Új privát üzeneted érkezett!

Épp ilyasmiről leveleztem egy sráccal az "ügyeletesnél szülni " c.topicban...
Amúgy én már találkoztam olyan orvossal,aki megmondta előre,hogy mennyi az annyi.Amikor a barátnőm legelőször babát várt 9 éve,akihez ment,az az első vizsgálatkor megmondta,hogy 50ezer :shock: aztán sajnos elment a baba és utána máshoz ment a barátnőm a következővel,aki mellesleg a Klinikán született...

Irtóra elszaladt a dokikkal a ló ilyen téren,persze a nők is hülyék,mert csomó doki nem mond összeget,mégis hozávágnak egy vagyont,aztán már egy idő után természetes a dolog...
Én a klinikán bárkinél merek szülni,mert szerintem ott mindenki jó szakmailag...amúgy sem vagyok egy hálapénzezős,az ARO-n se kapott még tőlem senki,mert úgy gondolom 1.munkaidőben teszik a kötelességüket,semmi extrát nem kapok és nem is várok,2.elég bajom nekem,hogy oda kell járni és fizetni a gyógyszereket.

Az onkológián is így voltam annakidején.
Vendég

Sziasztok lányok,asszonyok!

Örömmel értesítelek benneteket,hogy megnyílt Budapest legújabb komplex meddőségi intézete a VERSYS CLINICS Humán Reprodukciós Intézet. Ha felkeltette érdeklődésed nézd meg a honlapot: http://versysclinics.com/ vagy írj privit. Ha őket választod nem bánod meg, garancia rá a maximális orvosi szakmai múlt, odafigyelés, a mosolygós munkatársak
az élet csodája

"Élet csodája",
én megnéztem az ajánlott honlapot, az alábbi észrevételeim vannak:
- miért van a szöveg angolul? Magyarul semmit nem írtok a honlapon
- próbáltam megnézni a menüpontok alatt a szolgáltatási típusokat, az árakat, milyen orvosok dolgoznak nálatok, érdekel, hogy ki a tulajdonos, hol vagytok helyileg, de a contacton kívül egyik menü sem működik. A honlapon még lehet ügyködni.
Szerintem ha már reklámozod az intézetet érdemes lenne egy komplex bemutatkozást adnod.
Lili
vízililiom

Egyetértek Vízililiommal,ezen kívül nem biztos,hogy elegáns dolog ilyet reklámozni egy olyan topicban,ahol a felhasználók egy másik intézetbe járnak.
Vendég

Kicsit utánanéztem a google-ban ennek az intézménynek,mert valami nem tetszett.Egyből ki is derült,hogy az egyik részlegvezető föorvos az a Vereczkey Attila,akinek a botrányaitól volt hangos a sajtó nemrégiben.

Magyarul:ÜZLET a szó legpejoratívabb értelmében.
Vendég

Lányok,
én úgy felhúztam magam ezen a hülye reklámon!
Ezen kívül megnéztem egy videóbejátszást az ATV-n,amelyben egy másik doki beszél az intézetről,dadogott össze-vissza,2 értelmes mondatot nem tudott kinyögni.az intézet gyönyörű,klasszul felszerelt,de nem tudom mit lehet várni attól,aki arra a kérdésre,hogy "miben tud többet nyújtani az intézet" csak dadog és azt hajtogatja,hogy komplexen nézik a problémát...

Én már hallottam az Urbancseket nyilatkozni nem egyszer,hát neki van gondolat a fejében.Lehet,hogy egy undok alak,de értelmes ember és nekünk ez kell.

