Új privát üzeneted érkezett!

Luca: ez hihetetlen!!
Látod?? Működik! :)

Amúgy vagyok már,csajócák!! :lol:

No para,Breki nem marad el soká.

Ritának nagyon szépen köszönöm a látogatást,hihetetlen jó érzés volt! (Úgy tudom jó hírekkel jön... ;) -bocsi :oops: :lol: )

Rólam:
Megvolt a leszívás,1/4 10 körül.

6 tüszőm volt,ebből 4 petesejtet sikerült leszívni,aminek Sz nagyon örült!!Mondta párom,hogy mikor jött ki a műtőből velem együtt,nagyon vigyorgott :)

Ma csak én voltam nála terítéken (műtőben). :lol:

Mondta,hogy nagyon jó az eredmény,főleg ahhoz képest,hogy milyen nehezen ment a stimulálás.
Reggel hívnak az eredmény miatt,nem nekünk kell,mert csak 2-en vannak a melóra,és zavarnánk.
Így kora reggeltől kell várni az infót.

Terveim szerint mind megtermékenyül :lol:
(kétkedőknek megjegyezném,hogy nyerő szériában vagyok,és eddi minden összejött :D ).

A műtőben már dumáltam ezerrel,azt nem tudom hogy mit,de mikor nyílt az ajtó,és párom bekukkantott rajta,épp mondták,hogy vegyek mély levegőket,és akkor "szólhattam be" valamit,mert mindenki elkezdett kacagni rajta :lol:

Utána 4x előadtam a teljes műtős sztorit a szobában,a 4.-nél már magamnál voltam :lol:
Akkor nekem az újdonság erejével hatott,hogy elmondhatom végre mindazt,ami bent volt,de lecsitított a párom,mondván hogy már párszor végighallgatta az összes jelenlévő :lol:
Azt is mondtam,hogy milyen mufurc volt az altatóorvos (vagy ki... szóval aki a tűt döfte belém). :roll: :shock: :lol:

Úgyhogy dumáltam ezerrel,de nem tudom,Sz-nek mit mondhattam,hogy úgy vigyorgott mellettem kifelé jövet :lol:

Szóval nagyon boldog vagyok,minden tökéletesen ment,ahogy azt elterveztem :)

Rákérdeztem,Sz elmondta,hogy 2-t fog beültetni :)
Vendég

Mindenkinek ezer köszönet Kép,
Sajti Neked is a tegnapi tibetes téma miatt,nekem bevált ;)

Sokat jelentett,hogy ennyien drukkoltatok!!
Ezek után muszáj volt tökéleteset produkálni :)

Kép
Vendég

Breki: Nagyon gratulálok! Király ez a hozzáállás, csak így tovább!!!!!
luca4

Köszi Luca!! :)
Látod,Neked is jól halad a pozitív hozzáállás! :D

Nekem nagyon bejött,hisz azóta valóban minden sikerül.
Kapkodnak párom után a munkahelyek,nekem a meddőségi eredmények... :)
Vendég

Kb. 5 perc múlva megyünk el itthonról... de muszáj volt benéznem még éééés nem hiába! :D
Breki, jajj, nagyon örülök! Őszintén, én kicsit féltem, nehogy nagyon szomorú légy, de felesleges volt, hiszen most minden tökéletes az életedben!
Én is egy szupi könyvet olvastam ki épp leszívás előtt és sikerült is a baba! Iszonyatosan kell a pozitív hozzáállás!
Szóval nagy-nagy gratula! Akkor hétfő a nyerő nap! :D

Tényleg mennem kell, aztán majd jövök egyszer valamikor...
Amúgy már tiszta zizi vagyok, mert már rég elmentünk volna nyaralni, ha a doki nem fél 6-ra ad időpontot... de ez legyen a legkevesebb!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi: köszi a drukkot!

Én végig pozitív voltam,asszem az összes szobatárs agyára mentem :)
Egy nehéz pillanat volt csak,amikor Sz szobája előtt vártuk,hogy kijöjjön a pár,aki épp bent volt nála.
Akkor egy pillanatig megfordult a fejemben,hogy mi van,ha csak ámítom magam...

De nem!! :)

Beigazolódott,hogy jó úton haladunk.

