Új privát üzeneted érkezett!

És most mi lett azokkal,amiket leszívott?

ma az egyik lánynak 18 db volt... szerdán lesz leszívása.

Ha már hisztek az ilyesmiben...: JELEK...

anno kb. 3 éve megjósolták,hogy 2 lányunk lesz.
Mi eldöntöttük,hogy Maja és Lili lesznek.

Pénteken jöttünk hazafelé BMC-ből kocsival anyummal,épp ezt meséltem el neki,erre 5 perccel később,ahogy beértünk a postaládához,mi volt az első szó,amit benne megláttam?
Maja...

Merthogy a Maja mozgásstúdiónak vagy minek a reklámja volt odahajtva...

A házban ahol dolgozom,éoo kivittem a tologatós kocsin a papír szemetet a tömörítőbe,erre visszafelé elkapott az egyik házban dolgozó barát (fiú),és azt mondja: inkább babakocsit tologatnál!!
Erre én: majd 9 hónap múlva.

ő: miért,terhes vagy?
Én: egy hét múlva igen :lol: :lol:

A sokk után elmondtam neki,hogy ebben bízom a jövőre nézve,merthogy belevágtunk a lombikba :)

Aztán vasárnap hallgattam a TV-t,erre bemondják: Nóra és Lili napja van...
No jó,menjünk boltba,gyümölcsöt venni.
Ott eszembe jutott,hogy talán venni kéne eme jeles napon egy terhességi tesztet,ami majd szerencsét hoz :)

A tesztekhez siettem,erre mit látok??? :shock:

Lily nevű terh. teszt,Lili napján :lol: :lol:

Aztán az anyuka,aki épp az én kezembe nyomta a babáját,hogy vigyázzak rá egy picit...így ismeretlenül... :lol:
Vendég

hajrá laptetű!!!! :lol:

Asszem elcsíptem véletlenül egy lapalját :)
Vendég

Mennyit ültettek be,és mikor lesz eredmény?
Nagyon izgi lehet!!! :D
Vendég

Megint egyedül maradtam :roll: :lol:
Vendég

Békuci:
Na ugye, mondtam én!!! :lol: Jippííí! Na és ezek a JELEK?!
Micsoda szép eredmények és nemsokára puncijó!!! Ügyesek vagytok! :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket :)
Indián csapatunkhoz tagokat felveszünk ám mindenkit, aki leégett, bár jó lenne, ha nem vörösben nyomulnánk, hanem mondjuk bronzbarnában. :lol:

Ma uh-on (+vv is volt volt, ebben a stimuban másodszor, amin meg is lepődtem) a tüszőim nőttek, már van 16, 17-es meg picit kisebbek, de azok is nőnek még csütörtökig, amikor is leszívódom :D :D :D
Holnap kell még egy decat bökni, aztán 2 ampulla Pregnyl. Tényleg használta már vki közületek? Még nem ismerem, múltkor Ovitrell volt a tüszőrepi.
Ja Z ügynök is megjegyezte, hogy milyen vörös vagyok, mire neki is ellőttem az indián neveinket :D Így jót vihogtunk az uh közben :D

Breki

Örülök, hogy te is sínen vagy. amúgy nekünk is Majánk lesz, már évek óta eldöntöttük :) A szülinapom pedig nóra, Liili napján van :D

Kispatak

Vettem Irix sprayt, azzal fújom pecsenye testem. Asszem én lemaradtam vmiről veled ill. a találkozásoddal kapcsolatban. Viszont nem firtatom, mert olvastam, hogy nem jó élmény. :(

Andi

Tényleg ne add fel, holnap mondják meg a tutit!

Most megyek, de még később jövök.
angi81

Szia Sajti!!! :lol:

Igen,TE megmondtad ;)
Sz ma először volt pozitív :lol:
de már úgy beleéltem magam,hogy ma tüszőrepedeztetés :lol: :lol:

és szerdán megszabadultam volna a feszítő pocitól :)

de így is tökély!!

Mit gondolsz a számaimról? Nagyon füleltem a kedvedért!! :lol:

Neked egy hónap múlva már nyit az ovi?? De jó!!
Vendég

Angi!!!

Hihetetlen,mennyi mindenben egyezünk!

