Új privát üzeneted érkezett!

Na visszaolvastam :)

Áramot tudom, hogy mennyit fogyasztunk 150 -et :S kicsit ez sem kevés, de megy a gép, számítógáp hűtők....szóval van minden.

A víz sem kevés, mert 20 000Ft-ot fizetek a hővel együtt :S és ezt télen nyáron. A panel átka!

Kép
Vendég

Több,mint 6,5 kiló Jázmin-bébi??? :lol: :lol: :lol: :shock:
Az igen...mondjuk látszik is rajta,hogy nem éhezik! :lol:
Bár még így sem "kövér",a csecsemők nem is szoktak azok lenni,de nagyon jó kis dögönyöznivaló husimanó! :lol: :lol: :lol:

Mi nagy keservesen elértük a 6 kilót,azóta megint lassabban gyarapodik,bár most már ez a természetes,hisz lassan fél éves lesz! :shock: :lol:
Persze más az anyagcseréje is,picinek hetente egyszer kakilt,mióta hozzátápizunk,azóta meg naponta,néha 2szer is-azért ez se mindegy... :lol:

piki

Húúúú,de nagyon ráérős napom van ma...ilyen már tök régen volt,hogy ennyit üljek a gép előtt...meg vonalzóval szórakozzak és hasonlók... :lol: :lol: :lol:
Megyek,mert most már meguntok... :oops: :lol:

piki

Halihó! :)

Köszönöm szépen Mindenkinek a köszöntést!!!! :D :D :D
Marcsi te a tutira mentél! Köszi! Itt is... :lol: :lol: :lol:

Ma végre voltam kontrollon,mert hétfőn ahogy beértem a kórházba mondta a doki,h nem tudja megcsinálni,mert mennie kellett a műtőbe,mert vmi vetélés volt. :?
Írattam fel fogamzásgátlót. Yadine. Valaki tud róla vmit?

Barnus ma kacagott nekem! Azt hittem megzabálom olyan édes volt,eddig csak Balázsnak sikerült megkacagtatni,de ma nekem is! Hát ennél szebb szülinapi ajándék ne is létezik! :cry: :lol: :lol:

Marcsi tök jó lett az új vonalzód!!! :D :D :D

Reni szerintem is jól nézel ki! :D Én meg sem szólalok a 73 kilómmal. :oops: :oops: :oops: :(

Laurának jobbulást!!!! ++++++

Én nem tudom mikor szeretnénk ketteskét. Beszéltük Balázzsal,hogy ha Barni betölti a 2 életévét, elkezdünk rajta dolgozni, mert szívem szerint én is kb 3 év korkülönbséget szeretnék (most így gondolom), de viszont addig amíg anyósékkal lakunk nem akarok szülni,hanem visszamenni melózni, Barni meg 2 évesen bölcsibe.
Nem tudom mi lesz, hogy lesz. :?

Balázs szerencsére sokat segít,mindent megcsinál, egyedül a pelusozást nem vállalja,rosszul van a kakától :lol: :lol: DE! tegnap tisztába tette Barnit,igaz csak pisis volt, de már ez is nagy lépés! És hozzáteszem egész jól csinálta!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna ne haragudj de szerintem ez olyan szemétség amit mondott Párod munkatársa, ez nem csicskaság,hogy ha segít az ember férje, az viszont szégyellnivaló ha csak hazamegy és nem is segít,kíváncsi lennék ő hogy lenne el a gyerekkel mondjuk 1 hónapig ha cserélne az asszonnyal,állítom kiborulna,még ha jó is a baba. Nekik ez valamilyen szinten kikapcsolódás,hogy melóznak,és nincsenek bezárva a 4 fal közé!!!! :x :x

Reni a barátnődnek is boldog szülinapot!!!!!! :D:D

Mi még nem tudunk átfordulni, de a pelenkázón meg a kiságyba is úgy "kicsavarodik" a kis feje,szerintem előbb hasra fog fordulni,és nem hasról hátra.

Mi hétfőn megyünk oltásra,de Balázs viszi be.én megvárom őket a rendelőbe, nincs szívem végignézni megint ahogy lefogják és megszúrják. :cry: :cry:

Kép
Kép
szilvancska

Eszti?????????????????????????????

