Köszi csajok. Igazság szerint még észrevéttitkosan szerettem volna maradni ezzel kapcsolatban, de aztán arra gondoltam, mi a francnak titkolnám, ez van, kész
, és olyan cuki ez a vonalzó, van lány baba is, de nem mertem feltenni (no lám, én is babonás vagyok), inkább marad ez, akár lány is lehet, meg fiú is, és cuki nyuszikája van.
Görbém:
http://www.fertilityfriend.com/home/13e7d0
Nos, igen, már tudom egy ideje, ezért IS tűntem el picit, mert nem tudtam kiigazodni még magamon sem, nem is tudtam, mi lesz, hogy lesz, mit tegyek, mit írjak nektek, és főleg nem akartam elkettyinteni a két kis küzdőnket Anát és Nikit! Remélem, inkább erőt adok nektek, nem fordítva!
Amúgy voltam vérvételen is a héten, van 3 felkiáltójelem, ebből egy olyan érték, ami elég magas a normál tartományhoz képest. Viszont egy csomó vizsit nem csináltak meg ebben a szar laborban, mondván, ezt ők nem végzik, a többihez meg mindegyikhez külön beutaló kell. Még riogatott is a csaj, hogy mivel magándoki adta a beutalót, fizetnem is kell a vizsgálatért, nem is keveset. Mondom nekem eddig még sosem kellett ezért... végül megcsinálták, de a hiányzókhoz nem tudom, mit fog szólni a dokim.
Majd mehetek máshova, csak tudnám, hogyan? Óóóóó
Na puszi lányok