Új privát üzeneted érkezett!

Okes, kedden megyek, rákérdezek.... :)
andrea-1

Andi, visszaolvastam a naplómat, mert már olyan régen volt :D ...:
8 naposak voltak, amikor azt írtam, hogy olyan mensis érzésem van, nem fáj, nem görcsöl, csak olyan égős, bizsergős mensis érzés a hasam aljában..... :lol: :lol: :lol: ez volt... és elkezdett eluralkodni rajtam egy kissé a félelem, addig pedig "ahogy lesz, úgy lesz" állapotban voltam.

Maccs
vörösmacska

Látom, ez a két fiolás ügylet megmozgatta a fantáziátokat :wink: :lol:
Nos, csak annyit tudok mondani, hogy én is jót mulattam a dolgon, mikor szegénykém elmesélte. De hát ugyebár a rutin már meg van, és bár még ilyen nem volt, így is sikeresen kivitelezte a Drágám! :D
Nálunk van egy coli baci fertőzés-probléma és emiatt kell a tenyésztés. Remélem megszűnt már végre...

Andikám,
kitartás! Bízz a lányok tapasztalataiban és magatokban!!!! Pihenj sokat mi meg küldjük neked a babaragacsokat :arrow: :arrow: :arrow:

Judit,
abszolút megértem, hogy nem tudod, várjatok-e vagy sem... mi még nagyon az elején vagyunk a bmc-s részének ,de már most folyton ilyen döntéshelyzetekbe kerülünk. Ráadásul téged már ott várnak a hűtőben a félkész sütikék, hogy mehessenek a sütőbe :wink:

Sokszor szóba jön a hsg: nekem szerencsére nem fájt, csak 1-2 másodpercig, míg a dokim berakta a csövet. Nálunk a kórházban nagyon profin csinálják az egészet, számomra elég brutál a János kórházas változat, amit írni szoktatok. Először túlzásnak tűnt, hogy 4 órát bent kellett utána maradni, de tuti otthon nem pihentem volna, és egyszer igen rosszul lettem, mert a kontrasztanyag vhogy elkezdett a tüdőm felé jönni. Persze hamar elmúlt, de elég ijesztő volt. Szóval ne féljetek tőle, mert annál rosszabb. Olyan hamar meg van az egész, és ennyit igazán megér a cél, nem igaz? :roll:

Verka
wikka
Miskolc

Lányok,
Nagyon aranyosak vagytok....akárhogy is lesz, szeretném ha tudjátok, hogy nagyon sokat számítanak a bátorító soraitok!!!!! :)
andrea-1

Sziasztok!
Gyorsan bekukk...
Bővebben talán holnap.

Tegnap voltam Sz-nél,5. stimu napos UH-n.
Azt mondja,nagyon kétesélyes...

Merionalt 1(-2)x-ről most 4x-re emelte,+ Deca + Gonal 150.

Holnap újra UH,szerinte akkor eldől, "érdemes-e" folytatni...

Nagyon drukkoljatok!

Köcccccccccccccci :)

Édesek vagytok nagyon!
Pozitív vagyok még,nagyon mocorog a pocim,remélem ez jót jelent!!
Nagyon kéne egy csoda,küldjetek lécccci!!!
:lol:
Vendég

sziasztok!

szeretnek csatlakozni hozzatok, en is regi uj bmc-s vagyok, van egy 3 eves kislanyom aki wigandt doki altal fogant, most szeretnenk neki tesot, februarban volt fagyis beultink, nem sikerult, meg mindig van 3 fagyikank, jovo honapban szeretnenk ertuk menni.Most ezt elkuldom,nemtom,hogy hogyan fog majd megjelenni
valyoni

Andi, igaza van Macsnak és Angyalkának is!
Én is átestem ezen, ráadásul nekem, mivel elhúzódott a stimu, épp a mensi ideje lett volna, de csak olyan volt mintha meg akarna jönni, de az Utrotól nem tudott... és nem csak attól :lol: Szóval nyugika, amennyire lehet! :wink: tudom, h. nehéz, elhiheted!
Már nem emlkészem, de úgy látom Macs igen, hogy mennyire kivoltam, de vannak elképzeléseim :oops: :D
Álom: háááát, már korábban elolvastam, amit írtál, csak nem tudtam válaszolni és azóta is gondolkodom rajta, de nem egyértelmű (mármint a fejemben) h. mi lehet a jelentése :roll: Talán a sok-sok "apró" gond, probléma ami az életedben van, kezd a fejed fölött összegyűlni? De most nem gondolom, h. tele lennél problémákkal, szóval ez csak egy kósza ötlet... tudom, nem túl eredeti :? :) Talán Sajti jobb ötlettel tudna előállni. De ha megálmodom neked, akkor reggel megírom :wink:
Én árvizekről álmodtam sokszor és láss "csodát" :(

