Jó reggelt
Henó: Én a Dm vennék egyet a neve azt hiszem:Corex
ez egy csepegtetős teszt s nagyon jó, nekem délutáni pisiből is kimutata a pozi tesztet
Drukkolok!!!!!
Jeanner: Végre sikerült beszélnetek, örülök neki
Lanyus: de jó, hogy jól éreztétek magatok és még meg is van a virág!!!jupiiiiiii
Egcsi: 2 kisfiú
Én is szertnék pöcsöst
Drukkolok, hogy kislány legyen
Boeske: 3 fiú
jesszus
férfi uralom van, mi lesz majd ha jönnek a menyek
jó anyus leszel????
Jucus: Miujság feléd????
Kata: kismami merre vagy???majd gyere
Csajok nincs kedve valakinek egy táblázatot készíteni???
Ki mikortól probálkozzik, van-e gyerek, mien vitamit szed...stb..????
Nikianya: Szia BARÁTNÉM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vártam már mikor csatlakozol
Pöcsöst???Mondtam már, hogy felejtsd el
Neked a Párod csak nuncisokat tudd gyártani
vagy max ikereket, de az is punci, szóval vagy egy vagy kettő vagy három gyerek-ikrek- de PUNCIS!!!!!Imádlak
Rólam:
Hát megjöttünk tegnap Siófokról...Jó is volt meg rossz is... Barátainknak van egy 2.5 éves gyereke, és néha mikor láttam, hogy játszanak vele a Balcsiban küzködtem könnyeimmel, olyn édesek voltam 3-man...Persze, hogy a párom ne lássa rajtam...aztán elmúlt és rá fél órával oda jönn a párom és mondja nekem, hogy zabálni valóak, és nekünk is lesz igéri,( neki is megfájdult eg picit a szíve, hangja csuklot) ari volt, csak abban a pillanatban érezztem, hogy ki kell mennem a vízből...Ki is jöttem...Aztán rágyújtottam, kellett 1 óra mire vissza tudtam menni a vízba...Hát így kezdödött aztán végül is Mi ketten jól érezztük magunkat nagyon...De a barátaink elkeztek veszekedni hol ez hol az sértődöt meg, de olyan dolgokon, mintha nekik nem lenne közös gyerekük..A párja kitalálta de szerintem viccből, azért(mert tudja, hogy a Klaudia buliba akar menni), hogy este elmegy táncikálni, huuu hát ne tudjátok meg.háború-volt, kibált a csaj, hogy nem gondolod, hogy majd te elmész én meg maradok a gyerekeddel...Hát meg még voltak aprságok amin össze kaptak, Klaudiának minden kellett kaja is meg ruca is-mindent amit csak meglátott...Minek???2 napra lemenetünk nem azért, hogy vásároljunk..
Huuu nem volt semmi...Amúgy tudtuk, hogy nem fényes a kapcsolatuk, és a csaj most akarja élni az életét...De, hogy ennyire szar a kapcsolatuk, hát teljessen megvolt illatdva a párom rajtuk...
Szóval ennyi...Tanultunk belöle, ja s hozzá teszem sok mindent mi álltunk mert ők, nem állnak jól nagyon anyagilag..
Naa mind 1 azért jó votl, de legalább ha Augusztusban elmegyünk párommal akkor kettesben megyünk!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pöpet hosszú lettem
Szép napot!!!!