Szilvi,akkor a legjobb/legszebb ajándékot a kisfiadtól kaptad! :lol:
Ez annyira jó... :lol: :lol: :lol:

Panka is kuncog néha,bár ő mostanában inkább rikoltozik,próbálgatja a hangját. :D

Nálunk a mosható pelusból még ki is kell dobni a kaksit a wc-be... :oops:
Apa azt is szó nélkül megcsinálja! :lol:

piki

Igen Marcsi :D:D

Nálunk Apa még a sajátjától is!!! rosszul van :shock: :lol: :lol:
Na ez a nem semmi!!:D:D

Ezt most csináltam:
Kép

Kép
Kép
szilvancska

Sziasztok!

Jázmin belázasodott, így adtam neki kúpot.
Saját kakától rosszul lenni nem semmi :) ilyet még nem hallottam, de olyat igen, hogy a csaj a mensitől rosszul van :S

Nagyon édes Barni! Telefonról csináltad??

Az új vonalzót én is észrevettem Marcsi nagyon édi :)

Ma hívott egyik barátnőm aki Pesten lakik, hogy hazajött és holnap talizzunk. Nekem nem jó, mert egész nap csomagolok :) tutira megyünk nyaralni, mert a férjem megkapta a hétvégét szabinak és levezeti a kocsit, vissza meg majd valahogy visszajövök :)

Nem nagyon leszek jövő héten, bár tesóm hozza a laptopot meg a netet, de nem hiszem, hogy azon fogok csüngeni, bár ki tudja.

Holnap még beugrok!!

Puszilok mindenkit!

Bea te nagyon el vagy veszve!!!!

Kép
Vendég

Anna,szerintem sem a nettel fogsz foglalkozni! :lol:
De jól is teszed.Pihenj,amennyit lehet,kapcsolódj ki és vigyázz magatokra,aztán majd várunk vissza az élménybeszámolóval! :lol:
Ma már biztos jobban lesz Jázmin is az oltás után.

Mi lesz itt velem,ha Anna is nyaral?!?! :lol:
Remélem,azért néha benéznek a többiek is,nem csak magammal fogok társalogni.... :roll:

Ma nekem is szórakoztató programom lesz:Okmányirodába megyek...
Végre csináltatok új személyit,meg lakcímkártyát...februárban volt az esküvőnk és azóta még nem bírtam rávenni magam,hogy elmenjek a névváltozás miatt. :oops: :oops: :oops:

piki

Sziasztok!

Huuuuuuu ma egész nap vasalok, pakolok.....a férjem hajnalig melózik fa**a és reggel meg indulunk.

Marcsi nem semmi ez az okmányirodás dolog. Én órákat vártam. Elhiszem, hogy nem volt kedved a sorban állásra főleg, hogy a kis manó kórházban volt akkor.

Igen kötelező mindenkinek írni :)

Kép
Vendég

Bizony-bizony a sajátjától is rosszul van, hihetetlen. :D
Sőt egyszer be is hányt tőle! :shock: Épp indultunk volna ctg-re reggel,mikor rá rájött a nagydolog. Majd végzett és azt hallom,hogy öklendezik,majd hányt egyet! A sajátjától!!!! :shock: :shock: :shock: Nagyon durva!!!!!!! Szerencsére nem mindig van ilyen rosszul tőle, de...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem telefonnal csináltam,hanem a netről töltöttem le képkereteket.

Marcsi,hát nem irigyellek,biztos ezren lesznek,ráadásul ebben a melegben ott végigállni a sort. :?

Anna pihend ki magad én is azt mondom, rád fér, és kapcsolódj ki!!!!!!! :D :D Jázminnak meg sok gyógypuszit küldünk Barnival! :wink:

Nekem sem lesz jobb programom, ki kell takarítanom

Kép
Kép
szilvancska

Bizony-bizony a sajátjától is rosszul van, hihetetlen. :D
Sőt egyszer be is hányt tőle! :shock: Épp indultunk volna ctg-re reggel,mikor rá rájött a nagydolog. Majd végzett és azt hallom,hogy öklendezik,majd hányt egyet! A sajátjától!!!! :shock: :shock: :shock: Nagyon durva!!!!!!! Szerencsére nem mindig van ilyen rosszul tőle, de...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem telefonnal csináltam,hanem a netről töltöttem le képkereteket.

