Új privát üzeneted érkezett!

Niki, Ez a hő jóóóóóóóóóóóó!
Vendég

Niki, akkor szerdától szombatig neked is megy a drukk a 3. fázisért!
Anának meg a szex sikeréért!
Vendég

Hú de sűrűn vagyok ma...megyek is, végzek 1 kis házimunkát, amire tegnap nem voltam képes...
Vendég

Sziasztok!

NA ITT MEGVOLT A HŰSÍTŐ ESŐ, KEZD LEHŰLNI A LAKÁS.

Képzeljétek, ma úgy leesett a hőm, még ilyen alacsony hőket soha nem mértem. Most is abban az időpontban mérem amikor máskor. De ebben a hónapban 36, 36,4 36,3 a tegnapi magasabb hő azért volt mert 4 órával később mértem, úgyhogy szinte az sem számít.
Ja már csak 3 ovutesztem van, de mindig a 14 napon lett pozi, nem akarok hamarabb tesztelni, de megőrülök ha kicselez!!!

Niki! Megy a zebradrukk!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabana 2010.07.18 10:09-kor.

Kép

Kép
anabana

Ez biztos a közeledő pe jele. Holnap megyek Tsh-ra. Jöhet a nagyon nagy drukk keddre.

Kinga! GYere, kérjük a beszámolót meg jöhetnek képek is! Na milyen volt, hogy sikerült?

Csillag? Hogy vagy? Tünetek?

Kép

Kép
anabana

Ana, én veled vagyok!

Igen, Kinga...de hát szerintem még fel se ébredt... :wink:
Vendég

Puszi Lettike! Most egy kicsit elhagylak megyek még főzni.

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!
Immár hivatalosan is házas vagyok!
Egész jól sikerült a tegnapi nap! És el se bőgtem magam!!!!
Mondjuk még 2 mondat és lefordulok a székről abban a dög ruhában! Előtte fényképek,zömmel a napon! Aztána a hivatalban meg se mozdult a levegő! :shock:
Alig vártam,hogy kiszabaduljunk a levegőre!

Kép
Kép
k_inga

Kinga, akkor végül minden a helyére került...Ugye akkor Anyósod sem alakított hál'Istennek???
Vendég

Nem alakított,bár elkéstek, a férjem elment eléjük,hogy jöjjenek már! De sem ő,sem az anyja nem adtak nekünk semmit! Sőt az öregasszony oda sem jött gratulálni,elkapta a férjemet a kapuban,míg én hátrébb beszélgettem! Vérig van sértve,mert nem járultam a színe elé,hogy meghívjam! De mivel ő is ugyanolyan ember,minta többiek,gondoltam nem kivételezek!Ebben olyan biztos voltam,mint még soha semmiben! Bárcsak a lottón is így tudnék!

Kép
Kép
k_inga

Hát igen, az öregasszonyokkal nagyon nehéz. Az én Mamámmal is, pedig őt ráadásul szeretem.
Vendég

Sziasztok!

Sokáig nem jöttem, de próbálok este többet visszaolvasni.

Kinga, Nagyon Gratulálok az esküvőtökhöz! Férjes Asszony lettél! Szuper! Éljetek sokáig Boldogságban, Egészségben!
Kép

Csillag
Mekkora meglepetééééés!!! De jó! Hatalmas Gratuláció! Kívánom, hogy legyen szép és problémamentes kismamaságod!

Kép

maccs01

Sziasztok!

Kinga: Gratulálok!!!Iwiwen megnéztelek,nagyon szépek voltatok :D

Maccs: De jó,hogy megint itt vagy!!!!

Ana: Nagyon drukkolok,hogy jó legyen az eredmény!!!!
Vendég

Kinga! Én is megnéztelek, nagyon szépek voltatok.

Chris! Köszike

Maccs! Isten hozott újra itt!

Kép

Kép
anabana

Köszi lányok!

Na milyen ez a kis lehűlés? Én nagyon bírom! Akartunk ma strandolni,de aztán nem indultunk neki ebben a szélben!
Olyan szorulásom van,mint a marha,fája hasam is már,megint káposztát ettem. Olyan jó letta káposztasali,nem bírtam ellenállni. Most meg szenvedek. Nincs valami tippetek,hogy mit egyek vagy igyak? Hashajtót nem merek,de lehet az lesz!

