Hali!
Remélem, mindenki jól van a dögvész meleg ellenére!
Kinga, tök jó lehetett a panorámakép a kicsi kukackájáról
Tatabányán hol van olyan strand? Mondjuk én inkább Tatát ismerem jól, és imádom.
A babakocsik nagyon klasszak, de iszonyú áruk van
Nekem sosem telne rá, hogy ilyenből újat vegyek
Niki és Ana, nagyon nagy drukkok mennek felétek, hogy végre teljesüljön babás álmotok
Niki, szörnyű lehetett még a csattanást is hallani! Hogy a francba csinálják ezt? Figyelmetlenség? Vagy pont ott fogyott ki a szusz a kocsiból? Vagy el nem tudom képzelni, főleg, ha még lámpa is van.
Baba, nagyon közel vagy már a finishhez, Domi baba pikpakkra ott lesz a kezedben, és követeli a cicit
Mares, te sem sűrűn jelentkezel! Nagyon szép lehetett a nyaralásotok, ilyen irigy vagyok:
Bettike, most már meg fogják tudni állapítani a baba nemét a kövi UH vizsgálaton, már ha jó a gép, és érti a szakmáját a néni/bácsi
Mondjuk ha eddig nem láttak kilógó vmit a lába között, valszeg már nem is fognak
Chris, már mindjárt 25 hetes vagy? Te jó ég! Klassz lesz a babádnak ilyen babkocsiban (direkt babot írtam
)
Princzike, nagyon édi a kicsikéd, gratulálok, és köszi, hogy feltetted a képeket róla
Lányok, bocsi, ha kihagytam volna valakit, egyátalán nem állt szándékomban! Sok ölelést küldök, és pocisimit a kismamik pocibabájának!