Új privát üzeneted érkezett!

de jó!!!
Ez nagyon jól hangzik.
Gondolom elég vékony az a katéter,úgyhogy nem fájdalmas.
Fényképezőgépet mindenképp viszünk,hisz kell a korai "babafotó" :lol: :lol:

Erről is lesz zárójelentés?
Vendég

Igen, lesz záró, ráírják hogy hány db hány napos embriót kaptatok vissza, és hogy mikor kell menni vv-re :wink:

Kép
judit0713

Andi,
nőni fog a domina, jöhet az eszkimóka :wink:

Kép
judit0713

Akármilyen eredmény is lesz majd 2 hét múlva,vagy mikor nézik...,szóval én biztos előbb szeretném tudni,hogy ne üljek tűkön a váróban. :)

Milyen tesztet ajánlotok erre?
Vendég

Hát ezt nagyon nehéz megmondani, mert akkor még nagyon korai terhesség.
Mindenesetre csak az előző napon vagy a vv reggelén tesztelj szerintem, és 10-es vagy max. 20-as érzékenységű teszttel.
Sajnos nekem mindkettőről még csak negatív eredményű képeim vannak, tehát nem tudom, hogy néz ki egy szép kétcsíkos teszt :cry:
Na de majd a fagyi után büszkén biggyesztem ide nektek :wink:

Kép
judit0713

A bmc-ben ha jól tudom, az inszemek után 10-es One step-et használnak.

Kép
judit0713

Judit: ígérem Neked,a következő után zebrás tesztet fogsz ide feltenni!
Higgy benne,és higgy nekem,így lesz ;)
Vendég

Sziasztok!

Hát megjöttem :D
Két blaszto babácskát kaptam vissza, holnap kell telózni, hogy a maradék kettő fagysztható-e.
Azt mondta a biológus, hogy a köv.2-3 napban van a megtapadás :D Bízom abban, hogy nagyon ügyesek lesznek.
29-én kell mennem vv-re, és persze rájöttem, hogy ez mindjárt itt van :shock:
Z ügynöknek sikerült könnyeket csalnia a szemembe, mikor is úgy búcsúzott el a beavatkozás után, hogy " Az Úr áldja meg, hogy áldott állapotba kerüljön" Még sosem mondott ilyet, sőt nem is nagyon szólt hozzám. Most viszont ez annyira sokat jelentett! Remélem, hogy a Jóisten tényleg lenéz ránk fentről...

Breki

A beavatkozás nem fáj, inkább csak kellemetlen a feszegetés :? Nagyon drukkolok neked holnapra!

Mieza

Tényleg szuper lenne, ha megtörne a negatív hullám.

Rodina

Nagyon szorítok, hogy Kittitek még jó jokáig bent maradjon. A teljes ágynyugalom biztosan meghozza a gyümölcsét! Minden rendben lesz!

Csajok!
A köv. napokban nem fogok jönni, mert leköltöztünk az emeletről. Egyrész borzasztó meleg van, másrész nem nagyon szeretnék fel és le mászkálni. A gép asztali, szóval le sem tudom hozni.
Ma még bekukkantok, aztán majd jövök vmikor.

Mindenkinek köszönöm a drukkokat, idáig célba értek.

Breki

Mégegyszer sok sikert a holnaphoz!
angi81

Sziasztok!

Ma voltunk előadáson, jó meleg volt, sok újat mondjuk nem mondtak... /Már tudok mindent a fórumról/

Judit
Az a baj, hogy én alapból pesszimista vagyok, de erről le kéne szoknom (és nem segített az sem, hogy azt mondta Újvári doki, hogy 100 párból csak 30-nak sikerül…)

Mieza, kubu,
Köszi a megerősítést, akkor az augusztus csak a pihenésről fog szólni…

Kubu,
Mi volt a védőnőnél?

Kisbeeka
Gratulálok a jó hírekhez :

Rita
Szívből sajnálom, nagyon drukkoltam :(
3 hónap pihenő? Remélem hamar megtalálják, mi lehet a gond!

angi
Nagyon drukkolok!

rodina
Szerencse, hogy elmentél dokihoz!

Mi pontosan ez a habituális vetélés?
Egy barátnőm barátnője most vesztette el a második babáját, mindkétszer az 5. hónapban, szegénynek így meg is kellett szülnie. Nem akarják kivizsgálni, mert “csak” a 3. vetélés után “jár”, ő meg nyilván nem szeretné ezt mégegyszer végigcsinálni. Ajánlhatom neki Fülöp dokit?
estrella22

Estrella: köszi a drukkot,és gratulát :)

Angi: de örülök!!!
Elvileg mi is 2 db blasztócskát kapunk,persze ha van is annyi,de akár 4 is lehet talonban ;)

Nagyon sok ragacsot küldök Neked,ha az utró ragacs mellé még kell :lol:
Csak viccelek,de ez a cucc nagyon ragadós :D

Hidd el,ott lesz(nek) a babó(k) 29-én is :)
Sokat gondolok majd Rátok!!!

Remélem azért jössz még addig,és persze nagyon várom majd a híreket :)
Hisz egyszerre zebrásodunk ;)

Holnap követem a példádat :)
Vendég

Ja,és köszi a drukkot!

Készítettetek a babácskákról fotót? :)
Vendég

Helló Pipitériek! :lol: :lol: :lol:

Először is: ANGIKÁM!!! :)
Extra drukkjaim mentek mára neked, gondoltam ám rád.
Én is elpityeredtem, Z a hangya áldásán. Ez annyira olyan volt, mintha szívből jött volna! Biztos úgy is volt. :)
Látjátok, hogy Z is jó fej?! Nekem ő még kimaradt :wink: , de szimpatikus és nem dőlök be a morcos arcának! :D
Nagyon-nagyon drukkolok az ikreknek, a két jégovisnak (mert úgy lesz!) és neked is kismami!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Andrea:
Az altatós-sztorik megörökítése baromi jó ötlet, a fórumtalin az efféle standuppolástól asszem megpukkadnánk a nevetéstől! :)
Mi is szoktunk kávét főzni reggel, hát én is elképzeltem, ahogy együtt nyomjuk. Aztán Angyalkáék becsöngettek, hogy van-e még szabad kecó a szomszédban?! :lol: Azért azt is megnézném, hogy a cicák és kutyusok milyen világbékében szürcsölnék együtt a gazdik kávézása mellett a macskabenzint? :lol: :lol: :lol: Ha így haladunk összejön az a társasháznyi "jószomszéd" a fórumról, én bírnám. :) Csak pár év múlva költözhetnénk tovább, nagyobba, mert a sok pulya miatt kinőnénk a lakásokat. :wink: Mi lennénk az ingatlanosok álma!
Jaj, de jó a 12-eskéd!!! Nagyon szurkolok, minden szépen alakul és hajtá befelé anyapociba sítáborozó-amorózó (bocs, de fiad lesz szerintem :oops: :lol: )