(Arról már nem is beszélek,hogy ebben az új intézetben a Czeizel is főmufti,hát nekem róla is nagyon lesújtó a véleményem,bármilyen népszerű ember is a médiában.Az optimális családtervezőt is ő hozta létre,ami szintén egy nagy humbug,tudom,hisz onnan jövünk.Ő is egy üzletember elsősorban és csak másodsorban orvos.És az az amerikai csecsemőbotránya se semmi!)
Vendég

A honlappal kapcsolatban azt a tájékoztatást kaptam,hogy sajnálatos hiba miatt nem működik,de ezen a héten készen lesz.Olvasni MAGYARUL és angolul tudsz az intézetről.

A komplex meg ezt takarja:

http://www.hazipatika.com/services/news ... ?nid=30747

Az élet csodája
az élet csodája

Az index egyik cikke szerint még engedélye sincs az intézetnek,ja,és Vereczkey nevét kihagyták a dokumentációból...hogyan csináljunk üzletet mások nyomorúságából....szép!
Vendég

Vendég

Mary!

Elvileg már készen van az IR értéked, milyen lett???? :D
Vendég

Ez engem is érdekel Mary, mi van veled???
vízililiom

Lili, Röpcsi,

Köszi Csajok az érdeklődést, de ugye tegnap voltam hsg-n, és papíron még most is kh-ban vagyok...holnap megyek vissza a zárómért.
IR-majd pénteken, v. szabadság alatt...
A tegnapi nap után már nekem minden mind1...
Pont az eredésnél vagyok elzáródva, és nem tud így műteni a doki...talán a Klinikán is ezért nem végezték el; nem azért, mert rutinszerűen nem csinálják az átfúvást...

mary80

Jaj, Mary, nagyon-nagyon sajnálom, érzem a mondatodból nagyon el vagy keseredve, érthető, a mai napot szenteld még ennek, de holnaptól fel a fejjel, és nézd azt, hogyan tudod ebből a legtöbbet kihozni.
Tudod, hogy mi a probléma, ez is valami. Jól bírtad a HSG-t, vagy nagyon fájt?
Mi a következő lépés?
Nagyon szorítunk ám neked és nem hagyunk csüggedni!!! :lol: :wink:
vízililiom

Lányok,

Azt el is felejtettem kérdezni, hogy vezettek-e SOTE-s táblázatot, hogy ki hol jár éppen, ha igen, felkerülhetek én is? Ha nem, beindítjuk? Így jobban átlátjuk kivel mi történik éppen.

Lili
vízililiom

Jaj,Mary,látod,milyen vagyok,a nagy dühöngésben elfelejtettem a mai hsg-det! :cry: Sajnálom,hogy nem jó a helyzet!Hátha tudtok gyűjtögetni kicsit és hamarosan belevághattok a lombikba újra!
Vendég

Sziasztok

A 2010 szeptemberi topicból vagyok . Most lett kész a babaszobánk, amit Iparművész sógornőm festett. Ha van kedvetek kukkantsátok meg! Szívesen vállal akár egész szoba, akár csak egy falkép festést is, fantáziája határtalan, legyen szó előre kitalált motívumról, vagy elég számára egy ötlet is , aminn elindulhat Ha érdekel valakit a dolog, privátban tudok további infókat adni. Bocsánat ha zavartam! Szép napot mindenkinek

http://indafoto.hu/balintka/meseszoba

Kép
epike

Kedves Epike!

Nagyon örülök,hogy kész lett a babaszobátok.Ezek szerint a babátok is.Hát képzeld,ez egy olyan topic,ahova olyan emberkék írogatnak többnyire,akik még nem a babaszobáról álmodoznak,hanem arról,hogy egyáltalán legyen valaha gyerekük,tök,mindegy,milyen szobában,csak legyen és egészséges legyen!

Igen,zavartál,borzasztó tapintatlan és meggondolatlan dolog,hogy itt reklámozod a sógornődet!

Egyébként minden jót kívánok a szüléshez és a babázáshoz!