Nem tudom,hogy valóban a hétfő lesz-e a nyerő,de szerintem igen :)

ti is mehettek estétől nyaralni :D
Vendég

Békus, szuper hogy ilyen jó hírekkel jöttél, sugárzik minden írásodból az optimizmus, drukkolok hétfőre!!! :-D

már csak Rita bújkál, de így hogy tudjuk ő is jó hírrel jön majd... :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

avarka: szep a pocid!

ritabmc: szivbol gratulalok, ha halvany is az a csik de igaz, ott van a kis draga/dragak.

koviubi: tegyetek bele meg hagymakarikat is eleg a tetejere a kenyer ala, nagyon finom tolle.

kisbeeka: neked is gratula a sejtecskekhez.

Nyaraloknak jo nyaralast ,kicsit irigykedem,2 eve nem voltunk es ugy mennek, de most szabi idejen a bmc-be fogunk "nyaralni".
Mostanra varom,hogy megjojjon es utanna meg mindig ugy van fgayibabusnal,hogy a 12.napon kell menni uh-ra?
valyoni

Halihó! :)

Angi:
7 tesó - ez remek! :) A szerencsék két kiválasztottnak pedig jó utazást és stabil ágyazódást kívánok! :lol:
A műsorod oltári lehetett! :lol: :lol: :lol:

Navi:
Drukkjaim a vizsgálatokhoz, de úgyis minden rendben lesz! :)
Mindjárt megkóstolom az ubit, nem bírom ki holnapig!
Megjöttem, hmmm... fincsi lesz, még nem tökéletesen ért be, de nagyon jó lesz, érzem! :) - addig vigasztalódom egy kis csemegeubival. :wink:

SzdRita:
Üdv, gyorsan sok porontyot neked! :) Én is Szűcshöz járok, csak ajánlani tudom.

Zsuzsó:
Akkor nyithat a jégivi, ha lesz bládi+cisztátlan fészkem. :)

Ritabmc:
Hu-húúúú, de jól hangzik! Halk gartula és nagyon szorítok!!! :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kubu:
Aranyos volt a Shrek, bár annyira felmagasztalták előre nekem, hogy picit többet vártam, de tényleg jó volt. Lesz majd vmi baglyos 3d is, az előzetese csodaszép!
Sikerült aludnod?

Pancsi 79:
Bakker, sajnálom, ha mk-d van... :cry: Már biztos? Hülyeséget kérdezek, hogy lenne biztos ilyen HCG mellett csak gyanús vagy, nem?
Figyuka, nekem 2 naponta összesen 6 alkalommal kellett kapnom a szurit, de ez is egyénfüggő. Nálam nem jelentkeztek mellékhatások, az utolsónál éreztem pici szájszáradságot rövid ideig, de másra nem emlékszem. :roll: Május 4-től visszakeresheted a hsz-aimat, ha érdekel.
Ha éles, késszúrásszerű a fájdalmad, irány a kórház. Én túlparáztam a dolgot, csak egy kicsit szurkált a hasam és bementem este a kórházba, de nem volt semmi baj. Inkább így legyen, minhogy nem mentem volna be, aztán meg ki tudja... Legalább megnyugodtam. Ha mégis mk-id van, nagyon remélem, hogy magától elhagy téged a rossz GPS-koordinátákkal beindult bogyóka és nem kell a bökő, el sem hiszed mennyire együttérzek veled és nagyon-nagyon drukkolok, hogy rendben legyél!!!

Mara:
Menta priv! :)
Fogadnhoz sok bátorság és ktartás, a cicu szemét sajnálom, gyógyhullámokat küldök neki is. Nem egyszerű a macsek szemét kezelgetni, biztos ő is utálja ha pitiszkálják.

Vicky:
Olyan jót nevettem, hogy Barbus a sapijába csimpaszkodik a hideg víz elől! El akar benne bújni vajon? :) Tündéri lehetett! :)
Most voltam IR kontrollon, kedves drnő szerinted jók az értékeim?
1. vércukor: 5,0 mmol/L (ref.: 3,5-6,1)
2. terheléses vércukor 60 perces: 8,4 (ref.: ---)
3. terheléses vércukor 120 perces: 3,7 (ref.: ---)

1. inzulin szint: 12,30 mIU/L (ref.: 2-29)
2. inzulin szint 120 perces: 41,10 (ref.: 22-79)

Augusztusig még azért van idő gyakorolni, de ez a meleg! Nemtom a kocsiban van légkondi? Mindjárt meglesz a jogsid, ügyesen haladsz! Én már rég vizsgáztam, még a múlt évezredben, most nem egy napon van már a rutin és a városban való vezetés?

