Sziasztok!
Sikerült visszaolvasnom azt a kb 20 oldalas lemaradásomat, de sajna nem maradt időm, hogy most részletesen reagáljak is
Bocsánat érte!
Judit!
Annó te kérdezted az otthon végezhető sperma tesztet?
Esthajnalcsillagtól rendeltem a babaneten a tesztes fórumon! Asszem 8-10 ezer forint közt volt!
Macsek!
én szánom bánom, de lehet hogy lemaradtam az amnio eredményedről? létezik, hogy nem vettem észre??? Ugye írtad, és minden a legnagyobb rendben?
ÉÉÉÉs hogyan vannak most a nemek elosztva? fiú-fiú? vagy változott azóta?
Béka!
Igen, osztódhat, de ne csinálja!
Ez a két kis picúr, akiknek a képét feldobtad, valami gyönyörűek, és nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen! A Fagyi babákon meg ne bánkódj! Egyértelműen sikerül most, így egy jódarabig nem is kellene mennetek a fagyisokért
Rodi!
Véletlenül se vonj párhuzamot, mert nem azért írom, de nekem mikor a kórházba mentünk, akkor a méhnyak rövidült meg szintén! De minden doki azt mondta, hogy a fekvés nagyon sokat számít és akár teljesen végig is csinálhattam volna a méhnyak miatt a 40 hetet! Ha rosszalkodna tovább, akkor max magnézium infúzióra ítélnek, de attól Kitti nagyon sokáig bent lehet még
Nagyon drukkolok, hogy rendben legyen minden
Pihenj sokat!
Mieza!
Mi volt a 4D-n?
Képet teszel fel?
Kubu!
Látom, te már nagyon harcolsz minden nap
Teljes extázisban vagyok, hogy te, Lukácsné vagy Woody mikor írjátok, hogy ki akar bújni a babó
Marcus pedig annyira éééééééééééééédes
Adhatnátok neki enni néha, hogy ne a szemetesből kelljen kitúrnia a vacsit
....úúúúúú a többi kiment a fejemből
De mindenkinek nagyon drukkolok és hatalmas babaragacs szállítmányokat küldök!
Sajti!
Dobjál már képet a karmodról, hogy tudjam, hogy mit sasolt rajta a zőcséges fiú
igyekszem jönni szigetig egy kicsit gyakrabban!
puszi