Aktucs:
Üdv, mielőbbi gyerekzsivajt!!! :)

Rita:
Istenem, ez rettenetes, annyira sajnálom... :cry:
Bőgd ki magad, gyászold meg rendesen, hogy a következőnek megtisztulva indulhass neki. Gyere sűrűn, majd mi is vígasztalunk, vagy tereljük a gondoltataidat pozitív irányba, hogy picit könnyebb legyen. Tudom sovány vigasz ez, de legalább hamarabb elrepül az a 3 hónap...
Nagy-nagy ölelés! (((((((((((((((((((((((((((O)))))))))))))))))))))))))

Kiss Angyal:
:) Azannya! A végén még összejön egy társasházravaló belőlünk, milyen klassz lenne! :)
Pénteken hányra kell ott lenned? Ne félj annyira, én is túléltem! :) Beszívod a cuccost és indulhat a banzáj! :lol: Tudod én nem a vizsgálattól, hanem az eredményétől paráztam, de minek is? Minden rendben volt és ez veled is így lesz! Sokat gondolok rád, a pozitív energiák csak úgy áramlanak feléd (szerintem a többiektől is).

Dr.Vicky:
Köszi a szakértést! :)
Szuper a légkondi, legalább nem izzadsz a melegtől ótókázás közben. Én már elképzeltem, ahogy gratulál neked a vizsgáztató! :wink:

Béku:
Fantasztikusan jó hírek! Így kell ezt csinálni! :lol:

Kubu:
De nagy franciska vagy, szóval azért pakolásztál lassabban, hátha később kell menned szülőszobára? :lol:
Küldök fájdaloműzőt és üzenem a kislányodnak, hogy ne bántikálja anyuci idegét. )))))))))))))))))))))))))))((((((((((((((((((((((((((((
Marcust pusszantom, még mindíg hódító, akár kukázás közben is... :lol: :lol: :lol:

Kispatak:
További jó feltöltődést, remélem a fogyikúra bevált! :)

MissMoniq:
Üdv! Sajnálom a sikertelen beültit... Majd a következő... Nagy ölelés...

Vaya:
Várjuk a 4D-t, várjuk a 4D-t!!! :lol: Jaj, de nem a Shrekket, azt már láttam és különben sem tudnál átverni vele, mert az csak 3D-s. :wink: További szépséges és jó kismamiságot! :)

Mieza:
Finom lett az ubi, igen a kenyér helyett kell bele a nyers krumplikarika.
Szegénykém, biztos vacak volt a hasi uhu... Legyen egyre kellemesebb a pocakod növekedésével! :)

Woody:
Szép méretek ezek, legalább könnyebben kicsusszan majd a kislányotok! :)

Estrella:
Fő a pozitív gondolkodás! Én is a nyaralásra szavazok, a HSG nem fut el...

Pancsi79:
Rettentően sajnálom... Lelkileg nagyon megviselt engem is az elején, rendesen meggyászoltam, mert amúgy is olyan gyilkolósdinak tűnt az injekciókúra, de aztán megértettem, hogy túl kell lépni rajta, hiszen nem jó helyre jött és ezzel veszélyeztetné az életed, baba amúgy sem születhetne ebből. Ez sajnos nem az az "áldott állapot", amire mi vágyunk. :cry: Nekem Tündérkeresztanyám (ő lélekgyógyász és rengeteget köszönhetek neki, sokat segített, álítom, hogy az ő kezeléseinek hatására lettem várandós hosszú évek óta először - mégha íg is alakult a vége) azt mondta, hogy ez a rossz helyre tévedt picúr csinálta meg a helyet a leendő babánknak. Mondhatja bárki, hogy naív vagyok, de én elhiszem.
Ja! És a leglényegesebb támaszom a fórumos lányok/kismamik voltak ezekben a nehéz időkben (a Zuramon, anyukámon, hugimon kívül), mindennap tartották bennem a lelket, amit kimondhatatlanul köszönök.
Szurik után elvileg 6 hét a várakozás és szigorúan védekezni kell a spontán gyermekáldás "ellen" :cry: , nehogy valami fejlődési rendellenességgel születő baba legyen belőle... DE!!! Nekem ügynököm extra óvatos és alapos - ugyebár tudjuk, hogy Sz ügynök -, hogy véletlenül se történjen ilyesmi, inkább 3 hónap pihire és SZIGORÚ védekezésre kért és én nagyon egyetértettem vele.Ó, csajszi! Nagy ölelés!!! Elmegy az a 3 hónap, nekem is nemsokára lejár és nem volt annyira vészes. Ha már min. 5 éve várok gyerkőcre, mi ez a 3 hónap? Lényeg, hogy legyen és egészségesen jöjjön!
Szóval, neked időgyorsítót küldök és minél kevesebb MTX szurira legyen szükséged!

Vnbeni:
Miért maradt el a hysteród? :shock: Gondolom nem a lekvárfőzés miatt... :? Légy rámenős az új ip miatt, ne hagyd magad, nagyon szurkolok! :)

Mara:
Na? Sikerült indulni?