Béku:
Szuper! :lol: Termékenyüljön meg mindegyik!!! :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Zsuzsi: köszi :)
Folytatom is a bizakodást :) A következő 2 hétben csupa vidám és vicces filmet fogok nézni,hogy jó irányba tereljem a gondolataimat.

Valyoni: köszi Neked is a gratulát!

Sajti: tündér vagy,köszi!! Biztosan jól fog menni holnapig minden :D
Ez már kezd kissé idegörlő lenni,de mindenképp arra koncentrálok,hogy tökéletes lesz az eredmény! :lol:

Kaptam 2-féle gyogyót,plusz Utrogestan-t. Bár Sz felajánlotta,hogy választhatok egy másikfélét is,ami bár drágább,csak egyszer kell egy nap használni,nem 3x3-at.
Én mondtam neki,hogy amelyiket Ő ajánlja.
Mondta,hogy akkor maradjon Utro :)

Így a "hiányzó" szurikat most tablettákkal pótolhatom :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Nem birom tovább a meleget!!! :evil:

Kisbeeka!nagyon szoritok,akkor a múltkori energi oda értem akkor folyt.köv!

Angi!szoritok!

Ne harizzatok,h szűk szavú vagyok,de nem birom a meleget napok óta nem alszom!puszi mindenkinek
vikus82

Nem vagyok egy ubis,de asszem ki fogom próbálni én is azt a bizonyos receptet:)
Vendég

Vikus: iiiigeeeeen!! érzem a sok drukkot és energiát,köszi!

Sajnálom,hogy nehezen viseled a meleget!
Én nem panaszkodom,nyári gyerek vagyok,nagyon jól viselem a forróságot is :)
Vendég

Béka

Gratulálok!
Kívánom, hogy mindegyik termékenyüljön meg! Nekem kedden lesz a beülti, ezek szerint nem talizunk.

Navi

Nagyon jól esett amit írtál, kissé megkönnyeztem :oops: Elképesztő módon reménykedünk, hogy most sikerülni fog. Persze beleélni nem merjük magunkat, de pozitívan állunk a dolgokhoz. Immáron 5 éve vágyunk már egy babára...
Drukk a dokihoz, biztosan minden rendben lesz.
Nyaraláshoz szép időt és kellemes pihenést kívánok :D

Sajti

Kösz a drukkokat, megágyaztam a babáknak, már csak el kell helyezkedniük :D
Tényleg vicces lehettem altatás után :oops:

Rita

Mizu? :D

Csajok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a bíztató szavakat, nagyon jól esik és sokat segít.
angi81

Bocsi ez lemaradt:

Számos Pancsi

Mi van veled? Tuti, hogy mk? Nagy ölelést küldök!!!!!!
angi81

Breki: nagyon ügyi vagy :D Szorítok,hogy mind megtermékenyüljön :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Ez az altatás nagy gáz :D :D :D Én már előre félek,mert jövőhéten pénteken megcsinálják a hysteros műtétet...Mondtam is a szülészeten a Profnak,hogy ha olyan a cucc mint a punkciónál akkor ne lepődjenek,meg mert szövegelek rendesen :D :oops: :D Azt mondta,nem gond :D :D :D

Rita: GRATULÁLOK :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziaszok!

Úgy látom már mindent tudtok,ami persze nem baj.Leírom mi volt,hátha tudtok valami okosat mondani nekem.

Nem teljes az öröm,mert a hcg "csak"43.
Azért gratuláltak,de elmondta Sz.hogy ebből még bármi lehet.

A variációk:Jó terhesség
Méhenkívüli,vagy biokémiai terhesség.
Én bízom benne hogy él és jó helyen a picikénk.
A pisis teszt már nap közben is + NEM CSAK REGGEL.
VOLT MÁR VALAKI AKI ILYEN KIS HCG VEL INDULT?
Nyugtassatok meg!
ritabmc

Visszatérve a méhenkívülire,Én már kaptam szurit rá Semmi az egész mellékhatásilag,de be kell járni 2naponta szurira.Nekem az rémlik,mintha azt mondták voln ezt csak korai terhességnél alkalmazzák,nekem 140 volt a hcgm akkor.
.Minden okés volt,nehezen halt el,csak a 6. tól.lelkileg nem volt kellemes,de azt gondolom ilyen most nem lehetséges!Ezt már lejátszottuk.
ritabmc

Breki!örülök,hogy megismertelek,Mennek a drukkok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :wink:

ANGI!BREKI! Nagy gratula! :lol: :lol: :lol:
ritabmc

Rita: csak a legjobbra koncentráljál :!: :!: :!: :!: :!: :!: Mi küldjük neked hozzá az energiát :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép

kiss angyal

Sziasztok!