Én is Balcsiztam 7végén,nekünk péntek a leszívás,pedig szerda lett volna :)

Sznapom 4-én volt ;)
Nekünk a Lili és a Maja játszik csak :) Kérdés,hogy az első babó melyik legyen,így a második neve már tuti fix. :)

méhny.hártya milyen?
Csak úgy összehasonlításképp,amit tudom,hogy nem szabad csinálni :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja,és persze:

BOLDOG SZÜLINAPOT ZEBRATÁRS!!!

majdnem ebben is egyezünk,plusz a város,meg az endó,meg az életkor és csillagjegy,plusz a lombik kezdésünk :lol:

na és most már a nevek is :lol:
Vendég

No, Ti indián-zebrák! Ezt jól összehoztátok! :lol: :lol: :lol:

KPN:
Hoppácska, bódottágot nevednapocskáját! :lol: :lol: :lol:

Béku:
Szerintem csodás értékek, de igazi véleményt egy longostól várj, nelem antigonéba nyomtuk. :wink:

Angi:
Jópofák lehettetek Z-vel hangyászás közben. :wink: :lol: :lol: :lol:
Zizi vagyok tudom, de nekem akkor is Z a hangya ugrik be.

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Én most lettem kész a kajcsival, sárgarépakrémlevel csípősen zöldborsóval és petrussal, a másik meg krumplis-zöldhüvelyű zöldbabfőzelék. A konyhában forró nyár volt, ezért bugyi+cickótartóban ténykedtem. Még így is ömlött rólam a sóstó. :? Az előszobában ősz van, a kisszobában tavasz, a nagyobbikban tél (megy a kondi). Meg is nyithatnán a Négy Évszak Pánziót! :lol:

Na húzok hűsölni!

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Köszönöm Sajti!! :lol:

Nekem Z-ről már mindig az a nap ugrik be,mikor Veled ültünk az ajtaja előtt,és mire megmutattad,hogy ki ő,már csak hátulról ismertem volna meg... :shock: :lol: :lol:

Párom azóta is azon röhög,hogy mindig utánanézek Z-nek ;)
Emlékszel? :lol: :lol:

Nekem megfelelnek az értékeim,büszke vagyok az 5 tüszőcskémre :lol:
Vendég

Mesélj csak erről a sárgarépakrémlevesről?! :lol:
nem vagyok annyira répás,de jól hangzik :)
Vendég

Breki Zebratárs!

Tényleg sok a hasonlóság :D
Én a tüszők számát sosem tudom megjegyezni :? Mindig olyan gyorsan diktálja. Az meg vicces lenne, ha közben jegyzetelnék :D Annyi biztos, hogy vannak jó néhányan, talán 10 körül. Vagy nem?
Mnyh 12 mm. Z mondta, hogy gyönyörű :D Úgyhogy én is elégedett vagyok, a tieid is szuper eredmények. Már csak szinkron csíkosodnunk kell :D :D

Sajti

Tényleg vicces volt, ahogy mosolyogva uh-zott :D Örülök, amikor mosolyog, cuki nagyon olyankor. :D
Nekem is főznöm kellene, de lehet, hogy csak holnap fogok. Irtó bonyolult mákos tésztára gondoltam :D :D Már napok óta azt ennék.
A melegtől én is szenvedek, úgyhogy egy szál hosszabb, XXL-es pólóban nyomulok, alul semmi verzióban :D :D
angi81

Angi: az naggggyon jó eredmény!!
Reméltem,hogy nekem is sok tüsző lesz,de mivel Sz mondta,hogy elég rossz állapotban van a testem,és talán nem is lehet stimulálni,asszem nagyon jó eredmény egyelőre ez is :)

Mikor lesz a beültetésed?
Jó lenne,ha egyszerre lenne. :)

Iwiw?
Vendég

Breki

Beültiről még nincs infóm, de szerintem szombaton lesz, ha 2 naposan kapom vissza a babákat.
Küldöm priviben a nevem, hogy jelölni tudj iwiwen.
angi81

Sziasztok,

Sajti: húúúú,de jól hangzik a kajcsi :D

Andikám: én még nagyon-nagyon bízom a sikerességedben :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Mieza: ez teccc..."műcici"...nagyon jó :D