Mmzsó
Vendég

Mmzsó, miért vagy ennyire dühös :?: :?: :?: Valami nem várt kellemetlen dolog történt :?: :?: :?:
Vendég

Röpcsikém,
nem történt az égvilágon semmi.Először az élet csodája reklámja dühített fel,ha megnézed a linket,amit bemásoltam,megérted.
Utána pedig az,hogy valaki reklám célból piszkálja olyanok érzékenységét,akik még korántsem álmodozhatnak babaszobáról.(Arról már nem is beszélve,hogy legtöbbünknek,ha végre sikerül,kisebb gondja is nagyobb lesz annál,hogy "freskókat" festessünk a gyerekszobára,hisz már a gyerek megfoganására is ráment a gatyánk.De ez már részletkérdés.)

Zavar az emberek tapintatlansága.Egyébként a csúcs az volt,amikor a kolléganőm nekem sírta el,hogy váratlanul terhes lett a 3.gyerekével,és mennyire nem akarja,hogy fél...és nekem kellett őt vigasztalni meg biztatni. :(
Vendég

Ez a gyerekszoba ajánlás ebben a topicban szerintem is tapintatlanság, ha nagyon morbid akarok lenni, akkor elképzelem, hogy a következő ajánlatot a "gyertyaláng kft." küldi az új mintázatú diófa koporsójáról akciós áron, csak hogy mindenre időben gondoljunk?
Mmzsó, nekem eddig a legdurvább tapasztalatom anno a HSG vizsgálat során volt, amikor egy kórterembe raktak az abortuszosokkal, persze senki semmit nem tudott a másikról, csak látta, hogy szomorú, és még én akartam vigasztalni fel a fejjel hamarosan összejön, mikor kiderült, hogy már összejött!! És épp ez volt a baj!!
Sokfélék vagyunk, ami jó, de vannak ennek árnyoldalai is.
Lili
vízililiom

Lili,
köszönöm a megértést. :wink: :wink: :wink:

az abortuszosok:a klinikán a mi osztályunk folyosóján veszik fel őket a klinikára,ott hátul a sarokban.Járt már úgy ebben a topikban is valaki,hogy tőle kérdezte meg a csaj,hogy itt lesz-e a műtét,mire az illető válaszolt,hogy igen,a leszívást itt csinálják,és ekkor mondta a csajszi,hogy nem,abortusz lesz.Sokáig engem is nagyon irritáltak,illetve ha olyan passzban vagyok,most is,de mindig azt mondom magamnak,szerencsétlen olyan pszichés terhet vesz a nyakába,amit egy életen át nem fog tudni kiheverni.
Vendég

Sziasztok,

Csajok, kinél mi újság?
Lilikém, köszi az érdeklődést!:)
Nagyon fájt, jobban, mint tavaly a Klinikán, de aránylag jól viseltem már, amikor kihúzta a katétert.Itthon még vérezgettem, görcsölgettem, de meg vagyok...zuhanva...:(
Köszönöm, de elkeseredtem, mert mki tudja, h. anyagilag nincs esélyünk az újabb lombikra...
Az IR-ről meg annyit, h. jövő 7en szabizom, és akkor hidegfrontot emlegetnek, majd akkor bemegyek, mert nem bírom ki azt, h. cirka 14 órán keresztül ne ihassak:(
Műtét esetében is kibírja az ember lánya, tudom, de ez most más...reggelre így is sokat fáj a vesém, pedig iszom éjszaka
és ugye most itt van az uram, akinél nem tudjuk mi van, de dokihoz csak akkor tud elmenni ő is, mert szabira nem engedték...
Jól vagytok?
Puszi mkinek

mary80

Mary drága remélem a férjednek semmi komoly baja nincs :!: :D
Jelentkezzél majd, hogy mi volt. :D
Vendég

Röpcsikém, rendben!
Volt rám időd?

mary80

Örülök :!: :D Mit állapított meg egyébként a doki?
Holnap már lesz rád időm, holnap nem melózok! :)
Vendég

Lili,
még annyi, h. következő lépés az IVF...

mary80

Na, nemsokára indulhatok haza, húúú, de jó lesz, tök ki leszek mire hazaérek :!: :oops:
Ilyenkor nem melózni kéne, hanem Kép
Vendég

Mary,
annyit gondolkodom rajtad....azon gondolkodom,nem tudom,nektek mennyiből jött ki az 1.lombik,de ha minden hónapban egy picit félretennétek,egy idő múlva,akár 1 év,nem jönne össze annyi,hogy újra belevágjatok?

