Rodi, sok-sok sok kitartást kívánok neked!!! Ügyin feküdni és minden rendben lesz. Mamik százai fekszenek terhesség alatt – van aki teljesen végig. A legjobb barátnőm is feküdt, elküldöm neked priviben, hogy mit írt akkor erről, hátha segít
Szerintem annyi energiát ad és annyira gyönyörű!
Mónika, mindenki azt mondja, hogy nem a pihitől függ. Én szerintem igen. És nem a mozgás miatt. Ha otthon nyugiban, vidám filmekkel, zenével, jó könnyvel veszed magad körül, akkor sokkal jobban összhangba kerülsz a belsőddel. Ha rohangálsz, akkor másra koncentálsz, nem a baba helyével és megtapadásával vagy elfoglalva. Több a stressz is, meg a külső világ gondolatok is… Én mindkétszer feküdtem, egy-egy hetet teljesen. Rövid séta, pihi a kertben, napocskás feltöltődés… stb. Ez szerintem nagyon kell…
Kissangyal, sokmindent kibírtál már, ez is menni fog, én nagyon drukkolok!!!
Andinak nagy zöld utat kívánok! Éljen a cisztamentes övezet
Amióta babás vagyok, egy az egyben leesik a gyűrűm, ami 5 évig hibátlan méret volt. Nem is tudom hordani. Akkora vagyok, mint egy golyó, de az ujjaim fogytak
Kisbeeka, hajrá-hajrá mára!!! Aztán majd mesélj!!!
Egy apró jó tanács: ne várd valamilyen neműnek a gyerekedet. A legtöbb kutatás (természetgyógyász persze) azt mutatta ki, hogy nem szabad előre várni valamilyennek, mert ezt megérzik és később iszonyú sok galibát okoz a dolog… Akárkivel találkoztam eddig, mindenki figyelmeztetett erre (csontkovács, gyógyfüves, talpmasszőr, lélekgyógyász, kineziológus) (nem mindegyikhez jártam ám )) Amikor először mentem a tündérkeresztanyámhoz, ő úgy kezdte, hogy válaszoljak pár kérdésre… fiúnak vártak? sokáig megfelelési kényszerem volt azzal a szülővel kapcsolatban? sokáig próbáltam vele úgy viselkedni, mint egy fiú? aztán tinédzserkorban volt egy törés, amikor inkább lázadtam, mert már láttam, hogy sosem lehetek olyan? azóta is konfliktusos a kapcsolatunk?
persze nekem mindig igen volt a válaszom, nagyon megdöbbentett…
Apu abszolút fiúnak várt és iszonyú nehezen fogadta el, hogy lány lette… A doki szerint a meddőségi problémáim egyik oka is lehet ez…. ezt is rendbe kellett rakni magamban
Szóval, megérezheted, hogy milyen lesz, de mindenképpen várd bármilyennek!
Bocsi, hogy ez kijött, de sokszor olvasom, hogy eldöntik előre az emberek, hogy mit szeretnének és csalódottak, hogy nem az lesz…stb. (nem itt olvasom, a lombikosoknál ez viszonylag ritka
))
Mennek az energiák!!!
Angi, hajrá-hajrá! Nekünk is pont így volt, két blasztobaba jött hozzánk, kettő meg a táborba! A két blasztobaba már nagyon nagy esély, ugye tudod?
))
A beágyazódás akár 6 napig is eltarthat! A miénk is nagyon késői volt, ezért is voltak az elején lemaradva! Szóval, pihi, pozitív gondolatok, sok fehérje, nyugi és vízvízvíz. És képzeld el, hogy milyen szuper helyre kerültek, mennyire jó ott nekik, ahogy szépen beágyazódnak és boldogok
Mondd el nekik sokszor, hogy milyen nagyon várjátok már őket és a legjobb helyre kerültek a világon. Hidd el, érzik nagyon!
Én is úgy meglepődtem, hogy nem is teljes két hét az eredményig, de logikus, a blaszto miatt. Csak pár nappal kevesebb, de mindjárt olyan kibírhatónak tűnik a dátum
))
Angi, nem az a baj, ha valamit megcsinálsz rutinból, hanem, ha utána ezen stresszeled magad, sírsz meg minden
Fel a fejjel, nem lesz semmi baj!
