Új privát üzeneted érkezett!

Andi,
biztos azért csinálta, hogy nyerj egy jó kis laptetőt :wink:

Rodi,
még egyszer gratula a frigyhez :!:
Kitti? Helyes kis név, nekem egy jó kis cserfes csajszi jut eszembe róla...persze ha anyára üt, így is lesz :wink:

Kép
judit0713

Ildi,
most néztem a képeket az iwiw-en! Tündéri kislány Lili :)
Jóleső borzongás futott végig rajtam, ahogy belegondoltam az örömötökbe :oops:

Kép
judit0713

Lomikos-túróevőknek:
Újabb variáns túró meghintve nesquick kakaóporral :) (IR-eseknek nagyon módjával).... hmmmmmmmmmm..... túró rudira hajaz.... :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Sziasztok!Ma meg volt a HSG és minden legnagyobb rendbe van,aminek nagyon örülünk,viszont nem minden sikerült jól vannak rossz hirek is,ami egy kicsitt lelombozott.Elsö lépésbe kiderült,hogy a férjem sperma eredménye rosszabb lett mint az elözö amit vittünk magunkal.Elsö is csak lombikra lett volna elég ez meg annál is rosszabb.Azt már nem is mondom,hogy 3 hónap gyogyszeres kezelés után van,ami összesen 60.000 ft-ba került,ami nem használt semmit söt még rontott a helyzeten.A másik lépésbe kiderült,hogy csak aug. 3-ra kaptunk idöpontot megbeszélésre,most megint eltelik két hónap a nagy semmivel.Arrol nem is beszélve,hogy S.ügynököt választottam,amit rögtön meg is bántam.A korlapomra rá volt irva a beutaló dokim neve és hogy Ö a nögyogyászom vagyis kinek voltam eddig a betege.Végül is ezért döntöttem S.ügynök mellett,gondoltam lehet igy egyszerübb lesz minden,remélem nem bánom meg.Jövöhéten megyek a saját dokimhoz és meg kérdem,hogy ismeri-e Sz. ügynököt és ha igen akkor gondolkodás nélkül átmegyek Sz.ügynökhöz,Ö szimpatikusabb.Most már mindegy egy próbát meg ér.Röviden tömören ez történt ma velem.Ja még egy kérdés: másnak is rá van irva a korlapjára a beküldö vagy a régi nögyogyásza neve? Puszi mindenkinek!!!!
zsuzska2007

Ildi, gratula a kicsilányhoz! Meglestem iwiw-en: édes!!! :D
És mikor hozhatjátok haza?

Sajti, na mi vaaan? Milyen lett a végeredményed, azaz véreredményed? :D

Angyalka, most épp foglalkoznak ezzel a hálapénz dologgal a médiában is, de tényleg felháborító! És a cseheknél ez hogy működik? Nem is lehet a kismamának választott orvosa? :?

Estrella, sajnálom, h. S ma nem/sem volt volt jókedvében… nem kommentálnám én sem. :roll: Nem akarok bunkó lenni, de ha így folytatja, senki sem fog hozzá menni! :shock: Elhiszem, h. van akivel aranyos... velem is többször is volt kedves, de megtapasztaltam a másik végletét is!
Szerintem menj át Sz ügynökhöz, hidd el nem fogsz csalódni, bár ő sem happy mindig, de ez nem is várható el senkitől!

Zsuzska, látom, te is megszívtad… sajnálom! Mi történt pontosan? Ha már írtad, bocs :oops:

Heni, csáóóó! Gyere gyakrabban!

Kubu, szegénykéim, csőtörés… nem egy nyerő időszak akkor ez most neked, de próbálj ne stresszelni túlzottan!

Rita, ez nekem sem tiszta, h. miért nem lehet fagyasztani őket??? :shock:
Millió-billió-trillió-stbillió drukk! :wink:

Rodi, már nagyon hiányoltalak… a másik topicból is. Amióta ott is vagyok, te nem is voltál :(
Nagyon sok boldogságot még1x! És mesélj, milyen volt? Iwiw-re teszel ugyi fotókat?

Andi, jó túróevést! :lol: Te kis találékonyka :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Hali Csajszik!

Hát nem mondom, megint szép a termés...

Ildi, én is csatlakoznék a gratulálók táborához!! Sok boldogságot kívánok!