Röpcsi,
jó pihenést otthon!Mi újság a Kaáliban?

Vízililiom,
hát volt itt egy táblázat régen.De most nagyon megfogyatkoztunk.Röpcsi,Nyuszika átmentek máshova,van,aki szünetel,igazából aki kezelésre vár,az te vagy,Daisy és én.De elnézést,ha valakit kihagytam!
Ma voltam bent amúgy,mert 1-2 dolgunk lejárt,vagyis az altatáshoz kellő vizsgálatok,mint kiderült.Augusztusban mindent elintézek.Andi volt csak,teljes csend,várta a festőket.Aug.30-tól lesznek újra.Nekem pont azokban a napokban fog megjönni,legalábbis szerintem,úgyhogy rögtön indulunk rövid protokollal! :wink:
Vendég

Hú Zsó, most belém raktad a frászt, hogy csak aug.30-tól lesznek, így gyorsan felhívtam az Andreát, nagyon kedves volt, egyeztettük az időpontokat. Nekem a legnehezebb az, hogy ezeket az időpontokat valahogy a munkámmal össze kell egyezteti. Most is sajnos mennem kell egy kiállításra Frankfurtba szept. közepén (14-16), és ekkor leszek a menzesz első napja utáni 6-8. napokon. Ilyenkor kell menni a kórházba bármire is (UH stb.)?
Valaki akinek volt már lombikja leírná nekem részletesen a lombik folyamatát akár priviben is? Long, short protokoll, mikor mi van, stb..Megköszönöm előre is.
Nagyon szeretném ha már nem kellene tologatni az időpontokat ilyen-olyan okokból.
Daisy,
Már rég jártál erre, a diétán még nagyon kell dolgoznom, sok étel után van tompa hányingerem.

Mary,
Nagyon szorítok, valahogy biztosan van megoldás az anyagiakra, érdeklődd meg, hátha van lehetőség egyedi elbírálást kérni a TB-nél, hogy fedezze a gyógyszerek ktg.-ét is. :lol: :roll:

Röpcsike,
Hétfőtől egy hétig én is így fogok integetni, de sajnos csak itthonról, mert nem megyük sehova sem.
:cry:
Lili
vízililiom

Lili,
megvannak már a kivizsgálás eredményei és tudod,mid lesz?

inszemnél kb.9.naptól kell járogatni vv.+uh-ra,ha jól emlékszem.

Lombiknál a hosszú protokoll a ciklus 20.napján kezdődik,menni kell 10-14 nap múlva,aztán vagy elkezdik a stimut,vagy még kapsz 1 hetet.Stimu kezdetétől számított 5.napon kell menni és utána 2 naponta leszívásig (ez kb.a stimu 12-14.napja),majd leszívás után 2-3 nappal beültetés.

A rövid protokoll a mensi 2.-3.napján kezdődik,gondolom itt is adnak pár napot aztán 2 naponta néznek,a többi ugyanolyan,mint a hosszúnál.Nekem most rövid lesz,szept.elején kezdjük,ha Isten is úgy akarja!

