Új privát üzeneted érkezett!

És még laptetű is. Ezt megtartom. Most már Csillag nekem is adj a babaporból. légyszi légyszi

Niki! NA ez igazi Pe volt. A végén még bejön a zebra jóslatom. Bár már Csillag mellé csak 1 kell :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabana 2010.07.16 07:18-kor.

Kép

Kép
anabana

Niki, köszi. Hát nem ugrott örömében a nyakamba, annyit kérdezett, hogy "nem mondod?!" Aztán átölelt, és el sem akart engedni. :P Láttam, és azóta is látom rajta a gyötrődést, hogy vajon hogy fogunk megélni... és nem titkolom, én is aggódom, de remélem, a jó Isten megsegít bennünket! Hát párom még várt volna a babával pár évet, mondta, hogy ő is úgy gondolta, jöhet majd mégegy, csak nem pont most... de így alakult. Először nagyon kétségbe voltam esve, de most már azt hiszem, kezdek megbékélni, és majdcsak lesz valahogy :roll:

Remélem, nem köveztek meg! 8)

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Jó reggelt!

Hát mire ébred itt az ember lánya????????????????????????????

Csillag! Te aztán jól bebabásodtál itt tudtunkon kívül! Úgy eltűntél, én legalábbis azt hittem, kicsit rosszul vagy, meg szar kedved van, de hát ez nem semmi!!! Ez nagyon nagyon nagyon jóóóóóóóóóó! Szorítunk most már neked is, végre van új zebránk! Jupiiiiiiiii
És vonalzó is van!
Hát ez fantasztikus!
Gratula!

Na, Ana és Niki, gyerünk, hajrá, ez is babás hónap. Laptetű, meg minden, gyerünk lányok! Huh egyből felébredtem.

A kis Csillag itt a háttérből bebabásodott (és nem fogsz már dealerkedni?).

Na szép napot akkor mindenkinek!
Vendég

Ana, remélem, dobok neked a babaporból, rajtam nem múlik, hidd el! Amúgy nem direkt csináltuk a bébit, egyszerűen túl korán volt ovum, és akkor még nem teszteltem, mondván, ráérek még. Erre... kicselezett az a kis vacak babszem. :twisted:
Egyébként rohadt jó ez a Clearblue, szinte azonnal jelezte a terhesség tényét :) , és jó korán is, ha kivik vagytok, majd felteszem a hőgörbémet.

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag! Ne izgulj a bébi miatt. Tavaly a barátnőm is így volt és elment a baba. Rá két hónapra ismét terhes lett, ő lett a második keresztfiam Márk akinek a képét még májusban feltettem. Hidd el lesz fű minden báránykádnak!!! NAgyon akarom a görbét!!!!!!![/b]

Ezek a tesztek hányadik napon készültek? Már két hete tudod?

Kép

Kép
anabana

Na ilyen izgalomban dolgozzon az ember!!

Niki! holnap áthúzza a ferti cover linet?

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Leti kérésére ( Te Mares, nem gondolkodtál még azon, hogy végre naponta gyere??????????? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green)

CSillag: már érdemes volt jönni :) puszika a kis bentlakódnak!

Kinga: hajrá fiúk!!! Drága Gergőmnek is csak úgy lógott le a kukac a maga 1 cm-vel :)

Niki, Ana: most már ti jöttök, más lehetőség nincs!

Baba: egyetértek a hőguta témával, alig aludtam este, totál k.o. vagyok, iszonyat a nagy meleg, pedig elvileg én imádom a meleget, csak ezek szeirnt nem pocakkal :)

Chris: cukor terhelés undorító volt.... boáááááááá :( -> remélem ezek után legalább jó eredményem lesz! Én csak tenger vízbe mertem bemenni, alapban is elkapok mindent, de úszni nem tudtam, valahogy lehúzott a pocak, meg iszonyat befeszült... talán Gergőnek nem tetszett! Ja, és egy év ide vagy oda :) kismami vagy és ez a lényeg!

