Mi is gratulálunk Zsaninak! Sok boldogságot, egészséget, és sok tejecskét!
Zizu már csak taknyos, voltunk az esküvőn (csak templomi és utána egy rövid állófogadás volt), ahonnan hazafelé ránk nyomták a légkondit, így Apának és nekem is fáj a torkunk... Már csak ez hiányzott! De legalább Zita annyiban esett vissza, hogy megint szívni kell kétszer a nóziját. Más baja nincsen, eszik és iszik rendesen.. Úgyhogy most bio kezelés van ezerrel nekem,Apát gyógyszerezem , hogy nehogy emiatt ne jöhessen be velem szülni majd...
Öcsim nagyon jófej, múlt héten többször és ma is volt fent segíteni, takarítani, ma Zizuval játszani, hogy tudjak gyógyulni,pihenni, Apát se terheljük le. Anyukám meg küldött vele két napi ebédet, így az is szupi, hogy nem kell főznöm... Anyósom meg csak kamuzik, hülyít állandóan hogy ezt csinál majd, meg azt, aztán nem lesz belőle semmi, mert túl meleg van, túl fáradt stb. Mindegy, ez van, de akkor is tök rossz, hogy mindig csak ígérget, aztán ő ven felháborodva, ha a férjem rákérdez, hogy akkor most miért nem jött, miért nekem kellett 3órát vasalni pocakkal, amior megígérte, hogy egész hétvégére átjön és segít amiben kell stb. Tegnap idejöttek Apósommal 11re, délben megebédeltettem és letettem aludni Zizut, ők is lefeküdtek vele,gyorsan elmentünk bevásárolni, annyit kértem, hogy csináljon valami gyors ebédet, mielőtt megyünk az esküvőre. Mire hazaértünk sehol semmi sem volt, kértem, hogy csináljon gyorsan egy rántottát, mert nekem még vasalni kell a ruhát és becsomagolni az ajándékot. Erre a válasz: ők nem éhesek... Kicsit bepöccentem és mondtam, hogy viszont a másik unokádnak muszáj ennie... Ami a legrosszabb, hogy csak azért se azt csinálja Zizuval, amit kérek, úgyhogy remélem Pöttöm megvárja amíg Nagyapó hazajön kedden és akkor felváltva lehetnének Nagyanyóval, azaz Anyummal Zitával és én is nyugodt lennék...
Bocsi a panaszáradatért, de annyira nem értem én ezt... Fogalmam sincs, mit fogok csinálni így két gyerkőccel, főleg, hogy Apa csak az 5 apanapra jöhet el a betegállomány miatt...
Sok puszi Nektek!
Sáfri, ha minden igaz, mi vagyunk a következők....
))
MEGVAN A LÁNYNÉV!!!!!!!!!!!!!!!!!!
)))))))))))))