Új privát üzeneted érkezett!

Adrienne is előkerült! :) Szépen lassan.... Bár még mindig vannak hiányzók! (khmmm)

Megnézegetném Kincsőt és Abigél babát is ? ... persze, csak, ha lehet :wink:

A szülésznős tippeket köszönöm! Igyekszem dönteni, mert szorít az idő... Azt gondolom én is, hogy az osztályon dolgozók is rendben vannak, a tapasztalatok pozitívak! .. csak be vagyok tojva :(
Majd a másodiknál!

Anyarobotok: Hát! Az én anyukám is "anyarobot". Sokat mondogatom is neki, hogy "az életminőség anyukám! az életminőség!!!" :) :) :) Meg zavarom "nyanya klubba" (Ő adta a nevet), meg kirándulni.... hogy szívja magába az energiát. Ráadásul mániásan takarít... sterilizált lakásban élnek. Már ezer éve nem élek velük és igyekszem gigamnimálisan terhelni, éppen az általam említett életminőség miatt. Van amikor nem is tetszik neki, mert Őt az élteti, hogy értünk tesz. Engem meg az, ha látom, hogy saját magáért :wink: Na majd most, jöhet 1-2 hétig, biztosan kielégíti majd a "törődésreceptorait" (nem gúnyból mondom ezeket ám, hanem szeretetből). Mondjuk egy kicsit tartok attól, hogy hozzá fog ragadni az unokájához és majd úgy kell kicibálni a kezéből... de hát ez legyen a legrosszabb :)

Az NST-n rendben volt minden. A kicsi 2-3 napja alig mozdul, most persze majdnem kiesett a hasamból. Gondolom ez a vacak front... Alig bírtam hazavánszorogni :( Utána aludtam is egy óriásit.
szilvi35

Szilvii!

Örülök, hogy jó lett az NST! :D
Anyarobot ez tetszik! :D
De igazad van mert az enyém is ilyen ha nem a konyhában vakkor a kertben vagy a csirkéknél de ha nem talállom a lakásban akkor ki megyek az udvarra meg nézem, hogy a kutya hol ül mert akkor arra felé kell keresnem. De már a szomszéd néni is tudja, hogy ha a kutya a kapuban ül akkor nincs itthon és be sem csönget!
Egyébként meg nekünk egy igazi fitnesz nagyink van vagy csoda nagyi én is szeretnék ilyen lenni ennyi idősen! Ugyanis eljár mindenhéten kétszer vizi fitnesre meg minden második héten masszíroztatni sőt volt egy időszak amikor Taj-chizni járt! Jól írtam! :oops:
Szóval tele van energiával! :D Szerencsére!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Hahó lányok!

Ma még senki sem járt erre!
Merre vagytok :?:
Szilvi ma még te sem voltál!
Tessék jelentkezni!
Ugyi minden renben mindenkivel?

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Nna, én azért be-be nézegetek, de az előző témához nem igazán tudok hozzászólni... Nekem a szüleim sajnos nem élnek, édesanyám nagyon hiányzik, nem kifejezetten a fizikai segítsége, de néha, amikor bepánikolok a gyerekekkel kapcsolatban, olyan jó lenne felhívni, Ő mindig megnyugtatott és segített... Zaránd 5 hónapos volt, amikor elvesztettük. :(
Anyósom meg ugyan itt lakik a városban, de havonta egyszer jön, nem igazán vagyunk jóban. Nem vitatkozunk meg ilyesmi, csak nem szimpatizálunk egymással igazán. Szóval nekem nincs senki, aki segít, csak az én drága párom, aki viszont dolgozik. Nem akarok panaszkodni, nincs is igazán miért, mert így is meg lehet oldani a dolgokat, egyelőre még bírom! :) Mindennek van előnye és hátránya is...
Teszek fel képet Abigelről, remélem sikerül! :) Mai képek, egészen friss!!!
Jó éjt, szép álmokat Nektek! :)
Ja! SZILVI!!!! Ilyen még nem igazán volt, hogy nem jelentkeztél be!!!! Nem ér ijesztgetni minket! :) Kép Kép
Vendég

Kép
Vendég

BOCSÁNAT!
Nem figyeltem a rendszerességet a bejelentkezéseimben. Viszont ezentúl ügyelek magamra!

