Új privát üzeneted érkezett!

én addig nem gondolkodom a neveken mig nem tudom a nemét a picurnak :)

KépKép
bettike83

Baba!

Gyümileves, rakottkrumpli a mai menü.

Chris! Nekem irtóra tetszik a babajárgány.

Kép

Kép
anabana

hahó!
Hát lányok,a helyzet mit sem változott! Bementünk a dokihoz és amint a hasamra tette az uh-t feltette a kérdést, hogy ismert-e a neme? Mondom,eddig fiú volt! A doki felnevetett és közölte,hogy most is az,de annyira,hogy elég nehéz lenne elnézni! Kicsit felnagyította a képet és panorámában ott virított a képernyőn 2 mogyorú és egy lelógó kukac! Ez volt a kezdőkép! Kisfiam így indított! Az arcát esélyünk sem volt meglátni,mert annyira hason volt és lefelé fúrta magát! Mondtam a doktornak,hogy napok óta azt mondogatom neki,hogy tessék megmutatni mi vana lába közt! Hát gondolta nesztek! Ne akarjatok mindent egyszerre! Egyébként mindene rendben van,a gerinc,fej,csontok jók! Majd legközelebb még az arcát kell megszugerálni,kérdezte van e a családban nyúlszáj vagy ilyesmi,de nem tudunk róla. Az Afp is jó lett!
Nemsoká indulunk a strandra,ha az unokahúgom is úgy gondolja,mert tegnap be volt indulva,hogy megy a papával csúszdázni! Papának hívja apukámat,mióta az eszét tudja. Én meg elmegyek velük,de szigorúan csak hűsölhetek,meg egész kicsit fürödhetek,aztán kifelé!
Szép napot nektek!

Betti
te nagyon nyugodt vagy! Mi mióta eldöntöttük,hogy legyen baba egyszer,azóta neveket kerestünk,kb 3 éve megvannak!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Kinga: Örülök,hogy minden rendben van :D :D

Ana:Tegnap meg is rendeltem a kocsit :D
Már alig várom,hogy holnap meglegyen a vérvétel.
Vendég

Chris!

Biztosan rendben lesz a vérvétel.
Én a héten próbálok meg beutalót szerezni. Bár szerintem tök rendben vagyok. Legfeljebb elmegyek a szeptemberivel és kamuzok, hogy nem vagyok jól. :lol:

Kép

Kép
anabana

Chris!

Képzeld megkérdeztem a labort és csinál fizetős tsh-t. 1752+137 ft. A t3 t4 db-ja 2600ft. EL is megyek hétfőn. Hurrá, nem kell kilincselnem beutalóért. Nyugtalan vagyok, hogy nem e sok az emelés. De csak a tsh-t vetetem le. szerinted?

Kép

Kép
anabana

Ana: Szuper!! Elég a TSH.Általában akkor nézik a t3 t4 értéket,ha nagyon magas a Tsh.
Ne ilyedj meg ha nagyon alacsony,akkor 25-el kevesebbet szedjél.Nem gond.Én anno a dokimmal dumáltam erről.
Én is kíváncsi vagyok,lehet hogy nekem is sok az adag,de akkor majd visszaveszek. :D
Még aznap megvan az eredmény?
Vendég

chris

vannak nevek nálunk is,de valahogy nem gondolkozom még ezen.

KépKép
bettike83

Chris!
Másnapra van kész a lelet. Ha nagyon lement és csökkentek, akkor mikor áll vissza, mennyi idő? MÁr szerenék 1,5-1,8 as tsh-t látni. De ha 0,9 0,8 az sem baj. Szorítsatok, hogy úgy legyen.

Kép

Kép
anabana

Azt hiszem még a 0,4 is jó,az alsó határ.Ha nagyon alacsony,és 25-el csökkented,akkor pár nap alatt helyreáll,nem nagyon kell vele foglalkozni.
Vendég

Sziasztok!

Ana, ezt tök jó, hogy megtudod csináltatni beutaló nélkül és még nagyon sokba sem kerül.

Csajok ezek a mai tüneteim:
Reggel igen nyúlós tojcsim volt (ilyet még nem tapasztaltam nálam) amely a nap folyamán is megvan. A méhszáj magasan van és puha. Most meg szúrogat a jobb oldali petefészkem!Viszont az lh negatív.

