Új privát üzeneted érkezett!

Pako: Az én Dorkám még picúrabb mint a tiéd, ő csak 66 cm volt 6 hónaposan, bár súlyban több, mert 7200 g-os. Van itt combi meg minden:) Priviben írd meg a mail címedet és küldök meghívót szívesen a blodhoz.
De jó lehetett pancsizni! A kiscsajt már be lehet vinni a vízbe? Itt is vannak tavak a környéken, úgy bevinném pancsizni Dorkámat, csak nem merem. Bár a sógornőm mesélte, hogy 4,5 hónaposan már vitte vízbe a kisfiát.

Ildóca: Kincső jó fej, hogy odahúzza a tárgyakat:)) Dorci is szokta, ez rafinált dolog.)

Szonja: nem felejti el a baba, amit már egyszer tudott:) Azt figyeltem meg, hogy Dorka is valamit tud és sok ideig aztán nem gyakorolja. Aztán később, hetek vagy egy hónap múlva újra előveszi és fejleszti a dolgot. Pl. elkezdett gügyögni, aztán egy ideig csak kiabált és nyögött (mű-nyögés, hangoskodás) és nem szólt semmit. És pár hét múlva újra beszélgetni kezdett (babanyelven). Hol az ordítás és mű-nyögés fejlesztése van, hol a beszédé:))))
Vendég

Pako: nálunk szintén ez a helyzet, egy fog sincs és nem is akar még jönni. 3 hónaposan már úgy tűnt, hogy jönni fog neki, meg is lepődtünk. De aztán lecsillapodott a dolog, pedig már nagyon várom a fehér kis gyöngyöcskéket. Elvileg 8 hónapos korig ki kéne jönnie az alsó két fognak. Bár a védőnő szerint ez is mindenkinél más és lehet, hogy felül jönnek először, tehát ne aggódjak:)
Vendég

Sziasztok.

Ildóca,Szonja

Köszönöm a tanácsokat.Ma már könnyebb éjszakánk volt.Csak 2x ébredt fel Törpilla.Bár nem is annyira Törpilla,mert már 8800 gramm és 68 cm.A születési súly sem volt kicsi 3910 g és 56cm.

Pako

Még nekem sem jött meg.Én aggódtam egy kicsit,de azt mondták míg szoptatok,addig nem jön meg.De nekem Szonja előtt is volt olyan,hogy csak 3-4 havonta jött meg.Igaz,hogy én pco-s vagyok és ott elég ritka a menzesz (nem biztos,hogy így kell írni).
tlindi

Adrienne

Az orvosom Rácz Tibor volt.Én nagyon meg voltam vele elégedve.A babát is félig neki köszönhetem,szintén a pco miatt.A szülésznőm pedig Kovácsné Margit.Ő nem fogadott volt,hanem őt dobta a gép.Ő is nagyon aranyos volt,a szülés után is bejött megnézni,hogy mi van velünk.

A terhességem az sajnos tényleg terhes volt.7 hónapig szinte minden ki jött belőlem,szerencsére a folyadék nem,így nem kellett infúziót kapnom,utána pedig magas vérnyomás,fehérje a vizeletben és a sok víztől olyan volt a lábam,mint egy elefántnak.A szülés nem volt vészes,szerncsére.Szerdán megkezdődtek a fájások,de elég rendszertelenül ezért csücsültem otthon és bámultam az órát,hogy mikor lessznek rendszeresek.A csütörtök is így telt,aztán péntek reggel bementem a kórházba és 16.43-kor megszületett Szonja.A gerincembe kaptam érzéstelenítést,ami olyan jól sikerült,hogy semmit nem éreztem :lol:
tlindi

Tlindi, Törpillád szép nagy törpike.)
Nálunk úgy volt, hogy magától állt be Dorka arra, hogy nem ébred fel éjszaka. Az segített, hogy volt este egy szertartás és tudta, hogy most a nagy szundi jön. Ezt magától találta ki, nem vagyunk tuti jól nevelő szülők:)) Csak úgy Dorci magától átaludta az éjszakát egy idő után. Először éjjel 12-30-kor ébredt és hajnali 3-kor. Aztán már csak 3-kor. És végül már csak reggel 6-kor. Visszatérve: Este fürdetés, aztán jön az etetés, ilyenkor észrevettem, hogy többet eszik, mint máskor, betankol éjszakára.) És így kibírja reggelig. Reggel aztán kitör a parasztgyalázat, olyan éhes szokott már lenni:)
Vendég