KPN: Boldog Névnapot :D

Na szóval,voltam ma egy géndiagnosztikai központban...hát ,nem volt elragadtatva semelyik Meddőségi Központtól...azt mondta,hogy azzal kedene,hogy ter.cukor és terh.inzulin, immunológia, trombozis hajlam ,mell vizsgálat és hormon vizsgálat...
Igen,örökölt tromb.hajlamom van...nagyon kedvesen és ÉRTHETŐEN elmagyarázott mindent erről a dologról...azt mondta,hogy úgy kell az én problémámat elképzelni,mint egy fehér gyöngysort és a lánc 21. szeme piros lenne...na ezzel van a gond...amit most csináltak nekem a ÁNTSZ-ben az az immunológia amivel minden tökéletesen rendben van...viszont csinál nekem még egy dolgot ezt szájnyálkahártyából nézik ami a( Protrombin 20210 A: heterozigóta) az én bajomat még részletesebbre bontja...
Abszolúlt ez lehet a probléma,mert az embrió nem tud beágyazódni mivel nem tud táplálkozni és elhal,azért mert más összetétele van a véremnek...ebből a vizsgálatból ki fog derülni,hogy milyen gyogyót kell rá szednem és azt mondta,ha akarom lehet 10 gyerekem is :D ez a vizsgálat 10.000,- ft volt...még kértem egy másik fajta vizsgálatot is amivel a folsavat nézik meg a szervezetembe...Borzasztó normális dokker...teljesen meglepődött,hogy sehol nem mondanak semmit mikor meg van valamilyen eredmény...gondolok itt,immunológiára,kromoszóma vizsgálatra stb....jöv.hét kedden lesz meg az eredmény és akkor be kell hozzá mennem egy konzultációra...

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

kedene=kezdeni

Kép

kiss angyal

Angi, Kpn,
isten éltessen benneteket.

Andi, Rita,
ne adjátok fel, nekem a nega tesztek után pozitív eredményt hirdettek a bmc-ben. más kérdés hogy végülis nem lett babánk, de a nega teszt ellenére a biostripnél még ott volt.
hinnetek kell benne hogy ott a baba, ki higgyen ha ti magatok nem?

Mieza,
a hízás szerintem lehet a terhes vitamintól, ahogy minden más vitaminkészítménytől is sajna.

Macs,
mi van veled? el vagy tűnve.

Kubu, Lukácsné,
minden tiszteletem ahogy pörögtök ebben a dög melegben!
ugye kapunk apáitoktól híreket és képeket ha megszületik a baba????

Judit,
nem könnyű döntést hoztál, de én azt mondom, hogy a legjobb döntés a közös döntés, ennek így kellett valamiért lennie. tudom is ám, hogy miért. :-D jönnek a várakozás ideje alatt a spontán babóink. :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Angyalka: én is akarok 10 babát :)

Nekem is mondhatna vki egy tippet,mitől lenne saját spontán babám (több is) :lol:
Vendég

Angi: mondták,hogy hány naposan kapod vissza a bébiket?
Én számolok azzal is,hogy akár 5 napig játszadoznak a lombikban a bébikkel. :lol:

Egyelőre a szerdai UH-m a biztos,az meg 90 %, hogy pénteken leszívás.
100%-ot nem merek mondani,mert a szerdáról is azt hittem... :)
Vendég

Breki: most arra koncentráljál, hogy lombikos babód lesz :D Ügyesen megnövesztetted a babáknak valót :D :D :D

Kép

kiss angyal

Angyal, megírod ennek a dokkernak az elérhetőségét?
nagyon szimpin hangzik amiket írsz róla.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

ZsuzsÓ: ment a p.ü!

Kép

kiss angyal

Sziasztok!
Kisbéku! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
a remény hal meg utoljára!megy az energiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Mindenkinek puszi ne harizzatok de kitikadtam!!!!!holnap irok!
vikus82

Rita: Nem intéztem el ma a beutalót, mert tisztára kivoltam purcanva a meleg miatt, nem volt erőm ehhez is, de a héten mindenképpen megejtem, mert úgyis le kell adnom nekik a zárómat. Szerdán így is úgy is megcsapolnak, mert megyek IR vérvételre.

Judit: Egyáltalán nem biztos, hogy nálad is van probléma. A mi esetünk is ilyesmi. Mi azért kezdtük a lombikot, mert a páromnak azoospermiája van. Már túl vagyunk három sikertelen lombikon. Ugye már elkezdtek engem is vizsgálni, most lábadozok a hystero után és minden eredményem teljesen rendben van, semmit nem találtak eddig nálam. Igaz az előzőek nekünk nem itt voltak, de ugyanez volt, hogy nyoma sem volt, hogy elindultak volna a megtapadás útján. Hát ilyenkor mi van és mindig voltak állítólag szép embrióink. Azt mondták, hogy már csak a szerencse hiányzik.