Kép
Kép
k_inga

Kinga SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK nektek! Jók lettek a képek és nagyon szépek vagytok együtt! :D

Leti ma én is a takarításba vetettem magam, no meg volt egy jó adag vasalni való!

Most iszonyat hulla vagyok!Úgyhogy mára csak ennyit tudok írni!

:( :(

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

kinga,gratulálok !!!!!!!!sok boldogságot :)

KépKép
bettike83

Niki! kíváncsian várom a hődet!

Kép

Kép
anabana

Szép jó reggelt!

Ana, már beírtam,de változtalan!

Az éjjel azt álmodtam, hogy pozit teszteltem! Na de nem ez volt az első ilyen! Meg nem szokott bejönni! :?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Kinga: Nekem a nődokim mondta,hogy ilyen esetekben a guttalax-ot szabad használni!!!
Vendég

Sziasztok!

Kinga, nagyon sok boldog évet kívánok nektek a férjecskéddel, na meg a kicsi babával! Örülök, hogy aránylag balhémentes volt anyósod részéről a nagy nap!
Szorulásra nem tudom, azt hiszem a Laevolac-ot lehet szedni, vagy ha gyors segítség kell, a legegyszerűbb a patikában kérni egy adag ricinusolajat, egy pillanat alatt megszűnik a dugó, és természetes anyag, viszont nem árt, ha a bevétele után otthon maradsz egy ideig :wink: :lol:

Niki, hát remélem, most valóra válik az álmod, szorítok neked nagyon!

Ana, mekkora ugrás a görbéden :shock: Úgy néz ki te is mindjárt ovulálsz, azért a biztonság kedvéért ma együtt lehetnétek a pároddal egy kis etyepetyére... :wink: Drukkhalom keddre!!!!!

Maccs, nagyon köszönöm neked is a kedves szavakat! De hova is tűntél, és miért? Gyere gyakrabban! Baj van? Nem is írtál magatokról semmit, hogy vagy/vagytok? Írj!

Leti, nekem pont most járt le a VIP tagságom, amikor még nem tudtam, hogy így alakul e ciklusom vége... hát most tipródom, hogy mi lenne, ha vennék, de mindig sajnálom rá a pénzt. Igaz, nem drága, 90 napra nincs 4000 Ft, de most annyira le vagyunk gatyásodva... így viszont megüt a guta, direkt nem vettem, mondván úgysem lesz semmi érdekes, majd kövi ciklusban legfeljebb, meg bevallom, éppen fogigátlót készültem vásárolni neten, erre... :lol: , kicselezett a drága szervezetem. Szóval most meg nem tudom feltenni a görbémet a galériába, meg a terhességi résznél sem tudom majd feltenni az UH-os képeket, stb. Áááá, mindegy, csak bosszant :twisted: Amúgy nekem látszik a szexuális aktusnap, neked hogyhogy nem? :shock:

Na puszika csajszikák, megyek mosogatnivalót dobálni :lol: , persze csak a gépbe :lol:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

NAGY NAGY GRATULA KINGA!!!! ÉS PERSZE SOK SOK SOK ÉS MÉG ANNÁL IS TÖBB BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!

Ana , Niki: teszteket én is porozom itthonról, csak hogy szerencsét hozzanak!!!

Chris: ma talán megkérdezem a cukor eredményemet... remélem jó lett :)

itt volt védőnő a maga 23 éves korával.... aranyos.... csak dolgom lett volna már...

a héten lent leszünk urammal Hertelenden ott talán jobban lehet alukálni

Leti:én is mindent mentek, fotózok... nehogy valami elvesszen, mert ami elveszhet az el is szokott főleg a gépes dolgok :)

Betti: hogy vagy?

Lehülés remélem mindenkinek azért jót tett!!!

mentem anyumhoz meg TEsco.. majd talán valaki segít a családból a vizekkel:)

pusssszka

BABA: hogy vagy???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

CSillag! Én is félek hogy elmulasztom, mert már csak 3 tesztem van. Fura hogy ilyen hamar leesett, a 11. napon szokott lenni leesés és 3 napra rá ovu. Most félek hamarabb lesz, így ma ellövök egyet. Pedig 12,13,14, nap akartam, de félek kicselez. Szerinted? Legfeljebb ha tök nega akkor a holnapi napot kihagyom.

Maresz! Porozz, csak porozz.