Szabad csatlakozni?

Mi nemrég kezdtük BMC-s pályafutásunkat, a kivizsgálások közepén tartunk. Illetve már csak a HSG kéne, de erre a ciklusra nem volt szabad időpont. :(
aktucs

Szia aktucs: Üdv közöttünk :D Mielőbbi pocakosodást :D Mesélj magadról...Mi a hiba oka nálatok :?:

Kép

kiss angyal

Eddig annyit mondott a doki, hogy valószínüleg van egy kis endometriózis a petefészkemen. :( Annyival nehezített helyzetben vagyunk, hogy tele van a mellem jóindulatú daganattal és az onkológus még nem döntötte el, hogy áldását adja-e az esetleges hormonkezeléshez.
A párom leletéről még semmi hír.

Én 32, ő 43 éves és már 4 éve nem védekezünk. Nekem van egy 12 éves nagyfiam, ennyivel végülis jobb helyzetben vagyok a többségnél azt hiszem, de a 2. babára is ugyanannyira tud vágyni az ember, mint az elsőre. Sőt.

Egyébként ha kérem, ideadják a leleteket? Mármint másolatot róluk. Később közlékenyebbek lesznek, vagy mindig ilyen szűkszavúak?
aktucs

Sziasztok!

Rita : Nagyon nagyon drukkolok, hogy Zoli Mágus variációi közül a legjobb legyen!!!... Sőt, az lesz, és kész, slussz, passz!!!! :lol: :lol:

Angyalkám: Szóval jövő hét pénteken meg Rád koncentrál a csapat!! Hú, tényleg, Te is nagy altatás-mutatványos szoktál lenni.
Lehet, kéne szólni a férjeinknek/párjainknak, hogy a műtőből kitolás után vegyék az aranyköpéseinket :lol: :lol: Milyen lenne már a következő fórumtalin egy-egy ilyen kis film-jelentetecske :lol: :lol: :lol:

Aktucs: Üdv itt, mielőbbi babásodást kívánok! Mesélj kicsit Magatokról, hogy megismerhessünk!

Békus: Látom Te is alakítottál a partydrogtól :lol: :lol: :lol: 4, az nagyon jó, indítom a ragacs-szállítmányt: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anginak: szintén postázva a másik adag ragacsszállítmány: :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sajtikám: Én is bírnám az ilyen szomszédságot, mint Ti.... már hallom is lelki-füleimmel, ahogy hétvégén reggel kiülök a teraszra kávézni és eccer csak, úgy besunyizva, átdártvéderszuszog hozzánk az Urad :)..... Szerintem nagyon megértenénk egymást.. és nálunk nincs cséritelep se :) Viszont Gödöllőig gurulnánk a sok röhögéstől, az hótziher :)

Vicky: De jó, hogy beköszöntél! :lol: Klassz lehetett a strandolás Barbus Hercegkisasszonnyal :lol: Puszild meg helyettem a kis drágát :)
andrea-1

Próbálgattam kicsit visszaolvasni, hogy képben legyek, de azt hiszem nem sikerült. Mármint nem olvasni, azt megtanultam, hanem képbe kerülni.
Szóval egyelőre drukkolok mindenkinek, kinek mihez kell. :D

Andrea, mit meséljek?
Mesélj te, mióta jársz a BMC-be? Ti hol tartotok?
aktucs

Aktucs:
Közben láttam hogy írtál Magatokról...
Mi tavaly április eleje óta járunk ide. Volt 3 inszemünk, meg egy termináltas hónap, időközben kiderült hogy PCO+IR van, férjemnél minden rendben... most volt az 1. lombikunk, ha minden jól megy és jövő héten nem lesz ciszta és majd rendben felébred a fagyasztott, akkor kb. aug. elején megyünk ére.
Dokim Sz. ügynök.
Mi is lassan már 4 éve várunk a babára.