Megyek 10 re körmöshöz, aztán bent város, talán kora délután ismét leszek, addig mindenki legyen bent hűvös helyen vagy nyakig vízben!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Köszi csajok. Igazság szerint még észrevéttitkosan szerettem volna maradni ezzel kapcsolatban, de aztán arra gondoltam, mi a francnak titkolnám, ez van, kész :) , és olyan cuki ez a vonalzó, van lány baba is, de nem mertem feltenni (no lám, én is babonás vagyok), inkább marad ez, akár lány is lehet, meg fiú is, és cuki nyuszikája van. :lol:

Görbém:

http://www.fertilityfriend.com/home/13e7d0

Nos, igen, már tudom egy ideje, ezért IS tűntem el picit, mert nem tudtam kiigazodni még magamon sem, nem is tudtam, mi lesz, hogy lesz, mit tegyek, mit írjak nektek, és főleg nem akartam elkettyinteni a két kis küzdőnket Anát és Nikit! Remélem, inkább erőt adok nektek, nem fordítva!

Amúgy voltam vérvételen is a héten, van 3 felkiáltójelem, ebből egy olyan érték, ami elég magas a normál tartományhoz képest. Viszont egy csomó vizsit nem csináltak meg ebben a szar laborban, mondván, ezt ők nem végzik, a többihez meg mindegyikhez külön beutaló kell. Még riogatott is a csaj, hogy mivel magándoki adta a beutalót, fizetnem is kell a vizsgálatért, nem is keveset. Mondom nekem eddig még sosem kellett ezért... végül megcsinálták, de a hiányzókhoz nem tudom, mit fog szólni a dokim. :roll:
Majd mehetek máshova, csak tudnám, hogyan? Óóóóó

Na puszi lányok

esthajnalcsillag

Hú, hát nem tudom, jól bejön-e a görbém :roll: , amúgy 28-án csináltam a teszteket.
Ja, és nálunk még senki sem tudja páromon kívül, sem a gyermekeim, sem anyósék, sem pedig a szüleim, senki, csak ti, és a barátnőim. A többieknek egyszerűen nem merem elmondani, tudom, milyen negatívan állnának hozzánk, és én azt nem akarom most hallani. Szerencsére nem rókázom, semmi olyan tünetem nagyon nincs, amivel felhívnám magamra a figyelmet, úgyhogy egyenlőre csend és hallgatás. Bár ez nekem nagyon nehéz, most sok támogatásra lenne szükségem, mégsem kérhetek, és sosem szerettem hazudozni, titkolózni, ettől nekem lelkiismeretfurdalásom van, de egyenlőre nem tehetek mást. :?

Köszi, hogy "meghallgattok", bocsi a rinyáért, most már befogtam :wink:

esthajnalcsillag

Sziasztok!

Csillag: GRATULÁLOK!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Szuper!!!!

Mares: Végre itt vagy:-)Mikor lesz meg az eredmény?
Vendég

Csillag! De lökött vagy! Nem értint rosszul, sőt nagyon happy vagyok tőle. Nálam az a helyzet, hogy mér lenyugodtam olyan szinten, ha nem akar jönni, akkor nem. Végül is így is jó, de vele még jobb lehetne! De ha nem hát nem. Ez a 9 ciklus. Ha decemberig nem jön össze, akkor feltetem a spirálomat. Akkor ez van.

De mikoriak a tesztek, légyszi írd meg! Hanyadik Dpo?Nagyon akarom tudni!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
anabana

elöször is,csillag,gratulálok :D :D :D :D :D nagy meglepi volt :)

és akkor lányok,valaki csatlakozzon csillaghoz zebrapárként :)

nanincke

ez úgy van ám h a baba nem fog tőrődni azzal h milyen zsufi lesz május,április,ilyenkor csak azért is jönni szokott,nehogy már ti akarjátok eldönteni :D :D :D :D

kinga

szép kis ágynemű :)

nemsokára megyek 16 hetesre,aztán augusztusban megyek uhra,gondolom olyan 18.héten,hátha akkor már megmondják a picur nemét.

letti

érdekes,és remélem nem lesz belőlle harag,de én is régóta fiút érzek nálad,nem tudom megmondani miért :) :) :) de gondolom te is lányt szeretnl mint én,na majd kiderül lassan ám :wink:

az én dokim nem volt jó sokáig,azért is nem mentem uhra máshoz,amúgy is kb havonta kell menni,12 hetesen voltam meg megyek 18.hét körül vagy előbb picivel,aztán pont 20 hetesen megyek a genetikaira.és ha esetleg megmondják a pici nemét akkor csak később megyek 4dre.

KépKép
bettike83

Közben válaszoltál.

