Brumi, olvass vissza, pont ez volt a téma mostanság. Ha nem érezel semmit, akkor is lehet babád, ha mensi szerű tüneteid vannak, akkor is lehet babád
Szóval, jelekre nem figyelünk.
Az utsó beavatkozás után 14 nappal szoktak visszahívni minket, a 13. nap előtt nem érdemes tesztelni. Én úgy szoktam (fura ezt így írni), hogy mindig reggeli pisss, egy 10-es teszt, amit a bmc-be is használnak és egy 20-as Clearblue…
Rita, teljesen egyet értek, szuperül döntötteket
Nekünk is pont így volt, hogy kettő, egyik kibújós, szerintem ő maradt meg, de a másik is igyekezett azért
Na, most mennek a nagy hajrák, tudod: sok víz és fehérje és gyümi-zöldség ezerrel. Sok pozitív film, gondolat, sok pihenés, sok elképzelem a babót, ahogy megtapad
Én 3 napig nagyon pihentem, utána meg lightosan, mert tovább is tarthat a megtapadás és most az eredményekből tudjuk, hogy az enyém kicsit később tapadt meg. Andrea, ezt neked is írtam!
Andrea, virágföldhöz ne nagyon nyúlj, ez most már elég tilos kategória. Ha igen, úgy mosd meg a kezed, hogy véletlen se maradjon egy icipici földecske sem, a körmeid alatt sem.
Pénteken ha mész az Örsre, ugorj be hozzám, jól feltöltelek energiával
Megyünk ma Shrekre 3d-ben, hurrrá-hurrá
Pancsi, nagyon szorítottam és meglátod, minden csodajó lesz, mint Lau esetében is volt
Ms, te egy hős vagy! Komolyan! A babák nagyon érzik, hogy az anyujuk mire nem képes értük, hidd el, ez adjon erőt! Keddre mennek az ezer drukkok!
Gondolom akkor nem a hasadon alszol el, igaz? 10 liter brutál sok, az egy fürdőkádnyi víz!
Lemaradtam, mi történt a nyakaddal? Milyen műtét?
Lányok, bármi eszem, iszonyúan felfúj, én is úgy nézek ki, mint egy 5 hónapos, nagyon ciki. A szomszéd is megkérdezte, hogy terhes vagyok? Én meg mint mondjak? Hogy igen, csakmég nagyon korai és senkinek sem akarom mondani??? Vigyorogtam mint a tök és mondtam, hogy fel vagyok fújódva… Hason sem alszom már, pedig az a kedvenc pózom és kicsit később terveztem elbúcsúzni tőle
Angi, nem elkeseredni, visszaolvashatsz, hogy én a stimu idején minden nap bent voltam, mert nem kezdtek el nőni a tüszőim. Még Konc-cal is volt kozultációja Sz-nek, hogy mi legyen velem. Aztán látod
Andrea, szerintem az álmod azt jelenti, hogy az érzelmek viharában vagy, mert beindult a babavédelmező ösztönöd
És ezt dolgozza fel éjszaka a szervezeted. A babát meg azért kell védeni, mert ott van már a pocidban
Na, mennyire vagyok pozitív?
Judit, én tuti futnék vissza, gondolkodás nélkül. Mindenki ezt írja. Tehát ha te azon gondolkodsz, hogy várni kéne, akkor Várj is!, mert nem véletlenül jelez így a tested az agyadnak. Lehet, hogy pont ez a nyár kell még egy tombolásra, egy kis lélekrendberakásra, hogy a baba a legjobb helyre érkezzen. Menj el, nézesd meg magad, hogy a stimutól nem-e lett cisztád, endod, bármid. Ha minden okés, akkor még mindig eldöntheted, hogy mit szeretnél
Estella, a kórházi nagyon érzékeny, de nekem az nem mutatta ki a terhességet, csak a kevésbé érzékeny
hihihi