Macsek, annyira édes az a kutyuli, tényleg, mint egy plüssike! Foxi, hát persze, nem vagyok egy nagy kutyaszakértő :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Judit, szóval megy a hezitálás... :oops: hát nem tudom, én nem bírtam várni, de nem volt jó ötlet... vagy ki tudja :? Végül is ha nem mentünk volna köv. hónapban a fagyikért, akik végül fel sem ébredtek, akkor valszín 3 hónap múlva szintúgy nem tették volna és akkor csúszunk min. 1 hónapot, ha nem többet és nekem sem időm, sem energiám nem volt már várogatni a csodára. De nekem speckó volt a helyzetem és ez csak az én véleményem! Egy közhely: "hallgass a szívedre!" :wink:
Ja és az h. most tele vagy még hormonnal szerintem nem probléma...úgy értem, h. persze az, de nem a babára nézve, de persze te tudod!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Szeretnek csatlakozni hozzatok, regi-uj bmc-s vagyok 2006-ban lombikprogrammal fogant a kislanyom aki 3 eves,szeretnenk neki kistesot,februarban volt fagyis beultetesunk ,nem sikerult, meg mindig van 3 fagyikank jovo honapban szeretnenk visszamenni ertuk.
Hat igy roviden tomoren magunkrol, elkuldom, aztan probalok visszaolvasni
valyoni

Valyoni, üdv. itt!!! :wink: Gratula a kislányodhoz és hajrá a fagyibabákhoz!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nah,latom 2x irtam, nem ertem meg ezt a forumot, mert nem mindig adja le azt a kis tablat ahova irni lehet.
Hova kellene kattintanom?
valyoni

Sziasztok!

Kisbeeka!nagyon megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kubu!köszi!és relax! :lol:

Ma voltam gyógyóért, S-nél és láss csodát nagyon normális volt! :shock: :shock: :shock:
Képzeljétek kaptam Bromocryptin-t mert kiscsit magas a tejelválaztó hormonom?!!tudtok erről vmit?

Rodina!gratulálok és szép nagyon a Kitti! :lol:
vikus82

Ki az az S?
Es ki a lujzi? A recepcios?Irenket ismerem.
valyoni

Valyoni!S=Dr.Skriba eszter

Lujzit nem tudom! :shock:
vikus82

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkra. Próbálom a héten visszaolvasni a történéseket, mert kb egy hetes lemaradásom van :(

Pénteken lesz 2 hete, hogy megvolt az inszemünk. Kérdésem lenne, mikor érdemes tesztelnem? Ti milyen tesztet használtok/használtatok? Mondanom sem kell, hogy parázok ezerrel, hogy sikerült-e. Semmi tünetem sincs. Nem tudom, hogy ez jó vagy rossz jel. Tapasztalatok???
Mégegy kérdés. Nekem azt mondta Sz ügynök, hogy hétfőn csak akkor kell visszamennem a BMC-be, ha + lesz a teszt. De mi van akkor ha az itthoni teszt nem mutatja ki???

Drukkokat küldök mindenkinek akinek szüksége van rá :D
brumi24

aha,en is Skriba dokinal voltam februarban, wigandt elment igy hozza kertem magamat.Nekem szimpi volt,csak rossz,hogy nincsen meg sajat irodaja igy mindig mashova kellett mennem.
Egyebkent a februari beulti nem alakulr valami jol a mensi utani 12.napon mentem uh-ra es a beulti a 32.napon volt, akkorra erett meg 1 sejt, ha jovo honapban is igy lesz akkor elhalasztom a beultetest, mert szerintem ez mar nem normalis dolog vagy megerik idoben a tizen valahanyadik napon vagy ha kesobb nem engedek beultetest.
valyoni

Ki az a Sz ugynok?
Szucs doki?:)))
valyoni

Üdv lányok!Minden jól ment a beültivel,semmi sem fájt.2 db megállt 4 sejtesen.fagyik így nincsenek.2 blastot kaptunk,egyik épp készült kibújni a burokból a másik meg ua.csak pár órával lemaradva.A biológus azt mondta jól döntöttünk az 5 napot illetően,így a jókat kaptuk meg.
ritabmc

ritabmc: drukkolok neked, pihizel otthon? ha igen akkor csak pozitivan olvass sokat egyel sok feherjet es igyal sok-sok folyadekot es pihenj amennyit csak tudsz,
valyoni

Sok-sok,ragacsot szeretnék Kérni!Kisbeeka!Minden ok.lessz!Andrea!Ne is gondolj ilyesmire!Hessssss!
ritabmc

Szóval megjöttem lányok. Igaz már rég itthon voltam, de aludtam egy nagyot. Az idegeskedés meg minden kivette az energiámat. Nem volt semmi baj 9-40.re volt időpontom és 10 30kor hívtak be engem meg még 4 csajszit. Nagyon rendes orvos volt. Megnézte uh-on és már szúrt is egy olyan hosszú tűvel, hogy csak na. Láttam a vízet szép tiszta egész sárga mint a pisi. Aug 3. ára van időpontom akkor lesz meg az eredmény. Ha valami gebasz van akkor két héten belül értesítenek. De ez nem fog megtörténni. Szóval ennyi.
Most megyek lefürdetem a Laut. Mert kicsit ő is aludt most meg nagyon virgonc. Holnap jövök és vissza olvasok.

