Judit, ha 3ból egy, akkor a következőnek már mindenképp sikerülnie kell !
Sajti, most megyek tündérkeresztanyánkhoz, a siker óta először. Kicsit megerősítjük a benti dologkat
Jelentem, ma már 60,5-t mutat a mérleg. Azt hiszem, most pár napig leállok a Femibionról, mert így a gyerekem egy malackához fog érkezni
Most még nem gáz (csak a strandon már nem bámulnak meg, de na és?
)) viszont azért még 7 hónapig nem szeretnék napi fél kilot hízni úgy, hogy kb. már pipimellen, salátán és gyümin élek…
Csajok, holnap nyaralni megyek, csak ne izguljatok. Elmegyünk egy kicsit fesztiválozni, majd be a Bükk rejtekébe, hogy kicsit lehűljünk
))
Mara, akkorát nevettem!!!
Sajti, tuti van benne víz gondok is, csak ennnnyi? A gatyám az egy dolog, hogy nem jönnek rám a hasamon, tudnék olyan izét hordani a pocakra… ha feljönnének legalább a combomig… pufi vagyok no!
Mondjuk nappal sokat iszok, de este 8 után már nem, csak kortyokat, éjjel így is 4x felkelek. Tuti a meleg is teszi. A jó hír, hogy legalább az emésztésem helyreállt. Inkább visszacserélném ))
Vagy hányingerre… (sose az a jó, ami van ))
Jó ötlet, hogy most kiperkáljátok, mert most ugye már nem lesz rá szükség a többi lehetőségre, de a második babónál már igen!
Csajok, majd még jövök, csak el kell indulnom, mert elkésem. De bepótolom akiket kihagytam!