Kép

Kép
anabana

ana és niki

most ti jöttök :)

KépKép
bettike83

lányok

ti probáltátok már az ingás jóslást?én probáltam,sőt,az egész család csinálja,és a baba neme jóslásában elég jól bevált.
nekem már tini korom óta 3 gyereket jósol,első lány,második fiú és utánna még egy lány Smile Smile én mondjuk 2vel is elégedett lennék.

ha ki szeretnétek probálni,elmondom h működik.már a meglévő gyerekeket is megjósolja,akár az ikreket is.

szoval kell egy aranygyűrű,és egy cérna.belefűződ és a csuklód felé tartod úgy h a kezed nem mozdul egyáltalán.és a gyűrű magától elkezd mozogni,ha körbe kezd körözni akkor lányha pedig egyenesen,előre hátra,akkorfiú,ha pedig köröz és közbe be is vág a körbe akkor ikrek.

minden gyerek után le kell tenni és ujra felvenni,és addig ismételni amig miután felemeled már meg sem mozdul.

KépKép
bettike83

Hát Csillag, te se vagy könnyű helyzetben, de tetszett Anának a mondása, és biztos így is lesz (a bárányka és a fű). Ezt akartad végül is, vágytál rá nagyon, véletlenek pedig nincsenek! Ja és ne fogd be, rinyálj nyugodtan, mi is szoktunk!

Betti, dehogy haragszom...Ha fiú, akkor fiú. Pont tegnap Apival erről beszélgettünk, hogy nem tudna választani, mit szeretne jobban - és én se. Akár Zsófi, akár Botond - nagyon várjuk:)

Mares, csak gyere, most már ne tűnj el. Nem tudtál úszni? De érdekes. Lehet, a hétvégén én is kipróbálom. Ha halljátok, hogy Orfűn árvíz volt, az én voltam...mentem úszni...:)
Vendég

leti

igazad van,elsőre mindegy,de az ember mindig agyal,főleg mig nem tudja.de sztem te is nemsokára megtudod.mikor mész uhra?

KépKép
bettike83

Betti, augusztus 11-én
Vendég

akkor már lehet megtudod a nemét is :wink: :)

KépKép
bettike83

jaj de jó itt minden hír!

Csillag
Hatalmas gratula a bébihez! És ne aggódj,nyugodtan rinyálj nekünk,majd előbb-utóbb mi is rinyálunk! Így megy ez! És ahol 2-nek jut minden,ott 3-nakis jut! Végülis minden megvan a nagyokról,nem? Nem kell sok mindent beszerezni! Barátnőmék 1 szobás lakásban laknak 4-en, pár hét és megszületik a harmadik csemete,mindenhol ruha van és cipő,1 szobában laknak majd 5-en. Nekik is dumált a család,de nem törődtek vele! Ők így boldogok és ez így jó! Nálatok is így lesz,szarjatok le mindenkit,aza fontos,hogy ti szeretitek egymást és a gyerekeiteket!

Kép
Kép
k_inga

igazad van kinga :)

nem lesz gond csillag,ez a picike jönni akart :)

KépKép
bettike83

Csillag! Már dehogy is köveznénk meg! Én személy szerint örülök mások örömének! És egyáltalán nem zavar, ha más előbb babás mint én! Nem vagyok még elkésve semmivel, még ha nagyon szeretném is!

Egyszer eljön az én időm is! Addig meg míg a páromnak nincs munkája annyira nem is bánt! Majd mindent szépen sorba!

Ana, hát ilyen pé-m nagyon még nem volt! Úgy látszik kezd javulni a szervezetem! :D Most majd érted szurkolom!
Ja és mi hárman leszünk zebra pár lesz! :lol: :lol:

Én ma szabin vagyok és elmentünk apácskának venni pár dolgot.
Jól esett egy kis csatangolás csak ne lenne ilyen kib...ott meleg!

Most megyek valamit összeütök ebédre!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Kinga, nagyon igazad van!

Te Niki, ez a hő meg mekkorát ugrott!
Nem kiabáljuk el, de bíztató, nem, lányok? Drukk, drukk, drukk!

Ana, te meg tesztelj ezerrel! Már jövő héten aktuális is lesz, ugye?
Vendég

Leti, nagyot!Egyenlőre próbálok nem tulajdonítani neki semmit!
Szépen kivárjuk mi lesz vele! :)

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki
Nem rendelsz Csillagtól egy olyan okos digitesztet? Én megpróbálnám a helyedben, az már jó korán mutat!

