Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, talán valaki kérdezte hogy jön ki a cicám a kis Foxival.. hát így: http://videa.hu/videok/allatok/kutya-ma ... NGcEIue03J

Maccs
vörösmacska

Macs: Aranyosak.

Még nem ís írtam, hogy kibújtak a pintyeink a tojásból. 2-vel szaporodott most csak a família, gondolom a költözés miatt..

hofeherke

Szia Kubuspace!

Miben értesz egyet Sajtival? Negyed órát kerestem, de nem találom a válaszát.

Előre is kösz!

velociraptor
velociraptor

Rodi, sok-sok sok kitartást kívánok neked!!! Ügyin feküdni és minden rendben lesz. Mamik százai fekszenek terhesség alatt – van aki teljesen végig. A legjobb barátnőm is feküdt, elküldöm neked priviben, hogy mit írt akkor erről, hátha segít :D Szerintem annyi energiát ad és annyira gyönyörű!

Mónika, mindenki azt mondja, hogy nem a pihitől függ. Én szerintem igen. És nem a mozgás miatt. Ha otthon nyugiban, vidám filmekkel, zenével, jó könnyvel veszed magad körül, akkor sokkal jobban összhangba kerülsz a belsőddel. Ha rohangálsz, akkor másra koncentálsz, nem a baba helyével és megtapadásával vagy elfoglalva. Több a stressz is, meg a külső világ gondolatok is… Én mindkétszer feküdtem, egy-egy hetet teljesen. Rövid séta, pihi a kertben, napocskás feltöltődés… stb. Ez szerintem nagyon kell…

Kissangyal, sokmindent kibírtál már, ez is menni fog, én nagyon drukkolok!!!

Andinak nagy zöld utat kívánok! Éljen a cisztamentes övezet :D
Amióta babás vagyok, egy az egyben leesik a gyűrűm, ami 5 évig hibátlan méret volt. Nem is tudom hordani. Akkora vagyok, mint egy golyó, de az ujjaim fogytak :D

Kisbeeka, hajrá-hajrá mára!!! Aztán majd mesélj!!!
Egy apró jó tanács: ne várd valamilyen neműnek a gyerekedet. A legtöbb kutatás (természetgyógyász persze) azt mutatta ki, hogy nem szabad előre várni valamilyennek, mert ezt megérzik és később iszonyú sok galibát okoz a dolog… Akárkivel találkoztam eddig, mindenki figyelmeztetett erre (csontkovács, gyógyfüves, talpmasszőr, lélekgyógyász, kineziológus) (nem mindegyikhez jártam ám )) Amikor először mentem a tündérkeresztanyámhoz, ő úgy kezdte, hogy válaszoljak pár kérdésre… fiúnak vártak? sokáig megfelelési kényszerem volt azzal a szülővel kapcsolatban? sokáig próbáltam vele úgy viselkedni, mint egy fiú? aztán tinédzserkorban volt egy törés, amikor inkább lázadtam, mert már láttam, hogy sosem lehetek olyan? azóta is konfliktusos a kapcsolatunk?
persze nekem mindig igen volt a válaszom, nagyon megdöbbentett…
Apu abszolút fiúnak várt és iszonyú nehezen fogadta el, hogy lány lette… A doki szerint a meddőségi problémáim egyik oka is lehet ez…. ezt is rendbe kellett rakni magamban :D Szóval, megérezheted, hogy milyen lesz, de mindenképpen várd bármilyennek!
Bocsi, hogy ez kijött, de sokszor olvasom, hogy eldöntik előre az emberek, hogy mit szeretnének és csalódottak, hogy nem az lesz…stb. (nem itt olvasom, a lombikosoknál ez viszonylag ritka :D ))
Mennek az energiák!!!

Angi, hajrá-hajrá! Nekünk is pont így volt, két blasztobaba jött hozzánk, kettő meg a táborba! A két blasztobaba már nagyon nagy esély, ugye tudod? :D ))
A beágyazódás akár 6 napig is eltarthat! A miénk is nagyon késői volt, ezért is voltak az elején lemaradva! Szóval, pihi, pozitív gondolatok, sok fehérje, nyugi és vízvízvíz. És képzeld el, hogy milyen szuper helyre kerültek, mennyire jó ott nekik, ahogy szépen beágyazódnak és boldogok :D Mondd el nekik sokszor, hogy milyen nagyon várjátok már őket és a legjobb helyre kerültek a világon. Hidd el, érzik nagyon!
Én is úgy meglepődtem, hogy nem is teljes két hét az eredményig, de logikus, a blaszto miatt. Csak pár nappal kevesebb, de mindjárt olyan kibírhatónak tűnik a dátum :D ))
Angi, nem az a baj, ha valamit megcsinálsz rutinból, hanem, ha utána ezen stresszeled magad, sírsz meg minden :D Fel a fejjel, nem lesz semmi baj!

Estrella, egyszerre 100 párból 30-nak sikerült, de aztán marad 60 a következő körre. És azokból is 30-nak sikerült :D aztán marad 40 és azokból is 30-nak :D Tessék jó dolgokra koncentálni!!! Előbb-utóbb mindenkinek lesz babája!