Judit:
Álmod: Csak tippelgetek...
1.
Félted a mostani párodat, talán a munkája miatt is és azt gondolod, hogy elveszítheted vmiért (vagy netán attól tartasz, hogy ha nem jön össze a közös baba, azért? Na ezt azonnal verd ki a fejed legmélyebb bugyrából is, ha így van!!!) - itt jöhet a képbe az exed, aki megtestesítette álmodban az elvesztés szimbólumát. Az, hogy mégis megvan a buliban a párod, talán arra utal, hogy tudatalatt már le is rendezted a kétségeidet és félelmeidet = megkerült a férjed!
2.
Mostanában nem volt szó az exedről bármilyen formában? Nem beteg-e, nincsenek-e gondjai? Ha még jóban vagytok, akkor esetleg aggódhatsz a sorsa miatt... :roll: Netán volt-e vmi konfliktus kettőtök között, ami megoldódott?
Tényleg csak tippelgettem.

Rodina:
Ájvé! Akkor most tényleg szigorú pihi és fekvés! Türelmet és kitartást kívánok hozzá! Még jó, hogy az ösztöneidre hallgattál és már tudjátok a kezelési módokat. Kívánom, hogy Kittike még sokáig jól érezze odabent magát, extra babaragacsok!!!++++++++++++++++++++

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Én is álmodtam! De már meg is fejtettem magamnak, viszont játszásiból ti is megpróbálhatnátok kitalálni az értelmét! :)

Álmomban ikreim születtek és mindkettőt szépen el tudtam látni. Egy problema volt, hogy nem volt hely, ahol szoptathattam volna, pedig már metgindult a tejcsim és átázott a pólóm...

Na? :lol:

Mieza:
Barátosném-kolléganőm nemrég írt, hogy hematómát láttak uhun és kapott rá Rutascorbint is. A baba 5,9 cm, ahematóna 2,6 cm körüli. Neked mik voltak az arányok és mennyi idő alatt szívódott fel, miután észrevették? Te kaptál rá pluszba vmit?
Kösszke! :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti!!!

Szerintem lélekbúvárodnak maximálisan igaza van,én is hiszek benne :)
Jönni fog az a manó,meg a többi is zsinórban! :lol:

Minden történésnek oka van,de míg nem jutunk el odáig,nem tudjuk,hogy mi...
Aztán már a nagy örömtől bele se gondolunk,de ez nem is baj. :)
Engem a Jóisten sok rossztól megkímélt már.

Megéltem egyet s mást,de mindenen hamar átsegített :)

Boldogan várom a holnapot,szárnyallok a gondolattól,hogy véééégre eljött a pillanat :)

És igenis,első lombikkal legalább egy kislánykánk lesz,én tudom,meg aztán párom is tudja.
Minden jel ebbe az irányba visz minket. :lol:

Kiírtak táppénzre,aranyos volt az asszisztensnő,mondta,hogy be ne menjek a sok beteg közé,majd uram elmegy a papírokért,nehogy összeszedjek ott vmi bacit :)

Mondta,hogy a kismama maradjon csak a popóján,és vigyázzon magára :)
Vendég

Estrella:
Én nem ismeres Fülöpöt, de ahogy írtak róla a csajok, szerintem nyugodtan ajánlhatod. Bakker, ez az azért durva, hogy csak a 3. vetélés után "jár". Kösszike TB! :? Szülj meg 3 halott csecsemőt, hogy végre foglalkozzanak érdemben veled (jó tudom a barátnőddel, de akkor is! :twisted: ) ???!!! Felháborító! Vajon akik ezt a törvényt hozták, mit szólnának, ha a közvetlen közelükben (feleségük, lányuk) történne ilyesmi? Elgondolkodnának talán? Nem az lenne az ésszerű, hogy sokasodjunk :arrow: tehát még a kezdő meddőségi vizsgálatokba be kellene iktatni pár pluszt, így több élő adófizető lenne? Bocsesz :oops: , csak nagyok kiakadtam!!!

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Angi!
Nagyon örülök, hogy minden rendben ment! Nagyon szurkolok! Küldöm a babaragacsokat!

Andi!
Igen, nekem S ügynöknő a dokim, és eddig orvosilag és emberileg csillagos ötösre vizsgázott! Mi nagyon örülünk, hogy őnála maradtunk! Hát, igen, már annyi mindenen mentem/ mentünk keresztül, ez már a könnyebbik része. Tudom, sokan feküdnének itt a helyembe!

Kiss Angyal!
Ne aggódj! Nem lesz semmi baj! A műtéten hamar átesel, és utána minden rendben lesz!
Kösz a babaragacsot!

Estrella!
Nagyon sajnálom a barátnődet! Menjen el Fülöphöz! Ő előír neki egy csomó vizsgálatot! Remélem, fog tudni segíteni!

Sajti!
Kösz a támogatást! Azért is írtam le, hogy néha a para is nagyon jól jöhet! Szóval mindenki hallgasson a belső hangra!

rodina74

Én olyat álmodtam korábban,hogy már vagy 2 napja megszületett a babám,és nem tudtam,hogy nem csak nézegetni kell,hanem meg is kéne szopiztatni :lol:

2x álmodtam konkrétan a születésről is,és az újszülöttről,de sose akartam senkinek odaadni a babát :)
Mintha csak attól féltem volna,hogy nem adják vissza :roll:
De az az érzés,amit akkor éreztem,karomban a babával,az leírhatatlen volt...
Még kb. 2 napig vissza tudtam emlékezni arra az érzésre,de azóta nem,csak azt tudom,hogy csodálatos volt :)

Úgyhogy nagyon szép dolgok várnak rám,ez már tuti :D
Vendég

sziasztok

elköltöztünk, ma már van internet is olvastalak benneteket mindenkinek drukkolok nagyon.
képet majd pár nap múlva teszek fel mert még doboz doboz hátán van nálunk és pihenések között majd megpróbálom megtalálni a takarókat is.

holnap kezdem a ctg-t holnap odalesz az egész napom mert vissza kell mennem a régi helyre reggel még vv is lesz.

mindenkinek sok sikert és szoritok az előttem szülő kismamiknak is.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

O Rita,nagyon sajnalom, nem is tudom mit mondhatnek ami ilyenkor adhat egy kis vigaszt, talan az,hogy ott a kisfiad.
Lesz kistesoja az biztos,ne add fol kerlek,most sirj nyugodtan, kiadod a feszultseget es aztan kovetkezore biztosan fog sikerulni, meglesznek a vizsgalatok, kezelik es akkor majd minden rendben lesz.