Mara: Én is ugyanilyen vagyok. Rácuppanok a netre és csak olvasok, olvasok és azon veszem észre magam, hogy jegyzetelek ezt meg kéne nézetni, meg azt, aztán elgondolkozok és leállítom magam, hogy már majdnem reggel és kéne egy kicsit aludni is. Egyébként szerintem nálunk jobban kivizsgált ember nem sok van.

Angyal: Végre valaki aki normálisan elmeséli a dolgokat. Nekem is elküldenéd a doki elérhetőségét.

Breki: Csak így tovább, már most mennek a drukkok péntekre.
luca4

Békus,
örülök hogy haladnak a dolgaitok, biztosa a siker felé. :-)

Judit,
boldog szülinapot!!!!

Angyal,
köszi, de a pü eltűnt az éterben, legalábbis ide nem ért. :-(

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Macs

Gratulálok a vegyespároshoz, és a szép babalakhoz.

Kubu
Nagyon sajnálom, hogy most amikor pihenne kéne és csak magatokra koncentrálni, akkor ennyi csapás ér.

Ildi

Gratulálok Lilihez.
Ide is tegyél fel képet.

Mieza

Jelentkezem a tábláért.
Milyen volt a kutyás kirádulás?
A Lupatónál van árnyék? Tervezek egy kutyás strandolást. Csak még a helyet nem tudom.
Eddig nem is említetted, hogy Sz ügynök a melledet is megnagyobbította. Bár a módszere az hat arra is. Na de ilyen hamar. Ez valami speckó szer lehet.

MS

Nagyon jó hogy már otthon vagy és remélem már a vized is csökken.

Kispatak

Ne add fel. Ha csemetéd látni akart akkor már megtört a jég. Majd alakul ez még.

Andrea

Még a siker napján is olyan halvány volt a tesztem, hogy amikor fel akartam rakni a gépen már semmi nem látszott. Még ne add fel.

Breki

Ezek aztán a jelek.

Rita

Küld el nekem is Sz ügynökös álmodat.

Judit

Úgy látom fent eldöntötték, a mostani kezdést, illetve nem kezdést.
Már rég meg akartam kérdezni, hogy Tbányához a mh helyeden kívül van más kötődésed is?

Sajti

Jó nagy fejtörést okoztál azzal, hogy a talin adtál tel számot. Sokat gonolkodtam, osztottam szoroztam. Végül annál döntöttem akit akkor mondtam. Az időpontra nem kellett sokat várnom és a vv és úgy néz ki a további is a kórházban lesz. Vagy legalábbis nem kell minden kontroll vizsgálatér fizetni. A karom lila zöld kék színben pompázik, pedig nagyon aranyos volt a vv-s néni és jól is szúrt.

Az ÁEK-ban én is voltam azon vizsgálaton, ott minden rendben volt. Erre jött az infó, hogy az nem mutat ki mindent, de majd Fülöp. Bár szerintem a kettő együtt ér valamit. Talán.

Luca

Írj hysteroról részletesen légyszi. Ha minden igaz és miki nem szól közbe hétfőn megyek hysterora.

A hétvégén patkányt fogtunk, vagy fogtunk volna. A kiskutyám tacsi spániel keverék a kertben már több napja jelezte, hogy az egyik a fa alá lefektetett csőben van valami. És ez sokszor a német vizslával nagy egyetértésben őrizték. A cső két végén. Pénteken azonban kicsalt minket is. Állandóan nézte, hogy követjük e és csak akkor ment tovább, ha a nyomában voltunk. Persze éppen vacsorához készültünk, és szobapapucsban voltunk.
De annyira erőszakos volt. Aztán tükörrel megnéztük mi van ott. Csak annyi derült ki, hogy valami van.
A kerestünk hálót, majd ráhúztuk a cső végére. Persze a kutyák rettentően őrizték. Közben kijött a szomszéd is. Természetesen adta a jó ötleteket. Aztán a kutyák ugatása és a szomszéd már túl sok volt. A nagy kutyát előre zártuk a kicsit pedig a garázsba. A párom elkezdte locsolni a zsák felé és ki is ment. De a szomszéd kiabált, hogy látja, hogy egy sün. A párom nem látta, hogy mi az. Persze a patkányon kívül mást nem akartunk bántani, ezért volt a zsák. Szóval kinyitotta a zsákot és kiszaladt a vádorpatkány. A párom lapáttal utána én pedig a Peggyért (kicsi). A kutya el is kapta, de amikor a patkány visszaharapott elengedte. Ekkor átment a szomszédba, aki pizsamában elkezdte üldözni a patkányt. Addig sikerült ügyeskednie, hogy Őt is megharapta. Ezután eltűnt. A kutyák mindig ellenőrzik a kertet, de szerencsére nem jött vissza