Adrienne! Abigéltől mindig kész vagyok. Elképesztő pofija van, a hajkorona meg egyszerűen tündéri :) :) :) Ritkán látok ilyen nagy hajú babát :)

Ildóca! Kincsőt még nem láttuk! Nem elsunnyogni itten a sajátporontymutogatást!

Annyira édesek!!!

Szerintem Csipetnyusza is olvadozik a monitor előtt, bár remélem nem olvadt el és nem azért van ilyen csendben. Csipetnyusza!! Hahóóó!!!

Tiva alig mozgolódik! Már tiszta para vagyok :( Alig jön össze a napi 20, nemhogy egy órában legyen 10. Nem tudom, mit tegyek, nem szeretnék állandóan az ügyeletre rohangálni. Rázom, nyomkodom finoman. Mostanában már az édesség sem segít. Ma mondjuk csuklott kétszer is, ez megnyugtat.

A fejem is fájdogál mostanában egy picurkát vizesedem, de nem meghatározó. No meg annyira, de annyira fáj a keresztcsontom, meg a combtövem, hogy sokszor csak összeszorított fenékkel -olyan X lábbal- tudok csak lépni. Tiszta kabaré. A combtőgörcs meg az utcán jött rám, tiszta égő vagyok. Igyekeztem palástolni a fájdalmat, de annyira fájt, hogy tuti torzult a fejem. Aztán óvatosan megmozgattam a combokat tőben.

Befejeztem a panaszkodást.

További szép éjszakát kívánok Mindenkinek!
szilvi35

Adrienne!

Abigéltől én is kész vagyok teljesen! :D
Ez a badi ami rajta van ezzel a felirattal ez nagyon találó!

Nekünk is van ilyen feliratos badink arra az van írva, hogy
Eladó a tesóm
/minden ajánlat érdekel/

Szilvi!

Tulajdonképpen mér lassan a célba értek! :D
Nincs kicsi pocid azt el is kell el bírni cipelni!
Szerintem ezek a fájdalmaid teljesen normálissak a szülés elött nekem is voltak ilyenek az első babánál!
Tiva meg biztos, hogy jól érzi magát odabent ne agódj, csak azért már egy kicsit kicsi lehet neki az a kuckó! :D
A képeket nem akarom ám elsunnyogni de én olyan béna vagyok :roll: , hogy nemértek ehez, hogy hogyan kell a fényképezőről fel rakni a képeket a gépre!
Apa meg olyan későn jár haza mostanában, hogy nem lehet ilyenekre rávenni! :(

Szép napot mindenkinek! :D
Ma sem fogunk fázni az tuti!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!
Irigylem ám azt a gyönyörő hajkoronát, ami Abi-babának van! Nagyon cuki bébi! Egyébként szerintem nem látszik rajta egyáltalán, hogy keveset eszik.

Nekünk a nagynak van 100% hiszti felíratú pólója. De "nem" jellemző ám rá :D

Nálunk mindkét nagyi nagyon sokat segít. Nem tudom, hogy bírnánk nélkülük. Háztartás, meló ezerrel....

Vasárnap megyünk a Balcsira, ott nem tudok netezni. De ha hazajöttem, majd jelentkezem.
Jó pihenést nektek, kismamik vigyázzatok magatokra, aztán mire hazaérek, lehet hogy már jó híreket olvasgatok!
szonja77

De olvadozok ám, Abigélnek micsoda tekintete van! Nagyon-nagyon édes!!!

Mi is gyűrjük a meleget, néha ropog a medencém, de nem fájok sehol. :shock:

Ma megyünk ki Veresegyházra a lakásban méricskélni, hogy legyen végre konyhabútorunk. Nincs nagy kedvem aszalódni a buszon, de kibírjuk. Megpróbálok majd nektek pociképet is hozni.

