Új privát üzeneted érkezett!

Na wazz, már megint egy laptetőőőőőőőőőőőő! Ezt most megosztom Gigivel, ha nem bánjátok! :wink: :D

Léptem! Pussz!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

jó reggelt!

csak egy gyorsra ...

tali: szerintem legyen a játszótér a XII. kerületben és nekem jó hétfőtől csütörtökig bármelyik nap!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tali: játszó nekünk jó lenne. akkor viszem a családot, Szabi elvan Kolossal én meg dumcsizok veletek. :D
snooopy

Jó reggelt!

Gigi!
:lol: oh! köszi szépen!!! :D megtisztelő! :D de jó!!!!

Timi!
ja! az úgy könnyű, ha van egy ilyen nagy fagyasztód! :wink:
Vacsi: mit szólt János a meglepihez???? :D

Ancsa!
ja! én csak reménykedem, hogy visszaáll a Kút! a remény hal meg utoljára! :lol:

Tenci!
:oops: nagyon szomorú leszek ha nem jöttök el a talira!!!! :oops:

Sissy!
de jó! akkor ti is jöttök??? :D

bocsi ha valami fontosat kihagytam, de még tegnap szaladtam végig .... :D

megyek, mert megint visít valamelyik ... :oops: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Először is két örömteli hírhez szeretnék gratulálni!

Gigi!
Neked a kis pocaklakóhoz! Nagy-nagy Gratula! Vigyázzatok magatokra!S miért nem teszel fel vonalzót? Na mindegy, gondolom mélyremenőbb okai vannak, úgyhogy nem is firtatom!

Zsófi!
Neked meg a kisbabátok születéséhez! Jó egészséget és sok-sok tejcit kívánok!

Tigrincs!
Azért elárulod, hogy ha fiad lett volna, akkor neki miért lett volna két keresztneve? Mi jutott eszedbe? Ja, és soha nem mondd azt, hogy soha. Még bármi lehet!!!!!!

Sms-t azért én is kapok??? Jaj, azért nagyon remélem, plízzz! :) :) Ohh, rácsaptam volna én is a hírhozóságra, de sajna én már jóval később tudtam, hogy útban van a 3. babó, mert hát sokkal ritkábban tudtam jönni, főleg akkor, s addigra már gondoltam, hogy úgyis lecsapott rá valaki. Meg hát én nem olyan régóta ismerlek Titeket, gondoltam, úgyis olyan valaki hozza, akivel már régebb óta szorosabb kapcsolatban vagy. Ez normál.
De esetleg az első fényképet hozhatom én?????? Vagy ilyen kiváltság nincsen????

A tali meg, ahogy levélben is írtam neked, szeretnék mindenképp menni. Remélem a héten lesz már kocsim, s a férjem nem viszi el dolgozni. Ma még azzal ment, de kíváncsi vagyok, hogy kap e a hétre céges kocsit. Ettől függ a dolog. Az időpontot meg majd mondjátok, hogy mikor. Nálunk még nincs óramű pontossággal rendszer, úgyhogy én kötődöm a szopihoz, hogy mikor vannak. De ált. az első kelés 4.30 és 5.00 között szokott lenni, tehát 9 körül kelünk, szopi, aztán szabadok vagyunk 13 óráig. (De tuti, aznap rám fog cáfolni, s teljesen máshogy fog kelni.)

És mit kezdtél nekik adni elsőként? Üveges kaját én sem akarok neki adni, inkább én magam szeretném megfőzni, az sokkal egészségesebb. Én sem azon nőttem fel, a fiam sem fog. Azt hogy néha kap ezt-azt üvegesből az nem érdekes, mert mi is imádtuk a sütőtököt üvegesből állítólag, de minden más hazai volt. Persze biztos jó lesz azért majd néha monjduk utazáskor vagy mikor az ember nem tud pacsmagolni.

Forgolódni már régen elkezdett Tomi baba. Már oda-vissza pörög. 3 hónaposan kezdte el próbálgatni, de akkor még nem ment neki. Most már nagyon.
Oldalt fekve szokott aludni, azt nagyon imádja.
Ja meg a popsiját már nagyon fel tudja nyomni, szerintem próbálgatja, hogy hogyan lehetnek előre kúszni, de azért az még odébb van.
Gagyarászik ezerrel, van mikor annyira rájön, hogy nagyon nyomja.

És már nagykádban fürdünk, ami nagyon tetszik neki. Vannak játékai, amik utána úgy hadonászik, de azok tovább úsznak, ő meg kapálózik utánuk, s csücsörít neki. Annyira édes.

Köszönöm a tippet a homós cuccal. Megpróbálom. Inkább mint állandó szenvedés legyen esténként. Én nem értem. Más gyerek megfürdik, megvacsizik, és kitaccsol. Sőt már szopi alatt bealszik. Ő....nem hogy elfáradna, de még felélénkül.
Adrinál bevált? S utána könnyen elaludt??
Mert azért jó lenne esténként egy kicsit hamarabb lerakni. Napközben nincs gond, akkor lerakom, s már alszik is.

Na milyen volt a vacsi????

Ancsa!
Remélem Lara jobban van, s tudtok menni Tihanyra.
Megjött ma a cucc. Gyorsan elküldték. Nagyon korrektek voltak. De hétvégén egyik este elkellett rohannom dentiért is, mert annyira sírt, de mire visszaérdtem a férjem karjában elaludt. Mindegy legyen itthon minden, mert nem akarom, hogy szenvedjen, viszont a homeós cuccot akarom inkább, hogy használjon. Nagyon köszönöm mégegyszer.

Ja, lehet ránk szavazni, de tudom, hogy úgyis bunda, így nem hirdettem. Én itthonról szavazok minden héten egyszer az összes címről. Egy héten egyszer lehet, s minden hónapban újra indul. Aztán majd állítólag a pampers csapat is kiválaszt egyet, akik nekik tetszik.
Egyébként itt az oldal:
http://www.pampers.hu/hu_HU/photoCompet ... an%C3%B3ka

De most hogy megnéztem megint, ismét meggyőződtem, hogy bunda. Nehogy már valakinek hónap eleje óta már több mint 2000 szavazta legyen. Ez vicc. De nem érdekel.

Tudom, hogy lehet hétköznap is babaúszásra vinni, de a férjem dolgozik, s mindenképp vele szeretném. Bár jövőhéten már szabin van, lehet akkora beiktatjuk.

