Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Épp csak beköszönni jöttem, amíg jó "idő van" elintézem a kinti dolgokat 8)
Utána meg bezárkózom a lakásba.... :?

hofeherke

Laptetőőőőőő!!!

Kicsit tartanék meg belőle egy spontán babszi lehetőségre :oops: (épp mostanság van peteérés)

Viszont a maradékot felajánlanám:
-Ritának, hogy mégis ++++++++ legyen,
- Anginak és Brekinek hogy sok szép érett petesejt legyen a leszívásokból
- Kubunak, hogy Liza bírja még egy kicsit és apa találjon gyorsan helyet.

Szerintetek befed ennyi kivánságot egyetlen laptető? :roll:

Kép
judit0713

Kubu,

Mi a férjed végzettsége? Nálunk is keresnek embereket, csak elég speciális, de hátha! Nagyon sajnálom a történteket, teljesen váratlanul???

Andrea, brumi
sajnálom, hogy nem sikerült, kitartás! :(((

Mieza
Köszi a mensmetis-es infokat!

Rita,
Neked is köszönöm az Áek-s infokat és nagyon sajnálom a negatív tesztet
:(
estrella22

Sziasztok!

Judit-Utólag NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Fagyitorta,nyam-nyam :D
7főn voltam Z.ügynöknél,nem az ő napja volt vagy megsütötte a nap,
csüt-ön is kell mennem,inkább kérem,h had menjek Sz.ügynökhöz,
S.ügynök nincs.Mindegyik mást mond.

Angi-indián törzsfőnök :D
Neved alapján beazonósítottalak,7főn beszélgettünk,vért adtunk
Jók lettek az eredmények :?:
Csüt-ön jössz te is :?:

Szép napot mindenkinek!

Sokszámjegyű Pancsi
pancsi790204

Szia számos Pancsi!

Köszi a köszöntést! Fini volt ám a torta :)
Mi van veled? HCG növöget? Uh volt már?
Z-vel nekem eddig nem volt szerencsém :? Sz-szel csak egy uhum volt, ott korrekt módon viselkedett. A csajok istenítik :wink: Kérd inkább hozzá magad!
S meddig van szabin?

Kép
judit0713

Sajti-7főn voltam dokinál,uh-t nem csinált csak vv volt,hcg 159.
Csüt-ön lesz uh + vv.
Amúgy jól vagyok,zebrás a teszt de Z. a hangya nem sok jóval
kecsegtetett,majd meglátjuk,a remény hal meg utoljára.

Judit-lehet szeptemberben találkozunk

Rita-korai volt még a tesztelés sztem.kitartás mindjárt péntek lesz :lol:
pancsi790204

Judit-sztem a héten vagy még max.jövőhéten,de holnap megkérdezem neked.
iwiw?elküldöd priviben
pancsi790204

Sziasztok!

Andi, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. :( És teljesen megértelek, hogy már most szeretnél a fagyibabáért menni. Drukkolok, hogy a ciszta mondjon le!!!

Kubu, ez nagyon rossz, egyik napról a másikra küldték el? Nagyon-nagyon sajnálom!
Azért örülök, hogy uh-n minden rendben volt, 3000g az szép nagy.

Macs, látom változott a felállás. Két kispasi!!!

Brumi, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült… :(

Rita, sajnálom… :(

Lukácsné, Hajrá költözés!!! De azért pihenjél is!

Pancsi édes, kis pocak! Jó nyaralást!

Kérdeztétek az IR vizsgálatot. Én a Mensmentisbe járok, szerencsére 2 hónapja nincs vérvétel.
Időpontot kell kérni és azt megmondani, hogy hány pontosat szeretnél. Szerintem elég elsőre a 2 pontos is 0 perces és 120 perces. És én ajánlom, hogy utána mindenki menjen el dokihoz, szakrendelésre. Nem kell ide (mert tényleg nem olcsó), de valaki profihoz!!!
Én bevittem a BMC-be az eredményem, ott azt mondták, hogy semmi gond, ez szuper nem ezért nem sikerült a tavalyi lombik. Aztán kaptam időpontot a Mensmentisbe, ott már mást mondtak. Enyhe IR-em van. Kevés gyógyszer és diéta. Na és mi történt, 8 hétre rá pozitív lett a tesztem a BMC-ben. Tehát én azt mondom, hogy szakember kell az értékeléshez és nem nőgyógyász!!!