Azt tudom, hogy ezek a pé tünetei, de akkor ezek szerint lehet, hogy ma van pé?????

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Niki!
Nekem már volt ilyen, hogy 2+nap után a második -napon lett pé. Amúgy szerintem a hőd sem ment fel igazán. Minden lehet még, nem biztos hogy volt már tüszőrepi. Semmi nem lehetetlen. Az + lh teszt után 24-48 órával lehet tüszőrepi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabana 2010.07.14 17:31-kor.

Kép

Kép
anabana

Kép

Kép
anabana

Ja és ez volt a trifázisos, de nem maradt meg. Biztos a tsh miatt.

Kép

Kép
anabana

Niki
Egy a lényeg,sex,sex,sex még mindig!

Nemrég értünk haza strandról,Tatabányán voltunk,csak ajánlani tudom! Nagyon jó és jók az árai! Jól esett az a pár perc is,amit bent voltam,aztán olvasgattama hűsön.

Kép
Kép
k_inga

niki

akkor lehet most van péd,sőt,tuti,ugyhogy gyűrjétek a lepedőt :wink: :D

KépKép
bettike83

Köszi csajok én is így gondolom! :D :D

Ana, sajna nem tudom megnézni amit küldtél,de rémlik azt hiszem.

Kinga, tök jó, hogy jól érezted magad! Ebbe a hőségbe tutira jól esett.Már sok jót halottam róla és a Győriről is!

Bettike és mikor tudod meg milyen nemű lesz a pici?

Hú csajok nálunk nagy baleset volt ma itt a vasúti átjáróba délután.
Egy suzukis ráhajtott a sínekre a piros ellenére és összeütközött a gyorsvonattal, ami nem épp lassan megy. Vagy 300 métert tolta a mozdony a kocsit, nem is élte túl a sofőr!Mi csak a csattanásra figyeltünk fel. :(

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Hali!

Remélem, mindenki jól van a dögvész meleg ellenére! :)

Kinga, tök jó lehetett a panorámakép a kicsi kukackájáról :lol: Tatabányán hol van olyan strand? Mondjuk én inkább Tatát ismerem jól, és imádom. :)

A babakocsik nagyon klasszak, de iszonyú áruk van :roll: Nekem sosem telne rá, hogy ilyenből újat vegyek :(

Niki és Ana, nagyon nagy drukkok mennek felétek, hogy végre teljesüljön babás álmotok :wink:

Niki, szörnyű lehetett még a csattanást is hallani! Hogy a francba csinálják ezt? Figyelmetlenség? Vagy pont ott fogyott ki a szusz a kocsiból? Vagy el nem tudom képzelni, főleg, ha még lámpa is van. :?

Baba, nagyon közel vagy már a finishhez, Domi baba pikpakkra ott lesz a kezedben, és követeli a cicit :D

Mares, te sem sűrűn jelentkezel! Nagyon szép lehetett a nyaralásotok, ilyen irigy vagyok: :mrgreen:

Bettike, most már meg fogják tudni állapítani a baba nemét a kövi UH vizsgálaton, már ha jó a gép, és érti a szakmáját a néni/bácsi :lol: Mondjuk ha eddig nem láttak kilógó vmit a lába között, valszeg már nem is fognak :)

Chris, már mindjárt 25 hetes vagy? Te jó ég! Klassz lesz a babádnak ilyen babkocsiban (direkt babot írtam :P )

Princzike, nagyon édi a kicsikéd, gratulálok, és köszi, hogy feltetted a képeket róla :)

Lányok, bocsi, ha kihagytam volna valakit, egyátalán nem állt szándékomban! Sok ölelést küldök, és pocisimit a kismamik pocibabájának!
esthajnalcsillag

Csillag!

De jó hogy jelenteztél! Azt nem írtad hogy veled, veletek mi van?
Remélem minden rendben, vidám és bodlog vagy.

Csajok! Kedden volt a 14. házassági évfordulónk, amúgy 20 éve vagyunk együtt. Ez már gombócból is sok, de amúgy jól megvagyunk. Voltak völgyek és hegyek is. 1996.07.13.-án volt az esküvőnk, a 13 meghozta a szerencsénket.