Szonja: jó Balcsizást, irigy-irigy!! Én is úgy mennék most hétvégén haza Halászléfőzőre meg éjszakai streetballra, csak jelenleg van más progi :lol:

Kép
Kép
csipetnyusza

Köszönjük a bókokat! :)
Ildóca! Tényleg várjuk ám Kincső baba bemutatását, biztosan Ő is csodaszép lányka! :)
Szilvi! Teljesen normálisak ezek a tünetek... Ahogy Ildóca is mondja! :) És amúgy is, most már nem kell aggódnotok, már nem történhet semmi baj, nagyok, érettek a bébik! :)
Szilvi! Ha most kezdtél csak vizesedni, akkor ez már valaminek a jele ám!!! :) A szád, ill. az ajkaid nincsenek megduzzadva? Azt figyeld!!!! Az már az utolsó napot jelentheti! :)
Csipetnyusza! Csak óvatosan a buszozással ilyen melegben!!!
Szonja! Érezzétek jól magatokat, majd gyere képekkel! Jó nyaralást Nektek! :)
Vendég

Sziasztok!

Igérem igyekszem a képpekel! :D

Csipetnyusza! Csak óvatosan és igyál sokat!

Szilvi! Panaszkodj nugodtan! Mi meghallgatunk!

Na a kis családom eggyik fele elutazott Szarvasra!
Apa a lánnyokkal! Elmentek aratni! :D
Mi meg kipihenjük őket egy kicsit!
De azért a szívem odahúz hozzájuk! Úgy mentem volna velük én is!
Csak nem akartam Kincsőt ebben a nagy melegben rángati inkább itthon pihegünk a hüsiben! :D
Csabika meg boldog mert velem alhat ma! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Csipetnyusza!
Te Halászléfőző-i vagy? Fogadni mernék, hogy folyóparti település. :D

Szonja! Nektek a jó! Balcsin, árnyékban... Irigykedem :)

Ildóca! Tudom én, hogy nem sunnyogsz... khmmmm :wink: ... egyszer biztosan jönnek azok a képek... :shock: :shock: :shock:

Adrienne! Ne tessék nekem ilyeneket írogatni, hogy szájdagadás és ilyesmi .... Áááá..... A lábam is csak éppen-éppen.

Nem bírtam a 4 falat, elmentem boltba, mert kezdtek elmenni itthonról. Totyogtam ide, totyogtam oda, na meg egy kis BKV. Egyből helyre rántott :D :D :D
szilvi35

Úgy szerettem volna nektek ide rakni képet Kincsőről!
És már a fényképezőről sikerül rá tenni a gépre!
Eddig oké! Na de minden kép nagy és nem tudom feltölteni ide nektek!
Lekicsinyíteni meg nem tudom! :(
Bruhaha :cry: most sírok!
Na megyek szerintem lefekszem!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Szóval! Nem mentem aludni!
Az iwiw-re sikerült felraknom új képeket! Kincső új képek albumba!
Ott megtudjátok nézni!
Bocsi mindenkitők de én olyan béndzsó vagyok! :oops:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ildóca! De nagyon kitartó, mert ha jól látom legalább fél órát vacakoltál vele! Ügyes vagy!!! Kép Kép Kép
szilvi35

Nagyon aranyos Kincső! Kis hurkacombi! :)
szilvi35

Lányok!

használta valaki valaha fogzásra vagy egyéb fájdalom csillapításra a borostyán nyakláncot csecsemőknél?
Mi a tapasztalat?
Tényleg olyan jó?
Hol lehet kapni?

Állítólag szülési fájdalomra is jó....

üdv
kata35

jajj....

és nagyon cukik a gyerekek!!!!

Domó,Kincső,Abigél és Szonja babája (nem tudom mi a neve,bocsánat!) naaaaaagyon édik!!!!!
kata35

Szilvi!

Köszi a segítséget! Aranyos vagy! Én teljesen béna vagyok ehez, tiszta égő! :oops: Neked meg 5 perc alatt sikerül!

Kata 35!

Én személy szerint még nem is hallottam róla!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Dehogy 5 perc!!! Kell vele vacakolni egy picit, de nem vészes. Majd megtanulod.

