Új privát üzeneted érkezett!

Nem is tudom, hogy tettem-e fel képeket?? :oops: :oops:
Ha nem, akkor:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
princzike

Princzike!Gratulálok a gyönyörű kislányodhoz!Jó egészséget nektek és sok sok örömet és boldogságot az egész családnak!
Ranita !Gratulálok neked is!Nagyon vigyázz magatokra!
Mindenkit puszilok!

Kép

Kép
zbinyek

sziasztok!

nagyon besokaltam mindenből, főleg ez a semmittevés már március óta, azóta nincs stimu ha nincs stimulálás nincs peteérés, a costival akartam csalni, de tudom jót akartok és nem szedem be, viszont azt is tudom, hogy ebben a hónapban sem sikerül akkor a terhesség mert nem lesz peteérésem. Már én is látom a kockázatát a costinak ezért döntöttem így, hogy nem kezdem el szedni.
Ne hari csajok, de egy darabig nem akarok jönni, ha írtok privit azt olvasom, és gondolok is mindenkire mint ahogy eddig is tettem.
puszi lányok.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

princzike, nagyon szép a kisbabád :)

Ancsu

ancsuka

ancsuka-2 féle megységben nézik a pr.-int,ahogy látom mindkettő jó neked.De én mégis felkeresnék egy endokrin dokit,mond el babát szeretnél,rosszak a hormonjaid és ő teszi máris a dolgát.

Pancsi-mizu veled???

Ranita-GRATULÁLOK!!!
eddys

Ancsuka
Lehet Eddysnek igaza van.
Azért gyere majd.... olyan rossz lenne nélküled...

Kép

Kép
princzike

Sziasztok,

Ranita gratulálok! Ez nagyon jó hír :)

Ancsuka, kitartás, Zsu neked is és Eddys neked is!

Én még bírom eddig, de ki tudja meddig, kb. aug. közepén megyek Kaáliba, aztán ha meglesznek a cisztáim, akkor leszívják őket, s utána lombikozunk, remélem már elkezdjük.

Betty veled mizu?

Szép hétvégét nektek!

Betty
Vendég

Aranyosak vagytok, most bújom a netet nem akarom feladni.

Most épp egy statisztikát nézek az én intézetemre nézve.
A costit nem szedem be, helyette ezen gondolkozom, mondjuk erről is lecsúsztam.
http://www.babatakarok.hu/baratcserje mert a ciklus első napjától kell szedni én meg a 4.napon vagyok.

Végig gondoltam mindent, ebben a hónapban lesz ami lesz, köv hónapban fogigátló majd indul a stumu, ha nem sikerül, mert ugye benne van a pakliban akkor megpróbálkozom evvel amit belinkeltem.

puszi lányok és köszönök mindent

Ancsu

ancsuka

LHB
Hajrá!

Ancsuka
Ez a beszéd! Szeretem mikor ilyen pozitív vagy :lol:

Kép

Kép
princzike

Helló Csajok!!

Csak beköszönök, mert nincs időm sajnos részletesen írni, nem is tudom mikor fogok tudni jönni, mert holnap strandolunk, aztán délután jönnek át a barátaink, hétfőn reggel pedig indulok a barátnőmmel, az ő kisfiával és Lili babával a hasamban a Balatonra és csak pénteken jövünk vissza, csapunk egy görbe hetet pasik nélkül :D

Princzi- Csodaszép a kisbabád! :D

Ranita- GRATULA, micsoda hírek :D

Ancsu- Fel a fejjel!!!

Mindenkinek puszi, Gabi, Suzy, Bri, Betty, Melike, Zsu, Szrityi, Zbinyek, Vanili :D

Mindenki vigyázzon magára!!

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

Betty!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Gyancsi!
Jó pihenést!