Velünk minden rendben van. Anyukám itt volt és segített kitakarítani Lili szobáját. Kimostuk és vasaltuk az összes ruhát. A korházi csomag is készen van már. Tehát már nem kell semmit csinálni csak pihizni. Sajnos a nagy melegben nagyon vizes lesz a jobb lábam, így még az árnyékban sem tudok megmaradni a kertben.
Ma megyünk ismét dokihoz, kíváncsi vagyok, mit mond, de nem hiszem, hogy előbb érkezne. Szerintem tuti megvárja még az augusztust!
Rakok fel egy hétvégi Lili-lak képet. :)
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Mieza,köszi az infókat,megnyugtattál!!
Ma visszatért a 6. tüszőm is,amit hétfőn nem látott a doki :)

Angi és én szerintem ikrek lehetünk :lol:
A véletlenekben nem hiszek,így kell hogy legyen oka ennek.
Talán csak egymás bátorítása :)

[quote="mieza"]
írta:
miezaBéka, nekem azt mondta, Sz, hogy ha van két 18-as és egy 19-es, az már jónak számít. Ezért is fura, hogy péntekig akar várni. (csütörtökön nem szoktak leszívni, mert akkor vasárnapra esne a beülti…) Szóval vagy szerda és akkor szombaton megcsinálják vagy péntek-hétfő párost preferálják. ÉN is ilyen kis kétes voltam, nekem csütörtökön leszívták, mert sok volt és pünkösd kedden kaptam vissza 5 naposakat. Tudni kell, hogy a tüszik felében általában nincs semmi (vannak kivételek!!!) és nem mind termékenyül meg és a 3 naposok fele nem éli meg az 5. napot. Szóval, elég nagy esélyed van, hogy 3 naposakat fogsz visszakapni! Szóval, gondolom emiatt sakkozik. Bízz benne!
Nem lehet, tudni, hogy melyik üres és melyikbe van valami…
Iszonyú jók ezek a jelek!!! Én hiszek benne :D ))
Méhnyálkahártya: Azt tudom, hogy 10-18-es kell a beágyazódáshoz, az a jó vastagság. Ahogy a ciklusod változik, úgy változik az is :D De már 7-8 mmnél is lehet teherbeesés :D

Kisbékus és Angi, ezek azért elég durva egybeesések :D Nem vagytok ti ikrek? :D

Vendég

ms-hol vagy :?: mizu veletek :?:

Valaki tud valamit ms-ről?
pancsi790204

Woody: gyönyörű pocak!!

Pancsi: a Tied is szép formás,alakul már a pocó!! :D

Wikka: tündér vagy,nem tűntem el,csak a sok munka miatt nem tudtam jönni,mert estig dolgoztam,előtte meg egész hajnaltól BMC-ben koptattam a foteleket :lol:

jó hír:

pénteken leszívás!!!!!
Úgyhogy most aztán megmutattam mindenkinek,hogy igenis lehet stimulálni,és a rossz állapotomhoz képest 6 tüszőm van!!!

16 mm a mnyh, jobbra 20 és 17
a baloldalira nem tudtam figyelni,bocsi.... nagyon fájdalmas volt,így nehezen tudta csak Sz ügynök megnézni.

Hasi UH-n pl. nem tudták megnézni a baloldali petefészkemet,állítólag nagyon takarásban van,először meg is kérdezték,hogy van-e egyáltalán..... :shock: :roll:

Szóval nehéz eset,de IGEEEEEEEEEN!!! Megcsináltuk!!!

Ma este tüszőrepesztő!!!!

Doki elégedett,most várom a hívást,hogy ma hánykor nyomjuk be a 2 adag Ovitrelle-t :)

lelkemre kötötte,hogy LEGYEK BEKAPCSOLVA,ÉS LEGYEN TÉRERŐ!!! :lol: :lol:

Úgyhogy mindenkinek köszönöm a drukkokat,még kicsit tartsatok ki,míg a babaragacsok megteszik a dolgukat,mert most már minden arra utal,hogy
jövő áprilisra el kell készíteni a babaszobát!!
Vendég

Szia számos Pancsi :)
Téged még nem ismerlek...