Mieza csinálja a fórumtáblát, keress vissza, ott nagyjából képbe tudsz jönni, ki hol tart......

A leletekről ha másolatot szeretnél, érdemes telefonon odaszólni előtte (javaslom, hogy ne hétfőn és pénteken, mert akkor a leg leterheltebbek a recepción is ... és inkább 11-12 óra után próbáld hívni őket), szólsz Nekik, hogy miről kellene másolat, és megmondják, hogy mikor mehetsz értük.
andrea-1

Sz ügynök, ez aranyos. Ő a Szűcs doki, ugye? Én is hozzá kerültem. Elsőre szimpatikus volt.

Később is futószalag érzése lesz az embernek?
Mondjuk itt legalább történik valami. Eddig mindig elhajtottak, hogy ó, hát fiatalok még. :x

Én most nem is tudom mikor megyek legközelebb. Olyan összevissza a ciklusom, hogy foggalmam sincs mikor jön meg, hogy legalább kérhettem volna előre időpontot.
aktucs

Kisbeeka!
Nagyon szurkolok a petéknek, hogy szépen osztódjanak és holnap jó híreket kapj!

Rita!
Ne aggódj minden rendben lesz! Küldöm a hcg növelő drukkjaimat! Mikor mész legközelebb dokihoz?

Aktucs!
Nagyon szurkolok nektek!

rodina74

Augusztus eleje, hiszen az már mindjárt itt van!
Na, akkor neked már kezdek is drukkolni hozzá! :D
aktucs

Aktucs: endora van egy krém...nem BMC-s ajánlással,de leírom neked Women's care..keress rá a neten..itt már segített egy pár endós lányon :D

Andikám: nem szívesen nézném vissza ahogy a Pasikámnak az altatós dr.Bácsiról mesélek,hogy milyen cuki volt :D :D :D

Tényleg ide kellene költöztetni Sajtit a szomszédságodba és akkor mind a ketten a közelemben lennétek :D

Navikám: Jó pihit :D :D :D K.ügynökhöz megyek vissza az tutker :D :D :D Nagyon bízok a tudásában :wink:

Kép

kiss angyal

sajt: Szerintem jók ezek az eredmények. Bár azt mondják, hogy a terheléses inzulinnak 30 alatt kéne lennie. De szerintem a tiéd azért nem rossz. Szeretnék én ilyen eredményeket. Kocsiban van légkondi és tényleg van még időm. Most rutin vizsga, utána gyakorlás forgalomban és vizsga.

kisbeeka, rita: Gratula.

andrea: Ma hátulról jól megpuszilgattam a nyakát, az egyiket a te kontódra írom.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Már jó fáradt vagyok de azért megérte benézni :)

Breki! HATALMAS GRATULA A NÉGYESFOGATHOZ!!!!

Rita,
nagyon szorítok, hogy ez egy szép, kezdődő, normál terhesség legyen, kicsit késői megtapadás miatti alacsony hcg-vel!!!

Aktucs,
üdv a csapatban!
A legjobb helyen jársz, ha összetartó, egymást biztató sorstársakat keresel :wink:

Kép
judit0713

Hát igen, Aktucs... az esetek nagy többségében itt nem azzal a bizonyos barnával gurigáznak, az biztos :lol: Pontosan tisztában vannak vele, hogy mire ide eljutnak a párok, már jópár sikeretelen hónapon-éven, nógyógyaszos-clostizáson túl vannak... úgyhogy kivizsgálás, aztán vagy inszem vagy lombik az eredeményektől függően....

Igen, Sz ügynök Szúcs dokit takarja. Az év eleje óta én is már Hozzá járok...

Futószalag érzésed itt mindig meglesz, bár azért k-sz-cs napokon valamivel jobb a helyzet, de most nyáron megextrázódik a várakozás, mert a szabadságolások miatt az épp bent levő dokik helyettesítik a többit... Mi már ezt megszoktuk, ezvan, bár tudom hogy sokaknak a munkahelye pl. nem akceptálja a "délutáni műszakra" való beérkezést :shock:

HSG-re akkor tudsz időpontot kérni, amikor majd megjön, akkor viszont azonnal - kitartóan!!! - telefonálj szeirntem, hogy nehogy lecsússz róla. Több telószám is van, nézz utána, nehogy az legyen, hogy csak 1 számon próbálod őket hivni, az meg vagy foglalt vagy nem veszik fel....