Nna, most jó hosszú leszek! :D
Szilvi! Nekem Zarándnál a terhesség 3. hónapjától zsibbadt és fájt a kezem. Annyira, hogy majdnem üvölteni tudtam volna. Főleg éjszaka. Reggel azért kellett egy órával előbb kelnem, mert meg kellett "tornáztatno" a kezem, hogy az inzulint be tudjam adni magamnak. Nem tudtam fogni vele. A terhesség második felében már mindkét kezemmel így voltam... gombolni, öltözni, fogni nem nagyon tudtam, mert nagyon hamar elzsibbadtak az ujjaim. Éjszaka 4x-5x keltem a fájdalomra. A karom csak éjszaka zsibbadt, az ujjaim folyton.... Még mielőtt megint a fejemre olvasnád: nem ijesztgetésnek szánom!!!

Tlindi, Pako! A PCOS miatt én ha nem szedem a meforalt, akkor max 1-2x menstruálok egy évben. Mivel nem szoptatok, meg mióta nem is fejem a tejet, azóta szedem újból a meforalt, és nekem már volt 1 mensim. Amíg szoptattok, addig nem kell aggódni, ha egyáltalán nincs menszesz, de azt tudni kell, hogy az tévhit, hogy addig nem is lehet teherbe esni.

Ildóca! Ősszel akkor most hányadik gyermekáldásra készültök??? (csak mert az iwiwes péterfys klubban is 5-öt írtál :D ).
Vendég

Hm... Nem is lettem olyan hosszú... :shock:
Vendég

Adrienne!

Én már tiszta h...lye vagyok! :oops: Úgylátom jobb lessz ha nem írogatok, mert mindenféle hülyeségeket írok össze vissza! Hidd el tuti megviselt a meleg! De még az is lehet, hogy nem véletlen írok ilyeneket ! Lehet, hogy fentről még valaki tényleg hozzám, hozzánk akar kerülni! :D
De hogy kérdésedre válaszoljak most készülünk az 5-re!
Szóval van Csenge, Enikő, Csaba, Kincső! Ez négy akárhogyan is számolom! Megyek lehűtöm magam! :D

Pako!

Fogacskák miattne agódj nálunk a gyerekeknek mindegyiknek 8 hónaposan bújt ki az első fogacska! Nem vagyunk lemaradva!
Azt mondják minnél később bújnak a fogacskák annál jobbak lesznek! És úgytűnik, hogy ez be is jön mert Csenge 12 éves és még nagyon sok tejfoga van igazi csontfoga csak 8 van neki! :D
Nekem hamar megjött sajna hiába szoptattam!
Iszonyt útálom de főleg ebben a melegben!

Szilvi!

Nagy a csend! :D
Mi újság?

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Twist: őszinte leszek,sztem én elég lazán állok az ilyen kérdésekhez,ezért én nem gondolkodtam sokat azon,hogy menjen-e a vízbe vagy ne..nekem is csomó ismerősöm vitte már 5-6 hónaposan,így gondoltam megpróbálom..mellesleg elég tiszta helyen is voltunk,és amúgy is dög meleg volt :?
Én a gyümi-zöldség bevezetéssel sem sokat foglalkoztam...3 hete kezdtük,mert láttam,hogy nagyon csámcsog amikor mi eszünk,így gondoltam rajta,megpróbáljuk!azóta annyira imádja őket,hogy hiszti van,ha nem kap többet,és már vagy 5félét eszik..persze,csak napi 2x,nehogy a tejecskéről leszokjon miatta :)
Én azt mondanám,hogy nyugodtan próbálgassátok csak a pancsit!tök jó móka :)
Mi vettünk baby medencét is..majd teszek fel képet róla :)

Tlindi: üdv itt :D
képed nincs babócáról?megnézném szívesen :)

Amúgy köszi lányok(bár nem tudom mi az a PCOS :oops: ,áruljátok eeel,légysziii),amúgy nem is azért aggódom,hogy még nem jött meg,hanem remélem még kihúzom egy darabig... :D jövőre meg úgyis nekiállunk a 2.nak,úgyhogy remélem csak 1-2 hónapig lesz csak meg..úgyis fene drága a tampon meg ilyenek :)
pako

Pako!

Meglestelek a g-n benneteket!
Dorka nagyon cuki! Nekem a cseresznyés tetszik a legjobban! :D

Egyébként meg én is vittem már vízbe Kincsőt szerintem is ha normális helyen és tiszta akkor nyugodtan!
Nagyon élvzte ő is és szerintem nekik is jó, hogy ha pancsizhatnak! :D

Szilvi !

Kezdesz gyanús lenni!
Vagy csak pihizel?