Egész nap vacakul voltam. Folyamatosan fájt a hasam. Nem görcsöt, hanem folyamatosan fájt, időnként picit erősebben, időnként meg elmúlt egy picit. A hasam rendszertelenül keményedik, de nem is csoda, hát szét van feszülve. Tiva is mozgott egy picit, a mostani lusti ritmusában.Fájdogálnak az izületeim is... légszomjam is van. Tök jó!

Ez a hasfájás nem tetszik, de most ezért menjek be? Ki fognak tenni! Nem szeretnék hisztizni.
szilvi35

Szilvi!
Nem mensis fájásaid vannak?
Mert az normális.

Kis csajok szépek!

Tegnap hazajöttünk, de már mennék is vissza.
Embertelen ez a klíma a tetőtérben.
Most 32.9 fok van, de hajnalra sem hűlt le 28 fok alá.
Domin meleg kiütések lettek.
Egész nap nem aludt illetve az előbb 2 percre elszunnyadt, majd sírva kelt.
Ő se csippantja ezt a meleget.

Közben megfürdettem hűs vízben, most virgonc.

Kattkat

Kép
kattkat

Ildóca, Szilvi, köszönjük a képeket Kincsőről! Csudipofa!! :)

Szilvi, nekem is fájdogál az alhasam ilyen görcsösen, de csak minden este picikét, mondhatom, hogy 24 órás szabályos fájásaim vannak? :) Amúgy semmi jel. Rámtelepedett a felhőtlen nyugalom, teljesen jóó. Babóca meg folyamatosan gyártja a kúpokat és riszálja a s*ggét :)

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztok! :)
Szilvi! Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk! :) Isten éltessen sokáig! :)
Ildóca! Kincső csudapofi kicsilány! Illetve nem is kicsi, mert pont azt akartam mondani, hogy hatalmas!!!! Hány cm már????
Kata! A borostyán láncról már hallottam, de használni nem használtam még. Nekem nem szimpatikus, hogy nyakláncot visel egy csecsemő... Persze tudom, hogy nem esztétikai céllal, de szerencsére nekünk eddig nem volt ilyenre szükségünk.

Szilvi! Nekem is így volt Zaránddal a szülés előtt pár nappal, és el sem múlt szülésig. :) Pénteki napon kezdődött, hétfőn elment a nyákdugó, szerdán szültünk. :)
Vendég

szilvi!

Boldog születésnapot!!!!!

nagyon csendben vagy......

kattkat!

húúúú,nagyon meleg van nálatok,nem csoda,h Domi nem bírja....még egy felnőtt is alig....
Itt ismaradtok most egy darabig?

Adri!

Köszi a nyakláncról....:)
kata35

Szilvi, köszi a privit!!! És Boldog Szülinapot!!!

Kép
kata05

Szilvi!

Sok Boldog Szülinapot!
Köszönjük a bókokat!

nálunk sem egyszerű a tetőtér klimája nálunk is hajnalra 28.5 fok volt a lakásban! Iszonyat!
Kicsit lightosra csak bekapcsoltam a klímát pedig nem akartam de ez már kibírhatatlan!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Hú csajok, nekem itt a netes ForecastFoxom csütörtöktől szombatig hőséget mond! Jáájj! Nálunk is 28 fok van lakásban, de ezt még elviselem, alapvetően bírom (még).

Szilvi: Isten éltessen!!! (tényleg nagyon csendben vagy, csak Tiva nem-e úgy gondolta együtt akar ünnepelni Anyával??

Hoztam egy majdnem 38 hetes pocakot:

Kép

Kép
Kép
csipetnyusza

Csipetnyusza! Te aztán csini kismama vagy!!!!! Le a kalappal! Hol van a babácskád????? Szinte nincs is pocakod!!! (nekem kb. most is ennél nagyobb van!!!! :oops: )
Szilvi! Tegyél fel Te is pocakos képet méééééég! Olyan csinik vagytok! Szeretem a csini kismamapocakokat lesni! én sajnos gyárilag is akkora vagyok, mintha szülni mennék, hát pocakosan meg mint egy igazi 120l-es boyler.... :lol:
Vendég

Kata!
Ma rongyolunk vissza.
Éjfél után aludt el a kicsi Kincsem, izzad, mint a ló.
Ha nem lenne választási lehetőségem, akkor elviselnénk ezt a meleget, de szerencsére van.
Most nem lesz netem, de egy hét múlva jelentkezem.

