Új privát üzeneted érkezett!

Ana: Ahogy gondolod.De ha pozi teszted lesz,ne várj 4 hetet a vérvétellel,mert megváltoznak a hormonjaid,és lehet hogy magasabb lesz az érték.
Vendég

letti

jó kikapcsolódás a fodrászkodás :)

Lányok,tényleg túl sokat "nyávogok"a tűneteimről,bajaimról?szoljatok ha tényleg igy van mert akkor vissza veszek.meg azt is megkaptam az egyik kedves fórumos csajtól hogy sötét vagyok és tanulatlan mert nem irok minden mondatot nagy betűvel :shock:

KépKép
bettike83

NYávogj csak Bettike, ha úgy tetszik, itt mindenki nyávog - egyszer én, egyszer más, egyszer a harmadik... :) :)

A fórumos csaj ugye nem itt volt, köztünk?
Kit érdekel a nagybetű?
Vendég

de itt volt,de csak volt...már más brancsba tartozik.akik régebben piszkálták csillagot is

KépKép
bettike83

de nem akarom itt is kavarni a dolgokat.bővebben pűben tudok rola irni...nem akarok spicli lenni.

KépKép
bettike83

Bettike nekem is jöhet a püzi :)
Amúgy meg ne foglalkozz hülyékkel :D :lol:

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Akkor lehet én is b vagyok mert ide járok nyávogni. Betti mi szeretünk. Punk-tum.

Lányok!!!!A mai lh-m halványabb mint a tegnapi. Attól félek hogy megvolt. Bár a hőm még nem magas. Ha holnap 36,5 vagy a fölötti a hőm, akkor a ferti szombatra behúzza. Még ilyen alacsony hőim sosem voltak. Pe után mindig 37 és a fölötti volt a reggel hőm. Lehet ilyen hogy egy héttel hamarabb pe? Még szerencse hogy pénteken volt szex,meg vas reggel, meg hétfőn este.Minden esetre az utolsó tesztet meghagyom csütörtökre. Hátha. Szóljatok már valamit!

Én megőrülök, ha pont most maradok le. Ráadásul fiúra hajtanék.

Kép

Kép
anabana

Á ez nem lehet hogy 23 napos ciklusom legyen. 13 nap a luteális fázisom. 10+13 csak nem!?!!

Kép

Kép
anabana

Betti és mindenki

Engem személy szerint nem zavar ha valaki kiönti a szívét és elmondja,hogy épp mi bántja,min gondolkodik vagy minek örül! Lehet,hogy én látom rosszul,de azért van ez a közösség ebben a topikban,mert érdekel minket a másik sorsa és megoszthatjuk egymással!
Vagy nem jól látom?

Kép
Kép
k_inga

Nem jól írtam nem szombatra hanem vasárnapra.

Kép

Kép
anabana

KInga jól látod. Tényleg megnéztem az iwiwes képeket az újakat. Nagyon tetszenek, szépek vagytok. Szép volt a csokrod is.

Kép

Kép
anabana

kinga

igazad van,és én is igy látom.pont azért gyülük ide hogy a kis ügyes bajos dolgainkat megbeszéljük,és ez igy van jól :)

ana

remélem elkaptátok a jó napokat :) örülök igy látod a dolgokat,én is szeretek ide irni,köztetek lenni :)

KépKép
bettike83

Betti, Kinga, Ana én is csatlakozom a véleményhez.

Ana, szerintem még nem volt...nagyon pozi volt az előző LH?
Szerintem nem az. Lehet holnap lesz pozi igazán.
Vendég

Letti! nem nagyon, csak két csíkos volt, de nem erős mint a poz.Szerintem sem volt, mert még a cicimen sem érzem. Majd csüt elnyomom az utolsó lh-t. Nem merem holnap, és nincs több. Mindig a 14 napon pozi.

Kép

Kép
anabana

Ana, szerintem sem volt pé-d! Az is lehet, hogy túl híg volt a vizelet.

Bettike nincs veled semmi gond szerintem. Olvasom én is a fórumot, de már írni nem szeretek oda! Annó is hiába írtam bass... válaszolni vagy segíteni. Egy két ember volt csak és ha valamit nem jól csináltam vagy gondoltam leordították a fejem egyesek!Olyan meg nem történik velem amit ott kérdezhetnénk.

