Új privát üzeneted érkezett!

ANa, szerintem is ez a kezdet még csak, ennél lesz ez durvább is...akkor újra keresd meg Apit egy kis numera-sorozatra :lol: :lol: :lol:

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ: HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Vendég

Sziasztok!
Ana sztem is erősebb lesz ez még...
Niki nem volt bababuli, pénteken lenne, de sztem nem lesz... dög meleg van, inkább pihizek az utsó időben picit....
Nem tudom a hozzászólásokat elolvasni.... mi történt Csillaggal?????
Egyszerüen csak azt látom, h volt hozzászolás szerkeztés, de hogy mit írt meg ilyenek azt nem....
pls vki segítsen

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Jaj elfelejtettem mondani, találtunk egy jó albit, szeptemberben költözünk :P
Olcsó és jóóó, van saját kert, fedett kocsibeálló :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba! Jól vagy?

Chris! Amikor te elérted a jó tsh szintet úgy mint én, akkor az addig szedett mennyiségből nem kellett visszavenni? Azért hogy nehogy lejjebb menjen? Vagy ha nem akkor nem ment lejjebb az értéked? Tudod még mindig azon ......parázok! Bocsi hogy ilyen hülyeségekkel kínozlak.

Letti! Nincs több teszt, így marad a szex, addig míg fel nem megy a hőm.

Na most jöhetnek a drukkok!

Kép

Kép
anabana

Ana, megy a drukk ezerrel! Nem értek tsh-hoz, de ami kijött, az most nagyon ott vaaaaaan!

Baba, sajnálom, hogy nem lesz bababuli de ha meglesz a bébi, még akkor sem késő :) Pihenj-igyál-egyél-pihenj :):):)

maccs01

Leti, 15 hetes kismamát hagyjon már a kesztyűvel! Én azt képzeltem - balga módon -, hogy a genetikai tanácsadás több, mint egy elbeszélgetés... gondoltam, hogy valami extrém uh meg ilyenek. Nem is értem, hogy akkor miért van rá szükség? A nődokid úgyis képben van a családi egészségi állapotok terén, minek a többi duma?
Látom, Te már csörtére készülsz :) Aztán lehet, hogy most olvassa a fórumot és holnap állati kedves lesz :)

Niki, a stria... hát ez van. Nem kell ahhoz negyven kilót hízni vagy fogyni, elég tinikorban jól megnőni - mint én -, úgyhogy dettó rendelelkezek vele... evvan :) De ha ügyesek leszünk, akkor több nem lesz, vagy csak minimális.

Én, amikor mondjuk éjjel piszkosul éhes leszek, hogy aludni sem tudok, akkor eszek egy almát, és rohadt sok vizet megiszok, hogy tele legyen a gyomrom... ennek eredményeképpen ez a dolog reggelig igencsak ismétlődik wc-re járkálással megspékelve :)

maccs01

Jó reggelt!

Most írok, mert egyrészt nem alszom ma már ( :? ) másrészt hamar megyek dolgozni, aztán a buzigyerekhez a Klinikára... MAjd mesélek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted:
MAccs, lehet, igazad lesz és pont velem normális lesz az elmúlt 5 év óta először... A saját dokimmal annyira nem ismerjük egymást, de lehet, azért adott beutalót, mert ő is tudja hogy egy tapló és lehet, ha meglátja a nevét, visszavesz...azt veszem észre, ha kimondom a dokim nevét a Klinikán, egyből mosoly ül az arcokra...majd meglátjuk, Molnáréknál hogy van ez.

Ana, továbbra is drukkolok...szerintem jobb a szex, mint a teszt
:lol: :wink:

Baba és hol találtátok az albit? A környéken? Jó a kertes ház, főleg picikkkel...milyen fűtés van?

Kár, hogy csak én kelek ilyen korán, nem látom a mai hőket...

Na, akkor most megyek...Csillag, remélem, tisztábban látod ma már a jövőt...egy napot mindig jó rá aludni, aztán kezdenek kitisztulni a fellegek...talán. Mert így kell lennie.
Vendég

Szép jó reggelt!