Csipetnyusza!
Pocakod nagyon csinos. Ahogy ránéztem, "láttam benne" a babát.

Na f@sza...
Most végre elaludt Domi, de úgy, hogy én az ágyon ülök törökülésben, Ő meg előttem fekszik hanyatt, lábai az én lábamon.
Ha megmozdulok, felkel.
És izzad. :?
Bárcsak itt is lenne klíma.

Szilvi!
Boldogságos szülinapot! Kép

Kattkat

Kép
kattkat

Csipetnyusza!

Ez tényleg nagyon csini poci!
Szerintem teljesen ideális és tényleg úgy van mint Kattkat írta szinte látni a babát!
Hogy álltok a költözéssel?

Szilvi!

Agódunk ám !
Hol vagy ?
Tényleg nagy poén lenne ha ma születne Tiva!

Nálunk a sógornőm az nap szülte a lányát amikor a névnapja van!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Itt vagyok, megvagyok, egyben vagyok. Nem volt kedvem felmászni a galériára, itt még melegebb van. Lent "csak" 28 fok.

Mindenkinek köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket!!! Egészen meghatódtam (de ez titok).

Nem fogok még szülni. Tiva egyelőre nem találja a kijáratot szerintem, mert hajnal 4-ig az oldalamon kereste igen erős intenzitással. Még a kis kezecskéivel is oda-oda nyúlkált "hátha". A furcsa fájások is csak ritkán jönnek, napjában néhányszor, de a 24 órás elmúlt. Szóval egyelőre maradunk egyben.

Úgy látom a gmail-es ötlet tetszik általában, tehát használjuk! A dokumentumok közé leírhatjuk azokat a dolgokat, amik nem tartoznak a nyilvánosság elé, a fényképekhez fotókat lehet tölteni. Szerintem maradjunk itt is, mert a beszélgetéseinkben sok, mások számára is hasznos dolog merülhet fel.
Tehát a www.gmail.com-on be kell írni a megadott nevet és jelszót és már ott is vagytok.

Kedves Régnemlátottak! Örülök, hogy írtatok, tegyétek meg nyilvánosban is bátran, mindenkit érdekel, hogy mi van veletek és a kicsikkel!!!legalább egy picikét sűrűbben. Hetente, kéthetente egyszer :) :) :)
Kata05, Twist, Beubaba... többiek. Tök jó, hogy megvagytok!!!!!!

Csipetnyusza!
Hát! Esküszöm látom a babát én is.... Szerencsés vagy! Nekem tegnap volt a láb-kéz kidugdosós és persze a popsi a másik oldalon. Akkor neked is van ez a fájdalom... Bocs, hogy ezt mondom, de megnyugtató. Akkor nem rendellenességre utal... tehát tök normális! Irigyellek a nyugalmadért, azt hiszem nekem ez nem így megy sajnos :(

Tettem fel a gmail-re képeket! Pocakosat , meg rólunk is :) :) :)
szilvi35

Twist kislányáról, Dorkáról, már van fent kép!!!!!

Tündéri!

(tettem fel én is)
szilvi35

Sziasztok!