Ms-ről az eddigi infót tudom csak,ma még nem láttam...
Vendég

Szia kisbéka-zúgolvasó voltam,vagyok,Juditot mikor megismertem
előbújtam aztán csak figyelek kivel mi történik :D
Nagyon jók az eredményeid :lol:
Mennek a drukkok!!! :!:

Úgy tudom,h tegnap volt ms dokinál
pancsi790204

Kisbéka drukk a leszíváshoz meg a többi procihoz. Na így kell ezt csinálni ez asztán hozzáállás anyukám!! Csak így tovább.

Woody gyönyörű nagy pocakod van már. Gondolom nincs is sok hátra. :lol:

Most írtam Csucsunak lányok. Nem csak megszületünk, sajnos meg is halunk. Kívánjuk ennek a szeretnivaló lánynak, hogy a nehéz napokat átvészelje. Remélem nem haragszol rám hogy megosztottam a többiekkel, de akik jóban rosszban itt vannak veled. Apukájáról van szó.

Na eldugulok.

Kép
Kép
pancsi76

sok számos Pancsi: köszönöm a drukkot!
Jó,hogy előjöttél a zugból! Legalább megismerlek Téged is :)

köszi,szerintem is jó eredmények,bár fogalmam sincs,milyennek kell lennie :lol:

Pancsi (76):

köszi Neked is!!! :lol:
mindenképp pozitívan kell hozzáállnom :)
Párom megígérte,hogy elsőre sikerülni fog,és azt is mondta,hogy azért fog,mert én elhatároztam,és hát nem sűrűn van,hogy másképp történjenek a dolgok,mint ahogy én azt magamban eldöntöm :lol: úgy is mondhatnánk,hogy akaratos vagyok :lol: :roll:

Szóval a jelek,meg a pozitív hozzáállás és a reménykedés meghozták az eredményt :)

Mondtam én,hogy Sz-nek le fog esni az álla :)

Hozzáteszem,púgy kb. 1-1,5 hónapja kezdtem új szemlélettel élni,és megélni a dolgokat,és nagyon jó!!!
Most meg elkezdtem olvasni a Titok (Secret) c. könyvet,ami megerősít mindabban,amit tapasztaltam ezzel kapcsolatban.

Ajánlom mindenkinek,aki kevés önbizalommal rendelkezik,vagy stresszes :)
Vendég

Csucsunak nagyon sok kitartást kívánok!!
Ha jól értem,hogy miért a .....

Óriási ölelés a távolból is!

Azt hiszem most jól jön neki az a sok energia,amit a neten át küldeni tudunk neki!
Vendég

Sziasztok!

Sokszámos Pancsi

Ok, így már emlékszem. :) Remélem jól vagy és növögetni fog az a hcg. Nekem csüt-ön lesz a leszívás, úgyhogy akár még talizhatunk is.
Tegnap kaptam meg a tüszőrepit IZOMBA :shock: a patikában mondták, hogy a Choragont nem lehet bőr alá adni.
Mindegy, az ügyeleten bedöfték, túlélhető volt, de a helye még most is fáj.

Andi, Brumi

Sajnálom, hogy nem sikerült :(
Nagy ölelést küldök mendkettőtöknek! Andi, én is támogatom, hogy menj az egyszemkéért, főleg, ha ennyire erősen érzed.

Kubu

Szemétség, ami a férjeddel történik :twisted:
Nagyon remélem, hogy minél hamarabb talál egy sokkal jobb helyet.
Csajszi fejvégbe? Hűha :D Szerintem azért hagy még pihizni téged és időben bújik elő :D

Macs

Gratulálok a két kukishoz :D Édesek lehettek az uh-on. Ha egyszer én is a gyerekünkek fogom nézegetni uh-on, tuti, hogy sírni fogok...

Lukácsné

Problémamentes költözködést kívánok. nem lehet könnyű ebben a melegben.

Mieza

Örülök, hogy találtál gatyókat. Hidd el, együtt lehet élni a pufi testünkkel. Én már csak tudom :D :oops:

Breki

Drukk a pénteki leszíváshoz!
Tök jók az eredmények, úgyhogy remélhetőleg innentől már sínen vagyunk, Zebratárs :D

Woody

Szépséges pocakod van :D Lili szobája biztos szép és szuper, hogy nemsokára beköltözik a lakó :D
angi81

szia Angi!