Köszönöm mindenkinek aki gondolt rám és drukkolt nekem.
Macsi köszi hogy még a decemberi babásba is eljöttél miattam.
Pusz nektek

Kép
Kép
pancsi76

Igen fekszem,iszom, pisilek,olvaslak benneteket,ezt tervezem 3 napig,a férjecském meg serénykedik,a kisfiam meg simizik.már nagyon szeretne egy tesót.vagy kettőt!
ritabmc

Navika: azt nem írtam az álomhoz.. hogy ugye menekültek mindenféle népek...én meg az egyik macskánkat, a Milikét... óvtam attól az egésztől - úgy tartva - mint egy kisbabát :)
Erről a mensis érézésről meg képzeld, nálam meg hosszabbak szoktak lenni a ciklulsok (PÉ úgy a 18, sőt 21. nap sem ritka.. a ciklushossz meg átlagban 31-33), de most tök korán.. a 13. napon volt a leszívás.. szóval még nagyon nem lennék a szokásos ciklushossz vége felé....

Rita: ez remek hír, én is ma kezdtem kicsit aktívkodni, főztem egy kicsit, meg kaptam a kipusztult muskátlik helyett fszt-i nénitől büdöskét, azokat ültetgettem :)
Pénteken szerintem bemerészkedek az Örsre kicsit vásárolgatni, mert kezdenek elvonási tüneteim lenni :) :)

Pancsika: nagy drukk, hogy minden rendben legyen!! :) Azért pihengess is alkalomadtán :)

Valyoni: Üdv itt, reméljük sikerül a sítáborból hazatérni a következő pindúrnak/oknak :) Rémlik a neved valamelyik másik portálon szoktál fórumozni, ugye? :)

Brumi biztos, hogy csak ha + a teszt akkkor kell visszamenned?? Érdekes, inszemeknél nekem mindig vissza kellett mennem egy megadott napon (inszem utáni 17. nap) és úgy zárták le a folyamatot....
andrea-1

Sziasztok csajok!

Annyira aranyosak vagytok hogy így drukkoltok nekem! Mindenkinek nagyon köszi!!

Ma végre hazajöhettem 12 nap kórházi fekvés után...Nem volt egy leányálom, 10 liter vizet szívtak le belőlem. Még mindig van víz a hasamban de úgy tűnik hogy lassan magától is javulni fog, így hazaengedtek. A hasam olyan mint egy hathónapos terhesé, valszeg a víz miatt. Kedden kell kontrollra mennem, akkor már remélem hogy lesz szívhang is. Nem tudni hogy hány babám lesz, mert amíg nincs szívhang, addig ugyebár semmi sem biztos. Még nagyon picik.
ms

Igen az nlcafen szoktam irkalni, ott is van/volt bmc-s topik, csak mar kihaloban, nem irnak mar oda.

Orulok,hogy ratok talaltam

ms: a stimu hatasa,hogy ennyi viz van a hasadban?
valyoni

Andi,

Hát ez az. Szerintem itt olvastam, hogy ez a menetrend, ezért vissza is kérdeztem Sz-nél, hogy akkor mindenképpen vissza kell mennem ha +, ha - a teszt és olyan csúnyán nézett rám, hogy csak na. Kb az lehetett a gondolata, hogy mennyire buta vagyok, hogy nem értem. Asszem az lesz a legjobb ha felhivom a saját ügynökömet S-t. :D
brumi24

nekem anno az inszemeknel mindig vissza kellett menni vizelettel,nem kellett otthon tesztelni,meg akkor is viszzahivtak az elore kiirt idopontra,amikkor abban a honapban 24,napon megjott es amikor a vizeletbol csinlatak a tesztet mar reg elis mult a mensim, de ezzel igy zarult le egy inszem, es akkor johetett a kovetkezo.

Uh eleg zavaros,remelem ertitek.Szal megcsinaltak a vizelettesztett hiaba,hogy megjott kozben es mar elis mult.

Egyebkent mobilon szoktatok hivni az ugynokoket?:)Ez tetszik.Ugynokok.
valyoni

valyoni: nem kaptam sok hormont a stimu alatt, és sok tüszőm sem volt, semmi jele nem volt a hiperstimunak egészen a terhességig. Valahogy úgy magyarázták hogy a terhesség hozta ki a hiperstimut. Olyan hormonális változásokat okozott hogy az erek szűrői egyszercsak átengedték a vizet és ez a hasamban gyűlt össze. Előfordul az ilyesmi másokkal is, de kevesen kerülnek kórházba vele. Hát nekem sikerült :)
ms

Szia MS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
De jó, hogy végre otthon vagy! Nagyon sokat gondolam Rátok.... Nyakad hogy van?? Nem akarlak idegelni vele, de ledöbbentő volt azt ott, úgy látni... és a kis "drogos" karjaid.. ? :) 10 liter? Úristen.. az még borból is rengeteg lenne.... :shock:
Drukkolunk, hogy mostmár minden rendben legyen a picikékkel meg persze Veled is... azok után amin keresztülmentetek, az a legkevesebb, hogy minden oké lesz!!!!!!