Annyira szomoru lettem,annyira sajnalom.
valyoni

Na én is hazaértem... látom Estrella megelőzött... de ahogy neki, így nekem se mondtak túl sok újat.
Sőt megint csak meglepődtem, hogy nem regisztrálják, kik hallgatták végig az előadást.
A kérésemre sajnos nemet mondtak, mert csak 2 orvos dolgozik most a szabik miatt, és nagyon telítettek.
Úgyhogy majd jöv hét kedden mondják meg a tutit. De ez se baj, mert így meg a longprotokol kaphat akár esélyt... ki tudja mi vár rám...
Vígasztalásként vettem magamnak egy tuti pólót :)

Rodina: Vigyázz nagyon magatokra.

Én mindenkinek szorítok, akinek kell! Átcsoportosítom az energiáimat hozzátok!

Ja és még egy előnye lehet, hogy nem indulunk ebben a hónapban. Most nagyon beleéltem magam a dolgokra, hátha sikeül egy kicsit ellazulnom addig.

Bocsi az önzőzésért, de most ki kellett írnom magamból.

hofeherke

megerkezett a vereredmenyem, pajzsmirigy rendben, minden oke, csak a koleszterinem magas, igyhat dietazom holnaptol, 2 het mulva kezdjuk a fagyis beultit adddigra hatha normalizalni tudom egy kis dietaval.

Tudtok valamit errol? Miket lehet enni miket nem? Van tapasztalatotok?Koszii.

Hivtam ma a bmc-t, 12.napon kell menni uh-ra a fagyisaknak.
valyoni

Mara: én is meglepődtem,mikor mentünk egy hónapja az előadásra,amit Sz tartott,és semmit nem kellett aláírni,vagy ilyesmi,hogy ott voltunk...

Most a leszívásos kitöltendő papíron kellett csak beírni,hogy mikor voltunk,és alávésni...

Elég furi... Annyi mindent adminisztrálnak,de egy ilyen fontos dolgot nem,amire később hivatkozhatnának.
Vendég

rodina: en meg uj vagyok itt,es nem nagyon tudtam visszolvasni es mindennap olvasni sem, de probalok becsatlakozni, irsz,hogy mi van veled? Marhogy miert fekszel?
valyoni

Valyoni: nem mondták el,miket kell/lehet enni??
Én sajnos nem értek ehhez a diétához... :roll: Azért utánakérdezek,ha tudok.
Vendég

Sziasztok!

Kit tudnátok a centrumban ajánlani az orvosok közül? Új vagyok adjatok infókat ha lehet....köszi

velociraptor
velociraptor

Szia Velociraptor,üdv itt :)

Ez az ajánlás-dolog mindig a legnehezebb.
Szerintem a lányok jobban fogják tudni,kit ajánljanak,én csak egy dokinál voltam még,nincs összehasonlítási alapom :D
Vendég

Lukácsné:
Gratula! Akkor már "csak" a kipakolás van hátra.
Szorítok a holnapi vizsgálatra! :)

Béku:
Szépséges lehett az álmod, nemsokára valóra válik! :)

Mara:
Kár, hogy nem indulhattok, de legalább van egy klassz pólód! :wink:
Hát ezek a szabadságolások igen bekavartak, talán nem is véletlen, hogy menetrend szerint kezdtek majd, az lesz a tuti. :)

Valyoni:
Koleszterincsökkentésre:
Ne egyél csokit, nasikat, chipseket, zsíros cuccokat, sajtot, marhát, sertést, zsírt, vajat, bőrös szárnyast, töpörtyűt...
Illetve ehetsz: zsírszegény sajtot, sovány baromfisonkát, zsírszegény tejtermékeket (ún. light felirattal ellátott termékek), szárnyashúst bőre nélkül - főleg mellehúsát és rengeteg zöldséget, halat (de nem olajosat!).
Most több nem jut eszembe... :roll:

Szia Ősragadozó! :) Bocsi... Velociraptor!
Itt minden doki nagyon jó szakmailag. Szimpátia alapján érdemes választani, ha nincs jobb kiindulópontod.
Szűcs doki fiatal, alapos és szerintem nagyon jó fej - na ő az én orvosom is. :)
Skriba drnő is fiatal, voltam már az ő keze alatt is, velem nagyon rendes volt, de pár lánynak nem jön be a stílusa és azt is mondják, hogy hangulatember. Ha így van, akkor én szerencsére mindíg kifogtam a jó pillanatait.
Zeke idősebb, elsőre morcos, de nekem ő is is szimpi. Nem kell, hogy negédes legyen az orvos, csak emberséges - nemigaz? Egyébként pont ma írta Angi, hogy milyen tündéri volt vele.
Koncz tanárúr szintén idősebb, róla is jókat mondanak.
Újvári doktorúr már elég idős, nemtom ő vállal-e még új pácienseket itt, de amúgy azt hallottam róla, hogy ő is rendes nagyon. Hááát, ennyi... Remélem segítettem vmennyit. :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Most mennem kell,de gondoljatok rám holnap!!

10-re kell mennem,de talán már 9-kor ott fogok toporogni,hátha előbb is lefotózhatjuk a kis drágákat :)
Remélem 4 drágánk is lesz,még ha csak 2-t is kapunk vissza ;)

Holnap nem tudom,hogy jövök-e erre,vagy ágyba leszek parancsolva,de talán 2 nap múlva kapok az ölembe netet :D

Úgyhogy küldjetek hozzám sok-sok energiát! :lol:
Vendég

Akkor küldöm:
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:D

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtikám... Látom Te ma tutira danone activiát burkoltál.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Huh egy ilyen szomszédasszony... na nem unatkoznék az száz... :lol:
Macsekok félnek a kuttyoktól,ők szerintem sziszegnének rendesen.... :shock:
Tudod mi jánykákat szeretnénk, de az egyik barátnőm megingázott minket egyszer karikagyűrűvel és mind a kettőnknél az jött ki hogy először egy fiú, utána egy lány.. és meg is álltt az inga... Szal lehet igazad lesz a megérzéseddel....
Apropó karikagyűrű... hát nekem aztat 7 év után sikerült kinőnöm :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :shock: Egy ideje már nem tudtam levenni, Rajó meg csesztetett érte, hogy valahogy szedjük le mert baj lesz, itt rovázott nekem....... hát sikerált krémmel leszedni, de nagy küzdelem volt, úgyhogy a gyűrű most ott figyel az ötvösnél. Mivel mintás, így tágítani nem lehet, csak szétvágni és betoldani, viszont a mintánál látszódna a korrigálás, így muszáj, hogy befigyeljen egy kis brillkövecske, és állítólag szebb lesz így mint újkorában :lol: :lol: :lol: :lol:

Rodina: Szülinapodra azt kívánom, hogy a nagy ijedelemmel szemben nyugodt és problémamentes legyen a további babavárásod! :lol: Istenke éltessen! :lol:

Békus: Holnapra indul a mandula, akarom mondani ragacsszállítmány: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angi: Szuperek a blasztók, holnap pedig jó hírt fogsz kapni a telóban!!! :) Édzsent Zé ma nagyon jó kedvében lehett, mert reggel jött fel az Sz. ügynöknél levő pihenőszobájukba és olyan hangosan és derűsen köszönt a társaságnak jóreggeltet, hogy magam is meglepődtem, mert máskor mindig maga elé meredve halad át a várón... :)

Lukácsné: Üdv az új kéróban :) Pakolással óvatosan, nem hajt a tartár, nehogy túlpörögd Magad!! :)
andrea-1

Természetesen Anginak is megy a ragacs :)... ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
andrea-1

Sziasztok!

z ügynök tényleg egy tündér volt ma és nagyon őszintének tűnt a beülti után. Jól esett a lelkemnek.

Viszont képzeljétek, hogy ma du. hülye voltam. Haza értünk, feküdtem, sőt aludtam is.
Aztán elkezdett esni az eső és én behoztam a kertből (pár méter+ 4 lépcsőfok) a ruhaszárítót, amin ugyan száraz ruhák voltak, de voltak. Nem akartam, hogy megázzon.
A férjem tökre leszidott, persze igaza volt :cry: Aztán persze jól kiakadtam, sírtam :cry: Belehalnék, ha emiatt lenne valami baj.
De nem lehet, mert megkérdeztem a biológust és mondta, hogy ma még nem ágyazódnak, majd csak holonap, holnaputántól. Szerintetek? Úgy aggódom.
Holnap mindenesetre megkérdezem őt a telefonba, remélem megnyugtat.

Este még visszakukkantok, bocsi, hogy csak magamról írtam.
angi81

Mara, Rita

Akartam Nektek egy linket küldeni, de nekem egyenlőre nem működik. Az elérhetőségét leírom, hátha Ti ügyesebbek vagytok

www.hirtv.hu azon belül műsorok, gyógyhír, 2007, 224. adás.

Ez a Fülöp doki. Ha megpróbáljátok , gyorsan kérjetek időpontot, mert nagyon sokan vannak.

A magánrendelésre is már csak szeptemberre volt juni végén. Azt hiszem, hogy máshogy nem is nagyon lehet bejutni hozzá

Angi, Béka

Nagyon drukkolok nektek.

Zsuzsó

Azért maradt el, mert vártnál néhány nappal előbb beköszöntött a miki.

Mieza
De jó, hogy így sikerült kikapcsolódnotok. Légyszi nézd meg az álmomat és mondjál róla véleményt.

Kubu

Marci most is nagyon aranyos mint mindig.
Eeeennyi csomag kell?
Nem semmi.

Bocsi hogy ellenkezek, de azt a Fülöpöt akit Te írtál én inkább nem ajánlom. Személyes tapasztalat alapján.

Mara
Remélem sikerül előbbre hozni.

Reggel telefonáltam, ahogy mondták. Nagyon nagyon nagyon sokára fel vették a telefont, megkérdezték mit akarok, majd egy férfi hang a háttérből jó lesz neki egy ügyeletes. Majd kézbe vette telefont és kérdezte, hogy a mit kell kiműteni. Ez már sok volt. Mondtam hogy ragaszkodom a Lintner dokihoz ( mármint K ügynök). Erre azt csak nála lehet. Ekkor berongyoltam a kórházba 5 perc alatt kaptam időpontot. Bár azért azt a megjegyzést is, hogy ezt az irodán kellett volna intéznem. Azért elmeséltem, hogy már próbáltam.
Szóval új időpont aug 9 .

Rodi

Minden rendben lesz csak pihenj. Én is ezt a Fülöpöt ajánlottam a lányoknak.

Angyal

Ne félj attól nem lesz jobb. De tényleg. Én ugyan most megúsztam, de nem végleg. Kérdezd meg Lucát. Ő nem rég volt és engem megnyugtatott. Aztán pedig Te fogsz engem is nyugtatni – remélem.
vnbeni

Sziasztok!

Dobok képet Noni babánkról. Lányka szokása szerint nagyon bujkált, a méhlepény is takarta, aztán kezecskéjét is az arca elé tette. Végül egy 4d-s képet sikerült kiszenvednie a dokinak. Van két fekete fehér is, a második bizonyíték a csajsziságra :D

Kép

Kép

Kép

drukkok, vigaszölelések, puszik kinek mire van szüksége

Kép
vayacon

Mieza, én az elején rengeteget ittam állandóan szomjas voltam és emiatt folyamatosan wc-re jártam, de később helyreállt a dolog most már normál gyakorisággal pisilek. Pocakos ultrahang csak az elején fáj, később amikor már nagyobb, alig érzed.

Kép
vayacon

Itt vagyok, jól vagyunk. :lol: :lol: :lol: :lol: Pusssz Egy kis nosztalgia :lol:, most sikerült még csak letöltenem a telómról az én kis drága kétnapos gyerkőceimet, megmutatom nektek:
Kép
Kép

Angi mennek a babaragacsok sok-sok, pihizzél, sok fehérje, sok víz :arrow: :arrow: :arrow: Kép Biztos emlékszel nekem is az emeleten volt a gép, nem is jöttem beülti után egy pár napig :lol: :lol: , de azóta a számytógép leköltözött.