Most nagyon happy vagyok! :lol: :lol: :lol:

Készvan a progi szintem és 30,99nmol/l lett. Vagyis nincs progi hiány és ebből kiderült 100%, hogy volt pé!

Mostmár csak egy pozi teszt kéne!

Ana, akkor sex, sex, sex minden nap!!!!! Ahogy nekem javasoltátok! :lol:

Leti, várlak vissza a hírekkel!

Baba, hol találtatok albit!

Maccs, hát én meg 10 éves korom óta híztam fel ezt a hatalmas tömeget, amire a fogigátló még plusszba rátett. Pedig kicsinek nagyon csini voltam!Szinte az egész testem striás,de még jó, hogy csak halvány! Azt viszont, most tudtam meg, hogy az uncsitesóm elvégzett egy kínai masszázs tanfolyamot és csinálja a cellulit masszázst. Lehet bejelentkezem hozzá hetente egyszer hátha az is segít!

Csillag, hogy hogy törölted az üzit! Megbántad, hogy ki írtad???
Gyere azért közénk!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nanicke 2010.07.22 09:13-kor.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Jó reggelt!
Lassan megyünk ctg-re...
Tápiószentmártonon 60 km-rel odébb találtunk lakást feleannyiért... :) JOBBAT :) Szóval boldog vagyok most, nem mindegy, hogy havi 50et megspórolunk vagy sem...
Csillag remélem minden rendbe jön veletek, és találtok vmi kiutat a helyzetből...
Ana ma is csak SZEX Legyen :P
Niki szupi a hőd...
Leti mindig korán kelsz, ezt már megszokhattad volna... nem baj, eljön az az idő félidőkor, amikor ki se tudsz kellni az ágyból :P A dokkerral meg ne foglalkozz, viselkedj vele úgy, mint ahogy Ő veled... akkor koppan
Maccs hát nekem is vannak striáim a derekamon és a combomon kezd most narancsbőrősödni, mindegy h 50 vagy 80 kiló az ember... alkat és bőr kérdése...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Ana:Nekem mikor kiderült a baba,akkor a TSH értékem lement -0,2 be,azaz túlműködött.Akkor csökkentettem 25-el az adagot.e doki azt mondta,ez nem baj,nem okozott gondot a babánál.Azóta ugye 4 hetente TSH nézés,és sakkozás a bogyóval.Mindig emelgetni.1 hét múlva megint emelek,most 150/175 az adagom,és napi 175-r,mert most 2,7 volt,előtte 2,2.Nem akarom,hogy nagyon felmenjen.
Vendég

Baba
Tök jó ez az albi,legalább el is fértek és nem megy kárba a pénz!

Letti
Mennek a drukkok

EHCS
Kitartás szivem,innen már csak jobb lehet!

Kép
Kép
k_inga

baba

szupi az új albérlet :)
és már ctg :shock: elment az idő.

KépKép
bettike83

CSillag! Ugye nem miattam törölted az üzid? Hidd el csak jót akarok neked! Annyira segítenék ha tudnék! Nagyon de nagyon szorítok, hogy a problémáid megoldást nyerjenek. REmélem jobban vagy, vidámabb napra ébredtél. Azért légyszi, nagyon légyszi,adj jelet magadról, tudni szeretném jól vagy-e?

CSajok! egy kicsit Csillag miatt most én is szomorú lettem. Köszi a szurkokat.

Baba! Örülök az új albinak. Havi 50ezer spórolás rengeteg!

Maresz! Tényleg de eltudsz bújni napokra!!!!!!!!!

Kép

Kép
anabana

Ana, hogy jut eszedbe olyan, hogy miattad törölte volna?
Tiszta hülyeség!
Nekem eszembe sem jutott, hogy miattam v. bárki más hozzászólása miatt...
Én arra jutottam - mikor láttam a törlést -, hogy utólag biztos újraértékelte.
Már én is csináltam ilyet :oops:

maccs01

Ana, úgy tudom, hogy kétnaponta K E L L szexelni, hogy a kisfickók jó minőségben és mennyiségben legyenek. Gyakrabban téve felhigul az ondófolyadék és nem olyan "hatékony".

maccs01

Sziasztok!

