Új privát üzeneted érkezett!

Granuláloooooooooooooooooooooooooook

margarétásítókat küldöm ***¤¤¤***¤¤¤

Kép
szdrita

Ahoj,

Nava,
Sajnálom nálad is rosszalvást.
Balcsiért irigy-irigy.

Számos Pancsi,
Nagyon drukkolok hogy jó híreket kapj hétfőn !

Mara,
Cicódnak jobbulást, kenőcsöt kapott ?

Judit,
A vonalzód miatt kérdeztem az esküvő dátumát :lol:

Vicky,
Fogzási nyűgit sajnálom. Dentinox vagy valami homeós cucc ?
Képek nagyon jók ! Biztos nagyon édes lehetet Barbus sapiba kapaszkodva :lol:
Hajrá rutin, ügyes csajszi vagy !

Angi,
Nagyon jó hírek, drukkolok a keddhez.

Luca,
Juppé árfolyamkedvezmény.

Kisbeeka,
Remek hírek, örülök hogy ilyen ügyes voltál !
Jó ikejázást :lol: :lol:

Valyoni,
Passz 12. napi uh.

Sajti,
Fogjuk rá hogy sikerült aludni, nagyon hektikus mostanában az alvásom, nincs már kényelmes póz.

Vikus,
Kitartást a meleghez.

Rita,
Nagyon drukkolok hogy jó helyen legyen !

Aktucs,
Üdv itt.
Sajnálom a mellmizériát, huh.
Drukkolok, hogy mielőbb a babátvárók táborát erősítsd Te is.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Mi jól, fiúk alszanak, én picit olvasgattam, meg még mindig az erőt gyűjtöm h a kórházi csomagomat elkészítsem :lol: :lol:
szerintem azért a "félsz" bennem hogyha elkészítem akkor pikk-pakk mehetek is a kórházba :roll:
amit észrevettem egyébként hogy éjjel-nappal borzasztó fáradt, vagy inkább gyenge vagyok, persze jó lenne aludni is, de mivel az esélytelen így csak ténfergek a lakásban.

kubuspace

kubu: Fogzásra dentinoxot meg chamomillát használunk. Az éjszakák már jobbak, de nagyon nyáladzik. Köszi a vezetéssel kapcsolatban a drukkot, majd meglátjuk. Már neked csak 3 hét van hátra? Nekem ilyenkor született meg Barbus. De te még bírni fogod. Azért én azt a csomagot csak össze készíteném. Nekem egy szekrényben volt és mellette egy lista, hogyha hirtelen kéne pakolni, akkor se maradjon itthon semmi.
vicky79
Budapest III. kerület

Béka

Gratulálok nagyon :D :D
angi81

Breki:Gratulálok :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Andikám: az a krém elvileg jó nem endósoknak is...én is kenem,és nekem az FSH hormonom jobb lett...állítólag az nőni szokott a hormon-bombáktól amiket kapunk,nekem meg lentebb csúszott :D szerintem ennek köszönhetem...csak természetes anyagok vannak benne...

Kubu: éjszakára Ti is ki szoktátok kapcsolni a klímát :?: Figyu,szerintem készítsd össze azt a csomagot...pont tegnap volt a tv-ben,hogy sok kismami hamarabb szül meg ebben a kánikulában...ne így legyen,de azért az a fránya motyó legyen egyben...

Macsek: Hol és hogy vagytok a fiúkkal :?: :?: :?:

Eszter: Te merre csatangolsz :?: :?: :?:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok!

Rita: Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!!

Számos Pancsi: Neked is nagyon szorítok!!!

Aktucs: Üdv. itt nálunk! Nálam is hasonló a kolléganős viszony, de nem nagyon foglalkozok velük.

Breki: Óriási gratula, hát ez tényleg baromi jó hír, 100 %-os teljesítmény, le a kalappal!!!:-)

Délelőtt néztem az egyik tévé csatornán egy dokumentum filmet. A nőnek mesterséges megtermékenyítés segítségével 6-os ikrei születtek. Hát nem semmi volt egy napjuk.

