Csajok, tegnap és ma már nem vettem be a femibiont, csak az Elevitet. Az előbb álltam mérlegre, 58 kg. Uff, mégsem leszek 70kg, legalábbis még nem jövő héten
)) Úgy néz ki, tényleg a femibion volt a ludas…
Andrea, én szoktam mondani, hogy 3-ból egyszer tuti sikerült. (a rendes szexnél
) Úgyhogy átgondoltam és a 6-ból 2 pont jó arány
))
Brumi, nagy-nagy-nagy ölelés!!! Tudod már a hogyan továbbiakat? Szorítunk. Hidd el, lesz neked babód, csak ki kell várni!
Wikka, bögöly? szúnyog? brrrr….
Kispatak, csak félszavakkal utalsz a problémádra, sokan nem értik, pedig szívesen olvasnák, biztatnának! Én ismerem a storyt vonalakban, nekem könnyebb. Ha van kedved, kiöntheted a szíved, annyi minden más probléma is előjön itt, nem csak a lombik
Rita, teljesen egyetértek. Nekem azért kellett magánba menni, mert nem tudtam 2 hetet várni az eredményre, másnapra már kellett…
A negatesztet sajnálom, de még ne add fel!!! Sokunknak nagyon korai lett volna még ilyenkor tesztelni, semmit nem mutatott volna! Ezért nem jó hamarabb nyomni, mert most már nem hiszel benne, pedig most kéne a babónak a legjobban a biztatás!
Nem akarsz szerepelni a táblácskánkban?
Óh, mikor ettem utoljára cukrot és fehérlisztet… még a szép bmc-s időkben
Én is nemrég lettem gazdag egy ilyen felmondásos-bíróságos dolog miatt, pedig én lombikos voltam „csak”.
Pancsi, meg van a kilobűnös! De gyönyörű a pocakod, egyszer majdnem láttam személyesen is!!!! Én is ilyen karcsúmami szeretnék majd lenni ! Nem tudom, még várok a vonalzóval. De, hogy mire…
Holnap leszek 10+0-s
Vikus, szuper köszi a tippet, benézek, már terveztem
Minden ingyé van, csak a gyógyszereket kell fizetned, de azon is elég nagy az állami támogatás és egészségpénztárral az egész elszámolható!
Csajok, úgy látom, hogy utánam sajnos senkinek sem sikerült (a régiek közül) azóta, hogy nekünk igen, legalábbis nem kellett senkinek sem beírnom a táblájába... Elég rossz időszak ez… Nem lehet valami időjárási hatás? Akinek sikerült is, vagy spontán volt (Vickany) vagy pozi volt, de aztán történt valami (mk, …stb.) De ezután mindenképpen sikeresnek kell jönnie, mert az úgy logikus. Nem? Szóval, most már a jó hírekre jöjjek haza a nyaralásból, okés??? Hajrá mindenki, SzámosPancsi, nőjjön az a hcg!
Judit, hajrá a babóhoz, most szép felkészült a szervezeted, tele vagy vitaminnal, bent is rendben értek a dolgok, a méhecskéd is szép vastag volt, szóval nagyon- nagy meditáció és hajrá!!! Egy laptetőbe bármennyi kívánság belefér
))
Sokszámjegyű Pancsi, hajrá-hajrá!!! Nyugodtan kérd magad máshoz, indokolnod sem kell! Ügyin, nagyon szurkolok!!! Komolyan!!! Mit mondott a napsütött? Szerintem szép a 159, mi a baja?
Kpn, nem hallottam még olyasmiről, hogy aput is védené a terhesség a munkavégzés alatt… De érdemes lenne megkérdezned egy ügyvédet, odaadom az enyém számát, hivatkozz rám és csörgesd meg. Küldöm priviben! Én személy szerint legalább a gyerek egy éves koráig nem engednék aput kirúgni…
Kubu, ha te is szeretnél konzultálni az ügyvédemmel, akkor kérd el kpn-től. Érdemes, mert a bíróság nagyon munkavállaló párti és annyi minden védi, amit elég csak megemlíteni és a cég sokkal jobb fej, ha tudja, hogy ott lóg a feje felett a bíróság lehetősége… Pl. nagyon kevés lehetősége van a cégnek kirúgni valakit egyik napról a másikra, és akkor is elég sok mindent kérhet érte a munkavállaló! Szóval, ne írjon alá közös megegyezést senki, amíg nem konzultált ügyvéddel!!! Rendes felmondást (pl. pozíció megszünéséről) át lehet venni, alá lehet írni, mert az csak LÁTTAM-ot jelent. Viszont nem muszáj belemenni. Az én esetem is ilyen volt, megijesztgettük a bírósággal őket és végül született egy elég jó közös megegyezés. A cégek nagyon félnek bíróságra menni, mert iszonyú kevés esetet nyernek meg! Inkább adnak még x hónapot, ami egy kirúgottnak elég sokat jelenthet! Sajnos elég kepzett vagyok
Woody, ugyanezt állapították meg ugye nekem is. A doki írt gyógyszer. Sz. meg nem vette túl komolyan, pedig ok lehetett ez is… Mekkora pocak!! És te is milyen csini vagy!!!
Kisbeeeka, nagyon gondolok majd rád pénteken, ügyik lesztek
)) Majd mesélj a drogos élményekről
))
Angi, megy az ezer drukk holnap reggelre!!! Hajrá-hajrá, hidd el, hogy ebből most angyalfürtös kisbabó lesz
))
Te nem is vagy pufi!!!
Negát tesztelők… Tudom, hogy nehéz ez, de tényleg érdemes meggondolni valami lélekhelyrerakás lehetőségét. Lehet az kineziológus, vagy akár természetgyógyász, reflexiológus. Én is szívesen ajánlom a lélekgyógyász tündérkeresztanyámat (van orvosi végzettségi is
). Igaz, hogy húzós volt anyagilag, kb. 120-at hagytam ott végül, de hiszem, hogy a baba nagy részben ennek a kezelésnek köszönhető! Inkább ide adtam a lelkem rendbetételére, mint a 3. lombikra… Ráadásul azóta jobban is vagyok, véget ért a kezelésem, egy csomó dolgot helyre raktunk, felkészültebb lettem a picurra és nem kellett injekciózni előtte
Tényleg nem reklám, de érdemes a lelki régi lerakódásokat rendberakni, mert onnan megnyílik az út a lelkecskének.
A drnénim azt mondta, hogy ő annyi ember körül érzi, hogy már ott lebeg a lelkecske, hogy már jönni akar, de még nincs helye. Nekem tényleg nem volt helyem, meg kellett csinálnom neki…
Csucsu, most kéne kezdenetek valamikor. Mi történt??? Gyere és mesélj! Most olvasom, nagyon sajnálom! Nagy ölelés, kitartás!!! Sok erőt a bmc-hez, ne add fel!
(Nekem egyszer valaki azt mondta, hogy ha egy lélek elmegy, helyette jön másik. Lehet, hogy apud majd segít a kismanónak átjutni hozzátok! Nekünk a párom nagypapája halt meg tavaly és ő várta legjobban az dédunokát. Egyébként fura volt, de a Maróti Viki is ezt mondta, egy interjúban, és ő is babát vár!)