Aztán rátok találtam mikor tesztet rendeltem. Azóta itt vagyok és igen jól érzem magam köztetek. Szerintem sokkal jobb közösség, mint a másik!

Mikor érdemes tesztelni?????? Mert már baromira fúrja az oldalam a tesztelhetnék, de még korán van és a hőm sem olyan babás!

:oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Niki

Mikor lenne esedékes a mensid? Én pont aznap csináltam,mikor lennie kellett volna és erős pozitív volt,szóval előtte nap is jó lett volna

Kép
Kép
k_inga

niki

ezzel én is igy voltam,sokszór észre sem veszik az embert és meg sem hallgatják a véleményedet stb.de azért ha belegondolunk,igen ők is sok mindenen átmentek,de mégsem orvosok :!: :!: :!:

KépKép
bettike83

Kinga, ha 14 nap lut. fázist számolok akkor jövő hét kedd!
De addig nem bírom ki!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:

Várom, hogy csináljon valamit a hőm, de meg sem mozdul! :?

Bettike, teljesen igazad van! És ne érezd magad szerintem emiatt rosszul!
Te legalább nyíltan kimondod amit gondolsz és ez így jó ahogy van!
Valakit ugyis mindig találsz akinek nem tetszik valami.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

persze,ugysem tudsz mindenkinek megfelelni.különben mióta ide kezdtem irni,ez lett a kedvencem,itt mindenki foglalkozik mindekivel,nem néznek át az emberen :)

azért várj még a teszttel :)

KépKép
bettike83

Niki
Az még elég messze van! Az én tesztemen az állt, hogy mensi esedékessége előtt 4 nappal is kimutatja aterhességet,de csak 53% esély van rá, előtte 3 nappal 74%, 2 nappal: 84%, előtte 1 nappal: 87%.
Nagyon korán nincs értelme,mert magadat marcangolod majd, lehet feleslegesen ha nem mutat még semmit. De véletlen se lebeszélni akarlak,mindent úgy csinálj,ahogy neked jól esik,te érzed,mi csak gondolkodunk veled!
De azért előtte 2 nappal én is ellőnék egyet,hátha...

Kép
Kép
k_inga

niki

van amúgy valamilyen érzésed,baba űgyben?

KépKép
bettike83

Nézegettem a fertyn terhes görbéket. többségében 11-14dpo-n mutatott pozit, de láttam 9.-en is.
Már így is eléggé emésztem magam. Mert ha babás lennék tuti lett volna leesés,de még semmi. És kezdem megint úgy érezni, hogy reménykedem a szépen alakuló hő miatt, de hiába.

Tudom totál negativisztikus vagyok. El is teszem magam holnapra!
Jó éjt mindenkinek!

Bettike, konkrétan mire gondolsz? Megérzésre?

Ja és azt nem is írtam, hogy ma néztek progi szintet! Nagyon kivi vagyok milyen lesz!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

hogy van e valami szurkálás stb?ami babás jel lehet.

KépKép
bettike83

Niki
Nekem nem volt megérzésem! Az egyetlen jel a mellfájdalom volt. Régen sokszor a karomon aludtam,amitől meghúzódott az izom a mellemnél és a hónom alatt. Emiatt dokinál is voltam,mert baromira fájt,a melltartót se viseltem el,majd szétszakadt a mellem. Akkor mondta az orvos,hogy elfeküdtem. Ez is hasonló fájdalom volt, ezért nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget,meg a mensi előtt rendszeresen megduzzadt a mellem,nagyobb melltartót hordtam, szóval nem igazán tűnt fel semmi.
Aztán látod, 20 hetes!

Én nagyon drukkolok neked te lány!

Kép
Kép
k_inga

hogy van e valami szurkálás stb?ami babás jel lehet.

KépKép
bettike83

Sziasztok! Jövök-jövök! Mernék nem jönni? :)

Örömmel látom, hogy már milyen szép előrehaladottak a centik.

Leti, próbáld azért majd ki a kismamapárnát, nálunk a mai napig az egyik favorit párna, ezért van belőle már 3 (!) :) http://www.szopiparna.hu/ Árban és minőségben is nagyon jók.
Gumicukor? "Az odatehette" a vizeletbe. Állítólag, mikor nagyon magas a vércukorérték, akkor jelenik meg a vizeletben, de az előző esti cukormennyiség bevitele miatt meg kéne ismételni, mert így nem mérvadó, úgyhogy ne kezd aggódni emiatt. Try again!

