Sziasztok!
Tencikém!
Gépet nem akarok kölcsön kérni, mert félteném, most elvitte az egyik barátunk, hogy megnézeti, amit Lara leejtett, aztán majd meglátom.
Hát szeritnem még jövő héten sem lesz Balcsi ebből, szóval a gép még meggyógyulhat
Hát a medencét szerdán kipróbáltuk ugye, és csütitől csipet a pisi, szombaton nem voltunk itthon, vasárnap meg már jött a magas láz, így medence ott áll. Apa ma lekezelte, még Lara aludt.
Igen, Szofidó június 5-én kezdte a szilárdat, hát nagyon nehezen ment, de már kezd tetszeni neki
Akkor Ti is csak fél nappal kezditek? De később sem akarod Mikey-t egész napra?
Azt hiszem optimizmusért neked sem kell a szomszédba menni!
Uncsitesónak is gyógypuszik!
Tigrisem!
Igen, igen arra gondoltam, hogy hogy fognak aludni a csajok!
Majd küldesz képet a gyerekszobákról, mert azokra nem emlékszem.
Ma majdnem felhívtalak.
Mi van Larával? Ezt nem értem? Hogy van? Vagy hogy Ő hogy van el Szofival?
Hát nincs jól, tegnap alig evett, és ma is, délutánra vettük észre hogy a nyelve tele van hólyagokkal. :-.(((
És ha ezt kérdezted, akkor erre is válaszolok, imádja Szofit, igazi kis gondoskodó, néha ez a baj. Pláne most hogy nem kéne hogy fogdossa
Holnapra nagy drukk a dokihoz! Akkor most talizol vele utoljára? De rossz, hogy nem nála fogsz szülni.
Örülök, hogy jól sikerült a vacsi! Kell is az ilyen este!!!
De jó, tök jó hogy nyertetek a Hugissal
Mi libero pártiak vagyunk, ahány ház annyi szokás
úgy látom ez a befőzős lányoknál valami „betegség”, hogy „követelik” az üvegeket. Nekem is az egyik barátnőm küldött valamelyik nap egy sms-t hogy vigyem vissza az üvegeket, aztán írtam neki, hogy a múltkor vitt el tőlünk egy nagy zacsival, amit addig gyűjtöttem.
de aztán eszébe jutott, de azóta még vittem neki.
Keresztmamámnak van Tihanyban nyaralója, évek óta mikor elmennek nyaralni mi megyünk le, vagy csak mi vagy valakivel felesben. És hát vasárnap jönnek haza, így oda már nem tudunk menni. Tavaly augusztusban mentünk volna ismét Zánkára, akkor nagyon jó ajánlatom volt rá, remélem most is kapok hasonlót!
Aproo!!!
Hatalmas garatula!!!
Gigi,
nem értem ezt a titkolózást, de hát TE tudod
igen, fent vagyok az iwiwen
a lenti linkre kattintasz, akkor a nevet is megtudod,
csak hogy én is kicsit titokzatos legyek
Verokám!
Ja értem, és igen, igen, ezt én is így gondolom, a remény hal meg utoljára, és az nem kerül semmibe, és azzal nem bántasz senkit!
Szombat óta nem fáj a pisi, most az evés fáj. Már nem csak a torka fáj, hanem a nyelve is tele van aftákkal
((
Sissy
neked akartam, hogy ugye Lara januárban született, és neki hozott a Nyuszi ilyen macit, amiben tudott ülni, és nem kellett tartani, így már áprilistól a nagy kádban pancsizott, nagyon imádta, és hát az volt a macin hogy 8 kg-ig, de mi vagy 12-ig használtuk
))
Örülök, hogy megjött a cucc, remélem nektek is segít
Átküldöd majd emilben a címet, mert akkor ez így olcsóbb, mint ahonnan mi vettük.
Nagyon kis drága! Szavaztam rá!!!!
Brigi!
Ne aggódj!!! Ne szuggeráld negatívan! Hanem csak pozitívan, mert tudod, amitől az ember nagyon fél, az bejön!
Szóval ne gondolj rá! Gondolj arra, hogy a TE fiad nem fog bekakálni!!! és akkor nem is fog!!!
Köszi a szavazást!
Judy
lehet hogy tényleg nem lesz Ancsa bárányhimlős. Vagy észre sem veszed. Anyukám szerint én nem is voltam, sem rubeólás, sem bárányhimlős. Pedig direkt velük játszottam a homokozóban, hogy elkapjam. De nem kaptam el, vagyis azt hitték nem.
Valami különleges fertőző kiütésem volt, de azt meg nem tudták mi
szóval Anyukám úgy tudja nem voltam, és 2005-ben volt vizsgálat, hogy lehet emiatt volt a ….., de nem, kiderült, hogy voltam mind a kettő, de nagyon régen
ha mégis vállal ilyet a férjed, akkor szólj!
Borsa!
Szorítok nektek!
Mi van veletek? Gyuzsóékkal?
Lara nem kúszott, és hát Ő is jó későn kezdett el mozogni. Szóval van remény
nem vagyok kétségbe esve.
Majd meglátod, második babónál, már sokkal lazább az ember
Olyan érdekes, mert kezdetben Szofi sem szeretett hason lenni, most meg már 2 hete csak úgy alszik
átfordul, és úgy alszik. Olyan édes, nekem olyan furcsa, mert Lara utálta.
hú, de izgi!
Orsi,
olyan jó, hogy ilyen jól vannak az Anyukák!
mért nem lelkesedik a játszóért? Meleg miatt?
Mi az hogy ilyet szerettél volna, még lehet!
Jó éjt!
Szép álmokat!