Drukk Neked is holnapra! :)
Nekem szerencsére bőr alá megy a szuri,bááááár, nagyon durván néz ki a hasam,mert a múltkor sikerült telibe kapni egy vastagabb eret,és elég durván vérzett.

Nagyon fájt,kértem páromat,hogy húzza ki a tűt,mert valami nem okés...
Erre csorgott a vér a pocakomon...

Ott most 4 cm-es zöld folt van,ami elég csúnya,és nagyon érzékeny.
Másik oldalon is van egy,az kisebb,így ott még akad pár hely a szúráshoz.

Sajnos a tüszőrepesztőből is 2-t kell szúrni,így 2 helyet is kell találni a hasamon,ami talán könnyűnek tűnik,de már egyre nehezebb,mert alig lehet összecsípni,mert megkeményedett a hasfalam,és a legtöbb helyen még nem gyógyult be.

Tegnap elkezdtem borogatni kamillás teával,az látszólag enyhített a dolgon,de az esti szurit is csak másodjára sikerült beadni,mintha hirtelen kisebb erek áthálózták volna a hasam bőrének felsőbb rétegeit :lol:

Na ennyit erről,már csak az esti 2 szuri van hátra,azt már fejen állva is kibírom :lol:

Megnéztem ezt újra,amit múltkor belinkeltetek:
http://www.youtube.com/watch?v=C7ZN5J1N9Vk

Szerintem ha rossz kedvetek van,vagy kevés az önbizalom,biztosan segít :)
Vendég

Brumi!
Nagyon sajnálom! Remélem a következő beavatkozásnál már a zebra csíkos tesztet rakod fel!

Ritabmc!
Nagyon sajnálom, de talán még két nap alatt pozitívvá válhat a teszt! Én reménykedem!

S ügynök majd csak augusztus 2-tól lesz, ha jól tudom. 3 Hétre ment szabira!

Woody!
Jaj, de szép kerek pocid van! Húúú, már te is mindjárt szülsz! Látom szépen tartottad súlyod, nagyon helyes kismama lehetsz!

Kisbeeka!
Nagyon szorítok nektek!

Csucsukám!
Őszinte részvétem! Nagyon nagy ölelést küldök neked! :cry:

rodina74

Szia Rodina!

Látom,Neked meg Kittid lesz :) csodás lehet már az érkezésére készülni :)
Vendég

Sziasztok!

Pancsi, nem tűntem el csak hallgatásba merültem. :) Jól vagyok, már nincs annyira sok víz a hasamban, szóval elviselhető kategória. Úgy néz ki hogy babásodtam, de még ezzel kapcsolatban nagyon sok a bizonytalanság, így nem tudok mit írni. Azt hiszem a jövő héten okosabb leszek...
ms

Ms:

Csakis pozitívan állj hozzá,biztosan van babó!! :)
Vendég

kisbeeka, okés :)
Úgy látom, neked is hamarosan itt a nagy nap. Drukkolok ám!!
ms

Nem tudjátok,melyik számon kell hívni őket,ha nem hívnak fel 2-ig amiatt,hogy a tüszőrepesztőt mikor kell szúrni?
Párom bement dolgozni,őt nehéz elérni,és nála van a feljegyzett szám.
Egyelőre nem hívtak.
Vendég

Köszönöm Ms,nagyon kedves Tőled!! :)
Vendég

Istenem Csucsu fogadd őszinte részvétem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Jaj Kubu annyira sajnálom ami a férjeddel történt. Figyi tuti hogy pikk pakk találni fog valamit, nagyon szorítok értetek. Hidd el minden rendben lesz.

Velünk minden okés, babácska egyre többet mozgolódik, pocakom is növöget bár barátnőm szerint még mindig nem egyértelmű hogy terhes vagyok. Nem baj egy két hét és még a vak is látja :wink:

Mindenkinek nagy drukk akinek szüksége van rá. tessék hozni a jó híreket!

Kép
vayacon

Csucsukám: Őszinte részvétem :cry: :cry: :cry: Ölellek (((((())))))

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Kpn: akkor neked is immunológiát csináltak???az Istenhegyin meg kromoszóma vizsgálatot???mert ezekből nem derül ám ki a trombozis hajlam...