Rodinak is sok-sok boldogságot kívánok az igentmondó okán :wink:

Békuci, aggaszt a rosszkedved... nehogy már most fordulj be, amikor olyan boldog voltál a kezdéskor!!! kitartás, menni fog!!

Sajnos nem fedeztem fel közületek senkit a bmc-ben :cry: ami talán nem is véletlen, mert nem láttam a lila ködtől, meg az éhségtől :evil: :evil: :evil: Megint megjártam a Lujzi-lyánnyal... valahogy nagyon ütjük egymást rezgésben, asszem. Amikor legutóbb voltunk, külön megkértem, hogy segítsen úgy intézni, hogy az éhgyomros vv-met csinálják meg az osztályon, mert min. 3 órás út után érünk oda, és nekem baromi gyors az anyagcserém, ergo éhen fogok halni. Na erre habogás: jó, persze majd ha jövök szóljak a recepción. Kérdezem: nem lehetne esetleg jelezni vhogy a kórlapomon? Válasz: nem szükséges, mert elég csak szólni. Na ehhez képest jó kis sorakozás után végre elvonszolom magam a recepcióra, ahol (végre!!!!) nem ő fogad, hanem feltehetően Ilonka/Irénke (kicsit telt, hosszú hajú, rém kedves és udvarias, ugye ő róla írtatok korábban?) és közli velem, hogy akkor át kéne menni a központiba. Mondom, az nem lehet, mert direkt szóltam, hogy itt szeretném megoldani. "De nem írták rá a papírjára, úgyhogy sajnos át kell menni. Azért megpróbálom." és azzal elszaladt a vv-szobába. Sajna azzal a hírrel jött vissza, hogy nem megy mégis át kell menni, de ne izguljak van ott ágy (ez hogy jött ide???). Minden esetre nagyon szimpatikus volt. Szegény nagyon magára vette a dolgot. De mondtam, hogy semmi baj, csak rosszul jött ki a dolog. És persze még át sem mehettem, mert a férjem meg épp adakozott a privat-roomban :oops: . Úgyhogy még megvártam őt is, és akkor átmentünk. szerencsére gyorsan megvolt. NA DE AKKOR IS!!!! 1 hét múlva végre okosabbak leszünk.

Verka
wikka
Miskolc

Sziasztok!

Ismét csak gyors bekukk, de remélem csütörtökön már tudok rendesen is jönni. :oops:

IR eredményre egy hetet kell várni, csak utána tudok infót mondani.
Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat, jól jött. :)
Az első vérnéni tündéri volt, nem fájt, nem kékült.
A második még a régebbi banyákból az egyik vámPiroska volt, na neki sikerült belilítani a karom, de már kenem is feketenadálytővel.
A harmadik=első, tehát szépséges! :)

GyőrinéIldi:
GRATULÁDÉÉÉÉÉÉ!!!! :lol:
Üdvözöllek kicsi Lili ezen a bolygón, csudaszép baba-napokat, végtelen szerencsét és sok boldogságot kívánok!
Ildi - ti lesztek a legjobb dolog a picuri életében, jókedvet és határtalan örömöt kívánok nektek, amíg világ a világ és még 7 nap! :lol:

Macs: olyan szépséges vagy!!! :)

Rodina:
Éljen az asszonylét! Sok-sok boldogságot!!! :lol:

HEEEEEEEEEENNNNNNNNIIIIIIIÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!! Szííjja! :lol:

Megyek, mert hulla vagyok... Holnap du. meg temetünk, a Zuram nagybácsija meghalt szegényke...

Mindenkinek hatalmas drukkjaim! :)

Jajajajj! Köszönöm a Gyuribácsitéjás linket! Cup-cupp! :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Ismeri vmelyikőtök Kriston Rita biológust? Olyan ismerős volt már első alkalommal is, és végre rájöttem, hogy tényleg ismerem. Ő kivel dolgozik?

Még egy kis adalék, csakhogy Zsuzska nehogy azt gondolja, mindenkinek klappol minden :wink:
Szóval Zsuzska, képzeld az első sperma vizsgálathoz 1 poharat adtak a páromnak, majd telefonáltak, hogy ismételni kell, mert nem egyértelmű az eredmény. Tegnap ismételtünk. De, most 2 fiolát kellett megtölteni :roll: és az egyiket elvinni a központi laborba. Kérdezték tőlünk, hogy a múltkor is így volt? hát, nem. Szóval valszeg azért nem egyértelmű az eredménye, mert nem is volt tenyésztés, mert hogy miből is lett volna?! :) Mindegy, nyár van, és ilyenkor a kórházbeliek jó része nyaralgat, aki marad az meg túlterhelt, a többiektől rámaradó betegek miatt... Szóval biztos fog ez még könnyebben is működni. Minden esetre S mostmár nálam is tutira kilőve.

