Helló Pipitériek!
Először is: ANGIKÁM!!!
Extra drukkjaim mentek mára neked, gondoltam ám rád.
Én is elpityeredtem, Z a hangya áldásán. Ez annyira olyan volt, mintha szívből jött volna! Biztos úgy is volt.
Látjátok, hogy Z is jó fej?! Nekem ő még kimaradt
, de szimpatikus és nem dőlök be a morcos arcának!
Nagyon-nagyon drukkolok az ikreknek, a két jégovisnak (mert úgy lesz!) és neked is kismami!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Andrea:
Az altatós-sztorik megörökítése baromi jó ötlet, a fórumtalin az efféle standuppolástól asszem megpukkadnánk a nevetéstől!
Mi is szoktunk kávét főzni reggel, hát én is elképzeltem, ahogy együtt nyomjuk. Aztán Angyalkáék becsöngettek, hogy van-e még szabad kecó a szomszédban?!
Azért azt is megnézném, hogy a cicák és kutyusok milyen világbékében szürcsölnék együtt a gazdik kávézása mellett a macskabenzint?
Ha így haladunk összejön az a társasháznyi "jószomszéd" a fórumról, én bírnám.
Csak pár év múlva költözhetnénk tovább, nagyobba, mert a sok pulya miatt kinőnénk a lakásokat.
Mi lennénk az ingatlanosok álma!
Jaj, de jó a 12-eskéd!!! Nagyon szurkolok, minden szépen alakul és hajtá befelé anyapociba sítáborozó-amorózó (bocs, de fiad lesz szerintem
)
Aktucs:
Üdv, mielőbbi gyerekzsivajt!!!
Rita:
Istenem, ez rettenetes, annyira sajnálom...
Bőgd ki magad, gyászold meg rendesen, hogy a következőnek megtisztulva indulhass neki. Gyere sűrűn, majd mi is vígasztalunk, vagy tereljük a gondoltataidat pozitív irányba, hogy picit könnyebb legyen. Tudom sovány vigasz ez, de legalább hamarabb elrepül az a 3 hónap...
Nagy-nagy ölelés! (((((((((((((((((((((((((((O)))))))))))))))))))))))))
Kiss Angyal:
Azannya! A végén még összejön egy társasházravaló belőlünk, milyen klassz lenne!
Pénteken hányra kell ott lenned? Ne félj annyira, én is túléltem!
Beszívod a cuccost és indulhat a banzáj!
Tudod én nem a vizsgálattól, hanem az eredményétől paráztam, de minek is? Minden rendben volt és ez veled is így lesz! Sokat gondolok rád, a pozitív energiák csak úgy áramlanak feléd (szerintem a többiektől is).
Dr.Vicky:
Köszi a szakértést!
Szuper a légkondi, legalább nem izzadsz a melegtől ótókázás közben. Én már elképzeltem, ahogy gratulál neked a vizsgáztató!
Béku:
Fantasztikusan jó hírek! Így kell ezt csinálni!
Kubu:
De nagy franciska vagy, szóval azért pakolásztál lassabban, hátha később kell menned szülőszobára?
Küldök fájdaloműzőt és üzenem a kislányodnak, hogy ne bántikálja anyuci idegét. )))))))))))))))))))))))))))((((((((((((((((((((((((((((
Marcust pusszantom, még mindíg hódító, akár kukázás közben is...
Kispatak:
További jó feltöltődést, remélem a fogyikúra bevált!
MissMoniq:
Üdv! Sajnálom a sikertelen beültit... Majd a következő... Nagy ölelés...
Vaya:
Várjuk a 4D-t, várjuk a 4D-t!!!
Jaj, de nem a Shrekket, azt már láttam és különben sem tudnál átverni vele, mert az csak 3D-s.
További szépséges és jó kismamiságot!
Mieza:
Finom lett az ubi, igen a kenyér helyett kell bele a nyers krumplikarika.