Andi biztos elmondta,hogy az alaphormont meg az altatás előttit és a serológiát meg lehet csináltatni addig is,míg ők zárva vannak.
Vendég

Zsó,
Akármennyi pici is az a pici, a létfenntartásunk is rizikós...most is vannak még csekkjeink, és akkor még nem beszéltem arról, h. hol van még fizetés...annyi szerencsém van talán, h. ha már kenyérre sem lenne, akkor van 2 barátnőm, aki fizuig ki tud segíteni...
ezért is írtam, h. talán isten sem akarja a gyerkőcöt hozzánk, hisz ha 2-en alig élünk...alig bírunk megélni...nőttek a törlesztőrészletek, és erre még ki gondolt 3 éve???...

mary80

Nem bántani akartalak, félre ne értsd!csak a rideg tényeket írtam le...sajnos nekünk nincs szülői háttér sem...napról napra osztjuk be azt a keveset is...
nem panaszkodni akartam, s pláne, nem itt leírni ezeket, hiszen ezek után gondolom mkinek meg van a véleménye...
De azért köszönöm a drukkokat...

mary80

Hogy gondolod,Mary,hogy megvan a véleménye bárkinek...

Nagyon sajnálom a nehéz helyzeteteket.Csak nem devizahiteletek van?Remélem,kilábaltok egyszer a gondjaitokból és jöhet majd a baba.Nagyon szorítok nektek,még ha mégoly kilátástalan is a mostani helyzet!
Vendég

Zsó,

Csak annyit tudok, hogy lombik lesz, de semmi többet. Azt sem tudom, hogy ezt mikor mondják meg. mitől függ, hogy long v. short. Az inszemeket ugyanitt csinálta nekem is a Murber. A viszgálatokat már mind leadtam, ma egyeztettem az Andreával, hogy minden meglegyen. Szóval úgy tűnik, hogy vizsgálatot már nem kell végezni. Remélem semmi sem jön közbe, most számolgatok, mi mikorra várható.

Mary,
Akkor Ti most nagyon nehéz helyzetben vagytok, és gondolom ha otthon maradsz gyesen a babával, akkor a fizetésed is hiányozni fog. Mindenképpen próbáld meg a TB-nél az egyedi kérelmet!
Én is nagyon szorítok nektek.
Lili
vízililiom

Lili,
akkor szerintem kérj időpontot a profhoz (mert az 1.lombikot ő csinálja) a ciklus 20 napjára vagy előtte pár nappal,mondom,ha ez aug.30.utánra esik,már indulhat is,főleg,ha közben megcsináltatod,ami kell.Aztán legrosszabb esetben a prof azt mondja,hogy nálad valami okból rövid protokoll lesz és akkor találkoztok kb.10 nap múlva.

Elsősorban a hosszút szeretik,nem tudom,mi alapján döntenek esetenként a rövid mellett.Nálam az történt,hogy az 1.lombiknál elég nyögvenyelősen ment a stimu,mert a GnrH analógra,ami leállítja a petefészkeket,túl jól reagáltam.Azért leszívtak 8 tüszőt,benne 6 petesejttel.De a következőnél már meg se mozdultak a petefészkeim,szóval nekem a Decapeptyl nem jön be,ezért döntöttünk úgy,hogy legközelebb rövid protokoll lesz.
Vendég

Csajok, köszi!
Zsó, látod, ezért is írtam, h. nem bántásnak szántam!
Devizahitelünk van, igen...:(

mary80

Sziasztok, Lányok!

Bocsi az eltűnésért, de nagyon összejött minden.
Semmi komoly.... csak sok meló és sok meleg. :lol:

Először is:
Mary :D
Annyira sajnálom!!!!

Zsó :D
Én megértelek. A kolléganőd miatt is és a babaszoba miatt is.
Én nem reagáltam le ilyen hevesen, de nagyon szíven ütött.

Lili :D
A metem elfogyott, ill. már láttam, hogy kevés lesz... :oops: Nem tudom, hogy járhattam így, mindig van itthon még egy dobozzal, de most se gyógyszer, se recept.
Így 1 hétig csak napi 1 szemet szedtem, aztán kb. 1 hete szedem rendesen és még így is hányingerem van délelőttönként az étkezések után, pedig már nem most kezdtem.