Niki! Holnap vagy azután már remélem lesz leesés, vagy kiugrás a hődben. Mivel Csillag még a múlt havi zebrákhoz tartozik, ezért kell nekem egy zebratárs!!!! :lol: :lol: :lol: :P

Kép

Kép
anabana

Mares, drukk a jó cukoreredményért! :wink: Te hogy vagy mostanság? Pocili? Nemsokára mész UH-ra, tök jó, gondolom már alig várod :wink:

Ana, hát azért írtam neked, hogy azért jobb lenne ma tenni az ügy érdekében, sosem lehet tudni, ilyen nagy cikcakk akkor szokott lenni a görbén, amikor ovu van/lesz, szóval hajrázzatok ma egyet. És a teszt sem hülyeség! Nekem most ugyanígy cselezett a szervezetem, jó korai volt az ovum, pedig ennyire nem szokott lenni, inkább 14-16. napon, erre... szóval jobb félni, mint megijedni :lol:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Lányok,én nagyon drukkolok nektek erre a hónapra!
Már ideje lenne sok-sok újszölettel gazdagítani a topikot!

Kép
Kép
k_inga

Ana, szerintem is inkább akció, mint hogy lekésd pé-t. :D :D
Szorítok Érted nagyon!

Ha nekem feljebb megy a hőm, nemtudom mi lesz velem, mert soha nem szoktam lázas lenni ha beteg vagyok, és nálam már a 37,5C is láznak számít. Olyankor már fáj mindenem és szarul vagyok!

Mióta most is feljebb van, már másabb a közérzetem.

Na de mindenesetre kivi leszek, hogy alakulgat!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

nyomok egy lh-t

Kép

Kép
anabana

Csillag! Jó hogy írtál, mert én 2 napja azért nyávogok a férjemnek, hogy úgy érzem hamarabb lesz pe. 1 nappal hamarabb esett le a hőm is. Az lh teszt alakul, de még nega. Tüneteim is vannak. Én holnap nem tesztelek, szerintem elég lesz a 13-14 napokon.

holnap meglesz a tsh eredmény, minden ezen múlik.

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Kinga, én is láttam a képeket, gratula mégegyszer, sok boldogságot és nagyon szépek vagytok a képeken! Nem is látszik, hogy 40 fok volt...:)

Ana és Niki, százezermilliárd drukkot küldök (persze külön-külön annyit).

Maccs, végre megjöttél!

EHCS, én már nem vezsek VIP tagságot. Amíg volt, nagyon jól jött.

Lányok, nagy gond, ha cukor van a vizeletemben? Kiszúrta a védőnő... Annyira nem kell pánikolni, azt mondta, majd a doki eldönti. Mindenesetre a cukrot hanyagolom majdnem minden formában egy ideig. Hiába, a szervezet jelez, ha nem tetszik neki valami...tegnap gumicukrot zabáltunk este :?
Vendég

letti

hát nem tudom,de azért a diéta tuti nem fog ártani.

nekem utoljára nem volt,majd szerdán viszek aztán majd meglátjuk.mondjuk én azért diétázgatok amennyire csak lehet,főleg a cukros ételek kerülnek tiltó listára.

mares

jól vagyok,köszönöm.hol jobban,hol rosszabbúl.ez a front kikészitett,4 napig görcsölgettem.de ma már jobb.

és te hogy vagy,babuci? :)

KépKép
bettike83

Hoztam képeket!
Kép Kép Kép

Kép
Kép
k_inga

kinga

nagyon szépek voltatok :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Kinga, nagyon szép menyasszony voltál, urad igazán büszke lehet :wink: Meg persze te is :) És mégegyszer gratulálok, csodás életet nektek!

Niki, csodás a hőd! Csak így tovább a pozi tesztig!!! :wink:

Ana, várom a te hődet is kivin :D

Remélem, mindenki jól van! Én kómás állapotomat élem, most már éjjel többször kimegyek pössenteni sajna, és fájnak a veséim :roll:
Most meg ingerrel küzdök, a hány-félével :lol: , pedig még mosogatnom és főznöm kell :roll: ajvééé. Kellett nekem... :twisted:

Pusz

esthajnalcsillag

Sziasztok!

Leti: Hát,én úgy tudom,diétáznod kell majd.Nem jó a cukor a vizeletben.

Ana: Gyere a jó eredményekkel!!!!