Lányok: nem volt túl szerencsés a mostani széria :cry: sajnálom,de nem szabad feladni :!: :!: :!:

Mind a kettő "baba-ház" gyönyörű :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Vaya: láthatnánk mi is azt a pocakot,hátha másképp látjuk,mint a barátnőd? ;) :lol:
Vendég

Angyalka: tényleg nem volt szerencsés időszak,de most már az lesz :)

mindenfelé küldöm a pozitív energiákat,mivel nekem most nagyon sok van :D
Vendég

Csucsu,
vigaszölelések (((((o)))))

Breki,
csuda jó hírek :D
Nagy drukk péntekre!

Angi,
érted meg holnap szorítok majd ezerrel :wink:

Woody,
húha, micsoda Lili-lak! És már csak 19 nap van hátra???
Vagy annyi sem, ha erre a melgre kibújik :wink:
Lábakat felrakni, vizes borogatás rá4 (az még jól is esik a hőségben)

Rodi,
hogy elszaladt az idő, már túl vagy a félidős koron!
Képek lezsnek majd a frigyről, babóról?

Köszi az infót S-ről!
Most már tudom, hogy ezért nem kellett volna visszamenni a bmc-be. Tudtam én, hgy valami jeleket küldözget a természet :idea: Ugyanis a sikertelen lombik után (ahol a leszívást és a beültit is Z csinálta meg nagy szájhúzogatva) megfogadtuk, hogy helyettes dokihoz többé nem megyünk!
Márpedig a fagyis beülti a héten lett volna esedékes!

Ms,
de jó, hogy már jobban vagy!
Koncentrálj a babóra, ott van az a helyén, majd meglátod jövő héten :wink:

Kép
judit0713

Judit: köszi a drukkot :)
remélem jut belőle szombatra is :)
jó lenne,ha minél több tüszőben lenne petesejt,és a megtermékenyítés és osztódás is jól menne :D

Nekem eddig mázlim volt,nem voltam még helyettesnél...
Vendég

Ms!
Nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen!

Judit!
A facebookon vannak fent képek, a frigyről és a babáról is. Nekem is csak S ügynök jött be, bár egyszer voltam Z-nél, de S-hez ragaszkodom. :lol: Nekem ő csinálta Kittikét!

rodina74

Remélem én is nemsoká köszönhetek egy Lilikét Sz-nek :)
(Esetleg Majácskával együtt :))
Vendég

Cuki :)

Kép
Vendég

Most nem tudok maradni, DE:

Csucsu, nagyon sajnálom, mindjárt válaszolok a privire! Őszinte részvétem!

Kisbéka, hajrá, de tök jó!!! Ügyes vagy :D Engem (is) később hívott fel Sz ügynök, mint ígérte, a tüszőrepi beadással kapcs-ban, de hívott! Nyugi!

Ms örülök, h. jobban vagy!

Woody, köszi az infót neked is! Gyönyörűséges a pocid! Nekem pont ilyen és ekkora lesz :D mivel h. eléggé asonló testalkatúak vagyunk!

Rodi, facebookon? De ahhoz az ismerősömnek kell lenned... :wink:

Brumi, sajnálom :(

Kép
Kép
navared
Szfvár

Köszi Navi,már hívott engem is :)
Nem is gondoltam,hogy személyesen ő hív majd,de ez rendes tőle :)

úgyhogy késő este szurik,pénteken újabb csodák :D
Vendég

sziasztok!
bocsánat, hogy nem voltam a múlt héten, de elkezdtem napi 4 órában angolozni két jófej gimissel, és lefáradok eléggé agyilag utána, plusz azért még naponta készülnöm kell a következő napra.

Nekem ma jött meg, pedig reménykedtem, voltak jelek, mondom hátha a hsg besegített...de már csak szűk egy hónap és beszélünk K ügynökkel:-) Amúgy anyum megmutatta a záróm a régi háziorvosomnak, és azt mondta, hogy csak ennyi a bajom? merthogy a lapar majd segít, nyugodjak meg. Majd kiderül.

Mondjuk körülöttem mindenki szül vagy terhes...igyekszem civilizált ember módjára viselni, de sajnos előjön belőlem olykor a parasztlány, és irigy vagyok...és folyamatosan miértmiértmiért-et kérdezek...
aztán elmúlik...