Kép
Kép
k_inga

CSillag: szerintem a híred csakis jól hathat Ana-ra és Nikire, vagyis remélem nem mondtam hülyeséget az ő nevükben.... :)

Körmöm szép lett, meleg megvan, leköltöztünk Magyarhertire , ma estére, talán itt tudok alduni...

Leti: régen mint a kis sellő úgy úsztam, most meg semmi hát ez van... majd úszok Gergővel már idekint :)

Fehér lisztből készült kiflit ettem, vagy nem tudom, de gyomrom fáj... hát ez van

Ana, Niki: én szorítok nektek! Ana -> még pihentesd azt a spirált dolgot :)

kicsit lezuhizok, holnap esküvőre megyünk 3ra, szerintem meg fogok sülni :)

pussszka mindenkinek!!!!!

BEtti, Leti: én már inga és gyerek nem ügyben nem szólok... :) lényeg, hogy egészséges legyen :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

niki

szépen alakul a hőd,na most megy erősen a drukk :) :)

KépKép
bettike83

Köszönöm nektek a drukkokat, most nagy szükség van rá!

Kinga, az az igazság, hogy a sok negatív teszt után már nem vagyok bizakodó! És az a baj, hogy most is a negatívtól félek és ahhoz meg drága az az egyszer használatos teszt.
Úgy hogy szépen várok jó pár napot és majd akkor tesztelek a sima hcg-vel. Azt is Csillagtól rendeltem és úgy tudom, hogy az is elég érzékeny!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Hááát szó szerint besz@.... Csillag hát ilyen örömet rég nem okozott senki... GRATULÁLOK!!! 3 gyerek után jár egy csomó kedvezmény, otthon maradhatsz a legkisebb 6 éves koráig... Hidd el minden rendben lesz, de a helyedben ne mondd el még anyósodnak a 12. hétig...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Hali!

Tegnap nem is írtam a nagy hírt, a kisebbik fiam leszokott a pelusról végre nagydolog ügyben, és most már bilibe kakkant :D
Annyira nagy boldogság :lol: De tényleg az ám!

Amúgy meg nemrég eladtam a kiságyat, a forgót, a bébikompot, és majdnem eladtam az etetőszéket, meg a babakocsit is, mondván, mostanában úgysem lesz rá szükség, a pénz meg jól jön... erre... :twisted: .

Hát szép napot lányok, pihizzen, pihegjen aki tud, mást ilyen dögvészben úgysem lehet csinálni!

esthajnalcsillag

csillag

ügyi a fiacskád :)

mostmár mindegy végülis,de már elég jó áron lehet kapni babacuccokat ha kifogja az ember.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Csillag, ügyes a kisfiú! Nagy gratula nektek!

Niki, jó a hőd! Pár nap múlva mehet kicsit feljebb, majd drukkolunk neki!

Ana, neked is drukkolok a 3 fázishoz!

Mares, mi is megyünk M.Hertire holnap Anyukámhoz. Ma mentünk volna, de Nayukám volt Pesten PET CT-n, ahol sugárzó kontrasztanyagot nyomtak belé és nem szabad kismamák közelébe mennie 24 órán keresztül.
Így ma csak Orfű lesz...Hallottátok, 29 fokos a Balaton??? Te Atyaúristen.
Vendég

egyszerűen megfölök :? elegem van,és nem tudok mit tenni ellene.

KépKép
bettike83

Betti, nekem is végem van!

Már úszok megint a saját vizemben, mellesleg nem vagyok túl jól. Nincs kedvem strandra se menni.

Egyszerűen kinézek az erkélyen és megfulladok. Ha lefekszem, az jó, mert a ventillátor pont odafúj, de hát nem lehet egész nap feküdni!

Gusztustalan! Állítólag lesz ma egy hidegfront: holnap 30 fokra lehűl a levegő...hahaha...hétfőtől felmelegedés... k. jó
Vendég

Csillag

Ügyes a nagyfiad! Tudja,hogy kell a pelus a kistesónak! :wink:

Én is majd megfulladok,úgy érzem magam mint a partra vetett bálna.
Meg fogok dögleni a ruhában! Még jó,hogy fél 5-kor lesz az esküvő,de fél 4-re jön a fotós. Meg is kukulok addigra,lehet kötözök jégakkut a lábamra! :)
Tök jó lett a hajam,fel tudta tűzni a fodrász az egészet,legalább az nem melegít. Pedig elég rövid a hajam,de megállt! :D
2-re vár a kozmetikus,lehet le is folyika sminkem,még mielőtt lebőgném magamrl,mert tuti bőgök. Mindenen sikerül,most miért hagynám ki?