Tényleg tündéri Dorka baba is!
Én is tettem fel a gmail-re nektek pár képet a családomról !
Örülök Szilvi, hogy meg vagy és tök jók a képek!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!
Szilvi megkeresett, jól esik, hogy szoktatok ránk is gondolni:)))
Dorotyka 6 hónapos már, nagy cula:)

Kép Kép

Írta Szilvi, hogy tárgyaljuk ki, hogy lehet sok tejcsije egy anyukának. Nekem még sok van szerencsére, Dorkát még szoptatom. Csak most kezdtük a gyümölcsök bevezetését. Nekem is voltak rosszabb időszakok, és szedtem More Milk-et is, teákat is ittam. És a legjobban most a Lakto Herb tea jön be, másnap reggelre folyik a tejem, olyan sok lesz mindig.
Ja és persze az alkoholmentes sör is jót tett. :wink:
Azt nem tudom, hogy alkati kérdés-e. Azt mondják, hogy el kell felejteni, hogy a családban mi volt, nekünk úgy máshogy lesz:)
Hát nem tom...mert nálunk mindenkinek sok tejcsije volt szerencsére. :wink:
Ja és nem mertem fogyózni, sokat eszem mindig, azzal a felkiáltással, hogy legyen elég tejem. Úgy fogyóztam, hogy nem ettem édességet pár hétig és 7 kg lement rólam. Az jó volt.)

Nem tudom, nálatok visszahúzódott-e a pocak, de nálam nem nagyon és kötényhasam lett. Azért nem bánnám, ha ez nem maradna így örökre.
Vendég

Szilvi: Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!
Kép

Adrienn, Kittkatt és többiek, puszi nektek! Hogy vagytok? Ezer éve!
Vendég

Kata: a borostyán nyakláncot akár a Müllerben is lehet kapni, de a neten is sok oldalon árulják. Nekem egy fórumon nagyon ajánlották. Még nem vettem Dorcinak. Még nem győztek meg teljesesen, hogy tuti használ. :oops:
http://www.borostyanlanc.hu/?gclid=CJmj ... ZwodzymW-A

Adrienn, de szépséges hajas babád van!:) Hát hogy lehet ennyi szép haja egy kiscsajnak!:)) Gyönyörű!

Kincső is nagyon szépséges, szép nagy baba már.

Én még azon aggódom, hogy másnak hosszabb a babája mint nekem. Dorka 6 hónaposan 66-67 cm. (mi a férjemmel alacsonyak vagyunk eléggé). És másnak a babája 8 hónaposan már 75 cm. Nem hiszem, hogy ekkorát fog nőni Dorci. Aggódom picit.
Bár most megyünk a héten féléves státuszra a gyerekorvoshoz és majd megmondja a frankót. Biztos nincs semmi baj, csak én mindenen aggódni szoktam.

Na, megyek, megérkezett a párom, hozott finom vacsit!:)
Vendég

Elhangzott egy ilyen kérdés:
"Amúgy a gmail-re hogy tudok majd írni? Pl. írok oda egy levelet és akkor ott lehet olvasgatni mindenkinek?"

Teljesen jogos. Szerintem erre 2 verzió van:

1. ha szeretnénk visszajelzésre adni lehetőséget, akkor a dokumentumoknál lehet írni, és ugyan ott lehetne kommentálni is, ugyan ott csak alá egy-két sor kihagyással. Talán, ha különböző színekkel írnánk, jobban elkülönülnének a hozzászólások. Technikailag nem tudom, hogyan lehet megoldani, ebben szerintem Kattkatt jobb, mint én. Egyelőre írjunk oda levelet, az a tuti.

2. .. és a már írjunk oda levelet és mindenki el tudja olvasni. A levél címe utalhat a témára is. Így könnyebb. Ha valaki reagálni szeretne, szintén egy levélben megteheti, csak így sajna nem lesz publikus (mármint közöttünk).

Ildóca! Irigylésre méltó a családod!!!!
szilvi35

Twist!

Örülök, hogy írtál pár sort! Nagyon szép Dorka! :D
Szerintem semmi okod az agódásra! Gyönyörű és egészségesnek látszik Dorka! Főleg ha még szopizik! Nagyon ügyik vagytok! :D

Különben én is megtettem mindent a tejcsiért de semmi nem vált be sajna! :( Mi egy hónapja hagytuk abba szopit! Már eszünk sok féle gyümölcsöt és fözelékeket ma már kóstoltunk tejpépet is!

Szilvi!

Köszi! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ildóca, hello!:)) Ügyi vagy az etetéssel! Az a lényeg, hogy tudod szépen etetni a picúrt, az szuper:) És szépen fejlődik.
Vendég

Hali!