Hófehérke! Ha azt érzed, hogy most rád fér egy kis lazulás, akkor mindenképpen az a jó, hajrá-hajrá! Már nincs messze a cél :D )

Sajti, azt tudod, hogy mindjárt itt a nyár vége??? :D )) Vége a sítábornak, hazamenetel lesz!

Hematóma: Ez általában attól van, ha a másik baba felszívódik. Ez a jobbik eset. A rosszabbik, ha egy „bevérzés” támad. Én nem kaptam rá semmit, mert még nagyon korai szakaszban voltunk, akkor még nem adnak. A terhességet a dokik csak a szívhangtól számítják. Nekem akkor 5mm-es petezsákom volt és 15 mm-es hematómám az eleséstől. Az felszívódott, alatta volt a másik baba. Aki aztán ahogy távozott, hematómát eredményezett. (ez már természetesen szívódott fel).
A dokik semmi mást nem tudnak mondani, csak hogy iszonyatosan szigorú pihi, csak pisire felkelni, még a zuhit is ritkítani… Nagyon sok esetben semmi gondot nem okoz, de minél később szívódik fel, annál jobban kell feküdni vele, mert kis arányban, de vetélést okozhat… A neten ne keresgéljen róla, mert ott csak a rossz eseteket írják le. Tapasztalat. Fekvés-fekvés-fekvés és vegye komolyan.

Velociraptor, üdv :D Hamari babásodást kívánok :D
A doki kérdéssel akkor jársz a legjobban, ha visszaolvasol. Nagyon sok eset van, mindenki a sajátjára esküszik. Annyiszor előkerült már ez a téma, szerintem minden 10. lapon megkérdezi valaki.
Olvasd el az ügynökös hozzászólásokat és válaszd ki neked a legszimpibbet.

Valyoni, tojást sem…

Vbeni valami miatt azt érzem, hogy benned tiszta káosz a baba téma. (ez az álmod alapján, de nem csoda szerintem, mert amennyi mindenen átmentél!!) Én a helyedbe ezt is rendbe raknám magamban. Szép helyet csinálnék neki. Tudom, hogy furák a lelki hókuszpókok, én voltam a legnagyobb szkeptikus (vagy Sajti?), de látod, hogy segített.
Szerintem iszonyú sokminden kavarod benned ezzel kapcsolatban, azért is olyan zavaros az egész.
Hajrá Aug. 9!!

Vaya, csoda cuki!!! Sokáig néztem a 3. képet, de aztán megértettem. Egyértelműen látszik, hogy Noninak nunija van :D
Vicces, de tegnap kb. 4 litert ittam meg és ki is hajtotta a bennem lévőt, így éjjel csak 2x keltem. Remélem így marad, úgy látszik, ez működik.

Maccs, ezek milyen cukik!!! Nekünk videón van meg, mert az első lombik alatt nem sikerült olyan gyorsan fényképet csinálni, nem is vette a mobil a monitort, ezért most mobilról felvettük és csodajól sikerültek :D
Mivel annyi időt töltök ott, teljesen otthonossá tettem a wc-nket . Olyan szép ülőkét vettem és raktam be kisasztalkát, szép és praktikus wcpapírtartót, újságokat (néha éjszaka ott maradok, mert két gyors között már fölös visszamenni, csak felkelteném az uramat :D )
Haláli a videó!!! Annyira cukik, főleg amilyen arcot a cicó vág :D ))
Figyi, ha szoktál olvasgatni, szívesen küldök egy könyvet (fénymásolva ...), ami a legjobb a kutyusnevelés terén. A foxikat tényleg nagyon kell irányítani, mert ha elrontod, utána nem sok út van vissza :D A babók mellett meg épp annyi energiád lesz rá, hogy könnyebb jól csinálni :D Szólj ha kell 

Nagyon boldog szülinapot ESZTER és BRUMI!!!

Kubu, de bunkó volt a csaj, el sem hiszem :D A párbeszédet a dokival igen jól el tudom képzelni :D
mieza

Velo, Sajti pont neked válaszolt mindenki nevében szép hosszan:
Elküldve: 2010 Július 20 Kedd - 19:12
Az előző lapon.
mieza

Macs, megnéztem vagy 2szer, haláli volt :)
Úgy meglátogatnám és megszeretgetném most :)))
mieza

Írtam egy csomót. De elszállt :x
Kezdem előlről, de rövidítve. :)

Sziasztok!

Angi, Breki, nagyon drukkolok! Hajrá babák!

Erre az előadásra muszáj férjestül menni? Ha a férjem olyat hall, hogy nő a rák esélye, tuti nem megy bele a hormonba, mert nálam eleve is nagyobb rá az esély az átlagnál. :(
De én akarom, akkor is. Úgysem leszek rákos, de ha mégis, megbirkózom vele.

Kubu, ilyen bunkókkal még fogsz találkozni. Nagyfiam baba volt, kellett mennem egy előre megírt beutalóért az én orvosomhoz, aki olyan helyen rendelt, hogy a babakocsit nem lehetett felvinni. Szóval gyerek lent aludt a kocsiban. Na, az öreglány nem akart előreengedni. Aztán fel volt háborodva, hogy akkor is bementem. :D Kicsit félrelöktem... :oops:
aktucs

RODINA? NAGYON BOLGOG SZÜLINAPOT!!!

