Új privát üzeneted érkezett!

[quote]H írta:ááát... Megnéztem a két állatkát, nem semmi! Arcpirító amit művelnek, a macsekod arckifejezése, ahogy ott fekszik és szája tátva, látszik, hogy nagyon élvezi. Majd megpukkadtam a nevetéstől.

Hugi is azt mondta, hogy ki kellett volna tenni a 18-as karikát, de a legszebb az egészben, hogy mindkettő fiúúúúú, mindezt egy hang nélkül csinálják, persze van mikor a végén már civakodnak, de én is alig bírtam visszatartani a nevetést :lol: :lol: Szerintem is csúcs amilyen képet maccsom vág

Lukácsné, elsimult :shock: ? húúú.... :arrow: pihizzél sokat, pakolászást bízd másra, még kiscsajod bent marad vagy 4 hétig :arrow: Kép

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Az egyik kedves szolgáltatónak köszönhetően két napig nem volt netünk és tévénk se. A net már megjavult, de tévézni még mindig nem tudunk. Jó mi? Annyira sokat írtatok, hogy kétszeri nekifutásra sikerült csak végigolvasnom a dolgokat. Látom sokan ráccupantunk erre a „Titokra”.

Mieza: Örülök, hogy jól telt a kiruccanásotok. Gondolom Tacsik is kivannak ebbe a nagy melegbe. Sziget: Én még sosem voltam, de az egész programot telibe hallom itthon.

Estrella: Én is a hosszú nyaralásra szavazok. Nagyon sokat jelent a lelki feltöltődés.

Számos Pancsi: Nagyon sajnálom, óriási ölelés!!

Beni: Miért maradt el? Szólj, ha kell teló szám én kaptam egy jót én is azon egyeztettem. Látom már megoldódott.

Rita: Annyira sajnálom, pedig annyira szorítottam értetek!!

Kubu: Nagyon cuki Marcus. Remélem a táskákkal már elkészültél ?! :-)

Angyal: Nem kell félni a hystero miatt. Másfél hete volt nálam is, de megmondom őszintén én rosszabbra számítottam. Aznap már 2-3 fele itthon is voltam. Nekem is Lintner t.úr csinálta. Nekem nem volt görcsölés sem utána, csak a derekam fájt és gyengének éreztem magam.

Móni: Üdv. itt!! Én az egészet úgy csináltam végig a beülti után, mintha lábadoznék. Sokat pihentem, pár nap után napi 1x sétáltam egy light-osat, házimunkából max. a mosogatást csináltam, semmi mást és végig itthon voltam betegácsiban.

Rodina: Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen és Kittike jó sokáig bent maradjon!

Macs: Nagyon édik. Tündériek ahogy játszanak :-)

Aktucs: Nálunk például a párom intézi az időpontokat telón, mert sokszor éjszaka dolgozik és így nappal nyugodtan tud itthonról telefonálni. Sajnos nálam a meló helyen nincsenek szobák, vagyis egy bazi nagy van, így nem tudok elvonulni a telefonáláshoz.

Angi: Mennek a drukkok. 3 fagyibaba, ez szupi.

Breki: Remélem azért néha bepillantasz és adsz hírt magadról.

Szép estét mindenkinek!
Luca
luca4

Pasi téma

A párom is nagyon zárkózott, de náluk bizonyos szinten téma lehet, mert ő mondta annak idején, hogy hova kihez menjünk orvoshoz. Néha vonakodva, de mindig teljesíti a ráháruló dolgokat, de időpontot nekem kell intéznem és el is kell vele mennem.
Szerzett már nekem nőgyógyászt is, amikor nem tudtam választani az általam ismertek közül.

A párom a fórumozásomat nem nagyon tudta megemészteni, sokáig kérdezgette, hogy ugye te nem írsz? Sokáig így is volt, aztán volt egy olyan téma, amire azt mondtam muszáj reagálni és beletörődött hogy már írok is.
A recepción én mindig megkaptam a sperma eredményt is, csak meghatalmazást kértek.