Kép
cukigabi
Budapest

Halihó :!:

Princzi
Gratulálok a kis Adél babához, csodaszép és várjuk a többi fotót majd :!: :wink:
Írnál egy pár sort a szülésedről :?:
Sok-sok tejcsit és boldog baba-mama napokat kívánok :!: :lol:

Gyancsi
Érezzétek jól magatokat, Lili babának is jó szórakozást :!: :lol: nem mocorog még, nem érzed :?:

Betty
A szívem szakad meg drága :(
Továbbra is kitartást, erős vagy és tudom, hogy sikerülni fog :!:

Lhb
Neked is sok-sok kitartást kívánok és drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pancsi
Hogy vagy :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok,

Princzike:
Gratulálok a pici lányhoz! Sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek!

Zbinyek:
Köszi, hogy gondolsz rám aranyos vagy, jól vagyok, megvagyok köszönöm.

Ancsuka:
Gondolok rád sokat remélem már sínre kerültök és jöhet a babát hozó stimu!!!!

Ranita:
GRATULÁLOK!!!!

Betty:
A Szívem szakad meg érted
(((((((((((((((((((((((( ölellek drága ))))))))))))))))))))))))))))))
Sokat gondolok rád és annyira szeretném ha sikerülne nektek is!!! Jó, hogy nem adjátok fel mert ez a legfontosabb!!!!

A többieknek millió puszi
szrityi

Sziasztok Csajszik!!

Köszönöm,hogy gondoltatok rám! :lol:
Csak fekszem és fekszem,csütörtökön felmentem a BMC-be
mert elkezdtem vérezgetni(megijjedtem),vv ,aztán a dokinő mondta,h
úgy növekszik ahogy kell neki,46 lett a hcg-m.
Mondta,h feküdjek,megy a progi szuri,hüvelygél,12.-én UH.
Ez még lehet mk?Milyen hcg eredmény tutibb?

Mindenkinek jó pihenést,jó hétvégét!!!!!

Pancsi
pancsi790204

Köszönjük csajszik :lol:

Gyancsi
Milyen votl a görbe este?

Hát szüléstörit még nem írtam meg, de igyekszem, csak egy kicsit most mozgalmasak a napjaink, mert épp a kiságyban való elalvással kűzdünk.
Sajnos az elején hasfájósak voltunk, így elég sokat volt Adél kézben és hát mielőtt ez rutinná válna (és mondjuk ez majd 6-8 kg-osan elég súlyos) most megy a kűzdelem kettőnk között, hogy ki a rafináltabb és érvényesíti az akaratát. Igazság szerint mindenkinek így a jobb, ha Adél is a saját ágyában alszik el, így én is tudom végezni napközben a dolgomat. Bár ilyenkor, mikor keservesen sír, hogy ki akar jönni, és ringassam a szívem szakad meg. Olyan lelkiismeret furdalásom van. Bár anyu is azt mondja, hogy nem kell, hogy az legyen, mert ő velem ezt végigcsinálta és hát nem egy leányálom..... és hát mindenkinek így lenne jobb.

Pancsi
Kitartás.

Kép

Kép
princzike

Sziasztok Lányok!

Kijöttem kicsit a zugomból :lol: .

Bettykém :cry: nagyon sajnálom... Rengeteget gondoltam rád. Remélem adott a dokid valami magyarázatot arra, hogy mi volt a baj a stimuval (legalábbis az előző stimuhoz képest... :roll: ). És persze hogy nem adjátok fel :D és menni fog!!!

Princzike nagyon édes a babád, gyönyörű szép és formás, ilyet kívánok mindannyiunknak, ha nem baj :wink: .

Gyancsikám Lili babád lesz? Gratulálok a kislányhoz :D és eljött a félidő is... fú hogy megy az idő...

Suzy te is mindjárt félidőbe érsz :D úgy emlékszem nem tudjátok fiú vagy kislány? A lényeg úgysem ez :) .

Ranita gratulálok!!! Mögötted is milyen hosszú út van és lám :D úgyhogy fel a fejjel csajok, mert bármikor sikerülhet :D ugye Ranita?

Ancsuka drukkok mennek hogy mehessen a stimu minél előbb, szerintem se szedj semmit, bízd a dokira :wink: .

Bri hogy vagy? Te is régen jöttél! Gratulálok és sok boldogságot kívánok!!!