Álomfejtők itt egy újabb feladvány

A vetélés után azt álmodtam, hogy sikerült teherbe esnem, azt nem tudom, hogy hogyan. A lényeg, hogy amikor kiderült akkor kb 6 hónapos voltam. Egy vizsgálaton kiderült, hogy két pici egy kis részen össze van nőve. Ekkor azt javasolták, hogy gyorsan megműtenek. Azt tervezték, hogy hasfalon keresztül kiemelik, elvégzik a műtétet és vissza rakják őket. A műtét sikerült de az eredmény a következő: volt egy a koránál jóval nagyobb baba és egy a koránál kisebb akik nem voltak összenőve de nagyon egymáshoz simultak és volt 3 a korának megfelelő baba. A műtét közben mindegyiket kivették, hogy majd másnap vissza teszik őket. Másnap azonban kiderült, hogy akkorát nőttek, hogy már nem férnek vissza.
vnbeni

Angyal

Nekem is elküldenéd a doki elérhetőségét.
vnbeni

Huuu de sokat irtatok!

angyal: megirod nekem is a doki elerhetoseget?Koszke.

Nemtom ki irta a long protokollt,bocs,nekem nis az volt es en is a pregnylt kaptam, asszem este 8-kor kellett repeszteni es 2 nap mulva volt a leszivas.

Holnap megyek pajzsmirigy vizsgalatra+ IR -re.
valyoni

angyal, örülök, hogy jó kezekbe kerültél.
milyen kezelés van erre a trombózishajlamra? szuri? bogyó? nyilván valamit csinálni kell, ha ez akadályozhatja a beágyazódást.

júni 25-én vették a le a vért a bmc-ben, akkor hogy hogy nekem nincs eredményem mind a mai napig? ezt a trombózishajlamot az ántsz nézte?
kpn

Jó reggelt,

Megyek az első CTG-re, látni nem látok, de Marcus volt olyan rendes és „áténekelte” magát mi ágyunkba 5-kor úgyhogy fel kellett kelnem mert már sokan voltunk az ágyban.

Mara,
Ismerős érzés, de nyugi nem maradsz le semmiről :lol:
Örüljetek egymásnak a pároddal és hidd el jönni fog a babóca is.

Mieza,
Mellnövekedés = tuti a baba miatt ! és teljesen természetes már ilyenkor is.

Sajti,
Örökbefogadás jóváhagyva, mikor költözöl ? Ülőgarnitúra maradt, vár ment, Marcust nem viselte meg :lol:
4évszak panzió 8) ez nagyon ott van !

Kisbeeka,
Remek eredmények, drukk továbbra is.
Jelek :lol:

Rita,
Tessék pihenni !

Angi,
Hajrá csütörtök !

KPN,
Boldog névnapot utólag is !

Angyal,
Wow nagyon örülök a konzultációnak.
Priviben elkérhetném a nevét, elérhetőségét a dokkernak ?

Zsuzsi,
Naná hogy kaptok híreket és képeket Kubuapától !

Huh Luca hsz-ig jutottam, azt már nem tudtam elolvasni, mennem kell készülődni hogy fél 8-ra ott legyek a Jánosban.

Macs, Eszter, Vaya, Woody, Rodi, Vicky ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jó reggeltet mindenkinek!

Hát megint adtatok munkát rendesen, míg átrágom magam a hsz-eken :shock:

Béka, Angi,
ügyesek vagytok, szépen nőnek a tüszik, és látom vannak mnyh-k is rendesen!
Drukkok mennek, kinek szerdára, kinek péntekre :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Andi,
voltál tegnap vv-n?
Mi a helyzet veled/tek?

