Sziasztok,
Sajnos, nálunk sem ment hétvégén a Babanet, pedig akkor lett volna igazán időm írni.Sikerült visszaolvasni, nagyon aranyosak a képek, de most csak nagyon kevés időm van. Megvolt a főzőcske, Edina hajlandó alukálni egy picit, utána szopi, rohanunk sétálni,aztán haza ebédelni, és apa elszáguld velema főiskolára...Aztán estére hazavánszorgok...Fáááárasztó
A fáradtságomra hab a tortán, hogy az eddig jól alvó Edina elromlott. Jól elkiabáltam én is a múltkor...Nem hiszem, hogy éhes lenne, 5 és fél hósan 7 kg 800 g, ez tutti elég. Mégis az utóbbi héten 3-4-5-ször ébred sírva, igaz eddig csak egyszer sírt annyira szívszaggatóan, hogy gyorsan megszoptattam, csak úgy tudott visszaaludni. Szerintem a foga kínozza,szegényke mindent megrágcsál mostanában.Lassan kezdek alvajáró lenni. Bizony már 7 hós terhesen max. 5 órát aludtam éjjelente, szülés óta sem javult a helyzet, mert későn fekvő vagyok, ált. 12-1-kor fekszem le. Mostanra már nem kezdem bírni az éjszakai riadót, inkább apát finoman oldalba bököm, ő adja be a cumit... Neki meg sem kottyan, addig is alszik , míg odaadja a cumit. De én borzasztó nehezen alszom vissza.
Léna, a satyakot itt vettem Kézdin a Bébi-Mami Shopban
Az utolsó darab volt, a kirakatból halászta ki nekem az elárusítónő. És naaaaaagy gratula a külön költözéshez, meglátod sokkal jobb lesz, amikor csak hármasban lesztek.
Ed, Humi, nagyon jók az összehasonlító képek.Hát a macik és apa is nagyon összamentek
.
Timi, anyósod egy fenomén. Az enyém mostanában nagyon kedves, csak annyi a baja, hogy az iskolában nem tanult meg többes számban beszélni. Itt nálunk minden a férjemé, állandóan hallom, hogy hol tartod a babakocsid, nézzem meg az új bútorodat, mennyiért vetted a digit gépedet. Hogy fog csodálkozni, amikor egyszer elmagyarázom neki, hogy a férjem cipője tk. az enyém, mert az én ösztöndíjamból vettük.
Ági, Matyus nagyon édes a fürcsis képen. Hanem a funpick...Még most is röhögök rajta.
Szilvus, Petit elvarázsoltad az etetőszékben? nagyon aranyos a te képed is. A nyári kollekció bemutatását kicsit későbbre halasztom a zsúfolt program miatt.
Mariann, milyen édesen alszik Nádja a képen. Látom, neki is elromlott az éjjeli alvókája.
Hátha hamarosan újra jól alszanak ezek a babák, nagyon reménykedem. És a recepteket éééén is nagyon szívesen böngészném, apa leginkább csirkehusit szertei, mert nem terheli az epéjét...
Kitty, boldog 8 hós szülinapot Rékának.
Karmen, Orsi milyen ügyes lett.
MOst nemrég még azt írtad, hogy fekvő újszülött egy másik babóhóz viszonyítva. Most meg már mászik és állingál.
Zsuzska, tetszik a képed. A te Petyád is rohamos ütemben fejlődik, gratula.
Kata, Máté igazán rendes pasi volt a keresztelő alatt. Edinának nov-ben lesz a keresztelője, de attól tartok nagyon is aktív lesz, szerintem megpróbálja majd kiszedni a szentelt vizet a pap kezéből.
No lépek, Edina eddig kitartott, így is nagyon kegyes volt. Bocs, ha valaki kimaradt, megpróbálom este is bedugni az orrom, és pótolom a mulasztást.
Puszi, Mely