Átküldtem neked a táblázatokat. Az egyik magától számol, csak meg kell adnod az élelmiszer nevét, mennyiségét. Én eddig nem tartottam annyira pontosan, de most fogok csinálni néhány minta napot. Majd cserélhetnénk, ha gondolod?

Mi is megcsináltattuk a lakáshitel mellé a bankszámlákra az A-hitelt, mert sajna másképp nekünk sem menne. De ha nem sikerül elsőre .... hát... Sajnos értem miről beszélsz.

Lehet, hogy rátudnátok erősíteni a férjed hobbijával, tehetségével .... az anyagiakra? Ez csak egy ötlet.
Olyan ügyes. Akár még kamatoztathatná is. ???

„A rég várt is váratlanul ér, amikor végre bekövetkezik.”
daisy@79

Daisy,
tényleg elképesztő meleg van!Holnap jön az enyhülés viszont!

Lányok,
én most elvonulok 2 hétre a férjemmel,internet nem lesz.Most jövök a könyvtárból,rengeteg könyvet viszünk,csak bírjuk el a csomagokat! :wink:

Szóval legyetek jól és majd folytatjuk! :wink:
Vendég

Szia mmzsó! :D Nyaralni mentek? Mire újra internet közelbe leszel, elolvashatód a nálunk lévő fejleményeket! :wink: Hova visztek könyveket? Vigyázzatok magatokra az úton! :D :wink:
Vendég

Daisy,
Köszönöm!Írtam is!
Tudod, várunk a Fókuszra...(ha olvasod a blogom) :oops:

mary80

Röpcsi,
igen,a Balatonra megyünk,és oda visszük a könyveket,vagy 8-9 kötetet.+ a ruhák...aztán az állomástól kell egy 1200 m-t cipelni :lol:

2 hét múlva kíváncsian olvasom majd a híreiteket!
Vendég

Sziasztok,
Mostanság csend honol...
Mi újság Veletek Csajok?
Ma voltam IR-en, és nem is volt szörnyű a cukros lötyi:)
Jobban féltem tőle.
Csak 4x szúrtak meg, és a fejem a 12 órás nem ivás miatt fáj:(
vagy front jön...

mary80

Nem volt émelygésed? Az jó!
Mikor lesz eredmény?
daisy@79

Sziasztok Lányok!

Nem bánjátok, ha csatlakozom hozzátok? Már több meddőségiben jártam, ide májusban kerültem, Szende dokihoz, mert az endokrinológus őt ajánlotta. Nyolc éve várunk hiába a babára, nem tudják, miért nem jön. Itt még nem volt beavatkozásom, máshol már sok-sok inszem. Bromocriptint szedek hat éve, ezzel rendbe rakták a prolaktinomat, és Szende doki végre adott egy esély az IR-nek, ezért Merckformint írt fel, amiért nagyon hálás vagyok, mert végre lement az a 8 kiló, ami a kezelések idején hirtelen felugrott. Most lehet, hogy megismétlik a laparoszkópos kivizsgálást, mert már rég volt. Írnátok róla, hogy itt ez hogy zajlik? Hány napig kell bent lenni? Hol vannak a kórtermek, mert fönt az ARO-n nem láttam? Meg még lenne egy csomó kérdésem, de talán majd később.
giggi

Szia Daisy,
Válaszoltam a leveledre, biztos tudod.
Nem volt émelygésem, mondtam is a férjemnek, h. Ti írtátok, ha gond van, akkor azzal jár...eredményt nem tudom mikor lesz, mert emailen kértem, és így időt nem kérdeztem, de holnap úgyis megyek vissza a férjem rtg eredményéért, majd oda is beugrom.
Hogy vagytok?
Hogy haladtok?
Giggi, üdv a klubban!:)

mary80

Sziasztok!