GYerekek, a bunkó doki bűbáj lett! Végig a szemembe nézett, viszonylag KEDVESEN beszélt... A dokim neve tette, az tuti, mert olyan szépen beszélt róla, hogy így a professzor úr, meg úgy a professzor úr...

Viszont ez a felfogás egy kicsit vérlázító. Az alaphang az, ha elmúltál 37 éves akkor tuti nem vagy egészséges, mert egy kivénhedt csatalóként állnak hozzád.

Egy az egyben rá akart beszélni az amniocentézire. Mondtam, én most nem döntök, majd konzultálok az orvosommal (aki ezt ellenzi, hál'Istennek). ALáíratta velem, hogy nem akarom és mondta, ha a professzor úrral mégis úgy döntenénk, hívjam fel őket.

Na. Közben rájöttem, hogy mindkét barátnőm, akiket kicsinált idegileg, az a dokija, aki engem is felküldött a vetéléskor. Tuti, hogy azt a dokit (és így a pacienseit is) utálja - de ez is gusztustalan. Kis suttyó kölök ez, szerintem még 30 sincs...

Baba, örülök az albérletnek! 50 ezer tényleg nem mindegy!

Mares, hát igen, a Mares... no komment! Hanyagol minket rendesen! De majd talán ősztől...most hadd élvezze a nyarat. Ja, Hertelenden van...ot meg internet-térerő gondok vannak: Anyukám is ott lakik, a házában 1 helyen tudja csak használni a mobil internetet...úgyhogy lehet, ez a gond.

Csillag, könyörgöm, ne omolj össze! Minden megoldódik egyszer! Most biztos nagyon nehéz, de előre kell nézni!
Vendég

És így még mindig bennem maradt a tüske a téli eset miatt. Nem tudtam kiadni, most meg fog fojtani. Itt van a torkomon. de most hogy kössek bele valakibe aki normális? A francba...

Nem baj, keresek valakit, akit lekiabálhatok:) (nem ám)
Vendég

Niki, nem akarom elkiabálni és feleslegesen áltatni se téged, de az én görbém is hasonlóan alakult... De ne bízd azért el magad, nehogy csalódás legyen. De nézd csak meg...
Vendég

letti

ne idegeskedj a hűlyék miatt,kár :) az a lényeg h ott van a pocidban a pici és tuti egszséges,és h 37 vagy,és,senkinek semmi köze hozzá.

KépKép
bettike83

Niki! Tényleg a hő! nagyon szuper! Most ide kancsintós ikont tennék, ha lenne ja ilyen van :wink:

Szerintem vas lőjj egy tesztet!!!!!! Tényleg szép a görbe, nagyon trifázisosnak néz ki. Bár innen is lehet még pofára esni, de úgy érzem zebra lesz! Lekopogtam!

Niki! Mi vérvétel nélkül is megmondtuk, hogy volt pe. 100%-ra. A progit hanyadik napon kell nézni? Lehet én is elmennék maszek alapon!

Kép

Kép
anabana

niki

szépen fent van a hőd,biztató :wink: :)

KépKép
bettike83

15 hetes babalak :)
Kép

KépKép
bettike83

Köszönöm lányok!

Annyira hülyén érzem magam. Annyira reménykedem, hogy végre sikerült, de közben annyira félek, hogy megint pofáraesés lesz a vége! Szinte bőgni tudnék még most is! Majden minden hóban így volt, szép görbe és a végén a leesés. Próbálom magam nem beleélni, de hát nagyon nehéz! :cry: :cry:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki, szerintem a múlt havi görbéd egyáltalán nem volt bíztató.

Betti, szép poci és nincs is hájpocid!
Vendég

Bettike, az a poci egyre nagyobb!

Ana, a progit peteérés utáni 7. napon kell megnézni.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

már a párom is azt mondja h ez már igazi babás poci,mostmár látszik :)

niki

ne keseredj el,jársz kezelésre és jönnie kell a babának.meg sokat fogytál,egészségesen élsz,probálj bizakodni.

letti

azért van rajta még plussz bőr,de legalább tud mibe nyulni még a poci :wink: :D

KépKép
bettike83

Betti! aranyos poci, növöget.