Valyoni: akkor azért.. nlc-t meg hoxát szoktam többek közt bújni még.... :) Hát, itt majdmindig nagy a pörgés, sokszor lehetetlenség is visszaolvasni ha pár napra kiesik az ember :)
andrea-1

Brumi: Nekem a leguccsó inszemnél meg arra csóválta a fejét Sz. mikor mentem a bmc-s eredményhirdetésre, hogy én teszteltem otton többet is és mivel mind negatív volt, a bmc-s tesztelés előtti napon már abbahagytam az utrót..... azt mondta, hogy legközelebb ne önállósítsam magam ilyen kérdésben, majd csak ha Ő mondja... Szóval érdekes.... ezért gondoltam, hogy esetleg félreértettél valamit..... :shock:
andrea-1

Elég szánalmas látvány lehettem :)) A nyakam kibírta az egy hetet, és ott nem is éreztem az infúziót. Azt hiszem jó választás volt a doki részéről hogy megszervezte nekem ezt a műtétet :) Persze elég bizarr dolog ha az embert nyakon szúrják. A branül kivétele nem fájt egyáltalán. A karjaim még elég csúnyák, kenegetem is őket rendesen. Az utolsó leszívás pénteken volt, akkor értem el a 10 litert, és most próbálom elviselni a maradék vizet a hasamban mert ha leszívják akkor kiürül a fehérje és hamarabb termelődik újjá a víz, szóval ördögi kör. Feszül a hasam rendesen az tény, de csak annyit tehetek hogy elviselem és tömöm magamba a fehérjét... Remélem kedden jó híreket kapok..
ms

MS: akkor egyed azt a fehérjét ezerrel!!!!!! :)
Örülök, hogy továbbra is úgy látni, jól viseled a megpróbáltatásokat... nem voltál szánalmas látvány, sőt, inkább 1 hős.... én még azt se bírtam nézni, mikor bejött az anesztes néni és megszúrt Téged... :shock: :oops: :oops: :oops:
andrea-1

Sziasztok!

Ms

Én is örülök, hogy már otthon vagy!

Andi

Ezek szerintem is jó jelek!
Drukkolok, hogy becsíkosodj.

Pancsi

Biztos monden ok lesz az eredménnyel!

Macs

Tényleg cuki kutyi :D

Rólam: Megemelet Z ügynök a gonalt. Ma meg holnap 300-at kell szúrnom + 1 Luveris és 1/2 Deca. Szerintem elég töppedt tüszőim vannak. Egy 15-ös volt, pár 10-es és 8-as volt még. Persze nem tudtam megjegyezni :oops: Bár még csak az 5. stimus napon vagyok, úgyhogy talán nem is annyira gáz az eredmény. Ja mnyh 8mm.
Pénteken újabb uh és vérvétel is lesz.

Jó éjt mindenkinek!
angi81

Kisbeka extra drukk, hogy érjenek a tüszőid :arrow: :arrow: :arrow: Kép

Pancsikám örülök :lol: :lol: , hogy túlvagy rajta, légy szíves pihengessél legalább 1-2 napot!!!! Nekem letelt tegnap a 2 hét, de nem mondták, hogy ha baj van telefonálnának. Kedden megyek a dokimhoz oda a klinikára, majd megkérem, hogy kérdezzen rá az eredményemre, mert állítólag ilyenkor már csak adminisztrálnak, a tenyésztések már készek.

Valyoni
üdv, Kép. Gratulálok a kis nagylányodhoz :lol: :lol: :lol: , drukk a fagyikért. Ilyenkor szokott spontán befigyelni a kistesó, igaz Kubu?

Ms, de jó, hogy végre hazaengedtek :!: , nagyon drukkoltunk, hogy túljuss ezen a szörnyűségen! 10 liter :shock: :shock: :shock: Tutti nem egyke lesz a drága :lol: :lol: , a maradék víz pedig fokozatosan mondjon le!!!! :arrow: :arrow: :arrow: Kép

Vikus, nekem is egy kicsikét magas volt a prolaktin szintem, ez a tejelválasztásért felelős hormon, valahol fejben termelődik, azt hiszem a hipofízisben, ez az agyalapi mirigy, és ha nemterhesnél magas, akkor gátolja a normál peteérést, mert azt hiszi a tested, hogy szoptatsz. Én fél szemet szedtem, de vigyázz vele, ha 1 szemet vagy többet írtak fel, csak úgy kezd el szedni ahogy rá van írva, nagyon fokozatosan, mert én bevettem először egy egész szemet délben, ahogy a régi dokim felírta (3*1) és hazafelé elájultam a buszmegállóban! Ha nagyon extrém magas, akkor lehet a hipofízis jóindulatú daganatától, de én még így meddőségi kivizsgálás kapcsán senkitől nem hallottam, hogy találtak volna nála ilyet.

