Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Beigazolódott, amit napok óta sejtettem, nincs baba, ez a triumvirátus nem akart most jönni hozzánk :( Hát Ők tudják....nem is sejtik mit hagytak ki.... :wink:

Viszont lehet, hogy hülyének fogtok tartani, de megbeszéltem a Mágussal, hogy a mostani ciklusban, ami ha minden igaz ma kezdődik, mennénk azért a kis lustaság-sítáborosunkért... Sz. először azt mondta hogy 1 hó szünet, aztán jöjjünk érte, ha jól meggondoltuk, de rákérdeztem, hogy kötelező várni 1 hónapot? Mondta, hogy mivel fizetős, nem (látta szerintem, hogy mennyire eltökélt vagyok), úgyhogy akkor viszont megnézne uh-val... (kezdő bládisan..)... na mély levegő, bugyi le.... látott a stimuból mindkét oldalon 1-1 visszamaradt cisztát :shock: Ezek ha eltűnnek a mensivel, akkor mehet az augusztus eleji fagyis lehetőség, elvileg.
Jövő hét elején, ha elmúlik, jelenésem lesz Nála egy uh erejéig, aztán megbeszéljük a részleteket... Ha ott lesz, akkor nincs mit tenni 1 hó múlva próbálkozhatunk a fagyissal...
Egyébként akikkel együtt voltunk ma eredményhirdetésen asszem 6-ból 2-nek sikerült...
Sajna evvan.... azért nagyon köszönöm Mindenkinek a bíztatást, a sok pozi energiát!!!! Mondtam már múltkor is, de most is csak ismételni tudom: nekem nagyon sokat jelentett!! :)

Macsek: Gratula a tökösverebekhez!!! :lol: Ha lesz egy pici időd, elvarázsolnád nekem ezt a két sz@rt odabentről, hogy tiszta legyen a terep jövőhétre?
andrea-1

Andikám a francba! :( Nagyon sajnálom, öllellek :!: :!: :!: Kép
Kép Piroslap a két cisztádnak, tűnjenek mensivel a búsba, slussz-passz Kép

Maccs
vörösmacska

"Picit" kiborultam.....
lányok van egy értelmes, okos, művelt, diplomás uram, 12 évig egy helyen...... holnaputántól munkanélkül, aki esetleg tud segíteni....

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu:írok p.ü.-t!

Köszi előre is mindenkinek a drukkokat,eddig is sokat segített az a sok energia,amit küldtetek!! :)
Vendég

Kubu:
nagyon sajánlom!!!! :( Ezek micsoda szemétládák.... gondolom tudják mi van Nálatok és így, egyik napról a másikra.. no comment, micsoda szemét világ van!!!! :evil: :evil: :evil:
andrea-1

Óóóó Kubu, hát akkor a helyzet fokozódott :( sajnálom!
Itt kb. 35 °C van, azaz kint, bent meg "csak"28!

Andi, hát sajnálom, de látom annyira nem lepődtél meg :roll: :(
Akkor most megy a cisztaűző, rásegítve Macs varázslatára!
:arrow: :arrow: :arrow: :twisted: :arrow: :arrow: :arrow:

Lányok, láttam, h. Estrella is megkérdezi, amit már százszor leírtatok és most nekem is szükségem lenne egy kevés infora az IR-rel kapcs-ban... tudom, jobban is figyelhettem volna... :oops:
Egy fehérvári barátosnőm, aki szintén Sz ügynökhöz jár, kérdezi (szegény azt hitte, csak egy gyors vérvétel és kész) és csak ezeket tudtam neki mondani: többször vesznek vért, az Istenhegyin, ill. Mensmentisben csinálják, fizetős, be kell jelentkezni... hát kb. ennyi! Ja meg h. nézzen utána neten! Van még vmi info, amit muszáj lenne tudnia?
Naon köcike! :oops: :)

Kép
Kép
navared
Szfvár

.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csucsu99 2010.07.14 08:29-kor.
csucsu99
Budapest

Jajj Macsesz, hát gratu a pöcsösökhöz! :D azért kíváncsi vagyok, h. tényleg mindketten fiúk-e?! És simogatják egymást??? De jó!!!!! Olvastam már ilyenről, nagyon édik lehettek! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Csucsu, remélem nem nagy a baj!!! :roll:
Eclipse átadta üdvözletemet?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Andi: cisztaűző drukkok mennek. hajrá fagyibabák. ne add fel, ez a hónap a tiétek lesz!! :wink:

Macs: gratula a fiúkhoz. nagy öröm lehetett látni őket.

Kubu: sajnálom :cry:

Többieknek is drukkolok, csak a háttérből.

Timi
titimee

Navikám:
Nem lepődtem meg, mert egyrészt teszteltem, másrészt meg kb 2 napja.. hogy is mondjam, szóval mikor tettem fel az utrót olyan vizes volt odabent az állag...ez pedig jól tudom már, hogy a mensi előjele.
MOndjuk azon meglepődtem, hogy inszemeknél amikor abbahagytam az utrót utána kb 3 nappal jött meg mindig,kb. az eredményhirdetésre vagy utána napon (ott is teszteltem többet is mindig)... most meg tegnap este még volt utró és reggelre mégis ottvolt a műsor..... ez fura volt...
Szóval már kibőgtem magam jóelőre, így nem a bmc-ben omlottam össze... és már úgy tudtam odamenni, hogy amit tudunk megtegyünk a köv. időszakban, csak előre figyelni...

Pont Te meg Mieza, meg Sajti jutott eszembe ma... Ti a nagy "hívők" hozzám, a hitetlenhez képest... Ti osztotok érte mindig, hogy higgyek jobban... Hát most ez megvan, pedig kurva kicsi eséllyel megyünk neki a következőnek.... És én mégis azt hiszem, hogy ez a kis nyamvad, későn beinduló, akiről már le is tettünk, nem is számítottunk rá.... "AKARHAT" talán minket... Ezt ilyen jelnek veszem, nagypapától vagy bárkitől... nemtudom megmagyarázni...csak érzem....
andrea-1

Kubu, nagyon sajnálom. :-( :-( tudom könnyű mondani, de nem szabad idegeskedned magad és Missy miatt sem...
milyen területen dolgozik a férjed?

Andi,
sajnálom. :-( de milyen kitartó voltál a kis sítáborost illetően. :-) biztos nem véletlen, ő lesz a befutó. :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Már itt is vagyok :D

Gyorsan írom, hogy a Blaha és az Astoria között a Humana turiban van egy szuper H&M gatya, szuper színben, nyári szuper anyaggal nagypocisoknak, 36-os :D
Én is vettem pár darabot magamnak, mert nem megy bele sehová a hasam :D

Béka, nekem azt mondta, Sz, hogy ha van két 18-as és egy 19-es, az már jónak számít. Ezért is fura, hogy péntekig akar várni. (csütörtökön nem szoktak leszívni, mert akkor vasárnapra esne a beülti…) Szóval vagy szerda és akkor szombaton megcsinálják vagy péntek-hétfő párost preferálják. ÉN is ilyen kis kétes voltam, nekem csütörtökön leszívták, mert sok volt és pünkösd kedden kaptam vissza 5 naposakat. Tudni kell, hogy a tüszik felében általában nincs semmi (vannak kivételek!!!) és nem mind termékenyül meg és a 3 naposok fele nem éli meg az 5. napot. Szóval, elég nagy esélyed van, hogy 3 naposakat fogsz visszakapni! Szóval, gondolom emiatt sakkozik. Bízz benne!
Nem lehet, tudni, hogy melyik üres és melyikbe van valami…
Iszonyú jók ezek a jelek!!! Én hiszek benne :D ))
Méhnyálkahártya: Azt tudom, hogy 10-18-es kell a beágyazódáshoz, az a jó vastagság. Ahogy a ciklusod változik, úgy változik az is :D De már 7-8 mmnél is lehet teherbeesés :D

Angi, a vérvételen szintén a petefészek működését nézi, nekem már minden nap volt, mert picit lassabban nőttek.

Kisbékus és Angi, ezek azért elég durva egybeesések :D Nem vagytok ti ikrek? :D

Angyal, úgy látom, hogy szuper kezekbe kerültél!!! És mindehhez a dokinő adta meg a kezdő lökést :D Kihez fogsz majd visszamenni a bmc-be? :D

Vbeni, a Luppán nincs árnyék, szinte semmi. Viszont délegyházi tavaknál sok van!!! Igen, lehet, hogy a leszívás alatt SZ. a melleimet is megcsinálta :oops: )) Bónuszba. Ez jár a 2. lombikhoz. Hallod Judit?
Hát, az álmod eléggé feladja a leckét!!! Elég termékeny voltál, az már biztos, ami csak jó jel lehet!

Nava, ma hazafutottam a városból és alig vártam, hogy csobbanjak. Kinyitom a medence ajtaját és a vízben két hatalmas meztelencsiga pancsizik. Majdnem hánytam. Most megvárom amíg a párom hazajön és kiszedi és lefertőtleníti… blö.

Macccs, két kis pöcök? A párod csak fiúkat tud csinálni, ugye? :lol: Na, majd következő körben lesz szoknyás is, addig meg örülj a két kis ördögfiókának :shock: Azta, ez hihetetlen amit leírtál, mennyire szép lehetett, meg is könnyeztem.

Kubu, ezek csoda hírek, már tényleg a finishben vagy. És szuper eredmények. Ha a nagy meleg miatt mégsem várna, már akkoris rendben lenne minden. De azért még várjon kicsit :D

Estella. Én sem voltam IR kérdésben valami ász. Én bementem a mensmentisbe kértem telefonon időpontot kétpontos vérvételre. (a három pontos ilyenkor még fölösleges, mert a kettes is kimutatja). Bemész, leveszik a vért, cukroscvizet iszol és megint leveszik. Aztán másnap reggel már megvoltak az eredmények. Azt is megmutattam a lányoknak, akik szerint enyhe IR-em van. Akkor elmentem egy konzultációra (ahová nem mondták, hogy minden papírt vinni kell + még egy pár vizsgálat kellett: friss vas, TSH, meg pajzsmirigy. ) Akkor elmentem egy pajszsmirigy ultrahangra, meg egy vérvételre, amiben megnézték a kérteket és vissza konzultációra. Akkor kaptam jó nagy adag gyogyót, ami azóta is kitart, majd visszamegyek, ha elfogyott. De én nem vagyok valami problémás eset.

Zsuzsó, már itthon is leszek vasárnap. Aztán majd augusztus végén megyünk Prágában, akkor már visszük a jó hírt :D
mieza

Andrea, ma este, vagy holnap délelőtt még itthon vagyok, ha gondolod ugorj át és megmutatom a cisztaeltüntető lábmasszázst (akupunktúra). Nekem egy hét alatt egy 6cm-es cisztát tüntetett el a mensivel!

Nagyon sajnálom, ölelés és nagyon sok erőt kívánok neked!!!
Most úgy néz ki, hogy aki 3-at kapott vissza, azoknak nem sikerült. Próbálja mindenki legközelebb 2-vel :)

Andi, ha úgy érzed, hogy vissza kell menned egy hónap múlva, akkor hajrá, én szurkolok!!!
mieza

Én nem akartam Perygnylt izomba, ezért kaptam Otriville-t. Longos voltam.

Annyit írtatok a palacsintáról, hogy teljesen megkívántam! De nem lehet, mert holnapra már 65 lennék :roll:

Hú, mennyi Maja a méhecske rajongó van itt!!!

Na, megyek és lepakolom a pincébe a 36-os ruháimat és kipakolom a ma vásárolt 40-eseket :shock: ááááá és bühühühü

Csajok, tud valaki jó fogorvost Pesten és bőrgyógyászra is szükségem lesz, mert iszonyúan nézek ki az utrotól, valami krém kell rá, már mondták, csak fel kéne írnia valakinek. Előre is köszi a tippekért!!!
mieza

Mieza: Köszi a támogatást.... tényleg nem tudom megmondani miért, de úgy érzem meg kell próbálnunk.... Tudom, hogy kicsi esély, de az is esély, ráadásul már tegnap elkezdtem ebben a témában kutatni a neten,, és hát van olyan ország, ahol pl. lombiknál eleve csak 1-et ültetnek vissza mindenkinél!!!...
De ma MS-sel is találkoztam és Ő is mesélt egy történetet, hogy sokadik lombikos-próbálkozós lánynál akkor sikerült mikor ragaszkodott hozzá, hogy csak 1-et ültessenek be.. Ki tudja, talán én is így működök??? :)

Abba a Humanába én is szoktam vásárolni!!! :) Vannak tök jó cuccok, csak mazsolázni kell a gagyik között, amit ott nem bírok, az a büdös szag (túrkaszag)... az ááááá.... de pl. farmert én ha lehet ott veszek, mert a combomnál minden farmer kilyukad x idő alatt és ezért kár rám a 10-15 ezres cucc.. :lol: :lol: Most pár hete meg egy tök jó kommandós gatyót vettem ott, len, terep mintás, zsebeset :)

Figyu, menni hozzád most biztosan nem tudok, de nem írnád le nekem ezt a ciszta masszázst részletesen, hogy Rajóval tudjam csináltatni, meg persze magamnak is???
andrea-1

Kubu, úgy látom, hogy minden napra jut neked valami izgalom, valami új akadály… ez hihetetlen. Egy emberrel egész életében nem történik annyi minden, mint veled (veletek), amióta ismerlek…
Dobd át a CV-jét, hátha eszembe jut valami :D Én teljesen átérzem, ezt a szitut a munkahely elvesztéssel, elég friss emlékeim vannak róla!

Ma nem túl jó hírek jöttek, valaki írjon már valami nagyon vidámat is!

Navi, még annyit tennék hozzá, hogy az a jó endokrinológus, aki úgy ad diagnózist, hogy friss (fél éven belüli) leletekkel dolgozik. A kövektkező adatokat nézi együttvéve:
- pajzsmirigy uhu eredménye
- friss TSH
- FT4
- aTPO
- Vas
Amit vinni kell a bmc-ből:
- 3. ciklusnapi FSH, LH, oestradiol, prolactin, testosteron, DHEAA, SHBG, vas
- 20. napi progeszteron
- 24. napi progeszteron
És a terheléses cukor eredmények: vércukor és inzulin az első vvkor és a cukros vércukor és inzulin eredmények

A Bálint analitikába is lehet csináltatni. Meg kell nézni, hogy hol mennyire jön ki pénzben az egész. Én számolgattam és nekem a mensmentis volt a legolcsóbb. Sok együttvéve nagyon szerintem, értékenként kb. 1500 a vérvétel...stb.
Tehát a legérdemesebb úgy elmenni oda, hogy előtte ezekre az értékekre beutalót kért az ismerős a házidokitól és már ezekkel a vérvételi eredményekkel megy oda. Ugyanez a pajzsmirigy ultrahanggal kapcsolatban is.
mieza

Csucsu, mi történt??? Ugye minden rendben? Aggódunk!
mieza

Sziasztok!

Csak gyorsan jövök, mert már ippen köszöntés van, fagyitorta meg virág meg minden :D

Andi,
nagyon sajnálom :cry:
Viszont megértem, hogy az egy fagyiért is visszamentek, én is ezt tenném! Talán tényleg pont ő lesz majd a befutó :wink:

Mieza,
ne sírj, visszafogysz majd a szopi alatt!
Addig meg hangsúlyozd ami most szép rajtad...először a nagy ciciket (ezeknek úgyis sikere volt :wink: ), aztán meg majd az egyre gömbölyödő pocidat :idea:

Macsi,
gratula a pöcsös-pároshoz :lol:
Nagyon cukik lehetnek ahogy szeretgetik egymást!
Óóóóó de jó neked! Kövi szülinapomra én is ilyet kérek!!!!

Kubu,
ha megírod priviben mit dolgozik apa, utánanézek én is.
Kitartás kedves, nagyon rátok jár most a rúd valamiért :cry:

Kép
judit0713

Mondom én, hogy ma nem nagyon olvastam jó hír! Valaki?
mieza

Judit, komolyan mondom, hogy azt néztem ma az utcán, hogy a picit duci lányok hogy öltözködnek, mit emelnek ki, mit takarnak... Beletörődtem :)

Andrea, pár oldallal korábban Sajti iszonyú jól leírta, hogy hogy kell, annál jobban csak élőben tudnám. Keresd vissza, mert jó hosszan ecseteli :)
mieza

Sziasztok!

Beni: Megy a privi.

Mara: A spermaellenes antitesteket a férjednél, hogyan nézték meg, erre van valami vizsgálat?

Mieza: Jó pihenést Nektek!

Macs: Olyan cukik lehettek, annyira meghatódtam, ahogy elképzeltem őket, miközben simizik egymást.

Angyal: Köszi az elérhetőséget.

Andi: Nagyon sajnálom! Hajrá köv. hónap, én is hiszek a megérzésekben, ez a Ti hónapotok lesz :-)
luca4

A jó hír, hogy a Laurának, akivel együtt volt a leszívásunk meg a beültetés is, 113-as lett ma a HCG-je!!!!
Bár Ti őt nem ismeritek...de ez egy örülnivaló hír! :)
andrea-1

Mieza, ok, majd visszakeresem... :)

Nyugi egyébként.. én nem vagyok sovánka, már jópár éve.. pedig az voltam... mostmeg már örülök ha a 42-es gatya rámjön... :)
De ráérsz az alakod miatt aggódni! Ne felejtsd el, hogy az a dózis, amiket mi itt kapunk, biztosan "nem múlhat el bűntetlenül"'..... És asszem ezért az árért - még ha az jópár plusz kg is - asszem sokan adnánk nem is keveset itt a lányok közül... :)
andrea-1

Kubu; Andi: igazán sajnálom...

Andi: remélem az egykétek csak úgy tolakszik majd, hogy végre megérkezzen hozzátok!

Kubu: ha műszaki embered van, lehet én is tudok segíteni. A párom munkahelyén már lasszóval se tudnak embert fogni, annyi fejlesztést hoznak ide

hofeherke

Hajrá Laurának!

Andi, nekem nem baj, ha a terhesség miatt bálna leszek, csak azért ijedtem meg, mert a napi 1 kg nem lehet a kajától, de nem is vizesedem... kicsit megijedtem. Akkor a hasam, mint egy lufi.
Most megpróbálom visszacserélni a vitaminokat és meglátjuk. Ha nem, jövő héten (immár 70 kilosan) jelentkezem a dokimnál :)
mieza

Kubu: Náluk informatikus vonalon vannak ismeretségek, ha esetleg ez lenne a terület....

Lányok, köszönöm, hogy támogattok :)... azt hittem mindenki le akar majd beszélni, hogy 1-et, a kisebb esélye miatt, nem éri meg ennyi sok zsetonért..... :shock:
andrea-1

Andi, egyébként a 6-ból 2 nem a legjobb arány... De majd a következő körben!!!
mieza

Ne aggód Miezám, nem leszel a jövő héten 70 kg...egészen biztosan.. majd csak jópár hét múlva..... :!:
Szeirntem hívd fel a dokid, és kérdezz rá nyugodtan hogy mit mond .-.... és a vitamincserére esetleg.... :?: :?: :?:
andrea-1

Luca: Nekünk nyíregyházán csinálták az első spermavizsgálatnál azt amiből a férjemé kiderült. IGA és IGG -t kell keresni a papíron. Próbáltam neten utána olvasni, hogy mi is ez, de alig találtam valamit. Csak arra tudok hagyatkozni, mait a vizsgálat után mondtak.
Ezen a lapon az első hivatkozás ír valamit róla:
http://www.google.hu/search?source=ig&hl=hu&rlz=&=&q=sperma+iga+igg&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
Azt, hogy én ellenanyagot termelek egy házasélet utáni tesztből (PCT) szűrték le. A hüvelyemből vett mintában 0 mozgó sperma volt :(

hofeherke

sziasztok

én is megjártam ma a védőnénit ebben a tök jó időben 1 órakor.
mondanom sem kell hogy 13:45-kor jutottam be röpke 45 perc késéssel.... kicsit se voltam ideges, hogy aki előttem bement 1,5 órát ült bent.... ráadásul leülni nem tudtam mert két napja kijött az aranyerem és majd bele halok, 40 fok a váróban szóval jól voltam.
az albérlet nézők meg 1 órát vártak rám a kapuban... szóval jó napom van.
de hogy valami jót is írjak eddig 4kg-ot híztam, amiért meg lettem dicsérve és jó volt a szívhangja is Hannának.
tegnap déltől fekszek , ugye most nem lehet pakolnom, mert majd meg halok, és kedves drága sógornőm átjött tegnap meg ma összepakolta a fél házat, már csak a mi szobánk van abból is főként csak a ruhák hátra , meglesz a héten a költözés.
most pihenek mert holnap ott kellene felmosnom a házat, mert már összesepregettem de a mosás még hátra van, meg ablakot kell pucolni mert 1éve nem volt, hogy kilássunk rajta.
pénteken jön a nagy autó a nagy bútoroknak és még pénteken itt alszunk , meg jön az elsőnek jelentkező albérlőnk és reméljük szombaton már az újban leszünk.

andrea
sajnálom hogy most nem jött össze, de nekünk is akkor kopogott Hanna amikor ugy indultam neki hogy ennek nincs esélye sem... ehhez képest mindjárt megszületik, én drukkolok nektek.

macs
gratula a fiúkhoz

woody
merre vagy? nem hallunk rólad semmit????

kubu
sajnálom a melót , remélem hamar talál vmit, az én férjemnek sem lesz aug-ban melója úgy néz ki, de mondtam hogy nem baj legalább egy kicsit otthon lesz velünk, csak utána azért jó lenne ha lenne is mert fizetni is kell a számlákat.

jók legyetek, ma már este nem lesz itt internet holnap kötik az új helyre majd onnan jelentkezem.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Statisztikailag a 6-ból 2... nagyjából szerintem rendben levő... Persze a 6-ból 6 lett volna az igazi !!!... Az lett volna szép mulatság a Mágusnak is :)

Egyébként akiknek ma sikerült, az egyik lánynak az első volt ez, a másiknak meg a második lombikja.... a nem sikerülteknek meg 3 első próbálkozós, és 1 második próbálkozós, ha jól emlékszem.
andrea-1

Andi,
asszem ha megpróbáltunk volna lebeszélni, akkor sem sikerült volna...Na meg persze majdnem mindannyian hiszünk a megérzésékben, és TE annyira biztosan érzed - ez nagyon átjön a hsz-eidből - hogy Ő lesz a befutó, hát persze hogy támogatunk!
Nagyon is! Hajrá kis fagyigombóc!!!!

Kép
judit0713

Lukácsné,
nagyon egy hullámon vagytok Kubuval...lehet hogy ezek a megpróbáltatások még kijárnak szülés előtt? :shock:
Pedig itt mindenki megdolgozott/zik a babócáért, ez nem ér, hogy még az utsó hetekben sincs pihi :roll:
De nagyon jól nyomjátok mind a ketten, le a kalappal!!!

Kép
judit0713

Sziasztok!

Megint csak egy gyors bekukkra. Talán a hét második felében lesz időm visszaolvasni kivel mi történt.

Végülis visszamentem hétfőn BMC-be, az esélytelenek nyugalmával. A pénteki tesztem valósnak bizonyult, mert hivatalosan is megerősitették, hogy nem sikerült :(

Andi,
Nagyon sajnálom, hogy nektek sem sikerült :( Hajrá fagyibaba :D
brumi24

Andi!
Nagyon sajnálom! Nem is tudok mit írni!
Nagyon csodállak az erődért! Csak továbbra is ilyen állhatatos légy!
Hidd el, meg fogja hozni a kitartásod, és az erőd a ti csodátokat is! Nagy ölelést küldök!

Kubu!
Nem hiszem el! Nagyon sajnálom! Miért pont egy családapát? Pont ahol jön a következő baba? Én nem értem! Milyen világban élünk?

Csucsu!
Azért remélem minden rendben!

rodina74

Sziasztok!

Pár napja megint csak zugolvasó vagyok, de most muszáj megszólalnom...

Andre, Brumi,

NAGYON-NAGYON SAJNÁLOM, és sok-sok erőt kívánok a folytatáshoz.

Kubu,
Ez egyszerűen hihetetlen! Sajnos nem tudok segíteni, de egyszer régen egy bölcs ember azt mondta nekem, hogy akikhez gyermek érkezik, azokra még a jó isten is jobban vigyáz... talán még nem is tudjátok, miért és hogyan lesz most valami még jobb ebből a pillanatnyilag rossz helyzetből. Biztos, hogy minden rendben lesz, Te most csak magatokra figyelj.

Macsek,
nagy-nagy gratula a kandúrkákhoz!!!

Angyal,
örülök, hogy jól sült el az orvosválasztásod. tudom, milyen sokat számít, ha szimpatikus is az orvos, nem csak szakértő... :wink:

Mieza,
nagyon kellemes hétvégét kívánok, de a szúnyogriasztót otthon ne hagyjátok!!!! iszonyú sok most a Bükkben a szúnyok, pár napja pedig bögöly invázió is van...

Lukácsné, kitartást a költözködéshez! augusztusi papa-pihi biztos jól jön :wink:

Kispatak,
bevallom a Te történeted abszolút fehér folt számomra... próbáltam visszaolvasgatni, de így sem értem...

Kisbéka,
Nagyon izgultam már, hogy úgy eltűntél... de úgy látszik minden a legnagyobb rendben. Milliónyi tüszőnövelőt és elő-babaragacsot küldök neked, és persze Ritának és Anginak is!!

Remélem nem kevertem össze az eseményeket :oops:

Sajti,
Te pedig egyszerűen csak legyél itt nekünk!!! :lol: és készülj az újrakezdésre.

Na, megyek már, mert nagyon éhes vagyok, és irtó hosszú és forró nap van mögöttem.
Jó8 Mindenkinek!

Verka
wikka
Miskolc

sziasztok lányok!
Nem bírtam ki a tesztet ami ma a 12. napon negatív.Sajna.Tudom még csodák történhetnek,de nem nagyon bízom már a sikerben így lassan 3 év csalódás után .
:( :( :( :( :(

IR vizsgálatról:Csak az menjen privi laborba akinek sok a pénze!lányok!!!!???
Még egyszer leírom, ÁEK labor.-Nőgyógyi beutalóval.Jánosban nincs ilyen vizsgálat.
Sok idő volt mire kiderítettem, de én már 2-szer csináltattam meg. :!: :!:

Én most 3 gén vizsgálatra készülök.A nagy gén labort ajánlották. Szerintetek?/megtapadás ügyileg/
ritabmc

Sziasztok Csajok!nem birom ezt a meleget egész éjjel alig aludtam,mivel régi bérházban lakunk (műemlék)nem tudunk felszereltetni klimát ventilátorral próbálunk életbe maradni!

Csajok!elég rossz hireket olvasok! :( :( :( :( :(

Kubu!nagyon sajnálom :( :( ha gondolod ird meg priviben mivel foglalkozik a párod,és nyitott füllel járok,ki tudja próba cseresznye!

Brumi! :( :( :( :( :( nagy ölelés!

Mieza!jó az a turi,még jobb van ahol kilóra lehet venni a Keletinél a Thököly és a Murányi sarka Háda,vendégem mondta,és szuper múltkor vettem 5felsőt 1 szoknyát 2000pénzt fizettem!

Andrea!nagyon sajnálom!

ez igy nem jó,h ilyen rossz passzban vagyunk a fórumon,ez nem ér! :evil: :twisted: :twisted: :evil:

Mara!olvastam mentek Z ügynökhöz!remélem minden rendben lesz!

Csajok!amikor lombikozik az ember,meg leszívás beültetés az a BMC-ben fizetős vagy csak a gyógyszerek??????szép napot mindenkinek!
vikus82

Andrea!Nagyon sajnálom,Sokat gondoltam rád!FENÉBE!FENÉBE! :evil: :evil:

A ciszták el fognak tünni, mindíg van nekem is néhány.Lehet hogy az utro növesztgeti .Szerintem.Elvileg abban lenne a sárga test.SZ..mondta 1szer.
ritabmc

sziasztok, meg sem köszöntem a névnapi köszöntéseket :lol:

ha hülyeséget beszélek bocs, hr-esek, személyügyisek, valaki aki törvényismerő, semmi sem véd egy olyan családot, ahol várandós anyuka van??? Szimplán mehet a másik fél kirúgása?

angyal, rólam is kiderült, hogy nem vagyok sem ANA sem ELISA, szóval tök negatív nekem is az ántsz immunológia. most már csak az Iatenhegyi eredményére várunk...
kpn

Mieza! én 31 kg-t híztam,olyan voltam mint a bálna,akkor 40 es méretem volt,44-46 os lett.2 év múlva újra 57 kiló voltam,úgy hogy semmit sem csináltam.

Most meg az IR miatt tartom a cukor,fehér liszt diétát óvatosságból,és csak fogyok hétről hétre.Nem gondoltam volna,hogy ennyit jelent.Ha még mozognék,már "bomba csajszi"l lehetnék.

Az ÁNTSZ es vizsgálatot miért csinálják?leírnátok? Ez nekem kimaradt!
ritabmc

Én úgy tudom,hogy csak a babát várot illeti meg a felmondási tilalom.Az egyik barátnőmnek most van egy munkaügyi pere,pont ilyen ügyből.remélem nyerni fog!! :lol: :lol: lehet hogy butaságot írtam ,de akkor is nagy szemétség apának is felmondani ilyenkor.Erre azt szoktam mondani kívánom hogy az ő család tagjának kelljen végig csinálnia ugyanezt mint nekünk!

Gratula Az Iker fütyis pároshoz!
ritabmc

Sziasztok lányok

Látom pörögnek az események.

Csucsu hát remélem nincs baj? De ti mért nem vagytok Füzfőn??? Most neked nyaralnod kellene. Vagy nem? Kezdek aggódni. Kérlek jelentkezz!!!! :shock: :shock:

Kubu annyi sokat gondoltam rád, hogy birod e a meleget meg ilyenek? Mentetek e a tátrába? Látom az élet elég nagy akadályokat gördített felétek. Nagyon imátkozom hogy apa pár hét kiesés után találjon valami jobbat, és rendeződjön az életetek. Bizz benne ügyes fiu! Tudom nem mindegy, hogy pont most. Szemét ez a világ. Tényleg nincs sehol biztositék. És ráadásul 12 év még végkielégítés is jár neki. Gondolom a férjed jó sokat odarakott az asztalukra és ez a hála köszönet. :cry:
Csak te vigyázz magadra.

Rita sajnálom :cry: :cry:

Lukácsné hát kalapom emelem elötted ebben a nagy melegben költözködés meg minden. Tudom ha muszáj lenne én is belemennék, de csodállak. Aranyér meg huss!! Valami kenőcsöt használsz jó lenne a szülésre eltünne onnan. Van ez a pióca krém a gyógyszerész tudja a nevét. Nem olcsó egy tubus 3500 körül van. De szenzációs. Anyukám is aki nagyon hajlamos rá ezt használja és isteniti. Nekem is két nap alatt elmúlt. Már bocsi a témáért.

Andika :cry: :cry: de a jó hír elöttetek van. Szóval drukk ezerrel. A ciszta meg el fog tünni. Ahogy macs varázsolta.

Zsuzso laptetühöz gratula. Hogy vagy?

Titi hát te is előbujtál?Néha azért gyere. Hírek? Eredmények?

Laurának gratula igy ismeretlenül is. Mindenkinek sikerül elöbb vagy utobb

Mieza hogy vagy? Látom jönnek a kilók. De te ne törödj vele. Azért minket jól megkínoznak ezekkel a hormonokkal. Nekem is az első két hónapban még tartott ez a hányásos idő, akkora volt a hasam mint egy 5 hónaposnak. Már én is keztem megilyedni. De a hormonokra gondoltam ami valljuk be nagyon sok volt. Most meg 5 hónaposan így nézek ki. Nektek is berakom ezt a képet. Kép Szóval nem elkeseredni csak figyelj az étrendre, és visszaáll minden rendesbe.

Kép
Kép
pancsi76

Mieza miért nem csinálsz vonalzót? Nem látom hol tartasz.

Mindenkinek nagyon drukkolok!! Olyan jólesik ha átjövök és valakinek sikerült megint.

Mi most nyaralni megyünk szombattól elvileg Csucsuékat váltjuk Füzfőn. De utána jövök.

Mindenki vigyázzon magára ebben a nagy melegben.

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi!nagyon édi a pocid! :D :D
vikus82

Sziasztok!

Pancsi,
nagyon jó kis pocid van :)

Ritus,
:cry: ne máááár! Még ne add fel, hátha-hátha!

Vikus,
bmc-ben "csak" a gyógyszerekért kell fizetni...az is bővel 100rugesz felett van. (nekem viszonylag laza adag volt 114zer pénz)

Most futok dolgozni, de még jövök!!!!

Kép
judit0713

Pnacsi,
kellemes pancsizást a Balcsiban :) Szuper időtök lesz!
Azért a nappal csak óvatosan!

Kép
judit0713

Brumi,
te valahogy kimaradtál az előbbi visszaolvasáskor, most látom csak mi történt. :cry: :cry:
Nagyon sajnálom!
DE csajszika, fel ne add, sikerülni fog hamarosan! Nézd csak meg Mieza tábliját, van ott sikeres inszem is bővel!

Kép
judit0713

Judit Viki köszönöm a pocakdicséretet. Szép napot nektek.

Kép
Kép
pancsi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?