Niki! Szerintem sem volt a múlt havi biztató, sőt én már mondtam neked hogy siralmas, pe nélküli volt. Viszont egyre emlékszem, amikor csatlakoztál hozzánk, tényleg szépen felfelé ment a hő, sőt dpo is sokadik volt 16? vagy több?

Ha nagyon izgulsz a holnap reggeliből is dobhatsz tesztet. Ki kell mutatnia.

Ja és csatlakozom Bettikéhez, ne keseredj el. Ez egy gyönyörű pe-s hónap!

Chris! Tőled még nem láttam pocifotót!!! Kérünk!
És a legfontosabb:NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Köszönöm a kedves szavakat, hát eléggé padlót fogtam tegnap, de próbálom magamat tartani. Most van egy nagy fordulópont az életemben-életünkben. Tegnap a párom feltette anyóséknak a nagy kérdést, hogy segítenek-e?! Hát az anyósom azonnal tiltakozott, mert jelzáloghitelt kellene felvenni a házra még nekik. Ezen kívül mondta még nekik, hogy számunkra az lenne a hosszútávú és legjobb megoldás minden szempontból, ha eladnák a házat, és vehetnénk magunknak máshol egy másikat, a másik feléből pedig ők maguknak egyet. Hú, hát persze eszében sincs eladni, most hogy fel lett újítva, előtte meg naná azért, mert akkor még itt voltak a dédiék. Szóval tök mindegy, ő konok. Pedig mindenkinek sokkal jobb lenne.
A lényeg, hogy a férjemtől még nem hallottam ezt eddig, de tegnap közölte, hogy ha a drága mama nem hajlandó segíteni ezekben, akkor ha sikerült kicsit összeszednünk magunkat, albérletbe fogunk költözni, és akkor fizessék egyedül ők a ház után a mindenfélét. Hát ennyi a nagy sztori. Ezek nagyon nagy erejű szavak ám a férjemtől, mert borzasztóan ragaszkodik a szüleihez, ami végülis nem lenne baj, csak... szóval értitek na.
Apósom azt mondta, hogy ne hallgasson párom a mamára, majd ő ma elmegy, és megkérdezi azt a hitelt, és az egészre meg még alszanak egyet. Hát nem tudom, mire jutottak éjjel, merem remélni, hogy pozitív dolgokra. Szegény párom most szembesült anyukája ridegségével, azzal, hogy nem érdekli a nyomorunk, és hogy oldjuk meg magunknak. Gondolom elég szarul esett neki, még nekem is, bár én nagyon jól tudom, milyen. :roll:
Most pedig olyan, mintha várnám az ítéletet, hogy vajon halálra ítélnek, vagy csak életfogytiglani börtön vár rám/ránk. Eszméletlen ez a tehetetlenség!

Na, és most, hogy ezt leírtam, tudnotok kell, hogy csakis azért töröltem ki azt a hozzászólást, mert tudom, hogy sokszor nem ide írogató és tartozók is látogatják a topicot, akik közül lehetnek olyanok, akik rosszindulattal vannak irányomban. És akinek nem inge, kérem, ne vegye magára!!!!!!

Valószínűleg eme üzimet is kitörlöm majd, így tartom jónak, persze lehet, hogy tévedek. :P

Bettike, nagyon helyes kis babalakosztály :wink:

Niki, hidd el, a görbéd csodás, és nagyon is bíztató! Én is pityeregtem a 2. terhességemkor, amikor ciklus végefelé úgy látszott, nem vagyok babás, aztán dehogynem :)

Leti, hát szomorú dolog ez a hozzáállás az eü-ben, de nem lepődtem meg, sajnos :roll:

Baba, nagyon sirály, hogy pöpec kis helyet találtatok, ügyik vagytok :wink:

Mindenkit cuppantok, főleg akinek most nem írtam!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Chris, én is csatlakozom: Boldog Szülinapot!
Vendég

Csillag! Erre én is gondoltam,hogy ezért törölted ki! fú megkönnyebbültem. Igazat adok ne lássa más! Remélem megoldódnak a bajok. Küldöm a pozi energyt. :lol: Valami elindult, most már a lejtőn felfelé haladtok. Ez biztos érzem. Puszi neked és azért vigyázz magatokra.