Kinga:Én minden képet megnéztem iwiwen:-)Nagyon szépek vagytok :D :D :D

Maccs: Megint eltűntél....
Vendég

Sziasztok!

Csillag, remélem így is marad! A te babaporos tesztjeid segítenek! :)

Ana, mikor lesz tsh????Várom! Szerintem mostmár jó lesz! :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

csillag

túl lehet élni ezt az időszakot,bár kicsit nehéz,de muszáj :) pár napig nem is főztem mert nem tudtam elviselni a szagokat.

KépKép
bettike83

Sziasztok!
Kinga gyönyörű voltál, és tényleg nem látszik, hogy 40 fok volt, a sminked is tökéletes maradt :) Gratulálok mégegyszer...
Ana sztem holnap reggel bújj össze apiddal mindenképp, le ne csússzatok a dologról.... Drukkolok, h elcsípjétek :lol:
Niki neked a pozi teszthez megy a drukk a napokban :)
Leti egy kis diéta nem árthat, ha cukor van a vizeletedben, de a dokidat hívd fel mindenképp sztem.
Maresz köszönöm mi még megvagyunk egyben :) Meleg van, de nagyon...
Csillag bébi hát a babó bizti nyomja ott a dolgokat... amúgy hogy viseled lelkileg a dolgot... gondolkoztál már kinek mikor mondod el?
férjecskéd talált munkát magának?
Chris már nagy a pocid? Nem emléxem, h raktál e képeket fel...
Jaj ne harizzatok, de olyan feledékeny vagyok mostanában... annyi dolgom van, új lakást nézünk, meg kismanónk ma elutazik a mamával, pénteken jön haza. Így lesz egy kis pihim, de még most lesz a babaváró bulim is... lehet lemondom, h tudjak pihenni...
12,5 kilónál járok... lehet ezért vagyok ennyire fáradékony mostanság...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

BEtti: a nagy meleg mindenkit kikészít, nem csak a kismamikat... de örülök, hogy görcsök eltűntek :)

Baba: jaj, mindjárt meglesz Dominika :) mit érzel? már készülődik a kijövetelre? 12,5 kg nem sok, szerintem.... inkább a meleg meg a front dönthet le, vagy pihen a szervezetetd, felkészül a szülésre :)

Csillag: igen, jövő héten lesz a 28 hetes uh... végre ismét látom Gergőt!!! :) Nálad tünetek??

Leti: cukor az nem jó, de kis diétával gondolom minden okés lesz!!!! Fürcsiztél Orfűn?

Kinga: csodaszépek voltatok! És bakker, a kis 20 hetes pocaklakód szinte el van takarva :)

Lányok, nekem azt mondták, hogy nem szabad háton és jobb oldalon feküdni a pocakkal hanem bal oldalon mert máshol valamiket elnyom és nem jut oxigénhez vagy mi a baba , ez igaz??

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Baba, hát vannak hülye gondolataim, de próbálom elhesegetni őket, és csak a jót látni... nem mindig könnyű. :roll: Senkinek nem mondom el a családból, szomszédnak sem, pedig tegnap kérdezte a csajszi, de ha ő tudja, akkor már anyósomék is megtudják, szóval azt meg nem akarom. Viszont mit találok ki még? Mármint múltkor úgy mentem a nődokihoz, hogy azt mondtuk, csak a szokásos rákszűrés, meg hogy fájdogál a pocim. Aztán vérvételre is azért küldött el a doki. De most megyek 2-án vissza a dokkerhez, utána a maradék vérvételre, mert ezek a gyogyik itt nálunk a rendelőben mindenfélét kitaláltak, hogy külön beutaló kell, meg nem is végzik azt a vizsit, így majd mehetek a Fehérvári úti rendelőbe. Ezt hogy viszem véghez, az még rejtély. :roll:
Szóval utána meg majd a 12. heti UH-ra kell menni, nem tudom, mit fogok összekamuzni, hogy ne legyen feltűnő :? Anyuéknak nem is szóltam a nődokiról, mert anyukám egy őstehetség, azonnal rájönne a turpisságra, és akkor már menne is az aggódás a szülésem végéig, meg a rizsa, és ezzel még ráér kiborítani :twisted:

Szóval nehéz ügy...
Férjecskémnem jelenleg van munkája, de nála nem úgy van, hogy keres melót, hanem valahogy beléjük fut, mert vállalkozóként dolizik. Tehát nem egy konkrét munkahelye van, hanem ahol van éppen szerelnivaló, oda megy. Sajnos az építőiparban eléggé pangás van mostanság, így az is csoda, hogy ennyi munkája van. De bizakodom, mást nem tehetek!