Kubu,
védőnéni ilyet mondott? :shock: Akkor ez rácáfolna a lányok később érkeznek elméletemre :roll: De már sokkal könnyebben mozognál és nem lenne éjszaka piss...csak szopika :wink:
Másik storyhoz no comment, minősíthetetlen :x

Mara,
teszel fel képet a bébipintyekről?
Nálunk se regisztrálta a kutya se, hogy ott voltunk-e az előadáson, aztán mire túlvoltunk az inszemeken, várakozáson, stb. és a lombik előtt ki kellett töltenünk a papírt, már nem is emlékeztünk a pontos dátumra :oops:

Sajti,
régen voltál, de most aztán pörögtél ezerrel :lol:
Szerintem te azért versenyre kelnél Marci-hurrikánnal :lol:

Vaya,
csodás babafotók :D

Macsi,
valóban, a kolléganőmnek is a 34. hetet mondták először, de aztán valamiért előbb "bekasztlizták" őt az ikrekkel.
Mondjuk nála szemét volt az ügyeletes doki, indoklás nélkül megindította a szülést amíg a dokija szabin volt :shock:
Szerencsére mindhárman makkegészségesek, már otthon vannak!
Szóval jó hogy nem nyárra vagy kiírva :wink:
(bár ez Tatabánya city volt...)

Kép
judit0713

:shock:
Csak a Rodi-köszöntést szántam nagyobbra :oops:

Kép
judit0713

Kubu,
hálás köszönet a Titok-ért :)

Kép
judit0713

Egyébként a párotok nektek hogy áll a történésekhez? Nekem olyan nehéz bármire rábeszélni, hogy tegyen a dolgokért.

-most pl. 2 hete(!) győzködöm, hogy hívja fel a BMC-t, hogy megtudjuk a spermavizsg eredményét, meg hogy kérjen időpontot a 2.-ra. Most én csináljam helyette?!
aktucs

Vörösmacs!
Igen, láttam, hogy oda is varázsoltál! Nagyon köszönöm! Én S ügynökről csak legekben tudok beszélni! Mi nagyon meg vagyunk vele elégedve. A mostani vizsgálaton pénzt sem fogadott el! Orvosilag és emberileg nekünk kiemelkedő doki!
Most már én is úgy érzem nem lesz semmi baj, de aznap nagyon meg voltam ijedve!

Zsuzsi.bmc!
köszönöm a babaragacsokat

Kubu!
Köszönöm neked is a babaragacsokat! Marci képei nagyon édesek! Eleven kisfiúnak tűnik! Mostanában a kávéd vagy a kakaód tárgymentes?
Köszönöm a köszöntést!
Hát, vannak érdekes nőcik! Én azon vagyok kiakadva, hogy a tömegközlekedés során senkit nem érdekelnek a terhesek!

Valyoni!
Megrövidült a méhnyakam, és ez még korai. Ezért vagyok ágyhoz kötve. Nehogy hamarabb kijöjjön Kitti baba!

Estrella!
Igen, az a jó Fülöp doki!

Mieza!
Köszönöm! Szívesen veszem a privit! Én is szívesen fekszem, csak nagyon megijedtem! Most már kicsit utána olvastam, és mást nem is fektettek 2000-nél! De nem baj, én fekszem!
Judit!
Nagyon köszönöm a köszöntést neked is!

Aktucs!
Az én párom nagyon jó fiú volt, mindig ment, amikor kellett! Ráadásul pont akkor volt eltörve a válla, amikor spermium adásra kellett mennie. Szép látvány volt, sokat is nevettünk rajta. Ekkor jött össze Kittike! Igaz, ha bármit intézni vagy telefonálni kellett, azt mindig én csináltam!

rodina74

Sziasztok

Rég jártam erre...

Sokat gondolkodtunk, hogy mit csináljunk, de végülis úgy döntöttünk, hogy a szeptemberi ciklusban elmegyünk a fagyikért.
Azt szeretném kérdezni, hogy mikor kell jelentkezni, kell-e előtte megbeszélési időpontot kérni?Vagy csak úgy odamegyek az első napokban?

Aktucs, a pasik már csak ilyenek, szerintem ezen ne akadj fent, mert csak felesleges feszültség lesz köztetek.Csináld te helyette, én is csak a cetliket adom neki, hogy mikor hova menjen! :D Az elején én is kértem sokszor, hogy intézkedjen, de aztán rájöttem, hogy hamarabb mennek a dolgok, ha én intézkedem! :D
Vendég

Szia Rodina!

Új vagyok, ki az "S" ügynök?

velociraptor
velociraptor

Szia Rodina!

Új vagyok, ki az "S" ügynök?

velociraptor
velociraptor

Aktucs, az én párom nem intézett semmit, mindent én elrendeztem neki is és amikor mennie kellet, akkor mentünk együtt. Csináld, hívjad őket, de eredményt nem mondanak úgysem el, csak hogy van-e benne baci vagy nincs, a többit személyesen majd az orvos. Hívd őket, mert ha véletlenül baci van, mielőbb kapjon gyógyszert.