Betti, engem nem érdekel a nagybetű. Továbbá nyugodtan lehet nyávogni :) Lehet, hogy be is kapcsolódok, szóval ha jobban érzi bárki tőle magát, akkor itt lehet panaszkodni, mindenki szokott.

Niki, drukkolok neked is, hogy meglegyen a pici baba, akire annyira vártok.

Kinga, hogy repül az idő. 20. hét :)
Megnéztem a fotókat. Milyen szépek vagytok és nagyon helyes arcod van.

Ana, "zebratárs" :) Drukkolok, hogy úgy legyen!
TSH-értéked fergetegesen jójójó!

Chris nem tűntem el... izé... csak nem tudtam mégsem akkor jönni, de már vagyok és tervezem, hogy rendszeresen jövök, főleg, hogy írod a jelenléti ívet :mrgreen: aranyos vagy, örülök, hogy hiányoztam amúgy, de persze nem azért jöttem, hogy ezt el is mondhassátok :) Hiányzott a fórum, csak nehéz időt találnom az itthoni ramazuriban, hogy írhassak is, de majdcsak sikerül.
Ki nem hagynám a kisbabákat, 3hónap múlva a Tiéd is jön, tiszta izgalmas.

Baba, épp ideje a babaváró bulinak, le ne mondjad! Szuper lesz, meglásd! Pihenj cica, amíg lehet :)

Mares, már nagyon haladsz a 27 heteddel, láttam a fotókat a fórumon, nagyon csinos vagy!

Csillag, miért kéne beszámolnod anyósodéknak? Egyszerűen dolgod van és pont. Ne kamuzz nagyot, mert könnyebb a lebukás :), tapasztalat. Akinek meg be van kapcsolva a 7. érzéke, az úgyis rájön :)
Szép a vonalzód, még mindig örülök, hogy így megleptél minket.

Magamról:
Voltam hormonképet csináltatni és elég gázos lett, úgyhogy jövő januárnál hamarabb nem lesz project-indítás. Decemberben kell újra mennem ismételni a labort (majd az is feldobom és remélem, hogy öröm lesz összehasonlítani a kettőt). Addig rengeteget kell fogynom. Ezekkel az értékekkel baba nem marad meg. Nálam az IR-gyógyszer (3x500mg) maga egyáltalán nem indította be úgy a súlycsökkenést, ahogy másoknál olvastam, pedig a diétát tartom (viszont a hajhullásom teljesen megszűnt, úgyhogy javultak az értékek, csak nem elég). Mivel szinte semmit sem mozgok, doki szerint raktároz a szervezetem - láthatólag igaza is van. Jövőhéten veszek egy szobakerékpárt és hajrá!
Itt a lelet (ovu előtt 3nappal):
Kép

Itt a bringa:
Kép

Szívem szerint futnék, de a lábam még nem az igazi, bár az MBT-cipő tényleg az ászok-ásza és 90%-ra felhozta az állapotom, de még egészségesen sem ajánlják magas túlsúllyal a futást, mert az ízületeket tönkrevágja. Na mindegy, ez a bicaj lesz és kész :)

Puszi Lányok, valószínűleg legtöbbször este-éjjel tudok írni, ritkán nappal, de tartani akarom az iramot Veletek :)

maccs01

Sziasztok!

Már megint nem tudok aludni, majd csak 6 körül... :?

Niki, én 9. napon teszteltem, mert már nem bírtam, de nem számítottam semmire. Aztán mégis ott volt... A 8. napon "esett le" egy tizedet a hőm, kb olyan volt, mint a tied, csak 36.8 és 36.9 között. A 9. napon nagyot ugrott, aznap a teszt olyan volt, hogy épphogy valamit lehetett látni, de aztán napról napra kicsit erősebb lett. Biztos emlékszel, onnantól kezdve aztán majd' kicsattant.
Mégis, óvatosságból inkább ha kibírod tesztelj a 11. napon!