Marcsi,hát nem irigyellek,biztos ezren lesznek,ráadásul ebben a melegben ott végigállni a sort. :?

Anna pihend ki magad én is azt mondom, rád fér, és kapcsolódj ki!!!!!!! :D :D Jázminnak meg sok gyógypuszit küldünk Barnival! :wink:

Nekem sem lesz jobb programom, ki kell takarítanom itthon, ki kel takarítanom, de semmi kedvem fáj a hasam is 2 napja meg tök szar a közérzetem, ma reggelre megjött. Hipp-hipp-hurrá!!! :(

Kép
Kép
szilvancska

Na ezt hogy csináltam?????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
szilvancska

Nem semmi a párod Szilvi :)

Jázmin a nagyiéknál van és tele van a mellem tejjel :S megetették cumisüvegből, hogy össze tudjak pakolni meg aludni egyet. Persze az alvásból nem lesz semmi, mert még pakolok :S kész vagyok már+gyantáznom kell a fazont is :S ÁÁÁÁÁÁÁÁ

Reni megígértem és meg is tartom a szavam 6511 ml-t adtam le elsejétől elsejéig (tej). Ma kaptam meg érte a jussom 12744 Ft-ot. Lehet Ők többet mértek, mert én itthon leadás előtt az aventos pohárban mérem mennyi az annyi. Jól jött ez a kis lóvé :)

Jázmici is puszikálja Barnit és Téged is :P

Kép
Vendég

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!! Csajok???????????
Ne legyek már itt egyedül. :cry:
Marcsi most átérzem, milyen sz@r amikor senki nem jön a topikba,és csak magával társalog az ember. :( :( :(

Kép
Kép
szilvancska

Na jó! Elmosogatok, megetetem Barnit, csinálok teát,és ha senki nem ír,akkor én sem jövök 1 hétig!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
szilvancska

Senki????

Na jó nem rontom tovább itt a levegőt. :lol: :lol: :lol:

Anna, Marcsi küldtem e-mailt.

Kép
Kép
szilvancska

Itt vagyok! De nem ér, ilyenekkel zsarolni! :)
Én nem kapok e-mailt? :(
Vendég

Jó,jó nem zsarolok.
Neked is ment az e-mail.
Kap majd mindenki. :D

Kép
Kép
szilvancska

Elküldtem mindenkinek a képét, aki nem kapott,jelezzen! :D

Kép
Kép
szilvancska

Csak azért kaptátok,mert ma nagyon ráértem és unatkoztam. 8)

Kép
Kép
szilvancska

Jajjjj, de jóóóóóóóóóóóóó!
Köszönöm szépen Szilvi!!!! :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szilvi,azért te egész jól elszórakoztál egyedül is! :lol: :lol: :lol: :lol:

Az okmányiroda végül annyira nem volt vészes,az ügyfélkapun keresztül volt időpontom,csak nem bíztam benne,hogy működni fog...szerencsére nem kellett sokat várni.
Utána még elmentem vásárolni,az intézetbeli csoportomból az utolsó kisfiú is családba kerül végre a jövő héten,neki vettem ajándékot,búcsúzóul. :oops:
Vasárnap délután elviszem neki,már alig várom...ez a kiskölyök nagyon fontos volt nekem és már amúgy is rég láttam... :oops:
Úgy örülök,hogy találtak neki szülőket és végre rendeződik az élete...

piki

Sziasztok!

Bepakoltam...holnap indulunk. Remélem jó lesz, mert nagyon izgulok, hogy gyerekkel milyen a nyaralás. Gondolom nem lesz olyan felhőtlen, de azért megpróbáljuk. 200 km-ert vezetek :S már előre elegem van!

Marcsi már régóta akartam írni, hogy az intézetben milyen volt dolgozni? Hány éveseket neveltetek...örökbe adhatók-e vagy olyanok akiknek a szülei szegények és Ti nevelitek Őket, de a szülők minden nap mehetnek oda!

Mesélj...nagyon kíváncsi vagyok...