Maccs
vörösmacska

Hellóka Csajszik!

Egy szuszra lenyomtam az utóbbi 5 oldalt... szép termés, mondhatom :lol:

Rodina,
tényleg szuper, hogy hallgattál a megérzésedre, ez a jó szokásod kísérjen a gyereknevelésben is, és akkor minden tuti lesz!!!
A barátnőmnek spontán bébivel 3 hónapot kellett a végén feküdni, mert neki meg is nyílt a méhszáj!!! Kibírta :wink: Legalább jól rákészült, hisz volt ideje foglalkozni a gondolataival is.

Kubu, Macsek,
hogy peregnek a napok!!! Itt a célegyenes! Hajrá!

Sajti,
az optimizmusod mindig napsugarakkal szórja tele a fórumot.

Mieza,
ment pü és mél is. Valóban ragyognak a soraid!

és most a negatív hullámról :cry: :cry: :cry:
Kedves Lányok, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, sok-sok ölelést és kitartást kívánok. és légyszi dolgozzátok fel az eseményeket, hogy tiszta lélekkel indulhassatok a folytatásnál.

húúú, de jók ezek a fotók! nem viccelek, mindegyiknél akkorát dobbant a szívem!!! köszönöm, hogy megosztottátok!

Rólunk annyi, hogy a negatív tenyésztés leletnek igen pozitív hatása van ránk :wink:
Végülis úgy döntöttünk, hogy megvárjuk K ügynököt, és aug. 9én megyünk konzira. Bízom benne, hogy csupa jó hírt kapunk, és elindulhatunk az úton végre a petrikcsészéhez...

Anyósom mondta, hogy mindegy,hogyan teremtődik az a gyermek, csak jöjjön. És azóta viccesen csak úgy emlegetem a bmc-s látogatásokat, hogy megyünk a teremtőhöz :roll: Azért csak kis t-vel, mert a nagy T-s változat csak a Nagy Főnöknek jár ki :!:

Megyek is, inkább nem fárasztom a társaságot tovább.
szép napot mindenkinek, majd jövök vmikor.

Verka
wikka
Miskolc

Na még egy pill:

Tegnap éjszaka Vajda Zsuzsannával láttam egy riportot, az új könyvéről beszélt. Nekem nagyon szimpi volt, meg is fogom venni.

Vajda Zsuzsanna: Az ember és kicsinye
http://mapszie.hu/hirek-informaciok/34-vajda-zsuzsanna-az-ember-es-kicsinye-kezikoenyv-a-jozan-nevelesrl

Verka
wikka
Miskolc

Zsuzsi,
gratulálok a döntéshez!
Mi is szeptemberben megyünk ám fagyizni! Talán végre együtt csíkosodunk :wink:
Nekem azt mondta S, hogy amelyik ciklusban szeretném a fagyikat vissza, annak a 10. napján menjek uh-ra, megnézi van-e domináns tüsző, és ha igen, akkor indul a mandula :)

Kép
judit0713

Aktucs,
nekik sokkal nehezebb, mert nem annyira nyíltak, nem mernek erről másokkal beszélni, tanácsot kérni, panaszkodni. Így aztán nem is tudnak egymásnak segíteni sem. Lelkileg megterhelőbb, ha "erős férfiként" önmagukban akarják lerendezni.
Ezért jobb, ha kézbeveszed a dolgokat, és mint ahogy a lányok is írták, leszervezed és kész!
Aztán utána még ott van az is, hogy el kell viselni minket hormonnal teli hisztis p*csaként is, szerintem az sem lehet könnyű.
Szóval türelem kell,necsak ahhoz, hogy kivárjuk aíg érkezik a csoda, de a párunkhoz is, a csodához vezető úton!
Én azt tapasztaltam, hogy mióta bmc-sek vagyunk, minden egyes történés egyre közelebb hoz minket egymáshoz, és ez nagyon megnyugtató, biztonságot adó érzés!
pedig az elején én is úgy láttam, apa egy kicsit vonakodik, passzív!

Kép
judit0713

Judit, köszi az infót, akkor nekem az már október eleje lesz, ha a 10.napon kell menni.
Mi is sokkal közelebb kerültünk egymáshoz, mióta ide járunk.A pasik nehezebben fogadják el szerintem ezeket a dolgokat.

Aktucs, nem kell férjestül menni, szerintem jobb is ha 1-2 dolgot nem hallanak, nekik nehezebb feldolgozni így is a történéseket! :D
Vendég

Párom kérdezte is, hogy pasifórum nincs? Mert ő nagyon kíváncsi lenne, hogy mások hogy "élik túl" a spermavizsgálatot. :P

Én hormon nélkül is tudok hisztis p*csa lenni. :D

Egy évig könyörögtem, hogy menjünk már utána, csináljunk valamit. Aztán ahogy mondjátok, fogtam, és bejelentkeztem, vele meg közöltem, hogy úgy intézze a beosztását, hogy ekkor és ekkor megyünk.