Mary

Olvasom mindig a blogod!!!!! :wink:
Néha olvasok jót, de sajnos legtöbbször csak rosszat!!!!! :(
Remélem hamarosan nagyon nagyot fog változni veletek a világ pozitiv értelemben!!!!!! :wink: :D
Drukkolok!!!!!!!!!!

Daisy

Veled mizujs?

Röpcsivel mi a helyzet? Elkezdték már a lombikot a Kaáliban? 8)

Giggi

Üdv itt!!!!!

Bemásolom neked a tavaly júniusi laparos "élményemet"!!!!!

Szóval 1/2 1 után ott is voltam, nyugisan leültem, nekem nem sürgős befeküdni!!!!! Laughing Majd egyszercsak ki jött valaki is kérdezte hogy betegfelvételre vár e valaki, akkor álltam fel csak. Elvitték a papírjaimat a felv. irodába és üljek le nyugodtan, majd amikor kész lettek a papírok mondták hogy a 2. emeleten keressem a nővérszobát. Itt míg vártam hogy bejelentkezhessek a főnővérnél olvasgattam a papírjaimat, amit a bemutatás után írtak, amin a állt Silhavy aláírásával hogy a beteget felvilágosították hogy esetlegesen mkét petevezetéket eltávolítják. Na itt megtorpantam, hiszen tudtam, felfogtam, elmondta Murber is, de így papíron leírva borzasztó volt látni, akkor majdnem megfutamodtam. Embarassed Embarassed Embarassed
Megkaptam a szobácskámat, egy fiatal 23 éves lánnyal és egy 45-50 év körüli ügyvédnővel kerültem egy szobába, nagyon aranyosak voltak. Wink
A főnővér szólt hogy kell saját hőmérő és egy pár fásli, elmentem a gyógyszertárba venni, majd jött a nővérke hogy nem öltöznénk e át, mert lassan itt a beöntés ideje!!!! Confused Na jó, essünk túl rajta. Sőt! Teljesen le kellett csupaszra borotválni magunkat alul!!!!!

Délután megkeresett Murber, elmondta szóban is hogy mi fog zajlani, odaakartam adni neki a pénzt(titkon remélve hogy így talán minden tőle telhetőt megtesz), és közölte hogy előre nem fogad el pénzt, és hogy benéz majd műtét után hozzám, bár nem tudja mennyire leszek magamnál, de 3 műtétje lesz!!!Kaptam éjszakára olyan nyugtató tablettát hogy úgy kiütött hogy csak na, másnap reggel szintén be kellett venni egyet. A nővérkéktől kiharcoltuk hogy akkor mondják már meg ki hányadik lesz a műtéti sorrendben. Én voltam az első 9 óra, 1/2 8 kor be is vettem a kis bogyómat, így nagy volt a meglepi amikor is jön a nővér 1/2 9 előtt 5 perccel hogy mehetek pisilni és irány a műtő!!!! Shocked Nem volt időm izgulni.
A műtőben már olyan kába voltam hogy a dokim hangját hallottam, mondták az anesztesek hogy addig nem altatnak el, míg mindkét doki nincs jelen. Nagyon fáztam és szóltam, rendesek voltak mert kaptam langyos valamit amit rámterítettek, nagyon kedvesek és figyelmesek voltak mindannyian!!!!!! Wink Szerintem mire altatásra került a sor, én bealudtam, nem emlékszem semmire.

