Olvasok vissza, csak lassan megy
Kisbeeka, mi is lefényképeztük a tűkupacot
Sejtjeink film:
Én is mindig úgy voltam a filmmel, hogy nem jó közben megnézni. Vagy akciók előtt, vagy holtidőkben, de közben nem nagyon. És azért sokkkkal több baba jön ott össze, mint egy. És van benne egy nagyon negatív csaj, aki végiggörcsöli az egész filmet és mire feladják az 5. lombik után, hopp spontán bejön. (mert eddig a görcsösség nem segített nekik)…
Nagyon komoly dokumentumfilm, ami szerintem iszonyú jól van megcsinálva!
Kubu, írd mindig, ami történik, csak most már mindig jók történjenek
))
Wikka, megteszed nekem, hogy az IR-es részt elküldöd? Unokatesóm nagyon küzd vele!
Sajti, milyen lett az ubi??? A kenyér helyett kell bele a krumpli? Kovásznak?
Angi, szorítottam!!! Hogy ezek milyen jó hírek!! Hajrá-hajrá!!! Nekünk 8-ból 8 lett, és 4 maradt 5 naposnak (ált. 50%) szokott. Szóval tuti, hogy kedden lesznek költözők és fagyisok is, járjatok úgy, mint mi
)) Vidámfilmek, sok-sok víz és fehérjefehérje!!!
Csajok, engem is jelöljetek be a facebookon
) Lcccci!
Kisbeeka, szuper hírek, hajrá-hajrá!!! Vidámfilmek, sok-sok víz és fehérjefehérje!!! Láűtod, mit tesz a hit?
Az az utro nemsokára az egyik legbensőségesebb barátod lesz, akivel leggyakoribb a kapcsolatod
)
Számos Pancsi, ezek nem a legjobb hírek, pedig nagyon gondoltam rád! Az adott körülmények között oldódjon meg a lehető legjobban!
Rita, hihetetlen hatalmas energiákat és hcg növelőt küldök neked!!! Hajrá-hajrá, én hiszem, hogy csak később tapadt meg és lassabban indult meg. De ott van! Higgy benne te is!!! Rita, annyira azt érzem, hogy feladtad és negatívan akarod látni, pedig nem szabad!
Ne tesztelgess, hanem higgy benne. Ha megérzi, hogy kételkedsz, ő sem fog harcolni! Látod, a privis lánynak is sikerült, mert akarta, hitt, nem kételkedett, hanem minden erejét odakoncentrálta!
Andrea, hogy van lelkileg? A patópalitok nagyon akarja, ezért is küzdött annyira, ő lesz a befutó, érzem!!! Hívd fel az infos telefonszámot a krémmel kapcsolatban és kérdezd meg a csajt. (nekem nem sikerült elérni, mailben is bunkó volt), de akinek sikerült, annak elég részletesen segített!
http://www.womenscarehungary.com/
Zsuzsó, ez az a krém!
Hajrá Zsuzska!!!
Üdv az újaknak: Aktucs ás szdRita!
Vaya, hova írsz cikkeket?
Aktucs, hogy tetszett a film?
az élet csodája… Kubu, pont így néz ki ez a honlap is… kicsit több info kéne, minthogy magukról azt állítják, hogy jók. Jóból van más is, az nem elég. Állami támogatást tuti nem kaphatnak, mert azt befagyasztották. Pénzesnek meg elég durva lehet…