Sziasztok lányok!
Mi is visszatértünk!most már nem is nagyon megyünk sehova a nyáron,annyira kinyaraltuk magunkat
Voltunk balcsin,na meg kaptunk anyóséktól egy hét nyaralást Hévíz mellett...szóval jó volt!
éééés Dorkánkat megpancsiztattuk az ottani medencébe,nagyon tetszett neki,akkorákat kacagott
Csak ne lett volna olyan dög meleg..ott semmi légkondi,se venti,volt olyan éjszaka,h annyira meleg volt,h én beköltöztem a kádba aludni..persze víz nélkül
Egy nappal hamarabb haza is jöttünk :S
De kiscsajra jótékony hatással volt a nyaralás,mert azóta non-stopba nyomja a dumát: dadada,tetete,jaggyagyaa stb
Ja,és,hehehehehe,meg liheg és repked
Vasárnap volt 6 hónapos és most 67cm,6200g..sztem ő a legpicurkább mindegyik baba között,nem?
de hát mi sem vagyunk égimeszelők a párommal
Csajszi eszik már csomó mindent,alma,őszi,sütőtökpüré stb...sőt,ahogy két kanál között úgy hisztizik,hogy csak na,hogy mé nem kapja má??!! Éjszaka ő is felébred újra 2körül.9kor alszik el,aztán 7kor kelünk reggel..Forgás megy minden irányban,de mászásra még ő sem érzett rá,szóval lányok nem vagyunk sztem semmivel lemaradva...
Rólunk ennyi kb..
Na,de itt mennyi minden történt...
Kellett 2 nap míg végigolvasatm amiket írtatok,de szuper volt!
Először is!Szilvi,Csipetnyusza,Kata35 nagyon bolldogot kívánok,ha megkésve is!!!
Twist,jó újra itt látni!én is sajnáltam amikor már nem sikerült olvasni a blogod,mert addig naponta követtem...ééén is akaromkellolyan kód vagymi,kérleeeek
Hogy milyen cuki kis kalpagos Dorkád van
Adrienne:Hát Abigél!!!!tudom,h mindenkitől ezt hallod,de az a hajkorona iszonyat cukiiii,irígykedem ezerrel
Kattkat:Domóvigyor annyira édes,h ilyen cuki vigyort rég nem láttam!!
Szonja:tiéd Ádám,ugye??maszatos kép tündéri róla!gyönyörű babó!
Ildóca:Kincső kisbéka póza annyira bájos!formás kis baba!
Kata35:Bogi is nagyon formás baba,és nagyon édi a fülcsije,pedig én nem vagyok fülbevaló párti!
Kata:Lőrinc baba milyen kis huncutka a képen,édipofa
Szilvi,Csipetnyusza pocakok szépek nagyon!nem is tudom melyik irígylésre méltóbb...a pici,kis csinos,vagy az a gyönyörű szép focilabda?!
Tényleg szép poci Szilvi!!és ahogy végignéztem a képeket nem is kicsit ment lejjebb!!nagggyon izgi már így a finisben!!!
amúgy én is halálra paráztam magam az utolsó 3 hétben,h nem mozog annyit,mint előtte..volt,hogy én is inkább berongyioltam a kórházba,egy nst-re..de megnyugtattak mindig..aztán már csak fürdeni mentem,ha úgy éreztem,megint semmi jel,mert akkor mindig ficánkolt..vagy picit megbökdöstem szegényt :S
De nem nagyon ám
de ha csuklott,akkor én is megnyugodtam!na,utána meg azért voltam ideges,hogy miért nem hagyja már abba a csuklást,nehogy vmi baja legyen..kééész agyrém voltam
Ja és Szilvi,köszi a gmail-es infót!!!most meglesem,bár nem tudom még mi az -és teszek fel képet,mert itt nem megy nekem sem
Na,szóval jó hosszú lett,és bocs ha félre írtam vmit,csak emlékezetből így nehéz volt visszapörgetni amiből kimaradtam...és bocs,ha kihagytam vkit!!! jó újra köztetek!!