Intenzív: arra eszmélek hogy a szemben lévő ágyra meghozzák a kis szobatársamat, akinek azt mondta a dokija hogy kb. 1/2 2-kor kerül rá a sor, hát mondom akkor nekem meg már ideje lenni felébredni tiszta szégyen hogy végigalszom a napot!!!!! Laughing Embarassed
Jöttek a nővérek, kiszedték az oxigént, kérdezték hogy oké minden? Mondtam igen, visszaaludtam majd mikor megint eszméltem jött Murbi és elmondta mi volt a műtéten. Utána megint alvás.
Később akkor már tényleg jobban magamnál voltam szóltak is hogy ihatok ha akarok, két kortyot ittam, majd matattam a táskában mert éreztem hogy sok a gyomorsavam, leborítottam a poharam, eltört a füle, ki a víz. Kérdik hogy mit akartam a táskámból? Mondtam hogy gyomorsav lekötőt, hoztak vénásan, de akkor már éreztem hogy itt kifelé kívánkozik valami, kértem vesetálat, hárommal sikerült is kiüríteni a gyomrom!!!!! Embarassed Confused Volt egy csomó bajuk velem a nővéreknek!!! Embarassed Később felkeltünk elmentünk mosakodni, kivették a katétert és visszasétáltunk a szobánka és alvás 3/4 7-ig, akkor eszméltem igazán, de akkor már azt sem tudtam reggel van vagy este????? Embarassed Shocked
Majd a szobatársam és a szülei mondták hogy már ők is kérdezték a nővéreket hogy mi van még mindig bent vagyok a műtőben, tőlük tudom hogy 3 és egy negyed órás volt a műtét!!!! Shocked Confused

Kép
kicsigesztenye

A többiekkel mi a helyzet?

Mmzsó tudom hogy nyaral a Balcsin!!!! :wink:

Kép
kicsigesztenye

Sziasztok!

Bekukkantottam, bocsi az eltünésért, de kicsit sűrűek a napok.

Hétvégén 2 napos rendezvény, ahová hívtak minket segíteni, így megint rohanás az életem, de amint hazajöttünk jövök hozzátok.

Kicsi :D
Örülök, hogy látlak!

Nálunk semmi jó, már megint kezdődik a kálvária: - az egyik doki az egyik vizsgálatot nem csinálja, a másik, a másikat. Debrecen nem fogad miskolci beteget... stb. Majd jövök és mesélek.

Az émelygős kisérő tünetet nekem is csak mondták, de nálam is igazolódott. Amikor rossz volt az eredményem, akkor pocsékul voltam, amikor pedig javult, akkor nem émelyegtem. Most viszont nagyon rosszul vagyok kb. 2 héte, ami az elmúlt 3 napban még rosszabb lett. Megint émelygek, néha jönnek az ájulásközeli érzések, szóval valami megint nem stimmel.

De most tényleg rohannom kell.

Akivel nem találkoznék: Kellemes hétvégét!!!!

Puszi Csajok!

„A rég várt is váratlanul ér, amikor végre bekövetkezik.”
daisy@79

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást! :)

Kicsigesztenye

Szuper, hogy ilyen részletesen leírtad a lapart! Köszönöm szépen! Aranyos vagy!

Mary

Én is beleolvastam a sorsodba, bocs, hogy így ismeretlenül... sok erőt kívánok Neked!

Még azt kérdezném, hogy genetikai vizsgálaton Ti voltatok? Ha igen, Ti kértétek vagy doki ajánlotta? Azt nekem még soha nem csinálták.

Hétfőn megyek Szendei dokihoz. Nem jön valamelyikőtök?
giggi

Sziasztok,
Kicsi,
Örülök, h. adsz azért jelet Magadról!
Én is drukkolok Neked!/tek!
Giggi,
Dehogy haragszom, csak nyugodtan.
Tudod, sokszor szoktam itt "siránkozni" a csajoknak, de tudom azt is, h. másnak sokkal rosszabb sors jutott...
Engem is műtöttek laparral, de az a méhen kívüli volt, sürgős műtét, így nem igazán tudok beszámolni róla...sajnálom!:(
Kitartást Neked is!Tudom, közhely- de ez a sorsunk,-és attól még igaz!
Daisy,
Tűz közelben/vonalban a 7végén...hajrá!
Majd jelentkezz!
Jó 7végét mkinek!
Puszi

mary80

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?