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Pako! Én is megnéztem a g-s képeket! :) Tündéri kislány Dorka! Majd teszek fel én is, csak lusti vagyok... :oops:
A PCOS (policisztás ovárium szindróma). örülj, hogy nem tudod, hogy mi az.... Nagyon megkeseríti a babára vágyó nők életét, mert (átmeneti) meddőséget okoz, nagyon nehéz a teherbe esés... Sőt! Kezeletlenül szinte lehetetlen.... És amúgy pedig az időskori cukorbetegség előfutára.

Szilvi!!!!! Hahóóóóó!!!! :) Csipetnyusza!!!!! Hahóóóóóó!!!!! Csak Írtam sms-t Kattkatnak.... Én úgy emlékeztem, hogy 1 hétre megy el, és az már letelt, így aggódtam kicsit... DE!!!! Szerencsére jól vannak, minden rendben velük, csak most nincs gépközelben. Hiányzunk Neki! :D Aranyos! :) És csak 1-2 hét múlva jön.....
Vendég

Sziasztok! Üdv Tlindi :)

Az éjjeli őrjáratok kimerítenek, ezért délelőtt csalni szoktam. Most meg boltoztam, de nehezen mozgok... puding vagyok, ez van.

Örülök, hogy felélénkültetek és hazatértetek a nyaralásokból is. Sokat tanulok ám abból, amiket ide leírtok. Persze, ha mi is elérünk bizonyos korokat -ahogy magamat ismerem- tuti újból meg fogok kérdezni mindent.

Adrienne! Túdóm! Csak nem haragudtál meg rám? Neeem vagy Teee ólyaaan.... Egyébként meg rájöttem, hogy elég a napi 2-2,5liter víz és akkor nem is vizesedem annyira. Pontosabban az elmúlt 24 óra ezt igazolja.

Nem tudom én sem mi az a PCOS. Na majd a google tudja.

Ja! Kattkatt sms-ben érdeklődött felőlem. Tehát megvan, csak gondolom a szüleinél nincsen net.

További szépeket Mindenkinek!!! (megnézem a g-t)

Ja! És Csipetnyusza tegnap még bejelentkezett iwiw-re... szóval nem kórházban van. Írtam is neki, hogy "necsinájjamáezt!"
szilvi35

Adrienne! kb. egyszerre írtunk és látom, már a PCOS-t sem kell keresnem :) :) :)
szilvi35

Szilvi!!!!! Na jó, Neked elnézzük, hogy csalsz! :D
Ja! Úgy könnyű, ha Neked megvan iwiwen Csipetnyusza! Nekem nincs :(
Vendég

Pako.

Képek Szonjáról Kép Kép

Sajnos mosolygós képeim nem nagyon vannak,mert ha gépet lát a kisasszony,akkor azonnal abba hagyja a vigyorgást és várja mi fog történni. :(

A pcos miatt engem is műtöttek,de megérte.
tlindi

Hát nagyon is megérte :) :) :) !!!
Micsoda kis hurkácskák :) :) :)
szilvi35

Tlindi!

Gyönyörű Szonja baba! :D
Azok a gyönyörűséges szemecskék! :D
Elképesztően szép!

Szilvi!

Örülök, hogy megvagy!

Csipetnyusza !

Ejnye, bejnye!
Illik ezt velünk csinálni! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Na itt nálunk olyan felhő szakadás van !
Kezd egy kicsit ilyeszővé válni a dolog!
Kicsit olyan a hangja mintha jég is esne!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ja és arra gondoltam, hogy szívesen csinálok az elérhetőségekről egy listát és felteszem a g-re!
Csak akkor priviben küldjétek nekem el!
Arra gondoltam, hogy legyen benne pontos Név, e-mail cím és telefonszám! Esetleg lakcím!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Köszi a bókokat :D

Ildóca: és te hova vitted pancsizni?medence,balcsi?amúgy ott is csomó baba volt ahol mi voltunk,azért nem is vaciláltam sokat ;)

Adrienne:hajrá-hajrá!!!várjuk a képeket,de ne fukarkodjatok ám velük!!!
Szilvi legalább tett fel jó sokat,reméljük ha megérkezik a picuri,akkor sem fogja ezt a jószokását feledni!!! ;)
Ja és köszi,hogy elmondtad mi az a pcos,mert nem is tudtam,hogy van ilyen :shock: ,szegény-szegény kismamik!!! :(
De a lényeg,hogy azért erre is van megoldás...