Mindenkinek puszi akit kifelejtettem annak dupla :wink: .

Vanili
Vendég

Helló!

Vanili!
Akkor bezsebelem a dupla puszit! :lol: Magadról egy szót sem írtál! :roll:

Pancsi!
Pihenj sokat!Mk-hez nem értek :? Jaj 12-e nagyon messze van még,addig is ++++++++++++++++++++

Princzi!
Kitartás!!!

Mindenkinek puszi!
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Szia Gabi bocsi hogy kifelejtettelek 8)
puszi puszi neked :lol:! És Rolandnak is!!!
Mi várakozunk, egyébként köszi, minden ok.
Puszi
Vanili
Vendég

Halihó :!:

Vanili
Örülök, hogy jelentkeztél, hogy vagytok :?:

Princzi
Biztosan nem lehet könnyű, főleg az elején, még szokni kell a helyzetet, ismerkedni kell a babával...de menni fog biztosan, sok sikert és boldogságot :!: :wink: ügyes anya vagy tutkóra :lol:

Gyancsi
Hogy éreztétek magatokat, Lili baba :?: :wink:

Ma megyünk uh-ra este 9-re, nem dolgozom tegnap és ma, olyan jó itthon lenni apácskával :!: :wink:

Legyen szép a napotok :!:

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vanili
Nem baj! :lol: Remélem mindenkinek legalább ilyen lesz. Úgy is a saját a legszebb :lol:

Suzy
Hát bizony néha nem könnyű, de megéri :)

Most mennem kell, kisasszony ébredezik :)

Kép

Kép
princzike

Egy mai kép rólunk Cipikével

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy:
de édesek vagytok ! Cipikének jó a profilképe :lol: :lol:
szrityi

Suzy
Szép Cipike lak :lol:

Kép

Kép
princzike

Szrityi, Princzi
Köszi, aranyosak vagytok :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szisztok!
Suzy!Nagyon szép a pocid!Tudom,hogy nem akarod tudni de szerintem lányos a pocid!Bocsi de nem bírtam ki,hogy ne írjam meg!:)
A Gabinak is már a legelején amíg mindenki lányt mondott én már akkor mondtam,hogy én érzem akkor is ,hogy fiú lesz!
Mindenkit puszilok lányok!Amúgy nagyon eltüntetek!
puszika!

Kép

Kép
zbinyek

Zbinyek
Nagyon kedves vagy :!: :wink: dehogy is baj, hogy leírtad :!: :wink:
Nagyon aranyos a kisfiad, szép a vonalzid :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszi Suzy! :lol: puszika!

Kép

Kép
zbinyek

Helló lányok!

Jól eltűntetek!!!!Jelentkezzetek pár sorra!

Ranita!
???????????

Mindenkinek sok-sok puszi és ölelés!

Kép
cukigabi
Budapest

Helló Lányok!!

Elveszett bárányka jelentkezik :D Nagyon szuper volt a Balcsin, délután jövök hosszabb beszámolóval!!Remélem mindenki jól van, sajnos most megint rohanok ügyeket intézni!

Mindenkinek puszi!
Ancsa

KépKép
gyancsi

Csak egy gyors bekukk...kicsit beleolvasgattam az elozo oldalba es muszaly irnom :?

Ancsu
Eloszor is clostit soha de soha nem szabad magunktol elkezdeni szedni lehet tobbet artottal most vele,mint segitettel.Gondolj arra,hogy te babat szeretnel nem pedig meddo lenni! :roll: Osszevissza szedni dokiktol titokban...ez nem is te vagy :o A hormon paneled meg nem tudom,hogy ertekelni mert egy napot beirtal a hormonpanel az min 3. es 21.napi vv-bol all.....a stimu utani vv meg tenyleg nem szamit ugyanis pl az FSH olyankor alacsonyabb...meg minden mast meg befolyasolhat.Viszont az elso vv eredmenyeknel azt irod FSH 14.5????? :shock: Csak nyugtass meg,hogy ez nem a 3.napi volt :roll: Clostit szedtel akkor? :roll: Azert kell mindenfele gyogyszer nelkul kitisztulva nezni a hormonpanelt mert ugy tudnak segiteni rajtad!!!Ha te sutyiban clostiztal es az eredmenyek jobbak lesznek ezaltal majd a lombik nal nem adnak annyi adagot amennyi amugy kene mert becsaptad oket es nem fog sikerulni....felesleges ido es penzpocsekolas lesz. :roll: Komolyan mondom ugy viselkedsz,mint egy 13eves aki a suliban a tanarnenit kicselezi.Ez annyira nem jatek...es neked probalnak segiteni de ha te becsapod oket nem tudnak majd segiteni :?