Nekünk azt mondták, ha baci van, ők telefonálnak. De gondoltam érdemes rákérdezni azért. Meg tényleg kell még egy és nem ismerem a beosztását, neki kéne intéznie.

Rodina, vigyázz is a babára, jobb helyen van még odabent!
aktucs

Sajna tényleg nincs pasifórum, pedig lehet hogy jót tenne nekik.
talán ezt is nekünk kellene kezdeményeznünk, hogy egymásra találjanak :lol:
Mindenesetre amikor en elkezdtem itt fórumozni, az én párom azt mondta, nyugodtan írjak le minden infót róla is, hátha segít másoknak :idea:

Kép
judit0713

Zsu,
miért nem a szeptember eleje? Az közelebb van, és még időben vagytok hozzá?
Persze ez csak kósza kérdés, nem musz válaszolni :oops:

Kép
judit0713

Judit, azért mert szeptember 30ig szól egy határozott idejű munkaszerződésem.És két hetet nem tudnék itthon lenni.Meg a 100as is így fog összejönni, mert úgy gondoltuk, hogy ezt a fagyisat kifizetjük, mégiscsak fele annyiba kerül, mint egy stimus lombik.
Vendég

Ahha, hát így teljesen érthető!
Bocsi, ha indiszkrétnek tűntem, igazán nem akartam :oops:
Mi is fizetős fagyira megyünk szeptemberben, így ha mégsem jön össze, pont októberben jár le a 3 hónapunk, tehát kezdhetnénk az újabb stimus lombikot...de persze erre már nem lesz szükség, a fagyibabák állítólag ragaszkodóbbak :)

Kép
judit0713

Estrella,
Biztos már mondták a csajok is, de igen az a doki a jó akit Te is belinkeltél.
Kérdésedre válaszolva, izgulok, Marcusnál nem volt para, de most tudom hogy mi lesz (persze semmi horror) és ezért nagyobb a para bennem.
Igen az bántott tegnap a csajjal kapcsolatban hogy nem hosszú percekre akartam bemenni, csak egy pillantás a ctg-re oszt csókolom.

Macs,
Ez duuuuuuuuuuuuuuuuurva amit a kutya-cicó leművel, hát én betojtam volna a nevetéstől videózás közben :lol: :lol: :lol:

Mara,
Kérünk képeket a pintyekről.

Velociraptor,
Hát a dokit illetően vagyok hasonló véleményen mint Sajti. Egyébként Sz párti vagyok.
Közben látom Mieza megválaszolta, köszi :lol:
S ügynök = Dr. Skriba Eszter

Mieza,
Olyan jó olvasni a soraidat.

Aktucs,
Tessék wordben írni onnan ctrl c majd ctrl v és ha elszállna akkor is újból be tudod illeszteni.
Tényleg szomorú h ilyen emberek vannak, valamelyik nap mentem a postára, nagy pocak, Marci nyűgi, 50 fok kint (el kellett mennem, nem vagyok ennyire hülye azért, hogy önszántamból ilyen helyekre járjak :lol: ) mindenki ül, egy ember nem adta át a helyét, persze nem zavar, tudok állni azért a két lábam, és senki nem mondta volna hogy na húzzá előre a nyűgi kölköddel :?
Hát lehet h neked kell teapa helyett intézkedni.

Judit,
Állítólag nagyon lent van a pocóm és ez mindenképpen arra utal hogy már szeretne kijönni.
Döbbenet amit a kolléganődről írsz. Hál Istennek hogy jól vannak.
Könyvet nagyon szívesen.

Rodina,
Megszűnt a jó világ, állva fogyasztom el az összes kajámat, a konyhapultnál :shock: oda még nem ér a fiam szerencsére.
Szomorú az embereknek ez a hozzáállása, amilyen apátiával tudják a kismamikat kezelni.

Zsuzsi,
De jó hogy jöttél. Hajrá szeptemberi kezdés.

Wikka,
Jó hogy jöttél Te is, mindjárt itt van aug 9 !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Judit, Nem voltál indriszkét egyáltalán! Mi mehetnénk akár ebben a hóban is a fagyisokért, csak S ügynök azt mondta, hogy inkább legyen szeptember, a lapar miatt.De most jött ez a meló is.
A gps-t már beprogramoztam, hogy a mi két drágánk jó helyen legyen 9 hónapig. Nehogy megint eltévedjenek! :D
Vendég

Kubu, kitartást még erre a kis időre! A bunkó emberek meg... :twisted:
Vendég

Egy link, hátha érdekel benneteket, én gyurtam ma :)
http://www.okosanyu.hu/Konyha/Gomboc_Artur_kekszgomboca

Ha van kedvetek, ide meg kommentelhettek :)
http://www.okosanyu.hu/Aktuális/Erőszak_a_családban
mieza