Szegénykém, biztos vacak volt a hasi uhu... Legyen egyre kellemesebb a pocakod növekedésével!
Woody:
Szép méretek ezek, legalább könnyebben kicsusszan majd a kislányotok!
Estrella:
Fő a pozitív gondolkodás! Én is a nyaralásra szavazok, a HSG nem fut el...
Pancsi79:
Rettentően sajnálom... Lelkileg nagyon megviselt engem is az elején, rendesen meggyászoltam, mert amúgy is olyan gyilkolósdinak tűnt az injekciókúra, de aztán megértettem, hogy túl kell lépni rajta, hiszen nem jó helyre jött és ezzel veszélyeztetné az életed, baba amúgy sem születhetne ebből. Ez sajnos nem az az "áldott állapot", amire mi vágyunk.
Nekem Tündérkeresztanyám (ő lélekgyógyász és rengeteget köszönhetek neki, sokat segített, álítom, hogy az ő kezeléseinek hatására lettem várandós hosszú évek óta először - mégha íg is alakult a vége) azt mondta, hogy ez a rossz helyre tévedt picúr csinálta meg a helyet a leendő babánknak. Mondhatja bárki, hogy naív vagyok, de én elhiszem.
Ja! És a leglényegesebb támaszom a fórumos lányok/kismamik voltak ezekben a nehéz időkben (a Zuramon, anyukámon, hugimon kívül), mindennap tartották bennem a lelket, amit kimondhatatlanul köszönök.
Szurik után elvileg 6 hét a várakozás és szigorúan védekezni kell a spontán gyermekáldás "ellen"
, nehogy valami fejlődési rendellenességgel születő baba legyen belőle...
DE!!! Nekem ügynököm extra óvatos és alapos - ugyebár tudjuk, hogy Sz ügynök -, hogy véletlenül se történjen ilyesmi, inkább 3 hónap pihire és SZIGORÚ védekezésre kért és én nagyon egyetértettem vele.Ó, csajszi! Nagy ölelés!!! Elmegy az a 3 hónap, nekem is nemsokára lejár és nem volt annyira vészes. Ha már min. 5 éve várok gyerkőcre, mi ez a 3 hónap? Lényeg, hogy legyen és egészségesen jöjjön!
Szóval, neked időgyorsítót küldök és minél kevesebb MTX szurira legyen szükséged!
Vnbeni:
Miért maradt el a hysteród?
Gondolom nem a lekvárfőzés miatt...
Légy rámenős az új ip miatt, ne hagyd magad, nagyon szurkolok!
Mara:
Na? Sikerült indulni?
Judit:
Álmod: Csak tippelgetek...
1.
Félted a mostani párodat, talán a munkája miatt is és azt gondolod, hogy elveszítheted vmiért (vagy netán attól tartasz, hogy ha nem jön össze a közös baba, azért? Na ezt azonnal verd ki a fejed legmélyebb bugyrából is, ha így van!!!) - itt jöhet a képbe az exed, aki megtestesítette álmodban az elvesztés szimbólumát. Az, hogy mégis megvan a buliban a párod, talán arra utal, hogy tudatalatt már le is rendezted a kétségeidet és félelmeidet = megkerült a férjed!
2.
Mostanában nem volt szó az exedről bármilyen formában? Nem beteg-e, nincsenek-e gondjai? Ha még jóban vagytok, akkor esetleg aggódhatsz a sorsa miatt...
Netán volt-e vmi konfliktus kettőtök között, ami megoldódott?
Tényleg csak tippelgettem.
Rodina:
Ájvé! Akkor most tényleg szigorú pihi és fekvés! Türelmet és kitartást kívánok hozzá! Még jó, hogy az ösztöneidre hallgattál és már tudjátok a kezelési módokat. Kívánom, hogy Kittike még sokáig jól érezze odabent magát, extra babaragacsok!!!++++++++++++++++++++