Bocsi, hogy ilyen hosszan írtam :P

Bettike, na igen, én már kétszer túlestem ezen, most is túlélem, és még most sokkal jobban viselem fura mód, mint az előző kettőnél. 8) Most simán főzök, nincs vele gondom, bár néha ha bizonyos kajára gondolok, elkezdek émelyegni, és mosogatáskor is ez van, a vadászkutya szindróma is megvan :lol:

esthajnalcsillag

Mares, hát ilyen bugyiságot még nem hallottam! Vagy legalábbis nem emlékszem :lol: De én úgy feküdtem, ahogyan éppen kényelmes volt nekem és a babának, mert azt úgyis jelezte a drága, ha neki nem tetszett valami! Hidd el, nem fullad meg, meg ilyesmi, nyugodtan feküdj úgy, ahogyan kényelmes! Bizonyíték a két rosszcsont kisfiam :lol:

Leti, bevallom őszintén, ezt a cukros dolgot nem értettem. Márminthogy a vizeletedben túl sok a glükóz? Vagy lehet, én vagyok hoppáré, de nem értem. A vizeletben mindenképpen kimutatható cukormennyiség tudomásom szerint. Amúgy meg simán lehet, hogy az előző esti nassolás miatt volt több, nem kell pánikolni!

esthajnalcsillag

mares

nem szabad ám mindent elhinni.a terhesség nem betegség,és sztem nem kell mindenről lemondani amit előtte szerettél.én pl csak jobb oldalamon tudok aludni,van mikor balon is,de az ritka.

csillag

én azért örülök neked is,szépen,sunyiban bebabásodtál :) :) :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Csillag! Hidd el nekünk is szar a helyzet, anyagilag. Pedig mind a ketten dolgozunk, de siralmas a fizetésünk. azt sem tudom, hogy a héten miből fog vizsgázni az autónk.A fizetés után 2 héttel elfogy a fizu. Na de megoldom!!!!!Mi még ilyen helyzetben nem voltunk és mégis most akarjuk a bébit!! Ki érti ezt?

Na de jöjjön a jó hír: Tsh 1,1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most már remélem minden rendben és ez volt az akadály előttünk. Annyira örülök, hogy pityeregnem kellett. Pedig én mér feladnám, de a hétvégén strandon voltunk, mondanom se kell millio bébi, és kérdeztem a férjem hogy jól meggondolta tényleg hiányzik ez nekünk? a válasz az volt hogy neki kell, pedig én már most letudnék róla mondani. A szívem mélyén jó lenne.

Chris! Mit szólsz? Ne csökkentsek az adagon? Félek hogy átmegyek túl-ba. Hirtelen adtunk neki egy nagy dózist. 4 hét alatt lehet az 50 mg al is lement volna 2,2-re. Nem? Tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek, bár ha besikerül a bébi akkor meg ez nagyon szuper. Remélem a következő 4 hétben nem nyomja le nagyon!! Segíts!
Ja és nagyon köszönöm a segítségedet, amit eddig is nyújtottál. [b]Köszönöm.
Csajok! Köszi a drukkokat!!!Meglett és meg is lesz az eredménye![/b]

Baba! Megvolt az összebújás, meg lesz is még.

Kép

Kép
anabana

ana

ez nagyon jó hir :!: :!: :!: :!: :!: :!: végre :) :) :) :) nagyon örülök neked és mostmár sikerülnie kell.

KépKép
bettike83

Ana: SZUPER!!!!NAGYON ÖRÜLÖK!!!! :D :D :D :D :D :D
Szrintem még ne változtass,nem fog annyira lemenni.
Viszont ha összejön a baba,akkor 4 hetente nézetned kell!
És igazán nincs mit köszönnöd,nagyon szívesen segítettem,vagyis átadtam a tapasztalatomat:-)

Mares:Az orvosi könyvekben az van,hogy háton nem szabad feküdni a 4.hónaptól,mert az egész súly a hátadra nehezedik vagy mi,de ha érdekel elküldöm pontosan mit írnak.
Vendég

na,írom.Háton alvás: Ilyenkor a terhes méh egész súlya rányomódik a gerincre,a belekre,és két nagyérre:az egyik az aorta,amely a szívből vezeti a vért a test többi részébe,a másik a vena cava inferior:az az ér,amelyen át visszajut a vér a test alsó részéből a szívbe.Így a háton alvás hátfájást,aranyeret okozhat,gátolhatja az emésztést,akadályozhatja a légzést és vérkeringést és alacsony vérnyomáshoz vezethet.
Vendég

Ana ez SZUPER !!!!!
Akkor tessék babásodni és leszünk egy zebrapár, ahogy mondtad!
Bizom benne, hogy bejön a megérzésed!