Brumi pozitív tesztet :arrow: :arrow: Kép

Rita sok sok babaragacs :arrow: :arrow: :arrow: KépKép

Andikám a mai baragacs szállítmányod indul :arrow: :arrow: :arrow: KépKép

Angi 5. stimus napon ezek nagyon jó kis eredmények, hát még épp, hogy el kellett indulniuk :arrow: :arrow: :arrow: sok szép érett tüszőt Kép

Maccs
vörösmacska

sziasztok
megint jó sokat irtatok....
mi jól vagyunk kezdünk pakolni a költözéshez és tegnap voltunk dokinál a kisfiam is elkisért.
minden rendben van lesz majd vv, meg ctg meg hónap végén uh.
lassan odapakolunk több fordulóban az apróbb dolgokat, hogy csak szekrény meg ágy maradjon a nagy autóra.
ma megyek egy kicsit takarítani oda és délután meg pihenést terveztem.

ms
örülök hogy mostmár otthon vagy és pihenj sokat. keddre pedig nagy drukk.

Rita
babaragacs szállítmány megy.

Andi
neked is ....

pancsi
örülök hogy túl vagy rajta

valyoni
üdv a csapatban és mielőbbi tesót kívánok.

bocs akinek nem irtam de felébredt Filip

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Andikám,
százezer drukk megy itt :arrow: :arrow: :arrow:
Nyugi, látod a többiek is a beágyazódásra saccolnak!

Béku,
remélem jó hírekkel jössz ma! Nagggggyon koncentrálok ám rád is, remélem érzed az energiákat magad körül!

Navi,
látom nem csak én hezitálok :)
Hát mi igazából úgy találtuk ki, hogy szeptemberben megyünk vissza a fagyikért, kiperkáljuk értük a százast.
Aztán ha véletlenül mégsem sikerül, akkor pont októberben jár le a 3 hónap és kezdhetjük újra a lombikot. Így nem csúsznánk sokat.
Csak az a baj, hogy egész nyáron ezen fogok agyalni, hogy nem kellene-e mégis előbb menni? :?

Szia Valyoni!
üdv a csapatban! De jó, te már rögtön a sikereinket is gyarapítod, és a reménykedőink táborát is :wink:

Brumi,
én inszemek után 14-15 napra teszteltem, sajna mindig negatívat. :cry:
Nekem mindenképpen vissza kellett menni a 17. napon, vizeletmintával együtt. Ott aztán jól megnézték ők is, és mivel nega volt, megbeszéltük hogyan tovább.

Rita,
itt megy a ragacsszállítmány :arrow: :arrow: :arrow:
Pihizgess, de azért gyere ám!

Szia Pancsi,
örülök hogy minden rendben ment, az eredmény is jó lesz, tuti!!!

ms,
végre otthon vagy! Most már szép lassan helyrejössz majd! Nagyon drukkolok, hogy csodás szívhangot/okat hallhass majd!

Angi,
ötödik napra ezek nem rossz eredmények! Nőnek majd szépen a tüszik, főleg így, hogy több Gonat nyomsz nekik!
Tüszinövesztők :arrow: :arrow: :arrow:

Lukácsné,
hurrrá, költözés :D
Azért csak óvatosan a takarítással meg a pakolással!
Bár látom, ti Kubuval elnyűhetetlenek vagytok :wink:

Kép
judit0713

Andi, szóval egy macska is van a dologban, mint kisbaba :D Hát akkor talán nagyon nagyon félted, h. nehogy holmi viharok, amik talán a lelkedben dúlnak, elvigyék/elvegyék tőled...? Ez jelentheti azt is, h. te már tudod (tudatalatt nyilván) h. sikerült és most a gondolataidat kellene rendbe rakni!! de izibe, tudod, h. ez nagyon fontos! Jajj nagyon szorítok! :)

Ms, jó, h. már otthon vagy! Neked is mennek a drukkok, h. hamar rendbe jöjj! :wink:

Angi, szerintem 5. napon ez teljesen jó! A mnyh-át is szupi és csak egyre jobb lesz! Drukk neked is ezerrel! :D

Pancsi, na kibírtad, de jó, h. nem volt olyan vészes! Pihizz és tuti minden rendben VAN!
Én azt hittem a magzatvíz átlátszó, nem sárgás :?