Tenci!
Hát tényleg nem nagy alvós Tomika. Napközben még le tudom rakni, de este kínszenvedés. 10-11 körül elalszik, de újabb már 4.30-kor fent csiripel, forgolódik. Aztán visszaalszunk, s akkor is simán visszaalszik, csak ezek az esti alválsok nem mennek pikk-pakk.
Dinnyét kapja, hisz harcol érte!!!! Egyem a szívét!!! Ja a képekkel még tartozom. Hozni fogom, ígérem.
Babaúszásra meg a férjem oszt. társához visszük. Apukája fejlesztette ki állítólag ezt a babaúszást, rajtuk kísérletezett, s hozzájuk visszük. Ma már a lánya is (férjem oszt. társa a Testnev. Egyetemen) ezzel foglalkozik.
Térdem? Hát eléggé fájnak. Szerintem ahogy állok fel az egyre súlyosabb babával, s általában térdből állok fel, s már eléggé ki vannak. Meg biztos a szopi miatt is, hogy Tomika kiszív belőlem mindent.

Na megyek, mert Tomika már hisztizik.

Puszi

UI. Timi!!! Elfelejtettem neked írni, ill. kérdezni, hogy hétvégén készült fotó???

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Sissy!
remélem lesz kocsid és jöttök! :wink:
Tomi baba nagyon édes! szavaztam rá! :wink:

Ancsa!
hogy van Lara? fáj még neki ha pisil? el tudtok azért utazni??? :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

na a talihoz csak: nekem csüt f12kor fodrász van, pénteken meg 10 megyek egy barátnőmhöz.

majd visszaolvasok...
snooopy

tali: akkor legyen szerda!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Tali: Lehetne szerda??? Csüt-péntek jönnek a Nagyok, hétvégén meg megyünk Mamiékhoz! Délelőtt 9-10 között tökéletes lenne?!

Vero!

Megírod a játszótér pontos címét? :wink:
Köszi, megyek visszaolvasni! :wink: Aztán még jövök!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

szerinte az nekünk is jó lenne. majd konzultálok itthon.
cím nekünk is jól jönne.
snooopy

Vero!

Vacsi tök jól sikerült! János nagyon örült. Azt mondta, hogy többet ért ez Neki, mint bármilyen ajándék!!!! :oops: :wink:
8-ra mentünk és 1/4 12-re értünk haza! :lol:
Jövőre ismétlés...... :wink:
Közben visszaolvastam és látom, hogy lehet szerda lesz a befutó?! Az tök jó lenne! :wink:
Hétvége hogy telt? Ugye most nem voltak rokonyok? :roll:

Sissy!

Örülünk, ha eljöttök! :D Vero írja a pontos címet!
Általában de. 9-10 között szoktunk talizni, hogy ebédre nagyjából hazaérjen Mindenki és ne is a legnagyobb hőségben legyünk! :wink:
Én is szavaztam Tomira! :wink:
Ja, 2000 szavazat....tényleg nem nagyon bundaszagú! :shock: :evil:
Én kb. bő 1 hónapja vettem Huggies pelust...regisztráltam még anno az oldalukon.....mert kapom a hírleveleket mikor milyen akció meg nyereményjáték van és beküldtem a blokkot meg amit kellett kitöltöttem az oldalon és nyertünk egy családi belépőt a Campiba a Tropicariumba! :wink: :D Eddig én még mindig mindent megkaptam a Huggies-tól, amit ígértek. :wink:
Most is tök jó áron van a Tescoba olyan pelus!!!! Nekünk ez jött be Adrinál nagyon....Libero iszonyú büdös volt egy pisitől is, Pampersből meg kifolyt a trutyi, mert hátul nem gumis....., úgy hogy Zizinél meg már nem váltottunk, és Neki is totál jó! :wink:
De hát kinek melyik pelus jön be! Igaz?! :wink:
Nálunk fürdés 1 éves korig este 7-kor volt utána szopi és ágyba tevés. Sosem ordított egyik Csajom sem, de hozzáteszem, hogy Ők így voltak szoktatva attól a naptól kezdve, mikor hazajöttünk a kórházból. Persze azért más az, ha hasfájós egy kisbaba vagy éppen jönnek a fogai. Bár nálam a Lányok a fogzást sem érezték meg nagyon, leginkább tényleg a szemfoguk "jövetelénél" voltak kicsit nyűgösebbek, de az sem volt vészes. Na én akkor adtam Adrinak a homeós bogyót, amit írtam.
Örülök, hogy kaptál mindenféle "szert", amit szerettél volna! :wink:
Persze, hogy Te is kapsz sms-t. :wink:
Viszont tényleg sajnálom, de az "első képről lecsúsztál" :oops: :roll: viszont a "kétnapos a Lányom kép" ha még érdekel a Tied lehet! :wink: Na?!
Egyébként ez a hírhozás nem azon múlt most, hogy kit mióta ismerek, hanem a gyorsaságon! 8)
Örülök, hogy Tomi már ilyen szuper fiúcska és pörög-forog, mint a ringlispil meg hogy gagyarászik és imád pancsizni a nagy kádban!!! :lol: :wink: És még csak ezután jön a java, amit én úgy hívok, hogy a "Megzabálom miket csinál/tud már korszak"!!! :D :wink: :lol:
Én gyümivel kezdtem. Reszelt alma, őszibarack meg sütőtök. Ezek voltak az elsők. Persze nem egyszerre! :D
A gyümölcsleveket egyik sem szerette/szereti. A mai napig vizet isznak :shock: :D pedig én szívesen adnék Nekik gyümilevet is. De pl. ha Zizi meglátja, hogy nem "átlátszó" a poharában az itóka, hozzá sem nyúl addig, míg ki nem cserélem vízre. :shock: :D Ez van! Spórolnak Anyának meg Apának egy kicsit! :wink:
Többit meg majd levélben, de akkor most szerdáig tuti nem írok, nem baj?! :roll:
Esti lefekvés előtt egyébként mikor és mennyit alszik Tomi? Lehet, azt kéne egy kicsit lerövidíteni vagy kihagyni vagy "játékra" fordítani. :roll:

Orsi!

Akkor hozd az egész Családot! :wink: Legalább növeljük a Pasik számát! :lol:
Anyukád/Nagyid hogy vannak? Meleget bírják? Továbbra is gyógypuszik és +++++++++++++++++++++++ Mindkettőjüknek! :wink:

Boszi!

Lara hogy van? Jó utat holnapra és szép időt a hétre! :wink:

Tenci!