Niki! na látod most volt pe, vagy a franc tudja, szerintem mos, mert a hő most ugrott meg egyértelműen. Na megy ezerrel a szorítás a zebrásodáshoz. Jót sejtek veled kapcsolatban!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabana 2010.07.15 07:19-kor.

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Csillag: Végre visszatértél:-)

Ana.Grat.az évfordulóhoz.Én nem tudom mikor megyek férjhez:-(Bár mi még csak másfél éve vagyunk együtt.

Lenne egy kérdésem.Jövő héten elmegyünk szülinapozni 3 napra egy wellness szállóba.Szerintetek kicsit lehet úszni?Gondolom az ilyen helyeken tiszta a víz.Még sosem voltam.....
Vendég

Chris!

Ha zárva a méhszáj, akkor nyugodtan. Ha nyitva volna akkor mondta volna a doki. 30 hét után szokott normális esetben. Én is fürödtem terhesen egész nyáron, ráadásul tömegstrandon és semmi baj nem lett.

Kép

Kép
anabana

Csillag, de jó, hogy jöttél! Egyetértek Anával, veletek mi van????

Szörnyű ez az egész, ráadásnak most reggel tudtam meg, hogy a másik pszichiátriai osztályos dolgozónk volt.Én ugyan nem ismertem.És csak 33 éves volt.Hogy miért ment át a piroson soha nem fogjuk megtudni! Na de nem rontom ezzel a hangulatot.

Ana, akkor NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!
Mi szeretnénk esküvőt csak az anyagaiak nem engedik. Vagy baba vagy esküvő és mi a baba mellett döntöttünk!
Nem keserítesz el vele, a múlton nem rágódom! Csak a jövőnek élünk! Tényleg igancsak felugrott a hőm! Remélem a sejtésed bejön! :D
Jövő hét kedden megyek vérvételre is, megnézetem a progi szintet. Arra van beutalóm még.

Chris az tök jó! És kinek lesz szülinapja?Szerintem medencés vízben fürödhetsz, attól nem lehet gond.De ha nem vagy biztos benne kérdezd meg az orvosodat!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki! próbáld már ki a fertin hogy 3 napra ilyen magasabb értéket beviszel, kíváncsi vagyok áthúzza e. Vagy az e betűket vedd ki!!!!

Kép

Kép
anabana

Ana, már a 2. nap után át tette!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki!

Láttam! BAró! Áthúzza. Szorítooooooooooooookkkkkkkkkkk!

Kép

Kép
anabana

képzeljétek, ha most összejönne, akkor a szülinapomra 04.16-ra lennék kiírva. Akár egy napon is lehetne a szülinapunk.
számítás:
Utolsó mensi első napja +7 nap -3hó
07.09+7 nap= 16.-a
ebből - 3 hónap = április

de jó lenne! Óhajtó mondat.
álmodik a nyomor kijelentő mód

zizi vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
anabana

Niki: Már megint nekem lesz :( Eltelt újabb 1 év,és öregszem.De a legszebb szülinapi ajándék a pocakomban focizik :D
Vendég

Jaj, köszi kérdéseteket, jól vagyunk, megvagyunk, csak apucinak megint nincs most melója, de legalább ezt a hetet velünk töltötte, és olyan jó volt :D
esthajnalcsillag

Jó reggelt kívánok!

Örülök, hogy így felpezsdült itt az élet. Végre!

Niki, iszonyatosan szorítok, drukkolok, küldöm a pozi energy-t.

Ana neked is! Tényleg 20 év, az nem semmi! Gratulálok! A 7 évet hogy élttétek meg? Akkor volt a völgy?
Mi is jövőre tervezzük az esküvőt, de csak olyan formálisat.

CSillag, örülök, hogy visszataláltál, hiányoztál már! Apucinak az a múltkori utazós melója csak átmeneti volt?

Chris, boldog szülcsinapcsit! Szabad úszni, ha az orvos nem tiltja, csak jobban ajánlják az élővizeket. Az uszodákban, egyéb medencékben nagyon körültekintően kell viselkedni...én azt is olvastam abban a védőnőtől kapott tanácsadó könyvecskében, hogy az intim testrészeket olivaolajjal kell bekenni, íyg a kórokozók nem jutnak be - már ha vannak, de ahol embereken múlik a víz tisztasága, ott bennem mindig vannak kételyek. Az is kérdés, hogy hajlamos vagy-e a fertőzésekre - ha előtte sokszor volt, meggondolandó - ha nem volt, akkor most se nagyon lesz.