Aktucs, az én párom mindent megtett, mindig ment, tette a dógát. De a bmc-t én hívgáltam, mert ő dolgozott és amúgy sincs türelme ehhez. Én vagyok az időpontegyeztetős titkárnője :)
Mi mindent megbeszélünk a párommal, de pl. a spermavizsiről nem volt hajlandó mesélni. (pedig szegény jó párszor volt :)) A többiben érdeklődő, közlékeny. A bmc-s látogatásokat abszolút vegeta állapotban élte túl, szinte aludt végig. De mindig eljött, mert nem hagy egyedül :) a végén már én mondtam, hogy nekem egy kicsit szórakoztatóbb a lányokkal lenni, mint egy alvó férjjel. Így esett meg, hogy Judit tudta meg először, hogy IGEN, ÖN TERHES, nem a párom :)))

Holnap megyek dokihoz, már annyira izgulok. Megbeszéltem egy du 4-et, de lelkem teljesen kiakadt, hogy ő is ott akar lenni, mert olvasta, hogy a babó már akkora, mint egy lime. (nem citrom, lime :).
Úgyhogy fél8-kor megyünk. Addig várhatok :)

Wikka, augusztus vége már mindjárt itt van :)
mieza

Wikka, a linkedre azt írja, hogy ERROR.

Zsuzsi, kell is a jó GPS, mert most már mindenféle dolgot kipróbáltál, csak az egészséges terhességet nem. Most már az van soron!

Csajok, annyi fagyis beülti lesz, hogy teljesen kiürül majd a benti táborfagyigép :))) Jaj, annyira szorítok mindannyiótoknak :)

Rodi, megkaptad a pivit? :)
mieza

rodina: Most csak neked gyorsan. Nekem is elkezdett rövidülni a méhnyak a 20. héten. A 28. hétre teljesen nyitva volt a méhszáj és a 37. héten teljes 3 ujjnyi méhszájjal mentem szülni. Nem lesz gond, bár a fekvés nálam sokat nem változtatott a dolgon. Mondjuk a 30. hét után már nem aggódtam annyira. Én napi 3x2 magnerotot szedtem és a 28. héten befektettek tüdőérlelésre. Nem hiszem hogy ez mindenkinél így megy, csak azért írom hogy ne lepődj meg. És kitartás, látod nekem is a 37. hétig bent maradt Barbus és semmi baja.
vicky79
Budapest III. kerület

A hisztis p-ről nekem is be kell vallanom valamit. 2 napja felújíttatjuk az alsó szintet, mert oda jönnek majd a rokonok, ha a vendégszobából gyerekszoba lesz :) (ez olyan félig szuterinbe rejtett szuper kis garzon, wc-vel, fürdővel, kiskonyhával, csak most beázott rendesen). Szóval, nem tudom miért nem tudtak a múlt héten jönni, amikor szabin voltunk :) Hétfő reggel óta fúrtak, kalapáltak, véstek, majdnem szétrobbant a fejem. Persze, a légkondit ha bekapcsoltam, levágta a fúrót, így ültem a melegben. A kutyák nem mehetnek ki, mert ott nagymunka volt, szóval ültünk a melegben.
Annyira sík ideg voltam :) Van egy kislány, aki szokott jönni kutyát sétáltatni. Látja, hogy kész az udvar, ezer ember, mégis jön, becsenget. Gondoltam, nem nyitom ki, mert nincs hozzá idegrendszerem. És erre 5ször egymás után megnyomta a csengőt, ami jó hangos és jó hosszan is csöng (dallam)...

Hát, nem vagyok büszke rá, de feltéptem az ajtót, kirohantam és úgy leordítottam, hogy azóta is szégyenlem magam! (azóta a munkások előtt egyébként szent a szavam, eléggé tisztelnek:)))
Ma bocsit kértem a kiscsajtól és újra (mint már ezerszer) megbeszéltük, hogy egyszer csenget, mert ha itthon vagyok, ki fogok jönni. Ha nem jövök ki, akkor nem vagyok itthon, vagy mást csinálok. (pl. dolgozom)...

De utána iszonyú lelkiismeretfurdalásom volt, este meg is jegyezte a párom, hogy milyen angyal vagyok, semmi feszkó, pedig a munkások biztos elég durvák. Mondtam, hogy már nincs feszkó, mert kifújtam :))
mieza

Mieza
Kösz az optimizmust, így is lehet nézni :)

Aktucs
Nálunk mindenki férjestül volt az előadáson, nem tudom amúgy, hogy kötelező-e ketten menni…
Nálam is magasabb az esély a rákra, a családban mindenki abban halt meg, de a doki azt mondta, hogy a fogamzásgátló is növeli az esélyt, és azt is szedtem 7 évig (de minek :))
Én nem mindig tudok kiigazodni a férjemen, hogy hogy áll ehhez az egészhez. Ő telefonál, meg intézi az időpontokat, de valahogy azt érzem, hogy én szeretném jobban ezt az egészet… Tudom, hogy a férfiak máshogy élik ezt meg, meg nem működnek a hormonok sem, de azért….

Rodina
Köszi, akkor jó számot adtam meg a barátnőmnek!

Kubu
Mások is ezt mondták, hogy a második gyereknél jobban féltek, mert már tudták, milyen a szülés…
Ha hosszú percekre akarsz bemenni a dokihoz, akkor is legyen már benne annyi empátia, hogy beenged nagy pocakkal!
Durva, hogy nem adják át a helyet sem a BKV-n, el sem akarom hinni, de ha ennyien mondjátok…
estrella22

Sziasztok!