Luca
luca4

Szdrita-most nem értem mihez is gratulálsz :oops:
Doki mondta,h álljak le vele.
Igen,elméletileg naponta kéne neki duplázodnia.
Beültitől 4. hét.

Kubu,Luca-Nagyon köszönöm a drukkokat :lol:

Kisbeeka-hát neked nagy gratula :lol: :lol: :lol:

Angi-nem napozni :D

Számos Pancsi
pancsi790204

Számos Pancsi, én is nagyon drukkolok, hogy a lehető legjobban alakuljanak a dolgok.

Breki, szerintem folytasd ezt a sikerszériát :D

Letöltöttem én is a Sejtjeink-et, ma este úgysem lesz semmi a tv-ben, megnézzük a Párommal.

Egész nap a medencében hűsöltünk. Anyámék kidobták, mert ereszt, mi meg úgy döntöttünk az a kis víz elfér a kertben. :)
aktucs

luca: én is szoktam nézni a hatos ikreket, inszeminációval lettek ha jól emlékszem. Kicsit sok volt a tüsző, de úgy látszik ott ezt nem nézik annyira mint itthon. Édesek a kicsit, de nekem ez az egy is elég. :D Nem tudom hogy nem bolondul meg.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Breki,
szuperügyesek voltatok :)

Számos Pancsi, Rita,
nagyon szorítok nektek hogy jó helyen legyen a babóca!
És küldök itt egy kis hcg-növesztőt :arrow: :arrow: :arrow:

Kubu,
szegényke, nagyon kellemetlen ilyen melegben a nagy pocival...(nekem Simon okt. eleji, Eszter szept. végi, tehát tudom, milyen egy nyári nagypocak :roll: )
Pakolj csak össze, sosem lehet tudni! Bár állítólag a lányok nem sietnek kibújni, és én ezt alá is támasztom: Simon 10 nappal előbb, Eszter meg 3 nappal később érkezett mint vártuk :wink:

Angi,
egyre közelebb az a bizonyos kedd :wink:

Aktucs,
medence-sztori édes :D
Naná hogy elfér a kertben a víz, még locsolni sem kell így :lol:

Kép
judit0713

Breki,
jelöltelek wiwen.

Kép
judit0713

Hahó itt az éjszakai bagoly,

2-ig aludtam nagyágyban, kistörp mellett, most kiparancsolt és az apjával a legnagyobb világbékében horpasztanak tovább :shock:

Vicky,
Na nyál nálunk pont egy éve van, nonstop, én nem is tudom honnan tud ennyit termelni ez a gyerek :lol:
Jaja 3 hét, rendben ígérem, hogy csomag ma elkészül. Nagyon bízom benne, hogy a frontok nem kavarnak be, nem akarok még szülni :lol:

Angyal,
Nem, klíma megy nonstop, max reggel kikapcsoljuk annyira hogy átszellőztetjük a lakást, de megy ezerrel, megállás nélkül, éjjel-nappal. Uh még jó hogy nem láttam a műsort, rendben készül a csomag még ma délelőtt :lol: :lol:

Luca,
6-os ikrek ???? húúúúúúúúúúú

Aktucs,
Pancsiért irigy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Judit,
Parancs értettem. Tegnap a szomszédotokban voltunk (Vác).

kubuspace

Sziasztok!

Kubu!Te jó ég,látom Te sem tudsz aludni,az uram napok óta a konyha kövön alszik vagyis csak próbál!

Kisbeeka!ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vikus82

Sziasztok!Szomorú hírrel jövök,egyre halványabb ateszt,tehát ürül a hcg.Holnap mgyek sz.hez,hogy abba hagyhassam a crinonet.Ha már nem maradt velünk,hamarabb kiürülhessen.remélem nem kell semmi beavatkozás.
Szörnyen érzem magam,hogy megint ua,hogy valamiért nem tud megtapadni rendesen.
Ez nálunk már a 3.+Természetes úton is volt 3 amikor még nem voltam elzárodva.Mind az 5.hétig

Pancsi!Rosszul írtam,mknál ahcgm 1200-1500 ig nőtt 4 nap alatt,a26.naptol. :( :oops:

Breki!Remek,nekem pont így volt és 5.napra 2 szép maradt.Mennek a drukkok! :arrow: :arrow: :arrow:

Írjátok le légyszi,hogy 3 eset után,miért küldenek az ÁNTSZbe?ez ua. a vizsgálat,mint a 3 gén ami a rossz megtapadást vizsgálja?Két inszem,1lombik ez is 3 nak számít?muszáj elmennem októberig minden vizsgálatot megcsinálni,mert ezek nélkül nem állok neki októberben a2.nak. :cry:
ritabmc

Sziasztok lányok,asszonyok!