Igen, elméletileg kb. 2 hét, köszi a drukkot, ránk is fér :)... Tudod az előzménye annyi, hogy egy olyan kis Patópál fagyisunk van, aki később indult be mint a többiek (akik be lettek ültetve), nem is tudtunk Róla, hogy van, csak a beültetés napján mondták meg... Annyira bízunk benne, hogy Ő talán akar minket, hogy eldöntöttük, hogy ahogy lehet megyünk érte...
andrea-1

Vicky: Drága vagy.... :) Szinte érzem is a BABAILLATOT!!!! :)

Hú Angyal, akkor asszem tutira ettől a triumvirátustól zengene a fél tizenhatker :)
Ez a krém, amiről szoktatok írni, ez csak az endósoknak jó? Más mezei halandónak használhat v. épp árthat?

Juditkám: Jó pihenést kívánok Neked a hétvégére! :)
andrea-1

Keddhez 1 hétre kell mennem uh-ra.
addig marad a tesztelgetés erősödik -e a hcg.
nagyon el vagyok keseredve

Sz.doki aug. végén szabira megy. ha jól emlékszem 16.tól 2hét!
ritabmc

Nekem azt hiszem szerencsém van a főnökömmel. Bármikor elenged. Mondjuk túlórázok is annyit mint a fene, tehát valamit valamiért.
De ha elmegyek délben, vagy délben jövök, az nálunk nem okoz nagy galibát. A kolléganőim viszont ronda pletykások, nekik nem mondok semmit. :D

Utoljára is péntek délután 5-kor jött meg. Na, akkor már hova telefonáljak? Hétfőn reggel meg már nem tudtak időpontot adni.

Angyal, köszi, már olvastam erről a krémről. De én egyelőre még reménykedem, hogy mégsincs endóm. Úgy tudom, hogy amíg nincs laparoszkópia, addig nem 100%.

Eddig is írkáltam egy fórumra, ahol babára vágyók vannak, de kicsit fáraszt mostanában már, hogy jön, "jajistenemezazelsőhónapom, milehetabajhogynemjöttössze", a 2-3. hónaban terhes lesz, aztán kioktat, hogy nem kell úgy görcsölni :x
Szóval néha jó oda is menni, meg van egy pár lány "régi motoros", akiket szeretek, de...

Rita, ha beleszólhatok, nem az a lényeg, hogy mennyi a HCG, hanem hogy ehhez képest nő-e :wink: És szerintem muszáj lesz neki.
aktucs

Rita! Ne keseredj el, próbálj pozitívan gondolkodni!! ÉN ehhez a hcg szintes dologhoz nem értek, de esetleg - ha az megnyugtatna - próbálj meg keresni neten (ha még nem kerestél) ilyen alacsony hcg-ről indult eseteket.... :shock:

Aktucs: erről csak annyit, könnyen beszél az a mázlista, akinek csak 2-3 küzdős hónap jutott a meddőségiben.... Mi sajna nem azok vagyunk, úgyhogy kioktatni biztosan nem fogunk... Max ha - neadjisten - elkeserednél valamiért és boldonságokat beszélnél, max. akkor fogsz "kapni".... :)
andrea-1

Olvastam sok mindent,de csak annyit tudtam meg,hogy 33-110ig jo is lehet .Sz .azt mondta 16 ból is született már baba,ÚGY LEGYEN!
ritabmc

Ja átváltott utroról crinone ra lehet hogy ő is reménykedik.

Pancsi !

Nagyon sajnálom mk gyanut,nekem sem volt könnyű,de folyton arra gondoltam,őnem a mi babánk volt,de egyre közelebb vagyok a célhoz,hiszen megtermékenyült.

Ölelés!
De még ne add fel,Nekem túl magasnak tűnik a hcg.mk hoz már látnia kellene biztosam. :?
ritabmc

Hát tényleg: ÚGY LEGYEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
andrea-1

Andrea, a 2-3 hónap neeem a meddőségi, hanem az össz próbálkozás. Ha valaki eljut egyáltalán a meddőségiig, ott azért már szokott lenni néhány év, vagy valami eleve ismert probléma... Tőlük már nem sajnálom a gyereket... (Jujj, ez de gonoszul hangzik)

Rita:
Ha jó is lehet, akkor miért ne lenne jó :?:
aktucs

Elteszem magam holnapra,mert már fáj a fejem a sok olvasgatástól alacsony hcg témában.