Pár percem van, a szomszédunk odaadta a laptopját :D

Ruhaszárító ügyben megnyugodtam, a biológus is azt mondta, hogy szerinte nem lehet baj, mert nem tegnap kezdődött a beágyazódás.
Egyébként fekszem, alszom, eszem, iszom :D
Ja, végül 3 baba ment a fagyiba, nem 2 :D

Most mennem kell, bocsánat.
Köszi mindnyájatoknak a pozitív energiákat, sokat jelent :D

Mieza

Igen, tudom, hohy nagy esély a blaszto baba :D Drukk a mai uh-ra :D
angi81

sziasztok

megvolt az 1 ctg-m.
rendben minden oké.
viszont el van simulva a méhszájam teljesen, úgyhogy bármikor mehetünk szülni..... pihenhetek 1000el ha nem akarok koraszülni.

pihenésre itélt a férjem, majd kedden jön a hugom és folytatja a pakolást mert van még mit....

mindenkinek drukkolok.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lányok, szerintem (és én már szültem, igaz 12 éve) egyáltalán nem olyan szörnyű a szülés. Nyilván egyéni érzékenység kérdése is, meg azé is, hogy hogy állsz hozzá. Nem kötelező a filmekben látott ordítós szülés.
Fáj, de érzed, hogy ez "értelemes fájás", nem tudom másképp mondani. És amikor megszületik, el is múlt, nem a fájás emléke marad meg.
Mondom ezt annak ellenére, hogy teljesen másként akarok szülni, mint annak idején, emberibben, természetesebben, nem "betegnek" kezelve.
Nyilván, ha baj van, az más, az lehet hosszabb időre szóló rossz élmény, de nem rossz szülni. Én már egyáltalán nem félnék tőle.

Estrella, nekem a fogigátlót ezért nem írták fel. Mert már akkor is volt egy csomóm. Hát, a fiam ennek köszönheti a létét :oops: De nem bánom. Nagyon nem. Főleg, mióta rájöttem, hogy a 2. baba nem is olyan egyszerű...

Mieza, megesik az, hogy az ember kiakad, és jól kikiabálja magát :D .
aktucs

[quote="mieza"]W írta:miezaikka, a linkedre azt írja, hogy ERROR.

Zsuzsi, kell is a jó GPS, mert most már mindenféle dolgot kipróbáltál, csak az egészséges terhességet nem. Most már az van soron!

Csajok, annyi fagyis beülti lesz, hogy teljesen kiürül majd a benti táborfagyigép :))) Jaj, annyira szorítok mindannyiótoknak :)

Rodi, megkaptad a pivit? :)

MEGPRÓBÁLOM ÚJRA

http://mapszie.hu/hirek-informaciok/34-vajda-zsuzsanna-az-ember-es-kicsinye-kezikoenyv-a-jozan-nevelesrl

Verka
wikka
Miskolc

Pasi témához:

Eleinte én is azt vártam, hogy majd akkor a párom intézi ami rá vonatkozik... aztán rájöttem, hogy arra várhatok :roll: és nem azért, mert nem akarja ugyanúgy, mint én!! hanem vhogy úgy van vele, hogy szervezzem le neki, és akkor megy ahova kell, amikor kell. Soha nem volt gond abból, hogy hova és hányszor kellett menni. Néha mikor rossz passzban voltam, visszavágtam, hogy akkor ő meg kérjen nekem ip-t a nőgyógyásznál :twisted: , de aztán rájöttem, hogy egyszerűbb, ha én intézem. És azóta nincs is ebből feszültség. Ezek a dolgok is a különbözőségünkből adódnak. Nyilván teljesen máshogy élik meg a meddőségi kivizsgálást, ill. kezelést mint mi, leendő anyukák :wink: Talán ennek az elfogadása is része a fejlődésünknek. És a régiek amúgy is megmondták, hogy a férfi a fej, de az asszony a nyak, ami forgatja :lol:

Verka
wikka
Miskolc

Sziasztok!

Reggel korán megnevettetett a Zuram! Kérdezi, hogy mit álmodtam?
Mondok, miért? Beszéltem álmomban?
Ő: Ja, igen.
Én: Tényleg? És mit?
Ő feltette mindkét kezét -imitálva az ágyban fekvésemet, forgolódásomat - és kissé kapálódzni kezdett velük, forgatta a fejét jobbra-balra közben szemét becsukva kiabálta:
Battyá meg! Battyá meg! :lol: :lol: :lol:
Hát jól csőbe húzott... :oops: :lol:

Andrea:
Ja? Én is ki akarom :lol: nőni a gyűrűmet! Biztos nagyon helyre karika lesz belőle! :wink:

Angi:
Nem lesz szerintem semmi baj, de mostmár tényleg no sport!!!
Gratula a 3 fagyishoz, ez igen! :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vnbeni:
Tojj le mindent, nemsokára aug. 9! :)

Vaya:
De gyönyörűséges, gratula! :)

Macs:
Milyen jó visszatekinteni ilyen fotókra, köszke!
Hááát... Megnéztem a két állatkát, nem semmi! Arcpirító amit művelnek, a macsekod arckifejezése, ahogy ott fekszik és szája tátva, látszik, hogy nagyon élvezi. :lol: :lol: :lol: Majd megpukkadtam a nevetéstől.