No, nem fárasztalak tovább Titeket, megyek a dolgomra. Bocsi, ha hosszú voltam.
Akiket kihagytam, nézzék el nekem, de iszonyú az infoáradat és nincs több időm.

szép estét, jó éjt!

Verka
wikka
Miskolc

Hova tűntetek??? máskor még féléjfélkor is megy a csacsogás...

Verka
wikka
Miskolc

Sziasztok!
Húú csajok,már Én is parázok S-től 1x Én is voltam,de soha többet!
ma voltam a 22.napi vv-en,holnap kell mennem gyógyszerért,h megjöjjön és kell mennem petefészek átjárhatósági vizsgálatra!

Még nem voltam egy orvosnál sem,de amikor kaptam múltkor is meg most is a beutalót vérvételre arra Sz ügynök volt irva,h Ő az orvosom!mert egyszer kérdezték kihez akarok menni és sz ügynököt mondtam,de akkor szabin volt és S-hez kerültem!

Most akkor Én autómatikusan Sz-hez fogok kerülni????

Ildi!gyönyörű a kislányod!gratulálok! :D :D :D :D :D

Estrella!át érzem,h milyen volt S-nél !sajnálom!

De ha sokan vannak Sz-nél akkor többet nem lehet hozzá menni?vagy ez hogy van?

Húúúúúú de sokat kérdezek ma!!!!!köszi aki válaszol
vikus82

Sziasztok!Köszi a mega drukkokat!Nem tudom hogy lessz holnap,majd mesélek.a telefon beszélgetés elég gyors volt a biológussal,és nem akartam túl tudatlannak sem tünni ezért nem kérdeztem vissza.Majd holnap kérdezünk.Már alig várom a talizást a "kis blastokkal".Én Sz.re szavazok.mindenkit probáltam,borzalom.Nincs gyomor görcs,sem rossz érzés.
ritabmc

Ritabmc, nekem is 4 maradt, kettőt beraktak, kettő ment a fagyiba. Hogy hogy nem lehet fagyasztani?
Az 5 napos azért biztosabb, mert 4 nap körül derülnek ki a genetikai gondok és így 5. napig már a biztosabbak mennek tovább.
Mennek a drukkkok!

Ildi, nagyon nagy gratula!!! Anyuka lettél!!! Az ám, a javából :D Berakhatlak a táblába az Anyukáinkhoz? Aztán képet-képet!

Andrea, nagyon sajnálom a barátnődet. Neked sikerülni fog!!! Mikor lesz neked eredményhirdetésed?
Én nutellával kevertem a túrót :D

Sajti, IR eredmények miatt szurkolok, majd írj!!!

Estrella, na, pont ezért nem szeretjük, akik a stílusára panaszkodunk… szerintem kérd át magad a recin… Én is voltam úgy S-nél, hogy fikázta az előttem levő csajt…
Igen, a rákszűrésre allergiásak, de ez eléggé jóindulaton múlik, nekem megcsinálta Sz.
mieza

Kisbreki, ne parázd túl :D Mindent hagyj rájuk, majd mindig mondják. Én ha van kérdésem, mindig felírom és sorolom-pipálom mint őrült, Sz. mindig mosolyog közben. Először furán nézett, aztán most már tudta, hogy ezt nem úszhatja meg. Egyszer kérdezte is, hogy nincs kérdés? :D

Judit, még csak 8 hetes vagyok, csüt leszek 9+0. ( a babó kb. egy héttel van lemaradva, de a normálnál mindig egy mm-rel többet nő :D szóval igyekszik)
Attól mert nem mondták, lehet, hogy volt hatching nem? Nekem a 2. lombik alatt derült ki, hogy az egyik hatchinges volt. (nem sikerült :D ) És ahol nem indokolt, ott nem kell. Ahol meg kell, ott sosem hagyják ki, szóval nem tudtál volna mit tenni.
A magzati szívhang hallgatót én nem ajánlom. Egy barátnőm vett, nem hallotta vele, vagy a sajátját hallotta és olyan szinten be szokott parázni tőle… A dokim is azt mondta, hogy a védőnéninek ne nagyon engedjem majd, mert már agyvérzést kap attól, hogy sírva mennek hozzá kismamák, hogy a védőnő nem hallotta a hangot… (közben meg nincs is semmi baj.)

