Jó reggelt...
Franci:nem két hete magasa hőm!!!kb egy hete, mert akkor mértem elöször...
Csajok nagyon aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok!!!Tegnap egy picit padlóra vágot a szövetteni eredmény, mondta az orvos nem kell ezzel foglalkozzni meg olvasni(már ott mondtam, ne is mondjon semmit, de muszály nekik), de hát persze Kittikének is meg kellett vizslatnia!!!!
Padlóra vágott mikor ott elöttem mondta, hogy igen igazolják, hogy egy 2 cm terhességgem volt..és ez tegnap folyton előjött és a sírás határán voltam minden percben...Mikor engem megmütőtés a kórházban voltam, nagyon aranyos volt a doki, mert mondta, hogy gondoljak ara, ezt a mütét most azért csinálják, hogy a jövőben sikeres legyen fogantatás és könnyebb, egyúgymondd tisztitó mütét, és ez jó is volt, mert ezt beszéltem be magamnak...De most jött úgy igazán ki ez, mikor olvastam a papírt mit is csinátak velem
Na jó befejeztem, mer nem mehet ez gy tovább, csak feljöttek a dolgok előjöttek...
De baromi jól esett a csokor rózsa...
Viszont már a hőm leesett 36.8!!!Nem is bánnom, mert a párom(nagyon nem szerette volna, ha most így első hónapban beesik)megazért én is jobban be lettem volna szarva...
Szóval tuti megjönn a hasamat is érzzem...De nem baj, így legalább megnyugodtm,mert szépen meggyógyultam belülről és egy mnzi nem árt ha még átmegy belül rajtam...és a párom is meg Én is jobban megnyugodunk!!!!!
Szóval ennyike
Most már jobban vagyok, kijött ez belölem
Szép Napot!!!!