És ami az anyagiakat illeti. Mi sem vagyun toppon! Párom február óta munkanélküli. De reménykedünk, hogy csak talál munkahelyet mire jön a babó! Így elvagyunk ketten, de akkor már nem lesz elég!
Addig pedig van időm no és reményem!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Ana

Ez szuper hír! Drukkolok ezerrel!

Mares

Én úgy fekszem,ahogy jólesik,nem tudok egyhelyben maradni!

Kép
Kép
k_inga

chris

én nem szeretek pl háton aludni,mindog oldalt alszom inkább.

KépKép
bettike83

Köszike mindenkinek!

Maresz: tényleg így tudom én is hogy nem szabad háton aludni. Viszont bármelyik oldalt nyugodtan.

Chris! Hát nem tudom, most úgy érzem mintha remegnék, de ez lehet mástól is.Nagyon félek hogy átesik a túlműkbe. Majd meglátom, mert ha baba lesz akkor ez jó, viszont ha nem akkor szerintem le kell venni. És ahhoz mint szólnál,hogy egyik nap 50mg másik 75mg. HA pozi tesztem lesz azonnal vérvételre megyek, ide 4 hét oda 4hét.

Kép

Kép
anabana

Széééééép napot mindenkinek!

Hmmmmmmmmmmmmm micsoda babaporos itt a légkör!! Csak így tovább!

Ana, nagyon nagyon örülök az eredményednek! Ezennel az utolsó akadály is elgördült az útból...Na nem ám most meg visszakozol! Azonnal ugorj Apira!

Niki, tényleg csodás hő! Most egy kis estést szugerálunk neki, aztán hadd szóljon, feljebb. Hidd el, ez nem "olyan" láz, mint máskor! Ez nagyon édes lázas állapot!

Gyerekek, én az alvással úgy vagyok, hogy hanyatt nem megy. Oldalt most próbálkozom, de Kinga, én is folyton izgek-mozgok.
Ami legjobban bejön, a hason alvás, mindig is úgy aludtam egész életemben. Most ezen annyit változtattam, hogy amerre fordulok, azt a lábamat felhúzom derékszögbe, ezáltal juttatok egy kis helyet a hasamnak is és a felső testem is egy kissé elfordul abba az irányba. Egyetlen akadály a folyton fájó, kemény és súlyos "begyem". De azért megoldom mindig... :wink:

Betti, ez a görcs nem jó hír, de jó, hogy vége. Nekem tegnap a fejem fájt az idő miatt.

Csillag, ez izgalmas ez a titkolózás...én erre nem lennék képes. Egyszerűen nem bírom magamban tartani. Erős vagy! Egyébként welcome to the Club (a hányósok, émelygősök, fáradtak és lerobbantak klubja)...:)
ja és szerintem villanyszerelés mindig kelleni fog! Úgyhogy bizonyosan mindig lesz meló.

Mares, nem voltunk Orfűn, mert ellogisztikáztuk mindkét napunkat, így nem jutott fürdésre.
DE most csütörtökön elmegyek dokkerhez, a cukor miatt, meg megvizsgáltatom magam, mert ici-pici sárga folyikám van - remélem, nem ártalmas...bár úgy tudom, az ilyen bajok könnyen kezelhetők.

Ja és múlt hét szerdán abbahagytam az Utrot! Olyan megkönnyebbülés!

Baba: csak hogy egy régi népszerű együttest idézzek: FINAL COUNTDOWN, célegyenesben vagy, igaz???? Húúúú, de izgalmas! Te leszel az első!
Buli??? nem semmi, mennyi energiád van!

Na, most egy kicsit megint hanyagolok, mert megyek fodrászhoz, 2 hónapja nem voltam, úgyhogy rámfér...:)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?