Rita,
pihizz sokat!
Dolgozol? Beülti után mikor mentél először? (ezt most azért is kérdezem, mert valószínűleg én sem tudok majd mindig 2 hét betegácsit kivenni, nagyon meglátszott a fizumon a múltkor is :roll: )
Ugye jól vagy? Nagyon szorítok!

Sajti,
kosztosokat is felveszel, vagy csak szállás van a panzióban? :lol:

Angyal,
látom már sokan kérték a doki elérhetőségét…én is csatlakoznék. Lécciiiii!

Zsuzsó,
bár úgy lenne, hogy most spontán bebabásodunk…drukk megy neked hogy sikerüljön!

Beni,
bátrak vagytok! Én tuti összefosókáznám magam egy patkány láttán :shock:
Remélem sikerült alaposan elijesztenetek!

Álmod elég bizarr! Nem tudom mit jelenthet, de nekem bizony végigfutott a hátamon a hideg, ahogy olvastam.

Tbányához csak a melóhely köt. Mikor első interjúra jöttem (akkor még Pesten laktunk) alaposan el is tévedtem, annyira nem vagyok ismerős erre :oops:

Kubu,
minden napra jut valami Marci-műsor :D
Szegénykém, jó korán keltél…de legalább hamar el tudsz menni CTG-re és talán még a forróság előtt megjárod!

Kép
judit0713

Jó reggelt!

Kubu: Kitartást a délelőtti meleghez! :) Várunk vissza...

Angyal: Ez a doki tényleg alapos :) Örülök, hogy rátaláltál.

Nekünk az IR-en és következményein kívül minden problémánk immunológiai (endometriozis, ellenanyagtermelés a részemről, spermaellenes antitestek a férjem részéről). Aki volt már immunolgusnál az el tudná mondani nekem, hogy ők mit tudnak kezdeni az emberrel....
Tudnak valami hatékonyat is tenni, vagy csak tüneti kezeléseket alkalmaznak?

hofeherke

Ma csak 7-kor keltem, szóval nem veszem át Kubu helyét! :D

Angyalka, ez jól hangzik, azaz nem jó, h. ilyennel kell foglalkoznod, de legalább haladsz és nem hátrafelé! :wink: Majd gyere, h. mit mondott a doki!

Vnbeni, anyám, micsoda álom :shock: hát elég bizarr, de h. mi akar lenni??? :roll:

Judit, köszi, örülök, h. a jelenlétem inkább pozitívan hat a közhangulatra, ahelyett h. rosszul érintene bárkit is... na ezt jól megaszontam :lol:
Jaaa és: BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT!!!! :D

Mieza, a Femibiontól hízás... hát lehet (látom más is írta). Akkor térj vissza az Elevitre v. próbáld ki a Gravidát!
A mellem nekem is az első trimeszterben nőtt sokat, azóta már nem annyira vitte túlzásba :D de gondolom még majd csak ezután jön a java!

Kubu, CTG, az az NST? Csak mert sokan így hívják, mikor a magzati szívhangot vizsgálják az utolsó időkben, viszont leírva meg CTG-ként olvasom mindenhol!

Sajti, 4 évszak panzió, király! :lol:
Te ilyen időben képes agy palacsintát sütni :shock: :D hát nem semmi vagy, az tuti!

Kpn, utólag is boldog névnapot! :D

Angi, Béku, drukk-drukk-drukk ezerrel!!! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Lányok, nem bírom ezt a hőséget! Vízpartot akaroooook!!!!! :lol:
Reggel gyorsan megcsináltam minden házimunkát, de ennyi volt mára... egyszerűen kivagyok purcanva! :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nava: Nagyon jól teszed, ha ma már nem csinálsz semmit. Én is így vagyok ezzel... nekem még főznöm kellene, de nem tudom mit. Fogdokihoz megyek nemsoká, és azt se tudom ehetek-e utána.... na majd hazafele kitalálom mi lesz az ebéd, ha lesz...

hofeherke

Judit, ha 3ból egy, akkor a következőnek már mindenképp sikerülnie kell ! :D

Sajti, most megyek tündérkeresztanyánkhoz, a siker óta először. Kicsit megerősítjük a benti dologkat :D

Jelentem, ma már 60,5-t mutat a mérleg. Azt hiszem, most pár napig leállok a Femibionról, mert így a gyerekem egy malackához fog érkezni :D Most még nem gáz (csak a strandon már nem bámulnak meg, de na és? :D )) viszont azért még 7 hónapig nem szeretnék napi fél kilot hízni úgy, hogy kb. már pipimellen, salátán és gyümin élek…

Csajok, holnap nyaralni megyek, csak ne izguljatok. Elmegyünk egy kicsit fesztiválozni, majd be a Bükk rejtekébe, hogy kicsit lehűljünk :D ))

Mara, akkorát nevettem!!!