Kinga, milyen szófogadó kisfiad van! Megmutatta magát az Anyuci kérésére! Jó neked, hogy strandoltál, mi tuti, hétvégén kimegyünk az orfűi tóra - majd ott eldöntöm, hogy bemerészkedek-e, bemártom-e bálna testem...

Te Mares, nem gondolkodtál még azon, hogy végre naponta gyere??????????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vendég

hahó!

Ana
Gratulálok a szép számokhoz!

Niki
neked meg mennek a drukkok!

Ehcs
Legalább apa veletek volt megint egy kicsit!

Betti
Tényleg,mikor lesz uh?

Chris
Lehet fürödni,de nem lehűlni kell bemennia vízbe,hanem mikor nem úgy érzed,hogy meggyulladsz,akkor bemész pár percre,aztán irány a hűs! Napozni nem szabad! Én többször mentem be 5-10 percre és nagyon jól esett!

Kép
Kép
k_inga

HÁHÁ, most jelentkeztem be... van 1 csomó időpontom:

Jövő hétfő: védőnő - nem tudom, mit mondhatna, tök jól vagyok. Majd biztos pisiltet és megméri a súlyomat - még jó, hogy ipari mérlege van :?

07.22 genetikai tanácsadás egy országos bunkóval (Pécsett ő csinálja egyedül)

07. 28. Labor AFP

08.11. 18. heti UH...na azt már várom... ! Akkor már mi is tudjuk, hogy mit hord a lábai között:)
Szerintem nunuskát:)

Betti, mi leszünk a lányos szakasz! Én érzem!
Vendég

Letti! Én úgy érzem a tiéd is fiú, de a Betti babája lány lesz.

Kép

Kép
anabana

Ana, ezt most rosszul látod. A hájpoci csal! ezen még nem látszik... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ezt nem a poci alapján mondom.
Annyira a pe közelében voltatok együtt........

Szerintem viszont Betti meg előtte, persze biztosra csak ő tudja.

A belső hang is ezt mondja, nem a poci forma.

Kép

Kép
anabana

Hoztam képeket!
Kép

A nyílnál van
a kukacom!

Kép
Kép
k_inga

Kinga, egyszerre írtunk. bírom hogy már most mekkora. a családban lévő fiuk kukaca is ilyen nagy volt a babák méretéhez képest. Na ez 1000000000% hogy fiú.

Csajok. Mindenki kukacos, én is szeretnék már kukacos gyümölcs lenni az édenkert közepén.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabana 2010.07.15 11:38-kor.

Kép

Kép
anabana

Kép

Ez a rácsvédő mega párnahuzat,amit rendeltem,van még hozzá fehér gumislepedő is! Nagyon édes együtt!

Kép
Kép
k_inga

Köszi csajok a drukkokat! Jól jönnek!

Ana, dehogy is vagy te Zizi!!!! És akkor én??? Már én is kiszámoltam.
Én április 1-re lennék kiírva, ha most bejönne. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: De tutira nem húznám addig.

Bár éppen azt dumcsiztuk a párommal, hogy augusztus, szeptember, október-ben kéne összejönni, mert akkor júni, júli, auguszt. babó lenne. Mert az április és a május. zsúfolt a családi szülinapokból!
Viszont nyáron senkinek sincs.
Na de ezt majd a babó eldönti, hogy mikor akar jönni! :D :D

Leti, van ám időpontod?? :shock:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Köszi lányok!

Kinga: Édes kis kukac:-) Nagyon szuper a rácsvédő is.

Ma megjöttek az eredmények :shock: :shock: :shock:

TSH:2,7 ami jó,bár emelkedett.
Cukor jó,a terhelés utáni is.
Vizelet tökéletes.
Koleszterin picit magas :shock: :shock:
Majd inkább csak sovány húsokat eszem.
Még néhány érték picit eltér,vörös,fehérvérsejt,de azt mondta a doki,ez a kismamáknál így van.Nem gond.

Ja,megnézettem a Toxoplazmát,már átestem rajta,így védett vagyok :D :D :D

csak a koleszterin zavar :cry:
Vendég

Chris!

