Itt vagyok, megvagyok, egyben vagyok. Nem volt kedvem felmászni a galériára, itt még melegebb van. Lent "csak" 28 fok.
Mindenkinek köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket!!!
Egészen meghatódtam (de ez titok).
Nem fogok még szülni. Tiva egyelőre nem találja a kijáratot szerintem, mert hajnal 4-ig az oldalamon kereste igen erős intenzitással. Még a kis kezecskéivel is oda-oda nyúlkált "hátha". A furcsa fájások is csak ritkán jönnek, napjában néhányszor, de a 24 órás elmúlt. Szóval egyelőre maradunk egyben.
Úgy látom a gmail-es ötlet tetszik általában, tehát használjuk! A dokumentumok közé leírhatjuk azokat a dolgokat, amik nem tartoznak a nyilvánosság elé, a fényképekhez fotókat lehet tölteni. Szerintem maradjunk itt is, mert a beszélgetéseinkben sok, mások számára is hasznos dolog merülhet fel.
Tehát a
www.gmail.com-on be kell írni a megadott nevet és jelszót és már ott is vagytok.
Kedves Régnemlátottak! Örülök, hogy írtatok, tegyétek meg nyilvánosban is bátran, mindenkit érdekel, hogy mi van veletek és a kicsikkel!!!legalább egy picikét sűrűbben. Hetente, kéthetente egyszer
Kata05, Twist, Beubaba... többiek. Tök jó, hogy megvagytok!!!!!!
Csipetnyusza!
Hát! Esküszöm látom a babát én is.... Szerencsés vagy! Nekem tegnap volt a láb-kéz kidugdosós és persze a popsi a másik oldalon. Akkor neked is van ez a fájdalom... Bocs, hogy ezt mondom, de megnyugtató. Akkor nem rendellenességre utal... tehát tök normális! Irigyellek a nyugalmadért, azt hiszem nekem ez nem így megy sajnos
Tettem fel a gmail-re képeket! Pocakosat , meg rólunk is