Kép
Vendég

Úristen, nagyon sokat írtatok, még mindig nem volt időm visszaolvasni és egyre többet kell.

Anna, jó nyaralást Nektek! :lol: Kicsit irigykedem.

Esztike 7 kg 39 dkg! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: És ami a jó, tegnap óta nem kell neki pótlás, legalábbis nem fogadja el, sem a tápit, sem a lefejt tejcsit akár friss, akár fagyasztott! Ennek örülök, bár most lenne lehetőség venni 9 liter fagyasztott tejcsit. :?
Már adtam neki almalevet, meg baracklevet, csak levet 1-1 kiskanállal, nagyon nyammogott és vigyorgott :lol:

Ma kicsit kiakadtam, nagyon fáradt vagyok, 2 hete kel éjszaka 1-2 között, kikészít. :cry:

Na mostmár elkezdek visszaolvasni.

Kép
ire81

Jaj, kaptam vmit Szilvitől, köszi, köszi, köszi, nagyon cuki!
Annyira szép! :lol:

Ez vmilyen program? Nagyon jó, nem győzök lelkesedni.

Meg már ezerszer akartam kérdezni, hogy nekem az az iwiw-es képed is nagyon tetszik, ami olyan, mintha rajzolva lenne, színes, sokáig a főképed volt, lehet most is, csak már ott sem voltam napok óta, mármint az iwiw-en.

Na megyek még visszaolvasni, mert egyelőre csak ezt szúrtam ki.

Kép
ire81

Na, villámolvasásssal visszaolvastam.

Szóval: Fanni, már én is aggódtam, hogy lerázol minket és egy kicsit rosszul is esett, de örülök, hogy néha-néha ide is benézel még!

Áram: nálunk az is nagyon sok, 3 és fél hónapra 54ezer jött ki, az havonta 15 körül van :?
A vizet beállítottam 30 m3-re, ez 2 havi, mert nálunk így számláznak, 2 havonta.

Sziliv, jó a kakis sztori.

Szabikám nekem is segít sokatz, nem panaszkodom, minden külsős dolgot ő intéz, bevásárlás, gyógyszertár, itthon a fürdetés utáni elpakolás az ő resztortja, pekenkázni is szokott. Nekem mondjuk az a legnagyobb segítség, ha foglalkozik a gyerekkel mint pl most is, hogy én tudjak pl fórumozni.

Eszti-nyuszi a minap elkezdett fordulgatni az dalára, meg eegyre többet gagyarászik.
Mostanában elég nyűgös napközben is, ma már ki is borultam és megmondom őszintén, elkezdtem elég emelt hangon beszélni, "mi a bajod, mond meg, hogy mi a bajod" felkiáltással, erre abbahygja a nyöszörgést és rám vigyorog. Hát nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, olyan cuki volt.

?Marcsi, sztem ne aggódj, Panka biztos nagyon hamar rákap a forgolódásra, Esztin veszem észre, hogy néha napok, sőt órák alatt történnek a dolgok. Pl. kérdezte a doki kedden, hogy ugye már fordul az oldalára, mondom, hát még nem igazán, erre este oldalra fordult. :lol:

Anna, nagyon ügyes kis tejcsi-leadó vagy, remélem, a következő gyereknél én is ilyen tejcsárda leszek, mert lenne mibe férnie a rengeteg tejcsinek, mégsem érek semmit a C-s, D-s kosarammal.

Szilvi, 73 nekem az álomsúly!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Na, talán eleget írtam, jól le is fárasztottalak titeket.

Jó ékszakát, megyek, mert nyüglődés van megint. :?

Kép
ire81

A kakis sztorigoz még egy adalék: volt egy ismerősöm, aki kakilás előtt teljesen meztelenre leöltözött, és még a hajára is tett egy zuhanysapkát, hogy nehogy átjárják a szagok :lol: :lol: :lol: Teljesen hülye szegény. :lol:

Kép
ire81

Sziasztok!

Most van netem kb. 5percere!!!!! Ne, hari, remélem helre áll a rend, és akkor végre tudok jönni, mert nagyon hiányoztok ám!!!!!!!!! :D

Szilvi, milla puszi a képért!!!!Nagyon ari vagy!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Este megpróbálok hosszabban jönni és akkor írok is!!!!