Maccs, a futásnál az ízületes téma nem egészen úgy van szerintem (mi nagyon sokat futottunk, mióta a páromat megismertem (ő orsz.bajnok triatlonista volt) azóta ésszel is tudok futni.
VAgy szükségeltetik hozzá egy pulzusmérő, vagy olyan tempóban kell "futni", hogy közben tudj beszélgetni. Ilyenkor kb. 120 130 pulzusod, de 140-nél feljebb nem szabad engedni. Nekem az elején (gyűlöltem a futást - és így szerettem meg) ez a pulzustartomány azt jelentette hogy sokszor bele is sétálhattam és örültem, hogy szabad és mégis "sportolok"! Aztán ahogy erősödsz, ugyanazon a pulzuson gyorsabban tudsz futni és észre sem fogod venni, hogy fájnának az ízületeid, mert akkorra már hozzászoknak. Tehát nem nekiesünk, mint tót az anyjának, hanemfokozatosan és ésszerűen. Túlsúllyal a 120-as pulzus kb nagyon enyhe kocogást jelent, úgyhogy szerintem nyugdotan csinálhatnád ezt is.
Én mindig reggel futottam, olyan szinten helyrerakta az agyamat, hogy sokkal jobban indult a napom. De lehet máskor is és ha tudsz jó helyen futni, még a környezetet is élvezed. Én itt a városban találtam magamnak egy állandó útvonalat és minden reggel a Sebestyén Balázs-VAdon Jani, stb reggeli műsorokat hallgattam, bizony volt olyan, hogy futás közben széjjel röhögtem maga - néztek is az emberek:)
NA bocsi, ez kicsit hosszú lett.
Egyébként nem lehet rossz ez a bringa...ÉS sajnálom, hogy kitolódott a projekt-indítás :cry:

Ana, én megtanultam: ha pozitív, akkor a második csík minimum olyan erős, mint a controll...tuti, hogy nem volt PÉ.
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Konkrétabb tüneteim nincsenek, de én korainak is tartanám.
Ugyan kicsit megdagadtak a melleim és a bimbó fáj, ha hozzáérek, de mindig mensi előtt ilyen szokott lenni.Úgyhogy nincs jelentősége.

A tesztelést meg valahogy kibírom, lehet megvárom míg meg lesz a progi eredmény!

És tényleg annyira aranyosak vagytok, hogy ennyire drukkoltok nekem is!!!!!!!!

Macs, én 2x1000mg ot szedek és szerintem ez is segített a fogyásban.Melyiket szeded? Mennyit kellene fogynod?
Jő ötletnek tűnik ez a szobakerékpár. Gyorsan ledobod azt a pár kilót aztán szép lesz az eredményed és már jöhet is a babó! :wink:

Leti, nekem nincs gondom az alvással hál istennek. Én este 10körül lefekszem átalszom az egész éjszakát, reggel 5:30-kor kelek, de baromi nehezen megy! Este 7-kor meg betudnék zuhanni az ágyba.

Ana, hőd hogy alakul???

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Maccs: :D :D :D
Képzeld,én is most kaptam szobabiciklit.Persze most csak gyengén nyomom,de amikor majd lehet.....akkor teljes gőzzel.Rengeteget olvastam a szobabiciklizésről,és valóban fogyaszt.Napi 1 óra tekerés kell,mellé diéta.Nem kell csökkenteni a ch adagot?Mennyi lett a terheléses inzulin?Vagy azt nem nézték?
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára esthajnalcsillag 2010.07.21 11:33-kor.

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

niki

nekem pé után 8 nappal már voltak erős babás tűneteim,csak még akkor nem gondoltam babára :)

maccs

sajnálom a rosz eredményeket,de csak javulnak idővel.sajnos nem értek hozzá mert az én eredményeim nem ilyen mértékegységben vannak megadva.

csillag

remélem hamar túl juttok ezen a rosz időszakon.

KépKép
bettike83

Csillag, szerintem senki nem bánja, hogy kiírod és megosztod velünk!

Sajnálom, hogy ez történik veletek. Hogy lehet ennyire szemét az APEH is. MI az, hogy se szó sem beszéd lekapja a pénzt ha érkezik a számlára?
A másik, meg hogy egyszerűen fel sem tudom fogni, hogy léteznek ennyire nemtörődöm szülők!