Tlindi:Szonjának hasonló a lábacskája,mint én Dorkámnak!De ééédi :) Dorka is eleinte nagyon csöndben volt,mikor fotóztam,mindig lesett,hogy most mi a fenét akarok,de most már annyit fényképeztem,hogy már nem újdonság neki és simán röhög a kamerába :)

Amúgy itt is esett,de nem volt nagy zuhé,csak épphogy lehűtötte a levegőt...sajna csak épphogy.. :(
Na,de szombattól..majd egy hétig 16-20fok lesz..egyik szemem sír,másik nevet..de inkább nevet :)

Szilvi,Csipetnyusza!!!sztem készülhettek,nem kicsi front jön!!!az meg aztán,juhhhéééj :D Izgiiiiii :D
nekem is akkor jött Dorkám...viszont iszonyat sokan voltak bent,pont a front miatt :?
pako

Készülünk, készülünk... csak jönne már.

Boltoztam egy kicsit, gyalog minimális távolságok és BKV-val is mentem egy megállókat. Itthon kaját készítettem (pirított májat rizzsel és elmosogattam). Ennyi állástól és menéstől most annyira fáj a lábahahahaaam. Nem bír el...

Képzeljétek! A napokban, a kisfiammal álmodtam :) :):)
Picike volt még, kb. 5-6 hónapos. Ült és vigyorgott rám, meg puszit kért, tartotta a kis arcát :) Nagyon szép, aranyos, édes volt. Nyomtam is neki a pusszanatokat :) :) :)
szilvi35

Ildóca!
Ilyet lehet a g-n is készíteni és akkor mindenki bajlódik a sajátjával.
Megcsinálom és ott lesz a dokumentumok között, úgy hogy elérhetőségek. Rendben?
(csináljak egy olyan hasábot is, hogy kinek mekkora a családja? :wink: )
szilvi35

Pako!

Mi medencéztünk de ott nem voltak sokat szerencsére!

Szilvi ez is jó amit te írtál! Akkor aki akarja az tegye fel a g-re!
Csinálhatsz olyan hasábot is igen, hogy kinek mekkora a családja! :wink:

Én is volt, hogy álmodtam a még pocakban lévő gyermekemről!
Olyan jó volt úgy ébredni! Sőt én még a szülést is megálmodtam majdnem mindegyiknél!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Na! Megcsináltam a g-n a táblázatot. Légyszi írjátok oda amit szeretnétek.
A dokumentumokat kell megnyitni, ami abban a sorban van, ahol a képek. Azon belül egyelőre csak egy dokumentum van, az pedig az Elérhetőségek.
Mindig arra a kockára kell klikkelni, ahová írni szeretnétek.
Bocsánat a szájbarágásért csak, hogy senkinek ne jelentsen problémát.

Meg persze csak, ha támogatjátok Ildóca ötletét. Jómagam a gyakorlati kivitelező voltam és persze a támogató is.

Ildóca! Hitelesen álmodtad meg a gyerekeket? Úgy néznek ki? A szülés olyan volt, úgy zajlott?
szilvi35

Szilvi !

Nem úgy zajlott a szülés sem ahogy megálmodtam és amikor Csengét vártuk nem tudtuk, hogy fiú lesz-e vagy lány! És én egy szőke kisfiút álmodtam!
Mondjuk a szőke bejött de lányba!
Aztán persze később a szőke kisfiú is megérkezett Csaba formájában!
Izgik nagyon ezek a dolgok ha megálmodsz valamit!
Bár a mostani terhességem alatt is álmodtam a szüléssel kapcsolatban ott meg annyi ugyanúgy törtérnt ahogy megálmodtam hogy a hasmra tették a gyereket!
Nekem ez új dolog volt mert a többit ahol szültem ott mindjárt elvitték őket nem kaptam meg azonnal csak később felöltöztetve!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Köszönöm a bókokat :P

Ildóca megjelöltelek

Én is álmodtam a babóval,de nekem reggel rossz volt hogy még mindíg pocaklakó és nincs ott velem.Biztos kicsit türelmetlen voltam.
tlindi

Én is álmodtam a szüléssel kapcsolatban anno, de én álmomban sosem szültem meg. :) Mindig csak a műtét kezdetéig jutottunk, akkor mindig fekébredtem. A kiemelést nem álmodtam meg...
Tlindi! :) engem is megjelölhetsz! :)))
Vendég

Tlindi!

Köszi a jelölést! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Kép

Megebédeltünk! :D
A mai menü paradicsomos burgonya csirkehússal!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Szilvi!