Lukácsné, csak finoman azzal a pakolással, nehogy túlerőltesd ám magad!!! Bár néha én (is) túlzásba viszem a dolgokat és olyankor csak kinyúlok, mint egy béka és nekem "csak" a háztartás van, meg a Zuram :D Szóval csak apránként... megvár a dolog! :wink:

Rita, pihizz sokat és csak pozitívan!!! :D

Macs, még emlékszem, mikor ott tartottál, h. "túladagoltad" magad és most meg mér a pocidban virgonckodnak a babcik! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Judit, ja én azt hittem, h. ha szeptemberben mentek, akkor már nem kell perkálni.... hát így más a gyerek fekvése. Én nem várnék addig, ha így is úgy is fizetősben gondolkodtok! Most annyira benne vagytok a dolgokban... de ez csak a májne vélemény (Kubu után szabadon :D ) Nem szeretnélek befolyásolni, csak én is biztos ezen agyalnék egyfolytában :roll: De ahogy döntesz, úgy lesz a jó, tuti! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Navikám, Te aztán tudod hogy kell belebeszélni az emberbe a gyereket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindenesetre nagyon érdekes a meglátásod, köszke :)

Judit, én nem bírnám ki, hogy várjak (sőt, ha ez most nekünk nem hozna eredményt, nem tudom, hogy kibírnám-e majd, hogy azt egy egy kis sielőnket önmagába fiizetősbe ne kérjük-e vissza a lehető leghamarabb....bár direkt rákérdeztem Sz-nél, hogy mit gondlna erről, és Ő azt mondta, hogy 1-et fagyisban nem javasolna, ahhoz még gyűjteni kéne és majd azzal együtt megpróbálni.. :cry: ... de hát ismertek milyen vagyok... :)...) Szóval Juditkám, nem befolyásolni akarlak, de bennem fel se merülne hogy várjak, ha ketten lennének :) De olyan döntést kell hoznotok, ami közösen-együtt a legjobb Nektek :)

Angi, szerintem 5. napon ezek jó eredmények, és most megkaptad rá a lórugást, figyeld meg pénteken rájuk se fogsz ismerni!!!! Nyugi, nőnek ezek még mint a bolodgomba, meglátod! :)
andrea-1

judit0713, andrea-1
Köszi az infokat a HSG-ről! Jó hír, hogy a póz a legrosszabb benne, az azért csak kibírom 
/Bár gondolom ha baj van, akkor fáj/

Wikka,
Neked ezt a Hycosy-s változatot csinálták? Azt mondta az én nőgyógyászom is, de valami 40e Ft… lesz még elég kiadás, inkább kibírom, nem tart túl sokáig.

zsuzska2007
Holnap megyek egy barátnőmhöz, aki Sz. Ügynöknél fog szülni (most már kb bármikor), ő biztos tudja, mikor lesz szabin, megkérdezem!

Kisbeeka drukkolok én is!

Lányok, ugye a kórházi terhességi teszt nagyon érzékeny? 6. napja késik, de kedden negatív lett a kórházban a tesztem. Ilyenkor gondolom nincs értelme újat tesztelni… Általában elég pontosan jön meg, én meg most már nagyon várom, hogy mehessek végre a 3. napi vizsgálatra, de már így is elvesztettem emiatt egy hetet 
Kb két hete éreztem, hogy na, mindjárt megjön, majd’ szétrobbant a testem meg a mellem, de mostanra már ez az érzés is elmúlt, nem értem, mi van a szervezetemmel…
estrella22

Estrella:
mindjárt küldök egy privit!!!!
andrea-1

Andi, ugye-ugye, megy ez nekem! :D Most már csak neked is el kell hinned és minden okés! :wink:
Azt hiszem Judit agyát most jól megdolgoztatjuk! :)

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ja meg a lelkét is! (Juditét) :roll: :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ez tényleg így van csajok!
Egyszerűen nem tudom, nem tudom!!!!
A szívem afelé húz, hogy most, most, MOST!
DE ha meg az észérveket nézem...meg hogy most nem tudnék megint 2 hét betegácsira elvonulni, max szabira egy pár napra...

És apa persze épp ma szolgál, csak telón tudunk beszélgetni :? És holnap lesz a 10 nap, amikor menni kellene uhu-ra S-hez, ha most akarjuk :roll:
Jajjajjj!!!

Kép
judit0713

Navi, tudod, nekem az nem megy olyan könnyen ... :lol: De igyekszem azé... :lol:

Estrella: Ment a privi. Figyu, a bmc-s tesztek úgy tudom elég érzékenyek. Mivel előtte nem volt folyamatos a cikluskövetésed bármi lehet. Lehet ez egy késői Pé-vel történt hosszabb ciklus ugyanúgy, mint egy anovulatórikus ciklus, aminek szintén jellemzője, hogy hosszabb a normál ciklusoknál. Nálam előfordult ilyen nemegyszer, simán volt egyszer 50 nap körüli is. Én hőmérőztem, meg LH teszteztem is, így tudtam hogy nem volt abban a hónapban PÉ.