Kép

Kép
anabana

Csillag, értem. Kíváncsi vagyok, hogy merre mennyi hány méter. Én nem akarok más zsebében turkálni, mindenesetre az eladás azért lenne jobb, mert akkor megszűnne ez a kényszer-együttlakás. Egyik sem egyszerű, sem a hitel, sem az eladás, mert az ingatlanpiac a béka feneke alatt van. A párodtól ez roppant jó, ahogy kiáll anyukája ellenében, szerintem a 3. bébi lökött rajta kicsit, vagy egyszerűen már nála is elszakadt a cérna.

Nekem még nem volt rossz tapasztalatom itt..., de tökre megértem, ha törlöd a privát infókat, mert sosem lehet tudni.

maccs01

betti
Aranyos a pocakod!

A többi kismami nem dobna képet? Mondjuk Krisz, Letti?

Chris
Isten éltessen sokáig!

Kép
Kép
k_inga

chris

Happy Birthday :) :)

csillag

nagyon sajnálom,sokszor a nehéz helyzetből kilátástalannak tűnik a helyzet kilábalni de sikerülni fog,sikerülnie kell.

KépKép
bettike83

CSillag, jó, hogy ezt leírtad. És töröld is ki, ugye múltkor is vki beszólt Bettinek...sose lehet tudni, milyen rossz szándékú emberek vannak.

Szerintem após-pajtás rámegy a témára bár az eladás tényleg jobb lenne.

Kinga, én már múltkor küldtem pocifotót! :oops:

Betti, neked is megjelent a csík az ágyéktól a köldökig? Nekem igen! Már vagy 1-1,5 hete! Olyan érdekes! Még nem túl sötét, de ott van.
Vendég

Köszi lányok a bíztatást :) , sokat jelent ez nekem!

Nem tudtam, hogy ma van Chris-nap :) , de Istenke éltessen akkor sokáig, cicid érjen a bokádig :lol: Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Chris, NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!!!!! :D :D :D

Leti, én pont erre számítottam, hogy most meg tök normi lesz a doki!

Ana, jól emlékszel, akkor volt olyan! Szerintem nem bírom tovább, Csillag tesztjének elvileg 9dpo-n is mutatni kéne. UGYE CSILLAG?
Ha nega lesz, akkor beletörődöm és nem húzom még az agyam pár napig.

Csillag, az már tényleg sok lehet, ha már férjecskédnél is betellett a pohár. És ne add fel az ember bízik benne, hogy egyszer minden jóra fordul.
Tudod a rossz után jónak kell jönnie!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki, nekem is a 9. napon már pozi volt - hasonló görbével...nagyon kíváncsi vagyok.
Vendég

[i][/[b
Lányok,nagyon szépen köszönöm,hogy gondoltatok rám!!! :D :D :D :D

Csillag: Remélem mielőbb rendeződnek a dolgok.s anyósod megenyhül.De ha nem,akkor kívánom,hogy mielőbb elmenjetek onnan,mert ki fog készíteni,ha megtudja,hogy jön a baba.

Betti: Növöget szépen a pocak :D

Ana: Most hétvégén talán lesz rólam fotó,ha nem,akkor majd hétfőn csinálok,és felrakom,megígérem :D

Niki: Progid szuppper!!!

Maccs: Mikor kezdesz biciklizni?Én ma letekertem 20 percet...Nem sok,de 10 perccel kezdtem pár napig,utána 15,most 20.És nem megyek gyorsan,és 3-as sebességfokozaton van a 8-ból.

Baba: Még pár nap.....De jóóóó[/b]
Vendég

letti

nekem még nincs olyan csíkom :shock: pedig figyelgetem de nem jön.lehet még várat magára..

KépKép
bettike83

Betti, tükörben nézd, mert ha lefelé nézem, én se látom, csak tükörben.