Zsuzsó:
Tecc az álomfejtésed, amit Juditnak írtál! :)

Kubu:
Tényleg mindjárt szülinapos lehet Missy? :shock: Hinnye!
Tedokid is nagyon jó fej. :)
Sorbanállós macác nem értem... :shock: :?

Eszter és Brumi és Rodina!
Heppibörzdéj!!! Istenke Éltessen Nagyon Sokáig Titeket! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=hi3pbtrq ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=xM8WLy0h ... re=related

Mara:
Hatalmas pintyikergratuládé nekik! :lol: Mondd meg nekik, hogy segítsenek be gólyáéknak, mert nagyon sokan várunk fiókákra! :wink:

Mieza:
Köszi a hemás infót, továbbítom a lényeget Tündinek. :)

Aktucs:
Nemtom, én nem voltam még ilyen előadáson, mondjuk én nem itt kezdtem a "pályafutásomat".
Én is mindent a Zuram helyett csináltam, ez nekik így kényelmesebb, no azért a törpenindzsákat nem én hívtam ki a hóra - egy szóra! :wink: Az megy egyedül is. :lol:

Judit:
Nem versenyeznék Marcihurrikánnal, szerintem ő nyerne, de cooperálhatnánk és együtt pusztítanánk. :wink: Szerintem bírná, a fórumtalin is milyen jól elvoltunk azzal a repcsivel, amit hajtogattam.

Zsu:
Szió, de jó, h. indultok! :)
Nagyon szorítok nektek. Szerintem elég, ha a recin annyit mondasz, hogy indulnátok.

Wikk:
Kösszke! :lol:
BMC=teremtő :arrow: ez oltári és milyen igaz! Juj, melyik sci-fiben mondta a robot (?), hogy "teremtőm"?

Lukácsné:
Ujjuj! Akkor neked is szigorú pihi és rendben lesz minden! Kicsomagolás meg ráér... Drukkjaim mentek! :)

Béku:
Merre kismami? Jól vagy, ugye? :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Ma jó napom volt, a pasik megnéztek az utcán és a zöldséges csávesz alig akarta a visszajárót és a gyümölcsöket odaadni, mert elbambult a műkörmeimen. :lol: Pedig semmi extra. A pasi meg hetero, tehát nem értettem... :roll: Ált. a csajok szokták nézegetni egymás körmét. :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Kb. ilyen 20 percnél nézzétek meg, Gyuri bácsival riport :)
http://www.dunatv.hu/musor/videotar?pid=615433
Olyan szépen beszél és annyira jó! Spontánra vagy következő beavatkozásra váró lánykák, szívjátok fel magatokat energiával :)
mieza

A linkje ugyanaz mindegyik műsornak, ezért a május 5-it nézzétek meg!
mieza

Vége a napomnak... :)

A pintyekről nem tudok most képet hozni.
Nem lehet belátni a fészekbe rendesen.
Majd reggel próbálok csinálni egy képet, akkor világosabb van.

Nálunk is én vagyok a nyak, és a párom a fej... mondjuk egyébként is én vagyok a "titkárnő". De ő sokkal higgadtabb mint én, és türelmesebb is, bár amikro sokat kell várni valamire, akkor türelmetlenkedik rendesen.
Most pl. látom rajta, hogy békében van a lelke, mert úgy gondolja a BMC-ben jó helyen vagyunk :)

hofeherke

Látom sok húzódozó apa van, így mesélnék egy ellenpéldát: amikor kiderült hogy nekem mammográfia is kell, mert már "öreg" vagyok, és a váci kórház nem fogadja el a bmc-s beutalót, nekem a párom slattyogott le a házidokinénihez beutalóért .. ráadásul kicsit beégett, mert én itthon mindig csak mamigráfiának hívom, ő meg így kérte :lol:
Mondjuk az inszemek és a lombik után is mindig ő ment aznap intézni a záróval a táppénzes papíromat :oops:

Mieza,
nem ismerek rád :shock:
Te meg a hiszti? Asszem besokalltál a melósoktól :roll:

Kép
judit0713

Zsuzsó,
tecc az álomfejtésed :)
Én teljesen kiegyezek egy kiscsajjal, csak hol van máááááááááááár????

Kép
judit0713

Lukácsné,
pihi, pihi! Hátha bent marad még egy kicsit a leányzó!

Wikka,
ez a fej-nyak leosztás nagggyon ott van!
Mindjárt fel is olvastam apának, jót nevettünk együtt, mert így van! Én kitalálom, ő végrehajtja, zokszó nélkül :D

Kép
judit0713

Eszter, Brumi,
úgy látom ti kimaradtatok a naptáromból, csak Rodira koncentráltam :oops:
Szóval:
Hepihepihepi szülinapot Nektek!!!

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?