Mitszólsz ügyi vagyok? :D
Te tanítottad meg nekem hogy kell kicsinyíteni! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Áááá... hogy milyenek vagytok :D ha gép közelbe vagyok és nézegetem, hogy ki ír, akkor sehol semmi, de ha egy napot nem vagyok, hát nem győzök olvasni. Tessék egyenletesen jelentkezni :D

Na ez csak vicc volt, mert tegnap mi is elmentünk oltásra, aztán benéztem a meló helyemre, aztán meg elmentünk anyósomhoz és este 8 volt, mire hazaértünk. Szóval én se voltam jelen :D

A doki néni megmért bennünket: 7720 gramm és 69 cm. Nem tudom, hogy ez normális, vagy nem, mindenesetre azt mondták, hogy szép hosszú baba.

Örülök, hogy Pako Te is előkerültél! Megnézem a képeket a g-n. Hát én nem is gondolkodtam, hogy fürödjünk-e a Balcsiba vagy. Na nem azért, mert annyira laza lennék - állandóa parázok - hanem mert rohadt meleg volt, és gondoltam a kicsinek is jól jön egy kis hűsölés. Igaz, hogy csak a kis fenekéig tettem vízbe, nem nagyon úsztattam, nehogy belenyaljon a vízbe. Mikor meg hazaértünk beültünk a kádba, mert mire hazacuccoltunk, olyan volt, mintha nem is pancsoltunk volna :D

Nekem a hónap elején jött meg rendesen, pedig nem nagyon hiányzott. Viszont én már hetek óta akarom kérdezni azoktól, akik szoptatnak még: hogy kinek mennyire hullik a haja? Mert nekem írtózatosan. Még a végén kopasz leszek!

Tlindi!
Szép nagy a csemetéd!

Ugye vicc ez a 16-20 fok! Bár akkor legalább tudom, mitől elmebeteg körülöttem mindenki. Én is.
Hát igen - Kattkat után szabadon: a front megrázza majd a babafát! Valahogy így volt, ugye Kattkat :D
szonja77

Ildóca!
Nem is olyan bonyolult, ugye. Kincső maszatos pofija elbűvölő... Szeretnék ilyet én is!!!

Szüléssel nem álmodtam még én sem. Csak a kicsit láttam és nagyon jó érzés volt. ... ahogy nyújtotta oda a kis pofiját..... (egyemmmmeg)

Képzeljétek! Most ébredtem fel egy órája... délelőtt feküdtem le, kb. 10-11 körül.... Éjjel meg megy a kukorékolás ...
Tiva giga passzív sajna. Most éppen ventilátort irányítottam a pocakra, mert attól mindig megmozdul... gondolom irritálja... és bejött :-). De magától miért neeeem??? :( :( :(

Csipetnyusza totál felszívódott! Iwiw-en sem válaszol. Szerintem biztosan szül, vagy megszült és egyelőre nem tud még írni.
Csipetnyusza!!! Nem szép dolog így eltűnni!!!
szilvi35

Adrienne

megjelölteleg,de már tegnap megkukucskáltalak titeket is.Mi egyszerre voltunk kórházban.Én 12-én szültem és 16-án jöttünk haza.

Szonja

Az én hajam is nagyon hullik kb 2 hónapja.Eddig se volt sok,de most tele van a lakás a hajammal.Ami meg megmarad azt Szonja kitépi.

Ilóca

Nagyon édi a maszatos kép :D
tlindi

Én csak egyszer álmodtam ilyet mielőtt megszületett volna,de akkor fiúnak álmodtam és szőkén....pedig már akkor is tudtuk,hogy lány lesz.. :)

Viszont,leírok valamit,ami azért érdekes...
Ehhez tudnotok kell,hogy én az édesapukámat a világon mindennél és mindenkinél jobban szerettem,rettegtem attól hogy mi lesz,ha egyszer ,meghal. Rémálmaim is voltak rendszeresen annyira féltem. Tudta is ő,ő is félt,hogy mi lesz velem,ha elmegy. Főleg mivel sajnos hangoztattam is neki ezt,és azt is mondtam,hogy ha így lesz,azt csak úgy élem túl,ha lesz valakim,és ha esetleg egy gyerekem is lesz akkor.
A párom ugyan 12éve ismerem, de újra tavaly február 14.én találkoztunk(valentin napkor). Egyből megint egy hullámhosszon voltunk,úgy mint régen.
Aztán apukám beteg lett. Mi találkozgattunk,de március 8.án(nőnapkor) csattant el az első csók, március 14.én nála aludtam.
Apukám már nagyon beteg volt,rohantam is hozzá haza.Még meséltem neki Zoliról,de már pár napja nem nagyon tudott kommunkálni,de tudtam,hogy érti.
Még aznap éjjel a karjaimban halt meg,csak ketten voltunk,nem szenvedett.(Ez március 15.én volt)
Ennél szebbet el sem tudok képzelni,már ha lehet ilyet mondani..mi voltunk a legfontosabbak egymásnak...Tudom,hogy nyugodtan ment el..
Utána Zolihoz költöztem.Egyszer nem védekeztünk csak,ill nem figyeltünk eléggé(ez május elsején volt)...és mégis-hál'Istennek- jött Dorka :) Ennél nem is lehetett volna sorsszerűbb..vagy talán apukám intézte így.. :) Nem tudom,de az biztos,hogy egy percig nem gondolkoztunk mi legyen!
Most van apa helyett kettő másik,akit a világon a legjobban imádok! :)