Béku neked is indítom a ragacsokat, holnapra odaér :arrow: :arrow: :arrow: Kép

Mieza nekem is kellemetlen volt a legelső hasi UH, fájjjt szó szerint, de már nem :lol: . Egyébként nekem a dokim a 12. heti genetikai UH-t is hüvelyivel csinálta. Én az első perctől kezdve sokat járok pisilni, de képzeld, mára odáig fajult a dolog, hogy egy éjjel akár 8-9 alkalommal is megyek és nem tudok aludni ha egy kicsit is kell, van, hogy olyan hirtelen tör rám, hogy csak na, olyankor kicsi fiam szerintem pedálozik a hólyagomon. Eddig azt hittem, hogy ez a sok pipi csak az első- és a harmadik trimeszter utolsó felében jellemző, de nálam most is brutál, de tök jóóóó :lol: :lol: :lol:

Üdv az újaknakKép, nagyon jó ez a frissülés :lol: :lol: :lol:

Angyalkám ne félj, hamar túl leszel rajta, minden oké lesz meglátod :!: :!: :!: :!:

Nagyon sajnálom ezt a sikertelen szériát, nagy ölelés nektek :arrow: :arrow: KépKépKép és sok sok sikert mindenkinek a következő körre :arrow: :arrow: Kép

Voltunk ma védőanyusnál, minden oké, meghallgattuk megint kicsikéim szívhangját, nagyon cukik voltak :lol: :lol: , és aminek nagyon-nagyon örülök, hogy ennek a bazi melegnek a hatására sem volt még egyszer sem láb vagy kézdagadásom, mert hallom az egyidősöktől, hogy már ilyenkor is elő szokott fordulni. Szóval iszonyúan mázlista vagyok eddig (kopp-kopp-kopp) ezzel a dupla várandóssággal :lol: Kívánom mindenkinek :!: :!: :!:

Eszterem te meg merre fesztiválozol már ennyire :?: :?: :?: :?:

Beni, hajrá aug 9, mindjárt itt. :arrow: :arrow: Kép

Vaya, Nóri nagyon édike :lol: :lol: napokban én is bejelentkezek majd aug elejére.

Lukácsné nem irigyellek a költözés miatt, de bizti hamarosan kikerülnek a cuccok a dobozokból :D . Remélem van kellő segítséged! :!:
Mi is megvárjuk még a magzatvízvétel eredményét és a 24. hét környékén elkezdünk átépíteni meg kifesteni, berendezkedni a két kiskrapek érkezésére, jaaa csajócák rákérdeztem a dokkeromnál, hogy hogyan is van ez az ikres befektetés :?: és ha nincs semmi probléma akkor is be kell vonulnom a 34. héten a kórházba, ez október közepe. De ezzel ki is egyezek, mert engem azzal riogattak, hogy már a 24. héten be kell feküdni, de hála nem.

Kubu, Marcihurrikánod egy tündércsávesz továbbra is, nagy kópé lehet télleg :!: :!: :!: :!: :!: Látom megvan a pontos haditervetek ha indul a banzáj :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Rodi odaát már írtam, illetve ott nem szoktam, de neked kivételesen ott is varázsoltam, mert minden rendben lesz tutti, Kiitike még nem akar kijönni nyugi :lol: :lol: :lol: :lol: De pihenjél :!: Tök jó, hogy ilyen jól kijöttök S ügynökkel :lol: :lol: :lol: Nekem soha nem volt hozzá szerencsém :lol: , csak a folyosón láttam.

Andikám úúgy örülök, hogy ciszták hussssss :wink: :!: :!: Domina meg nőjjön még szépen :arrow: :arrow: :arrow: Kép

Estrella a barátnőd már kétszer elvetélt az :shock: :shock: 5. hónapban :?: :!: . Szegényke, ölelést küldök nekiKép, ez szörnyű lehet, ráadásul kétszer :shock: :shock: , talán meg is kellett szülnie. :cry: Semmit nem is tudnak neki mondani? Hirtelen lepényleválás, vagy mi ?????

Én még a lombik előt, amikor már a BMC-be jártam sokszor álmodtam, hogy egyszercsak megszületett a gyermekem, mindenféle előzmény és pocakosság nélkül, persze ami akkor ott teljesen természetesnek tűnt. Fogtam, és éreztem, viszont nem volt hozzá itthon semmi "kellékem", anyuéknál voltunk, és járt kézből kézbe,én meg már hoztam volna haza, de tudtam nincs itthon se ruhája, se ágya, semmi ...... és ezt különféle varriációkban

Maccs
vörösmacska

sziasztok Csajok,

Rodina, a legerősebb babaragacsból küldök nektek egy óriási szállítmányt. pihenj nagyon sokat, drukkolok nagyon!

Angi, megértem a távolmaradást, de néhány info morzsát dobhatnál nekünk majd. ha van kedved, elküldöm priviben a számom.

Kisbéka, drukk holnapra, az optimizmusod minimum fél siker.

Angyal, neked is drukkolok nagyon, hipp-hopp túl leszel rajta, és a csodalötty amit ihatsz a legjobbat hozza ki belőled. :-)

Andi, tüszőnövelőket és drukkokat küldök neked.

Judit, érdekes az álmod, szerintem azért van mert az expároddal sikerült már megvalósítanod azt amit most a legjobban szeretnél a jelenlegivel. viszont ezek szerint sajna csak egy kislány lesz, nem ikrek, mert Simon nem volt ott veletek.

Lukácsné, kitartást a költözéshez, de ne vidd túlzásba a rámolást!

Vaya, grat a képhez, köszi hogy hoztál egy kis ösztönzőt! :-D

Kubu, készek a pakkok!!!! :-D nem is hittem hogy ennyi cucc kell... :oops:
Marci, hihetetlen kispasi, még egy kukával együtt fényképezve is elbűvölő!! :-D majd kíváncsi vagyok az arcára, mikor hazamegy a hugi. :-D :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

na végre te tekergő Macs-mama kis kandúrokkal!!!!!!!!!!
szuper hogy minden oké veletek. a kétnapos kép egy igazi csoda!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok,
hulla vagyok, szerettem volna visszaolvasni, írni de nem megy, leragadnak a szemeim, de majd hajnalban a kötelező 2 órás pisi után jövök és visszaolvasok :lol:

ja offoltam kicsit iwiwen :-)

cuppa

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok csajok!
M a már jobban vagyok,köszi mindent.
Ma megint sírtam ,de ma a ti írásaitokon.Hiszen Soma miatt nem sírhatok,Össze kellett szedni magam.Nehéz.