A fogigatlot meg enis szoktam lombik elott szedni...tok normalis dolog...foleg ha neked is magas az FSH-d :? leallitjak a petefeszkeket,hogy felkeszitsek a stimura es jobb eredmenyeket ersz el.Loadag hormon...nalam tobbet nem fogsz kapni abban biztos vgyok mert nekem marha nagy dozis kell,hogy csiszoljanak valami hasznalhato petit.De hisz ez a cel nem?Ebbe nem fogunk belehalni de mondjuk a babatlansagba elobb az biztos.

Hagyd az orvosokra a gyogyitast es mindig legyel veluk oszinte mert csak ugy tudnak segiteni....most nem tudom miota clostiztal de azt is csak egy ideog szabad utana pihit kell tartani mert azert az sem semmi gyogyszer.A lombik meg lombik....hormonokkal stimu stb. komoly dolgok ezek...na befejezem a papolasomat.Csak most ez az uccso 2oldal meginditott arra,hogy igenis irjak. :oops:

Jon a fogigatlo aztan jon majd a lombik ezt szeretted volna nem?Akkor meg nyugi van es nem kell izgulni,hogy megint meg megint nem jon ossze meg dugi closti...a lelki beke ngyon fontos a sikerben igy meg egy jol alakulo lombik is mehet vakvaganyra....muszaj megnyugodnod es lehiggadnod! :wink:
Pusza

Sylvie
En a kaaliban csinaltattam meg a kromoszoma vizsgalatot. :roll:

Zsu
2 es fel lombik?Nem olvastam meg visszabb nem tudom mi tortent csak azt,hogy valami ngyon rossz :( Olellek!!!

Eddys
Leleksimi :roll:

Pancsi
Hat nem tudom az a 15hcg eleg keves...mi lett vegul? :idea:
9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690

LHB
Ha eltunik az endos cisztad lesz lombik?

ZbinyekVeletek mizu?Nincs akcio? :roll:

Szrityi
Megvolt neked az elso lombik mar? :idea:

Princzike
Gratula a babodhoz....en meg emlexem a kezdetek kezdetere 8) :wink:

Betty
Szerintem a stimu most nem a legjob volt...majdnem 10-es fhs-val nem long protokoll kellett volna...bar ez csak az en kontar velemenyem :oops: Figyelj oda te is a jelekre tested jelzeseire es yugodj meg...legyel atfontolt es ne hagyd,hogy az esemenyek sodorjanak teged te iranyitsd oket.Kivanom,hogy a kovetkezo most mar tuti sikerrel jarjon! :wink:

Csoki
Ti miota pihiztek?Es meddig? :roll: Nem tudok rolad sem semmit :oops:

Suzy,Gabi
Gratula a felidotokhoz!!!! :D

Ranita
Joool latok? :D Naaa csak osszejott neked is...csak nem olvastam meg,hogy hogyan :oops: Lombik?Gratulaaaaaa :D

Velem nincs semmi kulonos csak kicsit pihenek babanetrol...sosem gondoltam volna,hogy ilyen jo hatassal lesz ram :oops: Pedig van :wink: Persze mindenki hianyzik de legalabb nem a baba korul forog a mindennapom...tudatalatt biztos megy azert de itt allandoan arrol van szo meg az orvosi dolgok...nekem sokkal jobb most nelkule :oops: Holnap utaom vissza NY-ba jaah igen kozben ferjhez mentem :oops: :lol: :oops: Koszonom a gratulaciokat iwiw-en feltettem egy linket ahol meglehet kukucskalni minket 8)

Ujakat udvozlom es mindenkinek mielobbi babasodast :D

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a léleksimit :lol:

Pancsi-Mizu veled?Remélem minden ok!Nem tudok róla,hogy a Hcg az jel lenne a méhenkívülire,szerintem ezen ne izgulj!Nekem volt 2x és olyan Hcg-m volt,mint atom!Pláne ha dokinéni látja,hogy szépen növekszik.

