Halihó!
Angi:
7 tesó - ez remek!
A szerencsék két kiválasztottnak pedig jó utazást és stabil ágyazódást kívánok!
A műsorod oltári lehetett!
Navi:
Drukkjaim a vizsgálatokhoz, de úgyis minden rendben lesz!
Mindjárt megkóstolom az ubit, nem bírom ki holnapig!
Megjöttem, hmmm... fincsi lesz, még nem tökéletesen ért be, de nagyon jó lesz, érzem!
- addig vigasztalódom egy kis csemegeubival.
SzdRita:
Üdv, gyorsan sok porontyot neked!
Én is Szűcshöz járok, csak ajánlani tudom.
Zsuzsó:
Akkor nyithat a jégivi, ha lesz bládi+cisztátlan fészkem.
Ritabmc:
Hu-húúúú, de jól hangzik! Halk gartula és nagyon szorítok!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kubu:
Aranyos volt a Shrek, bár annyira felmagasztalták előre nekem, hogy picit többet vártam, de tényleg jó volt. Lesz majd vmi baglyos 3d is, az előzetese csodaszép!
Sikerült aludnod?
Pancsi 79:
Bakker, sajnálom, ha mk-d van...
Már biztos? Hülyeséget kérdezek, hogy lenne biztos ilyen HCG mellett csak gyanús vagy, nem?
Figyuka, nekem 2 naponta összesen 6 alkalommal kellett kapnom a szurit, de ez is egyénfüggő. Nálam nem jelentkeztek mellékhatások, az utolsónál éreztem pici szájszáradságot rövid ideig, de másra nem emlékszem.
Május 4-től visszakeresheted a hsz-aimat, ha érdekel.
Ha éles, késszúrásszerű a fájdalmad, irány a kórház. Én túlparáztam a dolgot, csak egy kicsit szurkált a hasam és bementem este a kórházba, de nem volt semmi baj. Inkább így legyen, minhogy nem mentem volna be, aztán meg ki tudja... Legalább megnyugodtam. Ha mégis mk-id van, nagyon remélem, hogy magától elhagy téged a rossz GPS-koordinátákkal beindult bogyóka és nem kell a bökő, el sem hiszed mennyire együttérzek veled és nagyon-nagyon drukkolok, hogy rendben legyél!!!
Mara:
Menta priv!
Fogadnhoz sok bátorság és ktartás, a cicu szemét sajnálom, gyógyhullámokat küldök neki is. Nem egyszerű a macsek szemét kezelgetni, biztos ő is utálja ha pitiszkálják.
Vicky:
Olyan jót nevettem, hogy Barbus a sapijába csimpaszkodik a hideg víz elől! El akar benne bújni vajon?
Tündéri lehetett!
Most voltam IR kontrollon, kedves drnő szerinted jók az értékeim?
1. vércukor: 5,0 mmol/L (ref.: 3,5-6,1)
2. terheléses vércukor 60 perces: 8,4 (ref.: ---)
3. terheléses vércukor 120 perces: 3,7 (ref.: ---)
1. inzulin szint: 12,30 mIU/L (ref.: 2-29)
2. inzulin szint 120 perces: 41,10 (ref.: 22-79)
Augusztusig még azért van idő gyakorolni, de ez a meleg! Nemtom a kocsiban van légkondi? Mindjárt meglesz a jogsid, ügyesen haladsz! Én már rég vizsgáztam, még a múlt évezredben, most nem egy napon van már a rutin és a városban való vezetés?
Béku:
Szuper!
Termékenyüljön meg mindegyik!!!