Ja,és érdekesek a dátumok is..mindegyik véletlen..
pako

Ildóca: cuki a Kincsős kép!azért már neki is van haja bőven :)

Szonja: nekem kb 2-3 hónapja annyira durván hullik a hajam,hogy párom állandóan azzal nyaggat,hogy mindenhol azt találja meg :?
Amúgy pedig igaz a lehűlés,megint megnéztem,és egész jövőhétre azt írja..
Ja és a "babafára" én is emlékszem,az jópofa duma volt :D

Adrienne: köszi,hogy te meg visszajelöltél :)

Szilvi: te meg jól teszed!!ha éjjel nem megy,akkor aludj csak akkor és ott,ahol éppen az álommanó utolér :)
pako

Ja és hajszálamat már Dorka kakában is találtam...szegénykém... :D
pako

Tlindi! Igen, akkor mi együtt voltunk bennt.... Bár én elég sok kismamával voltam bennt egyszerre, mert én febr. 8-tól 20-ig bent dekkoltam... :D
Én nem szoptattam, fejni is csak kb.2 hónapig tudtam, és mégis vadul hullott a hajam. Mondjuk maradt így is bőven, szerencsére nekem nagyon sok hajam van. Most kezd alábbhagyni a hajhullás...
Szilvi! A vége felé már nem nagyon mocorognak a babák. Ne izgulj! :) MInden rendben van, pihenj, amikor tudsz, mert nemsokára már csak álom lesz a pihenés! :)
Csipetnyusza tutira babázik már! :) Izgi, remélem mesél majd részletesen! :) Szilvi! Te majd ne tűnj el ilyen csendben, szeretnék drukkolni Neked! :D
Ildóca! Kincső egy tündér! :) Mintha az én gyöngyömet látnám! :) Ő is ilyen szépen eszik! :) A kis huncut lányom úgy rákapott a kanalas kajára, hogy nem nagyon kell neki a tápszer.... Annyira hisztis, akaratos, makrancos, hogy csak na! Igazi kiscsaj! Brrrrr.... Lesz vele bajunk rendesen!!!! Engem meg a fiúval ijesztgettek, hogy azok milyen rosszak! Hát Zaránd egy angyal Abigélhez képest! Már most!!!! Mi lesz itt késöbb????? :shock:
Vendég

Adrienne! Igyekszem majd nem eltűnni. Miután összeszedtem magam, megpróbálok eleinte is legalább 4-5-percre bekukkolni és helyzetjelentést adni. Persze, majd kiderül mire leszek képes, még sosem voltam kisanyuka.
Meg hát lesz itt segítségem, de anyum nagyon ellenzi a netet (idegenkedik tőle). "Nem kell kislányom az a tv előtt ücsörögni.." .. mondja Ő :) :) :) Szóval az "elemekkel" is harcolnom kell majd :wink:

Sms-t írhattok nyugodtan, arra bizti válaszolok és akkor, majd valaki hozza a híreket :).
Kedves vagy, hogy gondolsz rám. Jólesik!

Pako! Nagyon szép a történeted!!!
szilvi35

Pako!

Ez nagyon szép volt ez a történet!
Szívhez szóló volt nagyon!
Kincső sokkal több hajjal született ám csak most hullatja és már jönnek az új hajacskák!

Adrienne!

Hát nem tudom szerintem a fiúk azok angyalok! :D
A lányokkal sokkal nehezebb, hisztisek és akaratosak!
Legalábbis én így éltem meg eddig!
A kamaszkorról meg inkább ne is beszéljün! :x Ennyire utálom a kamaszosz kort!
Ja és tudok ám ilyen dühös is lenni tőle :evil: !

Szilvi!