PUSZ!
Vendég

Ne mondjátok, hogy azt gondoltátok lelépek!???? :(
Még nem ismertek! :)

Öcsém csinálta ezt egy időben, csak úgy tudott kakilni ha pucérra vetkőzött. :)

Balázs most 6400g! Reni, tuti nem kevés a tejed ha Esztike így hízik!!!! :D Nem csoda ha nem fogadja el a tápit. :)
B. csak akkor hagyja abba a hisztit, ha az apja hangosan rászól. De akkor azonnal! :shock: :roll:
Először csak néztem, hogy ne kiabáljon már a gyerekkel, nem érti ő még ezt.. most meg már én kérem hogy szóljon mááááár! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Laura rendbe jött, erre most meg Panna kezdett el köhögni és tüsszögni. Gyorsan elmentem vele a dokihoz, hogy az-e a baja, amire gondoltam és megnyugtatott, hogy igen: semmi nátha, nem kapott el Laurától semmit, hanem a nóziból nem jön ki a felesleg és emiatt kezdett el köhögni. Úgyhogy nekiálltam őt is megkínozni: orrszívózni a porszívóval. Hát nem arattam nála nagy sikert, de utána már nem volt szörcsögés és rendesen tud most aludni.
Lauránál anno ugyanez volt, így szerencsére nem estem kétségbe, de a biztonság kedvéért elmentem vele a dokihoz, főleg, hogy jön a hétvége és ügyeletre nem akartam vele menni.

Mindkét lány alszik és végre egyszerre :) :) így gyorsan kihasználom a lehetőséget és bejelentkezem.

Hinta: nekünk nincs komoly hintánk, hanem egy pihenőszék van, ami rezeg és zene is van rajta, meg villog, csak nekem kell állandóan nyomogatni a zenét, mert mindig abbahagyja. Egyébként egyelőre tetszik Pannának és elég sokat van benne, mert így legalább tudok mellette dolgozni is valamit.

Pársegítség: a házimunkában - takarítás, mosogatás., stb. - nem segít be igazán, de ha megkérem valamire, akkor megcsinálja. Viszont megcsinál egy csomó mindent, amihez szakembert kellene hívni, így ő abban jeleskedik. De persze nem esik le a gyűrű az ujjáról, ha fürdetni vagy fektetni vagy pelenkázni kell.

Vízfogyasztás: nekünk ált-ban 10-13 m3 két hónapra és ezért kb. 12.000-et fizetünk. Az áramnál meg átalánydíj van, ott 15.000-ben egyeztünk meg, hogy ne kelljen év végén fizetni. Kb. 3 éve jártunk úgy, hogy 100.000 Ft-tal fogyasztottunk többet, mint amit átalányban kifizettünk. Kicsit magamhoz kaptam, amikor megjött az éves elszámoló és láttam a végösszeget.

Panna nekem egész jól el van ebben a hintaszékben és a játszóján is. Ha kezdi magát unni, akkor összekeverem a játékait vagy átteszem a szoba másik részébe és akkor megint nyerek egy kis időt.

Kb. egy hete azt vettem észre, hogy egyre kevesebbet eszik, már volt olyan, hogy 250 ml-vel evett kevesebbet. Hétfőn úgy döntöttem, hogy átállok a 4 órás etetésekre. Gondoltam, ha ritkábban kap enni, akkor majd éhesebb lesz. Hát nem jött be. Most is elég keveset eszik, viszont a súlyából nem fogyott egyelőre, hanem egy hete stagnál. :cry: :cry: Nem tudom, ez jó-e, de továbbra sem sír, csak ha vmi baja van és az éjszakákat is átalussza. A kajára meg mondta a doki, hogy ne izgassam magam miatta, mert ha elvan a kevesebbel is, akkor nem kell erőltetni. Csk egy kicsit megijedtem, hogy eddig evett rendesen, most meg semmi.

