Már itt is vagyok
Gyorsan írom, hogy a Blaha és az Astoria között a Humana turiban van egy szuper H&M gatya, szuper színben, nyári szuper anyaggal nagypocisoknak, 36-os
Én is vettem pár darabot magamnak, mert nem megy bele sehová a hasam
Béka, nekem azt mondta, Sz, hogy ha van két 18-as és egy 19-es, az már jónak számít. Ezért is fura, hogy péntekig akar várni. (csütörtökön nem szoktak leszívni, mert akkor vasárnapra esne a beülti…) Szóval vagy szerda és akkor szombaton megcsinálják vagy péntek-hétfő párost preferálják. ÉN is ilyen kis kétes voltam, nekem csütörtökön leszívták, mert sok volt és pünkösd kedden kaptam vissza 5 naposakat. Tudni kell, hogy a tüszik felében általában nincs semmi (vannak kivételek!!!) és nem mind termékenyül meg és a 3 naposok fele nem éli meg az 5. napot. Szóval, elég nagy esélyed van, hogy 3 naposakat fogsz visszakapni! Szóval, gondolom emiatt sakkozik. Bízz benne!
Nem lehet, tudni, hogy melyik üres és melyikbe van valami…
Iszonyú jók ezek a jelek!!! Én hiszek benne
))
Méhnyálkahártya: Azt tudom, hogy 10-18-es kell a beágyazódáshoz, az a jó vastagság. Ahogy a ciklusod változik, úgy változik az is
De már 7-8 mmnél is lehet teherbeesés
Angi, a vérvételen szintén a petefészek működését nézi, nekem már minden nap volt, mert picit lassabban nőttek.
Kisbékus és Angi, ezek azért elég durva egybeesések
Nem vagytok ti ikrek?
Angyal, úgy látom, hogy szuper kezekbe kerültél!!! És mindehhez a dokinő adta meg a kezdő lökést
Kihez fogsz majd visszamenni a bmc-be?
Vbeni, a Luppán nincs árnyék, szinte semmi. Viszont délegyházi tavaknál sok van!!! Igen, lehet, hogy a leszívás alatt SZ. a melleimet is megcsinálta
)) Bónuszba. Ez jár a 2. lombikhoz. Hallod Judit?
Hát, az álmod eléggé feladja a leckét!!! Elég termékeny voltál, az már biztos, ami csak jó jel lehet!
Nava, ma hazafutottam a városból és alig vártam, hogy csobbanjak. Kinyitom a medence ajtaját és a vízben két hatalmas meztelencsiga pancsizik. Majdnem hánytam. Most megvárom amíg a párom hazajön és kiszedi és lefertőtleníti… blö.
Macccs, két kis pöcök? A párod csak fiúkat tud csinálni, ugye?
Na, majd következő körben lesz szoknyás is, addig meg örülj a két kis ördögfiókának
Azta, ez hihetetlen amit leírtál, mennyire szép lehetett, meg is könnyeztem.
Kubu, ezek csoda hírek, már tényleg a finishben vagy. És szuper eredmények. Ha a nagy meleg miatt mégsem várna, már akkoris rendben lenne minden. De azért még várjon kicsit
Estella. Én sem voltam IR kérdésben valami ász. Én bementem a mensmentisbe kértem telefonon időpontot kétpontos vérvételre. (a három pontos ilyenkor még fölösleges, mert a kettes is kimutatja). Bemész, leveszik a vért, cukroscvizet iszol és megint leveszik. Aztán másnap reggel már megvoltak az eredmények. Azt is megmutattam a lányoknak, akik szerint enyhe IR-em van. Akkor elmentem egy konzultációra (ahová nem mondták, hogy minden papírt vinni kell + még egy pár vizsgálat kellett: friss vas, TSH, meg pajzsmirigy. ) Akkor elmentem egy pajszsmirigy ultrahangra, meg egy vérvételre, amiben megnézték a kérteket és vissza konzultációra. Akkor kaptam jó nagy adag gyogyót, ami azóta is kitart, majd visszamegyek, ha elfogyott. De én nem vagyok valami problémás eset.
Zsuzsó, már itthon is leszek vasárnap. Aztán majd augusztus végén megyünk Prágában, akkor már visszük a jó hírt