Wow Woody, ez már a finish :D
mieza

Angyal, tegnap volt a híradóban, hogy betelt a pohár, a nőgyógyászok hálapénzével kapcsolatban. A párom újongott, én meg csak néztem. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz…

Judit, igazad van, azóta meg sem állok! Persze lightosan! Voltak rokonok is, meg Ikea meg hétvégén szuper Luppató (mi kutyák miatt megyünk :D ) és most apró nyaralást tervezünk csak és naggyon várjuk a csütörtöki ultrahangot.

Zsuzska, ha a nőgyógyid ismeri Sz-t, akkor kérd meg, hogy hívja fel, hogy mehetsz-e hozzá. Akkor átprotezsálnak. Igen, az én dokim neve is ott volt a kartonomon.

Navi, ha legközelebb kimegyek, jól kifaggatom a cseh kismamákat, hogy ott hogy működik :D

Wikka, mindenkinek van mumusa ott, úgy látom :D van akinek S.néni, van akinek Misibá, van akinek Lujzi :D
Szerintem a többi biológus nem dolgozik senkivel konkrétan, nincsenek párban. Nekem az elsőt Rita csinálta, a másodikat Ilona (ami sikerült :D )
mieza

Rakok fel táblát :)

Álmaink
mieza

Sziasztok!

Ildi

Gratulálok a babátokhoz :D Meglestem iwiwen, nagyon aranyos!

Breki

Írtad, hogy beelőztél. Igen, mert én szombaton kezdtem a stimut. Pénteken olyan későn értem haza, hogy nem akartam már bökni. Meg amúgy is délelőtt akartam és ezért vártam még. Z ügynök is mondta, hogy nem gáz, ha csúszik egy napot.
Amúgy mi volt ma uh-on?

Én holnap megyek a BMC-be, jön valaki? 9 körül tervezem az érkezést.

Sajti

Szuper, hogy túlvagy vámPiroskán.
Remélem a lila foltod hamar eltűnik illetve jó eredményt kapsz.

Zsuzska

Sajnálom, hogy rossz élmény volt a találkozó S ügynökkel :? Én csak eredményhirdetésen voltam nála tavaly, akkor normális volt.
Én Zeke dokihoz járok és meg vagyok elégedve. Egyre gyakrabban mosolyog, olyankor tök aranyosan néz ki :)

Andi

Túró kakaóval? Nyami, biztosan kipróbálom.

Most megyek elszunnyadni, holnap jövök a hírekkel.

Puszi Mindenkinek!
angi81

Angi81 holnap lessz a beültink,ha gondolod látogass meg a szobák környékén.szívesen látlak.Rita Mieza!holnap írok mi volt.Én sem értek sok mindent.
ritabmc

sziasztok,

annyit termeltek Csajok, hogy esténként csak olvasni jut időm. :-D :-D

Kubu,
problémák, bajok mostmá' monnyanak le, jó lenne végre már pár nap nyugi!

Woody,
neked is mindjárt ott a babó a karodban? intézitek már a közös szobát Kubuval? :-)

Rodina,
gratulálok az esküvőhöz, helyes név a Kitti! :-D

Macs,
szuper a pocis kép, örülök hogy jól vagytok!!!

Mieza,
végre előkerültél, elképzelem ahogy pörögsz ezerrel, most hogy végre vége az ágyfogságnak!!! :-D
megteszed hogy a tábliban javítod hogy 3. inszemre várunk és a dokkerem már Sz. ügynök? nagyon köszi.

Judit,
ugye most ti is várakoztok és a spontán babára gyúrtok? fej-fej mellett haladunk ám, lehetnénk spontán zebratársak, mit szólsz?:-D :-D

Békus,
drukkolok a folytatáshoz, mindig vannak hullámvölgyek, de valahogy menni kell tovább, muszáj! küldöm a pozitív energiahullámokat!

Ildi,
gratulálok a kislányotokhoz! nem lehetett könnyű időszakotok, de mindenért kárpótol amikor majd otthon szuszog a kiságyában! ha van kedved, elmesélhetnéd majd a történeteteket! megnéztem iwiw-en, nagyon édes a kiscsaj!