Hát az én lányom nem akar egyelőre még forgolódni se hátról-hasra, se visszafele. A fejét forgatja ezerrel, ha hason van, akkor szépen kinyomja magát és a lábát is emelgeti, de azonkívül semmi. Ha megfogja a két ujjam, akkor fel akarja magát húzni. De nem siettetem semmivel, majd elindul, amikor akar.
Viszont elkezdett ezerrel fogzani :) , úgyhogy a nyála folyik egyfolytában, főleg amikor nevet.
És tegnap este volt az első hangos kacaja :D :D :D Nagyon megörültem neki, de mire férjem odaért, természetesen abbahagyta. Próbálom felvenni videora, amikor beszélget, de amint meglátja a kamerát vagy a telefont, akkor kiakad, és csak nézi, nézi, nézi :roll: :roll:

Ti, hogy csináljátok, hogy ekkorák a gyerkőcök? Panna akkor nagyon le van maradva, mert még csak 5200 g. A hosszát nem tudom, de ma reggel egy 68-as rugit adtam rá és jó. :shock:
Majd hétfőn megyünk státuszvizsgálatra és oltásra is, akkor okosabb leszek.

Szilvi! Köszi a képet :lol: :lol: :lol:
Kaka-sztori nem semmi !!!

Marcsi, nagyon jó az új vonalzód:-)

Kedden voltam első tömegközlekedéses utamon Pannával. Meglepően jól bírtuk mindketten. Még jó, hogy a kis babakocsival mentem, mert az emberek segítőkészsége egyenlő a nullával, de ezen már fent sem akadtam.

Andi

Kép

Kép
denesandi

Andi, Panna mennyivel született?
Bazsu 3400g-al, de ő már négy hónapos, így 6400g..
Ő kb két hete kezdett el hátról hasra fordulni, egyik percről a másikra. :) Felhúzza a két lábát, majd elborul oldalra a törzsét már szinte hasra fordítja és utána emeli hozzá a fejét, majd húzza ki maga alól a karját. :D De még csak balra megy.

Úgy látom ahol már két gyerkőc van, ott mindig betegeskedik valamelyik.. :(
Beánál is.. Hol vagy Bea??
Vendég

Panka 10 nap múlva fél éves és most 6220g... :shock: :lol:
Na jó,mi más súlycsoportban játszunk! :lol: :lol: :lol:

Eszti,úgy örülök,hogy jöttél és minden oké,már nagyon hiányoztál! :lol:
Most én is csak bekukk,ma nem volt olyan ráérős napom,mint tegnap...ha majd Pankát ágyba dugtam,még jövök. :D

piki

Én is itt vagyok.

Igen Marcsi én jól elszórakoztattam magam tegnap,de avégén bevallom már kicsit untam. :D

Szivi Mindenkinek a képet, remélem tetszik Mindenkinek, egy kis meglepinek szántam,hogy feldobjalak titeket! :D :D

Eszti örülök,hogy végre jelentkeztél! Andi neked is! :D

Anna jó nyaralást és sok-sok pihenést!!!!!!! :D Irigy vagyok. :oops: :)

Mi is hétfőn megyünk oltásra,kíváncsi vok mennyit nyom most Barni, ő múlt hónapban volt 6250 gramm és 60 cm. De tegnap mikor aludt nyújtott lábbal, gyorsan mellé tettem a centit,és 67 cm-t mutatott! :shock: :shock: :shock: Nőhet 1 hónap alatt 7 cm-t?

Barni szerencsére jól viseli amikor porszizzuk a nózit! Elég érdekes fejeket vág közben,de legalább nem sír. :lol:

Reni ami iwiwen volt "rajzos" kép, azt is egy képszerkesztő progival csináltam, olyan hogy a fényképből lehet szerkeszteni olyan képet,mintha rajzolva vagy festve lenne,tök jó. :D
Virtual Painter 5 trial version
de ez demo,és csak 32 képet lehet vele átszerkeszteni. :?

2 napig kerestem a neten képkereteket, vagyis olyan progit amivel lehet fényképre keretet tenni. Vagyis fordítva,fényképet illeszteni a keretbe. :lol: :lol: :lol: Aztán megtaláltam, és gondoltam csinálok nektek is.

