Csak egy gyors bekukk...kicsit beleolvasgattam az elozo oldalba es muszaly irnom
Ancsu
Eloszor is clostit soha de soha nem szabad magunktol elkezdeni szedni lehet tobbet artottal most vele,mint segitettel.Gondolj arra,hogy te babat szeretnel nem pedig meddo lenni!
Osszevissza szedni dokiktol titokban...ez nem is te vagy
A hormon paneled meg nem tudom,hogy ertekelni mert egy napot beirtal a hormonpanel az min 3. es 21.napi vv-bol all.....a stimu utani vv meg tenyleg nem szamit ugyanis pl az FSH olyankor alacsonyabb...meg minden mast meg befolyasolhat.Viszont az elso vv eredmenyeknel azt irod FSH 14.5?????
Csak nyugtass meg,hogy ez nem a 3.napi volt
Clostit szedtel akkor?
Azert kell mindenfele gyogyszer nelkul kitisztulva nezni a hormonpanelt mert ugy tudnak segiteni rajtad!!!Ha te sutyiban clostiztal es az eredmenyek jobbak lesznek ezaltal majd a lombik nal nem adnak annyi adagot amennyi amugy kene mert becsaptad oket es nem fog sikerulni....felesleges ido es penzpocsekolas lesz.
Komolyan mondom ugy viselkedsz,mint egy 13eves aki a suliban a tanarnenit kicselezi.Ez annyira nem jatek...es neked probalnak segiteni de ha te becsapod oket nem tudnak majd segiteni
A fogigatlot meg enis szoktam lombik elott szedni...tok normalis dolog...foleg ha neked is magas az FSH-d
leallitjak a petefeszkeket,hogy felkeszitsek a stimura es jobb eredmenyeket ersz el.Loadag hormon...nalam tobbet nem fogsz kapni abban biztos vgyok mert nekem marha nagy dozis kell,hogy csiszoljanak valami hasznalhato petit.De hisz ez a cel nem?Ebbe nem fogunk belehalni de mondjuk a babatlansagba elobb az biztos.
Hagyd az orvosokra a gyogyitast es mindig legyel veluk oszinte mert csak ugy tudnak segiteni....most nem tudom miota clostiztal de azt is csak egy ideog szabad utana pihit kell tartani mert azert az sem semmi gyogyszer.A lombik meg lombik....hormonokkal stimu stb. komoly dolgok ezek...na befejezem a papolasomat.Csak most ez az uccso 2oldal meginditott arra,hogy igenis irjak.
Jon a fogigatlo aztan jon majd a lombik ezt szeretted volna nem?Akkor meg nyugi van es nem kell izgulni,hogy megint meg megint nem jon ossze meg dugi closti...a lelki beke ngyon fontos a sikerben igy meg egy jol alakulo lombik is mehet vakvaganyra....muszaj megnyugodnod es lehiggadnod!
Pusza
Sylvie
En a kaaliban csinaltattam meg a kromoszoma vizsgalatot.
Zsu
2 es fel lombik?Nem olvastam meg visszabb nem tudom mi tortent csak azt,hogy valami ngyon rossz
Olellek!!!
Eddys
Leleksimi
Pancsi
Hat nem tudom az a 15hcg eleg keves...mi lett vegul?
9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690
LHB
Ha eltunik az endos cisztad lesz lombik?
ZbinyekVeletek mizu?Nincs akcio?
Szrityi
Megvolt neked az elso lombik mar?
Princzike
Gratula a babodhoz....en meg emlexem a kezdetek kezdetere
Betty
Szerintem a stimu most nem a legjob volt...majdnem 10-es fhs-val nem long protokoll kellett volna...bar ez csak az en kontar velemenyem
Figyelj oda te is a jelekre tested jelzeseire es yugodj meg...legyel atfontolt es ne hagyd,hogy az esemenyek sodorjanak teged te iranyitsd oket.Kivanom,hogy a kovetkezo most mar tuti sikerrel jarjon!
Csoki
Ti miota pihiztek?Es meddig?
Nem tudok rolad sem semmit
Suzy,Gabi
Gratula a felidotokhoz!!!!
Ranita
Joool latok?
Naaa csak osszejott neked is...csak nem olvastam meg,hogy hogyan
Lombik?Gratulaaaaaa
Velem nincs semmi kulonos csak kicsit pihenek babanetrol...sosem gondoltam volna,hogy ilyen jo hatassal lesz ram
Pedig van
Persze mindenki hianyzik de legalabb nem a baba korul forog a mindennapom...tudatalatt biztos megy azert de itt allandoan arrol van szo meg az orvosi dolgok...nekem sokkal jobb most nelkule
Holnap utaom vissza NY-ba jaah igen kozben ferjhez mentem
Koszonom a gratulaciokat iwiw-en feltettem egy linket ahol meglehet kukucskalni minket
Ujakat udvozlom es mindenkinek mielobbi babasodast