Mindenkinek szorítok,Pár napig nem lessz net.
Amikor jövök csak jó híreket akarok olvasni!Jó???
:) :) :)
Fülöphöz elmegyek,szerencsére a vizsg. amiket kér nagyrészt megvannak,csak az ÁNTSZes nincs arra SZ.ad beutalót kedden.
IR Rendben diétával.Az nem lehet valószínű .ellenanyag baj lessz.meglátjuk!
AZt még senki nem vizsgálta.

pusz mindenkinek!köszi mindent!
ritabmc

Jó reggelt!

Olyan jó veletek kezdeni a reggelt. Eszem a pirítósom, iszom a teát és olvasgatok. De ma annyira kómás vagyok, hogy alig tudom szétválasztani a hallottakat... :oops:

Most akkor két Fülöp is van?
Ha igen, akkor a Hírtévés riportot már láttam az egyikkel. De nekem nem volt szimpi.. :(

Mindenesetre először meghallgatom mit mond Z. kedden, aztán a többit majd annak függvényében. Remélem az a mondat nem hangzik el, hogy kát volt a 4 inszemért, mert eleve lombik kellett volna, de minden mást elfogadok :)

A 2 napos képek nagyon cukik. Ilyeneket láttunk a tegnapi 8 perces mozin ;)
Mellrákszűrésre tényleg kell menni két stimu között? Tegnap ezt is mondta a doki...

Kitartás minden fekvésre ítélt kismaminak! Én tuti filmeket néznék egész nap, meg olvasnék. Már azt is tudom mit, ha majd esetkeg valaha rám kerül a sor. Asimovot. :) A férjem nagy kedvence, de én még egy sort se olvastam belőle.

No megyek dolgomra... mos, főz, takarít... hátha attól felébredek...

hofeherke

Jó reggelt,

Nem ismerek magamra, most (6-kor) ébredtem, igaz 2-kor volt pissjárat de utána izibe vissza ágyba aludni :lol:

Judit,
Hát ez az ! Ezért nincs kedvem nekem csomagolni, de kettő már totál készen van, nem nagyok, nem úgy kell elképzelni hogy az egész csomagtartó a csomagokkal lesz tele, de így is egy sokkal karcsúbb listát használok, mint amit a Kórház ajánl.
Marcust megpusziltam. Köszönöm.
Titok könyvben: 1279693220.4054.pdf
ÚÚÚ álmod, én nem olvastam először hogy álom, hanem magát a sztorit, hirtelen nem is értettem hogy mi van ??? Remélem álomfejtőink megmondják a tutkót !

Mara,
Na remélem sikerült beszélni érdemben valakivel. Szerk. olvasom, hogy igen de mégsem. Hátha oka van, jó lazulást.
Álmok: nekem sajnos mai napig vannak álmaim a régi kapcsolatommal amiből 5 éve kiléptem, igaz majd 10 évig voltunk összekapcsolva. Rengetegszer van nekem is lelkifurdim.
Amit korábban én linkeltem Fülöp doki az nem jó !!!! Bocsi a rossz infóért. :(

Andrea,
Remek hogy ciszta nincs ! Remélem már nem vagy ideges és ne sírj, vigyi pici lelkedre !
Drukkolok jó hírekért !
Gyűrű: jaja jó duma 8) biztos akartál egy köves gyűrűt magadnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Angyal,
Puszit nyomtam kis stréberemnek.
Nagyon szorítok Neked hogy pénteken fájdalommentes legyen a hystero.
„Angyal: Gondolj arra, hogy pénteken Misi helyett most majd egy új party-arcot ismerhetsz majd meg....” és milyen igaza van Andreának ! hatalmas arcok, akik esetében meg sem döbbensz hogy a női wc-be mennek olykor-olykor 8) :shock: :lol:

Rodina,
Ó drága, olvasom soraidat.
Nagyon szorítok Nektek és hidd el a fekvés rengeteget segít, tényleg fekvés fekvés semmi az ég világon a wc-n fürdőn kívül !
Minden rendben lesz ! Rendben kell lennie !
Babaragacsok ezerrel elindultak.

kubuspace

Missmoniq,
Lehet hogy nem azon múlik hogy mennyit pihensz otthon vagy sem, de mindenesetre a lelkednek, testednek pár nap pihi, az hogy teljes mértékben a megtapadásra koncentrálhatsz biztos hogy sokat jelent.

Angi,
Örülök hogy jól vagy. Remélem ma további jó híreket kapsz ! Huh nekem is könnyes lett a szemem Z ügynöktől, nagyon szépen beszélt.
Jó pihit Nektek, babaragacsok ezerrel mennek !
A férjednek igaza van, de nyugi semmi baj nem lesz, de kérlek szépen pihizzél és semmit, SEMMIT NE CSINÁLJ !

Estrella,
Ne tessék pesszimistának lenni, nem szabad 8)
Ezt küldöm neked http://www.youtube.com/watch?v=BlmzqobG2E0
Védőnéninél minden oké, most taliztunk utoljára 8) Szerinte napokon belül szülni fogok :shock:
És azt mondja hihetetlen a nyugalom ami most rajtam van (pár hete vizsgaidőszakban még a vérnyomásomat sem tudta megmérni mert kiakadt a gép :lol: )
Vizelet is rendben volt, súlygyarapodás sem annyira vészes, persze így is brutál, de minden oké hál istennek.
Mindenképpen ajánld az ismerősödnek a Fülöp dokit (akikről a lányok tettek be linket) !!!

Kisbeeka,
Ügyesen ma, nagyon gondolok Rád !
„Úgyhogy nagyon szép dolgok várnak rám,ez már tuti” – ez a beszéd !

Sajti,
Igazad van Z is jó fej, sokszor találkoztam vele a kórházban is, és mindig mosolygott és volt 1-2 kedves szava is !
Marcusnak puszkók átadva.
Tegnap dokimnál párbeszéd:
Én: jaj doktorúr nem bírom én ezt a meleget
Ő: akkor szüljünk
Én: hogyne, még nincs összecsomagolva semmi
Ő: xx ! a jó isten áldja meg, csomagoljon már be :lol:

Na a Te álmod is ott van, persze én csak álomfejtést olvasó, álomfejteni nem tudó kiváncsian várom a reakciókat.