Neked is nemsokára lessz ilyen maszatos pofid! :D
És aludj amikor csak bírsz! Ha napközben akkor napközben!
Tiva meg lehet érzi a frontot és hétvégén kibújik!
Ne aggódj!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!
Jelentem voltam fenn a g-n...
Pako! Azok a gyönyörű nagy szemek, amik a lányodnak vannak
Van ám itt választék a fiaimnak :wink:

Ja, és most, hogy kinek-kinek tudom a nevét, jelölgetek az iwiw-en.

Szilvi! Aludj, aludj, aludj! Amíg tudsz. Az elkövetkező hónapokban hiánycikk lesz. És ha anyud ott lesz és segít, akkor se szégyelj annyit aludni, pihenni, amennyit csak tudsz. Majd ha elmegy, akkor legyél szuper anyu! Jujj, de izgulok....
szonja77

A kamaszkor mindenképp érdekes, érzékeny, eseménydús és iszonyat nehéz lehet egy szülőnek. Részemről még csak -persze magamat kivéve- segítőként volt vele dolgom. Bár szeretek kamaszokkal dolgozni, sok eredeti és okos gondolatuk van. Persze szülőként megélni megint más.... nem irigyellek, gondolom rajtatok csattan a sok ostor.
Köszönöm a vigasztaló szavakat. Igyekszem nem túlaggódni. Holnap NST is lesz.
Most meg bevásároltam édességgel... nyamika.
szilvi35

Vissza-vissza nézegetem a kis csemetéket... olyan szépek!!!

Csipetnyusza is biztosan babázik már...

Azt hiszem kezdek türelmetlenedni...

A családom azt tárgyalta otthon, hogy erős szervezetem van, mert kibírja ezt a hőséget és a frontokat is. Vajon min múlhat a dolog? Szívesen lennék igazi nyápic.
szilvi35

Nyavalyás molylepkék!!! :evil: :evil: :evil:

Sosem volt moly a lakásban.... Fogalmam sincsen, hogyan kerültek ide, de iszonyat bosszantó egy népség!!! Van már csapda, meg levendula, meg ánizs, meg szegfűszeg és semmi!!! Nem tudom mit lehetne velük tenni. Ráadásul a karmámat is nagy mértékben rontják. Egész életemben vigyáztam mindenre és mindenkire. Még a legyet meg a szúnyogot sem ütöttem le akarattal és amikor elleptek a hangyák a régi lakásban, azokat is inkább kisepregettem, de nem nyomtam agyon őket. Sőt, a hangyákat kifejezetten kedves kis állatoknak tartom. Vagy, ha pók jött be óvatosan kiraktam az ajtó elé és teszem ezt a mai napig minden bogárral, rovarral.
Erre jönnek a molyok... én meg gyilkolom Őket tehetetlenségemben :( :( :(
szilvi35

Lehet, hogy pont az a karmád, hogy molylepkékkel kell harcolnod ebben az életedben! :) Valóban úúúúútálatos népség, a szúnyoggal együtt!
3 évvel ezelőtti nyáron rekord kánikula volt, akkor voltam nagy terhes Zaránddal (szeptember 12.-én született). Nevetni fogtok, de sokkal-sokkal jobban bírtam a meleget, mint bármikor az életben!!! :shock: Annyira meg tudnak változtatni minket ezek a kis irányítók odabennt!!!! Tényleg nem egyszerűn így a vége felé, ne türelmetlenkedj, már túl sok nem lehet! Nekem írhatsz sms-t bármikor, akár éjszaka is! :)
Vendég

Köszönöm!
Akkor elég nagy a kihívás, ha ez a karmám. Mert valahogy nem kéne őket ölni :( . Legalább lesz min agyalnom hajnalban :wink: :wink: :wink:
szilvi35

Szilvi!

Ez különben így van nagyon sok eredeti okos gondolat van a buksiukban a kamaszoknak! Csak nehéz átvészelni a dackorszakot!
Tudod ez a csak azért sem!
Modjuk ha Csengével összekapunk valamin az azért hasznos is szokott lenni, mert olyankor rendet csinál a szobájában és kitakarít! :D Úgyhogy van azért előnye is! Bár az apjával többet veszekednek mostanság! Mind a kettő rák horoszkópú!
Ja nekem is lehet éjjel is írni sms-t mindíg be vagyok kapcsolva éjszaka is soha nem kapcsolom ki magam!

Molylepkék fúúúly utálom én is őket időnként hozzánk is beköltöznek de nálunk általában téli vendégek!
De szerintem nincs rájuk orvosság! Vagy legalább is én még nem találtam meg!