Sajti, tuti van benne víz gondok is, csak ennnnyi? A gatyám az egy dolog, hogy nem jönnek rám a hasamon, tudnék olyan izét hordani a pocakra… ha feljönnének legalább a combomig… pufi vagyok no!
Mondjuk nappal sokat iszok, de este 8 után már nem, csak kortyokat, éjjel így is 4x felkelek. Tuti a meleg is teszi. A jó hír, hogy legalább az emésztésem helyreállt. Inkább visszacserélném ))
Vagy hányingerre… (sose az a jó, ami van ))
Jó ötlet, hogy most kiperkáljátok, mert most ugye már nem lesz rá szükség a többi lehetőségre, de a második babónál már igen!

Csajok, majd még jövök, csak el kell indulnom, mert elkésem. De bepótolom akiket kihagytam!
mieza

na megjöttem, jelentem meleg van kint, Marcus alszik egy órája sintért imádta :-)
volt vérvétel (4 cső), vizelet, CTG, UH, kenetvétel és jelentem 3000 gr-os a kiccsaj koponyavégű fekvésben :shock:
olvasok

kubuspace

Kubu,
ennyi vizsgálat? Már nem is emlékszem rá...
Húha, már behelyezkedett a csajszi??? :shock:
És a súlya is elég jó...gondolod hogy kihúzod még ezt a 3,5 hetet vele? :)

Kép
judit0713

Az a helyzet, úgy néz ki két fiúnk KépKéplesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Voltunk ma a klinikán a dokinál, egyébként minden nagyon okés velem is és a fiamimmal is :lol: :lol: :lol: . Bár amnio eredmény jövő csüti, akkor meglesz a nemük is :D, de ha fütyit látnak szerintem az már biztos :lol: :lol: :lol:
Képzeljétek ahogy megjelentek a monitoron, mit látunk? Még a doki is megcsodálta őket, játszottak, simogatták egymást az elválasztó membránon keresztül a kis kezecskéjükkel, nagyon cukorfalatok voltak, csodálatos volt ezt így látni!!!!

Andikám Kép

Angi és Béku zerbratársak, nagyon drukkolok!!! Kép

majd még du visszaolvasok, csak most itthon van a Zuram és kimegyek hozzáááá :wink:

Maccs
vörösmacska

Ja még így gyorsiban annyit, hogy Angyal ezek szerintem nagyon jó hírek, mármint az, hogy ilyen jó helyre mentél és megcsípik a bibitKép, nagyon örülök, hogy sínen vagytok!!!! :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Mieza,

Köszi, akkor IR-re nem visgálnak a BMC-ben…
Tudnátok esetleg erről bövebben írni, vagy meddig olvassak vissza?
Hányszor kell menni IR-re, mit csinálnak, kb mennyibe kerül?

Angyal,

Légyszi nekem is küld el a doki elérhetőségét, anyu után nekem is jók az esélyeim. Bár fura, mert ő könnyen teherbe esett, aztán mégis volt 3 trombózisa.
Jó, hogy nálad megtalálták, mi lehet az ok!
estrella22

Macsek: 2 tökös :lol: az sem rossz :D :D :D Örülök,hogy minden tutker veletek :D És milyen cukik lehettek :D :D :D

Kubu: befordult a nagyLány :D :roll: :D

KPN: nekem amit az ANTSZ-ben csináltak (tudod:ANA,Elisa :D) azt végül elmagyaráta a dokker tegnap,hogy immunológia volt...nekem 9 éve megvan az a papírjkám,hogy hajlamos vagyok a trombira...igen,valami gyogyót írnak fel,de nem ő hanem a kezelőorvosom..ez a dr. leírja ,hogy mi és hol a baj,leírja a gyogyó lehetőségeket és be kell menni a Jánosba az eredménnyel...

Mindenkinek aki kérte elküldtem p.ü.-ben az elérhetőségét a dokinak....