Lukácsné,
Örülök hogy jól vagytok, hajrá 1. ctg.

kubuspace

Valyoni,
Szupik az eredmények, a diétához meg kitartást.
Rodinával kapcsolatban nézd meg a 945 oldalon a 2010 Július 20 Kedd - 11:36 hsz-t.

Velociraptor,
Üdv itt, csatlakoznék Sajtihoz.

Vnbeni,
Hát igen sok minden kell, persze nálunk azért plusz csomag Marcié, de így is kell szülőszobába ez+az nekem és apukának, majd a kórházba nekem és kiccsajnak (ott még steril cuccok is: cumisüveg, fejő stb. stb.), még jó hogy bent a kórházi ruhában van a csajszi és csak a hazahozatalra kell cuccos. És mondom egy csomó mindent nem is viszek be amit a kórhi javasol, mert Marcussal sem kellettek.
Jézusom de jó hogy szóltál Fülöp dokit illetően, figyelmetlen voltam, én is a Fülöp Vilmost szerettem volna, úristen mekkora majom vagyok hogy így elnéztem, még fura is volt hogy most másképpen néz ki a honlap… agyam zokni. Köszi hogy szóltál, előző hsz-ből ki is vettem a linket.
Jól megjártad az időpont kérésével, hihetetlen.

Vaya,
Nagyon csini képeket hoztál. Gyönyörű a kiccsaj.

Macs,
Jók a nosztalgia képek. Köszönjük. 8-9 alkalom ? Huh
Örülök hogy jól vagytok és hogy elkerül a vizesedés is !
34. hét ? na akkor nincs sok időtök 8)

Zsuzsó,
Na arra én is nagyon kivi leszek amikor hazahozzuk a hugit, sőt arra is amikor bejönnek hozzám a kórházba, jaj biztos potyognak majd a könnyeim :roll:
Elkészültem igen, ma még sterilizálok pár cuccot aztán hermetikusan elpakolom és világbéke, ágy is megérkezett kiccsajnak azt is összerakjuk aztán még egy matracot kellene valahonnan szereznem :lol:

Rita,
Nagy nagy öleléseim mennek.
Bocsi a rossz linkért a dokit illetően, még jó hogy Vnbeni szólt !

Mindenkinek köszönöm Marcus dicsiket.

kubuspace

Brumi, Eszter nagyon boldog születésnapot Nektek.

kubuspace

Sziasztok!

Itt vagyok ám!
Kicsit dolgozgatok, visszaolvasok és már írok is!

Addig is Anginak gratula a tegnaphoz (szárítót most egy darabig ne emelges léccci!!!) :D

Brekinek meg, aki mindjárt bent lesz a beültetésen nagy adag drukk még gyorsan :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Tegnap voltam ctg-n aztán fel kellett mennem a dokimhoz megmutatni a papírt, na mint egy gőzgép úgy érkeztem fel a másodikra, egyébként is a ctg-n már folyt rólam a víz, nagyon meleg volt.
Csomóan vártak az előtérben és illedelmesen megkérdeztem a soronkövetkező 12 hetes uh-ra váró csajszitól hogy 1 percre beugorhatnék e a dokimhoz ránéz a ctg-re és mehetek is.
Csaj pofákat vág, csapkod, kiakad stb. stb., mondtam hogy felejtse el hogy kérdeztem, a többiek (jó pár ember természetesen mind azt mondta hogy nem kérdés ők előre fognak engedni) kedvesek voltak, ők is kiakadtak az előbbi párbeszéden, mondták h látják hogy eléggé a végét járom már így miért én várjak 1 órát még amikor csak egy papír bemutatásáról van szó.
szóval ez a csaj bement, 15-20 perc után kijött és mehettem be, és tényleg kevesebb mint 1 percig voltam bent, doki ránéz ctg-s papírra, pecsét, pár mondat és pápá.
Tényleg nem szoktam pofátlankodni és ez sem igazán az lett volna, de végül elintéztük :-))))

kubuspace

Sziasztok

A 2010 szeptemberi topicból vagyok . Most lett kész a babaszobánk, amit Iparművész sógornőm festett. Ha van kedvetek kukkantsátok meg! Szívesen vállal akár egész szoba, akár csak egy falkép festést is, fantáziája határtalan, legyen szó előre kitalált motívumról, vagy elég számára egy ötlet is , aminn elindulhat Ha érdekel valakit a dolog, privátban tudok további infókat adni. Bocsánat ha zavartam! Szép napot mindenkinek

http://indafoto.hu/balintka/meseszoba

Kép
epike

Sajt, Vörösmacska
Én is kiakadtam, hogy csak a 3. vetélés után akarnak bármit is csinálni…
Főleg, hogy egy 5 hónapos babát kellett halva megszülni, iszonyatos lehet lelkileg.
Semmit nem mondtak neki, nem tudják, mitől… A nőgyógyásza még talán segítőkész is lenne, csak azt sem tudja, hova küldje…

Picit összezavarodtam, akkor melyik Fülöp doki a jó?
Ő? http://habitu.kozos.info/index_elemei/Page440.htm

Hofeherke
Én is csodálkoztam, hogy nem írják fel, ki volt az előadáson…
A férjem kiakadt azon, hogy a hormonokkal növelik nálam a rák kockázatát és akkor inkább ne csináljuk (az előző barátnője rákban halt meg nagyon fiatalon)
Sajnálom, hogy nemet mondtak a kérésedre :(

Rita,
Nagyon remélem, hogy Fülöp doki hamar kideríti, mi a baj!

Kubu
Köszi, igyekszem tanulni az optimizmust, már ha az tanulható :)
És a linket is köszönöm :)
Hurrikánod nagyon szép!
Nem izgulsz a szülés miatt?
Hihetetlen, milyenek tudnak lenni a nők, ez a “kedves” kismama biztos balhét csapna a szülés előtt, ha nem engednék be a dokihoz…
estrella22

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?