Édesség ! Hát igen én mikor Csabával voltam terhes napi két tábla csokoládé csúszott le! Nem voltam piskóta +27 kiló volt rajtam! :shock:
Meg is látszik rajta neki az lenn jó ha minden édességből álna!
Iszonyat válogatós!
De ha gumicukorból lenne a leves is az lenne jó neki!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Azt hiszem, értem a "dackorszak nehézségeit"... Gyakorlatilag nekünk is van némi tinédzserkori megrekedésünk ezen a területen a Kedvesemmel :wink: ... Tréfát félretéve, valóban nehéz és rengeteg energiát vesz ki az emberből, mert gondolom szülőként még inkább igyekszik az ember konstruktívan megoldani ezeket az "ellenállok a világnak" helyzeteket, miközben lehet az indulatok, aktuális hangulat, energiaszint nem ezt diktálná. Totál megértem.
Csenge jó fej! Hasznos a vita takarítás ügyileg :D :D :D

Mit gondolsz Csenge és Apja vitáiról és , hogy rákok mindketten. Milyen magyarázat áll ez mögött. Mi is rákok vagyunk... érdekelne, hogy hogyan hozod összefüggésbe, talán hallok valami újat.

Gumicukorleves!!! :D :D :D

Voltam NST-n. A második felében még a kisujja hegyét sem mozdította a Kicsim :( . A néni jól meg is nyomkurászta a pocakot... ami aztán nem volt valami kellemes érzés. Persze Tiva tojt a világra... mondom, hogy tiszta Apja ez a gyerek :wink: Megbeszéltük a Kedvesemmel, hogy a rossz tulajdonságaikat mindig az apukáktól öröklik a gyerekek :wink: :wink: :wink:
Szóval a hegyecskék most kisebbek.. de majd bemásolom g-re, ha helyreáll az energiaszintem. Várnyomás, fehérje meg minden tökéletes. Doki bá megkérdezte, hogy nem voltam/vagyok-e cukros. :shock: :shock: :shock: Mondtam, hogy nem... De ezt miért kérdezhette??? A cukros bébik nagyobbra nőnek??? Mert éppen azt nyomogatta, hogy hol a bébi és kb. mindenhol fellelhető a pocakban. Még szerencse, hogy uh-n látszik, hogy 2 keze e lába van. Csípem ezt a dokit, rendkívül barátságtalan, talán még egy picit kellemetlen is tud lenni :) :) :) Nem zavar, mindig korrektül megvizsgál és van benne valami "kedvesség" :) .- Nekem meg nem kell nyalizni.
Meg azt is mondta, hogy lehet, hogy ezen a hétvégén .... úúúúúú....

Aztán beugrottam egy barátomhoz, aki pont a kórházzal szemben lakik a Péterfyben... és 13 óra körül értem haza. Totál kimerültem, lefeküdtem és most ébredtem fel :oops: :oops: :oops:
szilvi35

Szilvi!
Ez a doki csak nem az "én" dokibácsim (Dr. Zs.L.)???? Rá illik a leírás, de én így szeretem ,ahogy van! :)
Örülök, hogy rendben van minden! :)
Vendég

Szilvi!

Nem igazán értek a horoszkópokhoz!
Csak tippelek, hogy sokszor azért nem tudnak megegyezzni egymással és csip-csup apróságokon képesek pillanatok alatt összeveszni, nekem meg egy egész napomba kerül mire ki békítem őket!

Örülök akkor ezek szerint jól van Tiva! :D
Lehet, hogy akkor a front tényleg meghozza a hatásást!
Izgi nagyon! :D
Kíváncsi leszek mikor bújik elő Tiva!
Írj sms-t ha megtörténik a csoda!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

"Kíváncsi leszek mikor bújik elő Tiva!
Írj sms-t ha megtörténik a csoda!"
Ildóca! Hiszen Te versben beszélsz!!! Mily gyönyörű!
Írok, ígérem. Viszont, ha engem kérdeztek, szerintem nem akar még kijönni. Semmi nem utal arra, hogy útban lenne, akár tudati szinten is :) , nem hogy fizikailag... hohóóóó. De megkérem az apját, hogy beszéljen vele, mint férfi a férfival!
Gondolom a rákjaid érzékenyek és szeszélyesek.... és jól meg tudnak bántódni csip-csup dolgokon, de aránylag hamar fel is engednek. Mi iszonyatosan össze tudunk csattanni... és mindkettőnknek olyan igazi villámokat szóró, elmebaj tekintete van.

Adrienne! Hideg! (lehet a Péterfyben minden Doki bá mufurc, de jó szaki?)
szilvi35

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?