Kép
Kép
k_inga

hú kinga,tényleg neked az esküvői ruci...hát nem semmi lesz az tuti.meg az a baj h ezek a műanyag ruhák egyáltalán nem engedik át a levegőt és majd tuti folyik rolad a viz,de életed legszebb napja lesz és kárpotol ezért a kis szenvedésért :)

letti

nekem sincs kedvem menni semmerre,igy is az emberen alig van ruha és még polóban is izzadok,durva

KépKép
bettike83

Jesszus Kinga! De inkább ilyen idő legyen, mint felhőszakadás, nem???? Igaza van Bettinek, egy kis rosszullétet megér életed legszebb napja... :wink:

Én most még fokozom...főzök:)
Vendég

a főzés kész gyötrelem asszem nálad is :?

KépKép
bettike83

Csillag!

Nagy öröm hogy jön a bébid. Igazán örülök. A kisfiad meg tuti nagyon ügyi, így leszokott, nagy dolog a család életében. Látod hogy mennyire szeret téged a sors, ennyi jó dolog egy hónapban!

Maresz! Igazad van nagyon inspiráló a Csillag új állapota.

Letti! Majd jövő hét szombattól szoríts és szugeráld a trifázist.

Kinga! Sok boldogságot, érezd jól magad!

Betti! egy kis tusolás csodát tesz, legalább 10 percre lehűt.

Niki! A görbéd miatt ne bízd el magad, annál nagyobb lesz az öröm. A pe -n kívül még nem mutat semmit. De pe az tuti volt nem úgy mint a múlt hóban. Láttam áthúzta a ferti. Szorítok 1000-el. :lol:

NA most ebédeltünk, rohanunk a strandra. Puszi mindenkinek, majd valamikor jövök.

Maccs néha benézhetnél egy kis helyzetjelentésre, vagy titkolózol mint Csillag barátnéd? :lol: :o

Kép

Kép
anabana

ana

igazad van,csak utánna megint jön,sajnos,de néha megejtek egy hűsitő zuhit is.

KépKép
bettike83

Tényleg gyerekek, a Maccs! Milyen régen nem volt ő se!

lehet, ott is van valami... :wink: :shock:
Vendég

igen,tényleg nem volt,lehet nyaral nem..

KépKép
bettike83

Hát ha nyaral, akkor jó sokáig nyaral:)
Vendég

Van ott valami titok...
Vendég

letti

nem tudom...

amúgy a párod h viszonyul a picihez?megy puszilgatni a pocit? :)

KépKép
bettike83

Igen, szokta, bár a múltkori eset miatt nehezen élte bele magát, de az ultrahang óta más a helyzet - ő is bennt volt és nagyon élvezte, főleg, hogy a doki neki is magyarázott.
Vendég

persze,megértem.de mostmár nem lesz semmi baj :) az én párom is most kezdte el úgy igazán felfogni a sok csalódást után,mostmár jön pocit simizni,puszilgatni,és beszélget hozzá :)

KépKép
bettike83

Jó reggelt!

Sehol senki? Mindenit elriasztott a vihar???

Itt nálunk nincs eső csak jó nagy szél...de az nagyon jólesik.

Szép napot mindenkinek!

Niki, hol a hőd??????????????
Vendég

Sziasztok!

Leti, nem veszett el csak később keltem! :D :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Na, azé!!!!!!!!!!!

Basszus, most néztem, a Fertimet, lejárt a VIP tagságom és eltűnt az összes plusz info. Még jó, hogy anno kinyomtattam. A grafikon megvan, de az alatta lévő tünetek, hogy mikor volt szex, stb eltűntek. Oda van írva, hogy nem vesztek el az adatok, ha kíváncsi vagyok rájuk, vásároljak VIP tagságot...hahaNem baj, nekem megvan. Mindig csak mindenhol a biznisz meg a pénz számít...Fúj.

Na, itt meg most megállt a szél...végülis lehűlt az idő, de remélem, marad egy pár napig ilyen "hűsebb".
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?