Örömmel értesítelek benneteket,hogy megnyílt Budapest legújabb komplex meddőségi intézete a VERSYS CLINICS Humán Reprodukciós Intézet. Ha felkeltette érdeklődésed nézd meg a honlapot: http://versysclinics.com/ vagy írj privit. Ha őket választod nem bánod meg, garancia rá a maximális orvosi szakmai múlt, odafigyelés, a mosolygós munkatársak
az élet csodája

Rita, nagyon sajnálom. :-(( IR nem lehet az oka? az egyik nagyon alattomos hatása, hogy korai vetélést okoz.
drukkolok hogy semmi beavatkozásra ne legyen szükséged.

Kubu, szegénykém, már megint alig alszol. :-( na jó nem szekállak én is a pakkal, ha úgy érzed pakk=szülés. de mi lenne ha csak összekészítenéd egymás mellé a cuccokat, hogy apa majd tudja hogy miket kell bedobálni a táskába! mit szólsz ehhez a verzióhoz? :-D

Angyal, megírod hogy mi ez a krém? én nem vagyok endós, de azt írod bárkinek jó lehet. köszi.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Rita: Nagyon, nagyon sajnálom, annyira drukkoltam Nektek!!!! Én még azért bizakodok, hátha csak valami teszthiba.

Az ÁNTSZ-es immunológiai vizsgálat:
Szerintem nem ua. lehet ez a vizsgálat, mint amit Te írsz, de én azt nem ismerem.
Lehírom, hogy az én ÁNTSZ-es leletemen mi van:
ANA (ELISA)
ds-DNA
KardiolipinG/A/M
B2-GPI IgG/IgA/IgM
Anti-TPO
Anti-thyreoglobulin
tTG IgA
tTG-IgG
Nekem ezeket nézték, de azt ne kérdezd, hogy mit jelentenek, mert fogalmam sincs, hátha a többiek tudják. Mi csak aug-ban megyünk konzira, hogy megbeszéljük a leleteinket. Szerintem kérjed sz-től ezt a beutalót, biztos felírja, ez viszont fizetős.
Remélem valamicskét segítettem.
Luca
luca4

kubuspace

Képzeljétek kaptam egy privit .
Miben leírja egy bmcs lány,hogy 42 vel indult,és 18 hetes terhes.3 nappal vvtel után is halvány tesztje volt.

Ennyire sz.......ok a tesztek? de már az 5.?
ritabmc

Mennyi az ára a vizsg.nak?
ritabmc

Csajok!

Itt irta le vki a Titok cimű film linkjét????azt hiszem youtube-os volt,ha igen mégegyszer leirná?!köszönöm
vikus82

Kubu, köszi hogy feltetted a linket, arról nem is beszélve hogy biztos nem TB támogatott intézetről van szó...

Rita, újabb remény? :-) a teszt erőssége csak akkor mérvadó szerintem valamennyire, ha mindig ugyanabban az időpontban ugyanazt a tesztet használod.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Rita: Látod, carok ezek a tesztek!! 15 e. a vv.

Luca
luca4

Sziasztok!

Előkerültem én is, bár a hét közepén egyszer már végigolvastam a termést, aztán ma ujra nekiültem, sokat irtatok!

Rita: először is nagyon remélem, hogy végre veled marad a kis pocaklakó! Csak légy türelmes és beszélj hozzá, hogy nagyon szép világ vár rá itt kinn!

Kubu: nekem sincs kedvem semmit csinálni, azért nem is irtam nagyon, de az én takarításom megvár! A csomagot azért valahogy most már pakold össze - egyszer ugy is meg kell csinálni és az idő lassan itt lesz! Apa munkahely - sajnálom nagyon, benne vagyok, nekem sincs sehol semmi hetek óta, még csak nem is keres senki. Nyár van ezzel vigasztalom magam! Most végre lehült az idő, remélem jobban alszol!

Angi, Kisbeeka: nagyon remélem, szaporodnak a pocakos mamák veletek, mega drukk!

Woody: hogy bírod ezt a nagy pocakot? Csodaszép Lililak, de azért kint már jobb lesz neki!

Mieza: elmentél nyaralni, mert látom, hogy most nem irsz, vigyázz magatokra.

Rodina: még egy dolgom van, a blogodat olvasni, mert azzal adós vagyok, és nagyon szeretem - főleg ahogy kezdődik, nincs már sok hátra, lesz eredmény!!! Kitti: imádni fog titeket, ti meg őt!

Macsek: kiskandurok hancuroznak? Biztos már a nemük? Azért lányneved is legyen talonban! Multkori pocikép nagyon helyes!

Vbeni: az állatos történeted nem semmi! Ugye ez nem álom volt, hanem valóság? Amennyiben igen, akkor legyetek óvatosak, mert az ilyen állat nagyon veszélyes tud lenni - terjeszti a pestist, ami nagyon nem veszélytelen. (Nem akarok vészmadárkodni, de fő az óvatosság.Pár éve egy német ujságban olvastam erről)

Sajti: a Te irásaidon mindig jót derülök, tőleg a 4 évszak panzión.

Az én hetem a felépülés és a hüsölés jegyében telt. Valahogy kihevertem a mult vasárnapi látogatást, mert a végére nagyon sokat sirtam, ismét alig tudtunk meg valamit elment gyermekünktől. Gyorsan el is huztam egy barátnómhöz, akinél igen furcsa vendéglátásban volt részem - ez valahogy a fogyókurát segítette, nem ettem magam halálra sőt. De legalább fürödtem tóban és csodáltam hattyukat. Aztán itthon hüsöltem és kerestem (volna) állást, ami nem igazán van. Most pedig már a következő utamra készülök, pár nap és indulok. Aztán fogdoki. Jaj de jó neked Hófehérke, te már kész leszel hamarosan!

Addig is minden jót nektek és követem az eseményeket a zugból

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok skacok :)

Mindenkinek köszi a gratulációt!!
Tegnap tudatosult bennünk párommal,hogy máris szülők lettünk :)
Hiszen azok a kis tündéri embriócskák mind a mieink,és valósak,élnek,osztódnak :)

Persze remélem az 5.napig is kitartanak,nagyon szorítok értük.

De ha gond lenne ezzel,úgyis szólnak holnap,hogy "soron kívül" menjek be.

Annyira édes volt a hölgy,aki felhívott a jóhírrel tegnap.
Nagyon örült,mondta,hogy nagoyn jó hírei vannak :D
Vendég

[quote="vikus82"]C írta:vikus82sajok!

Itt irta le vki a Titok cimű film linkjét????azt hiszem youtube-os volt,ha igen mégegyszer leirná?!köszönöm

http://www.titokfilm.hu/thesecret/
Vendég

Sziasztok!

Rita, azért még hátha. Mielőtt abbahagyod a gyogyit, azért még egy vv csak lesz?!

Azért felháborító ez a központ. Mindenféle engedélyek nélkül, gondolom jó pénzért - a honlapról nem derül ki. És biztos lesznek, akik kétségbeesettek, nem akarnak várni és fizetnek... :x :x
aktucs

Aktucs: Köszi neked is a gratulát! :) :) :)

Igen,valóban felháborító az a központ... :shock: :?
Vendég

Kispatak: mindent megteszek azért,hogy velem (és persze velünk) bővüljön a kismamák tábora.

Nagyon jól viselkedek,magamba erőszakolok egy csomó folyadékot,sétálgatok,sokat nevetek, szedem a bogyókat,amiket a doki felírt,meg használom azt az Utrogestan-t...