Na meghűlt egy kicsit a mediben a víz? Nálatok is volt bazi nagy szél szombat hajnalban meg tegnap este?
Gyere, ha van időd! :wink:

Bocsi, most csak ennyi, mert felkeltek a Lányok, mennem kell.
Ha tudok este még visszanézek!

Szépeket Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

látom tali szerveződik. Mi sajnos nem tudunk menni, mert Beni kitéses lett :-(( Ma egész délelőtt a heim pál bőrgyógyászatán ültünk. Nem fertőző, de nagyon csúnya és napra nem vihetem.

Ancsa: Akkor valószínű, hogy szavaztam, csak mivel semmit nem írt ki, ezért hittem,hogy nem sikerült :oops:
Igen vegyes csoportba fog járni, de 20-an vannak a csoportban és abból 12 kiscsoportos és 8 középsős lesz. Remélem,hogy nem ő lesz az egyetlen, aki bekakál.

Veronikusz: Remélem, hogy megoldódik, mert ez elég idegesítő. Egyébként tuti, hogy tudja mit kell és hova csinálni, csak direkt csinál a bugyiba. mert péntken szólt, mentünk a wc-re, szombaton-vasárnap nem és ment a bugyba
:( De úgy,hogy láttam,hogy kell kakálnia, rákérdezem tagadta, majd mikor nem figyeltem már benne is volt a bugyiban :-(
Érdekelne ez az agykontroll! hgoy kell csinálni? Oda kell mellé állni és mondani a fülébe?
oörülök,hogy te egyformának látod a fiúkat, mert senki más :-) már többször kérdezték, hogy Benit honnan szedtem??? :-))

Sissy: Köszönöm a gratulációt Petya nevében!!
Remélem megoldódik ez a kaki ügy. mert már beleörülök. Igen tudom,hogy az egészség minden pénzt megér és rendültelenül hordtam míg kellett, csak az háborít fel, hogy egy ilyen tornát miért nem támogat a tb?
Nálunk is kész logisztikai feladtat, hogy megszervezzem, hogy valaki vigyázzon a fiúkra, ha valami programom van. Nagoyn nehéz, nekem a férjem nem nagyon tud szabira menni :-(
Nekem is ilyen volt Petya 11-12 előtt nem tudtam este letenni, majd ez változuott, hogy olyan 9-10 körül már le tudtam tenni, de most is ott tartunk,hogy kb. 9-10 felé megy aludni.Viszont de. 9-10 körül kel :-) Beni már 8-kor alszik viszont 6-kor kel.

Gigi: Gratulálok!!!! és ne tűnj el! nyugodtan írj!!!

Timi: Köszönöm a köszöntést Petya nevében!! Úgye hogy mennyire nem hasonlítanak?? Szerintem sem, bár nekem ez nem újdonság, mert a húgom és én is pont így vagyunk.
Május közepétől jártuk, jún. végéig. A gyerekorvos a mai napig nem tudja, hogy elvittem tornára Benit. Pont a múltkor volt kint, mert betegek voltak a fiúk és mondta, hgoy látom már mászik. Csak annyit mondtam,hogy igen :?
Nekem a barátnőm már Beni 2-3 hónapos kora óta mondta,hogy vigyem el és mutassam meg egy dévényesnek, de mindig azt mondtam,hogy nem, mert időben forgott, kúszott. De mikor már 1,5 hónapja csak kúszott és nem mászott akkor rászántam magam. igen mindetn a gyerekért, csak nemértem, hogy ezt miért nem támogatja a tb? Azt miért, hogy valakit átoperáljanak másik neművé?
Vegyes csoportba fog járni, de 20-an vannak a csoportban és abból 12 kiscsoportos és 8 középsős lesz. A barátnőm szólt a fiának, dehát tudjuk, hogy a gyerekek milyenek....
Isten Éltesse Jánost !!!! (utólag)

Tenci: Ha közelebb laknánk, akkor tuti kapnék az alkalmon és néha rádsóznám Petyát :-)
Én is úgy vagyok vele, hogy egyenlőre Beninek nem akarom megvenni a 150. ugyanolyan kisautót. Majd mikor már kéri magától, addig maradunk a csak torta felállásnál .-)
Ventilátorunk van, de azt nem tudjuk a fiúktól használni, klímára egyenlőre nincs pénz :-(
Vegyes csoportba fog járni, de 20-an vannak a csoportban és abból 12 kiscsoportos és 8 középsős lesz. Én úgy tervezem,hogy olyan fél 4 körül megyek majd Petyáért, mert pont akkor tudnám elhozni, mikor Beni alvásideje van. Petya sem alszik már délben, de az oviban kénytelen lesz :twisted:

Kép ilyen Beni :-(

KépKép

KépKép
cukorfalat

sziasztok,

próbáltam visszaolvasni, dehát... nagyon jó a termés :wink: :D

Brigi,
Nem semmi, ahogy Beni háta kinéz :shock: És mit mondtak, mi ez???
Most Ancsán is van egy csomó kiütés, de szerintem az csak a melegtől... Minden este nézegetem körbe szegény gyereket, hogy a sok piros foltból most mi a melegkiütés, mi a szúnyogcsípés, és van-e esetleg bárányhimlő :roll:
Hidd el, a 8 középsőstől is rengeteget fog tanulni Petya. Ancsa most ugrásszerűen fejlődik a bölcsiben, pedig már kezd az idősebbek közé tartozni... Akik nála idősebbek voltak, azok sorban mennek át az oviba...

Timi,
örülök, hogy jól sikerült a meglepivacsi :D
Talira meg irigy :oops: Mennék én is... de mostanában még a hétvégék is be vannak táblázva :roll: most is vendégek jönnek szombaton + lehet hogy sógoromék, vasárnap grillpartyra megyünk és még anyóshoz is illene valamikor átmenni, már lassan egy hónapja nem jártam arra :oops:
Pöttyök egyenlőre nem jönnek - legalábbis én egyenlőre a melegkiütések és a szúnyogcsípések között nem látok barikapöttyöt... ez a 3. hetünk...

Vero,
Hát ebből nem tudtam belőni a céget, de nem baj :D Multiból van egy pár piciny hazánkban :roll: Én is olyanban vagyok :D
Jó, hogy neked így megy az agykontroll... Nekem könyv alapján - tudatosan legalábbis - nem megy... :( Csak kéne egy tanfolyam, de mikor ??

