Széééééép napot mindenkinek!
Hmmmmmmmmmmmmm micsoda babaporos itt a légkör!! Csak így tovább!
Ana, nagyon nagyon örülök az eredményednek! Ezennel az utolsó akadály is elgördült az útból...Na nem ám most meg visszakozol! Azonnal ugorj Apira!
Niki, tényleg csodás hő! Most egy kis estést szugerálunk neki, aztán hadd szóljon, feljebb. Hidd el, ez nem "olyan" láz, mint máskor! Ez nagyon édes lázas állapot!
Gyerekek, én az alvással úgy vagyok, hogy hanyatt nem megy. Oldalt most próbálkozom, de Kinga, én is folyton izgek-mozgok.
Ami legjobban bejön, a hason alvás, mindig is úgy aludtam egész életemben. Most ezen annyit változtattam, hogy amerre fordulok, azt a lábamat felhúzom derékszögbe, ezáltal juttatok egy kis helyet a hasamnak is és a felső testem is egy kissé elfordul abba az irányba. Egyetlen akadály a folyton fájó, kemény és súlyos "begyem". De azért megoldom mindig...
Betti, ez a görcs nem jó hír, de jó, hogy vége. Nekem tegnap a fejem fájt az idő miatt.
Csillag, ez izgalmas ez a titkolózás...én erre nem lennék képes. Egyszerűen nem bírom magamban tartani. Erős vagy! Egyébként welcome to the Club (a hányósok, émelygősök, fáradtak és lerobbantak klubja)...
ja és szerintem villanyszerelés mindig kelleni fog! Úgyhogy bizonyosan mindig lesz meló.
Mares, nem voltunk Orfűn, mert ellogisztikáztuk mindkét napunkat, így nem jutott fürdésre.
DE most csütörtökön elmegyek dokkerhez, a cukor miatt, meg megvizsgáltatom magam, mert ici-pici sárga folyikám van - remélem, nem ártalmas...bár úgy tudom, az ilyen bajok könnyen kezelhetők.
Ja és múlt hét szerdán abbahagytam az Utrot! Olyan megkönnyebbülés!
Baba: csak hogy egy régi népszerű együttest idézzek: FINAL COUNTDOWN, célegyenesben vagy, igaz???? Húúúú, de izgalmas! Te leszel az első!
Buli??? nem semmi, mennyi energiád van!
Na, most egy kicsit megint hanyagolok, mert megyek fodrászhoz, 2 hónapja nem voltam, úgyhogy rámfér...