszát is ő maga kezdte el, meg a támadóállást és a belsőcomb gyakszikat is teljesen magától kezdte, mellém feküdt és próbálkozott, de ilyen nincs nálunk, hogy egy-kettő.... csak, amit ő akar.
amit szoktunk csinálni, az a földön ülünk terpeszülésben és úgy labdázunk, hogy csak lábbal lehet megfogni a labdát és jobbra balra tesszük, majd odaadjuk egymásnak a földre. ezt nagyon szereti. ez úgy kezdődött, hogy csak gurítottuk egymásnak terpeszülésben a lasztit, és egyszer én lusta voltam felállni és érte menni, és a 2 lábammal fogtam meg. na az nagyon tetszett neki és próbálkozott és elsőre sikerült is neki, aztán mutattam neki, hogy így is lehet adni egymásnak a labdát.

tegnap előtt mondták is a játszón, hogy milyen jókat rúg, és erőseket (mondjuk ezt nem mindig díjazom, mert félek valakit megrúg vele). tegnap délután a focipálya mellett bámult befelé a focisokra. aztán egyszer éppen kijött a labda és mondtuk neki rúgja vissza. hát azt a boldogságot! amikor a hapsik meglátták milyen ügyes, teljesen odavoltak, attól meg mégjobban, hogy ballal rúg, hogy az milyen jó. jobbal még sosem láttam rúgni.
de érdekes, mert én jobbkezes vagyok, de ba lábbal rúgok, mert azzal esik "lábra" Kép

szép hétvégét, megyek haza.
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Megjöttünk a játszóházból, nagyon jó híreim vannak. Ceruzával lefoglaltam a dec.3-át, 4-7-ig. Képzeljétek, azon a héten pont van ott egy mikulás bácsi 5-6-ig minden nap, és megbeszéltem, hogy minden külön díjazás nélkül átadja a csomagokat. A helyszín díja különböző lehet. Ha mint rendezvény megyünk oda, akkor 2300/fő 2 óra játékidő+2 játékmester+0,5l üdítő+választható kaja
Mint nem rendezvény 700ft/óra/fő és annyi % kedvezmény, ahány gyerek van! Így is lehet kaját vinni, de elég kevés hely van erre, de szerintem nem a kajálás a lényeg. Nem lenne elég néhány fajta süti? De ezt még megszavazzuk később.
Lehet kérni digitális fényképezést is, 100 képet csinálnak és ráteszik 500 ft-ért cd-re.(cd benne van) Én azt hiszem élek ezzel, mert nem lesz idő állandóan fényképezni és szeretnék mindenkirőlKép
Keddre beszéltem meg, hogy visszatelcsizek a csajnak, addig döntsük el, hogy jó-e.
Van egy honlap: www.jegkorszak-jatszohaz.hu de nekem a képek nem jöttek be (pirosx), viszont ma csináltam néhány képet, estére felteszek egy albumot és meg lehet nézni a helyszínt.

Engedelmetekkel elhívtam egy barátnőmet is, másfél éves picije van, velük voltunk ma ottKép

Conti

conti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?