Macs, örülök a fiúknak! Máris nagyon szeretik egymást, ezt annyira megható lehetett látni.

Kubu, kitartás Nektek! Profession,jobline...midnehova be kell adni, ekkora tapasztalattal kell hogy kelljen valakinek a Párod!

Mieza, már 9 hetes vagy? Aztamanót!megy az idő...

Ja, voltunk Bükkszenten a bácsi boltjában, vettem teákat, hétfőn kezdtem iszogatni őket, meglátjuk...

Akit nem említettem, annak is sok pozitív erőt mindenhez!
Vendég

Sziasztok,

egyetlen másodpercre jöttem, mert sajna dódozni kell...

szóval: NINCS MÁR BACIFERTŐZÉS A DRÁGÁM LELETÉBEN!!!!! :lol: :lol:
3 éve élünk a coli baci árnyékában, és most végre van egy negatív leletünk!!! kezdhetünk, hurrrá,hurrá!!!

K ügynök aug. 2-án jön vissza, úgyhogy e hónap 26án meglátogatjuk Z ügynököt, aztán meglátjuk. Az lesz a 19. napom, hátha még belekezdünk vmibe
ANNYIRA BOLDOGOK VAGYUNK!!!!

este majd olvasok is, addig is pussz mindenkinek!!!!

Verka
wikka
Miskolc

Drága Wikka!!!

Annyira örülök!
Mondom én,kezdődik a szerencsés időszak :)

Minket is reménytelennek gondoltak,aztán mégis gyártottam Sz-nek 6 gyönyörű tüszőt :)
Vendég

Verka,
csudijó hír, nem csodálom hogy repdesel az örömtől :D
De jó lenne ha máris kezdhetnétek!

Kahlan,
ismerős az érzés, amiről írsz a babásokkal kapcsolatban. (fura, de ez nekem csak spontánoknál jön elő, főleg ha tudom, hogy nem is nagyon rugóztak érte, sőőőőt...)
De már egyre inkább hiszem, hogy oka van a mi kálváriánknak, valamit meg kell tanulnunk, vagy megélnünk, mielőtt jönne a baba.

A teákról én is csak jókat olvastam...lehet hogy ki kellene próbálnunk?
Csak már így is annyi mindent etetek apával (FER14, C éd E vitaminok), nem tudom, hogy érdemes-e bekavarni mással is.
Nekem mostanság van peteérés, lehet hogy a palástfű teát újrakezdem... :roll:

Kép
judit0713

Rodi,
én sajna nem vagyok facebook-os :oops:
Nem lehetne, hogy legalább a wiw-re egy icikepicike menyasszonyos fotót felcsempésszél? (ugye nem vagyok nagyon pofátlan?:roll: )

Kép
judit0713

A palástfű tea jó,bár hogy hatásos-e,azt nem tudom,mert most nem ittam,de finom :)

A barátcserje kapszulától viszont rosszul voltam,úgyhogy azt én abbahagytam.

A kettő együtt segít elvileg a menzeszt is helyrevágni,és csökkenti a görcsöket.

Nekem csak a hasam ment tőle folyamatosan :lol:

Így mivel nem tudtam,melyiktől vagyok rosszul,mindet kiiktattam,de elég volt a hitem is a tüszőkhöz :)
Remélem a petesejtekhez is :)

Bár azt nem tudom,lehet-e tudni már,hogy melyik tüszőben lehet petesejt. :roll:
Vendég

Judit, a lombikosoktól nem irigylem, sőőőőőőőőőőőt! Ők adnak erőt, itt, köztetek is...

A Kedvesemnek van egy unokahuga, a másodikat szülte nemrég. Otthon laknak a szülőkkel, életében nem dolgozott még, a férje pincér, szegény állandóan dolgozik, de Niki már az x.tanfolyamot végzi,jobban mondva ha elvégzi,mert általában abbahagyja...a kisfiuk két éves, és nagyon büszkék hogy megtanult csulázni-így mondták szó szerint...szóval az ilyeneknél töröm a fejem, hogy miért pottyannak oda gyerekek...felelősségre tanítja őket isten? vagy mi okból?(nem kell válaszolni):-)
Vendég