Azt nem csípem,mert elég gáz,hogy 3x kell egy nap,és nem merek felkelni,nehogy idő előtt kicsússzon :lol: :lol:
Úgyhogy ilyenkor nézem addig a TV-t,vagy olvasgatok :)
Vendég

Rita: nehogymááár elbizonytalanodj! :D
Most nagyon kell akarnod a pocaklakót,simogasd a pocid,beszélj hozzá,végezz minél több megnyugtató és kellemes dolgot,hogy neki is jó érzés legyen,érezze,hogy jó helyen várják!! :)

Fel a fejjel,a babó Téged akar!!!
Vendég

Nem tudom,mit csináljak,egy órája elkezdett elég erősen fájni a jobb oldalam,mondjuk hogy a vesémnél.

Mondta a doki a leszíváskor,hogy ha van valami,akkor jelentkezzek a szülészeten,de nem tudom,hogy ennek van-e köze ehhez az egészhez...

Ittam rá már 3 pohár vizet,próbálok minél többet inni,és majdnem minden nap halat ettem,hogy meglegyen a megfelelő mennyiségű fehérje.

Valakinek tippje esetleg?

Várok még,hátha javul,de eddig semmi.
Vendég

GyógyHír - HírTv
Mi állhat a meddőség hátterében?

Adás:
2010. július 18. vasárnap 16.30
2010. július 22. csütörtök 14.30
2010. július 23. péntek 9.05

Mi állhat a meddőség hátterében?

Miért nem jön a baba? Hogy kapcsolódik össze a belgyógyászat a nőgyógyászattal? Meddőségkezelési tanácsok az endokrinológus szülész-nőgyógyász szemszögéből.

kubuspace

Sziasztok,

Móni vagyok,új vagyok itt a fórumon. Én is a BMC-be járok, én dr.Z-hez. Igazából Pancsi790204-nek ígértem meg hogy megüzenem sikerült-e a beültim, hát sajnos nem jött össze. Biztosan emlékszel együtt vettünk teszted, és utánad mentem be eredményhirdetésre.
Októberben megyek a fagyikért vissza, már nagyon készülök rá.
Üdv mindenkinek! Móni

MÓNIKA
missmoniq

Sziasztok!
Kisbeeka!köszi !és megy a drukk :wink: :wink: :wink:

Én jelentem,h abba hagytam a Norcolutot és ha megjön "Béla" akkor jelentkezem petevezeték átjárhatóságira,a Bromocriptint még szedem!

Éjen tök jó hűvös van!
vikus82

Szia Kisbeeka!

Én azt mondom ha nagyon nem vagy jól, fordulj orvoshoz! Inkább sokszor feleslegesen, mint egyszer nem menni. Legfeljebb azt mondják, nincs semmi baj (ne legyen, kívánom ill. azt, hogy minden ok-s legyen)

üdv

kispatak
Vendég

ZsuzsÓ: ment a p.ü..

Breki: a punkció után kaptál egy zárójelentést..azon van egy tel.szám ha van valami gondod fel tudod hívni őket...én már beszéltem velük,mert az első beülti után baromira fájt a hasam...borzasztó kedvesen beszélt velem a doki...abszolúlt megnyugtatott,tanácsot adott,hogy mit csináljak...Szerintem csörgesd meg őket,mond el a problémádat és ha úgy érzi a doki,hogy ezzel be kell menned a korházba úgyis ezt fogja tanácsolni...Ha tényleg nagyon fáj valamid érdemes felhívni a korházat!!!

Kubu: Te hol és kinél fogsz szülni?

Kép

kiss angyal

Angyalka: Doki azt mondta a punkció után,hogy ha vmi lenne,akkor a szülészeti osztályon jelentkezzek.
Persze akkor nem gondoltam,hogy bármi is lenne.

Hívtam páromat,ő otthon van,tényleg van egy vezetékes száma ennek a részlegnek,ami a papíron is fel van tüntetve.

Most egy ideje jobban vagyok,elmúltak a görcsök.
Talán csak az ideg most jött ki (?).