Annyira szeretnék neked bíztató szavakat írni,de egyszerűen most azt sem tudom mit monjon az ember.
Annyira szorítok nektek, hogy jóra forduljanak a dolgok minnél hamarabb! Kívánok neked sok kitartást és erőt ezekhez a dolgokhoz, hiszen nagy szükséged van rá!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

CSillag ne légy gyagya

"Egyszerűen úgy érzem, hogy ki kéne szállnom ebből az életből... na most egy jót bőgtem "

A gyerekeidre gondolj és ne a saját gondjaidra. Azok hidd el megoldódnak majd idővel.

Niki! Még szerintem is várj legalább a 10 dpo-ig én ott biztos csinálnék. Egyébként a Csillag tesztjének szerintem már a 8 napon ki kell mutatnia, persze ez függ a beágyazódás napjától. Van olyan ember akinek már ekkor szépen kimutatta.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabana 2010.07.21 08:42-kor.

Kép

Kép
anabana

Niki! Priviben küldtem képet. Ez nem az enyém én is egy ismerőstől kaptam.

Kép

Kép
anabana

Leti
Köszi a futás-instrukciókat. Polár órám van, de utálom a mellhevedert.
Imádok futni, szerintem a legjobb zsírégető, megdolgoztatja az egész testet, és én csak egyedül szeretek. Azonban a lábam még nem alkalmas a futásra, tilos futnom. Majd akkor kezdem újra, ha lefogytam, no risk.

Miért nem bírsz aludni? Pocak miatt? :)

Niki
Legalább 20 kilótól kell megszabadulnom (5éves gyerek súlya, durva mi), és Meforalt szedek.
Szerintem is várj a tesztel, de ha van sok, akkor nyugodtan. Nekem mutatott terhességet már a 8. dpo-n, de a legszebb a 10-11. nap volt, aztán megjött, mert nem tudott beágyazódni. Legközelebb én csak a mesi napján fogok csinálni, ha újra babát készítünk, de az még sok-sok hónap.

Chris
Áprilistól szedem a gyogyit, a dokim szerint nagyon korai még az IR-vizsgálat újra, majd akkor lesz, ha ő szól, decemberre még nincs kiírva. Megnézzük, hogy állok, ha nincs súlycsökkenés, emeli az adagom. Nem is akarok erre gondolni, mert LESZ súlycsökkenés, muszáj!
Én is rengeteget olvastam a szobakerékpározásról, és ez most nekem a legideálisabb, főleg, hogy két gyerkőc mellett tekerek, szóval nem is tudnék lemenni futni, bár mint írtam, ezen még nem kell agyalnom. A férjemnek gerincsérve van, szóval ő is csak ezt használhatja (meg az úszás, de ő nem tud, én meg nem akarok, mert minden fertőzést összeszedek).
Mediterrán szétválasztó diétát írt a doki a lapomra, valamint, hogy 3óránként evés és odarakott egy bazi nagy felkiáltójelet:), ugyanis én sokszor elfelejtek enni. Nem szeretek enni.
Nagyon lájtosan tekerj ám!

Bettike, Mensmentisben készült a lelet, oda járok dokihoz is. Igen, a mértékegységek nagyon változóak laboronként, ezért is kellett egy helyre mennem, ahol a dokker is rendel.

Csillag, inkasszó volt a számlátokon? Elvileg, ha bemész a bankba, akkor ezt megmondják nektek, már előtte, ha számítotok rá, lehet, hogy a követelés összegét is. Jobb, ha kp-es lesz a férjed, mert lehet, hogy még mindig nem elégedett az APEH, bakker, nagyon szívás. Sajnálom. El tudom képzelni, hogy most mennyire kilátástalan a helyzetetek, a nyavalyába! Ha anyóséknál laktok, nem csak nálatok fogják kikapcsolni a villanyt és egyebeket, ha pl. nem tudjátok kifizetni a számlákat, úgyhogy szerintem jobb, ha adnák rá kölcsön anyósék.
Dokihoz - addig is - menj sztk-ba, az legalább ingyen van.
Bízom benne, hogy hamar megoldódik a helyzetetek! Nagyon elkeserítő lehet benne lenni.

maccs01

Sziasztok!

Csillag, fel a fejjel, nyugodtan bukj ki itt nekünk, mindenkinek vannak hullámvölgyei. AZ APEH inkasszó a legdurvább, ők nem szólnak előre és joguk van ehhez sajnos. Igaza van Maccs-nak a kp-vel kapcsolatban.