Üdv mindenkinek!

Zsu-sokat gondolok rád! :D
eddys

Sziasztok Csajok!!

Bri- De jó, hogy jelentkeztél!!! :D Gratula neked te ifjú asszony :D Néha jobb valóban kicsit elszakadni innen az embernek, kitisztítani a fejét....De nagyon várunk ám vissza :wink:

Suzy- Nagyon cuki a Cipike lak :D Érzel már mocorgást???Mert én már 1-2 hete egyre erőteljesebben, megzabálom a kiscsajt :D

Vanili- Annyira jó, hogy te is adtál életjelet, gyakrabban is előbújhatnál az odudból :D

Princzi- Irigyellek a babázás miatt, de már nem kell nekem sem sokáig várnom :D

Gabi- Hogy van Roland baba??Baba szoba kész van? :wink:

Betty- Sokat gondolok rád :roll:

Melike, Zsu, Ranita, Ancsuka, LHB, Pancsi-???

Eddys- Nálad most mizujs??

Lányok mindenkit puszilok!

Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok,

látom kicsi a mozgolódás itt. Én jövök mindig, de nem írok, mert nincs mit nagyon.

Betty sokat gondolok rád!

bridget0801 júl. 27-én megyek a kaáliba, s ha meglesznek a cisztáim, akkor leszívják, s elvileg ha minden ok lesz, akkor megkezdjük a lombikot, remélem legalábbis.

Legyetek jók!
Vendég

Gyancsi!
Kéééész!
Kép
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi:

Nagyon szép lett nekem tetszik. :lol:
szrityi

Sziasztok csajszik!

Mindennap benézek 1x vagy 2x,elolvasom kivel mi történt,de
írni már nincs kedvem,talán mert semmi jó nem történik :cry:
7főn is voltam dokinál,júliusban szabin van akihez járok,úgyhogy mindig máshoz megyek,mindegyik mást mond.
Csütörtökön is megyek,hátha már okosabbak leszünk.

bridget-dokinéni azt mondta született ilyen eredményekből náluk több
baba is,az tény,h ritka

gabi-nagyon jó lett,én is szeretem ezeket a színeket.

eddys-mizu nálatok :?:

Küldjetek pü-t,iwiw-en jelölgetni szeretnék :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!
pancsi790204

sziasztok!

Végre eljutottam ide is, látom mindenki jól van,
Gabi nagyon szép a szoba! ügyesek vagytok.

Bri, neked ment a mail.

Jövök, vagyis próbálok, most kocsivásárlásba akarunk fogni, de nem nagyon jön össze.

Puszi

Ancsu

ancsuka

Helló Lányok!!

Gabi- Nagyon szép lett Roland szobája, igazi kis mese birodalom :D

Pancsi- Sajnálom, hogy nem jönnek össze a dolgok, lehet őszre kéne halasztanotok, mert most annyi a szbadságolás, hogy sehol nincs senki :roll: Küldök privit a nevemmel :wink:

Ancsu- Milyen kocsit akartok venni???Semmiképp se vegyetek svájci frank alapú hitelt fel, mert egy nagy rakás kaka....Előző hónapban 37.000-rt fizettünk a kocsira, most 44.000-et, megáll az eszem :shock:

Többiek merre???Hiányoztok csajok, tessék életjelet adni!! :wink:

Mi megyünk ma strandra úszni egyet, megbeszéltük, hogy ebben a melegben nem úzsodába megyünk, hanem ki a szabadba :D

Holnap nem jövök, mert Apjukkal megyek melózni!