Jajjjj Csajok, én most már totál kivok idegileg. :'( :'( :'( Én most ott tartok,hogy este hazajön Balázs és megmondom neki,hogy elköltözöm Barnival. Annyira utálok már itt lakni,hogy el sem tudjátok képzelni. Barni minden reggel kel 8-fél 9 fele, gyorsan megetetem,és visszaalszik délig. Gondoltam ma visszaalszok vele én is,erre eltelik10 perc @#>*Ł$ß÷× apósom elkezd füvet nyírni,reggel 9-kor. :x Persze a gyerek is felébredt.
Most délután épp néztem a Mónikát,Barnus nagy nehezen elaludt,erre úgy elkezdte bömböltetni lent a tv-t hogy jobban hallottam azt hogy: "nyaljuk a fagylaltot..." mint fent Mónit. :evil: Ő rá rájött a zenehallgatás, vagyis bömböltetés.
Szóval már nagyon tele a hócipőm, bármelyik pillanatban el tudnám bőgni magam, és nem akarom hogy már most tönkre menjenek az idegeim, szóval marad a költözés mert ennél jobb megoldás nincs is.
Ráadásul Barni is érzi h tök ideg vok, hisztizik,és nincs hozzá sem türelmem,pedig szegény gyerek nem tehet semmiről. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Bocs a panaszért. :(

Kép
Kép
szilvancska

Szilvi, :( :( :cry: ...
Totál együttérzek,már nekem is tele a hócipőm...anyósom is az agyamra megy néha,bármennyire is jófej és szeretem nagyon,de akkor sem egészséges az egy fedél alatt élés...
Semmi másra nem vágyom,csak egy saját házra...de arra még várhatok egy darabig,azt hiszem...ha csak nem nyerek a lottón...

Most én is eléggé kivagyok...valamiért amúgy se szuperálok 100%-on, tegnapelőtt el is ájultam,nem is írtam nektek.Még jó,hogy Panka nem volt a kezemben.Ma is csak szédelgek,egész délelőtt pizzát meg palacsintát sütöttem.
Itt van a keresztlányom,meg Andris unokahuga.
Reggel megkérdeztem,mit tegyek a pizzára,hogy ne legyen szenvedés,azt mondták,hogy csak sajtot,sonkát és kukoricát...oké,megcsináltam,erre ebédnél ott vergődik az egyik kisasszony,hogy ő utálja a kukoricát...mondta,csak halkan...
No comment...Andrisnak külön csináltam vega pizzát,meg se kóstolta,mert reggel összevesztünk...erről ennyit...már megérte egész délelőtt ott cseszekedni a konyhában...ja,anyósom most kukoricát főz,ha azt meg megeszi a kis...,akkor szerintem lehet,hogy beszólok...

Délután Panka elaludt a kinti ágyában,ami sajnos ritkán fordul elő.
Úgy könyörögtem,hogy ne zajongjanak,persze 5 perc alatt felébresztették... :twisted: :twisted: :twisted:
Lehet,hogy máskor fel se venném ezeket,de ma kiborított minden... :( :evil:

piki

Marcsi akkor totál egy cipőben járunk.
Jézusom, vigyázz magadra!!!!!!!!!!
Mitől lehetett az ájulás, annyira kimerült vagy? :(
Basszus, a kölykök már csak ilyenek. :) De el tudom képzelni, mennyire bosszantó. :?

Mi most Balázzsal szerencsére jól megvagyunk, csak már én vok totál ki a szüleitől. És itt jön a mondás,hogy az ember nem válogathatja meg a rokonait. Bár vhogy nem is érzem őket a rokonaimnak. Egyszerűen csak B szülei. :oops: :oops: :oops:

Azt nem is írtam,h reggel kint kortyolgatom a kávémat, szívom a kis füstölőmet, erre látom jön ki anyós a teraszra (fent van 1 kis terasz),majd közli velem, h csukjam össze a napernyőt,mert letöri a muskátlikat,és nem azért nevelgeti őket. :shock: :shock: :shock:
Persze a nevelés nála azt jelenti,hogy felbaszta hozzánk a teraszra,mert a lent már nem fért gondolom el a hatalmas kertbe,és amúgy meg Balázs szokta locsolni,mert felőlem elrohadhatnak azok a csoffadt muskátlik. :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
szilvancska

Szilvi,a rokonait tényleg nem választhatja meg az ember...
Én azért is sógornőmmé fogadtalak anno,legyen már legalább egy normális rokonom! :lol: :lol: :lol:

Bakker,én napok óta arról ábrándozom,hogy valahol leülök csendesen,távol mindenkitől,iszom egy jó erős kávét és elszívok mellé pár szál cigit... :( :oops: :oops: és közben senki nem szól hozzám...isteni...