Gyerekek, annyira meg vagyok rogyva! Haza kellene vánszorognom... De itt klíma van és jó idő, otthon meg 40 fok. Most mit válasszak? Nem csinálok már semmit, csak szörfözgetek a neten.
Vendég

nálunk 41 fok van,egyszerűen szédelgek a napon :? annyira utálom...

majd akkor megnézem.

maradj még egy kicsit :D

KépKép
bettike83

Sziasztok!
Csillag kitartás... anyósod bárhogy döntsön ezentúl, tudd a férjed kiáll mindenben melletted és most már ő is igenis ellenáll anyukájának.
Ma voltunk ctg-n 50-75 közötti fájásokat mutattak... lehet lassan itt az idő... bár mármi lehet még, úgy tudom :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, mit jelent az az 50-75??
hamarosan akció?
Vendég

Na Lányok, én most elzizzenek hazoá.
Ma jött meg a kishúgom Angliából és jön hozzám hamarosan. ALig vártam, most itthon lesz 10 napig. Csakhát Anyukámat fogja ápolni, mert sztem holnap kiderül, mi is van vele...és akkor kemoterápia, stb. Úgyhogy elkelt itthon a segítsége.

Na majd otthonról is írok.
Pussz.
Vendég

Niki, na igen, sok rossz után most már elvileg csakis jó jöhetne, nade... ha Bridget Jones-t nézzük, aki szintén ezt mondta, majd lecsukták 15-20 évre a börtönbe... hát, elég nagy a szipiszopi :lol:

Betti, Leti, nem kell sürgetni a linea negra-t, ígyis-úgyis megjelenik, kinél előbb, kinél később, és szép sötét lesz a babavárás végére :) De majd azután eltűnik ám szép fokozatosan :wink:

Baba, ezek már jó fájások, de nekem az első fiamnál 90-es fájásaim voltak, és maradtak is végig a szülésig, legalábbis a gép szerint, mert amúgy meg fájásszegény voltam. Klassz mi? De hamarosan majd beindul ám, de még most korai lenne! :wink:

esthajnalcsillag

Csillag van benne valami! :lol:

Leti, hol vagy azt mondtad írsz!

Baba szerintem a szombati hidegfront lehet kihozza Dominikát!

Képzeljétek ma este kint ültem a teraszon és fölöttem kb. 8méterre elhúzott egy gólya! Remélem ez is egy jel! :lol: :lol:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

niki

ez marha jó jel...mikor anyu a kishúgommal terhes lett,előtte nem sokkal láttak egy gólyát a kéményen :wink:

KépKép
bettike83

Na megvan az ítélet: szóval jelzáloghitelt túl drágán adnának, így az ugrott, más hitel nincs e banknál. A ház eladásáról hallani sem akarnak. Hát ennyi. Uram megpróbál majd személyi hitelt felvenni, de annak olyan magas a THM-je, hogy szerintem ha adnak is neki, belepusztulunk. Én totál kész vagyok. :cry:

Niki, szerintem az a gólya neked repült ott, tuti odarepítette a kisbabát, csak még nem látod :wink:

Szép jó éjt!

esthajnalcsillag

Csillag, előbb utóbb úgyis lesz valami megoldás a bajotokra. Meglásd így lesz!!!!

Niki! Nyugodtan tesztelj! Ha van valami ki kell mutatni.Ciciden nem érzel valamit?

Kép

Kép
anabana

Niki, akkor holnap tesztelsz?
Gólya :) Csak jöjjön!
Kimutatja a 9. napon, ha tuti tudod a peteérésed... legalábbis tapasztalatom szerint.

Csillag, akkor ezek szerint még mindig tanácstalanság... szomorú helyzet.

Betti, nekem sosem volt linea negra-m, egyik gyerekkel sem; nem is ismerek sok embert, akinek lett volna, úgyhogy hol ez van, hol az, mindenesetre elmúlik szülés után idővel.

Chris
Nagyon Boldog Szülinapot Kép
Brinyó? Jövőhét első felében áll pénz a házhoz (örökség, nem sok, de bicajra elég), akkor tudom megvenni. De nekem rakják ám össze!!! Holnap lelevelezem, hogy ha bemegyek, kiválasztom, kipróbálom, megrendelem, akkor hogy és mikor szállítják hozzánk is szerelik.

Ügyes vagy, hogy kitartóan tekersz. Jövök majd én is :) Már alig várom! Itt van, hogy miket tud, valszeg eltérőek a programok típusonként.
http://www.fitneszszakuzlet.hu/tunturi/ ... ar-TP-E30L

maccs01

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?