Sziasztok!
Mary
Olvasom mindig a blogod!!!!!
Néha olvasok jót, de sajnos legtöbbször csak rosszat!!!!!
Remélem hamarosan nagyon nagyot fog változni veletek a világ pozitiv értelemben!!!!!!
Drukkolok!!!!!!!!!!
Daisy
Veled mizujs?
Röpcsivel mi a helyzet? Elkezdték már a lombikot a Kaáliban?
Giggi
Üdv itt!!!!!
Bemásolom neked a tavaly júniusi laparos "élményemet"!!!!!
Szóval 1/2 1 után ott is voltam, nyugisan leültem, nekem nem sürgős befeküdni!!!!! Laughing Majd egyszercsak ki jött valaki is kérdezte hogy betegfelvételre vár e valaki, akkor álltam fel csak. Elvitték a papírjaimat a felv. irodába és üljek le nyugodtan, majd amikor kész lettek a papírok mondták hogy a 2. emeleten keressem a nővérszobát. Itt míg vártam hogy bejelentkezhessek a főnővérnél olvasgattam a papírjaimat, amit a bemutatás után írtak, amin a állt Silhavy aláírásával hogy a beteget felvilágosították hogy esetlegesen mkét petevezetéket eltávolítják. Na itt megtorpantam, hiszen tudtam, felfogtam, elmondta Murber is, de így papíron leírva borzasztó volt látni, akkor majdnem megfutamodtam. Embarassed Embarassed Embarassed
Megkaptam a szobácskámat, egy fiatal 23 éves lánnyal és egy 45-50 év körüli ügyvédnővel kerültem egy szobába, nagyon aranyosak voltak. Wink
A főnővér szólt hogy kell saját hőmérő és egy pár fásli, elmentem a gyógyszertárba venni, majd jött a nővérke hogy nem öltöznénk e át, mert lassan itt a beöntés ideje!!!! Confused Na jó, essünk túl rajta. Sőt! Teljesen le kellett csupaszra borotválni magunkat alul!!!!!
Délután megkeresett Murber, elmondta szóban is hogy mi fog zajlani, odaakartam adni neki a pénzt(titkon remélve hogy így talán minden tőle telhetőt megtesz), és közölte hogy előre nem fogad el pénzt, és hogy benéz majd műtét után hozzám, bár nem tudja mennyire leszek magamnál, de 3 műtétje lesz!!!Kaptam éjszakára olyan nyugtató tablettát hogy úgy kiütött hogy csak na, másnap reggel szintén be kellett venni egyet. A nővérkéktől kiharcoltuk hogy akkor mondják már meg ki hányadik lesz a műtéti sorrendben. Én voltam az első 9 óra, 1/2 8 kor be is vettem a kis bogyómat, így nagy volt a meglepi amikor is jön a nővér 1/2 9 előtt 5 perccel hogy mehetek pisilni és irány a műtő!!!! Shocked Nem volt időm izgulni.
A műtőben már olyan kába voltam hogy a dokim hangját hallottam, mondták az anesztesek hogy addig nem altatnak el, míg mindkét doki nincs jelen. Nagyon fáztam és szóltam, rendesek voltak mert kaptam langyos valamit amit rámterítettek, nagyon kedvesek és figyelmesek voltak mindannyian!!!!!! Wink Szerintem mire altatásra került a sor, én bealudtam, nem emlékszem semmire.
Intenzív: arra eszmélek hogy a szemben lévő ágyra meghozzák a kis szobatársamat, akinek azt mondta a dokija hogy kb. 1/2 2-kor kerül rá a sor, hát mondom akkor nekem meg már ideje lenni felébredni tiszta szégyen hogy végigalszom a napot!!!!! Laughing Embarassed
Jöttek a nővérek, kiszedték az oxigént, kérdezték hogy oké minden? Mondtam igen, visszaaludtam majd mikor megint eszméltem jött Murbi és elmondta mi volt a műtéten. Utána megint alvás.
Később akkor már tényleg jobban magamnál voltam szóltak is hogy ihatok ha akarok, két kortyot ittam, majd matattam a táskában mert éreztem hogy sok a gyomorsavam, leborítottam a poharam, eltört a füle, ki a víz. Kérdik hogy mit akartam a táskámból? Mondtam hogy gyomorsav lekötőt, hoztak vénásan, de akkor már éreztem hogy itt kifelé kívánkozik valami, kértem vesetálat, hárommal sikerült is kiüríteni a gyomrom!!!!! Embarassed Confused Volt egy csomó bajuk velem a nővéreknek!!! Embarassed Később felkeltünk elmentünk mosakodni, kivették a katétert és visszasétáltunk a szobánka és alvás 3/4 7-ig, akkor eszméltem igazán, de akkor már azt sem tudtam reggel van vagy este????? Embarassed Shocked
Majd a szobatársam és a szülei mondták hogy már ők is kérdezték a nővéreket hogy mi van még mindig bent vagyok a műtőben, tőlük tudom hogy 3 és egy negyed órás volt a műtét!!!! Shocked Confused