Heni,
jó hogy jöttél, nézz be hozzánk gyakrabban ha tudsz!

Sajti,
IR eredményhez drukkolok nagyon! remélem javul!!!
te hova jársz kontrollra? én csak a mensmentist ismerem, de ott olyan sokat kell várni a dokkerra... :-( múltkor meg azért nem tudtam menni mert épp inszem volt aznap, amit ugye 3 héttel korábban nem tudtam pontosan tervezni... :-(

üdv az újaknak! aki érzékenyebb lélek (mint pl én :-)), annak mindenképp Sz. ügynököt javaslom, én S ügynöktől nyergeltem át hozzá. szakmai hozzáértés szempontjából viszont mindegy kit választotok szerintem.

bocs, akinek nem írtam külön, de mindenkinek drukkolok és esténként mikor a napi termést olvasom, gondolok rátok!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Angi,
neked mikor lesz a leszívás?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Rita, majd várjuk a híreket!!!

Heni, milyen az új munkahely? :)
mieza

Frissített Álmaink :)

Álmaink
mieza

köszi Mieza, a vigyori jelet a tábliba meg külön. :-)
a tábla ereje nem múlt el és tényleg babát hozott neked, lehet hogy ez tényleg egy varázstábla? :-D :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi, neked egy megaméretű babaragacs szállítmányt küldök fénypostán. tudsz pihenni?

Angyal,
ti most épp hol is jártok? ne haragudj, de elvesztettem a fonalat. :oops:

Csajok, MS-ről tud valaki? MS, ha olvasod, nézz be pár szóra, drukkolok neked is.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

:evil: :evil: :evil:
úgy volt h p-sz-v fiúk mennek anyósékhoz én meg mindent rendbevágok, DE anyósnak tüdőgyuszija van :evil: :evil:
hát nincs szerencsém

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

jajj Kubu, sajnálom. ennél már tényleg csak jobb lehet a helyzet...
kitartást neked!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok! Jó régen jártam itt. Mindenkinek sok sikert kívánok.
Nem tudom most mi a módi, de megmaradt nekem egy 2011-ig használható Ovitrelle injekció. Ezt írják most is? Ha igen szívesen átadom vkinek.
Kép
emeske

Ildi, HATALMAS GRATULA, SOK BOLDOGSÁGOT! :lol: :lol: :lol:

Sajti, drukkolok, hogy jó legyen az IR!

Kubu, sajnálom, hogy nem találkozunk, mivel én hétfőn megyek.
A pincét nagyon sajnálom, illetve most olvastam, hogy anyósod is beteg, így nem mennek a fiúk. Hát akkor így nem igazán lesz pihi és pakolás sajnos. Kitartás!

Heni, nagyon köszi és gyere majd!

Rodina, GRATULÁLOK, az ESKÜVŐHÖZ és SOK BOLDOGSÁGOT! :lol:
Ja és a kislányhoz is, nagyon szép neve lesz!
Majd gyere és mesélj még!

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Jó reggelt Mindenkinek!

Sajti, akkor tovább drukkerolunk, h. jó híreket kapjál!!! :wink:

Mieza, oks, akkor majd derítsd ki, hogy megy ez kishazánkon kívül... tényleg érdekelne, h. hogyan is működhetnek jobban a dolgok!
Mára mennek a drukkok, h. uh-n minden rendben legyen! :D
Ez a szívhang hallgató szerintem is butaság, nem kell azt a gyereket állandóan lesni... bár legszívesebben én is minden nap megnézném, h. tényleg jól van-e, mit csinál, stb... a mi kis picurink :lol:

Kubu, sajnálom! Látom elég rossz passzban leledzel :(

Wikka, Rita biológus általában Sz ügynöknek dolgozik, de vannak kivételek nyilván, főleg ilyenkor szabadságolási szezonban!

Látom az Újak ki vannak akadva S ügynökre :(
Szegény Sz, ha ez így folytatódik, nem lesz egy perce sem unatkozni :)
Zsuzsónak igaza van, a kicsit érzékenyebbek inkább ne kísérletezzenek!