Bízom benne,hogy már jól leszek,és csak átmeneti volt.
Ha valami van,anyum úgyis kocsiba vág :D
Vendég

Igazad van Kispatak,ha bármi lesz,akkor egy hívás után be is megyek,de most már nem lesz semmi gond :)
Vendég

Breki: így van,nem lesz semmi gond :!:

Kép

kiss angyal

Vikus,
Szegény urad, de vigyázzon nehogy felfázzon :lol:

Rita,
Jaj nagyon sajnálom.

Zsuzsó,
Dehogy piszkálsz :lol: ))
Verziód teccik, ennek hatására előszedtem 3 táskát (1 Marcusnak, 1 szülőszobára, 1 kórházba) aztán kell meg egy kicsi csomag hogy miben is hozzuk haza a kiccsajt 8)

Kispatak,
Jó hogy jelentkeztél :lol:

Kisbeeka,
Annyira drukkolok.
Olvasom hogy fájsz, telefonálj szerintem.

Móni,
Üdv itt, sajnálom hogy nem sikerült.

Angyal,
Jánosban fogok szülni, Dr. Molnár Lászlónál. Marcus is nála született, nagyon szeretem.

kubuspace

Beni: Gondolok ám rád, nagyon sok drukk a holnaphoz. Remélem Te is hasonló pozitív benyomásokkal jössz el, mint én és remélem mindent rendben találnak Nálad. Gyere holnap, ha tudsz.

Luca
luca4

Sziasztok!
Holnap reggel még csinálok 1 tesztet,és ha semmi bemegyek engedélyt kérni SZ.től.a leállásra.
Így döntöttem ma,egy gétig nem akarom folöslegesen a crinonet.
ritabmc

Sziasztok lányok!

Most csak egy gyors beugrásra. elnézést, hogy nem jelentkezek sokat, általában csak arra van időm hogy olvassalak titeket. de követem kivel mi történik :)

a segitségeteket szeretném kérni, ismertek olyan embert, aki kisgyerek mellett tanul? egy cikkhez kellene néhány kérdésre válaszolni, nem sok idő. emailben lőném át a kérdéseket

Sajti ari vagy töltök majd fel pocakfotót. holnap megyünk 4d-re remélem tud képeket csinálni a doki, arról is mutatok majd fotókat.

nagyon szoritok mindenkinek, jók legyetek

Kép
vayacon

Sziasztok!

Meglep, hogy ilyen későnkelőként is az elsők között lehetek... :)

A ma újratesztelőknek nagyon nagy drukkot küldök, meg gólyákat.

Hazafelé az úton tucatjával láttuk a gólyákat, csak úgy tücsköztek az aratás után. Ennyi gólya már csak hoz egy kis szerencsét! :D

hofeherke

Olvasok vissza, csak lassan megy :D

Kisbeeka, mi is lefényképeztük a tűkupacot :D

Sejtjeink film:
Én is mindig úgy voltam a filmmel, hogy nem jó közben megnézni. Vagy akciók előtt, vagy holtidőkben, de közben nem nagyon. És azért sokkkkal több baba jön ott össze, mint egy. És van benne egy nagyon negatív csaj, aki végiggörcsöli az egész filmet és mire feladják az 5. lombik után, hopp spontán bejön. (mert eddig a görcsösség nem segített nekik)…
Nagyon komoly dokumentumfilm, ami szerintem iszonyú jól van megcsinálva!

Kubu, írd mindig, ami történik, csak most már mindig jók történjenek :D ))

Wikka, megteszed nekem, hogy az IR-es részt elküldöd? Unokatesóm nagyon küzd vele!

Sajti, milyen lett az ubi??? A kenyér helyett kell bele a krumpli? Kovásznak?

Angi, szorítottam!!! Hogy ezek milyen jó hírek!! Hajrá-hajrá!!! Nekünk 8-ból 8 lett, és 4 maradt 5 naposnak (ált. 50%) szokott. Szóval tuti, hogy kedden lesznek költözők és fagyisok is, járjatok úgy, mint mi :D )) Vidámfilmek, sok-sok víz és fehérjefehérje!!!

Csajok, engem is jelöljetek be a facebookon :D ) Lcccci!