Estrella, egyszerre 100 párból 30-nak sikerült, de aztán marad 60 a következő körre. És azokból is 30-nak sikerült
aztán marad 40 és azokból is 30-nak
Tessék jó dolgokra koncentálni!!! Előbb-utóbb mindenkinek lesz babája!
Hófehérke! Ha azt érzed, hogy most rád fér egy kis lazulás, akkor mindenképpen az a jó, hajrá-hajrá! Már nincs messze a cél
)
Sajti, azt tudod, hogy mindjárt itt a nyár vége???
)) Vége a sítábornak, hazamenetel lesz!
Hematóma: Ez általában attól van, ha a másik baba felszívódik. Ez a jobbik eset. A rosszabbik, ha egy „bevérzés” támad. Én nem kaptam rá semmit, mert még nagyon korai szakaszban voltunk, akkor még nem adnak. A terhességet a dokik csak a szívhangtól számítják. Nekem akkor 5mm-es petezsákom volt és 15 mm-es hematómám az eleséstől. Az felszívódott, alatta volt a másik baba. Aki aztán ahogy távozott, hematómát eredményezett. (ez már természetesen szívódott fel).
A dokik semmi mást nem tudnak mondani, csak hogy iszonyatosan szigorú pihi, csak pisire felkelni, még a zuhit is ritkítani… Nagyon sok esetben semmi gondot nem okoz, de minél később szívódik fel, annál jobban kell feküdni vele, mert kis arányban, de vetélést okozhat… A neten ne keresgéljen róla, mert ott csak a rossz eseteket írják le. Tapasztalat. Fekvés-fekvés-fekvés és vegye komolyan.
Velociraptor, üdv
Hamari babásodást kívánok
A doki kérdéssel akkor jársz a legjobban, ha visszaolvasol. Nagyon sok eset van, mindenki a sajátjára esküszik. Annyiszor előkerült már ez a téma, szerintem minden 10. lapon megkérdezi valaki.
Olvasd el az ügynökös hozzászólásokat és válaszd ki neked a legszimpibbet.
Valyoni, tojást sem…
Vbeni valami miatt azt érzem, hogy benned tiszta káosz a baba téma. (ez az álmod alapján, de nem csoda szerintem, mert amennyi mindenen átmentél!!) Én a helyedbe ezt is rendbe raknám magamban. Szép helyet csinálnék neki. Tudom, hogy furák a lelki hókuszpókok, én voltam a legnagyobb szkeptikus (vagy Sajti?), de látod, hogy segített.
Szerintem iszonyú sokminden kavarod benned ezzel kapcsolatban, azért is olyan zavaros az egész.
Hajrá Aug. 9!!
Vaya, csoda cuki!!! Sokáig néztem a 3. képet, de aztán megértettem. Egyértelműen látszik, hogy Noninak nunija van
Vicces, de tegnap kb. 4 litert ittam meg és ki is hajtotta a bennem lévőt, így éjjel csak 2x keltem. Remélem így marad, úgy látszik, ez működik.
Maccs, ezek milyen cukik!!! Nekünk videón van meg, mert az első lombik alatt nem sikerült olyan gyorsan fényképet csinálni, nem is vette a mobil a monitort, ezért most mobilról felvettük és csodajól sikerültek
Mivel annyi időt töltök ott, teljesen otthonossá tettem a wc-nket . Olyan szép ülőkét vettem és raktam be kisasztalkát, szép és praktikus wcpapírtartót, újságokat (néha éjszaka ott maradok, mert két gyors között már fölös visszamenni, csak felkelteném az uramat
)
Haláli a videó!!! Annyira cukik, főleg amilyen arcot a cicó vág
))
Figyi, ha szoktál olvasgatni, szívesen küldök egy könyvet (fénymásolva ...), ami a legjobb a kutyusnevelés terén. A foxikat tényleg nagyon kell irányítani, mert ha elrontod, utána nem sok út van vissza
A babók mellett meg épp annyi energiád lesz rá, hogy könnyebb jól csinálni
Szólj ha kell
Nagyon boldog szülinapot ESZTER és BRUMI!!!
Kubu, de bunkó volt a csaj, el sem hiszem
A párbeszédet a dokival igen jól el tudom képzelni