Kahlan: ilyenről én is tudnék mesélni :lol:
Vendég

Valaki felrak egy friss táblicskut? :lol:
Vendég

Csajok, tegnap és ma már nem vettem be a femibiont, csak az Elevitet. Az előbb álltam mérlegre, 58 kg. Uff, mégsem leszek 70kg, legalábbis még nem jövő héten :D )) Úgy néz ki, tényleg a femibion volt a ludas…

Andrea, én szoktam mondani, hogy 3-ból egyszer tuti sikerült. (a rendes szexnél :D ) Úgyhogy átgondoltam és a 6-ból 2 pont jó arány :D ))

Brumi, nagy-nagy-nagy ölelés!!! Tudod már a hogyan továbbiakat? Szorítunk. Hidd el, lesz neked babód, csak ki kell várni!

Wikka, bögöly? szúnyog? brrrr….

Kispatak, csak félszavakkal utalsz a problémádra, sokan nem értik, pedig szívesen olvasnák, biztatnának! Én ismerem a storyt vonalakban, nekem könnyebb. Ha van kedved, kiöntheted a szíved, annyi minden más probléma is előjön itt, nem csak a lombik :roll:

Rita, teljesen egyetértek. Nekem azért kellett magánba menni, mert nem tudtam 2 hetet várni az eredményre, másnapra már kellett…
A negatesztet sajnálom, de még ne add fel!!! Sokunknak nagyon korai lett volna még ilyenkor tesztelni, semmit nem mutatott volna! Ezért nem jó hamarabb nyomni, mert most már nem hiszel benne, pedig most kéne a babónak a legjobban a biztatás!
Nem akarsz szerepelni a táblácskánkban?
Óh, mikor ettem utoljára cukrot és fehérlisztet… még a szép bmc-s időkben :D
Én is nemrég lettem gazdag egy ilyen felmondásos-bíróságos dolog miatt, pedig én lombikos voltam „csak”.

Pancsi, meg van a kilobűnös! De gyönyörű a pocakod, egyszer majdnem láttam személyesen is!!!! Én is ilyen karcsúmami szeretnék majd lenni ! Nem tudom, még várok a vonalzóval. De, hogy mire…
Holnap leszek 10+0-s :D

Vikus, szuper köszi a tippet, benézek, már terveztem :D
Minden ingyé van, csak a gyógyszereket kell fizetned, de azon is elég nagy az állami támogatás és egészségpénztárral az egész elszámolható!

Csajok, úgy látom, hogy utánam sajnos senkinek sem sikerült (a régiek közül) azóta, hogy nekünk igen, legalábbis nem kellett senkinek sem beírnom a táblájába... Elég rossz időszak ez… Nem lehet valami időjárási hatás? Akinek sikerült is, vagy spontán volt (Vickany) vagy pozi volt, de aztán történt valami (mk, …stb.) De ezután mindenképpen sikeresnek kell jönnie, mert az úgy logikus. Nem? Szóval, most már a jó hírekre jöjjek haza a nyaralásból, okés??? Hajrá mindenki, SzámosPancsi, nőjjön az a hcg!

Judit, hajrá a babóhoz, most szép felkészült a szervezeted, tele vagy vitaminnal, bent is rendben értek a dolgok, a méhecskéd is szép vastag volt, szóval nagyon- nagy meditáció és hajrá!!! Egy laptetőbe bármennyi kívánság belefér :D ))

Sokszámjegyű Pancsi, hajrá-hajrá!!! Nyugodtan kérd magad máshoz, indokolnod sem kell! Ügyin, nagyon szurkolok!!! Komolyan!!! Mit mondott a napsütött? Szerintem szép a 159, mi a baja?

Kpn, nem hallottam még olyasmiről, hogy aput is védené a terhesség a munkavégzés alatt… De érdemes lenne megkérdezned egy ügyvédet, odaadom az enyém számát, hivatkozz rám és csörgesd meg. Küldöm priviben! Én személy szerint legalább a gyerek egy éves koráig nem engednék aput kirúgni…

Kubu, ha te is szeretnél konzultálni az ügyvédemmel, akkor kérd el kpn-től. Érdemes, mert a bíróság nagyon munkavállaló párti és annyi minden védi, amit elég csak megemlíteni és a cég sokkal jobb fej, ha tudja, hogy ott lóg a feje felett a bíróság lehetősége… Pl. nagyon kevés lehetősége van a cégnek kirúgni valakit egyik napról a másikra, és akkor is elég sok mindent kérhet érte a munkavállaló! Szóval, ne írjon alá közös megegyezést senki, amíg nem konzultált ügyvéddel!!! Rendes felmondást (pl. pozíció megszünéséről) át lehet venni, alá lehet írni, mert az csak LÁTTAM-ot jelent. Viszont nem muszáj belemenni. Az én esetem is ilyen volt, megijesztgettük a bírósággal őket és végül született egy elég jó közös megegyezés. A cégek nagyon félnek bíróságra menni, mert iszonyú kevés esetet nyernek meg! Inkább adnak még x hónapot, ami egy kirúgottnak elég sokat jelenthet! Sajnos elég kepzett vagyok :oops:

Woody, ugyanezt állapították meg ugye nekem is. A doki írt gyógyszer. Sz. meg nem vette túl komolyan, pedig ok lehetett ez is… Mekkora pocak!! És te is milyen csini vagy!!!

Kisbeeeka, nagyon gondolok majd rád pénteken, ügyik lesztek :D )) Majd mesélj a drogos élményekről :D ))

Angi, megy az ezer drukk holnap reggelre!!! Hajrá-hajrá, hidd el, hogy ebből most angyalfürtös kisbabó lesz :D ))
Te nem is vagy pufi!!!

Negát tesztelők… Tudom, hogy nehéz ez, de tényleg érdemes meggondolni valami lélekhelyrerakás lehetőségét. Lehet az kineziológus, vagy akár természetgyógyász, reflexiológus. Én is szívesen ajánlom a lélekgyógyász tündérkeresztanyámat (van orvosi végzettségi is :D ). Igaz, hogy húzós volt anyagilag, kb. 120-at hagytam ott végül, de hiszem, hogy a baba nagy részben ennek a kezelésnek köszönhető! Inkább ide adtam a lelkem rendbetételére, mint a 3. lombikra… Ráadásul azóta jobban is vagyok, véget ért a kezelésem, egy csomó dolgot helyre raktunk, felkészültebb lettem a picurra és nem kellett injekciózni előtte :D
Tényleg nem reklám, de érdemes a lelki régi lerakódásokat rendberakni, mert onnan megnyílik az út a lelkecskének.
A drnénim azt mondta, hogy ő annyi ember körül érzi, hogy már ott lebeg a lelkecske, hogy már jönni akar, de még nincs helye. Nekem tényleg nem volt helyem, meg kellett csinálnom neki…

Csucsu, most kéne kezdenetek valamikor. Mi történt??? Gyere és mesélj! Most olvasom, nagyon sajnálom! Nagy ölelés, kitartás!!! Sok erőt a bmc-hez, ne add fel!
(Nekem egyszer valaki azt mondta, hogy ha egy lélek elmegy, helyette jön másik. Lehet, hogy apud majd segít a kismanónak átjutni hozzátok! Nekünk a párom nagypapája halt meg tavaly és ő várta legjobban az dédunokát. Egyébként fura volt, de a Maróti Viki is ezt mondta, egy interjúban, és ő is babát vár!)
mieza

MS hajrá-hajrá!!!
mieza

Mieza: előre félek az altatásos témától!! :lol:

Ti olyan aranyos dolgokról számoltatok be,de én tuti elküldök valakit melegebb éghajlatra elkábított állapotomban :shock: :lol:

(Már ha erre gondolsz a drog alatt :lol: )

gyűtjük otthon a sok fecskendőt,miegymást,és hát egy jó nagy dobozzal összegyűlt,le is fotóztuk,elég ijesztő... Pont mint egy kemény drogos :lol:

Én nagymamám egy éve halt meg,szörnyű volt...
Ő is nagyon várta már a dédunokát,de mivel csak én voltam akkor házas az unokák közül,rám hárult ez a teher,de hát nekünk még azóta sincs...
Anyum is mondogatta: mire vártok még? Hadd ismerje meg a dédunokáját...
Persze azóta tudják,hogy nem "direkt" vártunk.
Vendég

Jeeeeeeeeee!!!
47.000.hozzászólás :lol: +laptetűűűű

Ez már tuti szerencsét hoz ;)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?