Sziasztok!
Mivel Rebek beteg(tegnap felhivtak az ovibol,hogy 37,8°C-os laza vanebredes utan...de ebböl en nem ereztem semmit. Mikor mi hazajöttünk, 36,9- volt) Nem baj, ma es holnap itthon maradok vele, majd a csütörtököt meglatjuk!), itthon vagyok vele, es a varosban, mert Aaron azert jar oviba...igy epp gep ele jutottam!
De nem hajlando aludni
, mer egy masfel oraja fekszik az agyaban es megsem alszik...de ki se maszik, pedig ki tud...akkor megsem lehet annyira beteg, ha ennyire ebren van! Na, meg egy kicsit hagyom, es ha nem alszik el, akkor megyünk azAaronert, es elmegyünk valami jatszoterre, mert akkor estere ki kell alaposan farasztani
...Bar mkor epp ki akarnam, venni, addigra lehet, hogy epp elalszik, es Aaronkam meg varhat rank...
Rebek imadja a palacsintat! Olyan gyakran van, hogy megkerdezem, mi legyen a vacsi, es ö rakezdi: palalcsinta, palacsinta!!!
Ilke, Judy, Zsuzsa!!!
Nagyon nagy gratula a pöttömkekhez, sok türelmet kivanok hozzajuk! Sok örömötök teljen a babakban!
Ilke, Judy
Helyesek nagyon a picik...irigykedem!
Gumicukor!
A Shopping City Süd-öt tudom ajanlani en is (mint Beszti)! Ott van Toyss´r us(nem tudom pontosan, hogy kell irni) es mas üzletek is. Ahol a nagy Interspar (vagy Eurospar? - mindegy) van, ha azon az oldalan bemesz, akkor a földszinten gyorsan talalsz ott H&M -et is. Es tenyleg nagyon jo, megeri ott vasarolni.Es a parkolas se probleme....De ha a Mariahilferre vagysz, ott van 3 H&M is, persze hasonlo valasztekkal, csak az egyikben pl. nincs kismama ruhazat, vagy ilyesmi különbsegek vannak...De ott a parkolasert fizetni kell, es emiatt nem olyan jo. Parkolojegyet a trafikokban lehet kapni, kb. 30-40 Cent-be kerü egy fel ora.... Es persze helyet is kell talani...
Rit
Jok a Murphy szabalyaid
..es igazak...!!!
Ma Rebek is nalunk aludt reszben, es hat nem aludtam valami jol!
Most nem olvastam el mindent eleg alaposan, de nem olyan reg azt vettem ki a soraidbl, hogy Dodo jol birja a bölcsibe szokast, Te nehezebben...Hat remelem Dodo tovabbra is szivesen jar, es kisebb sirasoktol eltekintve nem lesz nagyobb gond...
Milyen nagylanyos mar a lanyod!
Sasha
Nalad is mar csak 10 het es jön a babo! Hogy mulik az idö!Tudjatok mar, hogy mi lesz a neve? Gabi jo nagy lett, neztem a szülinapi kepeket!
Nyuszi
Nagyon jo szövege van Eminek
! Es a fiad is mar 4 honapos! Nagyon jokepü legeny!
Rebek is tud bukfencezni es amit nagyon szeret, az a ketlabon ugralas!
JA, a sötetben felessel kapcsolatban: nincs tapasztalato, de remelem, hamar elmulik!
Forti
Levi milyen szakertelemmel ül abban az autoban
, ott a profilodban!
Beszti
Verekedes
Nalunk Aaron szeret csapkodni
, es persze Rebek is probalkozik...
Es Aaron szokott butasagokat mondani...ugy, mintha ö csinalna, es akkor a Rebui meg utanozni akarja es akkor gyakran kiakadok...
Es gyakran van, hogy Aaron kezdi utanozni, amit Rebek csinal..talan ez a feltekenyseg egy fajtaja, mert talan Rebeknel meg aranyos, vagy jopofa, ha valamit csinal, amit egy nagyobbtol mar el sem var az ember...
Na, ennyi eleg, talan holnap is tudok jönni!
Kepzeljetek, Rebek atyja elkezdett magyarul tanulni
! Ma is lesz tanfolyam!!!
Kryss