Judit
Én nem csodálkozom a Tbányai kórházon, arról sajnos minden rosszat el tudok képzelni.

Aktucs
Én egyedül voltam az előadáson, de nem foglalkozott vele senki.

Mieza
Mintha csak magamat hallanám.

Angi
Neked már ott szaporították?

Macs
Hihetetlenek az állatkáid. El is küldtem a páromnak.

Lukácsné
Most már pihizzél.

Luca
Te nem a közelemben laksz? Tv nekem sem volt, a szigetet is hallom.

Ma befejeztem a múltkori beázás nyomainak eltüntetését. Tapétázás + festés több rétegben. Éppen megszáradt a mai utolsó festékréteg. Amikor azt láttam, hogy folyik be a víz a frissen festett tapétára.
vnbeni

Sziasztok!!!

Csúcs volt a mai nap!
Megvolt a beültetésem,köszi mindenkinek a drukkokat! :)

Megnézhettük a kis tündérkéket a monitoron,csináltunk fotót is,bár nem lett túl jó a vibráló monitor miatt,de amint tudom,felrakom :)

Szóval 2 blasztobaba érte el mára a tökéletes fejlettséget,és a másik 2 is blaszto lett,de holnap kell telefonálnunk,hogy le lesznek-e fagyasztva.
Szóval ez a kívánságom is bejött,mindegyik kibírta az 5 napos tábort :lol:

Minden nagyon jól ment,és gyorsan.

30-án kell menni vérvételre,és gondolom eredményhirdetésre :)

Sz doki sok sikert kívánt :D
Ma 2x is mosolygott,nagyon aranyos volt!!

Kaptam mobil internetet,így nem kell anyumhoz mennem,ha neteznék.:)
Vendég

Kép bogyókák

Ha sikerült,akkor csatolva egy fotó a bébikről :lol:
Vendég

Elmagyarázta a biológus,hogy a baloldalin az is látszik,hogy már kialakult az idegrendszere,ami nagyon durva szerintem!!
5 naposan..? :lol:

A jobb oldali annál is fejlettebb egy picurkával :)

Remélem holnapra a másik 2 bébi is ilyen szép lesz :D
Vendég

Angi: Nem lesz semmi bajod abból a szárítós dologból,de muszáj picit a popódon maradni,ha biztos akarsz lenni a dolgodban :)

Megjegyzem,én is izgő-mozgó vagyok,de tudom,hogy ez most a legfontosabb,így nyugton maradok 4 napig,ahogy a dokk mondta :D

Párom már el is szundított itt mellettem. :lol:

Kubu: köszi a drukkot,az optimizmusom ma is határtalan volt.

A baba neme-dologgal meg úgy vagyunk,hogy kisfiúnak és kislánynak ugyanúgy örülünk párommal,így választottunk fiú neveket is,de a megérzésünk (és a később kapott jóslat) miatt lányra számítunk.
(De csak számítunk,és nem várunk :) ).
Szóval nem lesz ezzel semmi hiba :)

Fiú neveink: Noel, Márk.

Tudom,hogy hülye kérdés,de fogalmam sincs,hogy ez az iker-dolog hogyan alakul,ezért az érdekelne,hogy ha valakinek csak egy blaszto babát ültetnek be,abból is lehet még több egypetéjű bébi,vagy abból már nem?

Nekünk kettőt ültettek be,és ez így tökéletes,úgyhogy nem várom,hogy még többen legyenek :lol:

Na jó,nem beszélgetek tovább magammal :)

Reggel jövök,addig is jó éjt mindenkinek!!
Vendég

Jó reggelt,

4-kor keltem, akkor fiam kidobott a nagyágyból, azóta apjával alszik.

Zsuzsi,
Nagyon szorítok Nektek.

kis hisztis Miezám :lol:
Nagyot nevettem az alvó férjeden.
Hajrá ma lime nézés :lol: :lol:

Estrella,
Hál istennek BKV-t nem ismerem, én meg nem utaztam velük :oops: de valamiért biztos vagyok benne hogy nem igazán segítenének az emberek babakocsit emelgetni.

Angi,
Rendes a szomszéd. 3 sítáboros, jupppé !
Milliónyi babaragacs.

Lukácsné,
Örülök hogy minden okés ctg-n. Figy hülye kérdés de azt honnan tudják h a méhszáj el van simulva ?

Aktucs,
Totál igazad van, nekem (valószínűleg) most azért más lesz, mint az előző szülés. Marcit két héttel túlhordtam, zárt méhszáj stb. stb. és indították volt ott oxy és eda is és azért pár óra alatt tágultam akkorára, hogy a 4300 gr 57 cm-es bébimet megszültem. Tény, ahogy túl voltunk a szülésen abban a pillanatban elfelejtettem a fájdalmakat.
Nem is tudom mitől félek, mert tudom hogy jó a dokim, a férjem is ott lesz velem, nekem volt gátmetszés az sem fájt, a varrás sem és az egyéb szülés utáni ektivitik sem. Csak akkor, mint „szűzlány” mentem oda, most meg azért tudom hogy tulképpen milyen is 8)
Aztán lehet hogy Liza most kicsusszan pikk-pakk.

Sajti,
Zurad :lol: :lol: :lol:
Muti körmeidet.

Mara,
„Most pl. látom rajta, hogy békében van a lelke, mert úgy gondolja a BMC-ben jó helyen vagyunk” - nagyon jól gondolja.

Judit,
Rendes a párod nagyon hogy így intézte a papírügyeket is.

Luca,
Jó kis szolgáltató :?
Yes táskák készen :lol:

Vnbeni,
A fene akkor most kezdheted elölről a munkálatokat ? Honnan az újabb víz ?

Kisbeeka,
Nagyon örülök Nektek, remek híreket hoztál.
Babaragacsok ezerrel mennek !
Gyönyörűek !

Csajok,
Én vagyok a béna de melyik Eszternek van most szülinapja ?

Marcihurrikán tegnap túltett mindenen, leugrottunk anyósékhoz 50 perc ha 140-el megyünk 8) és autóba beüléstől kiszállásig csőhangon üvöltött, ÁÁÁÁ nem kaptam agyvérzést.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.07.22 06:52-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Hoztam képet a pintyekről. Nem a legjobb, mert a röpködő madaraktól, meg a szalmaszálaktól nehéz fókuszálni. Mondjuk a mi gépünkkel már önmagábhan is nehéz. :)

Középen keressétek őket. Kis barna rondaságok.

Kép

hofeherke

Kubu: köszi, szerintem is gyönyörűek! :D

Liza gyorsan és elegánsan fog érkezni,meglátod! :D
Anyumnál is úgy volt anno,hogy nővéremmel viszonylag soká "bajlódtak" a dokik (köldökzsinór-téma...),én már könnyedén jöttem a félig-meddig járt úton,húgom meg már úgy érkezett,mint a gyorsvonat (szó szerint :shock: ).
Vendég

És most jó reggelt!

Beni: A felattetek lakó áztat el? Biztosító nem fizet?

Kisbeeka: Ezek csodás hírek! :) Teljesüljön a többi vágyad is!

hofeherke

Köszi Mara! :)

Eddig jó úton haladok,hogy mind teljesüljön :)

Sajnos én nem tudom kivenni a képen a pintyeket,pedig imádnám nézni :roll: Mondjuk az is igaz,hogy ezen a laptopon sem egyszerű,amit átmenetileg netezni kaptam :lol:
Vendég

Még valami,amit nem írtam eddig:
kb. a leszívás napja óta úgy fájnak a cicijeim... :shock:

Hason alvós vagyok,és így kínkeserves elhelyezkedni.
Picit meg is vannak duzzadva,de alig láthatóan (persze párom egyből észrevette :lol: ,főleg hogy nem vagyok túl "jó adottságokkal" megáldva :lol:

Tegnap picit viszketett,és még megvakarni sem bírom,mert érintésre is fáj.

Ez normális dolog?

Azt már elfogadtam,hogy a sok szuri miatt felerősödtek a premenstruációs tüneteim,azaz tele voltam mindenhol pattanással,de ez már kényelmetlenebb.

Napok óta ráadásul olyan,mintha meg akarna jönni,picit "érzem" az alhasamat.
Nem fájdalom,csak amolyan jelzés-értékű.
De gondolom az utrótól nem fog megjönni.
Vendég

Békuuuuu mennek a babaragacsok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Kép Kép Kép Kép Kép
Sikerülni fog :arrow: Kép
Gyönyörűűűűségesek :shock: a babáid!!!! :lol: :lol: :lol: Milyen szépek :!: :!: :!: :!: , az enyémek "csak" 4 illetve 5 sejtesek voltak. Igen, lehetnek ikrek akár egy beültetettből is, mert tovább osztódhatnak, főleg a blastobabák... Eszternél kettő blasztóból lettek négyesek!

Maccs
vörösmacska

cici biztos a progeszterontól érzékeny, hisz azt a leszívás óta alkalmazod....
nekem megmondom őszintén pl. a cicim egyáltalán nem fáj, nem duzzadt most sem :oops:

Maccs
vörösmacska

Macsi!! :)

Köszönöm! Szerintem is gyönyörűségesek,persze én még elfogult is vagyok :lol:
Azért nem hagytam páromnak elsütni a poént,miszerint a szeme az anyjára,az orra az apjára ütött :lol:

Furcsa,mert itt a pocakomban 2 bogyóka,de egyáltalán nem tudatosul bennem :)

Neked mennyi idő kellett,hogy ne legyen furi a gondolat?

Tudom,hogy korai még,de már most is nehéz elhinni,hogy bennem van a 2 pindur :)
Vendég

Talán tényleg az utrótól fáj a cicim.

Ja,és köszönöm a ragacsokat!! :lol:
Vendég

Most hívtam a kórházat,már tuti,hogy biztosra megyünk a 2 babácskánkkal,mert nem fejlődött rendesen a másik 2 blasztócska, így nincs fagyiovisunk.

De mondta a hölgy,hogy semmi ok az elkeseredésre,mert 2 gyönyörű embriót kaptunk tegnap,és a méhnyálkahártyám is gyönyörű volt,így ő bízik a terhesség létrejöttében :)

Ahogyan én és a párom is :)

Úgyhogy ne is sajnáljátok a blasztócskáimat,mert ennek így kellett lenni,2 babácskánk így is lesz ;)
Vendég

Sziasztok!

Beni,
gondolom gutaütést kaptál :twisted:
Legfelső emeleten laktok? Vagy a felső lakó ilyen "kedves"?

Kubu,
ha ez megnyugtat, nálunk is csajszi a második, és sokkal könnyebb volt megszülni!
Pedig csak picike méretkülönbség volt köztük, 15g, ami szinte semmi.

Breki,
szépséges kis blasztok!
Nagyon vigyázz rájuk, várd őket szépen! 30. mindjárt itt van!
Csak előtte még gratulálunk egyet 29-én Angi kismaminak :wink:

Kép
judit0713

Kisbeeka: Ok nem sajnállak. A cicid a progeszterontól fáj, az meg az utrótól nőtt meg. Én mindíg onnan tudom, hogy meg fog jönni, hogy el kezd olyankor érzékeny lenni a mellem. Az én párom is imádja :) És most már én is ;)

Leszívás után is van sárgatest? Ez a kérdés most jutott eszembe...

A pintyeket én se nagyon tudom kivenni, még szabad szemmel is nehezen, csak onnan, hogy mozgolódnak... de majd ha nagyobbak lesznek hozok újabb képet :)

hofeherke

kubu

amikor megvizsgált a ctg utána akkor mondta hogy teljesen fel van puhulva a mszáj és teljesen el van simitva, és hogy a fejét már ki is lehetne fordítani, de persze nem akarja ennyi hetesen még.

múltkor olvastam egy kismama szüléstörténetből hogy egyik csajszi 1 óra alatt megszült mert a doki kifordította a baba fejét és így hamar ment a szülés.
ehhez nem értek, csak amit olvastam azt irom.

neked is kitartást még.

kicsi fiam aug 8-13 között nem lesz itthon megy nyaralni mondtam az uramnak addig húzzuk ki aztán tőlem akkor már jöhet.
állandóan görcsöl a bal lábam éjjel hogy majd meg veszek, hajnalban is magne b6 eszek....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

A tapétázás még csak bemelegítés volt. Csak az ablak alatt csináltam meg, mert a múltkori nagy esőben befolyt az ablak alatt a víz. De a tegnap délutáni esőcske is megtalálta a bejáratot.

Béka

Nagyon szépek. Én is ilyet akarok!!!!!!!!!!!!!
A laptopot ugye nem a hasadra teszed?
vnbeni

Vnbeni: köszönöm :)
Természetesen nem a hasamon van a laptop,hanem a hűtőszerkezeten,hogy ne melegedjen túl ;)

Így is alig bírom hűteni magam,és hát Tőletek azt tanultam,hogy még a forró vizet és a benne való üldügélést is kerüljem :)

Apum írt sms-t külföldről,hogy vigyázzak az unokáira :lol:

Lukacsne: ne aggódj,minden rendben lesz!
Erről a babafej fordításról sose hallottam,nem is igen értem,miről van szó... :roll:

Mara: nekem is szokott fájni a cicim,mielőtt megjön,de csak 1-2 napig,és nem a teljes felületen,hogy szépen fejezzem ki magam :lol:
Vendég

Vnbeni: nekem a tapétázás sosem ment,irigyellek,hogy meg tudod csinálni :)

Én inkább festek-mázolok.

Csajok: mit takar a "pihenés"? Mondta Sz,hogy 3-4 napig pihenés, utána lehet sétálgatni.
Addig ágyban kell lenni végig?
Az is jó,ha csak üldögélek,TV-zek,olvasok? :)
Vendég

Sziasztok!

Béka, ezek nagyon jó hírek! :D :D Hajrá, blasztobabák!
A mellfeszülés tök normális, nekem peteéréstől van és mensiig fokozódik, azt mondták ez azt jelzi, hogy progihiányom tuti nincs. :)
Az én párom is odavan tőle, mondjuk nekem ilyenkor 2, néha 3 :shock: kosárméretet nő...

A "mindjárt megjön" érzést meg nagyon sok kismama mondja az első hetekben :wink:
aktucs

Szia Aktucs!

Köszi, ez elég megnyugtató! :)
Már várom a 30-át, remélem előtte reggel lesz időm tesztelni ;)

A teszt bekészítve már :lol:, de megígértem a páromnak,hogy nem fogok idő előtt tesztelgetni, mert az csak idegelne.

Addig nyugi van, Showder-t olvasgatok (tegnap majdnem hangosan elröhögtem magam a váróban, úgyhogy le kellett tennem a könyvet... :lol: ), családommal a leszívás óta minden nap "ünnepelünk", ami azért jó, mert lefoglalnak, és nagyon sokat nevetünk együtt :)

Sajnos nekem annyit nem nő a cicim, épp csak észrevehetően, pedig nem bánnám, de párom így is mindig azt mondja,hogy tökéletesek :lol:
Vendég

A "mindjárt megjön" érzés is kísér már több mint egy hete :shock:

De nem stresszelek ilyesmin, tudom, hogy normális :)

Lényeg, hogy még 9 hónapig Mary-mentes legyek
:lol:
Vendég

BREKI,

nagy-nagy gratula és küldöm én is babaragacsokat!!! Növő hold van, ami abszolút kedvez az ilyen eseményeknek!!!

Verka
wikka
Miskolc

Macsek,

írtad vmelyik nap, hogy simogatják egymást a cicóid... képzeld, olvasok egy könyvet a magzati életről, és azt írja, hogy a megfigyelések szerint azok az ikrek, akik a méhen belül simogatják egymást, a szülést követően is megtartják ezt a jó szokásukat, és nagyon szépen bánnak egymással :D :D :D
Jó cicusok :wink:

(remélem jól emlékszem és tényleg te írtad :oops: )

Verka
wikka
Miskolc

[quote="wikka"]B írta:wikkaREKI,

nagy-nagy gratula és küldöm én is babaragacsokat!!! Növő hold van, ami abszolút kedvez az ilyen eseményeknek!!!

De jó!!!
Köszönöm,ez nagyon jól hangzik :)

Mi újság Veled?
Vendég

Párom heti horoszkópja:

[quote][ írta:b]A folytatásban egyre pozitívabban fogod látni önmagadat, a jelenedet és a körülményeidet. Az elégedettség és a hála olyan mágnes, ami egyre több sikert vonz be az életedbe. Gyakorolj! Láss mindent derűsen! „A boldogság döntés kérdése.”

Már megint a "Titok" ;)
Vendég

Aug. 9én megyünk Tanárúrhoz, addig munka, munka, munka.... és ha van rá idő, bringázás. Na és persze ünnepeljük a szerelmet :wink:

Verka
wikka
Miskolc

Ha már tetszett a társaságnak a nyak-fej téma,

még egy kis adalék:

Füves Gyuri bácsi mondta az egyik riportban, hogy
a férjnek este tojást adni vacsorára: felhívás a táncra, reggel adni: neheztelés/kritika :lol: :lol: :lol:

Párommal együtt láttuk a riportot, és azóta mindig eszünkbe jut, ha tojást készítek.

Verka
wikka
Miskolc

Nagyon helyes az ünneplés! :D
Évforduló is van mostanában,vagy csak amúgy örültök egymásnak?;)

Aug. 9. mindjárt itt van :)
Gyorsan eltelik addig az idő! Addig jön még 1-2 lelkesítő hír ;)

Pl. tőlem :lol:
Vendég

Nincs évforduló, a spontánkodásra céloztam virágnyelven :)

A jó hírt nagyon várom!!!

Verka
wikka
Miskolc

Huhh,ez a virágnyelv nekem nem mindig esik le :oops: :lol: :lol:

De nagyon helyes!!
Minden esélyt meg kell adni a babóknak :)
Nekünk most nem szabad spontánkodni :lol: meg semmi mást sem.
Vendég

Sziasztok!
Kisbeeka!regacs hegyeket küldök! :D :D :D :D :D :D :D
Csak pozitivan!

Nálam az van,h abba hagytam a Norculotot és már a 4.napon megjött,de darabok könnek és ömlik nagyon durva!
augusztus 2-án kell mennem petevezeték átjárhatóságira,vki volt mostanában??

Vbeni!megkaptad a sperma eredményt milyen meghatalmazás kellett,és leletből Te tudtad,h jók az eredmények?
De durva megint áztok nagyon?nálunk is volt beázás,most háritjuk el.
vikus82

Sziasztok!

Sikerült visszaolvasnom azt a kb 20 oldalas lemaradásomat, de sajna nem maradt időm, hogy most részletesen reagáljak is :(
Bocsánat érte!

Judit!

Annó te kérdezted az otthon végezhető sperma tesztet?
Esthajnalcsillagtól rendeltem a babaneten a tesztes fórumon! Asszem 8-10 ezer forint közt volt!

Macsek!

én szánom bánom, de lehet hogy lemaradtam az amnio eredményedről? létezik, hogy nem vettem észre??? Ugye írtad, és minden a legnagyobb rendben? :) ÉÉÉÉs hogyan vannak most a nemek elosztva? fiú-fiú? vagy változott azóta?

Béka!

Igen, osztódhat, de ne csinálja! :)
Ez a két kis picúr, akiknek a képét feldobtad, valami gyönyörűek, és nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen! A Fagyi babákon meg ne bánkódj! Egyértelműen sikerül most, így egy jódarabig nem is kellene mennetek a fagyisokért :)

Rodi!

Véletlenül se vonj párhuzamot, mert nem azért írom, de nekem mikor a kórházba mentünk, akkor a méhnyak rövidült meg szintén! De minden doki azt mondta, hogy a fekvés nagyon sokat számít és akár teljesen végig is csinálhattam volna a méhnyak miatt a 40 hetet! Ha rosszalkodna tovább, akkor max magnézium infúzióra ítélnek, de attól Kitti nagyon sokáig bent lehet még :) Nagyon drukkolok, hogy rendben legyen minden :) Pihenj sokat! :)

Mieza!

Mi volt a 4D-n?
Képet teszel fel? :)

Kubu!

Látom, te már nagyon harcolsz minden nap :)
Teljes extázisban vagyok, hogy te, Lukácsné vagy Woody mikor írjátok, hogy ki akar bújni a babó :)
Marcus pedig annyira éééééééééééééédes :) :) :)
Adhatnátok neki enni néha, hogy ne a szemetesből kelljen kitúrnia a vacsit :D

....úúúúúú a többi kiment a fejemből :oops: :oops: :oops:

De mindenkinek nagyon drukkolok és hatalmas babaragacs szállítmányokat küldök! :)

Sajti!

Dobjál már képet a karmodról, hogy tudjam, hogy mit sasolt rajta a zőcséges fiú :)

igyekszem jönni szigetig egy kicsit gyakrabban! :)

puszi

eszter82
Budapest

Sziasztok, megjöttünk a klinikáról, magzatvízvétel eredménye szerint két egészséges kisfiam fog születni novemberben! :lol: :lol: :lol: :lol: Krisztián és Balázs
KépKép

Maccs
vörösmacska

[quote]N írta:eked mennyi idő kellett,hogy ne legyen furi a gondolat?

Békukám, nekem még csak most kezd igazán tudatosulni a gondolat, ahogy érzem, itt-ott feszengenek odabent, de még mindig nagyon furi az egész, sokszor nem is hiszem el, hogy ez velem történik!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Megérkeztem a dokitól. Még mindig minden ok, zárt a méhszáj, sok a magzatvíz. Lili még hízhatna egy kicsit és fog is, mivel tuti nem lesz meg aug. 2-ig. :D

Eszter, hiányoztál! :lol:
Nyugi, tuti küldök majd SMS-t neked, ha bármi is beindul.

Kubu, olvastam a csajos story-t, hát hogy lehet valaki ilyen bunkó....
Marci meg mindig egy csoda pasi nekem!

Lukácsné, pihi és pihi! A pakolás ráér az tuti.

Rodina, a megrövidült méhnyakra tényleg a pihi a legjobb. A lényeg a fekvés. Most ez a legfontosabb és minden ok lesz.

Kisbeeka, édesek a babók!

Vayacon, csodásak a 4d képek!

Macs, szuper!!!! 2 egészséges kispasi :D :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Igen Wikka én írtam, hogy játszottak egymással a kisfiaim odabent....köszönöm az infót, szeretném is ha így lenne, mert két ördög hurrikánom lesz, bár ha olyan jó tesvérek lesznek tényleg, mint mi voltunk/vagyunk hárman (lányok), akkor jó dolgom lesz. Nem semmi a páromnak három fia lesz már a meglévővel együtt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Eszter, nagyon hiányoztál, már jó, ogy jöttél! :!: :!: :!: :!: Hamarosan középidő újra, hajrá spontán bébi :arrow: :arrow: :arrow: Kép

Mako nézz be te is, rég hallottunk. :!: :!: :!: :!: Minden oksi??????

Maccs
vörösmacska

jo sokat irtatok

kisbeeka:
szepek a baboid es huuu nagyon be vannak osztodva.Gartula.
Nekem anno a beulti utan szinte vegig gorcsoltem rendes mensiszeru gorcsok,nagyon aggodtam,almodoztam mindenfelet,hogy vartuk az eredmenyt,elmentem wc-re es akkor ott megjott,+ hogy wigandt azt mondja,gratulalok,On terhes, es lanyok eskuszom,hogy ugyanezeket a szavakat mondta a valosagban is, nem hittem a fulemnek.
a hasgorcsrol meg,hogy a terhesseg 14.heteig minden honapban azon a napokon amikor megkellett volna hogy jojjon,mindig par napot gorcsoltem,a doki mondta szedjek magneB6-ot es elmult.
A mostani februari beultinel semmit sem ereztem,nem is sikerult.
Szal nemtudom mindenkinel maskeppen van.

Hoho szakad az eso nalunk.

jelenleg megjovoben a mensim, mar alig varom,hogy mehessunk uh-ra,es mar kislanykam is mondogatja,hogy mikor lesz tesoja? Februari beultinel meg nem akart.

vorosmacska: gratulalok az ikrekhez, de csodalatos lehet ikreket varni.

lukacsne: neked pedig kitartas ebben a nagy hosegben.

Nekunk is kemeny hat meg a pocakosaknak.
valyoni

Na, csak kérdeznem kellet ?!?!?! :D
Mieza!!! Ugye te is befutsz hamarosan a jó hírekkel és a sztárfotóval???? :)

Macs!
Gratulálok!
Te aztán el leszel nyomva...a sok pasi a fejedre fog nőni :D
Jajj de jó híreket kaptál :)
úúúúúúúúúúúúúgy örülök neki :)
szépséges a vonalzód :) és a nevek is nagyon szépek!!!!
Lacinak a 3 csajócánkkal együtt 5 lánya lett volna :D Látod, ami egyszer bevált már, azon a pasik nem változtatnak :D :D :D

Woody!
Persze hogy nem jön ki még Lili!
Hiszen van naptárja, látja, hogy még nincs itt az ideje :D szuper, hogy minden rendben van odabent!!!!!
.... újra ledöbbentem... ma lennék 38+6 napos terhes...bocsi, de ha a vonalzódat látom, mindig ösztönösen számolok... aztaaa!
Lassan tehetnél ám fotót :)

puszi

eszter82
Budapest

Eszter nalatok mi tortent?
valyoni

Ma megyek fél 8-ra dokihoz... szorítsatok!
mieza

Valyoni!

ez egy tavasz eleji történet és akkor rontottam vele itt eleget a közhangulatot :(
ha gondolod, olvasd el a blogomat!
Az aláírásom alatt találod a címét!
Ott le van írva minden...

Eszter

eszter82
Budapest

Mieza!

Mindenképpen hozzál képeket és csupa jó híírt :)

drukkok mennek :)

eszter82
Budapest

Hagyján a két kisbébi fiú, meg a párom, meg a párom fia de a kutyámnak és macskámnak is pöcse van :roll: :roll: :roll: :roll:

Lukácsné lehet neked még neked magneB6-ot szedned???? .. mert emlékszem, hogy a védőnő figyelmeztetett, hogy azt csak harmincvalahanyadik hétig lehet :?: :!:

Maccs
vörösmacska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?