Jó éjt mindenkinek!
ritabmc

Sziasztok

A Sejtjeink című film itt ingyenesen letölthető! Köszi Betty itt is, hogy segítettél megtalálni! :)

http://data.hu/get/2582824/Sejtjeink.001.html
Vendég

Rita, nekem 20 alatti hcg-nél is elhangzott a bűvös mondat: "gratulálok ön terhes" DE... szóval ha az én 20 alattimnak is volt esélye, akkor te szuper esélyes vagy. :-) szerintem fontos hogy próbálj hinni benne, bármekkora is az esetleges csalódástól való félelmed. drukkolok nagyon.

aktucs, üdv itt, a legjobb helyre kerültél. :-)

Zsu, köszi a filmet. hogy vagy? mi van veled?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Béka

Gyere a hírekkel!!!!!!!
angi81

Sziasztok!Sikerült jól eltünnöm,de sebaj megpróbálok vissza olvasgatni,hogy egy picit képbe kerüljek.Én a régi variácionál maradtam,tehát marad az S. ügynök.Már csak két hét és kiderül,hogy jól választottam vagy rosszul.Most egy kicsitt olvasgatok,hogy képbe legyek,majd még jelentkezem.Üdv. mindenkinek!!!
zsuzska2007

Sziasztok!

Köszönöm az infót, akkor lehet, h. Sz ügynökhöz megyek :lol: , mert ez lehet egy jó jel is, hiszen én is szűcs vagyok. :mrgreen:

Szia Aktucs, én is ott vagyok. Nekem is kezdett tele lenni a t.köm, h. mindig mindenki azt mondta abban a topikban, h. nyugi, ne görcsölj stb......
Aztán jöttek a lányok, rájuknézett a férjük, párjük a szomszéd kutyája és terhesek lettek. :x
Én 2002. decemberében szedtem be az utolsó fogigátlót. Azóta nem szedtem semmit és nem is akarok. Tudod a fiam hormonra sikerül és szerintem most is ez lesz, h. a tesó összejöjjön.
Szorítok, h. Nálad is minden a legnagyobb rendben legyen.

Rita (drusza) én azért nem keserednék el a helyedben, ha sokkal magasabb lett volna, akkor talán többen vannak. Így lehet, h. egyedül van, és piszkosul kapaszkodik. :lol:

Szorítok mindenkinek. Pocisimike. Babaragacsok és sejtszaporítok ***+++***+++***+++***

Kép
szdrita

Sziasztok!

Sajti,Angi,Rita,Andrea-még nem tuti a mk,hétfőn megyek megint
vv-re,meglátjuk mennyit emelkedett a hcg.
Köszönöm csajszik,nagyon jól esett a biztatásotok :!:

Rita-én 16-ról indultam most tartok 487-nél,elég lassan növekszik.
Drukkok mennek,hogy emelkedjen az a hcg :!: :!: :!: :!: :!:

Szerintetek egy kis vérezgetés belefér?Nemhogy az kever be ,h leálltam a crinone-nal?

Szép napot mindenkinek!

Számos Pancsi
pancsi790204

[quote="pancsi790204"]S írta:pancsi790204zerintetek egy kis vérezgetés belefér?Nemhogy az kever be ,h leálltam a crinone-nal?Számos Pancsi

Szia Pancsi. Gratulálok. :D
Én azért mindenképpen mondanám a dokinak. Hányadik 7ben tartasz?
Jól tudom, h. a hcg naponta duplázódik?

Kép
szdrita

Sziasztok!!!

Reggel kaptam a híreket telefonon:

MIND A 4 PETESEJT MEGTERMÉKENYÜLT!!!!!! :shock: :D :D

Azt mondta a hölgy,hogy ez nagyon jóóóó,és próbálkozzunk meg az 5 napossal :)
Így szerdán lesz a beülti,de ha hétfőn úgy látja,hogy rosszalkodnának az embriócskák,akkor gyorsan hétfőn még megejtjük :)

Tündérek vagytok,hogy drukkoltatok,tökéletes lett az eredmény-ahogy azt előre borítékoltam ;)

Majd később jövök! Megyek ikejááázni!! :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?