Sziasztok!
Esős keresztelőnk volt, úh nem lettek csodás templom kerti fotóink
de azért jól érezték magukat a vendégeink. Én nem igazán éltem meg az ünnep jobb részét, mert háziasszonyoskodtam, de mások szerint jó volt. Ennek örülök.
Mikor a templomba értünk, Gergő épp elaludt, és a keresztelésre ébredt fel, úh ő jól viselkedett - viszont a nap hátralevő részében nyűgös volt. Nem csoda, hisz mára kinövesztette első fogacskáját
Bálint sírt mikor keresztelték. Mostanában kifejezetten hisztis tud lenni, ha nem tetszik neki valami
De a nap további részét jól viselte. (megjegyzem, neki már két foga is van
) Képeket később hozok, mert tesóm gépén vannak a fotók, és ha ő eljuttatja hozzám, akkor mindenképp bemutatom. Van egy helyes családi fotónk is!
Na és hogy veletek is megosszam, milyen itt az élet, a nap híre: apukám meglepve kapott telefont, hogy a keresztelő után azon hír szökkent szárba, miszerint 5. gyermekemet várom
Mi még nem tudunk róla. Azt hiszem intenzívebb fogyókúrába kell kezdenem. Bár 1kg van rajtam szülés előtti állapotomhoz, de ha így szekálnak, bizonyára amúgy sem nagy önbizalmamat a porba tiporják
Sáfri: hú, nem vagy semmi, három napi vajúdás
Nagyon kíváncsi vagyok a részletekre.
Zsani: nagyon édes az apás alvós kép
Csaszi kontra természetes: azért én hálás vagyok Istennek, hogy szülhettem természetesen. Na és ha önző módon nézem a saját szemszögemből, akkor azt mondom, hogy a természetes szülésem a legcsodálatosabb élményem volt - meg hát a leggyorsabb felépüléssel is jár (két nap múlva úgy sétáltam, mintha mise történt volna). Ezért is szerettem volna átélni még egyszer. Sajnálom hogy nem így alakult, de mindenképp az égiek döntése volt a csaszi, így elfogadom. Mert ha pár nappal előbb jönnek a lurkók, akkor még fejvégűek lévén szülhettem volna természetesen, mégis megfordult Bálint. Azt hiszem sokkal nagyobb csalódás lett volna, ha Gergőt megszülöm, és Bálint szülés közben valahogy megfordul, vagy bajba kerül, ami miatt meg kellett volna császározni! Ez volt a legjobb döntés!
A dokink amúgy megnézte szülés előtt a srácokat is, de Bálint teljesen faros lévén nem lehetett volna jó vége a természetes szülésnek. Azt hiszem abba pedig bele haltam volna, ha valami bajuk történik!
7 hónap távlatában pedig annyit mondhatok, hogy nem az határozza meg, hogy milyen anya vagy nő vagyok, hogy hogy szültem. Mert a szülés csak ugródeszka egy sokkal nagyobb és izgalmasabb feladathoz, az anyasághoz
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára labkat 2010.07.26 22:51-kor.