Angi, nagy-nagy DRUKK!!!!! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!Látom itt zajlik az élet keményen.
Lehet,hogy én fogalmaztam rosszul S.ügynökkel kapcsolatba.
Velem még mindig kedves volt,nem volt bunkó csak annyi rosszat hallottam már róla,hogy már attol fel áll a ször a hátamon.Eleve azzal van bajom,hogy nö és én nem szeretem a nö nögyogyászokat,na meg volt szerencsém megismerni Sz.ügynököt is aki nagyon szimpi volt na meg persze férfi.Na mindegy,ha valami nem tetszik akkor váltok.Üdv.mindenkinek!!!
zsuzska2007

Sziasztok,

Estrella,
Yes, minden elázott, kivéve egy überbrutál nagy doboz legó (mert valamiért azt még nejlon acskóba csomagoltam (huh) és az én gyermekkori plüssfiguráim ami szintén ilyen csomagolásnak örvendett) a többi cucc, ruhák, könyvek, ami csak dobozolva volt, kuka… inkább csomagoltam volna be őket is múlt héten amikor készítettem az adományokat az árvízkárosultaknak.

Totál megértem h carul esik a lebacás, hiszen már bocsánat, de nemtetszést lehet kultúráltabb módon is kinyilatkoztatni ha valami nem teccik vagy nem a protokoll szerint történik, de h kb. gyomorgörccsel jössz ki egy konzultációról, hát nekem ez nagyon nem teccik.
Sz nekem is megcsinálta rákszűrést.

Judit,
„Tudom, tudom, nem oktatlak, csak féltelek ”
Tudom és köszönöm, próbálok vigyázni, de tényleg, mondjuk ha összeszámolnám hogy egy nap hányszor kell lehajolnom, én ennyit életemben nem pakoltam mint mostanság, nem tudok olyan tempóban összepakolni mint ahogy az én kis tornádóm szétpakol…

Rodina,
De jó hogy jelentkeztél. A húgodékkal közös esküvőtök volt ? Képek iwiwre ?
Gratulálok Nektek. Kitti remek választás.

Zsuzska,
Sajnálom nem túl jó eredményeket, de hogy a HSG rendben volt az szupi.
Nekem nem volt beutalóm anno…. Úgyhogy az én kórlapomon ilyen infó nincs is. Titkos vonalon felhívtam Sz ügynököt és taliztunk :lol:

Wikka,
Sajnálom Lujzi újabb húzását. Irénke tényleg nagyon rendes. Kivi vagyok az eredményekre.

Sajt,
Karod liluljon ki, drukk hogy jók legyenek az eredmények.
Mai napi „programot” sajnálom.

Vikus,
Szerintem szabad orvosválasztás van, ebben nem lehet korlátozni, max a recin mondják az első alkalomkor hogy Sz-nél sokat kell várnia és javasolnák helyette S-t. Egyébként ha Sz-t kérted, ő van a lapodon, akkor igen !

Rita,
Drukkok mennek.

Mieza,
Nálunk pl védőnéni nem is néz szívhangot, de nem is „hiányzik”, érzem hogy az oldalam kirúgja és tutira minden rendben van, rendben kell lennie. Igaza van dokinak.
Hálapénz: „Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz…” – semmi :lol: :lol:

Angi,
Várjuk híreket.

Nava,
Németországban barátnőm szült, se nődokija nem volt, se hálapénz fogalma nem ismert.

Jaja van egy kis negatív hullám, persze ezt még tetézi hogy kis hurrikán előbb
- összetörte az olívaolajos üveget
- elrontotta a tv-t
- kis kedvenc üvegkancsómat a földhöz vágta

deeeeeeeeeeeeeeeeeee nyugodt vagyok, szúúúúszá

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Kubu,
biztos csak a front okozza a hurrikánt :wink:
Köszi a "Rita-infót".

És relax, ok?

Mieza,
köszi hogy beírtál a vigyorit is külön!!!

Verka
wikka
Miskolc

Sziasztok!

Sajnálom, hogy ennyi negatív tapasztalat van mostanában S-sel kapcsolatban :roll: Velem eddig mindig normális volt (nov. vége óta járunk hozzá).

Mieza,
jó hogy jöttél végre :)
Naná hogy nem bírsz magaddal, gondoltam én :lol:
Holnap uhu? De jó lesz nektek, újra láthatjátok babucit!
Nekem sem a magzati szívhallgató volt a kedvencem Breki linkjei közül...De a Bola lánc nagyon tecc (bárcsak végre vehetnék egyet :oops: ), és a szopipárnák, hordozók között is elálmodoztam egy kicsit :roll:

Rita,
remélem simán ment a beülti ma! Sikerült végül is beszélnetek valakivel a fagyibabákról?
Bár ez most úgyis tuti siker lesz, mert rengeteg drukk megy itten :arrow: :arrow: :arrow:

Angi,
veled mizu? Mi volt ma bmc-ben?