Sissy,
nagyon kis ügyes Tomika :D Az elalvás volt nálunk is problémás, de nappal is meg este is... Akkoriban én sem akartam elhinni a lányoknak, hogy ez elmúlik, de tényleg :wink: Csak addig bírja az ember cérnával :D

Gigi,
gratulálok!!! És tényleg ne tűnj el csak azért mert ritkán jössz!!! Pláne azért ne, mert nem a Kútban szülsz. Én se ott szültem végül és mégis itt vagyok :wink:

Orsi,
nem irigyellek, így nehéz lehet Noellel utazni... Ancsának is volt ordítós szériája... De ő mindig akkor ordított ha fáradt volt. Végül ha nem bírtam cérnával, akkor bevetettem a Timi-féle zeneordíttatást és akkor 2 perc múlva abbahagyta és elaludt :shock: Sosem értettem, de működött :D

Bocs lányok, ha valaki kimaradt, most eddig terjedt a memóriám...

A végére még egy kép: a játszótér jelenlegi állapota. Még nem a végleges de a csajok (Ancsa + unokatesó) már birtokba vették a hétvégén :D
Kép

Igyekszem jönni még a héten... Jóéjt!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Hali!

Judy!

Aztaaaaaaaaaaaaa, micsoda vára....nálunk Adri így hívja :wink: .... van/lesz Ancsának!!!! :lol: :wink: Na a mienk elbújhat mellette! :roll: De nekem az volt a lényeg, hogy Mi csináltuk Jánossal...úgy ahogy nálatok Férj :wink: ...... és annyira jó érzés a mai napig!!!! :oops: :wink: Megvette az anyagot, aztán fúrtuk-faragtuk-fűrészeltük..... :D Nyár végén meg majd lefestjük, mert most már azért lassan 4 éves lesz és igaz, hogy "kezelt fa", de ugye azokat is néha-néha fel kell újítani egy kis festéssel! 8)
Aztán, ha kész lesz teljesen Ancsa vára, akkor is kérek szépen képet róla, had irigykedjek méééééééééééég!!!!! :lol:
Akkor jó hétvégézést Nektek és kitartást a "Bandázáshoz"! :wink:
Nyugi, minden taliból úgy sem maradtok ki! :wink:
Lehet, hogy most nem is fog kijönni Ancsán a barika. Majd megvárja az ovit! 8)
Egyébként jól látom a kép sarkában, hogy ott egy csodaszép leander "virít"??? :wink: És egy hangyányit a medence is belóg, ugye?! 8)

Brigi!

Szegény Beni! És mit mondtak, mik ezek a pöttyök? Gyerek dokitok nem tudta megmondani, hogy mi lehet, hogy a HP-ban kötöttetek ki? Remélem mielőbb elmúlik Neki! Gyógypuszkók meg +++++++++++++++++++++ Beninek!
Petyánál meg kaki-téma úgy is alakulni fog. Nem lehet, hogy esetleg a közelmúltban történt valami, vagy hallott valamit amit esetleg "rossz néven vehetett" valakitől és most ezzel "bosszulja" meg a dolgot? Csak egy feltételezés részemről.....
Ovi meg biztos jó hatással lesz Petyára (is)! :wink: Csak ne lássa rajtad, hogy sírsz vagy feszengsz az ovi miatt. Mert a gyerekek ettől szoktak "beparázni", hogy látják, hogy Anyu-Apu ideges amiatt, hogy az ő kicsi fia/lánya ovis lesz és mi lesz vele, ha ő...anyaapa....nem lesz ott. Ezt nem én mondom magamtól, hanem óvó nénik mondták. 8)
Köszi a köszöntést János nevében! :wink:
Egyébként barátnődnek tök igaza van/volt azzal kapcs., hogy minél előbb kell vinni a gyerkőket. Nekem is mondta anno dévényes csaj, hogy ha előbb hozom Adrit, 1-2 hónaposan és nem 6 hósan, akkor mostanra már túl is estünk volna a dolgon. De mindegy, mert annyira elkésve nem voltunk, csak így kicsit több időbe telt a tornáztatása. És ezért írtam Neked, az előző hsz-ban, hogy Zizit a bizti kedvéért elvittem már 3 hósan megmutatni Neki!
Sajnálom, hogy akkor a tali most kimarad Nektek, de fontosabb Beni!!!!

Lányok!

Akkor ezek szerint a szerda az jó lenne Mindenkinek, akik el tudunk/tudtok jönni?! És a reggeli időpont akkor pontosan mi legyen? Vero meg remélem jössz holnap és írod a pontos címet! :wink:

Megyek aludni, mert holnap doki meg vásárolnom is kell és még nem igazán sikerült kipihennem a múlt hét fáradalmait!!! 8)

Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok Csajok!

Visszaolvasni, most nem nagyon tudok!
De aranyosak vagytok, hogy így érdeklődtök!

Nem, nem megyünk!
A pénteki vizelet negatív volt, szombaton semmi baja nem volt, már pisilt, és nem is csípett. VAsárnap 13-kor 38,5 volt a láza, délután 38 aztán lement, és sétáltunk egyet, Úgy hogy én toltam Őt, Apa meg Szofit. De futottunk haza, mert Larát rázta a hideg :cry: 38,9 volt a láza.
Reggel doktornéni, mandullagyulladás, (tüsző még nem volt rajta, de lesz, ha ilyen járvány van az oviban, azt mondta a doki néni)
antibiotikumot kap.
Szegénykém úgy akart menni a Balcsira, hogy reggel mondta, hogy Ő már meggyógyult, így kelt fel! :cry:
Úgyhogy megígértük, ha meggyógyul megyünk.
Most keresem a szállást! :-)
vagy jövő héten vagy utána, de inkább utána mert a délutáni alvás után már beszélni sem nagyon tudott, nagyon fáj neki, és enni sem eszik :-(

Brigi!
Jaj sezgény Beni!
és mitől van ez? viszket neki?
Sok, sok gyógypuszi!!!

Judy,
ez a játszó szuper!
nem akar férjed ebből élni? :-)

Na megyek, mert sír.

sok puszi

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!
Újra itt :D
Látom ismét bébi bumm van :D
Elnézést az eltűnésért, de elszoktam a fórumozástól :D
Önző módon megint egy kérdéssel kezdek.
Határozott idejű szerződésem van (xy gyes-gyed idejére dátum nélkül) 2009.06.29-től, (előtte 2007 áprilistól folyamatos a biztosítás)
Ha esetleg összejött a baba és dec-ben megszűnik a munkaviszonyom
Elmegyek egy hónap passzív táppénzre
utána munkanélkülire
miből számítják ki a gyedemet?

Ha minden jól megy jövő héten kiderül lakik-e itt bent valaki :D

Orsi!
Olvastam Anyukádat, nehéz napokon vagytok túl, további kitartást!

Ancsa!
Emma 9 és fél hónaposan kezdett kúszni mászni , ülni, felállni (egy nap volt mindez) Szofika is ráér még :D

Ancsa!
Épp most voltunk a napokban Kistarcsán, mert a barátnőm most szült ott! Integettem láttál? :D

Gigi!
Gratula az újabb csíkhoz! :D

Uncsi tesók: Nekünk is van 3 fiú de imádják az egy szem lányt maguk között nagyon jól elvannak, nincs versengés, vagy ilyesmi!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Ancsa!
Ez a játszi ez igen :D

Brigi!
Te jó ég! Mik ezek a pöttyök? Szegénykém! Ja és Petyának utólag boldog szülinapot!

Timi!
Most nézem hogy közeledik a finish! Te jó ég még csak most volt Jázmin a pocakban, rohan az idő!

Tenci!
Mindig irigykedve nézem a pancsis pasifotóidat Vizesblokk :D

Orsi

borsa

Orsi

borsa

http://picasaweb.google.hu/gellenorsi/Szulinap#

Sajna én csak így tudok képet beszúrni :(
Ha valakit érdekel itt vagyunk :D

Orsi

borsa

Csak egy gyorsra jöttem, mert benézni általában van időm reggel, csak írni nem... :oops:

Orsi,
elvileg az előző évből számítják, tehát ha 2011-ben szülsz akkor a 2010-esből, de csak akkor vagy jogosult rá, ha van foylamatos biztosítási jogviszonyod, és a munkanélküli nem tudom hogy annak számít-e :( Szerintem érdemes lenne felhívni az OEP-et, ott az ügyintéző tud segíteni ilyen kérdésekben. A www.oep.hu-n találsz telefonszámot ;)
Láttalak :wink: :lol:

Köszi a játszódicséreteket :) Már kérdezte más is, hogy a férjem nem vállal-e ilyet, de szerintem ez most elég neki egy darabig :D

Timi,
igen, jól látod, az egy szép nagy leánder (csak kiritkult a közepe és már nem annyira szép, de rengeteg virág van rajta) és a medence ami belóg a kép sarkába :D

Ancsa,
Larának gyógypuszik postázva!!!!

Bocs lányok, mennem kell... Szép napot!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Timi!
Tali: XII. kerület, Holóssy Simon utca!!!! :D
Viszont nekem a szerda nem a leg nyerőbb :oops: DU fix programunk van! már megigértem rég hogy segítek a nagynénémnek aki haza kéne hozni a kórházból műtét után és hát … Zsófit nem rángatnám ha későn tudom csak lerakni, mert indulnunk kell …. :oops: szóval ha tudnánk 9-kor talizni ….!!!!! :oops:
Rokonok: nem, nem volt senki. Mi voltunk lent Újfehértón pénteken, mert temetés volt. Laci egyetemi csoporttára. :oops:

Brigi!
Sajnálom hogy kiütésesek vagytok!!! Jobbulást! :oops: remélem nem kellemetlen neki!!!!
Hasonlóság: szerintem meg tökre hasonlítanak, csak Petya kreolosabb! Mért! Az én két lányomat is ikreknek nézik, közben meg csak max. a hajuk hulláma azonos :lol:
Agykontroll: ez azért nem ilyen egyszerű! Meg kell tanulni! Könyvből (bár szerintem így képtelenség) vagy tanfolyamon! Én az utóbbit ajánlom! De azt biztos hogy így „elmesélni” nem lehet! :D

Judy!

A cég neve Gelncore Grain Hungary Kft (vagy már írtam?) mindegy! Szerintem így se tudja senki! Én se ismernék egyetlen egy mezőgazdasági céget se ha nem itt dolgoznék! :lol:
Pöttyök: uh! Nem semmi! 3 féle pötty is lehetne Annán???? :shock: viszont ez „játszótér” :D ez valami fantasztikus!!!! :lol:
Agykontroll: nem is mond! Ettől a 3 csajtól én se tudok semmit csinálni! Még a könyvet se tudom olvasni tőlük!!! :oops: el kéne menni egy ilyen tan-trükk tanfolyamra, de valahogy egyre kevesebb esélyt látok rá :oops:

Ancsa!
Larának továbbra is mennek a gyógypuszik!!!

Borsa!
De jó hogy jöttél!!! És ujjaink keresztben!!!!! :wink:
Nagyon szépek vagytok!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

először is...

BRIGI-BENEDEKNEK BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!! :D

ezek a pöttyök nem semmik :shock: :shock: kaptatok rá valamit??-és Benedek hogy viseli???viszket???-sok bőrbetegségre tök jó a napsütés....de olvasom tiltólista :? :? gyógyuljatok gyorsan.....
Petya írod egész napos lesz...és ha nem akar aludni? :roll: ha alszik is mikor tudod majd lefektetni este-hogy reggel korán keljen? :roll: Mikeynál nagyon kicsi az alvásigény....és Benedek is ebben az irányban halad :roll: :D de még éjszaka alszanak addig rinyálásra semmi okom :lol: :lol:

JUDESZ-ez aztán a vár!!! :D :D kilátó meg minden....Mikeyék is mindig sasolják a szomszédokat jóóóó a belátás :wink: :lol: :wink:

BORSA- a munkanélküli is jogviszonynak számít,hiszen biztosítva vagy-gondolom .....de ha táppénz a december akkor végig húzzad ki,ahogy Judy is írta a 2010év számít...de a szakértők tudnak pontos választ adni...
és akkor mész a kettesre?? :D
Emma nagyon vagány csajszi olyan fiúsan csibészes!!! :wink: :lol: :wink: szerintem nekem is ilyen csajszim lenne...
Miklósos havernőddel tartjátok még a kapcsolatot??? :D

ANCSA-hogy van Lara???-gyógypuszkókat postázzuk.....remélem jobb a helyzet... :roll: nyaralást meg majd bepótoljátok...
uncsitesóknál is tüszős.... :? mindkét gyerkőcnél....

SISSY-akkor hajrá babaúszás :wink: :lol: és újabb és újabb finom ízek Tomcsinak!-őszibarit nem próbáltad??-nagyon szerették/szeretik :lol:
magadra meg vigyázz-Tomcsikád egyre súlyosabb lesz! :wink: :lol: :wink: kis edzés.... :wink: :lol:

TIMI-újabb jóidőőőőőő :wink: :wink: viharnak csak a széle ért ide.... :wink: :lol:
Zsófiuncsitesó hiányzik? :roll: :lol:
talira meg most nem tudunk menni.... de ami késik.... :D és gépedet vigyed!feltöltve!!! :wink: :lol:
jaaa és nem megszólni a nem kézzel készített "sajátkézzel"épített játszóudvart!!! :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:

VERÓ-miattunk nem szomorúnak lenni :D :wink:

AprooZsófesznek mi is Gratulálunk!!!!! :D -ha olvasna .. :roll: ha nem bízom Tehogyanosokban :D két srác-üdv a csapatban :D nagyon édesek lehettek!!! :D

lépünk ebédidő-és aztán kihasználjuk az újbólkánikulát :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

BRIGI-BENEDEKNEK BOLDOG SZÜLINAPOT!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Először is Benedeknek boldog szülinapot!

Veronikusz! köszönöm a drukkot reméljük nem jön meg :D

Lányok Judit, Brigi köszi!
Azóta még okosabb lettem. A munkanélküli jogviszonynak számít :D Szóval decemberig kihúzom itt nem is táppénzen hanem munkában, utána 1 hónap passzív táppénz, utána munkanélküli :D Ezt most jól kitaláltam :D Szupi hogy az embernek taktikáznia kell nem?

Köszi az Emma dicséreteket, én is büszke vagyok ám :D

Brigi!
Igen Zsuékkal szoktunk talizni, bár a távolság miatt sajnos ritkán, de lesz ez még ígysem ;)

Orsi

borsa

Aprókának hatalmas gratula és ölelés :D

Orsi

borsa

Tenci!
Ezekszerint tervben vagy egy kiscsajszi is? :) :D

Orsi

borsa

Sziasztok!

Vero!

Akkor legyen 9! :wink: Többiek, Nektek is jó? Persze nem harapjuk le a fejét senkinek, ha késik egy kicsit! :wink:

Tenci!

Na így kezdődik a dolog....kibúvókkal! 8) Aztán rám fogod a dolgokat, mert így könnyebb lesz! 8)
Köszönöm kérdésed, nem hiányzik Zsófi, mert hagyott itt magából egy keveset Adrinál! :twisted: Úgy hogy tegnap óta folyik a "lenevelés"! :wink:
Jaaaaa, hát marhára lehűlt az idő! Épp gondolkodtam rajta, hogy előkapjam-e a nagykabátomat! :lol: :wink: De aztán mégis csak inkább a klíma mellett döntöttem! :lol:
És nem azért a pár üvegért, de jó lenne, ha legalább annyi időt szánnál rám, hogy azokat a nyamvadt üvegeket ide add már nekem végre, mert így nem lesz leki!!!!! :mrgreen: :wink:
Aug. 2-án reggel 8.30-ra megyek fodrászhoz....ha az megfelel az Asszonyságnak, akkor oda is átdobhatod! :wink:
Mediben hány fokos a víz? Nálunk most 27-28.

Boszi!

Akkor Larának gyógypuszkók!
És hol nézel szállást? Vagy maradtok az eredeti tervnél?

Borsa!

Akkor még nem mondok semmit, csak nagyon szorítok!!!! 8)
Igen, kezdek finiselni! :wink: De azért szeretném kihúzni a lehető legtovább! :wink:
Most van a "nagy szünet" nálatok az oviban? És mentek valahova nyaralni?

Judy!

Jó szemem van! :D Ebből látszik, hogy töviről-hegyire megnézem a képeket! :D
Lehet, hogy kiritkult a leandered, de ettől még tényleg csodaszép!
Engem Spanyolországra emlékeztet, ahol az autópályák leanderre vannak "szétválasztva" ! :wink: Legalább is ott, ahol én jártam.
De kint nekem egy igazán sötét barack színű tetszett! Na olyat azóta sem láttam sehol! De ugye más ott a klíma....szóval nem csodálkozom, hogy szeretik a helyet! :wink:
Ha Érden jártok és ráértek, nyugodtan kukkantsatok be! 8)

Brigi!

SOK BOLDOG 1. SZÜLINAPOT BENINEK!

Most ennyi, mert megyek a doktor bácsimhoz egy utolsó vizsgálatra...és elbúcsúzom Tőle! :roll:
De csak egy időre......... :D
Aztán két hét múlva nekivágok a CTG/NST-nek.....Ritával! :D

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Szabi nem lelkesedett az ötletért, h holnap játszira menjünk. :( szal nem tudom, h eljutok-e...de hátha meg tudom győzni.

többet nem tudok írni, mert Noel mászik rám. :shock:
snooopy

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyorsra jöttem.

Nagyon el vagyok keseredve, mert nem tudok holnap menni, mivel kell még a kocsi a férjemnek úgy néz ki egész héten. Nagyon-nagyon sajnálom, mert annyira találkoztam volna már veletek, de hát nem jön össze nekünk. :( :( :( :( Érezzétek nagyon jól magatokat.

Borsa!
Az én ujjaim is keresztben, s nagyon drukkolok!!!!!!!!!! +++++++++

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Brigi, Isten éltesse Benedeket!!!
nem semmik a pöttyök, remélem elmúlnak hamar. és viszket neki?

Timi, mit is akartam? :lol: nem tudom. és akkor szentimrében szülsz ugye? ctg-k ott lesznek?

Borsa, én is drukkolok nagyon!!!!
és köszi anyuék már jól vannak, sütnek-főznek, ma már bemehettek a medencébe is. eddig a seb miatt nem szabadott. minden értékük jó, és ez a lényeg.

Judy, azta, ez nem semmi kis birodalom, én is ilyet szerettem volna a gyerekeknek. férjed nem semmi.

tali: megnéztem hol van a játszi, nincs oylan nagyon messze tőlünk. de nem hiszem, h egyedül elemgyek oda. higgyétek el nagyon szeretnék találkozni veletek, ha csak Kolos lenne mennék, tudjátok én nagy pocival+gyerekkel hátul is vezettem egy csomót de annyira rosszul érzem maagm ha Noel üvölt hátul és nem vehetem ki :cry:
amúgy kipróbáltuk a zeneüvöltést de nem jött be. Szabi szerint ez csak arra jó hogy ne halld a gyerek üvöltését. :lol: :lol:

Sissy, örülök h ilyen szépen fejlődik kisTomi.

Ancsa, Larának jobbulást!!!!!
snooopy

Orsi!
Ez nagyon jó hír! Erős nők vesznek körül :D Irigyellek!

Timi!
Igen a nagy szünet :D Annyira jó! A nyaralás idén kimarad, inkább strandolunk, csavargunk ilyesmi :D

Sissy!
Köszönöm, édes kis legényed van :D

Hú olyan türelmetlen vagyok mikor lesz már vasárnap???? Addig a teszt nem mutat semmit :(

Orsi

borsa

jaj de izgi Orsi, még emlékszem amikor én is vagy 3 tesztet csináltam egy hét alatt hátha vlmit mutat. tudom, hogy azt írják rá, h csak abban a bizonyos intervallumban hat, tehát fél óra után már nem érvényes de nekem bejött mert először 10perc után negatív lett, kidobtam, de 2 óra után mégis ránéztem és pozitív volt de mivel még mensi előtt csináltam így nem mertem reménykedni csak mikor tényleg nem jött meg. :D
snooopy

Mensi előtt mennyivel?

Orsi

borsa

jó kérdés, így több mint egy év után nem igazán emlékszem. talán 3 nap? de tényleg nem tudom, próbálok visszaemlékezni de nem megy. :D
snooopy

:D Hát akkor még várnom kell legalább 2-t :D

Orsi

borsa

igen, már emlékszem, van olyan teszt amire az van írva hogy 3 nappal mensi elött is kimutatja a terhességet.
hajra. :D
snooopy

borsa,

neked egy gyors,dm es corax teszt 10 nappal fogamzás után kimutatja :wink: én napi többet is elgyűrtem :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: szóval ha a14.napon volt pé-d a 24.cn kimutatja 8) és tényleg nem számít hogy mennyivel később jön ki amásodik csík,ha 3 órával később akkor is +,csak azért tart tovább mert alacsony a hcg.profi vagyok,kérdezz :lol:

puszi
gigi

orsi,
gyönyörűek vagytok :D
Vendég

Gigi köszönöm :D Holnap veszek egyet aztán jövök a hírekkel :D

Orsi

borsa

köszi Gigi, neked is nagyon édesek a fiaid. és most mire gyúrtok? újabb fiú? :lol:
snooopy

Brigi!

Benedeknek nagyon boldog születésnapot!!!
Hogy van a kis ünnepelt?
:wink:

ancsaboszi

Sziasztok!

Tencikém!
Gépet nem akarok kölcsön kérni, mert félteném, most elvitte az egyik barátunk, hogy megnézeti, amit Lara leejtett, aztán majd meglátom.
Hát szeritnem még jövő héten sem lesz Balcsi ebből, szóval a gép még meggyógyulhat :-)
Hát a medencét szerdán kipróbáltuk ugye, és csütitől csipet a pisi, szombaton nem voltunk itthon, vasárnap meg már jött a magas láz, így medence ott áll. Apa ma lekezelte, még Lara aludt. :-(
Igen, Szofidó június 5-én kezdte a szilárdat, hát nagyon nehezen ment, de már kezd tetszeni neki :-)

Akkor Ti is csak fél nappal kezditek? De később sem akarod Mikey-t egész napra?

Azt hiszem optimizmusért neked sem kell a szomszédba menni!

Uncsitesónak is gyógypuszik!

Tigrisem!
Igen, igen arra gondoltam, hogy hogy fognak aludni a csajok! :-)
Majd küldesz képet a gyerekszobákról, mert azokra nem emlékszem.
Ma majdnem felhívtalak.
Mi van Larával? Ezt nem értem? Hogy van? Vagy hogy Ő hogy van el Szofival?
Hát nincs jól, tegnap alig evett, és ma is, délutánra vettük észre hogy a nyelve tele van hólyagokkal. :-.(((
És ha ezt kérdezted, akkor erre is válaszolok, imádja Szofit, igazi kis gondoskodó, néha ez a baj. Pláne most hogy nem kéne hogy fogdossa :-)

Holnapra nagy drukk a dokihoz! Akkor most talizol vele utoljára? De rossz, hogy nem nála fogsz szülni.

Örülök, hogy jól sikerült a vacsi! Kell is az ilyen este!!!

De jó, tök jó hogy nyertetek a Hugissal :-) Mi libero pártiak vagyunk, ahány ház annyi szokás :-)

úgy látom ez a befőzős lányoknál valami „betegség”, hogy „követelik” az üvegeket. Nekem is az egyik barátnőm küldött valamelyik nap egy sms-t hogy vigyem vissza az üvegeket, aztán írtam neki, hogy a múltkor vitt el tőlünk egy nagy zacsival, amit addig gyűjtöttem. :-) de aztán eszébe jutott, de azóta még vittem neki. :-)

Keresztmamámnak van Tihanyban nyaralója, évek óta mikor elmennek nyaralni mi megyünk le, vagy csak mi vagy valakivel felesben. És hát vasárnap jönnek haza, így oda már nem tudunk menni. Tavaly augusztusban mentünk volna ismét Zánkára, akkor nagyon jó ajánlatom volt rá, remélem most is kapok hasonlót! :-)

Aproo!!!
Hatalmas garatula!!!

Gigi,
nem értem ezt a titkolózást, de hát TE tudod
igen, fent vagyok az iwiwen :-)
a lenti linkre kattintasz, akkor a nevet is megtudod,
csak hogy én is kicsit titokzatos legyek :-)

Verokám!
Ja értem, és igen, igen, ezt én is így gondolom, a remény hal meg utoljára, és az nem kerül semmibe, és azzal nem bántasz senkit! :-)

Szombat óta nem fáj a pisi, most az evés fáj. Már nem csak a torka fáj, hanem a nyelve is tele van aftákkal :-(((

Sissy

neked akartam, hogy ugye Lara januárban született, és neki hozott a Nyuszi ilyen macit, amiben tudott ülni, és nem kellett tartani, így már áprilistól a nagy kádban pancsizott, nagyon imádta, és hát az volt a macin hogy 8 kg-ig, de mi vagy 12-ig használtuk :-)))

Örülök, hogy megjött a cucc, remélem nektek is segít
Átküldöd majd emilben a címet, mert akkor ez így olcsóbb, mint ahonnan mi vettük.

Nagyon kis drága! Szavaztam rá!!!!

Brigi!
Ne aggódj!!! Ne szuggeráld negatívan! Hanem csak pozitívan, mert tudod, amitől az ember nagyon fél, az bejön!
Szóval ne gondolj rá! Gondolj arra, hogy a TE fiad nem fog bekakálni!!! és akkor nem is fog!!!
Köszi a szavazást!

Judy
:-) lehet hogy tényleg nem lesz Ancsa bárányhimlős. Vagy észre sem veszed. Anyukám szerint én nem is voltam, sem rubeólás, sem bárányhimlős. Pedig direkt velük játszottam a homokozóban, hogy elkapjam. De nem kaptam el, vagyis azt hitték nem.
Valami különleges fertőző kiütésem volt, de azt meg nem tudták mi :-)
szóval Anyukám úgy tudja nem voltam, és 2005-ben volt vizsgálat, hogy lehet emiatt volt a ….., de nem, kiderült, hogy voltam mind a kettő, de nagyon régen :-)

ha mégis vállal ilyet a férjed, akkor szólj! :-)

Borsa!
Szorítok nektek!
Mi van veletek? Gyuzsóékkal?
Lara nem kúszott, és hát Ő is jó későn kezdett el mozogni. Szóval van remény :-) nem vagyok kétségbe esve.
Majd meglátod, második babónál, már sokkal lazább az ember :-)
Olyan érdekes, mert kezdetben Szofi sem szeretett hason lenni, most meg már 2 hete csak úgy alszik :-) átfordul, és úgy alszik. Olyan édes, nekem olyan furcsa, mert Lara utálta.

hú, de izgi! :wink:

Orsi,
olyan jó, hogy ilyen jól vannak az Anyukák! :-)
mért nem lelkesedik a játszóért? Meleg miatt?
Mi az hogy ilyet szerettél volna, még lehet!

Jó éjt!
Szép álmokat!

ancsaboszi

Jó éjt!

Csak egy gyorsra, mielőtt megyek aludni!

Sajnálom, hogy nem tudtok eljönni! Talán majd legközelebb.

Vero!

Akkor mi 9-re ott leszünk! Látom már este nem volt időd jönni, de remélem holnap talizunk! :wink:

Boszi!

Nem azt írtam, hogy mi van Larával, hanem hogy hogy van Lara. De mindegy, mert válaszoltál a kérdésemre....kimerítően! :wink:
Szegény! Még afták is jöttek a nyelvére!! :( És ezt az oviban szedte össze?! :shock: Nyáron mandulagyuszi "járvány" van az oviban?! :shock: Anyáááááám!!! Szegények!!!! :?
Remélem Szofi nem kapja el!!!! koppkoppkopp!!!!
És nem holnap megyek a dokihoz, hanem ma voltam! :D De azért köszi a drukkot! :wink:
Igen, kár hogy nem vele szülök, de ott lesz Rita és nekem Ő is bőven elég. :wink: Valaki Doki meg biztos lesz bent a kórházban. :wink: Nem "találkoztam" még olyan kórházzal, ahol ne lett volna doki! Még ha állatorvos is! :lol: :wink:
De.... Megkért a Dokim, ha megszületett Pocilány, küldjek neki egy sms-t, hogy minden okés volt-e a szüléssel és hogy "mekkorák lettünk" ! :D Ez viszont nagyon jól esett Tőle, hogy magától mondta és nem nekem kellett "felajánlanom" egy sms-t vagy egy telefonhívást ! :)
Remélem a nyaralás is összejön, ahogy szeretnéd! :wink:

Mentem aludni! Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Timi!
jól "látom" hogy akkor "ketten" leszünk????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

fúúúú Borsa!
ez tök izgi!!! :D ma lerágom a körmeimet, míg nem leszek net közelben! :lol:

Ancsa!
jaj neeeee! afta??? oh! Szegénykém!!! :oops: :cry: jobbulást Larának!!!! :oops: gyógypuszikat fénypostáztunk!!!! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

mi biztos nem tudunk menni höem-je van noelnek. :cry:
snooopy

Sziasztok Csajok!

Jó talit!
Érezzétek jól magatokat!

Kérünk képeket!!!

ancsaboszi

Reggelt!

Vero!

Igen, jól látod! De nem ketten leszünk, hanem 6-an.....+ 1 láthatatlan Fő! :lol: :wink:
Fényképezőt viszek! Tessék rám szólni! :wink: 8)

Na lassan indulunk!

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Timci!

Bocsika, kicsit már fáradt volta! De lényeg, hogy megkaptad a választ!
Ja, ja, hát itt mindig van valami.
Ti is voltatok sokat betegek? Vagy csak mi? Az első évben az oviban?

Jaj, bocsi, valahogy időzavarban vagyok!
Igen, igen, tényleg.
És minden rendben volt?

Hát igen, lényeg, hogy lesz ott ismerős! És neked tényleg nem a doki a fontos!
Nekem nagyon hiányzott, hiába volt rendes az új doki!!!

De hát ez a normális, hisz jó kapcsolatban voltatok.
Tudom, hogy akkor is jól esik, és megértem!
Én is hívtam a dokit.

Nyaralás még odébb van! Köszönöm
tudod lehet azért csúszik, mert várjuk a leveled!

Orsi,
Noelnek gyógypuszikat mi is küldjük!!!

szép napot!!

ancsaboszi

borsa,
naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D ?

orsi,
hát arra amit csináltunk :lol: én valahogy sosem lettem terhes attól mert rámnéztek :roll: szóval nincsenek ilyen extra igényeim hogy fiú legyen vagy lány,végre itt van,jól van,egészséges és a miénk,a többi mellékes :wink: kevés igazán fontos dolog van a világon,nemde :lol: 8)

ancsa,
hát ezt most elég nehéz lenne így elmagyarázni,egyszer lehet rászánom magam,addig meg megkereslek wiwen :wink:

csajok,
jó talizást akik mennek,majd egyszer ha kopaszi lesz és kevésbé meleg mi is megyünk :D

cupp
gigi
Vendég

Sziasztok

A 2010 szeptemberi topicból vagyok . Most lett kész a babaszobánk, amit Iparművész sógornőm festett. Ha van kedvetek kukkantsátok meg! Szívesen vállal akár egész szoba, akár csak egy falkép festést is, fantáziája határtalan, legyen szó előre kitalált motívumról, vagy elég számára egy ötlet is , aminn elindulhat Ha érdekel valakit a dolog, privátban tudok további infókat adni. Bocsánat ha zavartam! Szép napot mindenkinek

http://indafoto.hu/balintka/meseszoba

Kép
epike

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?