Maccs, nagyon jók a Polar órák, nekem is felsérti többedik edzés után a bürkémet, de kiszúrok vele, mert ragtapaszt teszek alá. De akkor szerintem bringánál is használhatod, ott is fontos a megfelelő pulzus-tartomány.

Maccs, Niki, mostanában az a reggeli műsorom, hogy a párocskám elmegy fél 5-kor, utána kinyílik a csipám és jár az agyam. Kb.6-fél 7 felé meg el tudok aludni és így fél8 - 8 -kor kelek.- Ilyenkor fél 10-nél előbb nem érek be a munkahelyemre. Nem tudok ekkor tornázni sem, egy csomó idő elfecsérelődik. Most úgy döntöttem, kiszúrok a szervezetemmel, NEM FOGOK ALUDNI! Ma se aludtam vissza, inkább tornáztam Rékára. Talán előbb-utóbb sikerül elérnem, hogy fél5-től kb fél 7-ig aludjak, az így teljesen ideális lenne.
Most ezt próbálom valahogy...

Holnap megyek az országos-bunkó-tukó-paraszt Molnár doktorhoz genetikai tanácsadásra. Már készülök rá, mert akkora tapló, hogy be fogok neki szólni. Majd megismer előbb-utóbb. De hozzám nyúlni mégegyszer nem fog. Remélem, tudok neki egy kis bilit borítani...nyomja a lelkemet a múlkri taplósága.
Vendég

Letti! Most néztem meg, hogy neked is a 10 napon volt leesés a hődben, de csak a 17. napon volt pe. Még várok holnapig az lh val. Remélem holnap full pozi lesz.

Kép

Kép
anabana

Macs, akkor az elég elenyésző hozzám képest! Nekem kb. az ideális testsúlyhoz legalább 40kg kéne. Na de addig nem szeretnék már fogyni, hiszen így is itt ott megereszkedett a bőröm. Én még egy 15-20al beérném! Csak most nem megy, kicsit besokalltam.

Amúgy te miért vagy IR, te is pcos vagy? Vagy csak ez úgy van nálad?

Leti, ha a párom felébreszt én sem tudok tovább aludni, de nálunk most nincs ilyen, mert én kelem előbb.
Kivi leszek, hogy viselkedim majd a doki!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Na meghalt az élet a topikon......?????!!!!!!!

Kép

Kép
anabana

Leti, köszi, majd kipróbálom ragtappanccsal :)
Én úgy hallottam, hogy ha ébredés utáni fél órában kezd el valaki sporttevékenységet folytatni, akkor ott rögtön zsírból megy az égetés... mondom: Hallottam :) - tán edzőteremben... Én tuti akkor fogok kerózni, meg a délutáni alvásuknál a gyerekeknek (amit nem mindig tesznek, úgyhogy nálam is a reggeli időpont lesz az übermájertutizihher)
Kíváncsi leszek a genetikaidra :) Csak akkor szedd le a fejét, ha már kész vagy :):):)

Niki, szauna és váltózuhany. Még fiatal vagy, szóval a bőrödön sokat fog javítani, testsúlyvesztésnél is rugalmasabban alakul vissza. Meg kenjed ezerrel. Te se fogyj túl gyorsan... én sem akarok... havi 4 kiló.
Nem, nincs pco-m. A barátnőmtől tudtam meg, hogy mi az, nem is olyan régen... burokban nőttem fel, el sem tudtam képzelni, hogy mennyi egészségügyi akadálya lehet egy fogantatásnak..., de legalább már az orvostudomány tud segíteni, ráadásul sokkal olcsóbban, mint más országokban, mégha állati drágának is tűnik, meg az itteni fizetésekhez képest tulajdonképpen az is, de máshol rosszabb.

