Sziasztok! Jövök-jövök! Mernék nem jönni?
Örömmel látom, hogy már milyen szép előrehaladottak a centik.
Leti, próbáld azért majd ki a kismamapárnát, nálunk a mai napig az egyik favorit párna, ezért van belőle már 3 (!)
http://www.szopiparna.hu/ Árban és minőségben is nagyon jók.
Gumicukor? "Az odatehette" a vizeletbe. Állítólag, mikor nagyon magas a vércukorérték, akkor jelenik meg a vizeletben, de az előző esti cukormennyiség bevitele miatt meg kéne ismételni, mert így nem mérvadó, úgyhogy ne kezd aggódni emiatt. Try again!
Betti, engem nem érdekel a nagybetű. Továbbá nyugodtan lehet nyávogni
Lehet, hogy be is kapcsolódok, szóval ha jobban érzi bárki tőle magát, akkor itt lehet panaszkodni, mindenki szokott.
Niki, drukkolok neked is, hogy meglegyen a pici baba, akire annyira vártok.
Kinga, hogy repül az idő. 20. hét
Megnéztem a fotókat. Milyen szépek vagytok és nagyon helyes arcod van.
Ana, "zebratárs"
Drukkolok, hogy úgy legyen!
TSH-értéked fergetegesen jójójó!
Chris nem tűntem el... izé... csak nem tudtam mégsem akkor jönni, de már vagyok és tervezem, hogy rendszeresen jövök, főleg, hogy írod a jelenléti ívet
aranyos vagy, örülök, hogy hiányoztam amúgy, de persze nem azért jöttem, hogy ezt el is mondhassátok
Hiányzott a fórum, csak nehéz időt találnom az itthoni ramazuriban, hogy írhassak is, de majdcsak sikerül.
Ki nem hagynám a kisbabákat, 3hónap múlva a Tiéd is jön, tiszta izgalmas.
Baba, épp ideje a babaváró bulinak, le ne mondjad! Szuper lesz, meglásd! Pihenj cica, amíg lehet
Mares, már nagyon haladsz a 27 heteddel, láttam a fotókat a fórumon, nagyon csinos vagy!
Csillag, miért kéne beszámolnod anyósodéknak? Egyszerűen dolgod van és pont. Ne kamuzz nagyot, mert könnyebb a lebukás
, tapasztalat. Akinek meg be van kapcsolva a 7. érzéke, az úgyis rájön
Szép a vonalzód, még mindig örülök, hogy így megleptél minket.
Magamról:
Voltam hormonképet csináltatni és elég gázos lett, úgyhogy jövő januárnál hamarabb nem lesz project-indítás. Decemberben kell újra mennem ismételni a labort (majd az is feldobom és remélem, hogy öröm lesz összehasonlítani a kettőt). Addig rengeteget kell fogynom. Ezekkel az értékekkel baba nem marad meg. Nálam az IR-gyógyszer (3x500mg) maga egyáltalán nem indította be úgy a súlycsökkenést, ahogy másoknál olvastam, pedig a diétát tartom (viszont a hajhullásom teljesen megszűnt, úgyhogy javultak az értékek, csak nem elég). Mivel szinte semmit sem mozgok, doki szerint raktároz a szervezetem - láthatólag igaza is van. Jövőhéten veszek egy szobakerékpárt és hajrá!
Itt a lelet (ovu előtt 3nappal):
Itt a bringa:
Szívem szerint futnék, de a lábam még nem az igazi, bár az MBT-cipő tényleg az ászok-ásza és 90%-ra felhozta az állapotom, de még egészségesen sem ajánlják magas túlsúllyal a futást, mert az ízületeket tönkrevágja. Na mindegy, ez a bicaj lesz és kész
Puszi Lányok, valószínűleg legtöbbször este-éjjel tudok írni, ritkán nappal, de tartani akarom az iramot Veletek