Ezek jó hírek. Gratula. A koleszterin tudod lehet magas a pm-től is. Nem? az alulműk egyik jele. Mondjuk nekem nem , mert nem nagyon volt magas a tshm. Mennyire magas a koleszterin és mit mondott rá a doki?

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!
Kinga nagyon nagy kukija van, majd a csajok örülni fognak ennek :P :lol:
Letinek kislánya lesz és KÉSZ! Már megálmodtam :P
Niki ne akarj nyáron szülni, megdöglökkkkkkkkkkk nagyon meleg van... 33 fok van a lakásban, pedig megy a ventilátor.... nyakamban vizes törölköző és izzadok, mint a lovak...
Ana neked mikor lesz meg a tsh eredmény?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

http://www.youtube.com/watch?v=rozGG-5sTd8

egy link, itt néztünk most albérletet :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba! Hétfőn veszik le, kedden lesz eredmény, péntek, szombat pe.

Remélem már végre gólt lő az uram.

Kép

Kép
anabana

Baba igazad van! Jó lesz nekünk az április is! :lol: :lol:
Baromi nehezen bírom én is ezt a meleget és mi lenne ha még terhes is lennék nagy pocakkal!Bele sem merek gondolni!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Kinga, ez aztán a férfi!!!!!!!!!!!!! Szép az ágyneműtök is! Szeptemberben már én is vásárolok ilyeneket!

Baba, tudom, hogy megálmodtad és úgy is lesz! Ennyi kishapsi közé kell a női jelenlét is!

Ana, gyönyörű metafora...vagy izé...vagy hasonlat - magyarból nem voltam jó! De jól megfogalmaztad! Egy költő veszett el benned!
Meg egy cukrász is...
Mikor sütsz valami jóképűt megint?

Kellenek az öteletek, mire otthon leszek, legyen mivel növelni a popót...:)

Chris, bár nem tudok az eredményekhez hozzászólni, de ha megnyugtat és a dokid se aggódik, akkor ez mindenképp yooooo hír!
Vendég

Ana: Nincs köze a pm-hez.Eddig jó volt a koleszteinem is.Hát,kevesebb sertés,több sovány hús.Meg úgy tudom a tojás is tele van,és én azt szinte mindennap ettem.
Vendég

Chris! Én azt olvastam, hogy a pm alulműködéskor a koleszterinszint megemelkedik, a körzeti orvos is azért szokott vérképet csináltatni, hogy lássa mi a helyzet.

Kép

Kép
anabana

Hali!

Leti, igen, a múltkori meló apucinak csak átmeneti volt, hála az égnek, és 3 napos. De ma már ment dódozni, bizonyos szempontból rossz, mert nagyon klassz, hogy itthon volt, csak velünk foglalkozott szinte. Viszont szerencse, hogy most már van munkája, mert nagyon le vagyunk gatyásodva, és az itthonülésből nem lesz pénz sajna

Ana, gratula a házasságitokhoz, szép kor együtt :wink: , még vagy 100-at bódogságban :) Anyukáméknak is 13-án van a házasságijuk, csak dec-ben, szerintem szerencsésen egymásra leltek (bár nem egyszerű esetek :lol: )

Kinga, nagyon helyes a kisfiad bizonyítékostól :D , meg az a tigrincses ágyneműszett is, én is kerestem ilyet Vaterán meg Teszin, de nem találtam :roll:

Most pedig hoztam nektek pár képet:

Kép

Dokinál voltam hétfőn, és egy szép "fekete lyukat" láttunk :P

További szép napot!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Mit nem látok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ehhez nem tudok mást fűzni csak hogy Gratulálok és Szuper!!!!!!

Apa, hogy fogadta? :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Csillag!

Az álam leesett. Millio gratula! Te huncut, jól elbújtál gyereket csinálni, és el sem mondtad nekünk. Hát nem semmi nő vagy. Most már vigyázz magadra te kis huncut. A barátnőm azt mondta: " az Isten ahová báránykát ad, oda füvet is". Érted ugye? Nyugi minden megoldódik.

Nagyon örülök, jó egészséget, sok boldogságot. Egyből jobb napom lett a hírtől.

Kép

Kép
anabana

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?