Mióta az előző babával terhes lettem,azóta nem ittam kávét és nem gyújtottam rá.Andrist biztos totál kiakasztanám,ha elszívnék egy cigit...visszaszokni nem szeretnék egyáltalán,a gyerekem mellett meg főleg nem füstölnék semmi pénzért,de néha annyira jól esne...kövezzetek meg nyugodtan,de ez van...

piki

Azt nem tudom,az ájulás mitől volt...valószínüleg vérnyomás-probléma,mert az Andris a földön pihengetve talált,némi alvadt vérrel az orrom alatt...cuki látvány lehettem... :( :( :(

piki

Így-így,köszi Marcsi! :lol: :lol: :lol:

Én sajnos visszaszoktam,és a legrosszabb,hogy terhesség végén már volt olyan,hogy azt álmodtam, hogy nagy hassal cigizek. Tök rossz volt. :?
De terhesen meg amíg szoptattam (mondjuk az nem tartott sokáig) nem gyújtottam rá, és még mielőtt valaki azt hiszi hogy azért nem ciciztettem Barnit,hogy rá tudjak gyújtani, akkor téved!!!!!

Én is mit meg nem adnék egy kis lakatlan szigetért Barnival és Balázzsal.....Bár ahogy ismerem magam,akkor meg az lenne a bajom,hogy senki nincs ott rajtunk kívül. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska

Voltál orvosnál?

Kép
Kép
szilvancska

Szerinted? :lol: :lol: :lol:

Dehogy voltam,majd elmúlik... :lol: :lol: :lol:

A lakatlan sziget azért pár napra jó lenne,csak egy nyaralás erejéig...
Szilvi,meg se fordulna a fejemben veled kapcsolatban,hogy azért nem szoptatsz,hogy dohányozhass! :shock: :lol:

piki

Na szép! :D
Halkan megsúgom, hogy amikor a múltkor megcsípett vmi mutáns szúnyog,amire persze azt hittem h bizti kullancs,és elkaptam a lyme kórt,és már készültem magam temetni,én sem mentem el dokihoz. :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
De most megint tök nagy csípések vannak rajtam. :evil:

Megyek megnézem a fókuszt,mert lesz benne egy riport sanghai-ról,ahol nem ismerik a pelust,és ez érdekel, utána gyorsan megfürdetem Barnit,és jövök. :D

Kép
Kép
szilvancska

Na ilyen volt a múltkori is,csak 1, de az jó nagy!

Kép

Kép
Kép
szilvancska

...és a gyerekek lukas seggű (bocs :lol: )gatyában járnak és ott végzik a dolgukat,ahol épp rájuk jön...érdekes kultúra,nem kell annyi pelust mosni és nem is termelnek több megatonna szemetet az eldobható pelenkából... :lol: :lol: :lol:
Azért hülyén érezném magam,ha most hirtelen oda kéne költözni. :lol:

A Fókuszt én is megnézem.A hülye szúnyogok miatt,mert lesznek ellenük házi praktikák,hátha mondanak valami hasznosat.
A citrom és eukaliptuszolajat már bevetettük...hát...csak fél siker... :?

piki

Na én csak a végét láttam, hogy holnap lesz a riport amit akartam nézni, a fókusz plusba, ha jól hallottam, mert egyetlen kisfiam végig hisztizett,most negyed 10kor evett,és be is aludt.
A ma esti pancsi kimaradt, majd reggel. :oops: :oops:

Többiek???? :shock:

Kép
Kép
szilvancska

Csak én lebzselek itt,még mindig... :oops:
Vagyis már megint,mert közben fejtem...enyimgyerek már 8 előtt bekómált,aminek nem igazán örülök,mert így tutira kelni fog négy körül enni... :?

piki

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?