Finishben lévőknek druukkk, és könnyű gyors szülést!!!

Jól vagyunk. Pici fiam nemsokára 10 hónapos. 10200 gramm és 76-77 centi. Áll és lépeget bútorok mentén! Hasát nagyon szereti és még cicizik is. Mond már néhány szót és inti a pá-pát, ami tátá lett!

Kép (képet törölni fogom)

Kép
kata05

Twist!

Köszi a dícséretet! :D

Kata05!

Ti nagyon ügyik vagytok ha már ennyi mindent tudtok! :D
Na és persze nagyon szépek is vagytok!
Jó ez a kép rólatok!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Kata05, nagyon szépek vagytok!!:) A 10 kg szuper! És a jó étvágy is és hogy van tejcsid még:) Mikor állt fel először a fiad? Nemsokára futkoshatsz majd utána!:)))

Dorkám mostanában négykézláb hintázik. Ebből állítőlag először oldalra kiülés lesz és utána mászás. Már izgatottan várom:)
Ma voltunk 6 hónapos státuszon, Dorka 66 cm és 7200 g. Azt mondták, hogy ez teljesen jó. Akkor megnyugodtam.)
Vendég

twist,

te is megvagy?de jó....
dorka gyönyörűűűű

úgy szerettem olvasni a blogodat,írod még?
elérhető valahol vagy teljesen titkos?
Kár lenne...

üdv
kata35

Kata05 nagyon szépek vagytok :) :) :)
(ha törölni fogod a képet, feltennéd a g-re?)

Köszönöm a drukkot.... kíváncsi vagyok és furi, de nem izgulok. Jöhetne már a kis drágám, mert kényelmetlen nagyon.
szilvi35

Kata 35, küldök szívesen meghívót. Priviben írd meg a mail címedet.

Csipetnyusza, Veresre költöztök? Mi nagyon közel lakunk oda. Na, majd sétáltathatjuk együtt a kisbabákat:)))
Vendég

Csipetnyusza!!!
Merre jársz??? Csak neeeem?????
szilvi35

Twist!

Mondtam én, hogy minden oké Dorkával! :D
Nagy ügyik vagytok, hogy már négykézláb is áll!
Mi nagyon le vagunk maradva akkor!
Mert nekünk hasról hanyat az már nagyon megy, meg egyszer kétszer sikerült fordítva is hátról hasra fordulás!
Látod én meg ezen aggódom, hogy ilyenekben vagyunk lemaradva!
Az igaz, hogy csak szombaton leszünk 6 hónaposak!

Szilvi!

Nincs is mire izgulnod hiszen te nagyon ügyi kismami vagy ! :D
Teljesen felkészült vagy ! Sok kismami nem ilyen felkészült mint te
és Csipetnyusza!

Csipetnyusza!

Tényleg ma még nem voltál! Hol vagy ?
Ugye csak szépen csönben költöztök?

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Csipetnyusza!

Sok Boldog Szülinapot! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ildóca, nem vagytok lemaradva, ne aggódj!:) A gyerekorvos csak azt kérdezte tőlünk, hogy tud-e átfordulni Dorka és annyi elég is volt neki. A négykézláb hintázás még nem elvárás. :wink:

Szilvi, ügyi leszel, nem is kell aggódnod! Nekem is nagyon szép emlék volt a szülés, egy kicsit sem volt kellemetlen. :) Jártál szülésfelkészítőre? Én sajnos nem, mivel messzebb lakunk Pesttől. :oops: Elég volt CTG-kre bejárni.
Vendég

Csipetnyusza!
Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk! :)
Remélem minden a legnagyobb rendben! :)

Teszti, Beu, Pako! Ha van egy kis időtök, írjatok néhány sort! Remélem jól van Mindenki!
:)

Annyira meleg van (mondjuk én viszonylag jól bírom), Apa vett egy mobil klímát. :) Nagyon tündéri, hogy ennyire aggódik miattunk, de olyan zajos.... A meleget jobban bírtam! :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?