Szerintem ne idegeskedj, hogy mivan a szervezeteddel, ezentúl úgyis nyomon lesz majd követve, és ami a lényeg - KONTROLLÁLVA - a ciklusod, ha belevágtok a dologba. Legyél türelemmel - tudom hogy az a legnehezebb- várd meg míg megjön, onnantól már sínen lehetsz. Ha az megnyutat pár nap múlva, ha addig se jön meg, tesztelhetsz is akár :) Nemtom szoktál-e hőmérőzni, ha igen akkor abból tudhatod nagyjából hogy mi zajlik odabent.....
andrea-1

Igen Zsuzsó és alig várom, hogy a 12. hétig eljussak és átadjam valamelyikőtöknek :D

Kubu, tegnap volt szerencsém végighallgatni Mikolát, egy órán át, hogy ő most ezt nem hagyja és most érzi csak, hogy mekkora méhkasba nyúlt és ha már itt jár, hát végigviszi. Neki nincs baja a hálapénzzel, egyedül azzal, hogy előre megmondják, hogy ennyi. (Ott 100 ezerről beszéltek, ha tudnák, hogy az már a ritkább összeg, főleg Pesten)). Annyit akar, hogy ha megszüntetni nem is lehet, legalább adózzanak utána, amivel megint csak egyet kell, hogy értsek…
Marcinak tényleg tornádó napja volt :D

Judit, látom, hogy a bmc mindannyiunkat türelemanyukává nevel :D

Andi, csak semmi babona, én február 13-ra lettem kiírva :D Az lesz életem egyik legszebb napja :D
„A beágyazódás több napot vesz igénybe, a fogantatástól számított 6. naptól a 10-12. napig tart. A kialakuló embrió egy hCG nevű hormont termel, a terhességi tesztek ezt mutatják ki, mivel csak várandósság idején termelődik. Ez a hormon állítja le a normális ciklust, így a menstruáció elmarad. Általában ez az első tünet, amelyet a leendő anya észlel. A legtöbb korai tünet, így az émelygés, hányás, fáradtság, érzékeny, feszülő mellek túl általánosak ahhoz, hogy ezek alapján biztosan megállapítható legyen a várandósság ténye, hiszen ezek hátterében számtalan más ok is állhat. Vannak "szerencsés" asszonyok, akik már a fogantatást is megérzik, így teszt nélkül is biztosan tudják, hogy babát várnak, de a legtöbb nő elég bizonytalan ezekben a hetekben. Az alhasi vérbőség miatt folyamatosan érezheti úgy, hogy most már tényleg "megjön".
Az utsó mondatra tessék koncentrálni, én is mindig így tettem!!!

Zsuzska, most volt 2 hét szabin, nehogy már megint menjen :D

Kisbeeeka, megy az ezer drukkkkkk!!!!

Szia Valyoni, üdv! Az elsőnél hanyadikra sikerült a babó? Mindig az utsó lap alján találod a beírásra szánt dobozkát! Az ügynökök (orvosok) kezdőbetűjének a rövidítései a betűk, 2 lappal odébb megtalálod, valaki pont most írta le. A beavatkozásokkor van: Misi bá, Erzsike (Snéni), a recin: Irénke, Lujzi (a sötéthajú), Hilda Sz.ügynök asszisztense, a biológusok: Rita, Kanyó Katalin (K2) és Ilona… stb. Majd te is megismered őket személyesen :D

Navi, vízről álmodni, érzelmeket jelent. Minél több, annál mélyebb, minél tisztább, annál jobb :D

Csajok, a fagyira nem kell kivárni a 3 hónapot? Ezt sosem értettem. Hiszen a 2 beavatkozás között kell, hogy elteljen a 3 hónap. Ez így nem számít?

Vikus, a Bromót sokan bírják, én hulla voltam tőle, konkrétan, mint egy fogyi, se beszélni, se gondolkodni nem tudtam. Kaptam helyette Norprolacot :D
mieza

Juditkám:
Elmész holnap az UH-ra, akkor az kipipálva, meglátod mit mond, lehet hogy nem is mehetnél most valami miatt eleve, és akkor nem rágod Magad itt feleslegesen ...... dönteni még utána is dönthettek.... nincs semmi kőbevésve :)
andrea-1

Na, van egy-két kérdés, ami mindig érdekelt és most kaptam választ :D
- Femibion & Gravida & Elevit. A Femibion úgy dolgozta ki a folsavat, hogy azt már nem kell feldolgoznia a szervezetnek. Csináltak egy nemzetközi kutatást és kiderült, hogy a Kárpát medencében élők nagy részének a szervezetéből hiányzik az az enzim, ami a folsavat le tudja bontani. Tehát hiába szedjük, ha az nem épül be a szervezetbe. A Femibion pedig a folsavat már eleve úgy rakja bele, hogy egyből beépüljön.
Tehát tök mindegy, hogy melyiket szeded, de az első 3 hónapban, amikor a folsav a legfontosabb a beépüléshez, akkor a Femibiont érdemes.
- A 12. hétig a méh tartja „életben” a babát, ő gondoskodik róla. A 12. hét után a méhlepény veszi át ezt a szerepet, azért lehet leállni az utroval is. A dokim szerint tehát a 13. hétig vannak megtiltva dolgok, hogy megnézzük az átállást :D
Ma megyek dokihoz, szorítsatok, hogy minden rendben legyen. (hematóma felszívódott, csöppünk is szépen szívódik fel, nagyocskánk pedig szépen fejlődik, egészségesen, egyre jobban behozva a lemaradását). Nincs sok kívánságom, ugye? :D

Na, olvasok tovább :)
mieza

Mieza: Igyekszem az uccsó mondatra koncentrálni :)

Fagyinál ha fizetősbe megy, nem kell kivárni a 3 hónapot én úgy tudom!
andrea-1

Brumi, olvass vissza, pont ez volt a téma mostanság. Ha nem érezel semmit, akkor is lehet babád, ha mensi szerű tüneteid vannak, akkor is lehet babád :D Szóval, jelekre nem figyelünk.
Az utsó beavatkozás után 14 nappal szoktak visszahívni minket, a 13. nap előtt nem érdemes tesztelni. Én úgy szoktam (fura ezt így írni), hogy mindig reggeli pisss, egy 10-es teszt, amit a bmc-be is használnak és egy 20-as Clearblue…

Rita, teljesen egyet értek, szuperül döntötteket :D Nekünk is pont így volt, hogy kettő, egyik kibújós, szerintem ő maradt meg, de a másik is igyekezett azért :D Na, most mennek a nagy hajrák, tudod: sok víz és fehérje és gyümi-zöldség ezerrel. Sok pozitív film, gondolat, sok pihenés, sok elképzelem a babót, ahogy megtapad :D
Én 3 napig nagyon pihentem, utána meg lightosan, mert tovább is tarthat a megtapadás és most az eredményekből tudjuk, hogy az enyém kicsit később tapadt meg. Andrea, ezt neked is írtam!

Andrea, virágföldhöz ne nagyon nyúlj, ez most már elég tilos kategória. Ha igen, úgy mosd meg a kezed, hogy véletlen se maradjon egy icipici földecske sem, a körmeid alatt sem.
Pénteken ha mész az Örsre, ugorj be hozzám, jól feltöltelek energiával :D

Megyünk ma Shrekre 3d-ben, hurrrá-hurrá :D

Pancsi, nagyon szorítottam és meglátod, minden csodajó lesz, mint Lau esetében is volt :D

Ms, te egy hős vagy! Komolyan! A babák nagyon érzik, hogy az anyujuk mire nem képes értük, hidd el, ez adjon erőt! Keddre mennek az ezer drukkok!
Gondolom akkor nem a hasadon alszol el, igaz? 10 liter brutál sok, az egy fürdőkádnyi víz!
Lemaradtam, mi történt a nyakaddal? Milyen műtét?

Lányok, bármi eszem, iszonyúan felfúj, én is úgy nézek ki, mint egy 5 hónapos, nagyon ciki. A szomszéd is megkérdezte, hogy terhes vagyok? Én meg mint mondjak? Hogy igen, csakmég nagyon korai és senkinek sem akarom mondani??? Vigyorogtam mint a tök és mondtam, hogy fel vagyok fújódva… Hason sem alszom már, pedig az a kedvenc pózom és kicsit később terveztem elbúcsúzni tőle :D

Angi, nem elkeseredni, visszaolvashatsz, hogy én a stimu idején minden nap bent voltam, mert nem kezdtek el nőni a tüszőim. Még Konc-cal is volt kozultációja Sz-nek, hogy mi legyen velem. Aztán látod :D

Andrea, szerintem az álmod azt jelenti, hogy az érzelmek viharában vagy, mert beindult a babavédelmező ösztönöd :D És ezt dolgozza fel éjszaka a szervezeted. A babát meg azért kell védeni, mert ott van már a pocidban :D Na, mennyire vagyok pozitív?

Judit, én tuti futnék vissza, gondolkodás nélkül. Mindenki ezt írja. Tehát ha te azon gondolkodsz, hogy várni kéne, akkor Várj is!, mert nem véletlenül jelez így a tested az agyadnak. Lehet, hogy pont ez a nyár kell még egy tombolásra, egy kis lélekrendberakásra, hogy a baba a legjobb helyre érkezzen. Menj el, nézesd meg magad, hogy a stimutól nem-e lett cisztád, endod, bármid. Ha minden okés, akkor még mindig eldöntheted, hogy mit szeretnél :D

Estella, a kórházi nagyon érzékeny, de nekem az nem mutatta ki a terhességet, csak a kevésbé érzékeny :D hihihi
mieza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?