Mindenkinek puszi:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Pancsi
Hat kivanom,hogy nalatok is igy legyen :wink: hcg novelok mennek!!!

Ancsu
Mar irtam is vissza :wink:

LHB
Neked meg akkor a cisztauzok mennek :twisted: :wink: Es hajra lombik :)

Gabi
Azta milyen vadito szinek 8) ngyon szep lett :D

Gyancsi
Hat majd probalkozom jonni ugy ahogy :oops:

Szrityi
Veletek kizu?Nem irtal :roll:

Akiket multkor kihagytam azoknak is drukkolok am meg puszi meg minden!!!!! :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ancsi, nem veszünk fel hitelt, nincs is hitelünk, jaaaaaaaaaaaaaa de van hazudok 0%kamattal 0%THM-es 600FT/hó még kb. 10hónapig egy tefal olajsütőre. Megbeszéltük épp tegnap, hogy idén nem veszünk kocsit, nincs is olyan amit szeretnénk, vagy nincs annyi pénz rá, így várunk még. Szalonból nem akarunk kivenni csak olyan 4-6évesre gondoltunk. Nagyon vigyázz a strandolással, nehogy valami hülyeséget összeszedj.

Bri, igen olvastam és írtam is vissza :)

Csajok ma ezt találtam, szerintetek?
http://www.womenscarehungary.com/

Ancsu

ancsuka

sziasztok,

ancsuka nem tudom, nekem nem sokat árult el ez a néhány mondat, de biztos csak népbutító :S

lhb
Vendég

Sziasztok Csajok!!

Sajnos nem tudok visszaolvasni, csak életjelet adok, mert megint rohangálok, este pedig jönnek Csabi barátai, egy pár , ahol a lány szintén babát vár, egy hónap van köztünk, már nagyon várjuk őket :D

Jövő héten pótolom a lemaradásomat!!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét! :wink:

Puszi
Ancsi

KépKép
gyancsi

Sziasztok

Gabi, nagyon szép a szoba! :)

Bri, még gratuláltam az esküvődhöz! Sok boldogságot kívánok!
Igen, a 2. lombiknak mk lett a vége, amit laparral fejeztek be, kivették a petevezékkel együtt.Most pihenünk egy ideig.
Megvárjuk, míg lelkileg és anyagilag feltöltődünk.

Ancsuka, én csak jókat hallottam erről a krémről, a bmc-s topicban használta pár lány, azóta babások lettek.Ha megkeresed Navaredet, akkor biztos szívesen elmond neked 1-2 dolgot róla.

Pancsi, látom neked is mk-d van. :( Remélem minél hamarabb túl leszel rajta.Ha nagyon fájna, vagy nagyon véreznél, akkor azonnal menj kh-ba, ez nem játék.Nekem Z-ügynök ezt mondta.

Úgy néz ki, hogy sikerül munkát találnom, pár napon belül kiderül.Kérlek drukkoljatok!
Puszilok mindenkit!
Vendég

Sziasztok :!:

Nem voltam mostanában erre felé, de nincs nagy mozgás :!: :roll:

Bri
Először is gratulálni szeretnék házasság kötésetek alkalmából a legjobbakat kívánom nektek, legyetek nagyon boldogok és szívből kívánom, hogy minél előbb legyél Te is kismami :!: :wink:
Nagyon szépek vagytok a képeken :!: :wink:
Köszike, telik az idő :!: :wink: de fantasztikusan :lol:

Gyancsi
Még jó, hogy nem dolgozol, mindig úton vagy így is, azért pihenésre is marad időd :?: milyen volt a Balaton :?:
Nekem a napokban kezdett Cipike mozgolódni, már mint, hogy most kezdtem érezni, de szavakkal el nem mondható érzés :roll: :wink:

Zsu
Örülök, hogy jelentkeztél, drukkolok, hogy sikerüljön munkát találni és minél előbb rendeződjetek anyagilag, de legfőképpen lelkileg :!:

Betty
Hogy vagy drága :?: sokat gondolok Rád, hívlak a napokban :!: :wink:

És akkor Rólunk egy kis történet, remélem nem bánjátok, ha leírom és megosztom veletek :!: :?: :roll:

Szóval szerdán este fél 9-re mentünk a genetikai uh-ra, nem kellett egy 5 percet sem várni...ez a doki akihez járok a kötelező uh-ra egy nagyon kedves, az uh-ok nagy mestere Szegeden
:!: :wink: ezdett uh-ni, de Én mindig azzal szeretem ha kezdi, hogy dobog-e a szívecske, de Ő rögtön a fej és stb. mérésével kezdi, soha nem a szívet nézi előre...nagy sokára láttam, hogy dobog a szívecskéje meg éppen ásított egyszer csak láttam egyértelműen a kis kukit, amit nagyon nem akartam tudni, a dokikám felkiáltott, hogy "na itt a kis kukis" mire Én, de Én nem szerettem volna tudni a nemét :!: :lol: hát jól el nevettük az egészet, de nem bánom, hogy láttam egyáltalán :D minden rendben van Cipikéval, mindene szépen és egyértelműen látszódott, csak gyorsan kellett mérnie, mert nem nagyon akarta, hogy Őt nézegesse is valaki :wink: :!: nem akarta az arcát mutatni, de aztán nagyon erősen meg kopogtatta a hasam az uh fejjel és egyből oda fordult a kis drágám :wink: nincs nyúlszája, szíve 4 üregű :!: A férjem majd kiugrott a bőréből annyira örült neki és hát az Ő legnagyobb meglepetésére kisfiú, mert hogy a borítékban kislány volt írva :!: :roll: :wink: kérdezte is a dokit, hogy ez hogy lehet, azt mondta a 16 hetes uh-on simán lehetett lánynak is nézni :!: :roll: :wink: na többek között ezért nem akartam Én tudni, hogy mi a neme, mert az a legbiztosabb a amikor kibújik, de a 12 hetes szűrésen is már Ő fiút látott, de akkor nem mondta 100%-ra :roll: nagyon nem mindegy hogy ki csinálja az uh-kat, mert ehhez nagyon nagy rutin és jó látásmód szükséges :!:

Nagy a boldogság, várjuk a kicsi Ádámot nagy nagy szeretettel :!: :lol:
Teszek képet, de csak "arcos kép" van most a 3. 4D-s :!: :wink:

Kép

Kép

Kép

Hát ennyi a mi kis "rövid" történetünk :!: :wink: Betty barátnőm már akkor megmondta, hogy fiú lesz, amikor Én plusszosat pisiltem :!: :wink:

Szép hétvégét kívánok és sok-sok drukkot, pusszantás Mindenkinek :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló Lányok!!

Bri- Esküvőről nincsenek fotók esetleg??? :wink: Megnéznélek, mint gyönyörű menyasszony :D

Ancsuka- Nagyon helyes, hogy vártok a kocsi vásárlással ( mi is idén akartuk az egyiket egy kombira lecserélni, de a svájci frank miatt többet kellene most visszafizetnünk, mint amennyit 2 éve felvettünk rá :shock: )

Suzy- Nem semmi történet, aztaaaaa :D :D :D De a legfontosabb, hogy Cipikével minden rendben és hogy rugdos már a kis Drága :D A képek egyszerűen fantasztikusak, annyira édes rajtuk, meg lehet zabálni :D Na én most akkor mégjobban nem merek ám babaruhákat venni, megvárom a 31-ét, hogy mit mond Hajdú Krisztina a nemére ( és minden másra is, mert kicsit tele a gatyám a múltkori szar élmény miatt :? )

Betty, Melike, Szrityi, Vanili, Pancsi, Eddys, Gabi, Zbinyek és mindenki, merre jártok????Strandoltok?? :D