Zsuzsó,
naná hogy lehetnénk zebratársak! Micsoda remek ötlet :wink:
Mi most spontánkodunk a nyáron, és ha mégsem, akkor szeptember eleje-közepe táján jöhetnek a fagyibogyóink (ketten vannak sítáborba 3 naposak, 8 sejtesek)
Ti mikorra tervezitek a visszatérést, ha szükséges lesz?

Kubu,
hát lehet hogy most már én is tombolnék egy kicsit a helyedben :evil:
Vagyis én már előbb is tomboltam volna, mert nem vagyok a türelem mintapéldánya :oops: Bár mióta bmc-be járunk, sokat javultam!

Verka,
még jó hogy kibírtad és nem haltál éhen :roll: Na és apa mintavétele se kutya :shock: Látom rendesen meg kell harcolnotok az elején, na de utána viszont minden megy majd mint a karikacsapás :wink:

Sajti,
szegénykém, Vámpiroska elintézte a karodat? Persze a jó eredmény érdekében sokmindent kibir az ember lánya!

Andi,
hogy vagy?

Kép
judit0713

sziasztok!

Judit: Jól, csak kicsit becarrva... tegnap is meg ma is olyan mensi szerűen fájdogál a hasam.. nem egész nap..de többször.... nem korai ez még, ma 5 napja kaptuk Őket vissza.....??? :(

Mieza: kérdezted hogy mikor kell menni: 07.13-án, vagyis jövő hét kedden.... csak legalább ne lennék babonás.... :)

Rita: Már Te is túlvagy mostanra, gyere majd mesélj hogy smint volt... :)

Kubu: Kis hurrikán lecsillapodott????? :) nem semmi lehet, hallod..... Éjjel egyébként én is ilyen hurrikán.. ill. tornádóval álmodtam... de igazival..... Legalább 5-6 ilyen tornádótölcsér volt..mind korom feketék voltak, és egy nagy fekete felhőbe értek össze.. és jöttek felénk... az emberek meg össze-vissza menekültek..... Ez mit jelenthet???

Navi: Te vágod az ilyen dolgokat nem? Álmos dolgokat.... :)
andrea-1

Szia!

Én úgy tudom, hogy július közepétől szabin lesz S. ügynök, nem lehet, hogy ezért kaptál csak 3.-ra időpontot? Rémes ilyenkor, hogy telnek a hetek és nem történik semmi...
A HSG mennyire volt fájdalmas? Én még előtte állok...
Sajnálom a férjed eredményét :( Mi pénteken fogjuk megtudni, így én is aggódom. Viszont ő is csak 1 fiolát kapott, akkor számítsunk rá, hogy nem is lesz tenyésztés?
Én a háziorvostól kértem beutalót, mert még nem döntöttem el, hol szülnék (bárcsak már ott tartanék...), így két nőgyógyászom van.

Lehetett volna Sz. ügynökhöz is menni, csak mondta a recepciós, hogy ott nagyon sokan vannak és azért javasolja S. ügynököt, de már értem, miért. Legközelebb már okosabb leszek és kivárom a sort...

A rákszűrést meg nem tudtam, hogy itt nem csinálják meg, gondolom egy mozdulat lett volna még egy kenetet venni, de mindegy, elmegyek magándokihoz, ezen már nem múlik...
estrella22

Andikám 5 napja kaptátok vissza hánynaposan is?
Babaragacs :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Ildikó gratula a kicsilányhoz, láttam az iwiwen, tündéri a lelkem, nagyon sok boldogságot!

Maccs
vörösmacska

Andi,
ez simán lehet beágyazódás :)
Ja és félre a babonával, hiszen a szülinapomon csak jó híreket kapsz majd :wink:

Estrella,
a HSG inkább kellemetlen, mint fájdalmas, ha minden rendben van odabent, akkor 10 perc béna pózban és kész. Utána még egy kicsit érzed, de nem annyira gáz. Ja, a vizsgálathoz adnak fájdalomcsillapítót!

Verka,
két fiola a spermavizsgálathoz? :shock:
Nekünk ilyen soha nem volt, pedig szegénykémnek kellett már párszor adakoznia :oops:
Nem is tudom elképzelni, hogy lehet ezt kivitelezni?