maccs01

Hmmm, "régi felhasználó"-vá avanzsáltam, végreeee! Valszeg 1000 a fordulópont :) Már mióta várom :):):)

maccs01

Niki, hogy visszatérjek az IR-re:
- nálunk a családban nincs cukros
- első babánál terhességi cukrom volt, aztán visszaállt a normálisba,
- másodiknál sem volt gond a cukorral...
... jelenleg is a vércukorértékeim brilliánsak, de az inzulin magas! Ez sem derült volna ki, ha az augusztusi topikon egy lány nem hívja fel rá sokunk figyelmét, így elmentem egy topikbarátnőmmel csekkoltatni, mert inkább zárjuk ki, hogy van, mintsem ne tudjunk róla... klafán beletrafáltunk mindketten... Ő már nagyon sokat fogyott, le a kalappal, én meg szinte sz.rt se.
Állítólag, akinek volt terhességi cukra, meg az életkor, több terhesség, helytelen táplálkozás, mozgásszegény életmód bla-bla, annál nagyobb az esély a kialakulására, nomeg, ha hajlama is van rá.

maccs01

Macss, szerencsés vagy, hogy legalább az nincs.
A zuhanyt folyamatosan csinálom, pláne ebbe a melegbe jól esik egy kis hideg, meg amúgy is zuhizni szoktam! De ami idegesít ugye, hogy nekem a bőröm tele van ezekkel a striákkal és ezért nem hiszem, hogy visszahúzódna nagyon.
Nekem annó a dietetikusom mondta, hogy a havi 4kg a normális.

És mit mondtak miket eszegess a diétába, hátha jól jön nekem is?
Én attól kapom hülyét, hogy megeszem az ebédem fél 1 körül aztán ilyenkor meg már farkas éhes vagyok!Ezért ilyentájt vacsizom valami keveset, de aztán 9 felé meg megint éhes vagyok.Na olyankor meg próbálom nem enni semmit, úgyhogy tegnap is korgó gyomorral feküdtem le.

Ana, megkaptam a képet! halványan, de tényleg látszik! Megpróbálom hétfőig kibírni, hogy ne teszteljek!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki! vasárnap nyugodtan lőhetsz! De ha van sok próbáld ki szombaton. szorítok ezerrel.

Neked is Maccs!

Kép

Kép
anabana

Niki, azt hiszem, erre szokták javasolni, hogy naponta 5x egyél keveset!!
Én ezt sose tudtam betartani.

Maccs, én úgy tudom, csak tanácsadás lesz ez az izé. Elmondják, hogy vén csataló vagyok és örülhetek, ha egészséges gyereket szülök...kb ilyen hangnemben zajlik állítólag. Remélem, nem lesz vizsgálat, mert az a paraszt még 1x nem nyúlhat hozzám. Ha készíti a ksztyűjét - uzsgyi lesz. És majd a dokim lerendezi...még egyszer nem nyúlhat hozzám a kis köcsög. Elég volt decemberben.

Ana, nekem mindig 31 napos ciklusaim voltak, télen csak a vetélés miatt csúszott szét.
Vendég

Ana, kb. 7db van. De nem igazán szeretnék most rendelni, úgyhogy spórolok vele.Múlt hóba is addig vártam vele amíg nem kellett, no de akkor a görbi sem olyan volt.

Leti, tudom sajna, már próbáltam, de nem megy. :oops: :oops:
Délelőtt elfelejtem a tízórait, ha dolgozom, délután meg uzsi időben utazok haza.

Olyan megalázó mikor ilyennel tömik az ember fejét!De miért kell erre elmenni, ha az eredmények jók? Nem az a lényeg?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Szerintem is az a lényeg. Nem baj, majd holnapra jól felhúzom magam és kiosztom. hahaha alig várom.

Ez a pasi kb. velem egyidős lehet, egy kis frusztrált barom. Az egyik barátnőmet is megvizsgálta, úgy megnyomta, hogy fájt neki. A másik barátnőmet, aki 41 éves és első babáját várja, lealázta, majdnem hogy azt mondta neki, hogy minek ilyen idősen már szülni.
Szerintem holnap egy élmény lesz. Mindkettőnknek. erről gondoskodom:):)
Vendég

Leti ez marha jó " előre felhúzom magam" ! :mrgreen: :mrgreen:

Baba, mi újság?? Na volt buli?????

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Csajok! Megmértem a hőm és magasabb mint eddig. GYorsan csináltam tesztet.

Kép
Kép
Kép

Na ugye előtte állok?

Kép

Kép
anabana

Ana ez szuper!!!!!!!!!!!! Mégsem késted le!!!!! :D :D :D

Szerintem holnap még erősebb lesz! Hajrá, Hajrá, Hajrá!!!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?