Nálunk a hétvége nagyon gyorsan eltelt ahogy mindig....Itt voltak Csabi barátai, nagyon aranyosak voltak, a lánynak még szinte semmi poci sem látszik, pedig 18 hetes :wink: Voltunk kirándulni Gmundenben, meg shoppingolni, sütöttünk pizzát , a fiúk whiskey-ztek, szóval minden meg volt, ami kell :D Én meg ma elkezdtem rendelgetni a neten a babadolgokat ( ágynemű, matrac , pelenka stb), hogy mire megyünk haza minden otthon legyen :wink: Pénteken indulunk, el sem hiszem :D Az egyetlen gáz, hogy 2 kocsival kell hazamennünk, mert az egyiken ( a kisebbiken) lejárt a műszaki is meg a zöld kártya is, muszáj megcsináltatni, viszont abba meg nem férünk el, úgyhogy vagányan 2-en 2 autóval megyünk :wink:

Mindenkinek puszi:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Suzy nagyon édi a kis Ádi! Örülök, hogy minden rendben van.

Ancsi, most lenne jó kocsit venni mert most még olcsóak viszonylag, mivel hitelt nem vennénk fel, így jobb lenne most, de kifutni 0-ra meg nem akarunk, sőt nem is merünk, így még gyűjtögetünk 1-2 évig, ami most van autó 10éves, csak kicsi ez az egy átka van.

Lányok tudja valaki hogy nekem mikor kell elkezdnem szedni a fogigátlót? Őszinte leszek gőzöm nincs mit mondott a doki a teloba 1 vagy 2.napon. Betty, te talán otthon vagy ebben a témában "sajnos".
Ja meg még egy dolog, azt mondt a doki középidős uh-ra kell majd mennem ahogy megjön és elkezdem szedni a gyógyszert, az 13-15.napon van? jól gondolom?

Én jól vagyok, elég nehéz jönni hozzátok, ha itt vagyok mindig a baba dologra gondolok, egyébként meg nem foglalkozok vele nem gondolok rá, de ilyenkor..... remélem értitek amit írok. Ezért is jövök ritkábban. Viszont kíváncsi vagyok kivel mi van így hosszú ideig nem bírom ki, hogy ne kukkantsak be.

Ancsu

ancsuka

Ancsi, most olvasom, jöttök haza végleg? És itthon van már terv mit csináltok, mármint munka, hol laktok stb.
Az egyik ismerősünk is most jöttek haza ők -Angliába voltak, itthon van egy szuper kis lakásuk, kintről lakberendezővel csináltatták meg, még nem láttuk de állítólag fullos nagyon. A csajszi még nem talált magának munkát, kint nagyon jó vezető állása volt.

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!!!

Köszi a szoba dicsiket,de nem ilyen élénkek ám a színek,csak a fényhatások.........Azóta bekerült a kiságy is.

Zsu!
Mi van munka ügyben?

Ancsu!
Fogalmam sincs mikor kell elkezdeni a fogigátlót.Remélem azóta segített valaki.
:roll:

Bri!
Te most hol vagy?NY?

Mindenkinek nagy ölelés és hatalmas puszi!!!

Roli:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cukigabi 2010.07.24 07:39-kor.

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi, ez a kép fúúú nagyon jó, pont mint a Vivié neki is van ilyen képen. Olyan aranyos, szép formás.

A fogigátlóról még nem tudok semmit, ha nem tudok meg akkor marad az ami rá van írva. azért köszi

Ancsu

ancsuka

Helló Mindenkinek!

Ancsu- Valamit félreértettél , nem megyünk haza végleg, csak két és fél hétre " nyaralni" :D :D :D A baba dolgokat Anyum címére rendelgettem, mert otthon egy csomó minden olcsóbb, mint itt, e azokat a cuccokat is hozzuk ki magunkkal ha jövünk :wink: Szerintem úgy szedd a fogigátlót ahogy rá van írva!

Gabi- Nagyon szépséges kis Tündér Roli baba :D :D :D Mi 31-én megyünk 4D-re, remélem kapunk valami szép képet a mi kis gyönyörűségünkről :D

Többiek merre???

Ma össze kéne írnom, hogy miket kell hazavinni, nem lesz egyszerű....Most megyek napozni este pedig úszás Apával, juhéjjjj :D

Puszi mindenkinek
Ancsa

KépKép
gyancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?