Kép
judit0713

Zsuzsó,
bocsi, kicsit figyelmetlen voltam :roll: , hiszen ott van a vonalzó, hogy mindjárt kezditek a következő - tuti befutó - inszemet :idea:
Így lehet hogy egy kicsit beelőztök, de majd nyomulunk utánatok a pocak-kreálásban :wink:

Kép
judit0713

Csajok,
normális az, hogy még most is azon hezitálok, visszamenjünk-e előbb a fagyikért?
Minden érv amellett szól, hogy pihenjünk a nyáron: visszamenjen az agyondrogozott pocim normál állapotba, esküvők, nyaralás...és én mégis azon töröm a fejem, hogy várjunk-e szeptemberig :?:

Kép
judit0713

Macsekom: Kedden volt a leszívás, pénteken kaptuk vissza... 3 naposan :) Ragacsaid köszke .......

Juditkám: Bárcsak úgy lenne..de ahogy tellnek a napok, úgy bizonytalanodok el.... :(

Estrella: Ahogy Judit is írja, kibírható a HSG, én mondjuk biztos ami biztos jól be-Cataflámoztam előre magam, így tényleg nem volt fájdalom érzés.. a rosszabb része az az elcseszett "grillcsirkepóz" volt.... de ma már nem is gondolok rá..... :lol:
andrea-1

Verka: ezt a 2 fiolás megoldást még én sem hallottam... :shock:
érdekes lehet ezt kivitelezni :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Andikám: ha 5 napja kaptátok vissza (úgy emlékszem,hogy 3-om naposan kaptad meg őket) akkor ez simán lehet a beágyazódás...a mensi tényleg korai,de a beágyazódás tüneteinek viszont éppen itt az ideje... :wink: :wink: :wink:

Babaragacs :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Hú gyerekek a kivitelezés: a kígyó egyszer ide köp..egyszer oda.....de ez tutira kétemberes művelet kell hogy legyen :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Akkor 8 naposak :lol: :lol: :lol: , simán lehet beágyazódás is :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Ezen az elbizonytalanodáson a 8-10. nap környékén mindneki átment, én is, konkrétan emlékszem Navira is .... :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát lányok ez a kis foxi megőrjít, annyira cukika, legszívesebben szobakutyust csinálnék belőle :lol: :lol: :lol: , de elég, hogy a macskám bejár.... persze az én nyakamon, de most még mindig jobban van rá időm, mint majd a gyerkők mellett, utál egyedül lenni, olyan mintha nyaralni lettem volna, egész jó színem van, mert kint vagyok vele... :lol: :lol: , mint egy plüskutyu

Maccs
vörösmacska

Andikám:"grillcsirkepóz" :lol: :lol: :lol: bakker tényleg olyan volt :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne kenődj el,hidd el sikerülni fog :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Ez még semmiféleképpen nem lehet a mensi bejelentkezése....

Csak POZITÍVAN :!: :!: :!: Megértetted :?: :D :?: :D

Ölellek :D

Kép

kiss angyal

Angyal szinte szó szerint ugyanazt írtuk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Angyalkám: Bárcsak tudnánk mit is kell ilyenkor érezni..... :) :) :)

Tényleg lányok, akinek már sikerált, ilyenkor érzett hasonlót???
andrea-1

Angyalka: Igyekszem... csak hát ez a mensi érzés úgy lehangol........ annyira úúúúúúúúúúútálom .... szóval más is így beparázott????? Én erre nem is emlékszem, csak hogy zebrásat teszteltetek :)
andrea-1

Macs: :D :D :D ...tündéri a kutyusod :D :D :D

Andikám:ezt érezték a lányok amit Te :wink:

Kép

kiss angyal

Sziasztok!Lenne egy kérdésem!Tud valaki infót,hogy Sz. ügynök mikor megy szabira?Most rohanok,este még bekkukantok!
zsuzska2007

Zsuzska látom tutira akarsz menni :) :)
Ez jó kérdés, annyi biztos hogy kb. május végén-június elején volt egy bő 2 hetet szabin már.....de hogy mikor megy még??... Jövő héten ha megyek rákérdezhetek Neked a recepción, ha még nem késő.... :)
andrea-1

Szia Andrea!
Igazad van valóban tuttira akarok menni!Mondták a recepción,hogy valamikor megy csak nem tudtam megjegyezni.Ha megkérdeznéd azt nagyon megköszönném!
zsuzska2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?