Kép

kiss angyal

Mara: én úgy tudom,hogy ha ellenanyagtermelés van a részedről,akkor a punkció után nem 4 napig kell szedni a steroid gyógyszert,hanem tovább...ezt a problémát elég könnyen ki lehet küszöbölni!

Kép

kiss angyal

sziasztok,

Angyal, ideért, köszi. :-)

Macs, jó hogy jöttél végre! két fiú?? :roll: mennyire drágák lehettek az uh-n!!!! szuper hogy minden oké veletek!

Kubu, ez azt jelenti hogy bekészült a kiscsaj és bármikor úgy dönthet hogy megnézi a külvilágot

Mieza, mikor térsz vissza a nyaraldából? jó pihenést nektek!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kukk,

Judit,

NAGGGGYON BOOOOOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK !!!!

Nem volt szerencsém a gyors megjárással, igaz 7.30-ra volt időpontom, de 0 forgalom volt a városban és 7-re odaértem, aztán mehettem is CTG-re, utána fel a dokim rendelőjéhez 7.40-re értem, már kb. 5 millióan voltak előttem, aztán jöttek az orvosok és mindenki vitt be egy-két magánpácienst, az én dokkerom 9-kor jött, szerencsére 9.40-kor végeztem, 10-re itthon is voltam. De brutál meleg volt kint, nem bírom én ezt.
Nem is tudom miért volt ennyi vérvétel, gondolom vércsoport volt az egyik, a kenet a gomba és egyéb fertőzés miatt ha lenne…. Szerencsére jövő héten csak CTG lesz és Marcussal megyek, na az is agyhalál lesz, ha az idő nem változik :lol:
Nagyon szeretném kihúzni még pár hétig, max veszek valami erős ragasztószalagot és a megfelelő helyre felragasztom hogy biztosítsak még magamnak 3 hét pihit. :lol: :lol:

Beni,
Drukk hogy hétfőn minden rendben legyen.
Húúúúúúú micsoda vadászat volt nálatok a kertben :shock:
Na kiváncsi vagyok mit mondanak a csajok az álmodra.

Valyoni,
Jó eredményeket mára !

Nava,
Nagyon irigy vagyok 7-es kelésért.
Igen CTG = NST.
Hány fok van nálatok ?

Mara,
Ügyesen a fogdokkernál. Mit csinál ?

Mieza,
Lehet víz is stb. stb, ne állj már minden reggel mérlegre ! :lol: és persze meleg is van, ezek azért befolyásoló tényezők ám !
Jó pihit Nektek.

Macs,
Éljen a fiús anyuka ! Istenem de tündéri lehetett ahogy játszottak egymással.

Angyal,
Köszi a linket.

Zsuzsó,
Nem, még nem akarja megnézni a külvilágot :lol: majd beszélek vele, pihenni akarok, csavarogni Marcussal, homokozni, semmit tenni :lol: :lol: :lol: )))

na törpöm felébredt, most sírva keresi a bébiszittert :shock:

kubuspace

Na én is visszaértem...

Macs: Gratula a fiúkhoz. :) Biztos jó testvérek lesznek :)

Kubu: Nahát... ez akkor már a célegyenes :)

Angyal: OK akkor ez is kipipálva ;)

Fogdokinál mákom volt, mert van házi röntgene. Olyan fogam volt lyukas, amin kívülről nem látszott semmi, pegig jókora volt a baj. Kifúrta és betömte, de közel volt az ideghez, így ha fájni fog ki kell húzni. Sajna a gyökérkezelés se segítene. Úgyhogy megbeszéltem a fogammal, hogy most igenis megyógyul. Remélem hallgat rám. :P
Azért még vacakul van. Vettem be fájdalomcsillapítót, meg aludtam egyet, de még így is érzem... Csütörtökön megyek a következő tömésért. Most már az előtt is röntgenezni fog. Biztos ami biztos alapon. :roll:

Képzeljétek öregszem. Elkezdett viszeresedni a lában :shock: Vettem is rá gyorsan krémet, mielőtt még komollyá válna... Hiába, szakmai ártalom. Akár csak a süketség. Pontosabban a szelektív hallás ;)

hofeherke

Kubu, most látom a kérdőjelem lemaradt!! remélem ez nem jel volt...
most gyorsan postázok is pár adag babaragasztót. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Laptetőn osztozok
Missy-vel hogy maradjon még odabent :-)
és a ma bevetésen lévőkkel!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép