Sziasztok (kis)mamik, régiek és újak!
Monesz, mit hallok, dokit váltanál? Mi történt? Ha nem publikus, írd le emilben, léci. Megöl a kíváncsiság.
Neet, köszi a múltkori vígasztalást. Az igazság az, hogy már túl vagyunk a 20. felszedett kilón
és a 110 centis pocón - ennek a megtartásához kellenek is azok a korinthoszi oszlopok, amiken állok
Tegnap tornán már úgy kifulladtam, hogy az Andi (a gyógytornász) megkérdezte, mi a gond
Kezdek egyre idegesebb is lenni, lassan alig merek kimozdulni otthonról, mert hogy "bármelyik pillanatban szülhetek". No persze eltúlzom, mint rendesen, mert hogy még van jópár hét, de mindjárt beüt a +-2hetes intervallum is, és a baba már elég nagy lenne, meg 2 napja egyre gyakrabban érzem, hogy mintha keményedne a hasam, de valahogy más - ezek lennének már a jósló fájások? Ti, akik már szültetek, milyen korán éreztétek, hogy itt az idő? Csak a burokrepedésről meg a vajúdás elkezdődéséből lehet tudni, hogy EZ már AZ? Nincs valami női ösztön, ami 1-2 nappal előtte jelezne?
Költői kérdések: mi ez a neccbugyis dolog? Tiszta Moulin Rouge... Úgy sejtem, saját alsóneműinket kímélendő, de nem gáz? egy rendes bugyiba nem fér bele az a Tenalédi?
Tovább vizsgálva a "kötelező kelengyelistát", és kicsit visszakanyarodva a már kitárgyalt pólya témához: nem fagy be a bébi seneke, ha én egy szál bádiban és pólyában hurcigálom (még jó hogy csak a Hkapuból a kocsiig) - és aztán a kocsiban öltöztessem át rugiba meg anorákba, hogy be tudjam kötni? Hát az agyam elhagyom. Úgyis alig várom, hogy ráadjam az édes kis pufianorákját - legfeljebb a fotózásra a feje mögé teszem a pólyát, hihi...
szokott valakinek zsibbadni a hasa? nekem rendszeresen. valahogy úgy, hogy a bőröm érzéketlenné válik, és mintha viszketne. egész furcsa.
mindjárt indulunk UH-ra. kiderül, hogy sikerült-e az elmúlt egy hétben végre jó helyre fordítanunk a baba fejét - egész idő alatt a papájával a lelkére próbáltunk beszélni, és minden nap megcsináltam azt az indiai hidat, amit A Bába ír. drukkoljatok.
votiv (36)