Kisbeeka, szuper hírek, hajrá-hajrá!!! Vidámfilmek, sok-sok víz és fehérjefehérje!!! Láűtod, mit tesz a hit? :D Az az utro nemsokára az egyik legbensőségesebb barátod lesz, akivel leggyakoribb a kapcsolatod :D )

Számos Pancsi, ezek nem a legjobb hírek, pedig nagyon gondoltam rád! Az adott körülmények között oldódjon meg a lehető legjobban!

Rita, hihetetlen hatalmas energiákat és hcg növelőt küldök neked!!! Hajrá-hajrá, én hiszem, hogy csak később tapadt meg és lassabban indult meg. De ott van! Higgy benne te is!!! Rita, annyira azt érzem, hogy feladtad és negatívan akarod látni, pedig nem szabad!
Ne tesztelgess, hanem higgy benne. Ha megérzi, hogy kételkedsz, ő sem fog harcolni! Látod, a privis lánynak is sikerült, mert akarta, hitt, nem kételkedett, hanem minden erejét odakoncentrálta!

Andrea, hogy van lelkileg? A patópalitok nagyon akarja, ezért is küzdött annyira, ő lesz a befutó, érzem!!! Hívd fel az infos telefonszámot a krémmel kapcsolatban és kérdezd meg a csajt. (nekem nem sikerült elérni, mailben is bunkó volt), de akinek sikerült, annak elég részletesen segített!
http://www.womenscarehungary.com/

Zsuzsó, ez az a krém!

Hajrá Zsuzska!!!

Üdv az újaknak: Aktucs ás szdRita!

Vaya, hova írsz cikkeket?

Aktucs, hogy tetszett a film?

az élet csodája… Kubu, pont így néz ki ez a honlap is… kicsit több info kéne, minthogy magukról azt állítják, hogy jók. Jóból van más is, az nem elég. Állami támogatást tuti nem kaphatnak, mert azt befagyasztották. Pénzesnek meg elég durva lehet…
mieza

Vaya, jelentkezz majd a 4Dvel :)
mieza

Na, mi hazaértünk, isteni volt. Annyira kikapcsolódtunk :)
Először a Hegyalja fesztiválra mentünk. Én régen iszonyú nagy fesztiválos voltam, azt hiszem ez hiányzik a legjobban. Így, hogy nem ittam, utroztam, hamar elfáradtam, babó szurkált ha nem tetszett neki a koncert... szóval még így is nagggyon szuper volt!
Már teljesen meg vagyok őrülve, hogy mikor lesz már Sziget. Az az egyik legcsodálatosabb varázs a világon, amikor egy álmaim faluja felépül egy teljes hétre! (tudom, már nem egy teljes hét, lelopják ahogy tudják, nincsennek jó fellépők...stb.) De a hangulata! Olyan élmény, amit nem lehet máshol megkapni :)
Idén persze nem egy hétre megyek, nem éjszakázom, nem megyek zajos koncert első sorába :)) (úgy sincsenek már jó koncertrek)

Aztán átmentünk Felsőtárkányba, ahol nagyon sokat kirándultunk (lightosan, terhes tempoba, inkább sík terepen), de erdőben, szóval a nagymelegből semmit sem éreztünk, szupereket ettünk, kutyák is nagyon élvezték, a szállás kempinges faházas volt, imádom ezt a nomád életet :)

Tudni, kell, hogy mi nagy utazók vagyunk, mindig veszük két jegyet, egy hatalmas hátizsákot és indulunk. Nem tudjuk hol kötünk ki, mit-nézünk meg, hol alszunk-eszünk. Minél vadabb, annál jobb. És tavaly a lombik miatt nem voltunk és idén sem. És most valahogy nem is annyira hiányzik (pedig ha nem sikerül most a babó, már Indiában lennénk :), tudom, hogy nagyobb kaland vár most ránk, izgibb :)
Van egy wellnesses énem is, drága hotel, pár nap lazaság, de abból többet nem bírok. Inkább jövős-menős programok :) Most tökéletes volt, csak rövidke :)
mieza

Jó reggelt!

Találtam még egy filmet a Titokról,nekem nagyon tetszik,jó kedvem lett tőle!

http://www.youtube.com/watch?v=qojU-s6AXHs
vikus82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?