Sziasztok!
Csak rövidke életjelet adok: minden rendben van velünk, csak épp zugolvasó lettem már hosszú-hosszú hónapok óta...
Clostyról: nincsen konkrét tapasztalatom a gyógyszerrel kapcsolatban hál' istennek, de láttam néhány elrettentő példát és maximálisan egyet értek rambókával és a többi "nem-feltétlenül-Closty-párti" fórumozóval. Jó orvos, 3mas kezelés és sok kitartás kell.
Ami még eszembe jutott az utolsó oldalakat olvasva: nekem óriási szerencsém volt, nem kellett sokat várnom az első babánkra, így fogalmam sincs milyen érzés évekig küzdeni és a sikertelenségtől elkeredve látni azt, hogy másoknak hipp-hopp sikerül. Nem tudom milyen piszok rossz érzés hosszú hónapokig inszemről-inszemre járni, lombikozni és vállalni az ezzel együtt járó anyagi és lelki terheket. Halovány elképzelésem sincs arról, hogy mit érezhet az a nő, aki mindemellett végig nézi, hogy a topiktársak sorra babásodnak, de van némi elképzelésem arról, hogy egyáltalán nem lehet egyszerű ehhez jó pofit vágni.
Kerek 1 éve jöttem ide közétek és most, 8 hónapos terhesen is folyamatosan olvasom a fórumot, igyekszem követni minden általam ismert topiklakó sorsát.
A hallgatásomnak annyi az oka, hogy kimondatlanul is érezni lehetett: hirtelen lett több kismami és az évek óta babáért küzdő lányoknak nem mindig esik jól olvasni a terhességgel együtt járó apró-cseprő dolgokat. Jól esik ha hiányoltok néha, de a mindennapi dolgaimat nem feltétlenül szeretem leírni egy nyilvános fórumon.
monyo: maximálisan egyet értek az Általad leírtakkal
Aisha: nyugodtan írd le ami eszedbe jutott, bár azt hiszem van sejtésem arról, hogy mi is lehet az
eclipse: köszönöm a hiányolást, jól esik, remélem minden OK Veled és Ágikával
hmeme: sok szeretettel gratulálok a csjszihoz, jó egészséget és sok tejcsit kívánok Nektek!
Van akinek már nem reagálok semmit, pedig időnként szívesen megtenném
de egy ideje beláttam, hogy értelme nulla, hisz az ő alaptermészetükből az fakad, hogy övék az utolsó szó örökké. Gondolom amit gondolok, megbántani meg már senkit sem szeretnék, vitát szítani meg főleg nem (abban már volt részem néhányszor itt a bneten - no persze nem ok nélkül
).
Summa summarum (és nem csak üres szavak): babásodni vágyóknak nem feladni és rengeteg türelmet, pocakos kismamiknak és anyukáknak pedig jó pihit és jó adag kitartást kívánok! Drukkjaim mennek mindenkinek akinek szüksége van rá!
Elnézést hogy csak néhány embert emeltem ki és nem mindenkinek külön-külön reagáltam.